Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Beje, tie danai gal visai nieko.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 11, 01:12)
Beje, tie danai gal visai nieko.

Man tai jiems kažko pritrūko g.gif lyg ir nieko, bet ne iki galo biggrin.gif
Papildyta:
Nustebino, kad Rusija nepapuolė, galvojau tie visi skandaliukai prastums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2018 - 23:15
Faini, faini, vikingai biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 23:15)
Man tai jiems kažko pritrūko g.gif lyg ir nieko, bet ne iki galo biggrin.gif
Papildyta:
Nustebino, kad Rusija nepapuolė, galvojau tie visi skandaliukai prastums

Man rodos, jau taip visus užknisus ta Rusija, kad.. bet jau įsivaiduoju kaip užgiedos tie doh.gif tie europiečiai, nieko jiems švento.. diskriminuoja neįgalius..jau net matau tą tekstą doh.gif
Atsakyti
jo jo, jau antraštes įsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 00:19)
Faini, faini, vikingai biggrin.gif

Man rodos, jau taip visus užknisus ta Rusija, kad.. bet jau įsivaiduoju kaip užgiedos tie doh.gif tie europiečiai, nieko jiems švento.. diskriminuoja neįgalius..jau net matau tą tekstą doh.gif

ai nu...
Jei čia būtų receptas, tai visi neįgalius siųstų...
Aišku, kažką panašaus parašys.

Bet rimtai net neįsivaizduoju dabar, kas šiemet galėtų nugalėti. Labai ryškios dainos nėra, tokia gan makalynė. Reiks laikyti kumščius už Ievą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 11, 01:27)
Bet rimtai net neįsivaizduoju dabar, kas šiemet galėtų nugalėti. Labai ryškios dainos nėra, tokia gan makalynė. Reiks laikyti kumščius už Ievą.

aha, nėra šiais metais ryškaus vieno favorito. Jaučiu lygi kova vyks tarp keleto dainų iki pat balsavimo pabaigos. Lietuva šiemet kaip niekad gerus šansus turi karsta.gif Nu faktas, kad Izraelis, Kipras bus aukštai, gal Ieva su jais galėtų susigrumt biggrin.gif Čia tie lažybininkai mums gal bereikalingų vilčių suteikia biggrin.gif Nu bet faina ir pasvajot ax.gif Iš tikrųjų, jei jau ir kokią 7-10 vietą užimtų būtų gerai :super
Atsakyti
Dėl Ievos tai šiandien keli optimistiški straipsniai labai mano nuotaiką pakėlė. Kaip ten bus, taip, bet bent pasvajoti galima, esame labai arti to. Bus didesnis azartas.

Pagalvojau, jei laimėtų, tai man gal tikrai stogas pavažiuotų dėl emocijų.

Juolab, kad į šitą dainą taip jautriai žiūriu, labai asmeniškų minčių ji man sukelia. Kaip turbūt nė viena EV daina iki šiol.

Labanakt ir turbūt jau iki šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas

Nu bet šitas pusfinalis kokia tragedija. Rimtai prasčiausia EV kokią atsimenu blink.gif
Iš visų dainų šįvakar, tai man tik švedo patiko (nors daug prasčiau gyvai nei įraše), latvės būtų patikę, jei būtų stipresnė atlikėja, nu ir galiu suprast, kad žmonėm olandas patinka, nes bendram kontekste neblogai, bet man tiesiog country nepatinka.
Dėl nugalėtojo jokių idėjų neturiu schmoll.gif Įdomus užtat balsavimas bus, nes turės visi Rusijai, Azerbaidžanui, Graikijai, Lenkijai pastoviai skiriami balsai kažkur nueit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 10, 23:33)

Juolab, kad į šitą dainą taip jautriai žiūriu, labai asmeniškų minčių ji man sukelia. Kaip turbūt nė viena EV daina iki šiol.

Aš irgi, aš negaliu jos klausyt be ašarų.. iki vidurio dainos tik atsilaikau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2018 05 10, 23:35)
Labas

Nu bet šitas pusfinalis kokia tragedija. Rimtai prasčiausia EV kokią atsimenu  blink.gif
Iš visų dainų šįvakar, tai man tik švedo patiko (nors daug prasčiau gyvai nei įraše), latvės būtų patikę, jei būtų stipresnė atlikėja, nu ir galiu suprast, kad žmonėm olandas patinka, nes bendram kontekste neblogai, bet man tiesiog country nepatinka.
Dėl nugalėtojo jokių idėjų neturiu schmoll.gif Įdomus užtat balsavimas bus, nes turės visi Rusijai, Azerbaidžanui, Graikijai, Lenkijai pastoviai skiriami balsai kažkur nueit g.gif

Tiiiksliai.. gi net Azerbaidžanas nepraėjo pirmąkart per daug metų, man rodos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 10, 23:32)
aha, nėra šiais metais ryškaus vieno favorito. Jaučiu lygi kova vyks tarp keleto dainų iki pat balsavimo pabaigos. Lietuva šiemet kaip niekad gerus šansus turi karsta.gif Nu faktas, kad Izraelis, Kipras bus aukštai, gal Ieva su jais galėtų susigrumt biggrin.gif Čia tie lažybininkai mums gal bereikalingų vilčių suteikia biggrin.gif Nu bet faina ir pasvajot ax.gif Iš tikrųjų, jei jau ir kokią 7-10 vietą užimtų būtų gerai :super

Tai jaučiu kad Kipras laimės su savo bumčiku... doh.gif geri laikai buvo, kai siuntė, pvz Alter Ego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 11, 01:33)
---
---
Labanakt ir turbūt jau iki šeštadienio  4u.gif

lotuliukas.gif Turbūt daug kam panašiai būtų laugh.gif
---
nu taip, kiekvienas ją gali prisitaikyt sau asmeniškai. Ne veltui, matyt, daugelis ir verkia beklausydami.
---
labanakt 4u.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2018 05 11, 01:35)
imtai prasčiausia EV kokią atsimenu  blink.gif

joo.. nu labai jau silpna ta EV. Anksčiau būdavo bent kelios tokios dainos dėl kurių svaigdavau biggrin.gif

Švedas ir man geriausias buvo. Olando specifinis stilius, kuris ne kiekvienam(country intarpas man irgi ne iš tų mėgstamiausių momentų, bet jau pripratau per ilgą laiką biggrin.gif ). Bet olandą gelbėjo tai, kad šitame pusfinaly jis prie ryškesnių buvo.

Įdomu bus stebėt balsavimą thumbup.gif
Atsakyti
Aš kažkaip galvoju, kad Izraelis bus daug žemiau nei visi galvoja. Bus kaip su praeitų metų italu biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2018 05 10, 23:43)

Tiiiksliai.. gi net Azerbaidžanas nepraėjo pirmąkart per daug metų, man rodos biggrin.gif

Pirmą kart nepateko nuo dalyvavimo pradžios. Per mažai komisijų tikriausiai papirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 11, 01:43)
Aš irgi, aš negaliu jos klausyt be ašarų.. iki vidurio dainos tik atsilaikau biggrin.gif
--

----

Tai jaučiu kad Kipras laimės su savo bumčiku... doh.gif geri laikai buvo, kai siuntė, pvz Alter Ego biggrin.gif

aha, aš gal nei tiek nedatraukiu doh.gif biggrin.gif
---
aha, man ir dėl Graikijos keista - juk visada praeidavo biggrin.gif
---
Jei vertinant pagal peržiūrų kiekį, tai gali būt. Nors kažkur skaičiau, kad laikų Ievos daina daugiausia turi biggrin.gif Tik kaži ar ten ne lietuviai užbalsavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2018 - 23:47