Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 07, 18:14)
eina sau biggrin.gif , čia toks vaizdas, kad netgi rimtesnis vyriokas nei Bear'as biggrin.gif
---
nu ką čia gali žinot ką jis sumąstys
---
O Saška nieko neminėjo?
-----
Loool : Tai reiškia jis apsimeta ten, kad nesupranta laugh.gif Nu maždaug - ko nenori suprast, tai ir tipo nesupranta :
------
Bet kaip gerai jis čia atrodo Prajuokino su tais klubais Ir jau kad pažiūri toookiu žvilgsniu, atrodo, sudegins tuoj

joo, ten tiek kartų mirtis į nugarą jiem kvėpavo, kad nesuskaičiuosi matyt biggrin.gif ir Kuboj vos į kalėjimą nepasodino, vos pabėgo (nu čia dar tais laikais kai režimas griežtesnis buvo), ir tuo keliu kai pasirinko važiuot, tai vos skardžiu žemyn nenugarmėjo, bet gerai kad važiavo, nes turėjo skrist, o tas lėktuvas, kaip paaiškėjo vėliau, sudužo doh.gif
------
nuu, iš trenerių į dalyvius, ką čia.. biggrin.gif
------
laugh.gif neminėjo, bet jie mėgėjai po kelis kartus dalyvaut, pastebėjau, matyt azartas apima.. Saškos atveju būtinai dalyvaučiau darkart, ir pasirinkčiau NE Daną biggrin.gif
-------
grynai kaip mano šuo lotuliukas.gif bet galvoju, gal vis tik taip sumontavo, kad ale be verimo atrodytų...
aš tai čia juokiaus, kai pasakojo, kaip užspaudė ta vedėja jo energiją biggrin.gif pagaliau atsirado kažkas, kad jį užspaudžia, o ne atvirkščiai biggrin.gif
bet ūgis šitos vedėjos blink.gif su Danu lygi...
https://www.youtube....h?v=cqzjzDYQ63I
-----
aha, žiauriai gerai ten atrodo wub.gif bet kai pasakojo apie klubus, ta net išsigando, kai Danas užgriuvo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Eina sau kaip Deividukas sudainavo wub.gif nu net šiurpuliukai ėjo wub.gif
O jau treninginis, kad išsipuošęs - neatpažinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 balandžio 2019 - 20:23
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 07, 21:44)
joo, ten tiek kartų mirtis į nugarą jiem kvėpavo, kad nesuskaičiuosi matyt ir Kuboj vos į kalėjimą nepasodino, vos pabėgo (nu čia dar tais laikais kai režimas griežtesnis buvo), ir tuo keliu kai pasirinko važiuot, tai vos skardžiu žemyn nenugarmėjo, bet gerai kad važiavo, nes turėjo skrist, o tas lėktuvas, kaip paaiškėjo vėliau, sudužo
------
neminėjo, bet jie mėgėjai po kelis kartus dalyvaut, pastebėjau, matyt azartas apima.. Saškos atveju būtinai dalyvaučiau darkart, ir pasirinkčiau NE Daną
-------
grynai kaip mano šuo bet galvoju, gal vis tik taip sumontavo, kad ale be verimo atrodytų...
---
aš tai čia juokiaus, kai pasakojo, kaip užspaudė ta vedėja jo energiją  pagaliau atsirado kažkas, kad jį užspaudžia, o ne atvirkščiai
bet ūgis šitos vedėjos  blink.gif su Danu lygi...
https://www.youtube....h?v=cqzjzDYQ63I
-----
kai pasakojo apie klubus, ta net išsigando, kai Danas užgriuvo lotuliukas.gif doh.gif

eina sau.. unsure.gif
---
laugh.gif Jaučiu, jam geriausiai būtų Tiną rinktis biggrin.gif
---
Palyginimas tai thumbup.gif laugh.gif
--
Geras biggrin.gif Norėjau dar sakyt, kad anam video kažkoks kitoks jis nei visada atrodo biggrin.gif
----
aha, atrodė, kad net atšoko doh.gif laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 07, 22:17)
Eina sau kaip Deividukas sudainavo  wub.gif nu net šiurpuliukai ėjo wub.gif
O jau treninginis, kad išsipuošęs - neatpažinau biggrin.gif

o pas mane ir nerodo doh.gif Rašo, kad video jūsų regione nepasiekiamas (nu jeigu taip supratau laugh.gif )
----

