Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Jei ranką prie širdies pridėjus, šiandien nebuvo tokios dainos, dėl kurios sirgčiau.

Per tuos du vakarus be Lietuvos mano favoritėmis ir išliko Belgija su Šveicarija.

Nu laaabai silpna Eurovizija.
Taigi, jei žvaigždės palankiai išsidėstytų... turbūt numanot, ką turiu omeny smile.gif

Tada reiktų daryti Kaune, Vilniuje tai juk nėra kur.
Važiuotume su blackiss pas tuktukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:25)
Tai kas praeis? biggrin.gif

Aš šį kartą net neįsivaizduoju doh.gif Jaučiu visai neatspėsiu laugh.gif 1 pusfinalyje tai tik poros neatspėjau.

Man užtektų Olandijos, Danijos, Serbijos, Norvegijos, ir Vengrijos biggrin.gif
O šiaip manau šalia tų dar praeis Rumunija, Australija (nes jų vis pagaili, gi svečiai biggrin.gif ) Rusija dėl to, kad pilna rusų visur, kurie balsuos.. nu ir Moldova nes tokios durnos dažnai praeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 10 gegužės 2018 - 22:31
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 00:21)
Aš vis laukiau kada nykštukas iššoks biggrin.gif

lol lotuliukas.gif

Nu mano spėjimas:

Olandija
Švedija
Norvegija
Rusija
Australija
Lenkija
Ukraina
Latvija
Danija
Slovėnija
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 10, 22:28)
Jei ranką prie širdies pridėjus, šiandien nebuvo tokios dainos, dėl kurios sirgčiau.

Per tuos du vakarus be Lietuvos mano favoritėmis ir išliko Belgija su Šveicarija.

Taigi, jei žvaigždės palankiai išsidėstytų... turbūt numanot, ką turiu omeny smile.gif

Oi nereik biggrin.gif - man rodos įvestų eurovizijos mokesčius, ir iš algų atskaičiuotų žmonėm biggrin.gif iš ko LT surengtų EV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 11, 00:28)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet, man atrodo, kad Vilniuj darytų. Vistiek gi sostinė, nesvarbu, kad arena mažesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:35)

Bet, man atrodo, kad Vilniuj darytų. Vistiek gi sostinė, nesvarbu, kad arena mažesnė smile.gif

Nejuokauk, šitoj skarbonkėj tikrai nerengtų... neatitiktų gi jokių reikalavimų. Nebent statytų naują.. nu vėl gi, atskaičiavę iš algų lotuliukas.gif

O iš 5tuko finalo yr kas įdomaus (negirdėjau dar)? Nes jau matau, kad Martinis čia neišgelbės. biggrin.gif reiks kažką stipresnio kalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 11, 00:28)

Na, dar kelių šalių negirdėjai, gal kas atsiras biggrin.gif

Bet aš viską perklausius galiu pasakyt, kad nėra šįmet ir mano tokios pačiooos pačiausios. Yra keletas gražių, bet iki tokio lygio kaip kad pernai ar užpernai, tai nėra.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 00:37)
Nebent statytų naują.. nu vėl gi, atskaičiavę iš algų lotuliukas.gif
---
O iš 5tuko finalo yr kas įdomaus (negirdėjau dar)? Nes jau matau, kad Martinis čia neišgelbės. biggrin.gif reiks kažką stipresnio kalt biggrin.gif

LOL doh.gif lotuliukas.gif bet tai ką ten tai Eurovizijai nereikia geros akustikos, kai pusiau su fonograma biggrin.gif
---
Man tai yra gražių. Jau minėta Portugalija, paskui Vokietija (jei ED Sheeran patinka, tai turėtų patikt), Ispanijos daina visai nieko būtų, bet pasirodymas nepatinka, per daug nusisaldinę man jie.
Italija gali užkilt, man atrodo. Visame kontekste nebloga daina. Daug kam Prancūzija patinka, man neprilimpa kažkaip.
O britų neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:43)

LOL doh.gif lotuliukas.gif bet tai ką ten tai Eurovizijai nereikia geros akustikos, kai pusiau su fonograma biggrin.gif
---

Ne, nu bet reik bent kokios akustikos. Ten jos išvis nėr - nei geros nei blogos. Jos tiesiog nėra biggrin.gif nu plius ji maža...
—-
Pas britus matyt visas biudžetas išeis karališkom vestuvėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 00:48)
Ne, nu bet reik bent kokios akustikos. Ten jos išvis nėr - nei geros nei blogos. Jos tiesiog nėra biggrin.gif nu plius ji maža...
—�-
Pas britus matyt visas biudžetas išeis karališkom vestuvėm biggrin.gif

negi taip blogai laugh.gif
--
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taikliai tu čia lotuliukas.gif
Papildyta:
Koks fainas filmukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2018 - 22:50
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 22:50)
negi taip blogai laugh.gif
--
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taikliai tu čia lotuliukas.gif

Nesi buvus? Nu blogai biggrin.gif o jei dar link galo sėdi šone, dar ir aidas pareina iš neaišku kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 00:52)
Nesi buvus? Nu blogai biggrin.gif o jei dar link galo sėdi šone, dar ir aidas pareina iš neaišku kur doh.gif

Man atrodo bent vieną kartą tai tikrai esu buvus, bet čia jau seniau. Kažkaip neatsimenu kaip ten ta akustika buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:32)
Oi nereik biggrin.gif  - man rodos įvestų eurovizijos mokesčius, ir iš algų atskaičiuotų žmonėm biggrin.gif iš ko LT surengtų EV biggrin.gif

ai jo, JIE gali...

QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 23:35)

ne dėl mažumo, o kad kibiras ten ne arena. Nejaugi juokinsim pasaulį su tokia akustika.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 23:43)

Man tai yra gražių. Jau minėta Portugalija, paskui Vokietija (jei ED Sheeran patinka, tai turėtų patikt), Ispanijos daina visai nieko būtų, bet pasirodymas nepatinka, per daug nusisaldinę man jie.
Italija gali užkilt, man atrodo. Visame kontekste nebloga daina. Daug kam Prancūzija patinka, man neprilimpa kažkaip.

Man Sheeran patinka.
O apie Ispaniją girdėjau, kad daug prasčiau nei Ievos. Labai daug komentarų tokių skaičiau twitteryje
Atsakyti