QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 18:50)
Bet tai ten ta scena, matyt, keistai padaryta buvo, nes jis ėjo normaliai ir staiga prasmego

Turbūt nepamatė, kad kraštas, ar laipteliai. Neberandu to video(nors ten tik tas prasmegimas matėsi). Jaučiu po tos gauto oskaro labai susijaudino, iš to streso ir užsižiopsojo. Man irgi taip būtų

Atsimenu, per vieną svarbų renginį iš to streso vos neišsidrėbiau daugybės žmonių akivaizdoj
Video tai nemačiau tos scenos, tik nuotraukas. Nes jau sunku besužiūrėt tiek informacijos. Gaila, kad tiesiogiai negalėjom matyti, o paskui viską žinant visą ceremoniją ištisai žiūrėti tai irgi nelabai verta.
Nors jei kažkas įdomaus po akimis papuola, tai peržiūriu.
Šiaip Gaga per tą kalbą tai labiau jaudinosi, tai gerai, kad ji įpratusi prie scenos. Nes jo, po tokio jaudulio galima nusivožti.
Kažkuriai iš aktorių tikrai taip ir buvo, ar pernai, ar užpernai jau nepamenu.
Bet man kai tiek simpatijų, tai labai įspūdingi Oskarai šiemet.
Beje, tviteris tai vakar ištisai ūžė su Olivia, visi ten labai džiaugėsi, kad ji laimėjo. Jau buvo net užknisę vienu momentu pranešimai vien apie ją
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 26, 18:58)
Nu man tai jis nieko ypatingo
Man tai irgi, kažkada net visai nepatiko. Bet va dabar tas filmas nuomonę pakeitė, nes visai kitoks įvaizdis, kur jam labai tiko. Ir kaip asmenybė jis turbūt fainas, šiltas. Kartais ir tas didelių pliusų prideda.
Man jis labai patinka tik kai poroje su Gaga.