Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai, 28 tema

As tik po to paziurejus per pc supratau, kad nerodo, nors pas mane visur nauja versija. Po to vel per mobilu - nerodo jau. Dabar, ziuriu, Vitulka zinute redagavo, tai rodo.. keistenybes.

Atsakyti

Persijunkit panos i nauja versija kad matytumet Vitulkos krepsa bigsmile.gif


Vitulka- viskas ko reikia ir, manau, - atrinkti mylimiausi produktai smile.gif
Man labai idomu apie Missha BB krema, kaip atspalvis tinka, kaip maskuoja,  ar nekemsa poru, kaip daznai naudojamas ? : )
Kas ten is Guerlain prie akiu priemoniu ir kaip?

Missha BB kaip BB. Sulygina šiek tiek odos nelygumus ir tiek, jei oda ideali,nėra dėmelių, tada taip, Atspalvis Nr. 21, tikrai labai šviesus, net per šviesus buvo vasarą, prisitaiko prie veido odos, BB toks šlapias, išsitepus veidas toks drėgnas, man toks poveikis patinka. Gavusi dovanų naudojau, paskui užmečiau, paskui vėl išsitraukiau. Kiek naudojau, tai nekimšo.

Prie akių priemonių ten Guerlain plunksna. Tikrai labai juoda spalva, šepetuko plonumas priklauso kaip priemonę nubrauksi į buteliuką, aš labai retai ją išsitraukiau, nes man reik daug laiko, kol ja nusibrėžiu liniją. Laikosi labai gerai, vakare reik pastangų įdėt, kad nusivalytų linija tarp blakstienų.

 

Kiek teko pavargti kol Vitulkos krepšą pamačiau. Per kompą niekaip, šiaip ne taip per telefoną.


Kaip tas The Ordinary makiažo pagrindas? Kokią krempudrą rekomenduotum sausesnei odai žiemai 4u.gif
Ar galėtum palyginti Origins drėkinančią kaukę su seniau turėta Guerlain?
Kaip LV šampūnas? (Aš kelis kartus pirkau jų plaukų laką, iš savo kainų kategorijos jis man geriausias -atlieka funkciją ir nesmirda, kaip dauguma pigių. Taip pat naudoju LV rutulinį dezodorantą irgi nelogas, tik tepa rūbus. Žodžiu, išbandytieji skatina domėtis kitais LV produktas biggrin.gif)
Kur lūpų dažai?

The Ordinary Coverage foundation atspalvis labai gerai atitaikiau, maskuoja ji negaliu sakyt, kad labai gerai. Po spuogo likusių dėmių neužmaskuoja, man kartais iš jos trūksta to drėgnumo. Panaudojus 5-7 dienas iš eilės užkemša poras, atsiranda mažų poodinių darinių :D Baigus naudot jie kaip ir dingsta, na kartais išauga į spuogą. Man Lumene CC Nr. 1 kol kas vis dar, trečią tubiką baigiu.

Origins drėkinanti tokia natūralesnė , sunkesnė, riebesnė ir poveikis man rodosi ilgesnis.

LV šampūnas bekvapis. Pirmu trinkimu mažai paputoja, tai skaitau jis nėra agresyvus. Aš plaukus plaunu 2 k./sav., tai man svarbiausia, jog šampūnas neriebalintų plaukų. Na, to jis nedaro. Pleiskanų neatsirado. Na, jis iš tų šampūnų, kurį  visai kartočiau  :ax:

Pamiršau, pasitaisysiu  :flirt2:

Atsakyti
Nelemta man Vitulkos kasiko pamatyt.. nu ir nereik tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi domina Missha BB, smile.gif Skaiciau, kad turi pilkumo labai sviesus atspalviai, o ir siaip, ar nenuplaukia nuo veido, ypac vasara?

Kaip as tos Origins kaukes nekenciu, ziauriai smirda man ji, o poveikis nieko gero, po The ordinary serumu zymiai fainesne oda buna, nei po jos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 26 lapkričio 2017 - 15:48
MIssha Bb kaip tik siandien pasitepus, jo jis i pilkuma, bet kazkaip nugula ant odos ir nesi pilkaveide, kazkaip graziai susilieja... Laikosi ir maskuoja puikiai, drekina ir minkstina oda, siaip labai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 11 27, 10:40)
MIssha Bb kaip tik siandien pasitepus, jo jis i pilkuma, bet kazkaip nugula ant odos ir nesi pilkaveide, kazkaip graziai susilieja... Laikosi ir maskuoja puikiai, drekina ir minkstina oda, siaip labai neblogas.

