QUOTE(tuktuk @ 2019 04 07, 23:59)
Bet tai kad skėlė kalbą Danukas pabaigoje
-
Tinos reakcija neįkainojama Ir prie Katios kad prisiglaudė toks vaizdas, kad tik Tiną specialiai paerzint
-
Ir dar pasakė tokia intonacija "Kaatečka" žiūrėdamas į Tiną
Nu nesitikėjau, kad Rafį paliks : Tikrai sugadino Stingo dainą : Bet tai išmetė vistik Katią : Aš tai galvojau, kad Kretovą paliks. Nu jis kažkoks neprognozuojamas tikrai
-
O matei kai Tina dainavo, tai net nelabai jis ten plojo ir toks tipo abejingas sėdėjo
-
Nu aš taip ir tikėjausi, kad dar bus tos Santa Barbaros ir atspėjau :
-
eina sau
--
Bet tai grynai jie susipykę. Iš karto ir pasimatė, kad Danas per niūrus kažkoks sėdi Ir Tina ignorą metus. Oi oi kokios dramos
Oi gerulis

o ta vedėja kad stabdo, tas aa, žinau, kad tave ten į ausinę spaudžia, kad greičiau baigtume iiiiir toliau varo monospektaklį

neužkiši
Bet tas Dano Katiai tavo tie pasakymai, apie Tinos pavydą, kad žiūrovam įdomiau būtų.. nu.. khm..

nu įdomiai, biškį nesupratau..
Aš kažkaip praleidau tą reakcija, o kaip reagavo?
Joo grynai
-
Man rodos nieks nesitikėjo

Tina irgi taip pažiūrėjo... tą prasme afigienai - mano stipriausia komanda, bet paliksiu pusfinaliui silpniausią iš jos

Katia šiandien žiauriai gerai padainavo.. nu tikrai.. Kretovas nu kaip visada super

dar biškį, žiūrėk ir persimesčiau su savo simpatija nuo Dano ant jo

tai ne.. paliko tą habibį
Aha, grynai taip formaliai iš mandagumo paplojo, net neatsistojo
-
Yes!

nu bet kokia ten Santa Barbara be Katios dabar..negi Potapui pavyduliaus Tina

-
Bet tai aną laidą HIM, šitą - Slavkos daina.. nu tikrai kaip ekstrasensų mūšį jaučiuos
-
Tikiuos susitaikys, nepatinka man taip

bet tai dėl ko čia taip susipykt galima buvo...
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 04 07, 22:10)
Višta esu, užsisvajojus važiavau ir įlėkiau į šiukšlinę. Gerai, kad greičiau didelio nebuvo, tai būčiau skridusi aukštyn galva. Dabar tik ant šono griuvau

O traumų aš įvairių turėjus su dviračiais, manau, kad reiktų man atsisakyt jų apskritai

Vieną kart koją buvau susilaužius, siūles, man atrodo, pora kartu turėjus, mašina nutrenkus mane buvo (čia šita tikriausiai ir pameni
O košmaras... nu gerai kad dar palygint gerai baigės...
Aš kur atsimenu atvejį, lyg sakei ant akmens užvažiavai..?
-
Neatsimeni visų, bet žinau, kad buvo Bareikis, o tai jau mane pakankamai traumavo

-
Ne, kažkaip bijau aš mirkyt

nors šiaip parašyta, kad labiau atsparūs, nei senieji.. bet gal tau koks brokuotas pasitaikė?
Papildyta:
Tuktuk, va Deivyduks mano
https://m.youtube.co...h?v=U4mEjAmLQ28
O šitą žiūrovai išrinko, irgi žiauriai geras
https://m.youtube.co...h?v=-_nGkzsyP7U
Papildyta:
Bet nesupratau kada spėjo susipykt, čia dar viskas ok buvo
https://m.youtube.co...h?v=jPEbO57S4gc
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain