Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 29, 20:14)
nu tai tiek metų jau praėjo... oj ne, išsiskyrė toli gražu ne draugiškai.. pasakojau gi kokios dramos, melodramos buvo  bet gal ir ne žmona, vaikas kaip tai per mažas tada  noors...
------
nu ne - čia būtent rusiškai
------
šiandien išvis, atsikėliau, kaaaip pradėjo pykint ir galva plyšt.. galvojau, jei neit į darbą, tai iki biuletenio irgi nenusikapstysiu pas gydytoją
-----
ai ta arbatinė toks jausmas niekad nedirba : D tada buvom irgi nedirbo, nors buvom tai vasara.. o va mokykla buvo atidaryta - labai patiko : ) valgėm karčiamoj - teko slėptis nuo lietaus, tai toks naminis maistas,biškį valgyklinis.. bet laaabai norėjau valgyt, tai suėjo
------
aha, grynai  ale sesė tai ot.. įkišo broliui vaiką, ir ištrėmė į mišką
-----
nu bet myli, myli jis vaikus. Ir vaikai pastebėjau, prilimpa iškart, ypač iš jo muzikinės komandos narių vaikučiai
-----
nu tai primečiau, kad 50ties dar neatrodo vis tiek  o iki kokių 48 jau, jau traukia 
----
ne, tai džiaugtis dar nėra ko - dar pati pradžia čia  bet žinai, nu žilstėlėjus didbarzdė čia jau būtų.. nu net neišneša fantazija:
-----
tai čia vienoj šaly - Vokietijoj  kitose gal iki tokio išsigimimo nedaėjo žmonės biggrin.gif bet nu... labai vokiška šiaip sakyčiau...
-----
ne, nu nejuokinga  šiandien kažkokia manęs muzikinio traumavimo diena  vadinas kas labiau traumuos - einu pažiūrėsiu, gal S kokį "šedevrą" parašė
----
ir svarbiausia atrodo kaip parodija - o dainuoja rimteliausiais veidais ir dar Sobralis stebėjos, koks š laimėjo (apie Izraelio dainą), o patys dar blogiau dabar siunčia  tai mūsų Jūračka dar palygint.. top high class level
------
nu kur tau nebus... !!! jau girdisi koks tragiškas rusiškas popselis..  net vėl supykino  man rodos dar biškį - grįšiu prie tokios "simpatijos" formos, kuri buvo iki Voice'ui prasidedant kas negaliu sakyt, kad būtų blogai..  bet..

