Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 01:51)
va gi mano muzikinė meila  wub.gif kaaaip tikiuos, kad jis laimės..
https://www.youtube....k...4L&index=17
šitas dar labai patiko smile.gif
https://www.youtube....Y...m4L&index=9

-----
sakau, labai pikta aš ant Dano  šiandien tomato.gif
------
taip paliko tiurbaninį...nu vat ne tik Danas skaito mintis, skaitau ir aš jo lotuliukas.gif 3 iš 4 kur praėjo - atspėjau biggrin.gif tiurbaninio tik neatspėjau..
-----
atsimeni, taip ir sakiau kad šitą išmes
https://www.youtube....6MDydLtA-Fhtm4L

-----
aha  stumdė stumdė Daną, o dabar tai jau vartė į viršų akytes iš pavydo  bet jau taip akivaizdžiai  bet žinok jau net mane ta Katia nervint pradėjo su savo seiliojimosi nu blyn... 
-----
aha, man rodos, jis taip ir pasakė, kad su savo komanda nori eit.. nu.. kita vertus makes sense..ir aš  matyt taip daryčiau...
nes šiaip jis ne iš kerštingų
-------
o rokeris tai mano nr 2 favoritas po Davido  tik pabando Danas jį iššveist iš komandos, ir taps mano priešu forever

Šitie abu geri, bet to pirmo balsas, tai vaaaau wub.gif
---
nu dabar turės duot panašių vaizdų kaip šiandien su Tina, tada gal atleisim laugh.gif
Bet tai duoda jis ten garo - šokių judesiukų kad pavaro thumbup.gif
---
geras biggrin.gif Bet tai apie tiurbaninį tikrai net nebūčiau pagalvojus, kad paliks doh.gif Taigi duos jam kokį kitą stilių padainuot ir bus psio. Negi tas balabaikas tedainuos unsure.gif
---
aha, atspėjai.. O aš galvojau, kad neišmes biggrin.gif
---
Primink dėl ko jie su ta exe išsiskyrė? Ir iš vis, ar komisija žino, kad ten jo exė ar tik kokie fanai iškapstė? biggrin.gif
Man tai taip keistai abu - tiek Danas, tiek, Katia per tą dainą žiūrėjosi. Atrodė, kad Danas net apsiašarojo unsure.gif O ji irgi kažkaip vos ne verkianti :oh Ir dar su tokiom užuominom KAM dainavo tą dainą :hm O Tina dar užklausė - nu tai KAM tu ją dainavai? biggrin.gif Ir paskui grynai tokia susiparinus sėdėjo biggrin.gif Oi įdomu bus bigsmile.gif
---
nu jo, šiaip kaip ir logiška - vistiek jau pažino juos visus geriau ir pan. Reikėjo iš karto Saškai jį rinktis, manau, visai kitaip viskas būtų pasisukę.
---
nu čia matai, su juo nieko negali garantuot biggrin.gif Bet tai pala, o tai jis dar išmetinės? Pamiršau jau tas Balso taisykles :oh

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 02:02)
nu aišku šiaip labai negražu - kaip jam jaustis - ir taip jaudinasi, gi ne profai tie vargšai dalyviai.. Potapas ir sako "vaikinas šiaip jau čia dainavo.."
----
man jau gaila kažkaip Tinos bet svarbiausia vat... aš labai panašiai bendrauju kaip Tina su tokiais naglais bernais, nes nu... knisa biggrin.gif ir dabar taip pažiūrėjau iš šalies - kad matyt vistik toks elgesys atvirkščiai - dar labiau provokuoja
------
bet plem, Tina tai net apsižliumbė, kai tas su Katia šnekėjo  ypač kai pasakė "ja budu riadom s toboi"
---
dar kai ta nuvarė į Moldovą pas jį, tai matyt visai damušė Tiną

