Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 10, 23:42)
Vat choreografija ir man nepatiko. O daina tai taip, šiandien geriausia.
Beje, pagal Užkuraitį man ir turėtų patikti biggrin.gif biggrin.gif

haha, kaip tik norėjau klaust ar girdėjai ką Užkuraitis sakė biggrin.gif tongue.gif

Bet visumoj tai man klipas(ar ten šiaip kažkokia studijinė versija) padarė didesnį įspūdį. Aš nežinau ar ta aplinka ar kas, bet kažkaip labai gerai jis ten susižiūrėjo.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 10, 21:36)

O Kirkorovo chebra  pareina:D
Papildyta:
Ta Kirkorovo/Moldovos dainuška tai, sorry, bet labai pošlykštė...
Tas bumsikas ir seniena totali.

Bet tai kaaaaaas per persona, nu nei vienos EV be jos... kaip virusas koks prasibrauna...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:45)
Nu mergai kaip sau norit, man kol kas šis pusfinalis atrodo žymiai stipresnis.. nu taip, Moldova ir San Marinas naftalininis siaubas, bet visi kiti man patiko smile.gif

Bet kokie Nyderlandai faini smile.gif  wub.gif o kažkada klausiau visai nepatiko biggrin.gif viskas - mano favoritai smile.gif Užkuraitis mano mintim kalba - kaip tik prieš tai pagalvojau, kad kokie Aerosmithiški biggrin.gif

Man tai šnd tik Olandija kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Oi.. Gruzija sumaišė laidotuves su EV?....
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:47)
Bet tai kaaaaaas per persona, nu nei vienos EV be jos... kaip virusas koks prasibrauna...

lotuliukas.gif nu grynai doh.gif Norėjau sakyt, kad pernai nebuvo, bet prisiminiau dėl ko doh.gif
Papildyta:
Man tas lenkas panašus į Jared Leto biggrin.gif
Atsakyti
Kaaaip man vakar užkrito italo pernykštė daina doh.gif net užmigt negalėjau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 21:51)
lotuliukas.gif nu grynai doh.gif Norėjau sakyt, kad pernai nebuvo, bet prisiminiau dėl ko doh.gif
—-
Man tas lenkas panašus į Jared Leto biggrin.gif

Manau pergyveno visus metus.. biggrin.gif

——
Kažkas yra biggrin.gif

——-
Nu viskas - baigėsi fainos dainos biggrin.gif anksti pasidžiaugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:51)
Kaaaip man vakar užkrito italo pernykštė daina doh.gif net užmigt negalėjau doh.gif biggrin.gif

lol lotuliukas.gif

lenkai tūsiuką užkūrė biggrin.gif Nors ir nieko ypatingo, bet biškį iš miegų išblaškė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:46)
haha, kaip tik norėjau klaust ar girdėjai ką Užkuraitis sakė biggrin.gif  tongue.gif

Bet visumoj tai man klipas(ar ten šiaip kažkokia studijinė versija) padarė didesnį įspūdį. Aš nežinau ar ta aplinka ar kas, bet kažkaip labai gerai jis ten susižiūrėjo.

Vat vaizdu scenoje aš nelabai patenkinta, jaučiu, kad galėjo žymiai geriau išpildyti. Ir pats vyriokas anksčiau žymiai geriau atrodė (duete).
Bet garsine išraiška labai gerai.
Atsakyti
Aš alučio įkaliau, taip ant miegelio patraukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:53)
lol lotuliukas.gif

lenkai tūsiuką užkūrė biggrin.gif Nors ir nieko ypatingo, bet biškį iš miegų išblaškė biggrin.gif

nu lenkas pusėtinas šiaip. Ir tikrai primena, kai pasakei.

Malta kažką labai primena.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:55)
Aš alučio įkaliau, taip ant miegelio patraukė biggrin.gif

Man nei alučio nereikia, miegas ima, arbatytę gurkšnoju su sausainiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 21:57)
Man nei alučio nereikia, miegas ima, arbatytę gurkšnoju su sausainiais lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti