Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2018 11 25, 14:58)
Aš tai daugiausiai į kiną einu lietuviškų filmų žiūrėt(bet dažniausiai nusiviliu biggrin.gif ), iš užsienietiškų tai seniai kažką gero mačiau kine. Tai net keista, kad pastaruoju metu tiek neblogų pasipylė ir yra iš ko rinktis.
-----
Galvojau apie tą "Širdys", bet net nežinau ar verta vien dėl Kazlo. Palauksiu atsiliepimų iš kitų.
-----
Prieš tai norėjau į "Tarp pilkų debesų" nueit, bet pažįstami tiek sukritikavo, kad taip ir nėjau. Atseit visiškai neperteikė realybės.
---
oi geras O tai čia toks įdomus stalviršis ar ant kitos pusės prirašinėta?
-----
Ai, sakiau tavęs paklausiu apie Mažorą - o jis ne toks, kur šaudosi gaudosi? Nes aš įsijungiau kažkada, tai toks įspūdis susidarė. Dar pagalvojau, kad gal ne toks pavadinimas to serialo Bet kad lyg tą įsijungiau.
---
Jau sakiau Ingėnui, kad man tai ta, kur du vyriokai groja labai patiko. Labai gerai pagauta emocija

aš dažniausiai tiesiog neinu į LT, nes kokie turbūt 98% filmų jau iš anonsų matosi, kad visiškas š..
----
nu aš kadangi Kazlas adicted biggrin.gif tai tiesiog turiu pažiūrėt biggrin.gif nu be to jis kategoriškai visada nevaidino TV, tai jei jau susiruošė, manau neblogas bent..
-----
aš irgi girdėjau, kad ne kažką.. bet panašiai ir tikėjaus, atvirai pasakius..nu kažkokia tokia nuojauta buvo, kad su "plastiko prieskoniu" filmas..
-----
jooo, čia toks stalviršis biggrin.gif dar ir graikiškai prirašyta biggrin.gif Ingėnai, nesusidomėjai nauju stalviršiu? lotuliukas.gif
-----
nu gaaal ant tokios serijos užtaikei, bet nepamenu, kad labai šaudytųsi.. kadangi pati nemėgstu "bojevikų", tai nebūtų įtraukę tikrai biggrin.gif nu kadangi ten apie kriminalinę policiją, tai pasitaiko, kad pasišaudo, nu bet ne daugiau nei Rekse biggrin.gif oi bet nerealus serialas, tikrai wub.gif tik pirma serija nelabai užkabino..
-----
jooo, man išvis labai tokios nuotraukos patinka, net kalendoriaus ieškojau Graikijoj, kur ne turistiniai vaizdai būtų, bet kur žmonių gyvenimą vaizduotų - a la kaimelių gyventojai, vedantys asiliukus ir pan smile.gif

Atsakyti
Ne į temą, bet perskaičiau tokį straipsnį apie banginį verysad.gif
https://www.delfi.lt...u.d?id=79638179

Prisiminiau kaip kažkurį savaitgalį žiūrėjau gerą dokumentinį filmą per lrt su Leonardo Dicaprio apie gamtos apsaugą, visuotinį atšilimą ir pan. Tai pakeičiau nuomonę apie jį(tiksliau, gal nelabai ir turėjau, tik žinojau, kad neblogas aktorius smile.gif O dabar, pasirodo, kad ir klimato kaita labai susirūpinęs.
Ir liūdna pasidarė, kad prie Obamos tai tie visuotinio klimato atšilimo klausimai jau judėjo į priekį kažkiek, o Trumpas viską griauna, nes jam mat tie pastarieji žiaurūs miškų gaisrai Kalifornijoj kilo dėl to, kad žmonės lapų negrėbia doh.gif :ho: Ant kiek bukam reik būt doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 27, 22:22)
aš dažniausiai tiesiog neinu į LT, nes kokie turbūt 98% filmų jau iš anonsų matosi, kad visiškas š..
----
nu aš kadangi Kazlas adicted biggrin.gif tai tiesiog turiu pažiūrėt biggrin.gif nu be to jis kategoriškai visada nevaidino TV, tai jei jau susiruošė, manau neblogas bent..
-----
aš irgi girdėjau, kad ne kažką.. bet panašiai ir tikėjaus, atvirai pasakius..nu kažkokia tokia nuojauta buvo, kad su "plastiko prieskoniu" filmas..
-----
jooo, čia toks stalviršis biggrin.gif dar ir graikiškai prirašyta biggrin.gif Ingėnai, nesusidomėjai nauju stalviršiu?
-----
nu gaaal ant tokios serijos užtaikei, bet nepamenu, kad labai šaudytųsi.. kadangi pati nemėgstu "bojevikų", tai nebūtų įtraukę tikrai biggrin.gif nu kadangi ten apie kriminalinę policiją, tai pasitaiko, kad pasišaudo, nu bet ne daugiau nei Rekse biggrin.gif oi bet nerealus serialas, tikrai  wub.gif tik pirma serija nelabai užkabino..
-----
jooo, man išvis labai tokios nuotraukos patinka, net kalendoriaus ieškojau Graikijoj, kur ne turistiniai vaizdai būtų, bet kur žmonių gyvenimą vaizduotų - a la kaimelių gyventojai, vedantys asiliukus ir pan smile.gif

Paskutinis kurį žiūrėjau iš lietuviškų, tai "Pelėdų kalnas". Irgi tiek išreklamuotas buvo, o pažiūrėjau ir nusivylus likau. Norėta daug ką parodyt, bet gavosi visko po truputį ir normaliai siužetas neišplėtotas. Nematėt nei viena?
Vienintelis, kurį galėčiau iš lietuviškų parekomenduot, tai "Ekskursantė". Nu ir dar "Emilija iš Laisvės alėjos". "Ekskursantėj" tai daug įvykių ir nuobodžių vietų nėra. Kiekviename epizode išlieka netikėtumo faktorius - kas toliau. O tas "Pelėdų kalnas" to paties režisieriaus, tai jau tikėjausi tikrai labai daug ir galiausiai nuvylė.
---
nu šiaip jo, gal skaitė scenarijų prieš sutinkant biggrin.gif Man Kazlas irgi labai patinka.
---
tai va. Jaučiu net nežiūrėsiu. Kaip kažkas sakė, jog buvo proga sukurti gerą filmą šita tematika, bet nepavyko.
---
biggrin.gif nu bet geras čia biggrin.gif Visai tiktų kokiam funky interjerui thumbup.gif
---
Tai va čia turbūt pirma ir buvo. Seniau čia kažkada ėjau per serialus ir žiūrinėjau po truputį ką išsirinkt smile.gif Paskui užmačiau, kad "Eleon" tęsinys yra, tai galvoju reik pabaigt pažiūrėt.
---
"vedantys asiliukus" biggrin.gif Joo, ir man tokios labai labai wub.gif Aš iš vis labai mėgstu tokią fotografiją, kur gerai emocija pagauta, kur net pasakot daug nereikia ir taip viskas matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 lapkričio 2018 - 22:53
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 27, 22:49)
Ne į temą, bet perskaičiau tokį straipsnį apie banginį
———
. Tai pakeičiau nuomonę apie jį(tiksliau, gal nelabai ir turėjau, tik žinojau, kad neblogas aktorius smile.gif O dabar, pasirodo, kad ir klimato kaita labai susirūpinęs.
———
Trumpas viską griauna, nes jam mat tie pastarieji žiaurūs miškų gaisrai Kalifornijoj kilo dėl to, kad žmonės lapų negrėbia
———
Nematėt nei viena?
———
Vienintelis, kurį galėčiau iš lietuviškų parekomenduot, tai "Ekskursantė".
---
nu šiaip jo, gal skaitė scenarijų prieš sutinkant biggrin.gif Man Kazlas irgi labai patinka.
---
Tai va čia turbūt pirma ir buvo. Seniau čia kažkada ėjau per serialus ir žiūrinėjau po truputį ką išsirinkt
---
"vedantys asiliukus"

Net nežiūrėsiu, labai man sunku tokius straipsnius skaityt verysad.gif
——
Ale kaip nežinojai biggrin.gif taigi vienas pagrindinių aktyvistų šiuo klausimu išvis, ne tik iš aktorių smile.gif aš atsimenu, kai kažkada seniai reikėjo pasiruošt kažkokiai diskusijai apie klimatą, tai sakė porą Dikaprio speech”ų pažiūrėk ir turėsi puikią kalbą biggrin.gif
———
Nu tai klounas, jau seniai nestebina..
——-
Ne, nes irgi laiku “nušvietė” jame buvę biggrin.gif
——-
Aš Ekskursantės DVD turiu nusipirkus gal metus, bet.. taip ir nemačiau dar biggrin.gif
——
Nu tikėtina biggrin.gif bent jau spektaklis su juo nei vienas nenuvylė wub.gif
——-
Bet niekaip neatsimenu, kad būtų labai daug šaudę unsure.gif
——
Nu taaaip, labai daug tokių gražių su asiliukais yra biggrin.gif aha, vat būtent - emocija smile.gif
———-
Einu šiandien į Bohemijos Rapsodiją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 28, 14:13)
Net nežiūrėsiu, labai man sunku tokius straipsnius skaityt verysad.gif

Ale kaip nežinojai  taigi vienas pagrindinių aktyvistų šiuo klausimu išvis, ne tik iš aktorių  aš atsimenu, kai kažkada seniai reikėjo pasiruošt kažkokiai diskusijai apie klimatą, tai sakė porą Dikaprio speech”ų pažiūrėk ir turėsi puikią kalbą
———
Nu tai klounas, jau seniai nestebina..
——-
Aš Ekskursantės DVD turiu nusipirkus gal metus, bet.. taip ir nemačiau dar
——
Nu tikėtina  bent jau spektaklis su juo nei vienas nenuvylė
——-
Bet niekaip neatsimenu, kad būtų labai daug šaudę unsure.gif
———-
Einu šiandien į Bohemijos Rapsodiją  bigsmile.gif

Aha, liūdnas straipsnis. Iš tikrųjų, tai ir antraštės pakanka, kad suprast apie ką straipsnis. Ir ne tik tų plastikinių puodelių vargšas buvo prisirijęs - visokių kitokių plastmasių.. Daviau sau žodį, kad dėl manęs nei vienas banginis nenugaiš. Nors visada rūšiuoju šiukšles, bet dabar iš vis atidžiai tai darysiu.
Šiaip tokius filmus vaikams mokyklose per geografijos ir biologijos pamokas reiktų vaikams rodyt, nuo mažų dienų tą suvokimą formuot. Kai pagalvoji, tai žmonės yra žemės parazitai. Grynai viską tik naikinam ir teršiam doh.gif
Dar tą Kauno eglę iš šiaudelių sugalvojo padaryt doh.gif doh.gif
Jei neklystu, juos nuo naujų metų iš vis uždraus.
---
Nu kažkaip ir nežinojau unsure.gif biggrin.gif Nedaėjo šita info iki manęs. Na bet geriau vėliau negu niekad biggrin.gif
---
Man tai keista, kaip jis būdamas toks bukis, išplėtojo tokius didelius verslus doh.gif Nebent tėvai padarė pradžią, nes man sunkiai suvokiama kaip taip gali būt.
---
Nu tu pavarai biggrin.gif
---
aha. Per vieną, pamenu, kaip jis prajuokino, kai kažkokius žodžius supainiojo ir jį durnas juokas paėmė, kurį sunkiai ėjo suvaldyt(gerai, kad nerimtas spektaklis buvo, tai nelabai ir trukdė biggrin.gif )
---
Gal ten daug ir nešaudė, bet kadangi greitai per keletą serialų ėjau besirinkdama, tai tas pirmas įspūdis gal toks susidarė, kad bajavykas biggrin.gif Paskui nuorodą į naują "Eleon" sezoną užmačiau ir perjungiau. Nu reiks gal normaliau pažiūrėt, kai tą "Eleon" pabaigsiu, nes šito irgi niekaip nepabaigiu dabar.
---
Kai grįši, papasakok ar patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 lapkričio 2018 - 15:19
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 25, 13:37)
tai ko gi čia skųstis - džiaugtis reik, kad gali nemokamai koncerto paklausyt biggrin.gif aš kai gyvenau Lazdynuose, tai paauglystėj taip ant palangės Depeche Mode'ų klausiau lotuliukas.gif
-----

----
o, geras, šitą būtinai reikės pažiūrėt smile.gif vat ir aš tikiuos sulaukt per paskutinį turą, bet tas turas, kaip supratau, ne vienus metus tęsis..
----

tzatziki turi omeny? bet ten dar agurkas įeina
-----

ai kitas režisierius? nu bet susižiūrėjo visai.. jei nelygi su pirmu..na, retai antri filmai būna geresni, net jei tas pats režisierius..
----
tai kai iš miuziklo padaro filmus, tokie ten ir filmai gaunas biggrin.gif aš žiūrėjau tik dėl ABBA dainų ir vaizdų.. ABBA'os nemėgstant, išvis dėmesio nevertas filmas...negelbėja ir aktoriai.. o antras filmas Kretoj vyksta veiksmas, tai man čia tiesiog privalu užmest akį biggrin.gif bet į kiną irgi nėjau..
-----

Ingėnai, labai fainos foto  4u.gif smagu buvo pamatyt aplankytas vietas smile.gif bet jau kokios gražios fotkės tavo su Akropoliu gavos!!

Tai va būūūtent

------

ai, jei ne vienus, tada yra vilties sulaukti

------

ne, ten supaprastintas variantas. Bet kai pasakei agurką, prisminiau, kad esu skaičiusi tokį receptą. Bet ragausi nesu. Reiks pabandyti kai bus normalių agurkų

-----

aš irgi tą antrą Graikiškų vestuvių filmą šią savaitę pažiūrėjau. Visai patiko. Sakyčiau tiems, kurie pajutę Graikijos aurą, net negali nepatikti.

----

tai va, kad nesu ABBA gerbėja... Nors šiaip labai daug pažįstamų gyrė tą antrą. Ne kinomanus turiu omeny.

----

Dėkui 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 25, 15:58)

Labai gerai smile.gif Nežinočiau, kad ji dainininkė, galvočiau, kad aktorė biggrin.gif
---

Prieš tai norėjau į "Tarp pilkų debesų" nueit, bet pažįstami tiek sukritikavo, kad taip ir nėjau. Atseit visiškai neperteikė realybės.

Tikrai taip

----

Aš esu prieš kokius 3-4 metus knygą skaičiusi "Tarp pilkų debesų". Tai galiu pasakyti, kad literatūrine prasme ji nebuvo stipri. Tik dėl tematikos dedu pliusą.
Į filmą nėjau, dukra ėjo, jai mokytoja lietuvių k. liepė.
Beje prieš tai jai reikėjo perskaityti knygą "Prie Laptevų jūros". Kažkaip pan. vadinasi, jei skaitėt, žinosit. Aš paauglystėje skaičiau, tada didelį įspūdį paliko. Tai po to filmo ji sakė, kad yra nemažai detalių iš tos knygos nukopijuota.

O apie Kazlo filmą "Širdis" kaip tik skaičiau diskusiją, kad filmas geras, jei nelyginti su pirmtaku, pagal kurį jis perdirbtas. "Nepamenu tavo veido" originalas. Esu jį laaabai seniai mačiusi, prisimenu tik kelias scenas, bet tada labai patiko. Į kino teatrą to filmo žiūrėt neisiu, bet jei paskui rasiu kur atsisiųsti, pažiūrėsiu.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 27, 21:22)

-----
jooo, čia toks stalviršis biggrin.gif dar ir graikiškai prirašyta biggrin.gif Ingėnai, nesusidomėjai nauju stalviršiu? lotuliukas.gif
-----

Įtariu, kad gali būti tiesa, tas plastikos prieskonis.

--------

Nu... visai įdomiai biggrin.gif

------
asiliukai wub.gif Vien jau skamba žaviai, norėčiau gyvai tokius vaizdus pamatyti
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 27, 23:49)
Ne į temą, bet perskaičiau tokį straipsnį apie banginį verysad.gif
https://www.delfi.lt...u.d?id=79638179

Prisiminiau kaip kažkurį savaitgalį žiūrėjau gerą dokumentinį filmą per lrt su Leonardo Dicaprio apie gamtos apsaugą, visuotinį atšilimą ir pan. Tai pakeičiau nuomonę apie jį(tiksliau, gal nelabai ir turėjau, tik žinojau, kad neblogas aktorius smile.gif O dabar, pasirodo, kad ir klimato kaita labai susirūpinęs.

---

"vedantys asiliukus" biggrin.gif Joo, ir man tokios labai labai wub.gif Aš iš vis labai mėgstu tokią fotografiją, kur gerai emocija pagauta, kur net pasakot daug nereikia ir taip viskas matosi.

Aš tai žinojau, kad jis laaaabai net aktyvus aplinkosaugoje.

------

Taip...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 28, 13:13)

Einu šiandien į Bohemijos Rapsodiją  bigsmile.gif

Na ir kaip Rapsodija?

Aš vis ruošiuosi ruošiuosi ir vis kas nors sutrukdo. Arba patingiu, kai dabar šalčiau.

Nors būtinai reiks nueiti. Gal kitą savaitę pagaliau.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 11 28, 16:17)

Man tai keista, kaip jis būdamas toks bukis, išplėtojo tokius didelius verslus doh.gif Nebent tėvai padarė pradžią, nes man sunkiai suvokiama kaip taip gali būt.

Nesidomėjau perdaug, bet iš to ką skaičiau, tai jo tėvai tikrai padarė jam pradžią, ne nuo nulio pradėjo.
Ir beje, kaip iš jo juokiasi, savo versluose labai daug fail'ų jis pridaręs
Atsakyti
Labas

Ar matėt? bigsmile.gif

https://www.youtube....h?v=E9VdGDjwRuc
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 01, 20:50)
Aš esu prieš kokius 3-4 metus knygą skaičiusi "Tarp pilkų debesų". Tai galiu pasakyti, kad literatūrine prasme ji nebuvo stipri. Tik dėl tematikos dedu pliusą.
----
Į filmą nėjau, dukra ėjo, jai mokytoja lietuvių k. liepė.
Beje prieš tai jai reikėjo perskaityti knygą "Prie Laptevų jūros". Kažkaip pan. vadinasi, jei skaitėt, žinosit. Aš paauglystėje skaičiau, tada didelį įspūdį paliko. Tai po to filmo ji sakė, kad yra nemažai detalių iš tos knygos nukopijuota.
----
O apie Kazlo filmą "Širdis" kaip tik skaičiau diskusiją, kad filmas geras, jei nelyginti su pirmtaku, pagal kurį jis perdirbtas. "Nepamenu tavo veido" originalas. Esu jį laaabai seniai mačiusi, prisimenu tik kelias scenas, bet tada labai patiko. Į kino teatrą to filmo žiūrėt neisiu, bet jei paskui rasiu kur atsisiųsti, pažiūrėsiu.

--------

Nesidomėjau perdaug, bet iš to ką skaičiau, tai jo tėvai tikrai padarė jam pradžią, ne nuo nulio pradėjo.
Ir beje, kaip iš jo juokiasi, savo versluose labai daug fail'ų jis pridaręs

aha, girdėjau, kad nelabai stipri ir knyga.
---
Šiaip tai vaikams tai gal visai ir gerai pažiūrėt, kai iš viso tokios tematikos filmų labai mažai, tai bent šis tas.
O va ta knyga "Prie Laptevų jūros", tai žinau, kad gera. Šiaip mokykloj berods ištraukas reikėjo analizuot. Bet visos tai turbūt taip ir neperskaičiau g.gif Kai pagalvoji, mokykloj nemažai gerų knygų reikėjo perskaityt. Pvz "Dievų miškas". Žiūrėjau kažkada Svaro interviu, tai jis labai gailėjosi, kad mokykloj šitos knygos neskaitė, nes buvo prieš visokius privalomus sąrašus. Tai minėjo, kad ta knyga jam iš lietuvių rašytojų geriausia.
Beje, aš apie Svarą pastaruoju metu kaip esu nuomonę pakeitus į gerąją pusę. Po tų ekspedicijų Nemunu ir kitom upėm. Pasirodo, kad jis labai protingas žmogus ir visiškas gerietis smile.gif Jo išvaizda labai jau apgaulinga biggrin.gif
---
Ai tai čia pagal tą seną filmą statytas? Ano nemačius, bet kiek žinau kažkokių užsienio apdovanojimų gavęs. Tai įtariu, kad šitam naujam jau bus sunku perspjaut originalą.
---

Tai viskas kaip ir aišku, jei viską jam įsuko, tai gal paskui ir sugriaut nelabai lengva biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 02, 19:32)

Aha, mačiau, dar kaip tik norėjau atnešt parodyt bigsmile.gif Kaip fainai jis čia sugalvojo smile.gif

Bet tai kažkaip net negirdėjau jokios reklamos, kad jis turėjo koncertuot Vilniuj. Jūs žinojot?

Neseniai per tv nugirdau vėl jo tą eurovizinę dainą, tai toks vaizdas, kad ji man niekad nenusibos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gruodžio 2018 - 12:33
Labas merginos 4u.gif

Šiąnakt abidvi buvot mano sapne mirksiukas.gif Vaikštinėjom kažkur po Vilnių, kultūrinomės smile.gif Beje, kartu buvau pakvietusi kažkokius du vyriokus, kurių realiai nepažįstu. Iš kažkokios BF grupės ar kokio forumo, kur atceit dalyvauju, lyg ir apie knygas, nors aš seniai su tuo nebeturiu nieko bendro.

Tai va tuktukė nustebino mane. Pasakė, kad po kelių dienų išskrenda į Siciliją! O paskui, galb8t labai greitai, galvoja keliauti į Jordaniją. Ir kad šoka Lotynų Amerikos šokius, sakė, labai jau lengva smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 12 04, 13:32)
Šiaip tai vaikams tai gal visai ir gerai pažiūrėt, kai iš viso tokios tematikos filmų labai mažai, tai bent šis tas.
------
Kai pagalvoji, mokykloj nemažai gerų knygų reikėjo perskaityt. Pvz "Dievų miškas". Žiūrėjau kažkada Svaro interviu, tai jis labai gailėjosi, kad mokykloj šitos knygos neskaitė, nes buvo prieš visokius privalomus sąrašus. Tai minėjo, kad ta knyga jam iš lietuvių rašytojų geriausia.
Beje, aš apie Svarą pastaruoju metu kaip esu nuomonę pakeitus į gerąją pusę. Po tų ekspedicijų Nemunu ir kitom upėm. Pasirodo, kad jis labai protingas žmogus ir visiškas gerietis smile.gif Jo išvaizda labai jau apgaulinga biggrin.gif
---

Bet tai kažkaip net negirdėjau jokios reklamos, kad jis  turėjo koncertuot Vilniuj. Jūs žinojot?

Šitas tai tiesa.

--------
"Dievų miškas" iš tiesų labai gera. Viena iš pačių geriausių lietuviškų ir man. Pati geriausia mano nuomone tai visgi "Altorių šešėlis". Iš šių laikų kūrinių gal "Silva rerum".

O apie Svarą tai aš jau labai seniai pakeitusi nuomonę į gera. Jis labai rimtuose aktualiuose socialiniuose projektuose dalyvauja. Ir taip, jis labai protingas. Ir geras žmogus. Jo išvaizda ir įvaizdis tikrai apgaulingas.
Nors beje dabar jau labai seniai jį kažkur spaudoje ar pan. ir beužmačiau.

----

Žinojau. Labiausiai gal iš FB. Šiaip didelės reklamos tikrai nebuvo. Beje, Zilnys sakė, kad bilietus visus išpirko. Kažkaip gera "ant širdies", kad lietuvaičiams patinka Sobralis. Ir kad jis ant lietuviškos scenos bei pas mus taip gerai jautėsi. Skaičiau interviu su juo, apie cepelinus, Užupį smile.gif Bet įtariu, kad ir jūs skaitėt.

------

Tiesa, ši savaitgalį žiūrėjau Bohemijos Rapsodiją. Tai man labai patiko wub.gif Iš pradžių nebuvau tikra, ar prilips man tas aktorius. Bet jis super suvaidino. Iki pabaigos tai net labai su juo susigyvenau.
Ir šiurpuliukų nuo muzikos turėjau, ir juoko, ir ašarų. Labai galinga filmo dalis pradedant nuo Live Aid koncerto. Ir beje patiko pati pabaiga, kaip tai įkomponavo tai , kas neišvengiama.
Dar laaabai patiko istorijos apie dainų kūrimą. Love of my life, Bohemian Rapsody ir We Will Rock You. Nors ir skaičiusi Freddie biografiją prieš kokius 5 metus, bet ten visko labai daug buvo. Neužsifiksavo tikrai tų dainų istorijos. O man labai patinka jas žinoti. Va dabar atsiminsiu jas jau visam gyvenimui.

Manau, kad kai rasiu, atsisiųsiu ir būtinai peržiūrėsiu dar kartą. Čia daug biografinių klaidų ir filmas nusaldintas. Bet man visitiek patiko. Jei kas nori tikrumo ir juodumo, gali biografiją skaityti.
O šitas filmas yra muzikos šventė. Visgi, Queen irgi turbūt geriausia, kas kada nors nutiko muzikai.

Beje, o apie Eltoną Džoną juk mūsiškis Dexter Fletcher statys. Rašo, kad kitą vasarą turėtų pasirodyti. Jau laukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 gruodžio 2018 - 14:00
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 09, 15:30)
Šiąnakt abidvi buvot mano sapne   Vaikštinėjom kažkur po Vilnių, kultūrinomės  Beje, kartu buvau pakvietusi kažkokius du vyriokus, kurių realiai nepažįstu. Iš kažkokios BF grupės ar kokio forumo, kur atceit dalyvauju, lyg ir apie knygas, nors aš seniai su tuo nebeturiu nieko bendro.
--
Tai va tuktukė nustebino mane. Pasakė, kad po kelių dienų išskrenda į Siciliją! O paskui, galb8t labai greitai, galvoja keliauti į Jordaniją.
--
Ir kad šoka Lotynų Amerikos šokius, sakė, labai jau lengva

biggrin.gif biggrin.gif tai aišku, kaipgi be vyriokų biggrin.gif Geras sapnas thumbup.gif
---
Vaje, kur tu mane išsiuntei biggrin.gif Į Siciliją tai norėčiau wub.gif
--
Su Lotynų Amerikos šokiais tai prajuokinai thumbup.gif Faina būtų mokėt, bet aš su šokiais susipykus, kažkada seniai tik valsą pagal tas visas taisykles mokėjau šokt biggrin.gif
____

Beje, kas liečia sapnus, tai prisiminiau, kad taip ir nepapasakojau vieno sapno bigsmile.gif
Taigi, buvo Žalgirio rungtynės arenoj ir tu ten buvai nuvykus. Atėjus pertraukos metui, išvyniojai tokį diiiiidelį plakatą per visą tribūną (liepei žmonėms iš kraštų laikyt), ant kurio parašyta - I <3 Bon Jovi biggrin.gif Aš sėdėjau tribūnoj esančioj priešais ir viską mačiau, tai pagalvojau - oho, nu ir pasistengė Ingėnas thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 09, 15:47)
"Dievų miškas" iš tiesų labai gera. Viena iš pačių geriausių lietuviškų ir man. Pati geriausia mano nuomone tai visgi "Altorių šešėlis". Iš šių laikų kūrinių gal "Silva rerum".
----

Žinojau. Labiausiai gal iš FB. Šiaip didelės reklamos tikrai nebuvo. Beje, Zilnys sakė, kad bilietus visus išpirko. Kažkaip gera "ant širdies", kad lietuvaičiams patinka Sobralis. Ir kad jis ant lietuviškos scenos bei pas mus taip gerai jautėsi. Skaičiau interviu su juo, apie cepelinus, Užupį  Bet įtariu, kad ir jūs skaitėt.
------
Tiesa, ši savaitgalį žiūrėjau Bohemijos Rapsodiją. Tai man labai patiko
---
Manau, kad kai rasiu, atsisiųsiu ir būtinai peržiūrėsiu dar kartą. Čia daug biografinių klaidų ir filmas nusaldintas. Bet man visitiek patiko. Jei kas nori tikrumo ir juodumo,  gali biografiją skaityti.
O šitas filmas yra muzikos šventė. Visgi, Queen irgi turbūt geriausia, kas kada nors nutiko muzikai.
---
Beje, o apie Eltoną Džoną juk mūsiškis  Dexter Fletcher statys. Rašo, kad kitą  vasarą turėtų pasirodyti. Jau laukiu 

Aha. O šiaip man irgi iš tų senųjų autorių, tai knyga "Altorių šešėly" labiausiai patikus drinks_cheers.gif Apie "Silva Rerum" daug gerų atsiliepimų girdėjau. Norėčiau perskaityt. O Tapino "Vilko valandos" neskaitei? Atseit irgi gera.
--
Aš, man atrodo, mačiau tą interviu smile.gif Nu arba skaičiau, ir atrodo, kad mačiau biggrin.gif
---
Šiaip tai daugiau giriančių nei peikiančių. Reiktų ir man pažiūrėt. Įdomu ar Blackkiss patiko smile.gif
---
Tai jo, įsivaizduoju, kaip kino teatre turėjo gerai žiūrėtis/klausytis toks filmas su visa ta muzika wub.gif
--
Geras, šito tai nežinojau bigsmile.gif

___

Beje, matėt, kad rapsodija ir a star is born varžysis toje pačioje kategorijoje dėl geriausio filmo? smile.gif Labai įdomu kas laimės. O jei lygintum, tai kuris tau pasirodė geresnis ir kuriam atiduotum apdovanojimą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gruodžio 2018 - 12:48
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2018 12 10, 13:47)
tai aišku, kaipgi be vyriokų Geras sapnas 
---
Vaje, kur tu mane išsiuntei  Į Siciliją tai norėčiau 
--
Su Lotynų Amerikos šokiais tai prajuokinai thumbup.gif Faina būtų mokėt, bet aš su šokiais susipykus, kažkada seniai tik valsą pagal tas visas taisykles mokėjau šokt biggrin.gif
____

Beje, kas liečia sapnus, tai prisiminiau, kad taip ir nepapasakojau vieno sapno bigsmile.gif
Taigi, buvo Žalgirio rungtynės arenoj ir tu ten buvai nuvykus. Atėjus pertraukos metui, išvyniojai tokį diiiiidelį plakatą per visą tribūną (liepei žmonėms iš kraštų laikyt), ant kurio parašyta - I <3 Bon Jovi  Aš sėdėjau tribūnoj esančioj priešais ir viską mačiau, tai pagalvojau - oho, nu ir pasistengė Ingėnas

------
Aha. O šiaip man irgi iš tų senųjų autorių, tai knyga "Altorių šešėly" labiausiai patikus drinks_cheers.gif Apie "Silva Rerum" daug gerų atsiliepimų girdėjau. Norėčiau perskaityt. O Tapino "Vilko valandos" neskaitei? Atseit irgi gera.
--

Šiaip tai daugiau giriančių nei peikiančių. Reiktų ir man pažiūrėt. Įdomu ar Blackkiss patiko smile.gif
---

Beje, matėt, kad rapsodija ir a star is born varžysis toje pačioje kategorijoje dėl geriausio filmo? smile.gif Labai įdomu kas laimės. O jei lygintum, tai kuris tau pasirodė geresnis ir kuriam atiduotum apdovanojimą? smile.gif

biggrin.gif

Galvojau parašysiu, kol neišdulkėjo iš galvos smile.gif Su sapnais taip būna. Beje, labai ryškus ir ilgas buvo

-------

Tai įsivaizduoju smile.gif Bet va su Jordanija tai nustebinai smile.gif
-------

Aš irgi su šokiais susipykusi... Negabi tam. Bet net užpavydėjau baltai, kad taip aplink visi šoka:)

----

OHO bigsmile.gif biggrin.gif Kai pradėjau skaityti, beje galvojau, kad plakatas bus krepšinio tema smile.gif
Nu jo, pavariau biškį lolol Ir dar aplinkinius priverčiau prisidėti lol

-------

Kokius 2-3 metus iš viso nebeskaitau knygų, tai... Neskaičiau Vilko valandos, girdėjusi ir aš gerų atsiliepimų. Gal kada. Beje, mano dukriukas didelė Tapino kaip asmenybės gerbėja. Jai autoritetas. Labiau iš Protmūšių, buvo pernai labai užsikabinusi, ir į filmavimus važiavo. Kaip žiūrovė, aišku smile.gif
O jos mokytojas, buvęs, du kartus dalyvavo ten.

-----

Man irgi labai įdomu kaip Blackkiss patiko.

-----

Aha, mačiau.
Šiaip kaip tik galvojau apie tai. Bet gal laiko reikia įspūdžiams susigulėti. Šiai dienai širdis labiau Bohemian Rhapsody linksta. Nepaisant visų biografinių neatitikimų, kaip filmas suuuperinis. Daug gerų bajeriukų, muzika, vaidyba, kad šiurpuliukai po odą laksto. Pabaiga... Na man labai.

