Man įdomu, kokioms progoms/gyvenimo atvejams naudoji Huda paletę? Na man tos spalvos per daug šventiškos, arba arabėms.., įdomu kaip mūsuose moterys pritaiko

[attachment=249924:P1040760.JPG][attachment=249925:P1040761.JPG][attachment=249926:P1040763.JPG][attachment=249927:P1040765.JPG][attachment=249928:P1040766.JPG][attachment=249929:P1040767.JPG][attachment=249930:P1040769.JPG][attachment=249931:P1040770.JPG]
Koks gražus krepšelis
Kaip patinka Ziaja pylingas?
Ar ten Mac mineralize skinfinish highlighter'is? Jei taip, tai kokia spalva? Kaip patinka?
Ar ten Milani skaistalai? Jei taip, tai kokia spalva?
Bendras klausimas - ar anksčiau turėjote daugiau priemonių? Kiek laiko užtruko išgryninti krepšelį?
Koks gražus krepšelis
Kaip patinka Ziaja pylingas?
Ar ten Mac mineralize skinfinish highlighter'is? Jei taip, tai kokia spalva? Kaip patinka?
Ar ten Milani skaistalai? Jei taip, tai kokia spalva?
Bendras klausimas - ar anksčiau turėjote daugiau priemonių? Kiek laiko užtruko išgryninti krepšelį?
Ziaja pilingas pirmą kartą naudojant ir palikus ant veido padilgčiojo, bet dabar užtepu masažuojančiais judesiais, palieku 15 min ir nuplaunu. Na, man atrodo, jog oda švaresnė, o jei dar nepatingiu molį užsidėt, tai išvis ....
Taip, MAC Mineralize Skinfinish highlighteris, Lightscapade atspalvis. Na, jo šiaip visiškai nesimato, tik tuomet kai pamakaluoju galvą matau, jog oda švyti, švytėjimas pavienis sidabrinis. Pasiteplioju, kai užeina noras masimaliavot, į darbą drąsiai
Taip, Milani Luminoso. Man baltaodei šviesiaplaukei tinka visai,ant tamsios odos jauč nelabai matytųsi
Man atrodo, jog čia buvo paskutinis rodytas krepšas https://www.supermam...tai/?p=66368878. Tai va nuo to laiko dar mažiau, gryninas po biškuti. Šiaip noras pirkt labai didelis, bet tingiu ieškot, rinktis, bandyt, nepataikyt.
Dar trūksta Inika akių pieštuko, meteoritų porą pakuočių. Sigma F80 reiktų mest, bet kol naujo nenusipirkau nesiryžtu.
amberr., čia mano krepšui klausimai
Man nei per nauja, nei per sena nerodo krepselio, tik sypsenele. Siandien per telefona ziurint (per sena versija) viska tvarkingai rode. O telefone naujos versijos negaliu naudot, nes be rysio rodo (ne po visa posta, o tema atidarius kaip tekstas eina ir kiekvienas postas tik sakinys po viena eilute). Bet jau ne pirmakart pastebiu, kad kartais buna, kad per ta pacia versija ziurint tai dingsta, tai atsiranda foto.