Jeigu kokių gerų vaizdelių užmatysi, tai įmesk biggrin.gif
Ir kai Katia dainuos viską papasakok laugh.gif (nu visokias reakcijas, mimikas ir pnš biggrin.gif )

O treninginas kiba kokius išeiginius treningus išsitraukė, kad išsipuošęs? :laugh
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 07, 22:17)
Eina sau kaip Deividukas sudainavo  wub.gif nu net šiurpuliukai ėjo wub.gif

o pala, Deividukas tai tas, kur tau labiausiai patinka, ane? Ką dainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 balandžio 2019 - 20:30
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 07, 20:31)
: Jaučiu, jam geriausiai būtų Tiną rinktis
---
Palyginimas tai
--
aha, atrodė, kad net atšoko
——
o pas mane ir nerodo : Rašo, kad video jūsų regione nepasiekiamas (nu jeigu taip supratau
---
Jeigu kokių gerų vaizdelių užmatysi, tai įmesk
Ir kai Katia dainuos viską papasakok : (nu visokias reakcijas, mimikas ir pnš
——-
O treninginas kiba kokius išeiginius treningus išsitraukė, kad išsipuošęs?
——-
o pala, Deividukas tai tas, kur tau labiausiai patinka, ane? Ką dainavo?

Ją iš principo geriausiai rinktis - nes ji stipriausia iš trenerių biggrin.gif
——-
Nu bet grynai, jis kai jam nenaudinga apsimeta, kad nieko nesupranta biggrin.gif
——-
Dabar jau pripratus matyt biggrin.gif
———
Ane? Nei per vieną? :/
———
Blyn.. galėtų išvis nedainuot jinai biggrin.gif
——-
Nee, su kaklaraiščiu, kostiumu, ką tu, ką tu, kaip į vestuves biggrin.gif dar galvoju, kaži kas gi pavaduoja treningais biggrin.gif nu tai spėk gi kas?! laugh.gif doh.gif
———-
Ahaaa wub.gif queenų popuri wub.gif
Atsakyti

Labas  :D

Nu aš tai kaip visada su nelaimėm. Skridau šiandien nuo dviračio, tai sėdžiu dabar su susiūtu kelėnu  :oh:

O čia tie patys metai buvo? Nu šiaip objektyviai tai aišku, kad jie turėjo laimėt.. bet o jie ne 3vt išvis užėmė?
——-

man neseniai panašiai buvo - irgi taip smigau ir atrodė kad tik užsimerkiau ir iškart atsimerkiau, nors visai netrumpai miegojau biggrin.gifgalvoju reik pažiūrėt ką ten fitbitas primatavo - tai taip ir rodė - kad kaip užmigau - ir iki pat ryto be nei vieno atsibudimo biggrin.gifnu dar taip nėr buvę anksčiau biggrin.gif

Man atrodo, kad jie telefoninį balsavimą laimėjo, bet dėl komisijos buvo numušti į 3 vietą. Čia tas puikiai parodo tos komisijos "profesionalumą"  :oh:

Aš tai visada po tokiu smigimu apsiseilėjus atsikeliu  :oh:  :laugh:

Ne į temą, bet kokį fitbitą turi? Vis planuoju įsigyti, bet niekaip neprisiruošiu  :D

man kažkaip nelabai ir pasikeitęs biggrin.gifKai pasakei, kad nubaisėjęs, galvojau gal labai sustambėjo arba didbarzdę užsiaugino

Nu nėra labai blogai, bet tai visoms gerklių perpjauti jau nebebandyčiau dėl jo :D

Bet tai iš kur tu taip atsimeni??

Aš atmintį tik dėl EV ir teturiu  :laugh:

whaaaat? Tuktuk, pažiūrėk biggrin.gifjokio vertėjo, nieko... tai reiškia jis viską puikiai supranta ukrainietiškai.. biggrin.gifot žaltys nu biggrin.gifnebent čia taip šustrai sumontuota..
https://www.youtube....h?v=JtNggrEPgJY

Pasijungiau pažiūrėti apie ką jus čia šnekat, tai šitas vyrukas man žiauriai į Chošnau panašus  :laugh:

Atsakyti

Sorry, netyčia iš naujos versijos parašiau  :fool:​ 

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 20:56)
Nu aš tai kaip visada su nelaimėm. Skridau šiandien nuo dviračio, tai sėdžiu dabar su susiūtu kelėnu 
——-
<p>Man atrodo, kad jie telefoninį balsavimą laimėjo, bet dėl komisijos buvo numušti į 3 vietą. Čia tas puikiai parodo tos komisijos "profesionalumą"  :
——-
Aš tai visada po tokiu smigimu apsiseilėjus atsikeliu  ——
Ne į temą, bet kokį fitbitą turi? Vis planuoju įsigyti, bet niekaip neprisiruošiu  :
——-
<p>Pasijungiau pažiūrėti apie ką jus čia šnekat, tai šitas vyrukas man žiauriai į Chošnau panašus  p>

O jetau :/ kaip sugebėjai? Bet ne pirmąkart, jau kiek pamenu? doh.gif
——-
Tai jau vien iš LT komisijos narių, matosi profesionalumas..
——
biggrin.gif čia jau visai giliai reik smigt biggrin.gif
——-
Ai aš paprastą - tą charge 3 smile.gif
———-
Nu tu baik doh.gif tikrai neee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 07, 22:53)
Ane? Nei per vieną?
———
Blyn.. galėtų išvis nedainuot jinai
——-
Nee, su kaklaraiščiu, kostiumu, ką tu, ką tu, kaip į vestuves
---
dar galvoju, kaži kas gi pavaduoja treningais  nu tai spėk gi kas?!
———-
Ahaaa queenų popuri 

aha unsure.gif
---
norėtum.. biggrin.gif
--
oho, jaučiu keistai atrodo biggrin.gif
---
rimtai? laugh.gif laugh.gif kas jiems visiems su tais treningais :oh
---
fainai wub.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 22:56)
<p>Nu aš tai kaip visada su nelaimėm. Skridau šiandien nuo dviračio, tai sėdžiu dabar su susiūtu kelėnu  doh.gif</p>
<p> </p>
-----
<p>Aš tai visada po tokiu smigimu apsiseilėjus atsikeliu</p>
</p>
<p> </p>
--------
<p>Nu nėra labai blogai, bet tai visoms gerklių perpjauti jau nebebandyčiau dėl jo biggrin.gif</p>
<p> </p>
-------
<p>Aš atmintį tik dėl EV ir teturiu  </p>
<p> </p>
------
<p> </p>
<p>Pasijungiau pažiūrėti apie ką jus čia šnekat, tai šitas vyrukas man žiauriai į Chošnau panašus  laugh.gif</p>

jetus, ot "sekasi" tau.. doh.gif Na bet visa laimė, kad tik siūle atsipirkai. Po tokių skridimų, tai rankas galima susilaužyt doh.gif
---
kaip ciuckis biggrin.gif
---
loool biggrin.gif
---
doh.gif laugh.gif
---
Man tai nelabai į Chošnau, nors jis man gana simpatiškas biggrin.gif
O žinant kaip Blackkiss Chošnau "patinka" tai palyginimas toks laugh.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 22:58)
<p>Sorry, netyčia iš naujos versijos parašiau  fool.gif​ </p>

aha, pastebėjau doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 07, 21:38)
oho, jaučiu keistai atrodo
---
rimtai? : kas jiems visiems su tais treningais
---
O žinant kaip Blackkiss Chošnau "patinka" tai palyginimas toks

Nu vis pradeda šnekėt, galvoju kad čia sėdi trenerio kėdėj?! biggrin.gif Bet galvoju, kažkas turėjo atsitikt, kad nebeištikimas savo slidininkų kostiumam - taigi pasirodo pasiridymas su savo grupe, kur tokie džeimsbondai biggrin.gif
——-
Nu bet sakės.. tokia disgusting geltona striukytė, ant galvos raištis kažkoks, ir makaronai-plaukai biggrin.gif nu vaizdelis...
———
doh.gif laugh.gif
————-
Plem Tuktuk, nieko neprarandi.. nu taip nuobodu.. doh.gif Danas baigia užmigt, nu ir aš irgi jau vos atsimerkus sėdžiu.. doh.gif kažkokie neaiškūs grupsai, dar pertraukose.. Santa Barbara baigėsi.. verysad.gif
Gerai bent Tinos abu tie berniukai, už kuriuos sirgau praėjo toliau.. ale Deividą tik Tina ir išgelbėjo - žiūrovai neišrinko jo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 balandžio 2019 - 21:51
Ai, išmetė man youtube Lietuvos atstovo pasirodymą savaitgalinį, tai kažkiek atsigavęs. Bent jau man tai geriau atrodė nei ten iš LT atrankų biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 07, 21:38)

jetus, ot "sekasi" tau.. doh.gif Na bet visa laimė, kad tik siūle atsipirkai. Po tokių skridimų, tai rankas galima susilaužyt doh.gif

