Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 03:12)
O paskui turėtų kaip ir išsilyginti. Dainos/atlilkimo profesionalus vertinimas ir paskui žiūrovų simpatijos.
O dabar net toks įspūdis, kad žiūrovai vos ne normaliau vertino nei ta velnio komisija.

Taaaip, būtent drinks_cheers.gif Toks vaizdas, kad pati pradinė mintis buvo tokia, o dabar viskas išsikreipė doh.gif
Naikintų tas komisijas ir paliktų vėl tik žiūrovus. Tai nebebūtų jokių sąmokslo teorijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 01:15
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 01:10)

Nu šudovizija visai paliko.

Nu visiškai biggrin.gif
Man niekaip galvoj galai nesueina.. kodėl vienais metais išrenka gerą dainą, o kitais metais kaip susitarę nusprendžia nerinkt geros ir išrenka šuddainę..
Atsakyti
Įdomu bus paieškot kaip Lietuvos žiūrovai nubalsavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nu tai kaip nuotaikos po vakar? biggrin.gif
Tai, pasirodo, pagal žiūrovus Lietuva 9 vietoj liko bigsmile.gif thumbup.gif (kai žiūrėjau paskutinį kartą kas dedasi lažybų puslapiuose prieš finalą, tai Ieva buvo 8. Reiškia jie pagal žiūrovų balsus beveik ir atspėjo biggrin.gif )

O šiaip tai 12 vieta tai trečias pagal gerumą Lietuvos rezultatas eurovizijoje, tai jau visai neblogai. Kitais metais vėl Donatas galės važiuot. Kažkaip dabar atrodo, kad tik jis gali mums kada nors eurovizinę pergalę atvežt biggrin.gif

Skaitinėju kaip kas balsavo, tai maloniai nustebino Portugalijos komisija Ievai davusi 12 balų pirmame pusfinalyje smile.gif

Ir negalvojau, kad lietuviai tokie operos mėgėjai, kad 12 balų estei finale atseikėjo blink.gif Dėl danų irgi nustebino. Bet tai Austrijai tik 3 davė doh.gif unsure.gif

Apskritai, žiūrovų balsai austrui pagadino reikalą.

Ai, ir supratau koks iš tikrųjų buvo stiprus pirmas pusfinalis - jei neklystu tai visi tie, kurie kartu su Ieva buvo atrinkti į finalą, tai ir užėmė viršutines vietas(plius dar tos kelios didžiosios šalys, kurios pasirodė tik finale).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 16:07
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 17:01)
Sveikos smile.gif Nu tai kaip nuotaikos po vakar? biggrin.gif

Skaitinėju kaip kas balsavo, tai maloniai nustebino Portugalijos komisija Ievai davusi 12 balų pirmame pusfinalyje smile.gif
--------

Ir negalvojau, kad lietuviai tokie operos mėgėjai, kad 12 balų estei finale atseikėjo blink.gif Dėl danų irgi nustebino.
-------

Bet tai Austrijai tik 3 davė doh.gif unsure.gif
Apskritai, žiūrovų balsai austrui pagadino reikalą.

aš tai visokius košmarus sapnavau. Iš pat ryto dar emociškai blogai jaučiausi po vakar. Juolab, kad šiomis dienomis man dar ir migrena, buvau ją kaip ir įveikus vakar, bet po blogų emocijų pasibaigus konkursui vėl jinai sugrįžo.
Taigi dar kariauju su savimi, stengiuosi užmiršti, kas sunervavo ir pradėt žiūrėti iš kito kampo.

Šiaip man šiemet buvo pati emocionaliausia Eurovizja kada nors. Blue metais buvo tik geros emocijos, jokių ašarėlių, smagus for fun laikas. O dabar buvau įsitraukusi neįtikėtinai stipriai emocionaliai. Užtai pasibaigė didžiuliu nusivylimu.
Sau sakau, kad tikrai paskutinis kartas, kai sau taip leidau praskysti.

----
Dėl rezultatų. Labai smagu, kad Portugalijos komisija mums tiek skyrė! Šiaip jo, portugalai melancholiškai emocingi žmonės, kiek susidariau vaizdą po kelionės po tą šalį. Vien jau jų nacionalinis fado daug ką pasako, pvz. aš to net nepavežu, man per tai per liūdna. Tai nieko keisto, kad jie suprato mus. Žodžiu, širdį paglostė.

-----
Dėl estės lietuviai nustebino. Iš mano draugų pažįstamų tikrai nieks nesigyrė, kad estė patiko. Kažkaip įtarimas ar tik ne brolybė čia suveikė?
Bet šitoj vietoj beje keista, kad Latvijos komisija mums tik 4 balus skyrė. Kažkaip šįkart ja truputį nusivyliau. Nes na mūsų daina mano nuomone tikrai žymiai geresnė už latvių. O latviai duoda mums balsų kiekvienais metais, ką be išsiųstume, tai tikėjausi tikrai daugiau.
Čia jau iš Rusijos labai gražus gestas 3 balus mums skirti. Turint omeny, kad santykiai tokie įtempti, tai jokių politinių simpatijų, rodo, kad būtent daina patiko. Kita vertus rusai patys dažnai dramatiškas lėtas dainas siunčia, tai gal čia ir artima jų skoniui.

-----
dėl austro tai labai labai keista. Nes na pvz. kad ir mums visoms jis labai patiko. Ir ant mano sienos FB diskutavau su draugais vakar/šiandien, labai daug kam austras patiko. O tai jau visiems kitiems, taip išeina, ne biggrin.gif

Ir twitteryje, kiek sekiau vakar, austrui labai daug palaikymo mačiau. Keista, kad paskui viskas taip apsisvertė.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 19:50)
Taigi dar kariauju su savimi, stengiuosi užmiršti, kas sunervavo ir pradėt žiūrėti iš kito kampo.
----
Šiaip man šiemet buvo pati emocionaliausia Eurovizja kada nors. Blue metais buvo tik geros emocijos, jokių ašarėlių, smagus for fun laikas.

----
Dėl estės lietuviai nustebino. Iš mano draugų pažįstamų tikrai nieks nesigyrė, kad estė patiko. Kažkaip įtarimas ar tik ne brolybė čia suveikė?
----
Bet šitoj vietoj beje keista, kad Latvijos komisija mums tik 4 balus skyrė. Kažkaip šįkart ja truputį nusivyliau. Nes na mūsų daina mano nuomone tikrai žymiai geresnė už latvių. O latviai duoda mums balsų kiekvienais metais, ką be išsiųstume, tai tikėjausi tikrai daugiau.

Man šiandien tai viskas normaliai, vakar rezultatai nuvylė, truputį nuotaiką pagadino, bet šiaip viską įvertinus ta 12 vieta yra juk tikrai gera. Čia tie lažybininkai kortas sumaišė, leido per daug visiems įsisvajot biggrin.gif Jei nebūtų prognozavę tokių aukštų vietų, tai juk būtume tikrai daug patenkinti užimta vieta.
---
Aha, Blue metų EV tai buvo tobula wub.gif thumbup.gif Tieeek daug gerų emocijų biggrin.gif O ir šiaip juk mūsų kaip ir simbolinė data ana EV smile.gif
---
gal tikrai čia ta brolybė ir suveikė g.gif
---
Aha, nustebino latvių komisija ir mane g.gif Na bet vistiek ne taip kaip ukrainiečiai su nuliu. Va čia tai man buvo toks -> blink.gif biggrin.gif

Čia yra mūsų komisijos narių lentelė ir kokias vietas kiekvienas skyrė kiekvienam dalyviui:
https://eurovision.t...tails/lithuania

Atsakyti
Ar matėt apie ką ta nugalėtojos daina?

https://www.lrytas.l...-netta-6276007/

Pati idėja gera, sutinku. Bet tai čia vėlgi, kaip pažiūrėsi. Pasiėmė aktualią Mee Too temą. Bet dainos tekstas tai nu...

Gal ir gerai, kad aš tik dainavimo klausiau, neįsiklausiau į turinį.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 13, 21:26)
Ar matėt apie ką ta nugalėtojos daina?
https://www.lrytas.l...-netta-6276007/
Pati idėja gera, sutinku. Bet tai čia vėlgi, kaip pažiūrėsi. Pasiėmė aktualią Mee Too temą.  Bet dainos tekstas tai nu...
Gal ir gerai, kad aš tik dainavimo klausiau, neįsiklausiau į turinį.

Aha, nekoks tas tekstas. Viena priežasčių kodėl man ta daina nepatinka. Idėja tai gera, bet pats išpildymas, tai jau visai ne mano skonio. Kai Blackkiss apie tą gangnam style sušnekėjo, tai pagalvojau, kad tikrai kažko bendro tos dvi dainos turi biggrin.gif

Bet šiandien perskaičiau kaip mūsų "elitiniai" reiškiasi, tai.. doh.gif Tu fb gal dar ir daugiau "grožybių" perskaitei. Jei dainą ar vokalą komentuotų, tai ok, bet kai pradeda lįst prie žmogaus išvaizdos, tai negaliu skaityt doh.gif schmoll.gif

Bet tai kaip išsiskyrė balsavimo rezultatai kelioms šalims blink.gif Pvz švedams komisija davė aukštą vietą, o žiūrovai berods priešpaskutinius pastatė doh.gif Su austru irgi kažkas panašaus įvyko. Ir dar su kažkuria šalimi, pamiršau dabar.