ai tai čia su ja ir buvo tos melodramos.. Kažkaip pagalvojau, kad gal su ilgamete drauge. Nu gal nebelaiko pykčio vienas ant kito. Arba iš vis, gal čia kokia fanė su vaiku biggrin.gif
---
geras biggrin.gif kažkodėl visada buvau įsitikinus, kad persimonas rusiškai yra persimon :oh
---
oiii kaip nefaina..
---
Tai šį sykį, kai mes buvom, tai karčema nedirbo, o arbatinė dirbo biggrin.gif Nors aš galvojau, kad net ir arbatinė nedirbs, kai dar ne sezonas.
Nu taip, maistas tai ir ten, ir ten, toks paprastas valgyklinis. Bet, kaip sakai, kai išalksti per visą dieną bevaikščiojant, tai viskas sueina. Kitoks gal net ir 'neįsipaišytų' į tą aplinką biggrin.gif Nors aš tai iš viso neišranki maistui - viską galiu valgyt, svarbu, kad tik šviežia būtų, tik va pieno tai jau NEEE, nes tikra to žodžio prasme mane vimdo nuo jo biggrin.gif Nu ir sušių negaliu net į burną paimt vien dėl biologijos pamokų mokykloj biggrin.gif
O šiaip tai daug smagiau pasidaryt iškylą ten miškelyje kur nors, jei tik oras geras smile.gif
---
Ta prasme? laugh.gif Jie vieni du miške buvo?
---
nu tai tikrai vaikų Voice būtų sunku jam biggrin.gif
---
nu jo, 2 metų skirtumas toks labai ryškus laugh.gif
O jei rimtai, tai kas čia jam su ta barzda užėjo? Ar yra dar fotkių tokių? Iš profilio sunku suprast ar tinka. Būtų įdomu iš priekio pamatyt biggrin.gif
---
:oh biggrin.gif
---
nu jo, viskas apgalvota - kiekvienas judesys automatizuotas biggrin.gif
Kitose šalyse jau gal ne tai kad nedaėjo, bet turbūt iš vis nemargina nieks kiaušų..
Amerikiečiai tai iš viso negirdėję apie margučius. Pamenu, kai parodžiau kolegei margintus vašku, tai sakė, kad jei pas juos tokius kas margintų, tai galėtų pardavinėt vos ne kaip kokius Faberge kiaušinius biggrin.gif Man, tiesą sakant, tie vaškų marginti, tai irgi kažkas nerealaus. Aš tik su svogūnų lukštais moku biggrin.gif
---
doh.gif :laugh
---
būūūtent :oh
Ir tikrai, Sobralis pats stebėjosi dėl Izraelio, o čia tai gerokai blogesnis variantas :oh
Ai, beje, Čekijos dar nelausei? Tokia durna daina, bet kažkokia labai man ji kabinanti ir įstringanti galvoj :oh
---
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 29, 21:11)
Arba iš vis, gal čia kokia fanė su vaiku
---
geras kažkodėl visada buvau įsitikinus, kad persimonas rusiškai yra persimon
---
oiii kaip nefaina..
---
Tai šį sykį, kai mes buvom, tai karčema nedirbo, o arbatinė dirbo Nors aš galvojau, kad net ir arbatinė nedirbs, kai dar ne sezonas.
——-
ors aš tai iš viso neišranki maistui - viską galiu valgyt, svarbu, kad tik šviežia būtų, tik va pieno tai jau NEEE, nes tikra to žodžio prasme mane vimdo nuo jo Nu ir sušių negaliu net į burną paimt vien dėl biologijos pamokų mokykloj
——-
O šiaip tai daug smagiau pasidaryt iškylą ten miškelyje kur nors, jei tik oras geras
---
Ta prasme? : Jie vieni du miške buvo?
---
nu tai tikrai vaikų Voice būtų sunku jam
---
nu jo, 2 metų skirtumas toks labai ryškus:
O jei rimtai, tai kas čia jam su ta barzda užėjo? Ar yra dar fotkių tokių? Iš profilio sunku suprast ar tinka. Būtų įdomu iš priekio pamatyt
---
nu jo, viskas apgalvota - kiekvienas judesys automatizuotas
Kitose šalyse jau gal ne tai kad nedaėjo, bet turbūt iš vis nemargina nieks kiaušų..
Amerikiečiai tai iš viso negirdėję apie margučius. Pamenu, kai parodžiau kolegei margintus vašku, tai sakė, kad jei pas juos tokius kas margintų, tai galėtų pardavinėt vos ne kaip kokius Faberge kiaušinius
——-
Man, tiesą sakant, tie vaškų marginti, tai irgi kažkas nerealaus. Aš tik su svogūnų lukštais moku
---
būūūtent
Ir tikrai, Sobralis pats stebėjosi dėl Izraelio, o čia tai gerokai blogesnis variantas
Ai, beje, Čekijos dar nelausei? Tokia durna daina, bet kažkokia labai man ji kabinanti ir įstringanti galvoj