looool doh.gif
---
tai jooo, garantuotai dar labiau provokuoji laugh.gif
---
rimtai? reik atsisukt dar kartą pažiūrėt biggrin.gif
---
o kada čia nuvarė? Per repeticijas?
Nu čia sakau, jau grynai meilės trikampis gaunasi. O, matosi, kad ir Danui lyg ne viskas dzin (toks vaizdas bent jau susidarė, kai stebėjo ją dainuojant)
Atsakyti
kažkaip durniuoja SM.. tai priduplikuoja žiučių, tai nebeleidžia pataisyt jų doh.gif
-----
va, Tuktuk, kur sakiau užsipuolė biggrin.gif
https://www.youtube....s...m4L&index=7
-----
čia nuo 0:40 su ta 70-mete kur sakiau biggrin.gif
https://www.youtube....g...4L&index=11
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 00:09)
Šitie abu geri, bet to pirmo balsas, tai vaaaau
---
nu dabar turės duot panašių vaizdų kaip šiandien su Tina, tada gal atleisim
-----
Bet tai duoda jis ten garo - šokių judesiukų kad pavaro
---
geras  Bet tai apie tiurbaninį tikrai net nebūčiau pagalvojus, kad paliks : Taigi duos jam kokį kitą stilių padainuot ir bus psio. Negi tas balabaikas tedainuos
---
aha, atspėjai.. O aš galvojau, kad neišmes
---
Primink dėl ko jie su ta exe išsiskyrė? Ir iš vis, ar komisija žino, kad ten jo exė ar tik kokie fanai iškapstė?
------
Man tai taip keistai abu - tiek Danas, tiek, Katia per tą dainą žiūrėjosi. Atrodė, kad Danas net apsiašarojo unsure.gif O ji irgi kažkaip vos ne verkianti :oh Ir dar su tokiom užuominom KAM dainavo tą dainą :hm O Tina dar užklausė - nu tai KAM tu ją dainavai? biggrin.gif Ir paskui grynai tokia susiparinus sėdėjo  Oi įdomu bus :
---
nu jo, šiaip kaip ir logiška - vistiek jau pažino juos visus geriau ir pan. Reikėjo iš karto Saškai jį rinktis, manau, visai kitaip viskas būtų pasisukę.
---
nu čia matai, su juo nieko negali garantuot biggrin.gif

Bet tai pala, o tai jis dar išmetinės? Pamiršau jau tas Balso taisykles
-----
o kada čia nuvarė? Per repeticijas?
Nu čia sakau, jau grynai meilės trikampis gaunasi.
-----
O, matosi, kad ir Danui lyg ne viskas dzin (toks vaizdas bent jau susidarė, kai stebėjo ją dainuojant)

nu sakau - vaaau tikrai wub.gif
------
GAAL biggrin.gif
------
ten atskiras mokslas - Dano šokiai lotuliukas.gif doh.gif
------
tai va tik Tarkanus jam ir dainuot.. ir indiškas visokias.. bolivudui sountrackus biggrin.gif
------
aš net neabejojau .. kiaurai jį permatau biggrin.gif
------
ką žinau ko jie išsiskyrė biggrin.gif ir išvis nesuprantu kokie ten pas juos santykiai.. čia spauda iškniso, kad exė... bet nu kaži - exė taip tikrai nesiseiliotų ir nežiūrėtų baseto akytėm... krč.. nervuoja ji mane...
------

nu ten raudančių trejetas buvo biggrin.gif Danas (neaišku ko), Katia (pusiau aišku ko biggrin.gif vat įdomu ir man dabar KAM ji dainavo, bet iš Dano ašarų jau įtariu), ir Tina išvis raudojo, jau biškį nebesivaldė biggrin.gif aš kažkaip biškį laikyčiaus vis tik.. nu kažkaip.. nu bent jau stengčiaus biggrin.gif
------
tai va, kad irgi pagerintas.. norėjo labai mandras pasirodyt.. pasirodė biggrin.gif
------
tiiik pabando tegu..išmesiu Daną iš savo simpatijų listo mikliai biggrin.gif
----
o gal jau žiūrovai rinks..
-----
nu tą klipą kai įrašinėjo...
-----
ai tam tai man rodos visos mergos ne dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 02:34)
va, Tuktuk, kur sakiau užsipuolė
https://www.youtube....s...m4L&index=7
-----
čia nuo 0:40 su ta 70-mete kur sakiau
https://www.youtube....g...4L&index=11
------

ką žinau ko jie išsiskyrė  ir išvis nesuprantu kokie ten pas juos santykiai.. čia spauda iškniso, kad exė... bet nu kaži - exė taip tikrai nesiseiliotų ir nežiūrėtų baseto akytėm... krč.. nervuoja ji mane...
------

nu ten raudančių trejetas buvo  Danas (neaišku ko), Katia (pusiau aišku ko  vat įdomu ir man dabar KAM ji dainavo, bet iš Dano ašarų jau įtariu), ir Tina išvis raudojo, jau biškį nebesivaldė  aš kažkaip biškį laikyčiaus vis tik.. nu kažkaip.. nu bent jau stengčiaus
------
o gal jau žiūrovai rinks..
-----
ai tam tai man rodos visos mergos ne dzin

nu bet įdomus doh.gif Taigi ne jis rinkosi, ko čia užsipult doh.gif
---
geras biggrin.gif biggrin.gif
Bet tai matei, ten vienoj vietoj abu kad susikabino (kažkaip labai jau juos kūno kalba išduoda biggrin.gif Abu vienas kitam simpatizuoja, tik Tina gal labiau. Tiksliau ji tai jau visai įklimpus doh.gif )
---
Paanalizavau biškį tuos video, kur Katia figūruoja, bet vistiek nesuprantu ar buvo jie pora, ar ne g.gif Kartais atrodo, kad ne, bet kartais - kaip ir galėjo būt. Žodžiu.. biggrin.gif Tik jie težino. Šiaip komentatoriai niekur nerašo apie tai, kad ji jo exė g.gif Gal koks vienas specialiai gandą paleido? biggrin.gif
---
Loool doh.gif biggrin.gif Bet grynai. Tina tai iš vis net įsiutus man pasirodė vienu momentu :oh biggrin.gif Nes jau kai užklausė toookiu tonu Katios biggrin.gif Visiškai nebesusivaldė, pavydas sukilo tongue.gif
Danas Katiai keistą dainą parinko (tie žodžiai tokie kaip su potekste biggrin.gif )
---
man atrodo jau tiesioginiai turėtų prasidėt :hm
---
nu jo biggrin.gif Toks jau velniūkštis jis atrodo. Net porą panų pravirkdė per vieną laidą doh.gif laugh.gif

Bet kaip juokingai ten aklų perklausų video, Tina su Katia taip draugiškai bendravo, su šypsena žiūrėjo(matyt dar Danukas nerūpėjo), o paskui, kad surūgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 17:06)
nu bet įdomus doh.gif Taigi ne jis rinkosi, ko čia užsipult
---
geras
Bet tai matei, ten vienoj vietoj abu kad susikabino (kažkaip labai jau juos kūno kalba išduoda Abu vienas kitam simpatizuoja, tik Tina gal labiau. Tiksliau ji tai jau visai įklimpus )
---
Paanalizavau biškį tuos video, kur Katia figūruoja, bet vistiek nesuprantu ar buvo jie pora, ar ne: Kartais atrodo, kad ne, bet kartais - kaip ir galėjo būt. Žodžiu.. D Tik jie težino. Šiaip komentatoriai niekur nerašo apie tai, kad ji jo exė : Gal koks vienas specialiai gandą paleido?
---
Loool Bet grynai. Tina tai iš vis net įsiutus man pasirodė vienu momentu Nes jau kai užklausė toookiu tonu Katios :LVisiškai nebesusivaldė, pavydas sukilo
———
Danas Katiai keistą dainą parinko (tie žodžiai tokie kaip su potekste
---
man atrodo jau tiesioginiai turėtų prasidėt
---
Bet kaip juokingai ten aklų perklausų video, Tina su Katia taip draugiškai bendravo, su šypsena žiūrėjo(matyt dar Danukas nerūpėjo), o paskui, kad surūgo

Aš išvis nesuprantu - savo komandoj nu ką nori tą pasilieka... vat treninginio pamiršo atsiklaust! doh.gif biggrin.gif
———-
Žiauriai išduoda biggrin.gif vat Tina matosi tikrai įklimpus, dėl Dano..nuuu... vat nežinau, visaip gali būt biggrin.gif toks gudrus žaltys biggrin.gif iki vakar Tinos ašarų išvis buvau įsitikinus, kad piaras dėl reitingų gali būt, bet po vakar oj nežinaaau biggrin.gif
Išvis toks jausmas, kad vienu metu žiūriu du dalykus - kažkur ten paraleliai voiciuką, ir Santą Barbarą doh.gif biggrin.gif
———-
Gal ir gandą - nu sakau exė taip nesiseilėtų doh.gif šita tai visiškai susileidus...
———
Nuuuu!! biggrin.gif dar taip pasakė : “tai kam tu dainavai.. KA-TE-ČKA?!” Taip pabrėžė dar tą Katečką, žiūriu ir galvoju nu tu džyyyyzz biggrin.gif o Danas vapšė nesuprato biggrin.gif tipo po to Tina dar pakomentavo ta kur Slavkos dainą dainavo, ir sakė aš tau kėdės jokios neduočiau! Danas: “o ko tu tokia pikta nesuprantu??” Tina: Ne, aš ne pikta!” lotuliukas.gif
———
Man rodos ji pati pasirinko šitą dainą biggrin.gif bet ką mes čia diskutavom kam dainavo - tai prieš dainą aiškiai pasakė - skiriu savo treneriui...
———
Aha tai tiesioginiai tikrai bus (jetus, kad nesusimuštų kas lotuliukas.gif )
———
Jooo, taip gyrė dar biggrin.gif nu bet ir ta Katia pradėjo erzinančiai elgtis vakar! Sakau net ir mane nervino žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 20:15)
Aš išvis nesuprantu - savo komandoj nu ką nori tą pasilieka... vat treninginio pamiršo atsiklaust! 
———-
Žiauriai išduoda  vat Tina matosi tikrai įklimpus, dėl Dano..nuuu... vat nežinau, visaip gali būt toks gudrus žaltys  iki vakar Tinos ašarų išvis buvau įsitikinus, kad piaras dėl reitingų gali būt, bet po vakar oj nežinaaau
----
Išvis toks jausmas, kad vienu metu žiūriu du dalykus - kažkur ten paraleliai voiciuką, ir Santą Barbarą
———-
Gal ir gandą - nu sakau exė taip nesiseilėtų  šita tai visiškai susileidus...
———
Nuuuu!!  dar taip pasakė : “tai kam tu dainavai.. KA-TE-ČKA?!” Taip pabrėžė dar tą Katečką, žiūriu ir galvoju nu tu džyyyyzz  o Danas vapšė nesuprato  tipo po to Tina dar pakomentavo ta kur Slavkos dainą dainavo, ir sakė aš tau kėdės jokios neduočiau! Danas: “o ko tu tokia pikta nesuprantu??” Tina: Ne, aš ne pikta!”
———
Man rodos ji pati pasirinko  šitą dainą  bet ką mes čia diskutavom kam dainavo - tai prieš dainą aiškiai pasakė - skiriu savo treneriui...
———
Aha tai tiesioginiai tikrai bus (jetus, kad nesusimuštų kas  )

Tai jau tikrai :oh biggrin.gif
---
aha, jau vakar tai galutinai išsidavė, jei ir buvo dar kokių abejonių.. biggrin.gif Bet tai kaip šitaip nesivaldyt nesuprantu biggrin.gif
---
grynai biggrin.gif Žiūrovam gerai, gali pasirinkt koks žanras labiau patinka biggrin.gif
---
Gal ji bandė jį nukabint, bet nepavyko unsure.gif biggrin.gif Nes nu labai jau įdomiai ji ten atrodė dainuodama. Bet tai ko tada Danui ašarot doh.gif Tas gi irgi matėsi, kad vos neapsiverkė beklausydamas :oh Sakyčiau, kad dar labai gražiai padainavus būtų (man tai ji sugadino tą Zemfiros dainą biggrin.gif Nors ir daina neypatinga, bet dar labiau pagadino ją). Tai ir sunku suprast ko jis čia taip reagavo.
---
jo jo, aš irgi tą pastebėjau, kad grynai su ironija tokia pabrėžė doh.gif biggrin.gif
Supyko Tina kaip reikalas.
---
aa.. nu matai aš kai nesuprantu ukrainietiškai tai pusės ir nežinau ką jie ten kalba doh.gif Tu čia man turi pavertėjaut daug ką biggrin.gif
---
loool Nu gal nekibs į kudlas Tina ir Katia viena kitai biggrin.gif Bet kai taip nesivaldo, tai negali žinot biggrin.gif
Atsakyti
O šiandien to mažučio (nu kuris Danui iki pilvo lotuliukas.gif ) gimtadienis smile.gif chebrantas mano, avinas irgi biggrin.gif ale bet kaip keista - toks pats taikiausias tame ketverte vandenių ir jaučio biggrin.gif nebūdinga avinam taikiem būt biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 19:51)
aha, jau vakar tai galutinai išsidavė, jei ir buvo dar kokių abejonių.. biggrin.gif Bet tai kaip šitaip nesivaldyt nesuprantu
---
Gal ji bandė jį nukabint, bet nepavyko Nes nu labai jau įdomiai ji ten atrodė dainuodama. Bet tai ko tada Danui ašarot Tas gi irgi matėsi, kad vos neapsiverkė beklausydamas Sakyčiau, kad dar labai gražiai padainavus būtų (man tai ji sugadino tą Zemfiros dainą Nors ir daina neypatinga, bet dar labiau pagadino ją). Tai ir sunku suprast ko jis čia taip reagavo.
---
jo jo, aš irgi tą pastebėjau, kad grynai su ironija tokia pabrėžė
Supyko Tina kaip reikalas.
---
aa.. nu matai aš kai nesuprantu ukrainietiškai tai pusės ir nežinau ką jie ten kalba doh.gif Tu čia man turi pavertėjaut daug ką
---
loool Nu gal nekibs į kudlas Tina ir Katia viena kitai Bet kai taip nesivaldo, tai negali žinot

Aš įtariu buvo piaras, bet biškį įtraukė nelauktai biggrin.gif nes labai panašiai vis kibo trenininginis pernai prie Tinos, o šį sezoną kaip nukirto.. nu tai iš kur taip staigiai biggrin.gif
——-
Nu jinai klaaaaaikiai sudainavo, ir aš nesuprantu - ten visi pažiūrėk žliumbė - ir salėj.. nu klaikybė.. va Seriožka kaip padainavo, grynai už širdies griebė (o! irgi beje su gimtadieniu jį biggrin.gif ), nors ir daina matyt fainesnė.. bet šita ir ją būtų sugadinus biggrin.gif
———-
Bet nu biškį.. khm.. nu kas tu tokia, kad ten scenas kelt... nu gi nei tavo bernas, kad taip elgtis.. nu o jei tavo - aiškinkis už filmavimo ribų, o ne prieš visą šalį... nu nežinau, kaip 14metė kokia...nu man tai būtų gėda...
Po to taip ir sakė Danas - mano studijų laikais, tu dar po stalu ropojai turbūt lotuliukas.gif
———
Aai tiksliai gi tu.. tai pala... ir Danas gi nesuprato reiškia nieko lotuliukas.gif , nei ką Katia ten čiulbėjo lotuliukas.gif nei Tinos pasipiktinimų doh.gif užtai ir klausė ko tokia pikta lotuliukas.gif oooj.. nu Oscarą Voicui duočiau kaip Comedy of the year biggrin.gif
———
Nu.. ne faktas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 01 balandžio 2019 - 20:38
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 22:19)
O šiandien to mažučio (nu kuris Danui iki pilvo ) gimtadienis  chebrantas mano, avinas irgi
---
ale bet kaip keista - toks pats taikiausias tame ketverte vandenių ir jaučio  nebūdinga avinam taikiem būt
----
Aš įtariu buvo piaras, bet biškį įtraukė nelauktai nes labai panašiai vis kibo trenininginis pernai prie Tinos, o šį sezoną kaip nukirto.. nu tai iš kur taip staigiai
——-
Nu jinai klaaaaaikiai sudainavo, ir aš nesuprantu - ten visi pažiūrėk žliumbė - ir salėj.. nu klaikybė.. va Seriožka kaip padainavo, grynai už širdies griebė (o! irgi beje su gimtadieniu jį  ), nors ir daina matyt fainesnė.. bet šita ir ją būtų sugadinus
———-
Bet nu biškį.. khm.. nu kas tu tokia, kad ten scenas kelt... nu gi nei tavo bernas, kad taip elgtis.. nu o jei tavo - aiškinkis už filmavimo ribų, o ne prieš visą šalį... nu nežinau, kaip 14metė kokia...nu man tai būtų gėda...
---
Po to taip ir sakė Danas - mano studijų laikais, tu dar po stalu ropojai turbūt
———
Aai tiksliai gi tu.. tai pala... ir Danas gi nesuprato reiškia nieko , nei ką Katia ten čiulbėjo  nei Tinos pasipiktinimų  užtai ir klausė ko tokia pikta  oooj.. nu Oscarą Voicui duočiau kaip Comedy of the year

looool :oh
--
O tai kas dar ten vandenis? Negi Tina? laugh.gif
Nu jo tas mažiukas tikrai toks romus avinėlis atrodo (aš pas jį irgi turbūt eičiau, atrodo toks gerietis biggrin.gif ) Tina tai tokia neaiški - po vakarykštės laidos aš jos išsigandau laugh.gif Nu o apie treninginį gal aš patylėsiu biggrin.gif biggrin.gif
---
Aha, pradžioj matyt turėjo pavaidint jie (nu ir tuos pradinius video žiūrint matėsi, kad juoko formoj viskas, bet dabar jau tikros aistros prasiveržė biggrin.gif )
Beje, o kur Danas būna? Moldavijoj ane?
---
nu jo, su Seriožka nėr ko lygint :sutinku (prisidedu prie sveikinimų biggrin.gif )
---
nuuu doh.gif laugh.gif
---
nu jis kai skelia tai skelia biggrin.gif
---
Looool nu kad prajuokinai laugh.gif Nu tai taip išeina, kad nesuprato nieko biggrin.gif Čia pagal mane maždaug gali nustatyt kiek jis suprato ko ir ko ne biggrin.gif Nes aš iš pradžių nesupratau iš kur tu ištraukei, kad Katia buvo nuvažiavus į Moldovą pas Daną. Galvoju gal čia anksčiau kada sakė, paskui dar kartą paklausiau tą video ir išgirdau žodį Kišiniovas, tai suvedžiau galus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 balandžio 2019 - 21:07
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 21:06)
looool :oh
--
O tai kas dar ten vandenis? Negi Tina?
----
Nu jo tas mažiukas tikrai toks romus avinėlis atrodo
-----
(aš pas jį irgi turbūt eičiau, atrodo toks gerietis ) Tina tai tokia neaiški - po vakarykštės laidos aš jos išsigandau : Nu o apie treninginį gal aš patylėsiu
---
Aha, pradžioj matyt turėjo pavaidint jie (nu ir tuos pradinius video žiūrint matėsi, kad juoko formoj viskas, bet dabar jau tikros aistros prasiveržė
-----
Beje, o kur Danas būna? Moldavijoj ane?
---
nu jis kai skelia tai skelia
---
Looool nu kad prajuokinai : Nu tai taip išeina, kad nesuprato nieko  Čia pagal mane maždaug gali nustatyt kiek jis suprato ko ir ko ne biggrin.gif Nes aš iš pradžių nesupratau iš kur tu ištraukei, kad Katia buvo nuvažiavus į Moldovą pas Daną. Galvoju gal čia anksčiau kada sakė, paskui dar kartą paklausiau tą video ir išgirdau žodį Kišiniovas, tai suvedžiau galus