BEJE. Įtariu, daug kas nežino, tik prieš kelias dienas perskaičiau. Pasirodo, jau seniai Queen biografinį filmą norėjo pastatyti. Net 30 metų su jais derėjosi! Bet jie vis nesutiko. Pagaliau prieš kelis metus pasirašė. Turėjo šiaip būti kitas režisierius, pagal viską ir filmas turėjo išeiti ne toks, N-18 matyt. Bet paskui jis kažkaip atsisakė ar persigalvojo. Ir dabartinis režisierius darbo ėmėsi. Paskui pačioje pabaigoje tik kažko jis pasitraukė, ar jam buvo liepta, niuansų daug nežinau, nepamenu. Ir mūsų Dexter paskutines pora savaičių filmą režisuoti pabaigė.
Na faktas, kad dabar filmas padarytas plačiai auditorijai, ir vaikams, ir jaunimui. Jeigu būtų labai autentiškas, tai N-18 būtų ne mažiau. Nes kai biografiją skaičiau, tai jo... Vienu metu galvojau, gal man jau užteks tų orgijų... O čia viskas labai gražiai, vos vos paliesta.
Bet... Aš galvoju, tai galbūt buvo toks Queen grupės narių noras? Nes norisi išlaikyti pagarbą mirusiems. Ir tai labiau filmas apie muziką. Kas man asmeniškai ir yra esmė. Aš Queen visada labiau klausiau, video specialiai labai mažai ir žiūrėjau. Ir man labiau dėl balso/muzikos/dainų ta grupė rūpėjo, nei dėl šou. Kiekvienam savo.
Tai va, geriau toks, švelnus ir su netikslumais, bet visiems. Negu jokio.
O muzika... Muzika ten nuneša iki dangaus.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 12 10, 15:44)
OHO  bigsmile.gif  biggrin.gif  Kai pradėjau skaityti, beje galvojau, kad plakatas bus krepšinio tema smile.gif
Nu jo, pavariau biškį lolol  Ir dar aplinkinius priverčiau prisidėti lol

-------

Beje, mano dukriukas didelė Tapino kaip asmenybės gerbėja. Jai autoritetas. Labiau iš Protmūšių, buvo pernai labai užsikabinusi, ir į filmavimus važiavo. Kaip žiūrovė, aišku smile.gif
O jos mokytojas, buvęs, du kartus dalyvavo ten.

-----

Šiaip kaip tik galvojau apie tai. Bet gal laiko reikia įspūdžiams susigulėti. Šiai dienai  širdis labiau  Bohemian Rhapsody linksta. Nepaisant visų biografinių neatitikimų, kaip filmas suuuperinis. Daug gerų bajeriukų, muzika, vaidyba, kad šiurpuliukai po odą laksto. Pabaiga... Na man labai.
----
BEJE. Įtariu, daug kas nežino, tik prieš kelias dienas perskaičiau. Pasirodo, jau seniai Queen biografinį filmą norėjo pastatyti. Net 30 metų su jais derėjosi! Bet jie vis nesutiko. Pagaliau prieš kelis metus pasirašė. Turėjo šiaip būti kitas režisierius, pagal viską ir filmas turėjo išeiti ne toks, N-18 matyt. Bet paskui jis kažkaip atsisakė ar persigalvojo. Ir dabartinis režisierius darbo ėmėsi. Paskui pačioje pabaigoje tik kažko jis pasitraukė, ar jam buvo liepta, niuansų daug nežinau, nepamenu. Ir mūsų Dexter paskutines pora savaičių filmą režisuoti pabaigė. 
----
Na faktas, kad dabar filmas padarytas plačiai auditorijai, ir vaikams, ir jaunimui. Jeigu būtų labai autentiškas, tai N-18 būtų ne mažiau. Nes kai biografiją skaičiau, tai jo... Vienu metu galvojau, gal man jau užteks tų orgijų... O čia viskas labai gražiai,  vos vos paliesta.
Bet... Aš galvoju, tai galbūt buvo toks Queen grupės narių noras? Nes norisi išlaikyti pagarbą mirusiems. Ir tai labiau filmas apie muziką. Kas man asmeniškai ir yra esmė. Aš Queen visada labiau klausiau, video specialiai labai mažai ir žiūrėjau. Ir man labiau dėl balso/muzikos/dainų ta grupė rūpėjo, nei dėl šou. Kiekvienam savo.
Tai va, geriau toks, švelnus ir su netikslumais, bet visiems. Negu jokio.
O muzika... Muzika ten nuneša iki dangaus.

biggrin.gif aha, tas ir juokingiausia, kad toks lyg ir ne į temą per kašį biggrin.gif biggrin.gif
---
Kaip supratau į tą "Auksinio proto" laidą? bigsmile.gif
Mėgstu aš ją. Kai nepamirštu ir galiu, tai visada pažiūriu.
---
Tu matai kaip smile.gif Dar labiau sudomino tongue.gif
---
Nea, nežinojau bigsmile.gif Tikrai įdomus faktas.
---
Tai jo... Jau net neskaičius, iš įv. straispnių žinau, kad visko ten pas juos būdavo. Tai gal ir gerai, kad nėra toks jau iki galo autentiškas. Ir pilnai patikėčiau, kad patys grupės nariai nenorėjo labai tikslaus to filmo.

______

Beje, girdėjot apie paskutinį Juozuko ir Julijos Janus skandalą? doh.gif Nu jetus kas ten per veikėjas ir koks leksikonas, tai doh.gif Kuo toliau, tuo labiau nemėgstamas darosi.
Atsakyti