Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas

Paskui pakomentuosiu. Dar nieko iš kalbų ir dainų neklausiau. Tik visus nugalėtojus jau žinau.

Tas 3 nominacijas (geriausio aktoriaus, geriausios dainos ir geriausio filmo užsienio kalba) kur norėjau ir tikėjausi, kad laimės, atspėjau.

Na slapta dar vyliausi dėl Gagos kaip geriausios aktorės, įsimylėjusi juk aš tą porelę. Bet intuicija sakė, kad nelaimės ir kad laimės Olivia. Dabar paskaičiau, kiti stebisi dėl Olivios. Na kad nėra ko stebėtis, tikrai PUIKIAI suvadino. Tik man Gaga/jos personažas šiaip mielesnis ir artimesnis.

Ir dėl filmo geriausio, aš norėjau A Star is Born arba The Favourite. Bet vėlgi, intuicija sakė vakar, kad jie nelaimės. Ir galvojau, kad laimės Roma. Čia aš klydau.
Žalia knyga geras filmas, ir, kaip sakiau, lietuvių labai gerai priimtas. Nors mano pačios nuomone tai jis nebuvo geriausias. Gal čia tema suveikė. Dabar ta tema labai populiari/aktuali Amerikoje.

Ačiū, tuktuke, labai už Maleko video wub.gif Vėliau su dideliu malonumu pažiūrėsiu.

Atbėgau parodyti nuotraukų, kaip Gaga ir Bradley atrodė. Perskaičiau, kad ten trikampis Oskaruose jau buvo biggrin.gif, tai aišku, matei. Nu bet fainai jie labai atrodė wub.gif wub.gif

https://www.lrytas.l...9/#foto=9363504

Kokio grožio Gagos suknia wub.gif
Ir Bradley tai kitur kažkur mačiau foto, tai gražus kaip niekad. Ar ten tokie kadrai pagauti, jau ir man labai jamamas tose nuotraukose pasirodė.

Atsakyti

Bet dabar dar kelias Maleko nuotraukas pamačiau, ir tą jo merginą. Na dievuliau tokio meilumo ir grožio tas vyriokas wub.gif Grožio tikrai nestandartiško, na bet aš visada su standartais prasilenkdavau. Jis beje egiptietis, taip supratau. Iš ten kilęs. Tik galvoju,kaip čia taip baltas tada. Reiks pasidomėti labiau. Į nuotraukas akis spitrinau, bet biografija nesidomėjau. Dar.

https://www.instagra.../p/BuSv2zdFOho/

wub.gif wub.gif

O man tai visai patinka, kad jis smulkus. Torsą tai gerą turi, dar filme nužiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 15:41)
Dabar paskaičiau, kiti stebisi dėl Olivios. Na kad nėra ko stebėtis, tikrai PUIKIAI suvadino. Tik man Gaga/jos personažas šiaip mielesnis ir artimesnis.
----
Ir dėl filmo geriausio, aš norėjau A Star is Born arba The Favourite. Bet vėlgi, intuicija sakė vakar, kad jie nelaimės. Ir galvojau, kad laimės Roma. Čia aš klydau.
----
Žalia knyga geras filmas, ir, kaip sakiau, lietuvių labai gerai priimtas. Nors mano pačios nuomone tai jis nebuvo geriausias. Gal čia tema suveikė. Dabar ta tema labai populiari/aktuali Amerikoje.
-----

Atbėgau parodyti nuotraukų, kaip Gaga ir Bradley atrodė. Perskaičiau, kad ten trikampis Oskaruose jau buvo biggrin.gif, tai aišku, matei. Nu bet fainai jie labai atrodė 
Kokio grožio Gagos suknia
Ir Bradley tai kitur kažkur mačiau foto, tai gražus kaip niekad. Ar ten tokie kadrai pagauti, jau ir man labai jamamas tose nuotraukose pasirodė.

Aha, nėr ko stebėtis, suvaidino išties labai gerai. O kaip personažas tai ir man Gaga artimesnis. Na, bet džiugu bent jau dėl to, kad už dainą laimėjo. Kažkaip aš buvau beveik ir garantuota, kad Olivia laimės aktorę, o Gaga - už dainą smile.gif
---
Aš tai Rapsodijos norėjau, bet galvojau, kad laimės Roma. O, pasirodo, visai netikėtas filmas man laimėjo. Dar nemačius, tai neįsivaizduoju apie ką jis. Nors iš komentarų susidariau vaizdą, kad apie politiką. Šiuo metu kažkaip netraukia tokio žiūrėt (kai tos politikos ir taip sočiai prieš rinkimus biggrin.gif )
---
Aha, jau apžiūrėjau viską smile.gif Gerų kadrų pagaudyta wub.gif

Bet dar vienas toks "cringe" momentas man pasirodė - atkreipk dėmesį, kai jie ten ruošiasi dainuot ir atsistoja eit link scenos susikabinę rankom, o per vidurį Irina sėdi doh.gif biggrin.gif Nu kažkaip tikrai, galėjo bent šalia susodint, nes dabar tikrai kažkoks keistas epizodas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 16:01)
Bet dabar dar kelias Maleko nuotraukas pamačiau, ir tą jo merginą. Na dievuliau tokio meilumo ir grožio tas vyriokas  wub.gif   Grožio tikrai nestandartiško, na bet aš visada su standartais prasilenkdavau. Jis beje egiptietis, taip supratau. Iš ten kilęs. Tik galvoju,kaip čia taip baltas tada. Reiks pasidomėti labiau. Į nuotraukas akis spitrinau, bet biografija nesidomėjau. Dar.

wub.gif  wub.gif

O man tai visai patinka, kad jis smulkus. Torsą tai gerą turi, dar filme nužiūrėjau.

Aha labai gražiai ta jų porelė atrodė wub.gif Jis toks grubių bruožų, bet labai mielo žvilgsnio, o ji - labai švelnių ir moteriška tokia, trapi. Kad ir šiek tiek aukštesnė, bet labai tinka jie vienas kitam.

O kad smulkus, tai man čia tik pliusas biggrin.gif Man jo sudėjimas gražus, tik galėtų būt truputį aukštesnis. Bet gal tada prarastų dalį savo mielumo biggrin.gif
O tie nestandartiniai bruožai jame man ir yra visas cinkelis smile.gif Aišku, ne visi nestandartiniai man gražūs, bet jis tai, sakau, iš karto patraukė akį net per tą filmą, kai su tais įstatytais frediškais dantim buvo smile.gif Matyt, žvilgsnyje esmė.

Beje, jam vis nesiseka - tai su Nicole tas incidentas per kažkuriuos apdovanojimus, tai dabar nuo scenos nusivožė su visu oskaru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 25 vasario 2019 - 15:12
Viską pakomentuosiu dar vėliau. Tik dabar Gagą ir Cooper pasižiūrėjau. Na jo... techniškai išdirbta, bet tokio šalčio dainai įnešė... Man Las Vegaso žyymiai labiau patiko. Atrodė kaip sukaustyti abu prisimenant kokie buvo.

Na rimtai čia ir Irinos įtaka matyt didžiulė.

BET... tuktuke, tu pasižiūrėk atidžiai į patį galą, kur abu prie fortepijono dainuoja. Bradley prie jos prisiglaudžia ir jos blakstienos taip virpa. Pagal mane tai ne scenos jaudulys. Pagal mane tai jų chemija.
Ar čia tik man taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 20:53)
Tik dabar Gagą ir Cooper pasižiūrėjau. Na jo... techniškai išdirbta, bet tokio šalčio dainai įnešė... Man Las Vegaso žyymiai labiau patiko. Atrodė kaip sukaustyti abu prisimenant kokie buvo.
Na rimtai čia ir Irinos įtaka matyt didžiulė.

------

BET... tuktuke, tu pasižiūrėk atidžiai į patį galą, kur abu prie fortepijono dainuoja. Bradley prie jos prisiglaudžia ir jos blakstienos taip virpa. Pagal mane tai ne scenos jaudulys. Pagal mane tai jų chemija.
Ar čia tik man taip atrodo?

Tai va, sakau, man irgi taip pasirodė.

---

Grynai ten jau išsiduoda.. smile.gif Matosi, kad Gaga tai visai susilydžius biggrin.gif Bradley tai laikosi dar matyt, nes pas jį visai kita gyvenime situacija. Gaila Gagos iš tikrųjų.. Įklimpo motera į uždraustą meilę..

Beje, nežinau ar matei kokią tatuiruotę ji pasidarė neseniai (tiksliau dvi smile.gif ) Viena, tai dainos pavadinimas (kažkas ten su rože). Tą dainą ji dainavo, kai Bradley pirmą kartą ją išgirdo bedainuojant.

O kita tai su užkoduota žinute ir tie, kas nesimokė muzikos, nelabai suprastų kas ten biggrin.gif
https://www.instagra.../p/Bt4DMuRlH8G/
Pavaizduotos natos sol la sol la, kurios dar kitaip žymimos raidėm G A G A (jei būtų smuiko raktas šalia). O jeigu prirašytume boso raktą pradžioj, gautųsi B C B C smile.gif Žodžiu, suprask kaip nori biggrin.gif Aišku, nebūtinai čia gal Bradley skirta, bet nu toks keistas sutapimas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 25, 12:38)
Man tai ir jis gerai susitvarkė ir su ta daina
-----
per EV Jurijus galėtų pasimokyt kaip reikia savim pasitikėt scenoj  Neleido nei minutei pagalvot, kad kinkos dreba (tikius, kad visiems ten panašiai, bet vieni sugeba suvaldyt jaudulį, o kiti - nelabai).
---
Nu taip, simpatiškas, bet man kažkaip ne iki tokio lygio, kad lydyčiausi
----
Bet jau mačiau iš įvairių video, kad daug gėjukų ir moterų susilydę rašinėja Čia jau pliusas, gal kiti vien dėl išvaizdos prabalsuos (kas labai dažnai Eurovizijoje nutinka ) Dažnai ir į vokalą nieks nesigilina.
-----
Man biškį keista, kad daugelis giria ir jo vokalą, kai čia vienas silpnesnių jo pusių Nedainuoja jis švariai ir gerai kaip kad kiti sako
--
Tai kad jau pamačiau, nebeišeina atmatyt
-----
Bet tai eina sau.. Nuo Jamalos iki jų, kai pagalvoji

-----
Nu ką, jau ir po Oskarų
Labiausiai nustebino oskaras už filmą. Kažkaip visada buvo kalbama apie keturis - "Star", "Rapsodiją",  "Romą" ir "Favoritę". O va ėmė ir iššovė "Žalioji knyga" biggrin.gif
------
Ingėnai, specialiai tau atnešu:
https://www.youtube....h?v=iy4GL6RtVOk

Nu koks man jis meilutis tas Malekiukas

nu.. ant kokių 95% gal ir susitvarkė.. jau tada, atsimeni, sakiau, kad kažkas ne taip su balsu ne - nu neištraukė taip, kaip gali..
-----
bet drebėjo belenkaip, sakė interve biggrin.gif po to kritimo.. čia jau tada komplimentas jo aktoriniams sugebėjimams, jei nesimatė.. nors sakau man tai jautėsi, kad kažkoks susikaustęs..
------
tegu tik balsuoja.. lotuliukas.gif ne tas jau atvejis, kai reik tikėtis, kad kas dainą pastebės biggrin.gif
----
nu tai ir ačiū Dievui, kad ne iki tokio lygio, man jau užteko tų -4 metų atgal biggrin.gif ar kada čia rovė stogą? biggrin.gif
----
tai vat aš irgi jokio gėrio jo vokale negirdžiu..gan silpnas ir pats balselis...
-----
lotuliukas.gif tai kodėl manęs neklausai biggrin.gif sakiau nežiūrėk biggrin.gif
------
eik tu, aš tai šoke buvau... juolab kad ten tiek talentingų dainininkų - gi vis įmesdavau iš paprasto Voice net, kur išvis ne profai.. o beje! vakar ten dalyvavo berniukas iš Moldavos, EV dalyvis biggrin.gif nepamenu aš jo visai, bet taaaip gražiai sudainavo, ir niekas neatsisuko.. taip pykau. biggrin.gif
-----
manęs nenustebino, nes labai netgi nemažai girdėjau spėjimų iš užsienio, kad būtent Žalia knyga laimės smile.gif dėl ko ir norėjau vis pažiūrėt
------
mielas smile.gif toks matosi dar nesužvaigždėjęs, kaip kad tos jau pabuvusios zviazdos susireikšminusios būna..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 25, 21:15)
nu.. ant kokių 95% gal ir susitvarkė.. jau tada, atsimeni, sakiau, kad kažkas ne taip su balsu ne - nu neištraukė taip, kaip gali..
bet drebėjo belenkaip, sakė interve biggrin.gif po to kritimo.. čia jau tada komplimentas jo aktoriniams sugebėjimams, jei nesimatė.. nors sakau man tai jautėsi, kad kažkoks susikaustęs..
------
nu tai ir ačiū Dievui, kad ne iki tokio lygio, man jau užteko tų -4 metų atgal biggrin.gif ar kada čia rovė stogą? biggrin.gif
------
tai kodėl manęs neklausai biggrin.gif sakiau nežiūrėk biggrin.gif
------
manęs nenustebino, nes labai netgi nemažai girdėjau spėjimų iš užsienio, kad būtent Žalia knyga laimės  dėl ko ir norėjau vis pažiūrėt
------
mielas smile.gif toks matosi dar nesužvaigždėjęs, kaip kad tos jau pabuvusios zviazdos susireikšminusios būna..

