QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 15:41)
Dabar paskaičiau, kiti stebisi dėl Olivios. Na kad nėra ko stebėtis, tikrai PUIKIAI suvadino. Tik man Gaga/jos personažas šiaip mielesnis ir artimesnis.
----
Ir dėl filmo geriausio, aš norėjau A Star is Born arba The Favourite. Bet vėlgi, intuicija sakė vakar, kad jie nelaimės. Ir galvojau, kad laimės Roma. Čia aš klydau.
----
Žalia knyga geras filmas, ir, kaip sakiau, lietuvių labai gerai priimtas. Nors mano pačios nuomone tai jis nebuvo geriausias. Gal čia tema suveikė. Dabar ta tema labai populiari/aktuali Amerikoje.
-----
Atbėgau parodyti nuotraukų, kaip Gaga ir Bradley atrodė. Perskaičiau, kad ten trikampis Oskaruose jau buvo

, tai aišku, matei. Nu bet fainai jie labai atrodė
https://www.lrytas.l...9/#foto=9363504
Kokio grožio Gagos suknia
Ir Bradley tai kitur kažkur mačiau foto, tai gražus kaip niekad. Ar ten tokie kadrai pagauti, jau ir man labai jamamas tose nuotraukose pasirodė.
Aha, nėr ko stebėtis, suvaidino išties labai gerai. O kaip personažas tai ir man Gaga artimesnis. Na, bet džiugu bent jau dėl to, kad už dainą laimėjo. Kažkaip aš buvau beveik ir garantuota, kad Olivia laimės aktorę, o Gaga - už dainą
---
Aš tai Rapsodijos norėjau, bet galvojau, kad laimės Roma. O, pasirodo, visai netikėtas filmas man laimėjo. Dar nemačius, tai neįsivaizduoju apie ką jis. Nors iš komentarų susidariau vaizdą, kad apie politiką. Šiuo metu kažkaip netraukia tokio žiūrėt (kai tos politikos ir taip sočiai prieš rinkimus

)
---
Aha, jau apžiūrėjau viską

Gerų kadrų pagaudyta
Bet dar vienas toks "cringe" momentas man pasirodė - atkreipk dėmesį, kai jie ten ruošiasi dainuot ir atsistoja eit link scenos susikabinę rankom, o per vidurį Irina sėdi

Nu kažkaip tikrai, galėjo bent šalia susodint, nes dabar tikrai kažkoks keistas epizodas
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 16:01)
Bet dabar dar kelias Maleko nuotraukas pamačiau, ir tą jo merginą. Na dievuliau tokio meilumo ir grožio tas vyriokas

Grožio tikrai nestandartiško, na bet aš visada su standartais prasilenkdavau. Jis beje egiptietis, taip supratau. Iš ten kilęs. Tik galvoju,kaip čia taip baltas tada. Reiks pasidomėti labiau. Į nuotraukas akis spitrinau, bet biografija nesidomėjau. Dar.
https://www.instagra.../p/BuSv2zdFOho/
https://www.instagra.../p/BuSv2zdFOho/
O man tai visai patinka, kad jis smulkus. Torsą tai gerą turi, dar filme nužiūrėjau.
Aha labai gražiai ta jų porelė atrodė

Jis toks grubių bruožų, bet labai mielo žvilgsnio, o ji - labai švelnių ir moteriška tokia, trapi. Kad ir šiek tiek aukštesnė, bet labai tinka jie vienas kitam.
O kad smulkus, tai man čia tik pliusas

Man jo sudėjimas gražus, tik galėtų būt truputį aukštesnis. Bet gal tada prarastų dalį savo mielumo
O tie nestandartiniai bruožai jame man ir yra visas cinkelis

Aišku, ne visi nestandartiniai man gražūs, bet jis tai, sakau, iš karto patraukė akį net per tą filmą, kai su tais įstatytais frediškais dantim buvo

Matyt, žvilgsnyje esmė.
Beje, jam vis nesiseka - tai su Nicole tas incidentas per kažkuriuos apdovanojimus, tai dabar nuo scenos nusivožė su visu oskaru