Bet aišku, vistiek topų topas tai Moldova laugh.gif Nu niekad nebūčiau pasakius, kad jie taip aukštai kils doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2018 - 20:25
Gera foto biggrin.gif
https://b.radikal.ru...f98d971d26f.jpg

O kaži čia ne tas pats žymusis Jimmy Jump'as? laugh.gif

Pažiūrėjau aš dar kartą tą UK įrašą, tai eina sau kaip vokalistė gerai susitvarkė po to incidento. Tik rankos gal labiau drebėt pradėjo, bet paskui iš vis su kažkokiu užsidegimu sudainavo viską. Bet dar kartą parodė kaip lengvai bet kas gali pakliūti į sceną doh.gif Tai gerai, kad tik atėmė mikrofoną ir pasakė kažką. Apsauga gal miegojo tuo momentu ar kaip doh.gif

Ir, manau, kad britė turėjo progą truputį pasikelt savo vietą lentelėje, jeigu būtų dar kartą atlikus dainą. Anais metais ispanas tai kartojo biggrin.gif Nors ten tai topinis pasirodymas buvo biggrin.gif
Aš ir dabar jį karts nuo karto įsijungiu prisiminimui ir nuotaikos pasikėlimui.

Papildyta:

Nu jo, tikrai ten bus Jimmy Jump'as! laugh.gif Pažiūrėjau, kad laaabai panašus į šitą tame video
https://www.youtube....h?v=_Unb161ZI-s
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 21:24)
Aha, nekoks tas tekstas. Viena priežasčių kodėl man ta daina nepatinka. Idėja tai gera, bet pats išpildymas, tai jau visai ne mano skonio. Kai Blackkiss apie tą gangnam style sušnekėjo, tai pagalvojau, kad tikrai kažko bendro tos dvi dainos turi biggrin.gif

Bet šiandien perskaičiau kaip mūsų "elitiniai" reiškiasi, tai.. doh.gif Tu fb gal dar ir daugiau "grožybių" perskaitei. Jei dainą ar vokalą komentuotų, tai ok, bet kai pradeda lįst prie žmogaus išvaizdos, tai negaliu skaityt doh.gif schmoll.gif

------
Bet aišku, vistiek topų topas tai Moldova laugh.gif Nu niekad nebūčiau pasakius, kad jie taip aukštai kils doh.gif

Aš stengiausi iš viso kuo mažiau skaityti FB ir kitur šiandien. Bet užmačiau patyčų tikrai. Apie išvaizdą tai tikrai žiauriai. Beje, nuplovus tą sceninį mOkiažą tai jinai visai daili daugumoje nuotraukų. O su tuo mOkiažu crazy atrodo, bet gerąja prasme, aš tolerantiška visokiems crazy dalykams.

----
Jo, Moldova tai fenomenas biggrin.gif Bijau, kad tai galėtų įkvėpti Kirkorovą, ir kitiems metams kokią dainušką sukurpti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 gegužės 2018 - 23:57
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 14, 01:57)
Beje, nuplovus tą sceninį mOkiažą tai jinai visai daili daugumoje nuotraukų. O su tuo mOkiažu crazy atrodo, bet gerąja prasme, aš tolerantiška visokiems crazy dalykams.

----
Jo, Moldova tai fenomenas biggrin.gif Bijau, kad tai galėtų įkvėpti Kirkorovą, ir kitiems metams kokią dainušką sukurpti biggrin.gif

Tai taip. Kaip suprantu, čia jos personažas toks buvo padarytas, dėl to reikėjo to ryškumo. Tik tiek, kad man ten jau visko labai perkrauta buvo.
Va kas patiko, tai pats klipas - labai skoningai padarytas. Tos visos spalvų dermės, įvairios detalės. Nu bet viską sugadina man ta daina biggrin.gif

Kažin nebus taip, kad per kitą EV visi vėl pradės siųst tuos nesąmoningus pasirodymus, kurie turėtų tipo būt juokingi (kai buvo čia mada tokia užėjus kurį laiką ir paskui išsisėmė).
Dar buvo mintis kilus - tai gal mes tikrai klaidą padarėm, kad Ivanausko su ragais neišsiuntėm, gal Europai būtų patikęs unsure.gif

---

LOL lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Bijau, kad taip ir bus doh.gif Kažin kuri bus ta laimingoji šalis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Va jums kalbant NVO tema biggrin.gif doh.gif

https://m.youtube.co...h?v=qObtEPf4Avg
Atsakyti