vakar kai šoko jie ten abu (Danas su Dima), tai vos nepaspringau, iškart akyse iš vaikystės iškilo vaizdinys Lioleko ir Boleko (nežiūrėdavai tokio filmuko?) lotuliukas.gif
-----
aha, Tina smile.gif
------
pala,pala romus.. dar projektas nesibaigė, tuoj dar tas įsijungs :lol:bet šiaip gerietis jis toks wub.gif kas antrą dainą apsiverkia biggrin.gif jautrios sielos toks tongue.gif
------
nu aš tai pagal tai ką muzikine prasme daro ir pagal muzikinio skonio sutapimą tai vienareikšmiškai turėčiau rinktis Daną, bet.. NEEE.. nesirinkčiau, aš bijočiau biggrin.gif eičiau gal pas Tiną.. nu daugiau nėr ką - anų muzikos stiliai man visai svetimi..
------
ale kaip aš jų pasiilgsiu - jau pripratau per tuos kelis mėnesius biggrin.gif
-----
aš žinok jau nesugaudau jo lotuliukas.gif nu čigonas grynai plem.. tai sakė gi kad grįžo iš Amerikos į Rumuniją, dabar kaip supratau iš tos Katios vėl Moldovoj biggrin.gif nu ta prasme.. pusę gyvenimo pragyvent Amerikoj, ir nuspręst, kad nea - Rumunija ir Moldova geriau biggrin.gif
------
biggrin.gif šiaip kažkaip biškį įžeidžiai iš tikrųjų nuskambėjo tas ropojimas po stalu - man dar mažiau metų nei Tinai biggrin.gif
------
lotuliukas.gif oj looool... tai gal nebuvo toj Moldavoj - kas dabar ką įrodys, Danas nepaneigs, tylėjo nieko nesupratęs lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
plem taip gerai čia varė, reikėjo viską sugadint nu doh.gif
https://www.youtube....h?v=rNx64HIwcOM
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 01, 23:32)
vakar kai šoko jie ten abu (Danas su Dima), tai vos nepaspringau, iškart akyse iš vaikystės iškilo vaizdinys Lioleko ir Boleko (nežiūrėdavai tokio filmuko?)
-----
aha, Tina
------
pala,pala romus.. dar projektas nesibaigė, tuoj dar tas įsijungs bet šiaip gerietis jis toks  kas antrą dainą apsiverkia jautrios sielos toks
------
nu aš tai pagal tai ką muzikine prasme daro ir pagal muzikinio skonio sutapimą tai vienareikšmiškai turėčiau rinktis Daną, bet.. NEEE.. nesirinkčiau, aš bijočiau eičiau gal pas Tiną.. nu daugiau nėr ką - anų muzikos stiliai man visai svetimi..
------
ale kaip aš jų pasiilgsiu - jau pripratau per tuos kelis mėnesius
-----
aš žinok jau nesugaudau jo  nu čigonas grynai plem.. tai sakė gi kad grįžo iš Amerikos į Rumuniją, dabar kaip supratau iš tos Katios vėl Moldovoj  nu ta prasme.. pusę gyvenimo pragyvent Amerikoj, ir nuspręst, kad nea - Rumunija ir Moldova geriau
------
šiaip kažkaip biškį įžeidžiai iš tikrųjų nuskambėjo tas ropojimas po stalu - man dar mažiau metų nei Tinai
------
oj looool... tai gal nebuvo toj Moldavoj - kas dabar ką įrodys, Danas nepaneigs, tylėjo nieko nesupratęs
-----
plem taip gerai čia varė, reikėjo viską sugadint nu
https://www.youtube....h?v=rNx64HIwcOM

