QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 02, 11:38)
(...) Bet nuotaikos tai tokios kazkokios slogios atsibudus... Buvom siandien sutarusuos su drauge (...)
tokie laikai, jeigu nedraugauji seimom, tai santykiai tikrai keiciasi, nes kiekviena moteris vis tiek teiks pirmenybe seimai, o tik po to draugei, o jei dar vaiku yra + darbas...

as turiu 3 geriausias drauges, su kuriom bendrauju n metu, kartais pusmeti nepasikalbam, bet susitikusios visada dziaugiames viena kita. O vyrai, jie tam ir yra, kad galima butu su jais pasikalbet ir patyket jiems savo slapciausias paslaptis

va as su savo ožiu bariausi vakar visa vakara, bet vis vien jis man savas, artimas nors ožys
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 12 02, 14:09)
(...)
Eriele
sveikinimai, mano itarimai pasitvirtino, gyvai labai berniukiskas pilvas, bet kadangi tikejaisi labai mergytes tai kazkaip nedrisau tau pranasauti
Mano spurdalas tai kaip reikiant jau ten vartaliojasi, daviau vyresneliui paliest, tai kaip issigando, kaip pradejo rekt "bijau bijau"
na ir as itarimu turejau, nes kai paaugo pilvas, tip top kaip su vyresneliu

o mergaites nesitikejau, tiesiog taip baisiai pykino ir taip ilgai, kad ...
mano irgi po visa pilva laksto

kazkuri vakara prisiglaudziau prie vyresnelio, o pilvinukas kai pradejo kojom-rankom mosikuot, vyresneli apsparde, kad tas nuo manes pabego
Papildyta:
konfetee aciu
QUOTE((feja) @ 2016 12 02, 16:10)
Eriele na va ir naujienos is taves pagaliau taip lauktos! sveikinu! melyni sveikinimai, musu abieju pilvukai is foto atrode mergaitiski, o gyvena ten bernuzeliai
(...)
as siandien islaidauju per kompa (...)
aciu

apgavo mus musu vyrukai
as jau 3-cia savaite negaliu sustot pirkusi...

greiciau vyras namo pasiimtu, nes bus bankrotas
Papildyta:
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 02, 16:59)
sveika sugrizus prapuolele
linkiu, kad butu kaip svajoji, jei nori mergaites, reiskia bus mergaite

mano svajone issipilde

o ko vyresnelis laukia? maniskis pasake, kad pilvuke toks pat berniukas, kaip jis, su tuo paciu vardu - tik mazas

jau zaislus renkasi leliukui (kad ne duokdiev savais dalintis netektu

)