Labas
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 13, 17:01)
Sveikos

Nu tai kaip nuotaikos po vakar?
Skaitinėju kaip kas balsavo, tai maloniai nustebino Portugalijos komisija Ievai davusi 12 balų pirmame pusfinalyje
--------
Ir negalvojau, kad lietuviai tokie operos mėgėjai, kad 12 balų estei finale atseikėjo

Dėl danų irgi nustebino.
-------
Bet tai Austrijai tik 3 davė
Apskritai, žiūrovų balsai austrui pagadino reikalą.
aš tai visokius košmarus sapnavau. Iš pat ryto dar emociškai blogai jaučiausi po vakar. Juolab, kad šiomis dienomis man dar ir migrena, buvau ją kaip ir įveikus vakar, bet po blogų emocijų pasibaigus konkursui vėl jinai sugrįžo.
Taigi dar kariauju su savimi, stengiuosi užmiršti, kas sunervavo ir pradėt žiūrėti iš kito kampo.
Šiaip man šiemet buvo pati emocionaliausia Eurovizja kada nors. Blue metais buvo tik geros emocijos, jokių ašarėlių, smagus for fun laikas. O dabar buvau įsitraukusi neįtikėtinai stipriai emocionaliai. Užtai pasibaigė didžiuliu nusivylimu.
Sau sakau, kad tikrai paskutinis kartas, kai sau taip leidau praskysti.
----
Dėl rezultatų. Labai smagu, kad Portugalijos komisija mums tiek skyrė! Šiaip jo, portugalai melancholiškai emocingi žmonės, kiek susidariau vaizdą po kelionės po tą šalį. Vien jau jų nacionalinis fado daug ką pasako, pvz. aš to net nepavežu, man per tai per liūdna. Tai nieko keisto, kad jie suprato mus. Žodžiu, širdį paglostė.
-----
Dėl estės lietuviai nustebino. Iš mano draugų pažįstamų tikrai nieks nesigyrė, kad estė patiko. Kažkaip įtarimas ar tik ne brolybė čia suveikė?
Bet šitoj vietoj beje keista, kad Latvijos komisija mums tik 4 balus skyrė. Kažkaip šįkart ja truputį nusivyliau. Nes na mūsų daina mano nuomone tikrai žymiai geresnė už latvių. O latviai duoda mums balsų kiekvienais metais, ką be išsiųstume, tai tikėjausi tikrai daugiau.
Čia jau iš Rusijos labai gražus gestas 3 balus mums skirti. Turint omeny, kad santykiai tokie įtempti, tai jokių politinių simpatijų, rodo, kad būtent daina patiko. Kita vertus rusai patys dažnai dramatiškas lėtas dainas siunčia, tai gal čia ir artima jų skoniui.
-----
dėl austro tai labai labai keista. Nes na pvz. kad ir mums visoms jis labai patiko. Ir ant mano sienos FB diskutavau su draugais vakar/šiandien, labai daug kam austras patiko. O tai jau visiems kitiems, taip išeina, ne
Ir twitteryje, kiek sekiau vakar, austrui labai daug palaikymo mačiau. Keista, kad paskui viskas taip apsisvertė.