Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 16, 17:30)
Mhm, skaičiau. Visiškas plūgas Juozukas pasirodė...Aš pakraupus... Bet tai va įdomu, kaip jo klientėms. Juk čia praktiškai ne tik pasityčiojimas iš vieno asmens, bet labai gerai jo bendrą požiūrį į moteris  ir veidą parodo. Aš tai po to nebenorėčiau jo drabužiais puoštis, nesvarbu, kokie jie bebūtų. Kas iš to, kad išorė blizgi, o vidus visai supuvęs.

drinks_cheers.gif
Tuo labiau, kad dauguma jo klienčių vyresnio amžiaus, kurios pagrinde ir įperka tuos jo rūbus, o kaip žinia metams bėgant ir tą liekną figūrą nėra taip lengva išlaikyt. Tai jis čia kaip ir užstūmė ant savo klienčių doh.gif
Aš apie jau seniai nekokios nuomonės, tai manęs labai smarkiai ir nenustebino, bet vistiek kaskart išgirdus kaip jis nekenčia moterų(ypač stambesnių), tai bjauru pasidaro.
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Sveikinu su šv. Kalėdomis 4u.gif Linkiu magiško, džiaugsmingo, jaukaus laiko ir visokeriopos sėkmės! newyear.gif

Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, Ingėnai 4u.gif
Aš taip pat visas jus sveikinu su šv. Kalėdomis, kurios šįmet dar ir baltos kaip senais laikais 4u.gif Būkit sveikos ir laimingos 4u.gif newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 12 25, 21:22)
Ačiū už sveikinimus, Ingėnai 4u.gif
Aš taip pat visas jus sveikinu su šv. Kalėdomis, kurios šįmet dar ir baltos kaip senais laikais 4u.gif Būkit sveikos ir laimingos 4u.gif  newyear.gif  000054.gif  000059.gif

Ačiū, tuktuke 4u.gif

Žiūrėk, užmačiau pavadinimą, kaip juokas suėmė biggrin.gif Prisiminiau savo sapną, kad tu ten planavai važiuot smile.gif

https://www.15min.lt...dplbGq9lejoid5o

Bet esmė, kad as visiskai random tą Jordaniją susapnavau, nieko man visai nesako tas pavadinimas ir nebuvau girdėjusi jo pastaruoju metu.
Gal is tikrųjų sugalvosi, a? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 27, 02:05)
Žiūrėk, užmačiau pavadinimą, kaip juokas suėmė biggrin.gif Prisiminiau savo sapną, kad tu ten planavai važiuot smile.gif

https://www.15min.lt...dplbGq9lejoid5o
Bet esmė, kad as visiskai random tą Jordaniją susapnavau, nieko man visai nesako tas pavadinimas ir nebuvau girdėjusi jo pastaruoju metu.
Gal is tikrųjų sugalvosi, a? smile.gif

Geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kažkaip nedegu noru ten vykt. Bet pastebėjau, kad pastaruoju metu pradėjo populiarėti ta Jordanija. Ir vieni, ir kiti vis keliauja ten. Gamta tai graži (ta Vadi Rumo dykuma wub.gif ). Kažkaip net primena Arizonos dykumą tos raudonos uolos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 gruodžio 2018 - 16:58
QUOTE(tuktuk @ 2018 12 30, 17:58)
Geras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kažkaip nedegu noru ten vykt. Bet pastebėjau, kad pastaruoju metu pradėjo populiarėti ta Jordanija. Ir vieni, ir kiti vis keliauja ten. Gamta tai graži (ta Vadi Rumo dykuma wub.gif ). Kažkaip net primena Arizonos dykumą tos raudonos uolos.

Man tos raudonos/oranžinės spalvos irgi aki patraukė. Bet visgi toliau svajosiu apie Arizoną wub.gif

*Sorry, kelius klavisus sugadinau, tai neturiu kai kurių lietuviskų raidžių.
Atsakyti
Su Naujais metais, mergaitės! 4u.gif Laimės, džiaugsmo, naujų gerų potyrių 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 30, 21:29)
Man tos raudonos/oranžinės spalvos irgi aki patraukė. Bet visgi toliau svajosiu apie Arizoną  wub.gif
--
*Sorry, kelius klavisus sugadinau, tai neturiu kai kurių lietuviskų raidžių.

Nu jo, ten tai iš vis koks grožis wub.gif
--
Kaip sugebėjai? biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais, merginos! Sėkmingų, laimingų, šaunių metų! 4u.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 02, 13:55)
Su Naujais metais, mergaitės! 4u.gif Laimės, džiaugsmo, naujų gerų potyrių 4u.gif

--
Kaip sugebėjai? biggrin.gif

Ačiū, tuktuke 4u.gif

-----

Šunytė mano arbatą išvertė smile.gif Be cukraus arbata, nelipnu, bet to užteko.

