Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 03, 11:11)
nežinau kas galvoj susisuka :
Nu ok tos didbarzdės galima gal sakyt skonio reikalas, gal kažkam su vyriškumu asocijuojasi(nors man tai daugiau su fyfiškumu  bet tie raityti ūsai, tai neįsivaizduoju su kuo asocijuotis gali Čia toks vaizdas, jog darosi juos, kad atrodytų kuo juokingiau
---
loool biggrin.gif Tai jau įtariu, kad taip P Bando tave prisišaukt
Ale aš kaip visada pagrindinių žodžių nesuprantu :
Ką reiškia šitas 'підтримувати' ? Bandau iš konteksto suprast - gal reiškia 'palaikysi'?

Bet tai komentaruose visi žiūriu rašo arba Daną arba Tiną biggrin.gif

Nu vat būtent, tos barzdos, dar sakykim vaidina vikingus biggrin.gif nu net šitie spiraliniai ūsai.. biggrin.gif
Ps tas barzdotas kolega vis įsimandrina per mano pavakarius praeit pro šalį lotuliukas.gif doh.gif
——-
Oops sorry, nesumečiau kažkaip, kad ukrainietiškai ten biggrin.gif žodžiu esmė “rašyk komentaruose kurį trenerį palaikai, ir laimėk du bilietus į generalinę repeticiją” biggrin.gif o pidtrimuvati reiškia palaikyti ..gal ir variantas klausyk laugh.gif gi aplinka daug saugesnė nei koncas..emm GAL saugesnė biggrin.gif bet man tai naujiena, kad voice”ui dar generalinės būna blink.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 03, 18:48)
Nu vat būtent, tos barzdos, dar sakykim vaidina vikingus  nu net šitie spiraliniai ūsai..
---
Ps tas barzdotas kolega vis įsimandrina per mano pavakarius praeit pro šalį
——-
Oops sorry, nesumečiau kažkaip, kad ukrainietiškai ten[/B]
---
žodžiu esmė “rašyk komentaruose kurį trenerį palaikai, ir laimėk du bilietus į generalinę repeticiją” biggrin.gif o pidtrimuvati reiškia palaikyti ..
----
gal ir variantas klausyk gi aplinka daug saugesnė nei koncas..emm GAL saugesnė
----
bet man tai naujiena, kad voice”ui dar generalinės būna  blink.gif hmm.gif

loool biggrin.gif
---
Nu smagumėlis tau tada doh.gif laugh.gif Tikrai saugo tavo figūrą laugh.gif
---
ne nu doh.gif biggrin.gif
---
Reiškia gerai supratau bigsmile.gif bet tai matai, jau tuoj pradėsiu ir aš ukrainietiškai įkirst biggrin.gif Bet koks sunkus žodis - neišeina net ištart doh.gif
---
biggrin.gif biggrin.gif
---
man irgi kažkaip naujiena biggrin.gif Tai gal ukrainiečiai labai rimtai į tą Voice žiūri. Lietuvoj tai belekaip - tept lept ir gerai doh.gif biggrin.gif Gal užtai ir kokybė tokia..neypatinga gaunasi biggrin.gif
Bet tai žiūrėk - pagalvojau, kad per tiesiogines turbūt nebebus tų linksmų komisijos intarpų, nes gi laiko nebebus tiek daug kiek per paprastas laidas unsure.gif Nu bet tikiuosi Danukas su Tinačka nenuvils tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 03, 21:59)
Nu smagumėlis tau tada Tikrai saugo tavo figūrą
---
Reiškia gerai supratau: bet tai matai, jau tuoj pradėsiu ir aš ukrainietiškai įkirst  Bet koks sunkus žodis - neišeina net ištart
---
man irgi kažkaip naujiena Tai gal ukrainiečiai labai rimtai į tą Voice žiūri. Lietuvoj tai belekaip - tept lept ir gerai Gal užtai ir kokybė tokia..neypatinga gaunasi
——-
Bet tai žiūrėk - pagalvojau, kad per tiesiogines turbūt nebebus tų linksmų komisijos intarpų, nes gi laiko nebebus tiek daug kiek per paprastas laidas :
——-
Nu bet tikiuosi Danukas su Tinačka nenuvils

