Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 26, 17:42)
Labas
O žinot ką? Mačiau pas Dovilę Filmanavičiūtę FB visos moteros nuo Bradley lydėsi.
——-
Nžn man moteriška intucija, garantuoti galiu, kad jinai juodai Bradley įsimylėjusi.

Nu man tai jis nieko ypatingo unsure.gif
——-
Vargšė...

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 17:58)

Ai, beje, pamiršau pasakyt prieš tai, kad tas komisijos narys iš Voice man į kažkokį aktorių panašus. Tik niekaip neatgaminu
. ——-
Bet šiaip tikrai, grynas drakula biggrin.gif

O-zone vienas iš berniukų biggrin.gif gal tiesiog iš ten prisimeni? biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=YnopHCL1Jk8
——
Aš sakau biggrin.gif statyčiau filmą apie drakulą - kastingą be jokios konkurencijos praeitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 18:50)

Bet tai ten ta scena, matyt, keistai padaryta buvo, nes jis ėjo normaliai ir staiga prasmego unsure.gif Turbūt nepamatė, kad kraštas, ar laipteliai. Neberandu to video(nors ten tik tas prasmegimas matėsi). Jaučiu po tos gauto oskaro labai susijaudino, iš to streso ir užsižiopsojo. Man irgi taip būtų doh.gif Atsimenu, per vieną svarbų renginį iš to streso vos neišsidrėbiau daugybės žmonių akivaizdoj doh.gif biggrin.gif

Video tai nemačiau tos scenos, tik nuotraukas. Nes jau sunku besužiūrėt tiek informacijos. Gaila, kad tiesiogiai negalėjom matyti, o paskui viską žinant visą ceremoniją ištisai žiūrėti tai irgi nelabai verta.

Nors jei kažkas įdomaus po akimis papuola, tai peržiūriu.

Šiaip Gaga per tą kalbą tai labiau jaudinosi, tai gerai, kad ji įpratusi prie scenos. Nes jo, po tokio jaudulio galima nusivožti.

Kažkuriai iš aktorių tikrai taip ir buvo, ar pernai, ar užpernai jau nepamenu.

Bet man kai tiek simpatijų, tai labai įspūdingi Oskarai šiemet.

Beje, tviteris tai vakar ištisai ūžė su Olivia, visi ten labai džiaugėsi, kad ji laimėjo. Jau buvo net užknisę vienu momentu pranešimai vien apie ją smile.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 26, 18:58)
Nu man tai jis nieko ypatingo  unsure.gif

Man tai irgi, kažkada net visai nepatiko. Bet va dabar tas filmas nuomonę pakeitė, nes visai kitoks įvaizdis, kur jam labai tiko. Ir kaip asmenybė jis turbūt fainas, šiltas. Kartais ir tas didelių pliusų prideda.

Man jis labai patinka tik kai poroje su Gaga.

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 26, 20:58)
Nu man tai jis nieko ypatingo  unsure.gif
——-
Vargšė...
O-zone vienas iš berniukų biggrin.gif gal tiesiog iš ten prisimeni? biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=YnopHCL1Jk8

Aš tai suprantu dėl ko daug kas lydosi, jis šiaip daugiau mažiau klasikinių bruožų, simpatiškas. Bet man kažko jame trūksta, kad užkabintų mane ta mano "simpatijų" prasme (čia panašiai kaip su Jurijum biggrin.gif ). Bet kaip žmogus labai fainas atrodo smile.gif Tas jam pliusų daug prideda. Ir šiaip pagūglinus, tai buvau užmačius ir labai gerų fotkių su juo.
---
oi ne biggrin.gif Aš tą dainą tik girdėjus, bet kaip jie atrodo tai nežinojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 vasario 2019 - 19:26
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 26, 19:09)
Man tai irgi, kažkada net visai nepatiko. Bet va dabar tas filmas nuomonę pakeitė, nes visai kitoks įvaizdis, kur jam labai tiko. Ir kaip asmenybė jis turbūt fainas, šiltas. Kartais ir tas didelių pliusų prideda.

Ne, tai aš ne apie asmenybę, o išvaizdą - sakai daug kas ten lydosi, tai ir sakau, man toli iki lydimosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 19:20)
Aš tai suprantu dėl ko daug kas lydosi, jis šiaip daugiau mažiau klasikinių bruožų, simpatiškas.
---
oi ne biggrin.gif Aš tą dainą tik girdėjus, bet kaip jie atrodo tai nežinojau biggrin.gif

Tai taip, klasikinių bruožų, bet kažkokio cinkelio man trūksta.. net nežinau kaip paaiškint biggrin.gif bet skonio reikalas, suprantu smile.gif
——
Nu tada nežinau, ką primena biggrin.gif gal kitoj dainoj matytas biggrin.gif nes rodė kažkokius klipus ir per MTV, tai gal kur praslydo pro šalį akyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 vasario 2019 - 20:22
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 26, 22:02)
Tai taip, klasikinių bruožų, bet kažkokio cinkelio man trūksta.. net nežinau kaip paaiškint biggrin.gif bet skonio reikalas, suprantu smile.gif
——
Nu tada nežinau, ką primena biggrin.gif gal kitoj dainoj matytas biggrin.gif nes rodė kažkokius klipus ir per MTV, tai gal kur praslydo pro šalį akyse biggrin.gif