lol Aha, labai patikdavo Liolikas ir Bolekas biggrin.gif Pradžioj perskaičiau, kad Danas su Tina šoko kaip Liolekas ir Bolekas doh.gif biggrin.gif
---
biggrin.gif
---
nu dar to betrūktų biggrin.gif Jau ten ir taip karšta laugh.gif
per tą video, kur Saška dainavo su ta neįgalia mergina, tai tiek nuoširdžiai jis graudinosi.
---
Pagal tai kiek mačiau, pagal muzikinį skonį tai ir man Danas artimiausias atrodo, kitų trijų dar nelabai įsivaizduoju, tik šiek tiek biggrin.gif Bet Dano tai tikrai bijočiau, kad paskui nebūtų kaip Katiai doh.gif Ir Tinai laugh.gif
---
aha, o dar ir mane įtraukei doh.gif
---
matyt, vistiek šaknys traukia biggrin.gif
---
biggrin.gif gal norėjo pasijust bent oficialiai suaugesniu nei atrodo biggrin.gif
---
oi negaliu biggrin.gif nugi tikrai dabar nieks neįrodys biggrin.gif
---
aha, labai gerai čia abu pasirodė, bet tai stebėk Tina kokia laiminga išsišiepus sėdi.. biggrin.gif Dar Drakula kerų nepaskleidęs.
Dabar įdomi bus jos reakcija į Katią per tiesioginius (jaučiu laikys kumščius, kad ją greičiau išmestų žiūrovai biggrin.gif ). Bet jei gerai pamenu, tai mokytojas turės galimybę išgelbėt vieną ar du, o kitus atiduot žiūrovų teismui. Tai jeigu Danas vėl Katią gelbės, kažin kokių reakcijų susilauksim tongue.gif Nebent labai valdysis pamačius kaip atrodė per praeitą laidą. Bet operatoriai tai irgi pasistengė - sugaudė kiekvieną mimiką ir galvos pasukimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 22:01)
lol  Aha, labai patikdavo Liolikas ir Bolekas  Pradžioj perskaičiau, kad Danas su Tina šoko kaip Liolekas ir Bolekas 
---
per tą video, kur Saška dainavo su ta neįgalia mergina, tai tiek nuoširdžiai jis graudinosi.
---
Pagal tai kiek mačiau, pagal muzikinį skonį tai ir man Danas artimiausias atrodo, kitų trijų dar nelabai įsivaizduoju, tik šiek tiek  Bet Dano tai tikrai bijočiau, kad paskui nebūtų kaip Katiai  Ir Tinai
---
aha, o dar ir mane įtraukei
---
gal norėjo pasijust bent oficialiai suaugesniu nei atrodo
---
aha, labai gerai čia abu pasirodė, bet tai stebėk Tina kokia laiminga išsišiepus sėdi.. Dar Drakula kerų nepaskleidęs. 
------
Dabar įdomi bus jos reakcija į Katią per tiesioginius (jaučiu laikys kumščius, kad ją greičiau  išmestų žiūrovai  ). Bet jei gerai pamenu, tai mokytojas turės galimybę išgelbėt vieną ar du, o kitus atiduot žiūrovų teismui. Tai jeigu Danas vėl Katią gelbės, kažin kokių reakcijų susilauksim  Nebent labai valdysis pamačius kaip atrodė per praeitą laidą.
-----
Bet operatoriai tai irgi pasistengė - sugaudė kiekvieną mimiką ir galvos pasukimą

nee, ten tai "Interviu su vampyru" biggrin.gif
-----
aha, nu kad ten labaaaai gražu buvo wub.gif
-----
aha, čia greičiau kaip Tinai - aš tai jau turiu ne kokios patirties su rumunais, tai bijau biggrin.gif o šitas dar ir kandžiojas lotuliukas.gif dėl stilių - tai visų labai skirtingi - Tina kaip kalėdines gražiai dainuoja wub.gif per kūčias klausiau.. šiaip ji tokia faina visus voicus buvo, nežinau kokia musė jai čia įkando šiemet... Dimkos tai toks gal prie RnB stilių galima pritempt, bet man laaabai nepatinka, o Potapo - repas.. nooors, va kažkam gi iš mokinių davė Metallica - mane iškart paperka biggrin.gif
------
lotuliukas.gif nu sorry unsure.gif ale, bet čia ne aš, čia Danas savo kerais biggrin.gif bet tikrai kažką tokio turi, man net per ekraną ta energetika jaučias, tai kaip ten Tinai, kai po dešine sėdi, nežinau lotuliukas.gif
ai ta Katia, nežinau ar supratai kai kalbėjo, sakė, kad energetika grynai išmuša iš kojų, atrodo, kad įtraukia į savo pasaulį, ir dainuoji atsiribojus nuo visų žmonių - nu matėm kaip uždominavo biggrin.gif vat jei atvažiuotų koncertuot net baisoka man būtų eit unsure.gif žmonių tikrai susirinktų pustuštė salė (nes kas jį žino LT labai), tai jau reiktų kažkur link galo stovėt biggrin.gif bo priartėtų, dar nualpčiau su ta jo energetika lotuliukas.gif perkaitytum po to kokiam delfi laugh.gif
------
lool .... matyt labai vyr treneriu pasijautė.. nu negali ginčytis, gerokai vyresnis už likusius biggrin.gif
------
aha biggrin.gif nesuprato dar tada, kad jie pažįstami..
------
Prisijungsiu prie Tinos biggrin.gif tik aš tai ne iš pavydo, mane šiaip ji nervina.. ypač kai ją taip tempia - nu neverta ji pirmos vt buvo.. labai negražu bus iš Dano pusės, jei ir toliau temps.. po to Habibi,ji silpniausia...
------
o per ta kur užskandalino dainą, pastebėjai, kai Danas Katią apkabino kaip nusisuko jinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 02, 00:34)
nee, ten tai "Interviu su vampyru" 
-----
dėl stilių - tai visų labai skirtingi - Tina kaip kalėdines gražiai dainuoja  wub.gif per kūčias klausiau.. šiaip ji tokia faina visus voicus buvo, nežinau kokia musė jai čia įkando šiemet...  Dimkos tai toks gal prie RnB stilių galima pritempt, bet man laaabai nepatinka, o Potapo - repas..  nooors, va kažkam gi iš mokinių davė Metallica - mane iškart paperka
------
nu sorry  ale, bet čia ne aš, čia Danas savo kerais  bet tikrai kažką tokio turi, man net per ekraną ta energetika jaučias, tai kaip ten Tinai, kai po dešine sėdi, nežinau
----
ai ta Katia, nežinau ar supratai kai kalbėjo, sakė, kad energetika grynai išmuša iš kojų, atrodo, kad įtraukia į savo pasaulį, ir dainuoji atsiribojus nuo visų žmonių - nu matėm kaip uždominavo
----
vat jei atvažiuotų koncertuot net baisoka man būtų eit  žmonių tikrai susirinktų pustuštė salė (nes kas jį žino LT labai), tai jau reiktų kažkur link galo stovėt bo priartėtų, dar nualpčiau su ta jo energetika lotuliukas.gif perkaitytum po to kokiam delfi
------
aha biggrin.gif nesuprato dar tada, kad jie pažįstami..
------
Prisijungsiu prie Tinos  tik aš tai ne iš pavydo, mane šiaip ji nervina.. ypač kai ją taip tempia - nu neverta ji pirmos vt buvo.. labai negražu bus iš Dano pusės, jei ir toliau temps.. po to Habibi,ji silpniausia... 
------
o per ta kur užskandalino dainą, pastebėjai, kai Danas Katią apkabino kaip nusisuko jinai biggrin.gif

biggrin.gif
---
nu ne musė įkando, ne musė.. laugh.gif

Kai pasakei, kad Potapo repas, tai kažkaip sunku man įsivaizduot doh.gif biggrin.gif Kažkodėl atrodo juokingai toks reperis biggrin.gif
---
aha, įtraukė ir mane kažkaip su savo kerais doh.gif biggrin.gif
---
nu supratau tik kas yra Kišiniovas laugh.gif
Nu ten jau ryškiai uždominavo tongue.gif
---
loool biggrin.gif Dar nežinia kaip ta energetika pasireikštų, gal ne visom vienodai laugh.gif Pamatytume, kad Blackkiss jau ant scenos duetą traukia laugh.gif
---
bet tai, kad jie pažįstami čia jau 100 proc? Tik dėl exų neaišku ane?
---
aš irgi team Tina laugh.gif Jei ir toliau temps Katią, tai tikrai paaštrins įtarimus visokiausius biggrin.gif
---
aha, kur čia nepastebėsi biggrin.gif Aš tą video kelis kartus žiūrėjau, kažkaip per daug visko vyko per jį, kad spėt pamatyt viską per vieną kartą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 balandžio 2019 - 23:09
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 01, 23:08)
nu ne musė įkando, ne musė..
----
Kai pasakei, kad Potapo repas, tai kažkaip sunku man įsivaizduot  Kažkodėl atrodo juokingai toks reperis 
---
aha, įtraukė ir mane kažkaip su savo kerais
---
nu supratau tik kas yra Kišiniovas
Nu ten jau ryškiai uždominavo 
---
loool  Dar nežinia kaip ta energetika pasireikštų, gal ne visom vienodai : Pamatytume, kad Blackkiss jau ant scenos duetą traukia :
---
bet tai, kad jie pažįstami čia jau 100 proc? Tik dėl exų neaišku ane?
---
aš irgi team Tina Jei ir toliau temps Katią, tai tikrai paaštrins įtarimus visokiausius
---
aha, kur čia nepastebėsi  Aš tą video kelis kartus žiūrėjau, kažkaip per daug visko vyko per jį, kad spėt pamatyt viską per vieną kartą :

lotuliukas.gif nu kad grynai kaip musė sukiojas aplink ir zyzia biggrin.gif
------
nu tai kad aišku, kad repą, ką dar su tokia apranga dainuot... tikrai ne "Nesun Dorma" biggrin.gif
------
nu muilo operos jos tokios.. įtraukiančios lotuliukas.gif
------
ale klausyk pusę įdomumo su Danu prarandat nesuprasdami nu lotuliukas.gif
------
cha.. never ever! biggrin.gif aš greit lakstau.. nors toli ten nuo 2 metrinio pabėgsi, aišku.. laugh.gif
-----
nu ji taip sakė..
------
bet kad Danas gan šaltai elgiasi su ja (per repeticijas bent)...
------
kaip tvynpyksas laugh.gif
Atsakyti