------

Va atnešiau dar vieną straipsnį apie A Star Is Born. Turbūt jau viskas žinoma, bet gal dar kokia smulkmena bus nauja, aš kelias radau.

http://www.anglija.t...ZX1JiAUqHmtjmWs
Atsakyti
D4kui, Ingėnai 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 01 04, 15:48)
Šunytė mano arbatą  išvertė smile.gif Be cukraus arbata, nelipnu, bet to užteko.

------

Va atnešiau dar vieną straipsnį apie A Star Is Born. Turbūt jau viskas žinoma, bet gal dar kokia smulkmena bus nauja, aš kelias radau.
http://www.anglija.t...ZX1JiAUqHmtjmWs

Kažkaip taip ir pagalvojau biggrin.gif tongue.gif O apskritai ar daug šunybių prikrečia ji? biggrin.gif Dar vis mėgsta kandžiotis, ar jau atpratinot?
---
Aha, skaičiau šitą, tik kažkuriame kitame portale smile.gif

Matei jau turbūt, jog paaiškėjo auksinių gaublių laimėtojai? Tai vistik A star is born nelaimėjo nieko (na, išskyrus Lady Gaga už dainą). Bet iš visų kalbų kaip ir buvo aišku, kad Rapsodija nurungs. Aš vis dar jos nepažiūrėjus, bet būtinai reiks rasti laiko smile.gif
Papildyta:
Beje, žiūrėjot EV šeštadienį? Atrodo, taip greit ir vėl ratas apsisuko. Bet jau tokie silpni dalyviai unsure.gif Vieni tik kažkiek labiau užkabino. Dauguma ir nežinomi, matyt, tik pasireklamuot atėjo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 07, 21:05)

Kažkaip taip ir pagalvojau biggrin.gif  tongue.gif O apskritai ar daug šunybių prikrečia ji? biggrin.gif Dar vis mėgsta kandžiotis, ar jau atpratinot?
---

Matei jau turbūt, jog paaiškėjo auksinių gaublių laimėtojai? Tai vistik A star is born nelaimėjo nieko (na, išskyrus Lady Gaga už dainą). Bet iš visų kalbų kaip ir buvo aišku, kad Rapsodija nurungs. Aš vis dar jos nepažiūrėjus, bet būtinai reiks rasti laiko smile.gif
[
-------
Beje, žiūrėjot EV šeštadienį? Atrodo, taip greit ir vėl ratas apsisuko. Bet jau tokie silpni dalyviai unsure.gif Vieni tik kažkiek labiau užkabino. Dauguma ir nežinomi, matyt, tik pasireklamuot atėjo doh.gif biggrin.gif

Na dabar tfu tfu tfu nebelabai. Nebesikandžioja, tik švelniai, žaisdama, ir tai labiau su dukra. Kai dantys pasikeitė, tai ir proto įgavo. Dabar mielumo įsikūnijimas wub.gif wub.gif
Jau ir suaugusi, pusantrų metų. Dvi rujas turėjo, viena su komplikacija, tai laimei, spėjom paskui sterealizuoti.

-----

Aha, mačiau. Norėjau, kad bent Lady Gaga geriausios dramos aktorės gaublį laimėtų. Nors, atvirai pasakius, 4 kitų draminių fillmų nemačiau.

Sakiau, kad Bohemijos Rapsodija man gal labiau už A Star is Born patiko, bet kažkaip tikėjausi, kad būtent A Star is Born laimės. Šiaip, kaip teisingai kinomanai pastebėjo, Rapsodija galėjo būti priskirta prie miuziklų. Ten laimėti būtų vertesnė.

Už Rapsodijos Maleką džiaugiuosi. Jis vertas, padarė tikrai gerą darbą. Ne taip ir lengva Fredį suvaidinti, o dar šitaip įtikinamai.

Dar užskaitau Romą. Lėtas, bet geras, gražus, jausmingas filmas. Beje jį žiūrėjau pačią pirmą dieną kai tik Netflix paleido, filmas ten ispanų kalba, tik angliški subtitrai. Pirmą kartą taip žiūrėjau, bet buvo visai gerai.

Ir džiaugiuosi už mano trumpo žiūrėto serialo Sharp Objects aktorę, laimėjo geriausios antro plano aktorės prizą savo kategorijoje.

Iš buvusių nominacijose pati mačiau:
Black Panther
Blackkklansman
Bohemian Rhapsody
A Star Is Born
Green Book
Mary Poppins Returns
Eighth Grade
Tully
First Man
Roma
A Quiet Place
Isle of Dogs
Dumplin
Ir mini serialą Sharp Objects

Dar labai noriu pažiūrėti:
The Favourite, girdėjau, kad labai stiprus filmas
If Beale Street Could Talk

Beje, Crazy Rich Asians šiandien kaip tik įkėlė į filmai.in. Tik nežinau dar, ar noriu jį žiūrėt.

---

Aš nežiūrėjau. Tame ir esmė, kad visi nežinomi. Kažkaip neįdomu dar. Kai kokių matytų veidų paduos, tada pažiūrėsiu. Mačiau tarp dalyvaujančių sąrašo keletas tokių yra. Jei neklystu, ir Bruzgiukas vėl turėtų šiemet būti.
Nors bendrai tai aš ir su migrena tą vakarą buvau, labai anksti miegoti nuėjau.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2019 01 07, 23:29)
Na dabar tfu tfu tfu nebelabai. Nebesikandžioja, tik švelniai, žaisdama, ir tai labiau su dukra. Kai dantys pasikeitė, tai ir proto įgavo. Dabar mielumo įsikūnijimas 
Jau ir suaugusi, pusantrų metų. Dvi rujas turėjo, viena su komplikacija, tai laimei, spėjom paskui sterealizuoti.

-----

Aha, mačiau. Norėjau, kad bent Lady Gaga geriausios dramos aktorės gaublį laimėtų. Nors, atvirai pasakius, 4 kitų draminių fillmų nemačiau.
-----
Už Rapsodijos Maleką džiaugiuosi. Jis vertas, padarė tikrai gerą darbą. Ne taip ir lengva Fredį suvaidinti, o dar šitaip įtikinamai.
----

Iš buvusių nominacijose pati mačiau:
<...>
----
Dar labai noriu pažiūrėti:
The Favourite, girdėjau, kad labai stiprus filmas

---

Aš nežiūrėjau. Tame ir esmė, kad visi nežinomi. Kažkaip neįdomu dar. Kai kokių matytų veidų paduos, tada pažiūrėsiu. Mačiau tarp dalyvaujančių sąrašo keletas tokių yra. Jei neklystu, ir Bruzgiukas vėl turėtų šiemet būti.
Nors bendrai tai aš ir su migrena tą vakarą buvau, labai anksti miegoti nuėjau.

Nu va, kaip gerai, kad išaugo tai smile.gif
---
Nu šiaip jo, neaišku kokio lygio ten tie kiti filmai. Daug tų gerai vaidinančių aktorių, labai didelė konkurencija. Turbūt niekas neatsižvelgė į tai, kad dainininkė, o ne aktorė vaidino. Vistiek vertino kaip visas aktores.
Dar vienas dalykas tai, kad net ir pas juos dažnai laimi tie "savesni", labiau iš savų chebrų. Visur tie ryšiai ir pažintys yra svarbios.
---
Aš tai vis suku galvą į ką man tas aktorius panašus. Nu atrodo tuoj tuoj prisiminsiu, bet niekaip doh.gif Ar tai kažkokį kitą aktorių, ar dainininką g.gif
---
Oho, kiek tu daug jų peržiūrėjus bigsmile.gif thumbup.gif Aš tai apsileidau visai toje srityje pastaruoju metu. Reikia susiimti ir bent tuos pagrindinius pažiūrėt.
---
Aha, apie The Favourite girdėjau, kad geras. O, beje, Koletę žiūrėjai?
---
Na ta migrena tavo, tai siaubas doh.gif Kaip dažnai ji tave kankina..

Aha, Brūzgiukas turi dalyvaut, tik neaišku kada. Praeitoj laidoj tai išsiskyrė sunkaus roko grupė ir Mannazz(ar kažkaip ten panašiai). Tai pastarieji man visai neblogai atrodė, skoningi tokie, bet daina, tai nelabai įsimintina.
O ta grupė, tai gal kažkokių panašumų į Lordi turi. Aišku, Lordi daina keliom galvom aukščiau.

Kaži kur Blackkiss dingus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 sausio 2019 - 14:13
Labas

Kaip jums Jurgio/Erikos projektas Eurovizijai?

https://www.youtube....yB8JDySm8Wpl5uI

Kai tik pamačiau nuotraukas, man patiko pati idėja, ir kad 2 tikrai charizmatiški atsovautų. Bet kažkaip... labai jau senamadiška ta daina, ypač jos atlikimo maniera, tempas. Kažką jinai turi, bet kaip pirmame komentare, man toks įspūdis, kad jai jau daug daug metų, tai dainai...

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 01 09, 15:13)
Turbūt niekas neatsižvelgė į tai, kad dainininkė, o ne aktorė vaidino. Vistiek vertino kaip visas aktores.

---

Aha, apie The Favourite girdėjau, kad geras. O, beje, Koletę žiūrėjai?
---

Kaži kur Blackkiss dingus g.gif

Tai be abejo. Bet pagal teisybę tai jai ir neturėtų būti nuolaidų. Gi kiek tikrai gerų aktorių Oskaro nėra gavę.
-------

Beje man The Favourite režisieriaus pernai metų filmas laaaabai patiko, man geriausias pernai metų filmas. Tai dar didesnė intriga.
Šiaip nelabai traukia istoriniai kostiuminės dramos manęs šiuo metu. Bet vistiek labai smalsu pamatyti.

O Koletę žiūrėjau. Bet man kažkaip vidutiniškai. O tu žiūrėjai?

Beje, rekomenduočiau Romą pažiūrėti, kažkaip atrodo, kad turėtų tau patikti. Ir blackkiss taip pat.

--------

Aha, tiksliai dingus kažkur...
Atsakyti