Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Va, dar kada pažintys prasidėjo biggrin.gif tai kur jis tau Daną rinksis biggrin.gif

https://www.instagra...id=hqut083xc5k0
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 01:06)
Nu doh.gif biggrin.gif teks jamt šluota ir skrist akis į akį šnektelt biggrin.gif
——-
Garfieldas toks biggrin.gif
———
doh.gif aš tą patį sakiau... jau buvau svarbiausia ant EV persijungus, nesuprantu, net nepastebėjau, kaip vėl Danikas “ant akių” atsirado doh.gif laugh.gif

thumbup.gif
---
aha, akys toookios apvalios, kad šakės biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif biggrin.gif nu tai ir aš doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 01:10)
Va, dar kada pažintys prasidėjo biggrin.gif tai kur jis tau Daną rinksis biggrin.gif

https://www.instagra...id=hqut083xc5k0

blink.gif dar 2015 metais biggrin.gif Nu tai jo.. senos pažintys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 25, 23:09)
loool
tuoj ir tie atsiras
---
jo, šitie tai geriausi loool 
---
tai aš irgi : Grynai panašią prie prūdo, kur nei ten vaizdo kažkokio yra, nieko biggrin.gif  Dar kažkokį kepeliošių užsidėjus doh.gif
---
ai, tai dar už mėnesio Tai spės dar viską jie
/——
Matai, jei per porą dienų dainą paruošta, tai kitkas yra baikos biggrin.gif

Kad gal ačiū.. biggrin.gif taip sakant.. biggrin.gif
———
Bet be bajerio - yra toks sutrikimas, kažkur skaičiau...
———
lotuliukas.gif
——
Visko nereik, užteks dainos laugh.gif
——
Nu žinai.. paruošta.. kai kuriuos žodžius labai gražiai ištarė be akcento - o va kitų nežinau, nes elementariai net nesupratau, ką dainuoja laugh.gif :oh tekstą primirštelėjo vienoj vietoj, Oksė ištraukė.. bet nu jo, kai tiek mažai laiko, tai nieko ir nesakau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 25 balandžio 2019 - 23:35
Loool...Neatsistebiu savo raganavimu biggrin.gif dar užvakar parašiau, paklausiau trenerès, ar tikrai nebus treniruotès, gal pvz kartais atšakè koncą... (kažkaip turėjau tokią nuojautą), sakė deja, tikrai bus koncertas. Šiandien gi žiūriu... biggrin.gif
https://www.bilietai...laipeda-266039/

Tai bet galiausia ir nekoncertavo ir mum treniruotė nuplaukė doh.gif
Atsakyti
Kokią fainą foto užmačiau bigsmile.gif
https://pbs.twimg.co...WD6WwAAW1Ww.jpg

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 01:18)
Kad gal ačiū.. biggrin.gif taip sakant..  biggrin.gif
———
Bet be bajerio - yra toks sutrikimas, kažkur skaičiau...
——
Visko nereik, užteks dainos laugh.gif
——
Nu žinai.. paruošta.. kai kuriuos žodžius labai gražiai ištarė be akcento - o va kitų nežinau, nes elementariai net nesupratau, ką dainuoja laugh.gif :oh tekstą primirštelėjo vienoj vietoj, Oksė ištraukė.. bet nu jo, kai tiek mažai laiko, tai nieko ir nesakau

Nu tai kad būtų pilnas komplektas, reikia visus surinkt bigsmile.gif Taip kad, manau, jog neišsisuksi be Monatiko ir Potapo biggrin.gif
---
unsure.gif Aš galvojau, kad čia toks pasiteisinimas biggrin.gif
---
doh.gif laugh.gif nu su Danu niekad negali žinot ar užteks tik dainos biggrin.gif
---
biggrin.gif tai bent jau stengėsi žmogus biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 13:04)
Loool...Neatsistebiu savo raganavimu  dar užvakar parašiau, paklausiau trenerès, ar tikrai nebus treniruotès, gal pvz kartais atšakè koncą... (kažkaip turėjau tokią nuojautą), sakė deja, tikrai bus koncertas. Šiandien gi žiūriu...
https://www.bilietai...laipeda-266039/

Tai bet galiausia ir nekoncertavo ir mum treniruotė nuplaukė doh.gif

blink.gif doh.gif ne nu, tu jau daryk ką nors su tuo savo raganavimu biggrin.gif Sakau, į visas puses kažkokios iškrovos darosi doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 26, 11:39)
Kokią fainą foto užmačiau bigsmile.gif
https://pbs.twimg.co...WD6WwAAW1Ww.jpg
——
Nu tai kad būtų pilnas komplektas, reikia visus surinkt: Taip kad, manau, jog neišsisuksi be Monatiko ir Potapo
---
Aš galvojau, kad čia toks pasiteisinimas
---
nu su Danu niekad negali žinot ar užteks tik dainos
---
tai bent jau stengėsi žmogus
——-
ne nu, tu jau daryk ką nors su tuo savo raganavimu biggrin.gif Sakau, į visas puses kažkokios iškrovos darosi doh.gif

Kokia faina wub.gif bigsmile.gif bet vakar taip žalia nebebuvo kaip anąkart unsure.gif
———
Nu su šitais dviem matyt neatitinka kažkokie energetiniai laukai biggrin.gif
———
Ne, nu tai 99% atvejų - taip biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif ai nu jo, su šituo reik atsargiai laugh.gif
———
Ne, tai nieko nesakau - šaunuolis smile.gif aš pvz nesiryžčiau... gal normaliai ir dainavo - aš kad suprasčiau, man turi ukrainiečių gimtąja kalbėt biggrin.gif
———
Nieko negaliu padaryt - čia man po voice taip doh.gif biggrin.gif iki tol nepasižymėjau raganos savybėm biggrin.gif

Atsakyti
Bet koks oras pastarosiomis dienomis bigsmile.gif Gryna vasara - šilčiau nei kokioj Barselonoj biggrin.gif (skaičiau Ispanijoj kažkurioj vietoj ir prisnigę buvo :oh )
Bet taip juokingai - vienos išsinuoginę su vasarinėm suknelėm eina, kiti - su striukėm. Man kažkaip irgi nebeaišku ką rengtis doh.gif Kažkaip sunku patikėt, kad tokiu metų laiku vasara atėjo smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 18:48)
bet vakar taip žalia nebebuvo kaip anąkart
———
Nu su šitais dviem matyt neatitinka kažkokie energetiniai laukai biggrin.gif
———
Nieko negaliu padaryt - čia man po voice taip doh.gif biggrin.gif iki tol nepasižymėjau raganos savybėm biggrin.gif

aha, turbūt dėl to, kad nebedalino marškinėlių smile.gif
---
biggrin.gif Pas juos ne tom bangom sklinda energija biggrin.gif
---
užkrėtė tave biggrin.gif

___

Ieškojau specialiai tos Seriožkos konferencijos, bet žinok niekur neradau doh.gif biggrin.gif Toks vaizdas, kad pradėjo slėptis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2019 - 19:50
Oo, ne tik aš pasiilgau voiciuko laugh.gif

https://www.instagra...d=1p2rlpc0e2rig

Blyn nervuoja - klausia jo kada studijinė daina, tai “labai, labai greit jau” doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 26, 19:50)
Bet koks oras pastarosiomis dienomis
——
Gryna vasara - šilčiau nei kokioj Barselonoj (skaičiau Ispanijoj kažkurioj vietoj ir prisnigę buvo )——-
Bet taip juokingai - vienos išsinuoginę su vasarinėm suknelėm eina, kiti - su striukėm. Man kažkaip irgi nebeaišku ką rengtis doh.gif Kažkaip sunku patikėt, kad tokiu metų laiku vasara atėjo 
aha, turbūt dėl to, kad nebedalino marškinėlių
---
Pas juos ne tom bangom sklinda energija
---
užkrėtė tave
___

Ieškojau specialiai tos Seriožkos konferencijos, bet žinok niekur neradau Toks vaizdas, kad pradėjo slėptis

Aha bigsmile.gif nors va pataria nebūt lauke dėl užterštumo.. tai šiandien jau nusprendžiau iš darbo pėstute neit doh.gif biggrin.gif
——-
blink.gif eik jau??
———
Nu biškį lievai - ryte ir su striuke šalta, o iš darbo jau trumpom rankovėm einu (nu bet greit einu , tai pta tas), nors vėjas dar šaltas...
———-
Arba jos nėra biggrin.gif
———-
.. klastūnynas, nu ką aš galiu pasakyt biggrin.gif
———-
Nu aš sakau doh.gif gal ištrynė? biggrin.gif
Papildyta:
Ai gi atknisau dainos žodžius ukrainietiškus tos Treba... tai pasirodo ne Dano tarime esmė - viskas gerai su jo tarimu - aš pačių žodžių, kaip paaiškėjo, nesuprantu doh.gif biggrin.gif Oksės lengva dalis, nu jo daly - pusę žodžių suprantu.. ot gražu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai klausyyyk, su šituo koncu, kur sakiau, pasirodo dramos.. žiauru šiaip..

https://www.15min.lt...ia-1050-1136418
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 22:03)
Oo, ne tik aš pasiilgau voiciuko
https://www.instagra...d=1p2rlpc0e2rig
----
Blyn nervuoja - klausia jo kada studijinė daina, tai “labai, labai greit jau”
-----
Aha bigsmile.gif nors va pataria nebūt lauke dėl užterštumo.. tai šiandien jau nusprendžiau iš darbo pėstute neit
——-
eik jau??
———
Arba jos nėra
———-
Ai gi atknisau dainos žodžius ukrainietiškus tos Treba... tai pasirodo ne Dano tarime esmė - viskas gerai su jo tarimu - aš pačių žodžių, kaip paaiškėjo,  nesuprantu  Oksės lengva dalis, nu jo daly - pusę žodžių suprantu.. ot gražu

Eilinį kartą susikalbat mintimis doh.gif O gal Tinačkos pasiilgo labiau nei paties Voice? biggrin.gif
Bet tai vėl žvilgsniuką nutaisęs, buria biggrin.gif
Beje, labai patinka man tas jo švarkas, noriu kažko panašaus ir aš bigsmile.gif
---
Ale kokia nekantri laugh.gif Leisk pailsėt žmogui doh.gif
---
nu jo, tas užterštumas tai erzina. Gamtai reikia lietaus, bet mum gi nesinori.. biggrin.gif
---
aha, skaičiau kažkur.
---
:oh biggrin.gif
---
loooool biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 26, 23:40)
Bet tai klausyyyk, su šituo koncu, kur sakiau,  pasirodo dramos.. žiauru šiaip..

https://www.15min.lt...ia-1050-1136418

blink.gif bet tai ot ant aferistų papuolė doh.gif Kažkaip abejoju, kad ir žmonėm pinigus grąžins doh.gif
Man atrodo, kažkada irgi kažkoks koncas neįvyko dėl aferistų organizatorių.
Bet tai koks naglumas :oh Taigi puikiai supranta, kad neišsisuks ir vistiek kuria aferas :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2019 - 23:50
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 26, 23:47)
O gal Tinačkos pasiilgo labiau nei paties Voice?
——
Bet tai vėl žvilgsniuką nutaisęs, buria
——
Beje, labai patinka man tas jo švarkas, noriu kažko panašaus ir aš
---
Ale kokia nekantri : Leisk pailsėt žmogui
---
nu jo, tas užterštumas tai erzina. Gamtai reikia lietaus, bet mum gi nesinori..
---
loooool
——-
bet tai ot ant aferistų papuolė Kažkaip abejoju, kad ir žmonėm pinigus grąžins
Man atrodo, kažkada irgi kažkoks koncas neįvyko dėl aferistų organizatorių.
Bet tai koks naglumas Taigi puikiai supranta, kad neišsisuks ir vistiek kuria aferas

laugh.gif kad jau vsio, man rodos, jį jau užkniso paskui tą Tinočką lakstyt : D jau matės paskutinėj laidoj, ji vis dar taip pat nužiūrėdavo, o jis jau kažkaip net dėmesio nebekreipė.. Tina kiba su savo boyfriendu susitaikė - pažiūrėjau ką rodys per tą 1+1, kai nebėr voico, tai dvi dienas iš eilės - jos koncas laugh.gif
Bet kaip keista ryt bus voice... unsure.gif vakar dar pažiūrėjau vaikų finalą, nu koks nuobodus šakės - net nulūžau į galą...
——-
laugh.gif Nu profilaktiškai vis paleidžia kokią dozę kerų, jei netyčia baigtųsi galiojimas biggrin.gif
———
Aha fainas wub.gif Labai panašų turėjau vaikystėj - lygiai tokios pat spalvos iš verstos kožos.. bet tada jo kažkaip nemėgau - labai sunkus buvo tongue.gif
———-
Tegu įrašo, atvažiuoja koncui ir ilsisi nors metus laugh.gif nu tiksliau ne metus -iki kokio vasario (ar kada ten pradžia voice) laugh.gif
Nors jo, tu teisi - tegu ilsisi, ir aš nuo jo pailsėsiu biggrin.gif vsio dabar tikrai nustoju googlint... o apie dainą gal kaip nors mintimis praneš, kai bus lotuliukas.gif

Persijungiam į EV režimą biggrin.gif nežinau kodėl, bet prajuokino - “liubimyj letajuščij pevec” lotuliukas.gif
https://www.instagra...id=aql8c9zst9uo
——
Pala, kai užkepins iki 27, tai norėsis lietaus
——-
Nejuokinga, dabar suprantu, kaip tu jauteis per voice biggrin.gif :ooh: kai pusės nesupranti.. dar prieš porą dienų mačiau intervą su Okse, pasakojo, kad kai kurė tą dainą, taip nuoširdžiai abu su Danuvatsišnekėjo apie viską, tai sakė jis net atsigavo, nes pačioj pradžioj, per atrankos etapą nesuprasdavo nieeeeko.. visiškai nieko kas vyksta biggrin.gif nu labai nejaukiai turėjo jaustis... bet tai kaip man vis tiek keista - jei jau kvieti iš kitos šalies žmogų, ir jis nesupranta - nu tai džyz bent esmę išverskit į ausines.. man rodos elementari kultūra tiesiog... jis net per koncus dainų esmę atpasakoja, nors va atrodytų dainos tai dar koks skirtumas ar suprasi.. žodžiu vargšas - poroj atsisakė voice’ų dalyvaut, tai pradžioj manau gailėjosi, kad ir šitam sutiko laugh.gif
———
Joo, jau ne pirmas kartas tikrai, jau tuoj baisu pirkt bus bilietus... šiaip aš jos žiauriai nemėgstu, bet už ką gerbiu, tai kad net žinodama, kad nesumokės tų pinigų (nes po dviejų koncertų Rygoj ir Taline sužinojo, kad ir už anuos negaus nieko), vistiek atvažiavo koncertuot dėl gerbėjų smile.gif ir net kai pasakė, kad nebus scenos, norėjo lauke koncertuot : D
Papildyta:
Aš nesuprantu, nu jį tikrai reiktų kokiam rusy EV periodu uždaryt biggrin.gif doh.gif taip ir sekios iš paskos visąlaik...
Aš jau taip ir matau - nori pvz nusifotkint su S, bet kur tau - prisiklijuos iš kitos pusės doh.gif lotuliukas.gif

