Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

user posted image
Kas paleido kaip margą drugelį
Mane žemės žieduos paskraidyti,
Kas pasaulin nežinomą kelią
Man parodė? – Mamytė, mamytė!

Kas perdien su manim nepailsus
Bėgo bėgo kaip laimės saulytė
Per svajonių ir pasakų tiltus
Auksinius? – Ji – mamytė, mamytė!

Kas šiltais patalėliais paklojo
Man sapnų tų gražiųjų lovytę,
Kas kaip angelas sargas rymojo
Per naktis prie manęs? – Ji – mamytė!

user posted image

Vasario 27 d.

Tante_, Vilnius, 30 m., trečias vaikutis

Kovo 2 d.

Amunette, Kentas, 39 m., trečias vaikutis

Kovo 7 d.

esurachelė, Vilnius, 26 m., antras vaikutis

Kovo 10 d.

IruteB, Šilalės r., 32 m., ketvirtas vaikutis

Kovo 16 d.

paselusi, Vilnius, antras vaikutis
Davina, Vilnius, 32 m., trečias vaikutis

Kovo 17 d.

konfetee, Vilnius, 28 m., antras vaikutis

Kovo 22 d.

(feja), Vilnius, 30 m., antras vaikutis

Kovo 23 d.

Eriele, Nairobi, 31 m., antras vaikutis
Ronjaa, 26 m., pirmas vaikutis

Kovo 27 d.

rasiux1984, Šiaurės Airija, 32 m., pirmas vaikutis

Kovo 29 d.

j_m, Kaunas, 34 m., trečias vaikutis

Kovo 30 d.

metine, Vilnius, 30 m., pirmas vaikutis
Lauravait, Vilnius, 28 m., antras vaikutis
zhmona, Vilnius, 36 m., trečias vaikutis

user posted image

Naudingos nuorodos

40 savaičių
Vaisiaus vystymasis
Nėštumo kalendorius
Vaisiaus matmenys
Nėščiosios sveikatos patikra
Sportas nėščiosioms
Nėštukės svorio skaičiuoklė
Nėščiųjų kursai
Gimdyvės krepšelis
Kūdikio kraitelis
Ką daryti gimus vaikui
Kūdikio lytis
Vaikų vardai ir vardų reikšmės
user posted image

Kovinukai turi savo FB grupę, prašome kreiptis į Eriele arba tante_ AŽ. Į grupę priimamos tik SM pokalbiuose dalyvaujančios nėštukės.

Norėdamos patekti į sarašiuką temos pradžioje, rašykit savo duomenis GIMDYMO DATA - NICK‘AS – KIEK METŲ – MIESTAS – KELINTAS VAIKAS į mano AŽ, kad naujai kuriant temą visi redaguojami duomenys būtų vienoj vietoj. Dėkui.

user posted image
Atsakyti
Plepučių Top10 popc1.gif gossip.gif
Eriele 122 first.gif
konfetee 87 second.gif
(feja) 83 third.gif
Amunette 50
Davina 39
Lauravait 35
rasiux1984 33
tante_ 23
Ronjaa 23
Sidabrinė 22
------------------------------

Grizom, soriukas, kad palikau jus be namu, per ziopluma paspaudziau kur nereikia...
+6kg bis.gif kaip ant mieliu biggrin.gif
Issamaus skano nedariau, nes noriu ji daryt LT. Viskas gerai, lelius gulejo suspaudes kojytes, bet man atrodo, kad mergyte biggrin.gif Ir pagaliau radau gydytoja, kuri noreciau, kad priziuretu mano nestuma nestuke.gif Sian pas mus bais karsta, bet kai sunus pasitiko mane su gelem wub.gif dzin karstis buvo iskart nuotaika pagerejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 07 lapkričio 2016 - 13:14
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 14:13)
Plepučių Top10 popc1.gif  gossip.gif
Eriele      122 first.gif 
konfetee        87 second.gif
(feja)        83  third.gif 
Amunette      50
Davina        39
Lauravait      35
rasiux1984    33
tante_        23
Ronjaa        23
Sidabrinė      22
------------------------------

Grizom, soriukas, kad palikau jus be namu, per ziopluma paspaudziau kur nereikia...
+6kg  bis.gif kaip ant mieliu biggrin.gif
Issamaus skano nedariau, nes noriu ji daryt LT. Viskas gerai, lelius gulejo suspaudes kojytes, bet man atrodo, kad mergyte biggrin.gif Ir pagaliau radau gydytoja, kuri noreciau, kad priziuretu mano nestuma  nestuke.gif  Sian pas mus bais karsta, bet kai sunus pasitiko mane su gelem wub.gif dzin karstis buvo iskart nuotaika pagerejo ax.gif

ojei kaip faina 4u.gif su puikiu skanu 4u.gif

aciu uz naujus namus smile.gif ir 3 vieta gavau! tai bent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 07, 14:24)
ojei kaip faina 4u.gif  su puikiu skanu  4u.gif

aciu uz naujus namus smile.gif ir 3 vieta gavau! tai bent  biggrin.gif

aciu biggrin.gif dziaugiuosi, kad nuejau, dabar ramiau ax.gif
Atsakyti
Labas... O as maniau kad as blondine naudotis nemoku smile.gif

Ačiū už namučius 💐
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 14:44)
Labas... O as maniau kad as blondine naudotis nemoku smile.gif

Ačiū už namučius 💐

biggrin.gif ne, cia as nakti tupedama prie kompo nesamoniu pridariau ir nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 15:03)

Kada tu i Lietuva atkeliauja?