Nu nee, ne fanė biggrin.gif gali būt iš jo komandos - ten dafiga pas jį žmonių
Va iš tos pačios operos biggrin.gif
https://www.instagra...d=1egdqb9krulvp
———
Tu tai kaip mano viena draugė, kai bando rusiškai šnekėt - prideda rusišką galūnę, ir isivaizduoja, kad ją supras lotuliukas.gif
———
Ai, nieko.. jau geriau, bent kol guliu
———
O tai gal arba tas, arba tas dirba.. gal ta arbatinė tik ne sezonu? hmm.gif
———
Aš tai žiauriai išranki :/ vat pagalvojau chef’e būt negalėčiau biggrin.gif o kodėl sušių nemėgsti?? unsure.gif
———-
Nu vat iškilom man labiau patinka vietos su mažiau žmonių : )
———
Nu toks jausmas kad įdavė po kiaušą ir išgrūdo biggrin.gif nee, nu fotkint tai turėjo kažkas... gal su abiem vaikais išgrūdo lotuliukas.gif
———-
O beje! Kalbant apie vaikų voicą, pernai mačiau iš fotkės jis ten trynėsi rolleyes.gif neaišku ko biggrin.gif gal koncertavo kokiam finale, tik neatsimenu...
———
Nu nesakyk skaičius 48 bent kiek mažiau drastiškai nei 50 atrodo biggrin.gif neįsivaizduoju kas užėjo...dar neseniai praslydo pro akis fotkė tokio apžėlusio pagalvojau, nu gerai, kad dabar be barzdelių - nu ir va biggrin.gif doh.gif

ne nėr daugiau foto...bet užtenka ir profilio biggrin.gif man nepatinka žilstelėjusios barzdelės, tai tikt tiesiog negali...
_____
Jo tie su vašku iš tikrųjų kaip menas... wub.gif bet ne mano kantrybei...
——-
Nu su lukštais tai toks 100% variantas biggrin.gif tikrai žinai kad išeis biggrin.gif
———-
Ne neklausiau, jau bijau šiandien - užtektinai išgirdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 29 balandžio 2019 - 22:04
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 29, 23:46)
Nu nee, ne fanė  gali būt iš jo komandos - ten dafiga pas jį žmonių
Va iš tos pačios operos
https://www.instagra...d=1egdqb9krulvp
———
Tu tai kaip mano viena draugė, kai bando rusiškai šnekėt - prideda rusišką galūnę, ir isivaizduoja, kad ją supras 
———
O tai gal arba tas, arba tas dirba.. gal ta arbatinė tik ne sezonu?
———
Aš tai žiauriai išranki  vat pagalvojau chef’e būt negalėčiau
---
o kodėl sušių nemėgsti??
———-
Nu vat iškilom man labiau patinka vietos su mažiau žmonių : )
———
Nu toks jausmas kad įdavė po kiaušą ir išgrūdo nee, nu fotkint tai turėjo kažkas... gal su abiem vaikais išgrūdo
———-
O beje! Kalbant apie vaikų voicą, pernai mačiau iš fotkės jis ten trynėsi  neaišku ko  gal koncertavo kokiam finale, tik neatsimenu...
———
Nu nesakyk skaičius 48 bent kiek mažiau drastiškai nei 50 atrodo  neįsivaizduoju kas užėjo...dar neseniai praskydo pro akis fotkė tokio apžėlusio pagalvojau, nu gerai, kad dabar be barzdelių - nu ir va
-----
ne nėr daugiau foto...bet užtenka ir profilio  man nepatinka žilstelėjusios barzdelės, tai tikt tiesiog negali...
_____
Nu su lukštais tai toks 100% variantas  tikrai žinai kad išeis
———-
Ne neklausiau, jau bijau šiandien - užtektinai išgirdau