Man tai nelabai į Chošnau, nors jis man gana simpatiškas biggrin.gif
O žinant kaip Blackkiss Chošnau "patinka" tai palyginimas toks laugh.gif

Tai sulaužytos rankos dar nieko baisaus. Žinau žmogų, kuris visus priekinius dantis pametė po tokio skrydžio unsure.gif

Nu man tai pradžioje grynai į jį užnešė. Nors aišku jo kokius 10 metų nemačius, tai gali būti, kad ne toks atminty užsilikęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 21:51)
Ai, išmetė man youtube Lietuvos atstovo pasirodymą savaitgalinį, tai kažkiek atsigavęs. Bent jau man tai geriau atrodė nei ten iš LT atrankų 
—————
Tai sulaužytos rankos dar nieko baisaus. Žinau žmogų, kuris visus priekinius dantis pametė po tokio skrydžio :

Nu man tai pradžioje grynai į jį užnešė. Nors aišku jo kokius 10 metų nemačius, tai gali būti, kad ne toks atminty užsilikęs  biggrin.gif

Nu dar betrūktų, kad blogėtų tas pasirodymas artėjant EV doh.gif biggrin.gif
————-
O siaube :/
————
Nu ryškiai tiesiog neužsilikęs atminty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 07, 23:49)
Nu vis pradeda šnekėt, galvoju kad čia sėdi trenerio kėdėj?!  Bet galvoju, kažkas turėjo atsitikt, kad nebeištikimas savo slidininkų kostiumam - taigi pasirodo pasiridymas su savo grupe, kur tokie džeimsbondai
——-
Nu bet sakės.. tokia disgusting geltona striukytė, ant galvos raištis kažkoks, ir makaronai-plaukai  nu vaizdelis...
———
Plem Tuktuk, nieko neprarandi.. nu taip nuobodu.. doh.gif Danas baigia užmigt, nu ir aš irgi jau vos atsimerkus sėdžiu.. doh.gif kažkokie neaiškūs grupsai, dar pertraukose.. Santa Barbara baigėsi..
---
Gerai bent Tinos abu tie berniukai, už kuriuos sirgau praėjo toliau.. ale Deividą tik Tina ir išgelbėjo - žiūrovai neišrinko jo 

doh.gif biggrin.gif
---
ale kad nupasakojai laugh.gif Tai gal Seriožka jį papirko, kad kuo labiau susibaisintų? laugh.gif Gal čia jau koks priešeurovizinis planas prasidėjo tongue.gif
---
laugh.gif Bandau įsivaizduot biggrin.gif
Nu bet ot nesąmonė.. Pats įdomumas ta Santa Barbara. Taip ir galvojau, kad per tiesioginius neberodys nieko tokio, nes kai netiesioginius filmuoja, tai juk laiko ten belekiek visokiems pokalbiams ir tt.
O Katia dar nedainavo? Visas viltis dedu į ją laugh.gif Gal dar sujudins Santa Barbarą (gal ir Danas atsibus bigsmile.gif laugh.gif )
--
kažkokie neprognozuojami žiūrovai/

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 23:51)
Ai, išmetė man youtube Lietuvos atstovo pasirodymą savaitgalinį, tai kažkiek atsigavęs. Bent jau man tai geriau atrodė nei ten iš LT atrankų 
---
Tai sulaužytos rankos dar nieko baisaus. Žinau žmogų, kuris visus priekinius dantis pametė po tokio skrydžio

Nu man tai pradžioje grynai į jį užnešė. Nors aišku jo kokius 10 metų nemačius, tai gali būti, kad ne toks atminty užsilikęs  biggrin.gif

Įmesk linką biggrin.gif Net sunku patikėt, kad atsigavęs biggrin.gif
---
siaubas..
--
biggrin.gif
Atsakyti