Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 01:30)
cirkai doh.gif lotuliukas.gif

Tai Kirkorovas gal būtų pasaulinė žvaigždė, jei bandytų išplaukt į pasaulinius vandenis doh.gif

Aš galvoju, jei žiūrint scenografiją, tai trupuytį geriau ta Moldovos daina. Bet kadangi aš daugiau klausiau, užgirdau tuos įkyriai erzinančius rimtus... Beskonybė muzikine prasme. Sceninis vaizdas, tiesa, tą visumą pataisė.

Atsakyti
Vienu žodžiu, Izraelis laimės... Žiauru doh.gif
Papildyta:
12 paėmėm biggrin.gif
Atsakyti
Nu tragedija..
Išjungiau, net klausyt negaliu biggrin.gif kaaip aš suprantu Sobralį biggrin.gif

Stebitės dėl Moldavos, Bet tai as galvoju ar NvO nepapirko tų komisijų...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 13, 01:48)
Nu tragedija..
Išjungiau, net klausyt negaliu biggrin.gif kaaip aš suprantu Sobralį biggrin.gif

Stebitės dėl Moldavos, Bet tai as galvoju ar NvO nepapirko tų komisijų...

Man patiko savaip ta Izraelis. Nu bet visumoje rezultatai tai šūdų šūdas.

Dabar jau norisi verkti dėl jų.
Jei būtų laimėjusi Austrija, būtų teisingas ir pelnytas laimėjimas.

Žodžiu, Eurovizija eilinį kartą ***...
Atsakyti
Nu jo, Moldovos daina už mūsų aukščiau lotuliukas.gif Nu ką tokiu atveju pasakyt biggrin.gif

Iš viso, nelabai suprantu komisijos paskirties - aš visada galvodavau, kad jie vertina vokalą ir visus netikslumus. Tokiu atveju Izraelis nebūtų turėjęs šansų, nes pjovė pro šalį kaip reikalas. Jau vien dėl to nevertas pergalės.. Jei komisija būtų teisinga, tai visus maksimalius balus būtų susirinkus estė be konkurencijos. Nesvarbu, kad man ta daina ir nepatiko, bet reikia sugebėt išlikt objektyviems ir vertint balsą kaip tikrai geriausią šių metų EV.
Tai man tada klausimas- kam ta komisija iš viso, jei jau keli žmonės vertindami tik pagal savo simpatiijas, o ne pagal profesionalumą tieeek daug nulemia doh.gif

Nesuvokiu kaip komisijos nariai visiškai neįvertino Portugalijos doh.gif mistika, ne kitaip. Juk profai jomajo tipo sėdi doh.gif Jei jis profas Izraeliui maksimumo duoti negalėtų, tai būtų visai kitos dainos..
Žiūrovai tai žiūrovai, čia jau kitas reikalas, bet komisija doh.gif

Išsiliejau biškį laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 02:52)
Man patiko savaip ta Izraelis. Nu bet visumoje rezultatai tai šūdų šūdas.
Dabar jau norisi verkti dėl jų.
Jei būtų laimėjusi Austrija, būtų teisingas ir pelnytas laimėjimas.

Žodžiu, Eurovizija eilinį kartą ***...

Realiai aš suprantu, kad tokios dainos kaip Izraeilio ar Kipro dėl tūso sueina gerai, nu bet pergalė.. unsure.gif Kažkaip labiausiai tikrai gaila austro šioje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 01:02
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 00:52)
Man patiko savaip ta Izraelis.

Man tai labai vulgaru...

—-
Aš manau reik naikint išvis tą komisiją, sudaro 50%, o akivaizdžiai matosi, kad balsuoja vis dar už kaimynus.. jau net žmonės taip nebalsuoja...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 13, 02:59)
Aš manau reik naikint išvis tą komisiją, sudaro 50%, o akivaizdžiai matosi, kad balsuoja vis dar už kaimynus.. jau net žmonės taip nebalsuoja...

tai jau tikrai doh.gif Ale mūsų komisija estei irgi nulį balų davė biggrin.gif Nu va ir profesionalumas žmonių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 00:57)

Nesuvokiu kaip komisijos nariai visiškai neįvertino Portugalijos doh.gif mistika, ne kitaip. Juk profai jomajo tipo sėdi :
——

Tai va, realiai aš suprantu, kad tokios dainos kaip Izraeilio ar Kipro dėl tūso sueina gerai, nu bet pergalė.. unsure.gif Kažkaip labiausiai tikrai gaila austro šioje vietoje.

Nu man tai irgi nepatiko Portugalijos.. labai nuobodi...
—-
Izraelis matyt dėl tos žinutės a la perteikiamos, bet man jos nesijautė, nes nu buvo vulgaru!
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 01:01)
tai jau tikrai doh.gif Ale mūsų komisija estei irgi nulį balų davė biggrin.gif Nu va ir profesionalumas žmonių biggrin.gif

Nu bet irgi - nu čia ne the voice - dainas vertina, ne balsą smile.gif bet Izraelio atveju - nei vieno, nei kito nebuvo
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 13, 03:02)
Nu man tai irgi nepatiko Portugalijos.. labai nuobodi...
—�-
Izraelis matyt dėl tos žinutės a la perteikiamos, bet man jos nesijautė, nes nu buvo vulgaru!

na bet labai kokybiška daina muzikine prasme.. Komisija juk tai irgi turėtų vertint..
---
nu man pats pateikimas irgi kažkaip nepatiko visiškai. Toks balaganas ir tiek..
Man tos bumsinės dainos iš vis dažniausiai nebūna vertos laimėt biggrin.gif Man patinka tik kai jos būna įsimaišę tarp visų ir tam kartui smagu pasitūsint, bet nugalėtojo tarp tokio tipo dainų kažkaip nematau..

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 13, 03:04)
Nu bet irgi - nu čia ne the voice - dainas vertina, ne balsą smile.gif
--
bet Izraelio atveju - nei vieno, nei kito nebuvo

bet turėtų vistiek atsižvelgt bent kažkiek unsure.gif nu kažkaip estė su nuliu iš komisijos man nei šis nei tas unsure.gif biggrin.gif Man ta estė tai buvus nebuvus, bet vis bandau suprast komisijos reikalingumą lygindama jos pavyzdį.
--
Tai va tame ir bajeris laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 01:09
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 01:57)
Nu jo, Moldovos daina už mūsų aukščiau lotuliukas.gif Nu ką tokiu atveju pasakyt biggrin.gif

Iš viso, nelabai suprantu komisijos paskirties - aš visada galvodavau, kad jie vertina vokalą ir visus netikslumus. Tokiu atveju Izraelis nebūtų turėjęs šansų, nes pjovė pro šalį kaip reikalas. Jau vien dėl to nevertas pergalės.. Jei komisija būtų teisinga, tai visus maksimalius balus būtų susirinkus estė be konkurencijos. Nesvarbu, kad man ta daina ir nepatiko, bet reikia sugebėt išlikt objektyviems ir vertint balsą kaip tikrai geriausią šių metų EV.
Tai man tada klausimas- kam ta komisija iš viso, jei jau keli žmonės vertindami tik pagal savo simpatiijas, o ne pagal profesionalumą tieeek daug nulemia doh.gif

Nesuvokiu kaip komisijos nariai visiškai neįvertino Portugalijos doh.gif mistika, ne kitaip. Juk profai jomajo tipo sėdi doh.gif Jei jis profas Izraeliui maksimumo duoti negalėtų, tai būtų visai kitos dainos..
Žiūrovai tai žiūrovai, čia jau kitas reikalas, bet komisija doh.gif

Išsiliejau biškį laugh.gif

Teisybę parašei.

Nu šudovizija visai paliko. Net keista prisimint, kad pernai lyg kitaip viskas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 03:10)

Nu šudovizija visai paliko. Net keista prisimint, kad pernai lyg kitaip viskas buvo.

loool lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet tikrai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 01:12
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 02:07)
nu kažkaip estė su nuliu iš komisijos man nei šis nei tas unsure.gif  biggrin.gif Man ta estė tai buvus nebuvus, bet vis bandau suprast komisijos reikalingumą lygindama jos pavyzdį.

Tai va būtent. O paskui turėtų kaip ir išsilyginti. Dainos/atlilkimo profesionalus vertinimas ir paskui žiūrovų simpatijos.

O dabar net toks įspūdis, kad žiūrovai vos ne normaliau vertino nei ta velnio komisija.
Atsakyti