Labas
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 00:25)
Ane? Nu gal visą dieną būnant ir taip aš miške buvau kokį pusdienį, tai kažkaip labai fainas oras pasirodė nu aišku miške jokio vėjuko...
Nu čia nesiskaito nors visų ir aš neklausiau dar,
bet užtaikiau ant to tavo Serhato dainos, man tokia grynai right said Fred ir pats į jį panašus : D
Tik ant savęs nepurkšk..
nu ir fantazija, jūsų tamsta..
Kur Graikijoj dainavo? Ten tą Sdavaisia dainą dainavo radijuj gyvai, tai ten išvis super.. nu niekuo nuo įrašo nesiskyrė...
Uuuuoj žvengčiau bet taip būna, tai nenustebčiau
-
Nu bet grynai, tik baigias voice, tik atsikvėpi, kad pagaliau, ateina EV ir toks išlenda
i know what you did last summer bet keista įsijungi pasiklausyt EV dainų - skirtingos šalys, bet dainininkai tau matyti iš vieno to pačio projektėlio ot globalizacija tai dar Kazka nepateko - irgi iš Voice.. ir Seriožka iš Voice
-
Gerai bent vaikų voice ramiai pažiūrėt pavyks nu nebent pakvies Dančiką kokiam finale sudainuot a jei pakvies, tas tikrai nepraleis progos atsisakyt
________
Kokį fainą filmą pažiūrėjau - Instant family pagal tikrą istoriją pastatytas..
-----
O beje! Girdėjau per žinias, kad yra tikimybė, kad gali ir atšaukt EV, nes ten apšaudymai eilinį kartą prasidėjo Izraely
tai taip, kai vėjas nepūtė tai normaliai, bet jau kai užpūsdavo, tai grynai kaip žiemą šaltis

Kažkokios klimato anomalijos - nuo vasaros karščio iki žiemos žvarbumo :oh
---
Tavo Serhato sako

Kad dar nepareiškiau nuosavybės teisių ir kažkaip visai nėra noro
Nu bet jo, kai pasakei, tai tikrai kažkuo asocijuojasi su tuo Fredu
---
ok
--
nu jo...kuo nessiskundžiu, tai nesiskundžiu

Dažniausiai per daug tos fantazijos būna pas mane :oh
---
nežinau ar Graikijoj :hm Eurovizinę kur dainavo, kai analizavom ar įrašas, ar ne
---
: D iš savo patirties, ane
---
loool :oh Bet tikrai - toks vaizdas, kad tas voice'as visus eurovizinius dalyvius susirinkęs

Atrodo, visai maža ta Europa.
--
Tai pala, jau rodė vieną laidą vaikų Voice? Kas mokytojai? Ta prasme, ar iš anų nei vieno nėr?
---
negirdėtas kažkaip

Iš naujų?
---
rimtai?

nu baisu ten, iš tikrųjų, kai nežinai ar užskris kokia raketa, ar ne :oh
______
Beje, skaičiau Šimonytės ir V. Landsbergio pasisakymą dėl referendumo dėl seimo narių skaičiaus mažinimo. Kažkaip buvau nesusimąsčius apie tai, kad reikia neimt neimt būtent šio biuletenio iš vis atėjus balsuot.
Nes iš tikrųjų, juk tik tokiu atveju neįvyks tas neaiškus referendumas. Dauguma balsuosiančių, aišku, balsuos, kad reik sumažint. O jeigu nubalsuosim "ne", tai vistiek skaitysis kaip balsas. Todėl reikia iš vis neimt.
Įsivaizduojat, sumažintų seimo narių skaičių ir kaip išaugtų korupcija

Ir visokie gražuliai ir panašūs tipai įgautų dar didesnį svorį seime :oh
Tai va, galvoju reik pasidalint tokiais pastebėjimais ( nu nebent norėsit balsuot už

)