Tai čia ne jis saugo, o tu laugh.gif jis kaip vaikščiojo anksčiau taip ir vaikšto biggrin.gif tik kol nepasakei, man nei šilta, nei šalta buvo biggrin.gif
———
Nuu, iki finalo jau kalbėsi irnesakyk.gif laugh.gif
———-
Tai gal ir LT yra generalinės, aš nežinau smile.gif nu bet kokybė realiai labai priklauso nuo dalyvių ir trenerių.
———-
Aha įtariu, kad taip, nes lb daug bus kviestinių svečių, buvusių trenerių ankstesnių sezonų, po to dalyvių dainos su jų treneriais (visada įdomu ką pasirinks dainuot - aš labai laukiu iš Dano ukrainietiškos dainos biggrin.gif )
——-
Net nežinau kurį man čia palaikyt biggrin.gif nes Davidas pas Tiną, o pas Daną man labai patinka Kretovas ir ta mergina su smuiku.. hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 03 balandžio 2019 - 22:37
Labas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 04, 00:36)
Tai čia ne jis saugo, o tu laugh.gif jis kaip vaikščiojo anksčiau taip ir vaikšto biggrin.gif tik kol nepasakei, man nei šilta, nei šalta buvo biggrin.gif
———
Nuu, iki finalo jau kalbėsi irnesakyk.gif laugh.gif
———-
Tai gal ir LT yra generalinės, aš nežinau smile.gif nu bet kokybė realiai labai priklauso nuo dalyvių ir trenerių.
———-
Aha įtariu, kad taip, nes lb daug bus kviestinių svečių, buvusių trenerių ankstesnių sezonų, po to dalyvių dainos su jų treneriais
——-
Net nežinau kurį man čia palaikyt biggrin.gif nes Davidas pas Tiną, o pas Daną man labai patinka Kretovas ir ta mergina su smuiku..  hmm.gif

doh.gif laugh.gif Nu jei neišsiplauna, tai gal bent jau išsikrato po pietų biggrin.gif
---
aha, gerai būtų biggrin.gif
---
bet tai gal būtų kokios reklamos, jei rengtų tas generalines g.gif Nebent be žiūrovų padaro biggrin.gif
---
aa.. geriau rodytų tik dabartinę komisiją tongue.gif
---
Nu šitie trys man irgi atrodo labai stiprūs. Daug ką lems ir dainos, manau smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 04, 11:40)
Labas
Nu jei neišsiplauna, tai gal bent jau išsikrato po pietų
---
bet tai gal būtų kokios reklamos, jei rengtų tas generalines g.gif Nebent be žiūrovų padaro
---
aa.. geriau rodytų tik dabartinę komisiją
---
Nu šitie trys man irgi atrodo labai stiprūs. Daug ką lems ir dainos, manau smile.gif

Nu.. žinai.. ne viskas ir išsikrato laugh.gif oi fui... biggrin.gif
Bet klausyk nu barzdos dar barzdos, bala jų nematė.. nu bet tokiu oru vaikščiot su ŠORTAIS!! 🥶 čia vėl kokia nauja mada, ar kaip? lotuliukas.gif ir dar tokie net ne iki kelių biggrin.gif
——-
Nu kad tų generalinių ir nereklamuoja gal.. tai va 9 sezonas, aš dabar per šitą konkursiuką pirmą kartą išgirdau, kad jos išvis būna.. gal dauguma su kvietimais kokiais..?
——-
Nuuu.. jo, nesiginčysiu lotuliukas.gif
——-
O vat dainų atžvilgiu lenkia Danas.. aš net stebiuos, kaip taikliai tinkančias parenka.. bet kitą vertus tam mano berniukui Tinos, kokia dainą beparinksi, vis tiek nerealiai skambės su jo balsu biggrin.gif
O su tuo Danu tai... nu gi kiaurai jį permatau - jis paliks tą savo Katką, žiūrovai išrinks tą merginą su smuiku, o mano Kretovą išmes ;( garantuotai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 04 balandžio 2019 - 20:24
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 04, 22:00)
Nu.. žinai.. ne viskas ir išsikrato laugh.gif oi fui... biggrin.gif
---
Bet klausyk nu barzdos dar barzdos, bala jų nematė.. nu bet tokiu oru vaikščiot su ŠORTAIS!! 🥶 čia vėl kokia nauja mada, ar kaip? ir dar tokie net ne iki kelių
——-
Nu kad tų generalinių ir nereklamuoja gal.. tai va 9 sezonas, aš dabar per šitą konkursiuką pirmą kartą išgirdau, kad jos išvis būna.. gal dauguma su kvietimais kokiais..?
——-
O vat dainų atžvilgiu lenkia Danas.. aš net stebiuos, kaip taikliai tinkančias parenka.. bet kitą vertus tam mano berniukui Tinos, kokia dainą beparinksi, vis tiek nerealiai skambės su jo balsu 
O su tuo Danu tai... nu gi kiaurai jį permatau - jis paliks tą savo Katką, žiūrovai išrinks tą merginą su smuiku, o mano Kretovą išmes  garantuotai

