QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 07, 13:24)
Ar galite parašyti savo pačias pačias mėgstamiausias interneto parduotuves tarpininkių ir
BE siutimo išlaidų dailinimosi, kooperavimosi kur teko pirkti visai pačioms. Nes kaip matau, nors tema vadinasi be tarpinininkių, bet vistiek dalinatės, kad pigiau gautųsi siuntimas, jei supratau gerai.
Kokios jūsų, kur perkate visai pačios?
as ismaliau daug parduotuve , tai parasysiu kokias sau pasilieku

TOPAI mano . Bet sakau , kad kalba eina apie parduotuves kur perku drabuzius ir batus vaikams.
1 vieta - mytoysas - siuntimas i lt kainuoja 14 euru. Jei pirksite daug, ar brangius daiktus, galite moketi pati 14 euru uz pristatyma. Jei noresite PVZ vienu kelniu, manau bus didele pagunda kooperuotis. Parduotuve gera- nes buna 50 proc sale prekems ir dar atsiuncia 20/30/35 proc koda , galioja taip pat ir sale prekems , avalynei ir drabuziams. Ecco, columbia, crocs , superfit - ir siaip daug daug drabuziu galima pigiai pagauti.
2vieta- man asmeniskai zalando - yra ju ir zalando.de , ir zalando.it , ir zalando.pl ir zalando.co.uk - perku sau, vyrui , ir vaikams -laukiu kada buna 70 proc nuoaida , paimu 20 proc koda , ir gaunasi labai geros kainos. Pirkti reikia per nuomos adresa. UK pristatymas nemokamas , jei norite panaudoti 20 proc koda, daznai yra reikalavimas pirkti uz suma pvz 100 svaru. Tai leidzia pinigine renkates pati, jei matote , kad nesurenkate, tada jums spresti, galite jungtis su panomis.
3vieta - mothercare - perku drabuzius vaikams - nedaznai - bet patinka rubai.buna kodu , apie 10 proc, daugiau nemaciau. Siuntimas uk nemokamas , jei surenkate tam tikra suma, perku per adreso nuoma.
4vieta - tu clothes - perku retai , bet mano berniukas kudas ir aukstas, man labai patinka ju maikutes, siauros, ant mano berno labai gerai ziurisi, ir aisku kaina, nes perku tik tada kada buna sale- tai 3 maikes , gavosi apie 4 eurus - siuntimas man atrodo 4 svarai , perku per uk adreso nuoma.
5vieta - perkame coconcenter.co.uk - kosmetika, dantu pastas, ir Vichy , bioderma, nuxe zodziu yra geru dalyku. Siuntimas i LT nuo 200 euru nemokamas . Jei ledzia inigine perkates ir siunciates.
ir trumpai , bendrai - tesco - F&F - per adreso nuoma, as asmeniskai nepirkau, bet rubeliai faini. George-asda - pirkau, faini rubeliai , pigus. per adreso nuoma. Windeln - vaikams zaislai ir kedutes, reikia ziureti ka siulo i lt man atrodo 14 euru. Verbaudet - i lt kazkiek kainuoja , faini rubai. Gap - surenkate 50 euru , ir nemokamai jums namo pristatys. Next -perku is uk tik is sale skyriaus , er adreso nuoma - 4 svarai uk pristatymas. Next paprastas - man atrodo nuo 30 euru nemokams pristatymas.