emm.. nu jo, kažkaip, žiūriu, mėgsta moteros su vaikais su juo fotkintis biggrin.gif Tokiu atveju žmonos atsekimo galimybė iš vis sumažėja biggrin.gif
---
doh.gif :lol Nu bet gi taip gerai būtų blush2.gif biggrin.gif Ant kai kurių žodžių ir suveikia bigsmile.gif
---
neįsivaizduoju :hm Bet logiškai mąstant, tai vasarą, kai daug daugiau žmonių, tai turėtų abi dirbt, nes ne tokios jos ir didelės, o žmonių srautai tai gerokai didesni praeina.
---
Tai tau jau vien dėl mėsos nevalgymo kiek patiekalų atkrenta. Tai nebent kokiam vegetariškam restorane galėtum chef'aut biggrin.gif
---
oi gal geriau nesakysiu kodėl, nes bus kaip su barzdom doh.gif Ir tu nebegalėsi valgyt :laugh
---
Tai man irgi. Šiaip ten galima ir tokių nuošalesnių surast smile.gif
---
nuskambėjo tai laugh.gif doh.gif bet grynai panašiai ir pagalvojau :oh Taip ir įsivaizduoju - susėdę abu kažkur ant kelmų margučius daužo :oh biggrin.gif
---
ir ten nusidangino :oh
---
nu taip..skaičius truputį kitaip atrodantis biggrin.gif
--
tu irgi kaip Ingėnas su tuo žilstelėjimu biggrin.gif Man tai iš vis netrukdo toks dalykas nei plaukuose, nei barzdose biggrin.gif Aišku, neperdidžiausiose :oh
---
aha : D Ir kiekvieną kartą vis kitaip. Toks abstraktus menas gaunasi biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Pakomentuosiu vakare, tik norėjau pasiguost kiek gėdos apturėjau doh.gif biggrin.gif krč nuvarėm su kolege pavalgyt į virtuvėlę, pavalgėm, nu ir kažkaip sulindom į telefus biggrin.gif ir įsijungiu instagramą, kažkaip jau automatiškai, ir viršutinis postas aišku būtinai Dancės turėjo būt su ta nauja jo daina (kad jį kur), ir kad užkaukė doh.gif ir dar bandžiau pritildyt, nu kur ten pritildysi staigiai doh.gif o su tokia daina nu.. žinai mažų mažiausia gėda biggrin.gif doh.gif tai dar laimė, kad tik dviese toj virtuvėj sėdėjom...
—-
Aš galvojau- iš kur jis ją atkapstė, O ji pasirodo pana.. spėk kieno?! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 balandžio 2019 - 11:55
Labas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 30, 13:41)

Pakomentuosiu vakare, tik norėjau pasiguost kiek gėdos apturėjau  krč nuvarėm su kolege pavalgyt į virtuvėlę, pavalgėm, nu ir kažkaip sulindom į telefus biggrin.gif ir įsijungiu instagramą, kažkaip jau automatiškai, ir viršutinis postas aišku būtinai Dancės turėjo būt su ta nauja jo daina (kad jį kur), ir kad užkaukė doh.gif ir dar bandžiau pritildyt, nu kur ten pritildysi staigiai doh.gif o su tokia daina nu.. žinai mažų mažiausia gėda biggrin.gif doh.gif tai dar laimė, kad tik dviese toj virtuvėj sėdėjom...
—-
Aš galvojau- iš kur jis ją atkapstė, O ji pasirodo pana.. spėk kieno?! biggrin.gif

oi looool doh.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Ale ir sugebėk tu man taip laugh.gif Nu gerai čia prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif

Ką kolegė į tai? biggrin.gif
---

Kieno? unsure.gif unsure.gif biggrin.gif Negi jo? unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau tą video, tai ohoho, Dančikas, pasirodo, ten ne vieną glostinėja biggrin.gif biggrin.gif Žodžiu ,savam stiliuj biggrin.gif Momentais taip juokingai jis ten varo su tais savo judesiukais thumbup.gif Bet nu blyn, kodėl jis tą bumsą įkišo ir tą paną su erzinančia dainavimo maniera doh.gif

O apie kurią ten paną tu kalbėjai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 30, 15:32)
oi looool :Ale ir sugebėk tu man taip: Nu gerai čia prajuokinai :
Ką kolegė į tai?
---
Kieno? Negi jo?
——-
Pažiūrėjau tą video, tai ohoho, Dančikas, pasirodo, ten ne vieną glostinėja Žodžiu ,savam stiliuj Momentais taip juokingai jis ten varo su tais savo judesiukais
———
O apie kurią ten paną tu kalbėjai?