biggrin.gif biggrin.gif doh.gif Aš kažkaip irgi eilinį kartą susibritkijau laugh.gif o sakiau eisiu dar kokio šokolado užkąst doh.gif biggrin.gif
---
Kur čia taip matei? biggrin.gif Gal britai kokie? Tie tai toks vaizdas nejaučia oro sąlygų doh.gif biggrin.gif
Nu tie aukščiau kelių vyriški šortukai tai man taip keistai atrodo ant vyrų.. biggrin.gif
Man toks vaizdas susidaro, kad šiandieninės mados pačios baisiausios kokios tik gali būt doh.gif Ir tos visos fašionistos kaip skudurinės Onutės atrodo unsure.gif Nu tokia nedermė visur, dar plius kedai baisūnai(žinai turbūt apie ką kalbu biggrin.gif ) doh.gif
---
nu gal g.gif
---
Nu įdomu ar atspėsi šį kartą biggrin.gif Man kažkaip irgi atrodo, kad Katią tai jis tikrai pasiliks unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 04, 21:42)
Aš kažkaip irgi eilinį kartą susibritkijau laugh.gif o sakiau eisiu dar kokio šokolado užkąst
---
Kur čia taip matei? :Gal britai kokie? Tie tai toks vaizdas nejaučia oro sąlygų
Nu tie aukščiau kelių vyriški šortukai tai man taip keistai atrodo ant vyrų..
——-
Man toks vaizdas susidaro, kad šiandieninės mados pačios baisiausios kokios tik gali būt Ir tos visos fašionistos kaip skudurinės Onutės atrodo: Nu tokia nedermė visur, dar plius kedai baisūnai(žinai turbūt apie ką kalbu
---
Nu įdomu ar atspėsi šį kartą Man kažkaip irgi atrodo, kad Katią tai jis tikrai pasiliks

Va va.. welcome “Dieta 2019” laugh.gif bet kažkaip pas mus darbe tokių labai nemažai - tai arba nepastebėdavau, kol nepasakei, arba padaugėjo unsure.gif o dar kai kurių garbanota ta barzda - nu dievaž kažkoks iškrypimas doh.gif
——-
Oi ten tokie pagerinti pas jį išvis- kaip krepšininkų uniforma buvo sovietų laikais, žinai? biggrin.gif kažkur mačiau tokius vinažinius video iš tų laikų, tai iki šiol man tie šorčiukai iš atminties neišsitrina biggrin.gif
O tą berną, nu kur mačiau - gatvėj prie darbo biggrin.gif ir svarbiausia du bernai ėjo - vienas apsirengęs kaip prie minusinės, o tas kitas jo draugelis su šortais.. nu vaizdelis laugh.gif
———
Kedai baisūnai lotuliukas.gif doh.gif nuskambėjo kaip animacinis personažas iš kokio monstrų biuro lotuliukas.gif
——-
Kad aš net nespėju, 100% įsitikinus biggrin.gif bet jei tikrai pasiliks, labai kris jis mano akyse ... nes visą laiką toks už teisybę, už teisybę buvo, o kai liečia jo paties komanda, tai va..
nu ir šiaip - nu mane ji taaaaip pradėjo erzint su savo šitais verkšlenimais... džyyyz..
Atsakyti

Sveikos  :) 

tuktuk, blackkiss, su praėjusiais gimtadieniais  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Niekaip neradau laiko užeit. Kurią dabar forumo versiją benaudojat, nes aš niekaip negaliu cituot  :unsure: 

Atėjau, tai aš EV aptart, nes MB sakė bent jau iki gegužės atsiknist. Sorry, prabėgom viską perskaičiau tik, bet klausėt jau ką nors? Kokios nuomonės? Kas laimės?  :laugh:​ 

Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 04, 22:37)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p></p><p>tuktuk, blackkiss, su praėjusiais gimtadieniais  :
——-
Niekaip neradau laiko užeit. Kurią dabar forumo versiją benaudojat, nes aš niekaip negaliu cituot  unsure.gif </p><p></p><p>
——-
Atėjau, tai aš EV aptart, nes MB sakė bent jau iki gegužės atsiknist. Sorry, prabėgom viską perskaičiau tik, bet klausėt jau ką nors? Kokios nuomonės? Kas laimės?  laugh.gif </p>

Ačiūū! smile.gif
——
Aš tai seną, nesąmonė ta nauja..
——-
Nu man tai tragiška kaip niekad šita EV.. realiai be Lazarevo nu a nei viena daina nėra bent iš klausomų. Nu dar Estijos patiko. Prognozuoja gi tam olandui, bet man visai nieko ypatingo..
O kas tau įsiminė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 05, 00:17)
Va va.. welcome “Dieta 2019” bet kažkaip pas mus darbe tokių labai nemažai - tai arba nepastebėdavau, kol nepasakei, arba padaugėjo o dar kai kurių garbanota ta barzda - nu dievaž kažkoks iškrypimas
——-
Oi ten tokie pagerinti pas jį išvis- kaip krepšininkų uniforma buvo sovietų laikais, žinai?  kažkur mačiau tokius vinažinius video iš tų laikų, tai iki šiol man tie šorčiukai iš atminties neišsitrina
---
O tą berną, nu kur mačiau - gatvėj prie darbo  ir svarbiausia du bernai ėjo - vienas apsirengęs kaip prie minusinės, o tas kitas jo draugelis su šortais.. nu vaizdelis
———
Kedai baisūnai lotuliukas.gif doh.gif nuskambėjo kaip  animacinis personažas iš kokio monstrų biuro 
——-
Kad aš net nespėju, 100% įsitikinus  bet jei tikrai pasiliks, labai kris jis mano akyse ... nes visą laiką toks už teisybę, už teisybę buvo, o kai liečia jo paties komanda, tai va..
nu ir šiaip - nu mane ji taaaaip pradėjo erzint su savo šitais verkšlenimais... džyyyz..

Jie dauginasi kaip kokie triušiai laugh.gif
Aha, jei garbanota tai čia jau dar vienas barzdų lygis biggrin.gif Ir šiaip dažniausiai neprižiūrėtos tos barzdos - į visas puses išsidraikę. Dažnai paprasčiausiai slepiamas pagurklis su jom. O jei prižiūri, tai darbo kiek įdėt reikia - aliejukai visokie, kvepaliukai, specialus formavimas biggrin.gif
---
Turbūt apie tokius kalbi? biggrin.gif
https://i.pinimg.com...9cf0a291229.jpg
Jo jo, kur čia pamirši tokį vaizdą. Aš irgi kažkada žiūrėjau filmą apie krepšinį, kur visokius senus kadrus rodė, tai kaip keista buvo matyt tokius trumpučius šortukus ant krepšininkų biggrin.gif
---
Tai jau įsivaizduoju kontrastą biggrin.gif
---
loool biggrin.gif nu bet grynai kedai baisūnai unsure.gif Žinau, kad baisiai madingi šiuo metu, bet kažkaip nepripranta man akis prie jų nors tu ką biggrin.gif
---
Kaži vėl verkšlens ar ne biggrin.gif O nežinai kiek laiko praėjo nuo paskutinio filmavimo? Gal Danas su Tina jau kažką susukę? biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 05, 00:37)
tuktuk, blackkiss, su praėjusiais gimtadieniais 
---
Kurią dabar forumo versiją benaudojat, nes aš niekaip negaliu cituot 
-----
</p><p>Atėjau, tai aš EV aptart, nes MB sakė bent jau iki gegužės atsiknist.
---
klausėt jau ką nors? Kokios nuomonės? Kas laimės?  </p>

