Labas
QUOTE(tuktuk @ 2019 01 07, 21:05)
Kažkaip taip ir pagalvojau

O apskritai ar daug šunybių prikrečia ji?

Dar vis mėgsta kandžiotis, ar jau atpratinot?
---
Matei jau turbūt, jog paaiškėjo auksinių gaublių laimėtojai? Tai vistik A star is born nelaimėjo nieko (na, išskyrus Lady Gaga už dainą). Bet iš visų kalbų kaip ir buvo aišku, kad Rapsodija nurungs. Aš vis dar jos nepažiūrėjus, bet būtinai reiks rasti laiko

[
-------
Beje, žiūrėjot EV šeštadienį? Atrodo, taip greit ir vėl ratas apsisuko. Bet jau tokie silpni dalyviai

Vieni tik kažkiek labiau užkabino. Dauguma ir nežinomi, matyt, tik pasireklamuot atėjo
Na dabar tfu tfu tfu nebelabai. Nebesikandžioja, tik švelniai, žaisdama, ir tai labiau su dukra. Kai dantys pasikeitė, tai ir proto įgavo. Dabar mielumo įsikūnijimas
Jau ir suaugusi, pusantrų metų. Dvi rujas turėjo, viena su komplikacija, tai laimei, spėjom paskui sterealizuoti.
-----
Aha, mačiau. Norėjau, kad bent Lady Gaga geriausios dramos aktorės gaublį laimėtų. Nors, atvirai pasakius, 4 kitų draminių fillmų nemačiau.
Sakiau, kad Bohemijos Rapsodija man gal labiau už A Star is Born patiko, bet kažkaip tikėjausi, kad būtent A Star is Born laimės. Šiaip, kaip teisingai kinomanai pastebėjo, Rapsodija galėjo būti priskirta prie miuziklų. Ten laimėti būtų vertesnė.
Už Rapsodijos Maleką džiaugiuosi. Jis vertas, padarė tikrai gerą darbą. Ne taip ir lengva Fredį suvaidinti, o dar šitaip įtikinamai.
Dar užskaitau Romą. Lėtas, bet geras, gražus, jausmingas filmas. Beje jį žiūrėjau pačią pirmą dieną kai tik Netflix paleido, filmas ten ispanų kalba, tik angliški subtitrai. Pirmą kartą taip žiūrėjau, bet buvo visai gerai.
Ir džiaugiuosi už mano trumpo žiūrėto serialo Sharp Objects aktorę, laimėjo geriausios antro plano aktorės prizą savo kategorijoje.
Iš buvusių nominacijose pati mačiau:
Black Panther
Blackkklansman
Bohemian Rhapsody
A Star Is Born
Green Book
Mary Poppins Returns
Eighth Grade
Tully
First Man
Roma
A Quiet Place
Isle of Dogs
Dumplin
Ir mini serialą Sharp Objects
Dar labai noriu pažiūrėti:
The Favourite, girdėjau, kad labai stiprus filmas
If Beale Street Could Talk
Beje, Crazy Rich Asians šiandien kaip tik įkėlė į filmai.in. Tik nežinau dar, ar noriu jį žiūrėt.
---
Aš nežiūrėjau. Tame ir esmė, kad visi nežinomi. Kažkaip neįdomu dar. Kai kokių matytų veidų paduos, tada pažiūrėsiu. Mačiau tarp dalyvaujančių sąrašo keletas tokių yra. Jei neklystu, ir Bruzgiukas vėl turėtų šiemet būti.
Nors bendrai tai aš ir su migrena tą vakarą buvau, labai anksti miegoti nuėjau.