Jus man pagelbėkit.. Ka 1,5 metu sūnui dovanoti Kalėdoms?
Ir as be idėjų ir seneliai vieni klausė su kitais jau susitarėm ka ir krikšto mama.. Ir nu nežinau ko cia reikia ar ko cia norėt... Mąsčiau apie virtuvėlę medine bet nežinau ar jam bus idomu, nors virt, kept tai mėgsta turi tokį virykle nedidele. (Šiandien pasiėmė česnakus is spinteles ir ėjo kept prie savo puodu smile.gif )
Atsakyti
Eriele aciu uz namucius ir sveikinimai su pasimatymu wub.gif 4u.gif
Lauravait neisivaizduoju del dovanu hmm.gif visiskai neatsimenu kas ten aktualu tokio amziaus vaikuciams blush-anim-cl.gif

Klausykit jus daretes nestumo - seimos fotosesija praita karta kai nescios buvot? As galvoju per Kaledas gal pasidaryt, bet reiktu rekomendaciju kur, pas ka ir kaip biggrin.gif tongue.gif galvojau, gal lauke daryt per vestuviu pirmasias metines (sausio 16) bet kad nesinores ten apsinuogint jeigu bus -15 doh.gif
praeita karta dariausi Kaune vienoj fotostudijoj, papuoliau pas kazkoki nuogo kuno propoguotoja, tai daugiau nuotaika susigadinau ir viskas... Pykausi su juo ir aiskinau kad man nereikia tokiu nuotrauku kuriu negalesiu niekam parodyt, o jis visvien ten su savo silkiniais salikeliais prie manes kabinejosi doh.gif tai gavus nuotraukas, kazkur paslepiau su kompaktu kartu, o kur - neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 15:12)
Kada tu i Lietuva atkeliauja?

Jus man pagelbėkit.. Ka 1,5 metu sūnui dovanoti Kalėdoms?
Ir as be idėjų ir seneliai vieni klausė su kitais jau susitarėm ka ir krikšto mama.. Ir nu nežinau ko cia reikia ar ko cia norėt... Mąsčiau apie virtuvėlę medine bet nežinau ar jam bus idomu, nors virt, kept tai mėgsta turi tokį virykle nedidele. (Šiandien pasiėmė česnakus is spinteles ir ėjo kept prie savo puodu smile.gif )

jau netrukus, savaitgali zinosiu tiksliai biggrin.gif
maniskiui labai pasiteisino virtuvele. Kepe kastonus, blynus, pupeles vire ir t.t. Dar deliones labai megsta.
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 11 07, 15:26)
(...)
praeita karta dariausi Kaune vienoj fotostudijoj, papuoliau pas kazkoki nuogo kuno propoguotoja, tai daugiau nuotaika susigadinau ir viskas... Pykausi su juo ir aiskinau kad man nereikia tokiu nuotrauku kuriu negalesiu niekam parodyt, o jis visvien ten su savo silkiniais salikeliais prie manes kabinejosi doh.gif tai gavus nuotraukas, kazkur paslepiau su kompaktu kartu, o kur - neatsimenu biggrin.gif

oi pralinksminai biggrin.gif as fotosesijos nenoriu, as jauciuos labai stora, geriau kai vaikutis gims ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Eriele, ačiū, kad mumis pasirūpini mirksiukas.gif namai yra, galima plepėt toliau, ane, top Nr 1? mirksiukas.gif
Džiugu, kad apiūra praėjo gerai. Priaugai beveik kaip aš smile.gif aš link 6,5-7 traukiu :/
Aš tokia šaunuolė, negaliu biggrin.gif sutvarkiau suplanuotus reikalus, dar nusipirkau džinsus ir liemenukus, nes tokia gerokai paaugus į visas puses esu doh.gif
Ir dar sūnų į kirpyklą vesiu šiandien. Ryt važiuosim į draugės sūnelio gimtadienį smile.gif
Atsakyti
As galvoju pasidaryti pas mūsų kito forumo mamyte viena smile.gif su pirmuoju vaiku dairėmės su mėgėju fotografu kuris net nuotrauku normalaus formato neatsiuntė verysad.gif
Atsakyti
Tiesa, fotosesiją dariausi su pirmu nėštumu. Nuotraukos gsl ir nieko, bet aš pati sau esu jose negraži. Niekam jų nenoriu rodyt. Tai galvoju ar verta dabar darytis...
Panašiai kaip Eriele norėčiau kai jau lelius gims. Pas mus net vieta yra šeimos nuotraukai ant drobės smile.gif
Atsakyti