Ačiū 4u.gif
---
Aš tai senąją naudoju. Dažniausiai per Mozilla skaitau. Man tai viskas normaliai su citavimu(Ingėnui kažkas lygtai irgi buvo, bet man rodos susitvarkė :hm) O tu per kokią naršyklę?
---
laugh.gif
---
Nedaug dar klausiau, tik keletą. Tai iš to ką girdėjau man atrodo, kad Seriožka turi didelius šansus laimėt smile.gif Bent jau man tai labai patinka daina. O daugiau tai tokios skystokios. Baltarusijos neseniai girdėjau, tai tokia šabloninė nuobodi, Olandijos - kokybiška, bet labai niūri, Azerbaidžano dar berods girdėjau, bet nebeatsimenu doh.gif biggrin.gif Estų ir latvių. Berods estų labiau patiko smile.gif
O tu gal jau daugiau ką paklausius? Gal atradai kokų perliukų? Aš pagalvojau, kad nemažai šiais metais vyrų dalyvauja, bet kad vistiek deficitas geresnių doh.gif
Atsakyti

Aš tai seną, nesąmonė ta nauja..
——-
Nu man tai tragiška kaip niekad šita EV.. realiai be Lazarevo nu a nei viena daina nėra bent iš klausomų. Nu dar Estijos patiko. Prognozuoja gi tam olandui, bet man visai nieko ypatingo..
O kas tau įsiminė? smile.gif

Nu man su ta sena, tai iš viso nesąmonės. Vieną kartą vienoj neleidžia cituoti, kitą kartą kitoj neleidžia. Jaučiu pas mane pačia kažkas negerai  :oh:

Man tai kol kas bent jau geresnė nei pernykštė atrodo. Olandas man irgi nepatinka, nesuprantu to viso hype dėl jo. Lazarevas tai man kažkoks disnėjus šiais metais grynai, laimėt be šansų, mano nuomone  :geda:

Aš tai senąją naudoju. Dažniausiai per Mozilla skaitau. Man tai viskas normaliai su citavimu(Ingėnui kažkas lygtai irgi buvo, bet man rodos susitvarkė :hm) O tu per kokią naršyklę?
---

O tu gal jau daugiau ką paklausius? Gal atradai kokų perliukų? Aš pagalvojau, kad nemažai šiais metais vyrų dalyvauja, bet kad vistiek deficitas geresnių doh.gif

Aš per Google Chrome, reikės bandyt per kitas jungtis  :mastau:

Aš tai aišku dar seniausiai vasario mėnesį prasičekinau, kas laimėjo Sanremo, tai man italas žiauriai gerai  :bigsmile:  Bet čia jau toks ne visiems patinkantis variantas. Ir su live atlikimu jam ne per geriausiai, nežinau, ar jis dalyvaus šio savaitgalio "mažojoj eurovizijoj", bet jei taip, reikės pažiūrėt kaip atlikimo reikalai po kelių mėnesių.

Iš įstrigusių, tai šveicarų priedainis kažkaip įsirėžęs į smegeninę. Atsimenu, kad tas vaikinukas laimėjo vokišką Idol versiją, tai gyvai dainuot sugeba, bet aišku šveicarams su scena ir apskritai pasirodymu kaip visada ne kažką bus. Nesakau, kad patinka daina, bet iš to tipažo dainų, tai šiais metais geriausia. Žiūriu, kad ir lažybų punktuose jis antroj vietoj laikosi.

Neišklausiau šiaip visų dainų, aš tik tą recap įsijungiu, ir po to susirandu, kas sudomino. Latviai man asmeniškai patiko, bet dainininkės tarimas tragiškas ir šiaip per daug nuobodu EV, paskęs tenai. Estai geriausiai iš Baltijos šalių atrodo, bet mano toks ankstyvas spėjimas, kad nepraeis į finalą. Pats "estas" (importas iš Švedijos  :D ), tai visai dar variantas  :hmm:

Azerbaidžaną paklausiau, tai irgi visai nieko, bet nelabai įsimena (nors paskutinis pasirodys, tai čia ne problema).

Va kas man tikrai įstrigę galvoj, tai islandai  :oh:  :oh: Bet čia toks love hate  :D

LT dainą vakar paklausiau, tai žiauriai prastai. Išvis, nežinau, ką jie galvoja, kad net Spotify tos dainos nėra  :oh: Tenai oficialus EV playlistas 150 tūkst. followerių turi, o kiek dar perklauso nefollowindami. Pasireklamuotų bent jau truputi  :oh:

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 05, 16:37)
Nu man su ta sena, tai iš viso nesąmonės. Vieną kartą vienoj neleidžia cituoti, kitą kartą kitoj neleidžia. Jaučiu pas mane pačia kažkas negerai 
Aš tai aišku dar seniausiai vasario mėnesį prasičekinau, kas laimėjo Sanremo, tai man italas žiauriai gerai  bigsmile.gif  Bet čia jau toks ne visiems patinkantis variantas. Ir su live atlikimu jam ne per geriausiai, nežinau, ar jis dalyvaus šio savaitgalio "mažojoj eurovizijoj", bet jei taip, reikės pažiūrėt kaip atlikimo reikalai po kelių mėnesių.</p>
<p>Iš įstrigusių, tai šveicarų priedainis kažkaip įsirėžęs į smegeninę. Atsimenu, kad tas vaikinukas laimėjo vokišką Idol versiją, tai gyvai dainuot sugeba, bet aišku šveicarams su scena ir apskritai pasirodymu kaip visada ne kažką bus. Nesakau, kad patinka daina, bet iš to tipažo dainų, tai šiais metais geriausia. Žiūriu, kad ir lažybų punktuose jis antroj vietoj laikosi.</p>
---
Neišklausiau šiaip visų dainų, aš tik tą recap įsijungiu, ir po to susirandu, kas sudomino. Latviai man asmeniškai patiko, bet dainininkės tarimas tragiškas ir šiaip per daug nuobodu EV, paskęs tenai. Estai geriausiai iš Baltijos šalių atrodo, bet mano toks ankstyvas spėjimas, kad nepraeis į finalą. Pats "estas" (importas iš Švedijos  biggrin.gif ), tai visai dar variantas  hmm.gif</p>
<p>Azerbaidžaną paklausiau, tai irgi visai nieko, bet nelabai įsimena (nors paskutinis pasirodys, tai čia ne problema).</p>
<p>Va kas man tikrai įstrigę galvoj, tai islandai  Bet čia toks love hate 
----
LT dainą vakar paklausiau, tai žiauriai prastai. Išvis, nežinau, ką jie galvoja, kad net Spotify tos dainos nėra   Tenai oficialus EV playlistas 150 tūkst. followerių turi, o kiek dar perklauso nefollowindami. Pasireklamuotų bent jau truputi 

nu kaip įdomiai :hm Šiaip pabandyk kitą naršyklę, gali būt kad joje bėda, nes man tai viskas normaliai senoje versijoje kaip visada smile.gif
---
Man tai atrodo, kad kaip tik daug šansų jam šiais metais laimėt biggrin.gif Turėtų ir scenografiją gerą padaryt (aišku, jei Rusijos delegacija lankas nenusivažiuos kaip pernai su idėjom :oh ) Man jo daina tokia kažkokia vikingiška, didinga tokia ir įsimenanti, nu tik klipas gal labiau disnėjiškas. Ai bet man mielas blush2.gif Suvaikėjau, matyt biggrin.gif
---
Iš šitų jaučiu dar nieko ir negirdėjau g.gif biggrin.gif Kaip aš čia italus pražioplinau. Šiaip jie dažnai geri būna. Reiks paklausyt smile.gif
---
Sakai nepraeis? Man atrodo, kad kaip tik praeis biggrin.gif O va dėl latvių tai nežinia. Jie tokie ne visai euroviziniai, jei gerai pamenu :hm Pats estas tai toks prie normalesnių :sutinku
Islandų dar negirdėjau irgi, reiks įsijungt.
---
doh.gif nu jo, vadyba skaitosi... Tai tikrai bent jau išnaudotų tokias galimybes. Nesuprantu kodėl nei klipo nepadaro, nei šiaip nesireklamuoja. Juk Tyla visada visus tuos savo auklėtinius kišdavo per visus galus. Keista kodėl šiais metais nieko nedaro unsure.gif Gal pats nujaučia, kad nieko nebus unsure.gif
Atsakyti