Labas
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 26, 23:47)
O gal Tinačkos pasiilgo labiau nei paties Voice?
Bet tai vėl žvilgsniuką nutaisęs,
buria
Beje, labai patinka man tas jo švarkas, noriu kažko panašaus ir aš
---
Ale kokia nekantri : Leisk pailsėt žmogui
---
nu jo, tas užterštumas tai erzina. Gamtai reikia lietaus, bet mum gi nesinori..
---
loooool
-
bet tai ot ant aferistų papuolė Kažkaip abejoju, kad ir žmonėm pinigus grąžins
Man atrodo, kažkada irgi kažkoks koncas neįvyko dėl aferistų organizatorių.
Bet tai koks naglumas Taigi puikiai supranta, kad neišsisuks ir vistiek kuria aferas

kad jau vsio, man rodos, jį jau užkniso paskui tą Tinočką lakstyt : D jau matės paskutinėj laidoj, ji vis dar taip pat nužiūrėdavo, o jis jau kažkaip net dėmesio nebekreipė.. Tina kiba su savo boyfriendu susitaikė - pažiūrėjau ką rodys per tą 1+1, kai nebėr voico, tai dvi dienas iš eilės - jos koncas
Bet kaip keista ryt bus voice...

vakar dar pažiūrėjau vaikų finalą, nu koks nuobodus šakės - net nulūžau į galą...
-

Nu profilaktiškai vis paleidžia kokią dozę kerų, jei netyčia baigtųsi galiojimas

Aha fainas

Labai panašų turėjau vaikystėj - lygiai tokios pat spalvos iš verstos kožos.. bet tada jo kažkaip nemėgau - labai sunkus buvo

-
Tegu įrašo, atvažiuoja koncui ir ilsisi nors metus

nu tiksliau ne metus -iki kokio vasario (ar kada ten pradžia voice)
Nors jo, tu teisi - tegu ilsisi, ir aš nuo jo pailsėsiu

vsio dabar tikrai nustoju googlint... o apie dainą gal kaip nors mintimis praneš, kai bus
Persijungiam į EV režimą

nežinau kodėl, bet prajuokino - liubimyj letajuščij pevec
https://www.instagra...id=aql8c9zst9uo
Pala, kai užkepins iki 27, tai norėsis lietaus
-
Nejuokinga, dabar suprantu, kaip tu jauteis per voice

:ooh: kai pusės nesupranti.. dar prieš porą dienų mačiau intervą su Okse, pasakojo, kad kai kurė tą dainą, taip nuoširdžiai abu su Danuvatsišnekėjo apie viską, tai sakė jis net atsigavo, nes pačioj pradžioj, per atrankos etapą nesuprasdavo nieeeeko.. visiškai nieko kas vyksta

nu labai nejaukiai turėjo jaustis... bet tai kaip man vis tiek keista - jei jau kvieti iš kitos šalies žmogų, ir jis nesupranta - nu tai džyz bent esmę išverskit į ausines.. man rodos elementari kultūra tiesiog... jis net per koncus dainų esmę atpasakoja, nors va atrodytų dainos tai dar koks skirtumas ar suprasi.. žodžiu vargšas - poroj atsisakė voiceų dalyvaut, tai pradžioj manau gailėjosi, kad ir šitam sutiko

Joo, jau ne pirmas kartas tikrai, jau tuoj baisu pirkt bus bilietus... šiaip aš jos žiauriai nemėgstu, bet už ką gerbiu, tai kad net žinodama, kad nesumokės tų pinigų (nes po dviejų koncertų Rygoj ir Taline sužinojo, kad ir už anuos negaus nieko), vistiek atvažiavo koncertuot dėl gerbėjų

ir net kai pasakė, kad nebus scenos, norėjo lauke koncertuot : D
Papildyta:
Aš nesuprantu, nu jį tikrai reiktų kokiam rusy EV periodu uždaryt

taip ir sekios iš paskos visąlaik...
Aš jau taip ir matau - nori pvz nusifotkint su S, bet kur tau - prisiklijuos iš kitos pusės
https://www.instagra...d=125eoex6v9wje
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain