Labas
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 25, 13:37)
tai ko gi čia skųstis - džiaugtis reik, kad gali nemokamai koncerto paklausyt

aš kai gyvenau Lazdynuose, tai paauglystėj taip ant palangės Depeche Mode'ų klausiau

-----
----
o, geras, šitą būtinai reikės pažiūrėt

vat ir aš tikiuos sulaukt per paskutinį turą,
bet tas turas, kaip supratau, ne vienus metus tęsis..
----
tzatziki turi omeny? bet ten dar agurkas įeina
-----
ai kitas režisierius? nu bet susižiūrėjo visai.. jei nelygi su pirmu..na, retai antri filmai būna geresni, net jei tas pats režisierius..
----
tai kai iš miuziklo padaro filmus, tokie ten ir filmai gaunas

aš žiūrėjau tik dėl ABBA dainų ir vaizdų.. ABBA'os nemėgstant, išvis dėmesio nevertas filmas...negelbėja ir aktoriai.. o antras filmas Kretoj vyksta veiksmas, tai man čia tiesiog privalu užmest akį

bet į kiną irgi nėjau..
-----
Ingėnai, labai fainos foto

smagu buvo pamatyt aplankytas vietas

bet jau kokios gražios fotkės tavo su Akropoliu gavos!!
Tai va būūūtent
------
ai, jei ne vienus, tada yra vilties sulaukti
------
ne, ten supaprastintas variantas. Bet kai pasakei agurką, prisminiau, kad esu skaičiusi tokį receptą. Bet ragausi nesu. Reiks pabandyti kai bus normalių agurkų
-----
aš irgi tą antrą Graikiškų vestuvių filmą šią savaitę pažiūrėjau. Visai patiko. Sakyčiau tiems, kurie pajutę Graikijos aurą, net negali nepatikti.
----
tai va, kad nesu ABBA gerbėja... Nors šiaip labai daug pažįstamų gyrė tą antrą. Ne kinomanus turiu omeny.
----
Dėkui
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 25, 15:58)
Labai gerai

Nežinočiau, kad ji dainininkė, galvočiau, kad aktorė
---
Prieš tai norėjau į "Tarp pilkų debesų" nueit, bet pažįstami tiek sukritikavo, kad taip ir nėjau. Atseit visiškai neperteikė realybės.
Tikrai taip
----
Aš esu prieš kokius 3-4 metus knygą skaičiusi "Tarp pilkų debesų". Tai galiu pasakyti, kad literatūrine prasme ji nebuvo stipri. Tik dėl tematikos dedu pliusą.
Į filmą nėjau, dukra ėjo, jai mokytoja lietuvių k. liepė.
Beje prieš tai jai reikėjo perskaityti knygą "Prie Laptevų jūros". Kažkaip pan. vadinasi, jei skaitėt, žinosit. Aš paauglystėje skaičiau, tada didelį įspūdį paliko. Tai po to filmo ji sakė, kad yra nemažai detalių iš tos knygos nukopijuota.
O apie Kazlo filmą "Širdis" kaip tik skaičiau diskusiją, kad filmas geras, jei nelyginti su pirmtaku, pagal kurį jis perdirbtas. "Nepamenu tavo veido" originalas. Esu jį laaabai seniai mačiusi, prisimenu tik kelias scenas, bet tada labai patiko. Į kino teatrą to filmo žiūrėt neisiu, bet jei paskui rasiu kur atsisiųsti, pažiūrėsiu.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 27, 21:22)
aš irgi girdėjau, kad ne kažką.. bet panašiai ir tikėjaus, atvirai pasakius..nu kažkokia tokia nuojauta buvo, kad su "plastiko prieskoniu" filmas..
-----
jooo, čia toks stalviršis

dar ir graikiškai prirašyta

Ingėnai, nesusidomėjai nauju stalviršiu?

-----
jooo, man išvis labai tokios nuotraukos patinka, net kalendoriaus ieškojau Graikijoj, kur ne turistiniai vaizdai būtų, bet kur žmonių gyvenimą vaizduotų - a la kaimelių gyventojai, vedantys asiliukus ir pan
Įtariu, kad gali būti tiesa, tas plastikos prieskonis.
--------
Nu... visai įdomiai
------
asiliukai

Vien jau skamba žaviai, norėčiau gyvai tokius vaizdus pamatyti
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 27, 23:49)
Ne į temą, bet perskaičiau tokį straipsnį apie banginį
https://www.delfi.lt...u.d?id=79638179
Prisiminiau kaip kažkurį savaitgalį žiūrėjau gerą dokumentinį filmą per lrt su Leonardo Dicaprio apie gamtos apsaugą, visuotinį atšilimą ir pan. Tai pakeičiau nuomonę apie jį(tiksliau, gal nelabai ir turėjau, tik žinojau, kad neblogas aktorius

O dabar, pasirodo, kad ir klimato kaita labai susirūpinęs.
---
"vedantys asiliukus"

Joo, ir man tokios labai labai

Aš iš vis labai mėgstu tokią fotografiją, kur gerai emocija pagauta, kur net pasakot daug nereikia ir taip viskas matosi.
Aš tai žinojau, kad jis laaaabai net aktyvus aplinkosaugoje.
------
Taip...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 28, 13:13)
Einu šiandien į Bohemijos Rapsodiją
Na ir kaip Rapsodija?
Aš vis ruošiuosi ruošiuosi ir vis kas nors sutrukdo. Arba patingiu, kai dabar šalčiau.
Nors būtinai reiks nueiti. Gal kitą savaitę pagaliau.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 28, 16:17)
Man tai keista, kaip jis būdamas toks bukis, išplėtojo tokius didelius verslus

Nebent tėvai padarė pradžią, nes man sunkiai suvokiama kaip taip gali būt.
Nesidomėjau perdaug, bet iš to ką skaičiau, tai jo tėvai tikrai padarė jam pradžią, ne nuo nulio pradėjo.
Ir beje, kaip iš jo juokiasi, savo versluose labai daug fail'ų jis pridaręs