As turiu miniuka ir turejus full size Misha.. ka as zn.. i pilkuma,bet jis kazkaip prisitaiko prie odos.. bet as lb baltaode.. tamsesniai gal ir matytusi tas pilkumas
Atsakyti
Aš ir turėjau seniai, bet man tai truputį nupilkindavo veidą jis. Tokia neišsimiegojau atrodydavau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Naujųjų proga kašiką įmestų... mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kas Naujųjų proga kašiką įmestų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2019 01 01, 19:01)
Gal kas Naujųjų proga kašiką įmestų...  mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kas Naujųjų proga kašiką įmestų...  mirksiukas.gif


Bandau kelti, tikiuosi, nepamirsau dar biggrin.gif

Veidui:
vartotojo įkelta nuotrauka

Kunui, rankoms, kojoms, plaukams:
vartotojo įkelta nuotrauka

Likusios zu kadro priemones plaukams:
vartotojo įkelta nuotrauka

Dekoratyvine:
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Teptukai, is kuriu naudojami vos keli:
vartotojo įkelta nuotrauka

Kvepalu nekelsiu, daug turiu, per daug darbo fotografuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 sausio 2019 - 19:18
Andorinha, ačiū, kad dalinatės ir nepatingėjot 4u.gif


Galit aprašyti visas BABOR ir Kerastase priemones?






Visoms laimingų 2019m wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2019 01 09, 17:35)
Andorinha, ačiū, kad dalinatės ir nepatingėjot 4u.gif
Galit aprašyti visas BABOR ir Kerastase priemones?
Visoms laimingų 2019m wub.gif


Kerastase Densifique putos plaukams su atstatanciais plauko struktura komponentais man nesiskiria nuo pigesniu plauku prieziuros priemoniu. Pirkau is smalsumo, nekartosiu.


Laka Kerastase fix fabulous pasirinkau del to, kad pakuote jo, kaip suprantu, ne aerozoline. Iki siol turejau Schwarzkopf drei wetter taft zalia laka, Kerastase jo nepralenke.


Kerastase L'incroyable blowdry pienelis - mano favoritas. Pradejus ji naudoti, nebeperku kondicionieriaus plaukams, nes jo tiesiog nebereikia. Mano plaukai iki peciu, gal ir del to taip lengvai issisukuoja. Suteikia sukuosenai formos, apsaugo nuo karscio.

Babor - mano veido prieziuros priemoniu favoritas. Turiu labai jautria sausa veido oda, buvo laikas, kai visas mano veidas perstejo ir buvo ismetytas rausvomis dememis. Visiskai atsitiktinai radau savo atsargose Dr. Babor neuro sensitive cellular intensive calming cream rich meginuka. Na, manau, blogiau jau negali buti, reikia isbandyti. Kai per savaite dingo visos problemos, man visai neberupejo, kiek kainuoja sitas kremas, pirkau neabejodama. Dabar jis itin tinka ziemos metu. Vasarai per riebus.

Kitas favoritas - Dr. Babor Lifting cellular collagen booster cream rich. Brangus nedorelis, bet gerai atlieka savo darba. Kam jau apie, arba virs keturiasdesimt, verta isbandyti. Nepatinka jo indelis, be pompos, krema reikia kabinti mentele. Laikau ji visada saldytuve (paranoja del bakteriju biggrin.gif ) Ant jo gerai pasiskirsto makiazo pagrindas.

Babor cleasing Hy-öl ir phyto sensitive zoliu ekstraktas jautriai odai - mano nuolat kartojama kombinacija. Gerai nuvalo makiaza, neerzina odos.

Neseniai isigijau Dr. Babor refine cellular detox lipo cleanser. Tokios priemones dar nemaciau. Atrodo, kad tai riebus produktas, bet vos jis kontaktuoja su vandeniu, tampa emulsija ir visiskai nepalieka riebumo nei pedsako. Emulsija sio balzamo su vandeniu grauzia man akis, nors laikausi gero atstumo. Nekartosiu.

Babor cleansing enzyme cleanser. Miltukai, kuriuos reikia maisyti su vandeniu ir gautu misiniu masazuoti veido oda. Labai patinka rezultatas, oda po to net ziugzda. Bus kartojamas.

Dar vienas geras produktas Dr. Babor hydro cellular hyaluron cream. Kremas daugiau vasarai, gerai drekina oda.

Dar esu isbandziusi Babor krema paakiams, nesuprantu, kam jis reikalingas. Rezultato buvo nulis.

Babor ampules taip pat kartosiu, ju yra ivairiu rusiu ir ivairiu tipu veido odai. Isbandziau neseniai ampules su kanapiu ekstraktu, labai islygino veido oda, buvau suzaveta. Bet uzkimso veido poras... Gal tai tik man taip "pasiseke".

Pamirsau Babor apsauga veidui nuo saules, spf 50. Be jos as neissiverciu, o ypac vasara. Saugo veida visa diena, nenudegiau nosies net Portugalijoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 sausio 2019 - 10:19