https://www.instagra...d=125eoex6v9wje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 27 balandžio 2019 - 07:10
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 27, 09:17)
kad jau vsio, man rodos, jį jau užkniso paskui tą Tinočką lakstyt  jau matės paskutinėj laidoj, ji vis dar taip pat nužiūrėdavo, o jis jau kažkaip net dėmesio nebekreipė..
----
Tina kiba su savo boyfriendu susitaikė - pažiūrėjau ką rodys per tą 1+1, kai nebėr voico, tai dvi dienas iš eilės - jos koncas 
----
Bet kaip keista ryt bus voice... vakar dar pažiūrėjau vaikų finalą, nu koks nuobodus šakės - net nulūžau į galą...
——-
Aha fainas  Labai panašų turėjau vaikystėj - lygiai tokios pat spalvos iš verstos kožos.. bet tada jo kažkaip nemėgau - labai sunkus buvo
———-
Tegu įrašo, atvažiuoja koncui ir ilsisi nors metus  nu tiksliau ne metus -iki kokio vasario (ar kada ten pradžia voice)
Nors jo, tu teisi - tegu ilsisi, ir aš nuo jo pailsėsiu  vsio dabar tikrai nustoju googlint... o apie dainą gal kaip nors mintimis praneš, kai bus
-------
Persijungiam į EV režimą  nežinau kodėl, bet prajuokino - “liubimyj letajuščij pevec”
https://www.instagra...id=aql8c9zst9uo
——
Pala, kai užkepins iki 27, tai norėsis lietaus
——-
Nejuokinga, dabar suprantu, kaip tu jauteis per voice kai pusės nesupranti..
---
dar prieš porą dienų mačiau intervą su Okse, pasakojo, kad kai kurė tą dainą, taip nuoširdžiai abu su Danuvatsišnekėjo apie viską, tai sakė jis net atsigavo, nes pačioj pradžioj, per atrankos etapą nesuprasdavo nieeeeko.. visiškai nieko kas vyksta  nu labai nejaukiai turėjo jaustis... bet tai kaip man vis tiek keista - jei jau kvieti iš kitos šalies žmogų, ir jis nesupranta - nu tai džyz bent esmę išverskit į ausines.. man rodos elementari kultūra tiesiog... jis net per koncus dainų esmę atpasakoja, nors va atrodytų dainos tai dar koks skirtumas ar suprasi.. žodžiu vargšas - poroj atsisakė voice’ų dalyvaut, tai pradžioj manau gailėjosi, kad ir šitam sutiko
———
Joo, jau ne pirmas kartas tikrai, jau tuoj baisu pirkt bus bilietus... šiaip aš jos žiauriai nemėgstu, bet už ką gerbiu, tai kad net žinodama, kad nesumokės tų pinigų (nes po dviejų koncertų Rygoj ir Taline sužinojo, kad ir už anuos negaus nieko), vistiek atvažiavo koncertuot dėl gerbėjų  ir net kai pasakė, kad nebus scenos, norėjo lauke koncertuot
-----
Aš nesuprantu, nu jį tikrai reiktų kokiam rusy EV periodu uždaryt  taip ir sekios iš paskos visąlaik...
Aš jau taip ir matau - nori pvz nusifotkint su S, bet kur tau - prisiklijuos iš kitos pusės
https://www.instagra...d=125eoex6v9wje

biggrin.gif nu pasilinksmino abu ir gana biggrin.gif Iki kitų metų..gal biggrin.gif
---
:oh biggrin.gif visko gali būt. Grįžo į realybę, tskant biggrin.gif
---
Ta prasme? Bus vėl Voice kažkoks?
---
loool :oh sunku panešt buvo? biggrin.gif
---
biggrin.gif nu jo, tau net nereikia googlint, jūs gi mintimis susikalbat :laugh
---
Gerai, kad ne "letajuščij objekt" :oh nuskambėjo kažkaip kaip apie NVO biggrin.gif
---
nu žinok šiandien apie tai jau ir pagalvojau biggrin.gif Gal 28 laipsniai buvo blink.gif O ant saulės tai iš vis belekiek :oh Grynai kaip būna karštą vasaros dieną. Pasigailėjau, kad suknelės nesirengiau.

Beje, bevaikščiojant, su Zilniu vos nesusidūriau biggrin.gif Ėjo išsišiepęs susikabinęs su žmona(nu turbūt žmona biggrin.gif )
---
va va : D
---
aha, keista man irgi unsure.gif Taigi nesunku tą ausinę įkišt į ausį :oh biggrin.gif Bet va, jam gal ir į naudą išėjo - pradėjo suprast ukrainietiškai. Jei ir kitam Voice sudalyvautų, tai jau gal ir laisvai varytų ukrainiečių kalba, kai jis toks gabus biggrin.gif
---
aš tai jos net nežinau, bet perskaičius tą straipsnį irgi pagalvojau - nu tikrai šaunuolė smile.gif Neįsivaizduoju kas dar taip pasielgtų dėl gerbėjų.
---
lol :oh bet tu pažiūrėk, kažkurioj foto, tai net apraizgęs Seriožką kaip su kokiais čiuptuvais :oh Tiek jau įsikabinęs :oh
O čia kažkoks pre-party buvo ane? Nes matau ir kiti EV dalyviai prisifotkinę smile.gif Juračkos, aišku, nėra. Nors į Maskvą ne taip lengva ir nusigaut vien dėl vizų. O jeigu net iki Latvijos nenuvažiavo, tai čia tuo labiau.
Atsakyti