https://www.nostra.l...term=2016-11-07
jau senai jos tokia kaina, dar vasaros pradžioj pirkau

man vyras gyvenime nepatiketu tokios uzduoties

o man Nostros frotinės paklodės nepatiko, bet gal kad aš tokios medžiagos visgi nemėgstu... vaikai miega ant jų, nesiskundžia, bet man jos ir pasiburbuliuoja, ir šiaip nemalonios prie kūno... daugiau tikrai niekada nebepirksiu ir kitam nerekomenduosiu...
Manau, kad as pirksiu Vilniuje.
Gal dar kas noretu prisijungti?
Vyras dave uzduoti issirinkti televizoriu, bet taip tingiu . Gal kas dirba , gal kas domejosi, ir gali parasyti trumpai i kokius gamintojus atkreipti demesi ? ekrano raiska siais laikais kokia reikai ieskoti ? kas skaitosi gerai ? nes permeciau akimis, matau daug ten nepazistamu zodziu man
susiraskit forume Parduotuvių skyrelį, ten turėtų būti ir tema, skirta TV pirkimui aš pernai mamai indaplovę kai rinkau, klausiau indaplovių temoje... šiemet dulkių siurblio ieškojau... yra toks narys speedy - jo rekomendacijomis vadovavausi...
Man patinka ir yra tekę pačiai pirkti be jokių dalinimųsi siuntimo įkainiais parduotuvėse ir be kitų žmonių įsikišimo. Siuntimas pigus:
http://www.t-dimension.com (telefonai, žaislai, fototechnika ir t.t. iš Hong Kongo) siuntė iš U.K. sandėlių. Siuntimas pigus. Pirkau brangų fotoaparatą su objektyvu. Labai patiko. Atsiuntė SD kortelę dovanų.
iherb.com (vitaminai, kosmetika, papildai iš JAV. Žiauriai patinka, dažnai perku. Galima pirkt tik iki 21,99 Eur, subtotal nes apmuitins.)
asos.com (Drabužiai iš U.K., siuntimas nemokamas buvo. Perku tik kai būna nuolaidos.)
gearbest.com Parduotuvė Kinijoje, turbūt reikės mokėti muito mokestį dėlto. Dabar kaip tik laukiu iš ten. Siuntimas nemokamas arba kaina nedidelė už registruotą siuntimą. Pirkau prieš 2 savaites, prekių dar negavau, bet manau viskas gerai bus.
Visose šiose parduotuvėse buvo paypal.
Kokios jūsų, kur perkate visai pačios?

tai va

Nes kaip matau, nors tema vadinasi be tarpinininkių, bet vistiek dalinatės, kad pigiau gautųsi siuntimas, jei supratau gerai.
čia merginos kooperuojasi, kad pasidalinti siuntimo išlaidas, ar jei nesurenka sumos nemokamam siuntimui... bet priimanti besijungiančias neima tarpininkavimo mokesčio... t.y. nemokat joms jokio procento nuo prekių sumos... tuo tarpu tarpininkės ima...
Man patinka ir yra tekę pačiai pirkti be jokių dalinimųsi siuntimo įkainiais parduotuvėse ir be kitų žmonių įsikišimo:
iš visų perkame pačios, vienos priima kooperacojas nes nori shipą sumažinti, kitos geriau sumoka kelias eur daugiau bet kooperacijų nepriima. o šiaip iš visų 1psl parduotuvių galit pirkti pati ir be mūsų kooperacijų

liuks! kur krepsiuka siust?