Nu plem Tuktuk, nieko juokingo visai doh.gif biggrin.gif ir dar iššoko ta dalis Liusios kur klaikiausia doh.gif kolegė susižvengė, bet iš mano reakcijos, nes taip buvo “oi.. sorry.. netyčia pati užgrojo, nežinau kas čia..” doh.gif
———-
Ne, ne jo. Habibio doh.gif laugh.gif nu ką aš galiu pasakyt.. koks habibis tokia ir pana...
———-
Judesiukai tau judesiukai (aš jau pripratus kažkaip), bet išraiškos Danuko!!! lotuliukas.gif kaip parodija kokia gavos biggrin.gif nu labai juokingas man tas klipas biggrin.gif
Bet tu žinok.. jei išmest tà mergą ir palikt vien Daną - man visai patiktų ta daina bigsmile.gif kažkuo kabina tas ritmukas biggrin.gif nu viska sugadino ta bebalsė doh.gif
Dar sakė bus rumunų kalba daina greit. Kaži gal su Kaaaatečka??? bigsmile.gif
———
Ai ne nu tai taip.. kaip man išvis šovė į galvą mintis, kad ten bus apsiribota viena pana biggrin.gif aš apie ta pgrindinę kalbėjau - Liusę. Ta kur tamsi beje jo back’ė biggrin.gif lyg eksė jo biggrin.gif o gal ne eksė.. bet po išpuolių su Tina matyt vis tik eksė lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 29, 22:10)
emm.. nu jo, kažkaip, žiūriu, mėgsta moteros su vaikais su juo fotkintis Tokiu atveju žmonos atsekimo galimybė iš vis sumažėja
---
Nu bet gi taip gerai būtų Ant kai kurių žodžių ir suveikia
---
neįsivaizduoju :hm Bet logiškai mąstant, tai vasarą, kai daug daugiau žmonių, tai turėtų abi dirbt, nes ne tokios jos ir didelės, o žmonių srautai tai gerokai didesni praeina.
---
Tai tau jau vien dėl mėsos nevalgymo kiek patiekalų atkrenta. Tai nebent kokiam vegetariškam restorane galėtum chef'au
---
nuskambėjo tai :bet grynai panašiai ir pagalvojau Taip ir įsivaizduoju - susėdę abu kažkur ant kelmų margučius daužo
---
tu irgi kaip Ingėnas su tuo žilstelėjimu Man tai iš vis netrukdo toks dalykas nei plaukuose, nei barzdose Aišku, neperdidžiausiose

Gal čia tokia strategija biggrin.gif ot neatrasi galų niekaip lotuliukas.gif
———
Aha.. būna po to “dva goda spala” biggrin.gif
———
Bet mes kai buvom dar ir dieną prieš granatas - ir neveikė...
———
Bet man britku ir visokie sojų dalykai, kaip tofu biggrin.gif
——-
Bet grynai taip atrodo biggrin.gif doh.gif
———
Nu nes sendina žiauriai..

Papildyta:
Bet aš nesuprantu - pas mane instagrame tai užsimutinę būna kol nespaudi ant video, nei su garsu doh.gif kažkokia nesamonė.. nu aišku kur čia Danas užsimutins, gi su savo kerais įsijungia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai juokingai jis su ta kėde šliaužė biggrin.gif
https://www.instagra...d=1ptzmpsj1zhne

———
Kaip nustebau, kad Tina švenčia Velykas blink.gif
https://www.instagra...d=1xqhwa4jvjxqm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 balandžio 2019 - 18:10
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 30, 19:10)
Nu plem Tuktuk, nieko juokingo visai ir dar iššoko ta dalis Liusios kur klaikiausia  kolegė susižvengė, bet iš mano reakcijos, nes taip buvo “oi.. sorry.. netyčia pati užgrojo, nežinau kas čia..”
———-
Ne, ne jo. Habibio nu ką aš galiu pasakyt.. koks habibis tokia ir pana...
———-
Judesiukai tau judesiukai (aš jau pripratus kažkaip), bet išraiškos Danuko!!! kaip parodija kokia gavos  nu labai juokingas man tas klipas
Bet tu žinok.. jei išmest tà mergą ir palikt vien Daną - man visai patiktų ta daina bigsmile.gif kažkuo kabina tas ritmukas biggrin.gif nu viska sugadino ta bebalsė
----
Dar sakė bus rumunų kalba daina greit. Kaži gal su Kaaaatečka??? 
———
Ai ne nu tai taip.. kaip man išvis šovė į galvą mintis, kad ten bus apsiribota viena pana  aš apie ta pgrindinę kalbėjau - Liusę.
---
Ta kur tamsi beje jo back’ė  lyg eksė jo  o gal ne eksė.. bet po išpuolių su Tina matyt vis tik eksė
———
Bet man britku ir visokie sojų dalykai, kaip tofu
——-
Bet aš nesuprantu - pas mane instagrame tai užsimutinę būna kol nespaudi ant video, nei su garsu kažkokia nesamonė.. nu aišku kur čia Danas užsimutins, gi su savo kerais įsijungia

Sorry, bet nu.. įsivaizduoju vaizdelį ir nieko negaliu padaryt doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
---
loool biggrin.gif bet tai žiūrėk, nesnaudė vyriokas - tuoj paną susižvejojo, nu nebūtų Habibis biggrin.gif
---
aha, išraiškos tai irgi pagerintos - grynai atrodo, kad parodija vyksta doh.gif :laugh Momentais tai tikrai labai juokinga biggrin.gif Tik kaži ar čia taip netyčia gavosi, ar specialiai laugh.gif
---
nu įdomu įdomu.. biggrin.gif
---
: D
---
loool
---
kodėl? biggrin.gif ar kad asocijuojasi su mėsa?
---
doh.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jo, čia kažkaip neįprastai tau gavosi su tuo garsu :oh Gal vistik netyčia nuspaudei? : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 30, 20:08)
Labai juokingai jis su ta kėde šliaužė
https://www.instagra...d=1ptzmpsj1zhne

———
Kaip nustebau, kad Tina švenčia Velykas blink.gif
https://www.instagra...d=1xqhwa4jvjxqm

aha :oh biggrin.gif
ale vienam kadre kaip su Lee susiasocijavo jis man biggrin.gif
---
kodėl nustebino? biggrin.gif (čia jos sūnus? atrodo tikra kopija bigsmile.gif )
Papildyta:
Beje, matei kaip mūsų Asmik Grigorian buvo įvertinta pasaulinio operos elito? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 balandžio 2019 - 20:28
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 30, 20:30)
Sorry, bet nu.. įsivaizduoju vaizdelį ir nieko negaliu padaryt
---
loool bet tai žiūrėk, nesnaudė vyriokas - tuoj paną susižvejojo, nu nebūtų Habibis
---
aha, išraiškos tai irgi pagerintos - grynai atrodo, kad parodija vyksta Momentais tai tikrai labai juokinga Tik kaži ar čia taip netyčia gavosi, ar specialiai
---
kodėl? ar kad asocijuojasi su mėsa?
---
nu jo, čia kažkaip neįprastai tau gavosi su tuo garsu Gal vistik netyčia nuspaudei? :
——
ale vienam kadre kaip su Lee susiasocijavo jis man
---
kodėl nustebino? čia jos sūnus? atrodo tikra kopija
——-
Beje, matei kaip mūsų Asmik Grigorian buvo įvertinta pasaulinio operos elito? bigsmile.gif