Tai taip smile.gif Tie klasikiniai klasikiniams irgi nelygūs.
---
Nu gaaal biggrin.gif Nes iš kitur tai niekaip ir neatgaminu aš jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 20:27)
Tai taip smile.gif Tie klasikiniai klasikiniams irgi nelygūs.
---
Nu gaaal biggrin.gif Nes iš kitur tai niekaip ir neatgaminu aš jo biggrin.gif

Nu taip biggrin.gif
——
Dabar pagooglinau, tai ir Grammy jis buvo nominuotas kaip co-writeris Rihannos dainos live your life.. tai matyt kažkur ten tau ir prašmėžavo pro akis biggrin.gif nors kai kuriose fotkėse jis į Adomcią užneša man..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 27, 13:31)
Dabar pagooglinau, tai ir Grammy jis buvo nominuotas kaip co-writeris Rihannos dainos live your life.. tai matyt kažkur ten tau ir prašmėžavo pro akis biggrin.gif
--
nors kai kuriose fotkėse jis į Adomcią užneša man..

ai, tada gali būt biggrin.gif Nes nu toks matytas veidas, kad šakės.
--
nu dabar kai pasakei, gal kažkiek ir užneša biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 vasario 2019 - 18:30
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 27, 18:30)
ai, tada gali būt biggrin.gif Nes nu toks matytas veidas, kad šakės.
--
nu dabar kai pasakei, gal kažkiek ir užneša biggrin.gif

Nu va čia pvz man panašus biggrin.gif

https://www.instagra...d=1doqd3cd6x6kz

https://www.instagra...d=18g3chauywvz1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 27 vasario 2019 - 18:51
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 27, 20:42)

Toj antroj gal labiau g.gif Bet yra yra kažkokio panašumo biggrin.gif

Dabar nesijuokit, bet toj pirmoj tai iš viso man pasirodė panašus į dainininkę K. Juodzevičiūtę doh.gif biggrin.gif (beje, įdomu kodėl ji šiais metais EV nedalyvavo g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 vasario 2019 - 23:47
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 27, 23:46)
Dabar nesijuokit, bet toj pirmoj tai iš viso man pasirodė panašus į dainininkę K. Juodzevičiūtę doh.gif biggrin.gif
——-
(beje, įdomu kodėl ji šiais metais EV nedalyvavo g.gif )

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu kad man kažkaip nea biggrin.gif
——-
Geras klausimas... gal dainos neturėjo unsure.gif ai vis tiek nebūtų išrinkę.. aš jau pradedu abejot švarumu tos atrankos... kažkaip keistokai man šiemet viskas pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 28, 10:42)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu kad man kažkaip nea biggrin.gif
——-
Geras klausimas...  gal dainos neturėjo unsure.gif ai vis tiek nebūtų išrinkę.. aš jau pradedu abejot švarumu tos atrankos... kažkaip keistokai man šiemet viskas pasirodė...

biggrin.gif biggrin.gif Aš pati nesuprantu iš kur man tas jų panašumas biggrin.gif
----
Aha, daug kas kalba, kad jei tik Tylos "auklėtinis" dalyvauja, tai visada ir laimi unsure.gif Dar keistas dalykas buvo, kai visada komisijos balsai būdavo skelbiami pirmi, o va per finalą, padarė atvirkščiai biggrin.gif Neaišku, ar ten kokie techniniai nesklandumai buvo, ar kas. Bet po tokių dalykų ir gimsta visokios spėlionės ir sunku pasitikėt.

Beje, matėt, kad Ukraina nebedalyvaus šių metų Eurovizijoj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 28, 19:15)
biggrin.gif  biggrin.gif Aš pati nesuprantu iš kur man tas jų panašumas biggrin.gif
----
Aha, daug kas kalba, kad jei tik Tylos "auklėtinis" dalyvauja, tai visada ir laimi unsure.gif Dar keistas dalykas buvo, kai visada komisijos balsai būdavo skelbiami pirmi, o va per finalą, padarė atvirkščiai biggrin.gif Neaišku, ar ten kokie techniniai nesklandumai buvo, ar kas. Bet po tokių dalykų ir gimsta visokios spėlionės ir sunku pasitikėt.
-----
Beje, matėt, kad Ukraina nebedalyvaus šių metų Eurovizijoj?

nesuprantu aš ir biggrin.gif man tai nei vieno panašaus bruožo biggrin.gif
bet kaaaip užkabino mane viena jo daina biggrin.gif kažkaip hipnoziškai veikia biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=Is-AEgolHnI
----
tai vaaa.. sakau.. daug įtartinų dalykų buvo.. unsure.gif
-----
aha.. bet geriau tegu jau nedalyvauja, nei tas bordelis būtų gėdą šaliai daręs.. kad atsisakė likusios 2-4 vietos dalyvaut doh.gif
Atsakyti