Nu matai, tu jį kaip nuluptą pažįsti, tai ir žinai kada jis jaudinasi. Man tai labai gerai susiklausė ir net nepastbėjau, kad bijotų biggrin.gif
---
biggrin.gif aha. Berods 2016? g.gif
---
nu tai kur aš paklausysiu, kai toks sujudimas apie tą dainą ir jau vos ne nugalėtojos karūną matuojasi doh.gif biggrin.gif
---
Aš tai vien pagal kitus apdovanojimus spėliojau. Lygtai ir anksčiau niekur negavo jokio apdovanojimo už geriausią filmą, tai man čia toks tikras netikėtumas buvo biggrin.gif
---
aha, dar šviežias toks visas, nespėjęs pasikelt biggrin.gif Dabar jau turbūt daug režisierių jo norės biggrin.gif
Papildyta:

Oi dar sakiau paklausiu kol nepamiršau. Jum Jurijus iš profilio neprimena Duncano? biggrin.gif Žiūrėjau interviu ir kai tik jis pasisuka profiliu, tai man grynas Dunc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 13:41)

Kokio grožio Gagos suknia

Aha, tikrai labai gražūs abu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 25, 14:01)
Jis beje egiptietis, taip supratau. Iš ten kilęs. Tik galvoju,kaip čia taip baltas tada. Reiks pasidomėti labiau. Į nuotraukas akis spitrinau, bet biografija nesidomėjau.

Tėvai iš Egipto, bet jis gimęs JAV. Nu nėr jis baltas tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 25, 19:40)
biggrin.gif aha. Berods 2016? g.gif
---
nu tai kur aš paklausysiu, kai toks sujudimas apie tą dainą ir jau vos ne nugalėtojos karūną matuojasi doh.gif biggrin.gif
---
Aš tai vien pagal kitus apdovanojimus spėliojau. Lygtai ir anksčiau niekur negavo jokio apdovanojimo už geriausią filmą, tai man čia toks tikras netikėtumas buvo
---
aha, dar šviežias toks visas, nespėjęs pasikelt Dabar jau turbūt daug režisierių jo norės
——-

Oi dar sakiau paklausiu kol nepamiršau. Jum Jurijus iš profilio neprimena Duncano? biggrin.gif Žiūrėjau interviu ir kai tik jis pasisuka profiliu, tai man grynas Dunc biggrin.gif

Nu tikiuos nebepasikartos biggrin.gif
——-
doh.gif dar prorusiškos kokios! Dar gali Ukraina uždraust dalyvaut jom biggrin.gif kažkas panašaus su Bulgarija buvo (tik tiek kad baudą reik mokėt)
——-
Nu lyg ir negavo.. unsure.gif
———
Nu gali būt smile.gif
——
Hm.. nu nelabai gal biggrin.gif biškį bruožai visai kiti..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 25, 22:58)
Nu tikiuos nebepasikartos biggrin.gif
——-
doh.gif dar prorusiškos kokios! Dar gali Ukraina uždraust dalyvaut jom biggrin.gif kažkas panašaus su Bulgarija buvo (tik tiek kad baudą reik mokėt)
——-
Hm.. nu nelabai gal biggrin.gif biškį bruožai visai kiti..

Tau sudėtingiau šiais metais tongue.gif biggrin.gif
---
Kaip suprantu, jau uždraudė laugh.gif Ir rinks kitus atsotvus biggrin.gif
---
Pvz šitame interviu pastebėk, kai profiliu pasisukęs - nu man grynas Duncan'as doh.gif biggrin.gif
https://www.delfi.lt...o.d?id=80451691

Iš priekio - ne, bet iš profilio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 25, 21:33)
Tau sudėtingiau šiais metais tongue.gif  biggrin.gif
---
Kaip suprantu, jau uždraudė laugh.gif Ir rinks kitus atsotvus biggrin.gif
---
Pvz šitame interviu pastebėk, kai profiliu pasisukęs - nu man grynas Duncan'as doh.gif biggrin.gif
https://www.delfi.lt...o.d?id=80451691

Iš priekio - ne, bet iš profilio biggrin.gif

Baaaaik biggrin.gif
——-
Jeeej, ačiū, Dievui! bigsmile.gif Bet rinks tik iš dalyvavusių finale?
——-
Nu šiaip jo, kažkas panašaus gal ir tikrai yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 26, 00:51)
Baaaaik biggrin.gif
——-
Bet rinks tik iš dalyvavusių finale?
——-
Nu šiaip jo, kažkas panašaus gal ir tikrai yr biggrin.gif

tongue.gif
----
Šito tai nežinau g.gif Kažkodėl pagalvojau, kad iš naujo gal atranką darys doh.gif biggrin.gif
---
sakau, reik tik tinkamą kampą pagaut ir pasimato biggrin.gif
Atsakyti