doh.gif nu šakės! biggrin.gif jokios empatijos doh.gif
——-
Ahaa!! ir dar prakišo pas trenerį savo.. nu jėga biggrin.gif
——-
Kad ryškiai specialiai biggrin.gif svarbiausia užmečiau akį į komentus, tai jau prirašė vargšui vidurio amžiaus krizę lotuliukas.gif rašo” kas kabrioletus pradeda pirkt, o kam muzikoj trenkia per galvą” biggrin.gif :oh nu jo kabrioletai jam tikrai negresia biggrin.gif
——
Ne, tiesiog nevalgau tokių neaiškių dalykų biggrin.gif
——-
Nespaudžiau - vos atsidaryt spėjau doh.gif ne, bet sakau man taip ir būna, tai su garsu, tai užmutinta.. doh.gif nesuprasi.. tuoj atsiras instafobija biggrin.gif tai dar gerai blyn ne darbo vietoj.. taip ir matau - tyla, visi dirba, ir čia.. tansuju odna doh.gif
——-
Man beje dažnai į Lee užneša.. tik kad tas ne toks juodas..
———
Nes žydai nešvenčia Velykų.. jooo, visiška kopija biggrin.gif
———
Aha mačiau!! Šaunuolė smile.gif bet tikrai nusipelnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 balandžio 2019 - 21:44
Va radau kur voice dalyvavo, nu balsas kaip balsas buvo, ko jis čia dabar toks šlykštus pasidaręs unsure.gif ir nu aišku daina (jos dalis) dar topinė, kad ten koks bebūtų balsas.. Ar Danikas sugalvojo jai sugadint karjerą..? laugh.gif

https://m.youtube.co...h?v=0oKdP5vddNo

https://m.youtube.co...h?v=XZo3kAEcQ-s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 balandžio 2019 - 21:59
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 30, 23:15)
nu šakės!  jokios empatijos
——-
Kad ryškiai specialiai  svarbiausia užmečiau akį į komentus, tai jau prirašė vargšui vidurio amžiaus krizę  rašo” kas kabrioletus pradeda pirkt, o kam muzikoj trenkia per galvą”  nu jo kabrioletai jam tikrai negresia
——
Ne, tiesiog nevalgau tokių neaiškių dalykų
——-
Nespaudžiau - vos atsidaryt spėjau  ne, bet sakau man taip ir būna, tai su garsu, tai užmutinta.. nesuprasi.. tuoj atsiras instafobija tai dar gerai blyn ne darbo vietoj.. taip ir matau - tyla, visi dirba, ir čia.. tansuju odna
——-
Nes žydai nešvenčia Velykų..
———
Aha mačiau!! Šaunuolė  bet tikrai nusipelnė

blush2.gif biggrin.gif
---
ne, nu doh.gif biggrin.gif
---
Tai kad aiškūs biggrin.gif Va su sušiais tai bala žino kas ten juose gali 'knibždėt' biggrin.gif
---
oi negaliu :oh laugh.gif Taip ir matau - tūc tūc tancūju odnaaa ant viso garso doh.gif Va tada tai kolegos tai turbūt iš juoko nuo kėdžių nuvirstų biggrin.gif
----
ai, nežinojau, kad ji žydaitė. Nu tada jo, gal kiek ir keista, kad švenčia Velykas. Nors neaišku kiek žydiškas tradicijas propaguodavo/-uoja jos tėvai. Gal labiau ukrainietiškos užgožė smile.gif Arba švenčia ir tas, ir tas šventes. Būna ir taip biggrin.gif
---
aha, tikrai : ) Bet tai įsivaizduoju kokios pasaulinės prestižinės scenos dabar jai atsivers bigsmile.gif Taigi kur norės, ten ir dainuos.

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 30, 23:55)
Va radau kur voice dalyvavo, nu balsas kaip balsas buvo, ko jis čia dabar toks šlykštus pasidaręs unsure.gif ir nu aišku daina (jos dalis) dar topinė, kad ten koks bebūtų balsas.. Ar Danikas sugalvojo jai sugadint karjerą..?

https://m.youtube.co...h?v=0oKdP5vddNo

https://m.youtube.co...h?v=XZo3kAEcQ-s

loool biggrin.gif

Bet tai blink.gif nebūčiau net pasakius, kad čia ta pati mergina blink.gif
Man toks vaizdas, kad ji specialiai tą balsą tokį nutaiso ir žodžius iškraipo :oh Bet taip erzinančiai, kad šakės :oh Nu tikrai pagadina ji ten kaip reikalas doh.gif Ir ypač ta frazė labai užknisančiai veikia "tancūju odna" doh.gif biggrin.gif Nu bent jau normaliai išdainuotų, tai ne, reikia stenėt ir kraipyt garsus :oh
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 30, 22:47)
Tai kad aiškūs Va su sušiais tai bala žino kas ten juose gali 'knibždėt'
---
oi negaliu Taip ir matau - tūc tūc tancūju odnaaa ant viso garso doh.gif Va tada tai kolegos tai turbūt iš juoko nuo kėdžių nuvirstų
----
ai, nežinojau, kad ji žydaitė. Nu tada jo, gal kiek ir keista, kad švenčia Velykas. Nors neaišku kiek žydiškas tradicijas propaguodavo/-uoja jos tėvai. Gal labiau ukrainietiškos užgožė Arba švenčia ir tas, ir tas šventes. Būna ir taip
---
aha, tikrai Bet tai įsivaizduoju kokios pasaulinės prestižinės scenos dabar jai atsivers : Taigi kur norės, ten ir dainuos.
——-
Bet tai : nebūčiau net pasakius, kad čia ta pati mergina
Man toks vaizdas, kad ji specialiai tą balsą tokį nutaiso ir žodžius iškraipo :oh Bet taip erzinančiai, kad šakės :oh Nu tikrai pagadina ji ten kaip reikalas doh.gif Ir ypač ta frazė labai užknisančiai veikia "tancūju odna"Nu bent jau normaliai išdainuotų, tai ne, reikia stenėt ir kraipyt garsus :oh

Nu eik sau doh.gif biggrin.gif tu mane tuoj ne tik nuo barzdūnų atbaidysi, bet ir nuo maisto biggrin.gif
———
doh.gif... sounds like a nightmare biggrin.gif dar ten per kelias eiles gretimam teame moldavas berniukas sėdi, tai Dano balsą (nebent nežino tokio) tikrai atoažintų, nes tokio specifinio su niekuo nesupainiosi biggrin.gif oi linksma būtų..
———
Nors jo - vaikai gi pas žydus pagal mamą, o mama ukrainietė..
——-
Tai bet kad žinok jau seniai atsivėrusios smile.gif tikrai kuris laikas jau geriausiose pasaulio scenose dainuoja..kaip ir kiti, kur VCO dainuoja.. Montvidas tas pats smile.gif
——-
Nu aš sakau,... Slavka užtai kad parinkdavo gero skonio muziką, tai ir balsas atsiskleisdavo normaliai. Atėjo Danas ir nutempė į dugną laugh.gif doh.gif ot ir susidėk su Draculom vadinas biggrin.gif bet jo, balsą gal dabar madinga taip “perjungt” į mekenantį toną doh.gif
Beje, man toj dainoj visai ne vietoj angliškas intarpas (tau ne kliūna?).. jau nešneku, kad Dano ir to kito vyruko, kur dainuoja, balsai...nu pjaunasi tiesiog doh.gif plius dar ir nesinchroniškai, toks jausmas, kad ant greitųjų susuko..

ir išvis! KUUUR “Treba” studijinis variantas - nu kiek aš lauksiu! doh.gif laugh.gif kaži ir klipas bus hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 balandžio 2019 - 23:29