Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

kooookia nereali blink.gif žinau, kad ne eurovizinė, žinau, kad net nepateks į finalą, nes visiškas ne formatas, bet kaaaip man gražu, net šiurpuliukai bėgo.. tas atvejis, kai nesupranti nei vieno žodžio, bet jauti dainą lyg suprastum viską wub.gif labai užkabino už širdies.. tikrai balsuosiu smile.gif
ir šitas Oto mano nr 1 favoritas buvo visų Voice Ukrainietiškų (pas Slavką komandoj buvo).. atsimenu taip pikta buvo, kad nepraėjo toliau, nes gruzinas, (o projektas gi šalies balsas)..

https://www.youtube....h?v=Blvo_Ol4Bzc

ir beje! šitas Oto gi mano nr 1 favoritas buvo visų Voice Ukrainietiškų (pas Slavką komandoj buvo).. dar gal pasakojau, čia šitas kur nelimėjo, nes gruzinas, (o projektas gi tipo ŠALIES balsas).. ale bet nu niekur toli nedingstu nuo Voice - net EV persekioja lotuliukas.gif doh.gif nors tik dabar išvis ir pamačiau, kad jis dalyvauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 gegužės 2019 - 13:35
oj geras!!! smile.gif ir Armėnų mergaitė iš Voice pernykščio, pas Potapą nuėjo bigsmile.gif dar man rodos irgi finale buvo

https://www.youtube....h?v=gHuuxxI9fCg
Atsakyti
Labas smile.gif
Kaaaip sušalau šiandien. Beveik visą dieną lauke prabuvau, tai eina sau kaip šalta :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 05, 15:04)
einu daryt revizijos EV  kažkaip jau kitą savaitę, o aš dar namų darbų nepadarius - vos kelias dainas girdėjus  kol kas labai užkabino Čingizo daina visai šveicarų užkabino irgi.. nors vietom muzikoj erzina toks jaučiasi habibiškumas
---
kokia ten nata, ten visas kvapas kaip bloškia į šalį, kaip cunamis koks
-----
žinok po voice, labai daug jų dalyvaujančių kitąmet atrankoj manau bus  ir manau Saška ne išimtis Che che.. (evilsmile)
------
kaip neaišku? tai sakė, kad vienas..
----
jo, paskutiniu metu S labai švariai dainuoja - niekuo nesiskiria nuo įrašo
-----
galėtų ir neišleist iki EV pabaigos  nu negalima tokio į žmones leist..
------
bet tai žiūrėk gal jis ir nenusiims tų akinių..
-------
doh.gif nu gerai, pravažiavom jau tą Mikį - jau jaučiu vargšui ausys kaista per tave laugh.gif

lol :oh biggrin.gif
Aš perklausiau mixą po keliolika skundžių kiekvienos dainos, bet irgi nesijaučiu dar namų darbų atlikus kažkaip :oh
---
: D nu sudominai, reiks eit patestuot tuos kvepalus.
---
Juokis juokis doh.gif : D Va paims Dančikas ir sudalyvaus kitais metais kaip Moldavijos atstovas bigsmile.gif
---
ai, nu jei sakė, tai tada reiškia vienas biggrin.gif Kažkaip praleidau šią momentą ir jau mintyse prikūriau visokių scenarijų(pvz įplaukia laivas ir sėdi penki back'ai - po du iš kraštų irkluoja o vienas laivo gale : D Ir Seriožka dainuoja bigsmile.gif )
---
nu jeigu taip sudainuos kaip tame įraše, kur buvau įmetus, tai būtų vaaaau wub.gif
---
:oh : D bet tikrai :oh
----
ai, tai vistiek kai žinai kas po akiniais slepiasi, vistiek ne tas :laugh
---
loool :oh aha, tikrai vargšas biggrin.gif Nenusipelnė tiek apkalbų. O gal va ims ir kris į akį per pačią EV bigsmile.gif Nu dar iki galo nenurašau jo - žiūrėsiu kaip scenoj atrodys biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 05, 15:20)
kooookia nereali  žinau, kad ne eurovizinė, žinau, kad net nepateks į finalą, nes visiškas ne formatas, bet kaaaip man gražu, net šiurpuliukai bėgo.. tas atvejis, kai nesupranti nei vieno žodžio, bet jauti dainą lyg suprastum viską labai užkabino už širdies.. tikrai balsuosiu
ir šitas Oto mano nr 1 favoritas buvo visų Voice Ukrainietiškų (pas Slavką komandoj buvo).. atsimenu taip pikta buvo, kad nepraėjo toliau, nes gruzinas, (o projektas gi šalies balsas)..

https://www.youtube....h?v=Blvo_Ol4Bzc
ale bet nu niekur toli nedingstu nuo Voice - net EV persekioja nors tik dabar išvis ir pamačiau, kad jis dalyvauja

nu jo tokia neformatinė labai. Prie normalesnių šių metų priskirčiau smile.gif Bet greičiausiai nepapuls į finalą..
Bet tai tas Voice tikrai tave persekioja net per EV blink.gif biggrin.gif Ir dar sakai, kad favoritas buvo. Geras čia bigsmile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 05, 16:54)
oj geras!!! ir Armėnų mergaitė iš Voice pernykščio, pas Potapą nuėjo  dar man rodos irgi finale buvo
https://www.youtube....h?v=gHuuxxI9fCg

ne, nu doh.gif Tau Voice nepavyks atsikratyt laugh.gif Pats Voice'as kažkaip prikibo prie tavęs biggrin.gif
Nepamenu Armėnijos dainos, reiks vėliau paklausyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 gegužės 2019 - 21:35
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 05, 21:34)
Kaaaip sušalau šiandien. Beveik visą dieną lauke prabuvau, tai eina sau kaip šalta
——-
Aš perklausiau mixą po keliolika skundžių kiekvienos dainos, bet irgi nesijaučiu dar namų darbų atlikus kažkaip
---
nu sudominai, reiks eit patestuot tuos kvepalus.
---
Juokis juokis Va paims Dančikas ir sudalyvaus kitais metais kaip Moldavijos atstovas
---
ai, nu jei sakė, tai tada reiškia vienas Kažkaip praleidau šią momentą ir jau mintyse prikūriau visokių scenarijų(pvz įplaukia laivas ir sėdi penki back'ai - po du iš kraštų irkluoja o vienas laivo gale Ir Seriožka dainuoja :
---
nu jeigu taip sudainuos kaip tame įraše, kur buvau įmetus, tai būtų vaaaau
---
loool aha, tikrai vargšas Nenusipelnė tiek apkalbų. O gal va ims ir kris į akį per pačią EV : Nu dar iki galo nenurašau jo - žiūrėsiu kaip scenoj atrodys
nu jo tokia neformatinė labai.
———
Prie normalesnių šių metų priskirčiau Bet greičiausiai nepapuls į finalą..
——-
Bet tai tas Voice tikrai tave persekioja net per EV Ir dar sakai, kad favoritas buvo. Geras čia
——-
ne, nu  Tau Voice nepavyks atsikratyt : Pats Voice'as kažkaip prikibo prie tavęs 
Nepamenu Armėnijos dainos, reiks vėliau paklausyt.

Ane? Nu gal visą dieną būnant ir taip unsure.gif aš miške buvau kokį pusdienį, tai kažkaip labai fainas oras pasirodė smile.gif nu aišku miške jokio vėjuko...
———
Nu čia nesiskaito : D nors visų ir aš neklausiau dar, bet užtaikiau ant to tavo Serhato dainos, man tokia grynai right said Fred biggrin.gif ir pats į jį panašus : D
———
Tik ant savęs nepurkšk..
———
Nu žinai.. norėt sudalyvaut neužtenka, reik dar laimėt atranką biggrin.gif ai jei per tiek metų nesugalvojo, jau ir nesugalvos.
——-
doh.gif nu ir fantazija, jūsų tamsta.. biggrin.gif
———
Kur Graikijoj dainavo? Ten tą Sdavaisia dainą dainavo radijuj gyvai, tai ten išvis super.. nu niekuo nuo įrašo nesiskyrė...
———
Uuuuoj žvengčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet taip būna, tai nenustebčiau biggrin.gif
———-
Nu ji labai nuvertinta, šiaip žiauriai stipri daina..
———-
Nu bet grynai, tik baigias voice, tik atsikvėpi, kad pagaliau, ateina EV ir toks išlenda “i know what you did last summer” lotuliukas.gif bet keista įsijungi pasiklausyt EV dainų - skirtingos šalys, bet dainininkai tau matyti iš vieno to pačio projektėlio biggrin.gif ot globalizacija biggrin.gif tai dar Kazka nepateko - irgi iš Voice.. ir Seriožka iš Voice biggrin.gif
——-
Gerai bent vaikų voice ramiai pažiūrėt pavyks doh.gif biggrin.gif nu nebent pakvies Dančiką kokiam finale sudainuot biggrin.gif a jei pakvies, tas tikrai nepraleis progos atsisakyt : D
________
Kokį fainą filmą pažiūrėjau - Instant family wub.gif pagal tikrą istoriją pastatytas..
Papildyta:
O beje! Girdėjau per žinias, kad yra tikimybė, kad gali ir atšaukt EV, nes ten apšaudymai eilinį kartą prasidėjo Izraely doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 gegužės 2019 - 22:29
Labas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 00:25)
Ane? Nu gal visą dieną būnant ir taip aš miške buvau kokį pusdienį, tai kažkaip labai fainas oras pasirodė  nu aišku miške jokio vėjuko...
———
Nu čia nesiskaito  nors visų ir aš neklausiau dar, bet užtaikiau ant to tavo Serhato dainos, man tokia grynai right said Fred  ir pats į jį panašus : D
———
Tik ant savęs nepurkšk..
———
nu ir fantazija, jūsų tamsta.. 
———
Kur Graikijoj dainavo? Ten tą Sdavaisia dainą dainavo radijuj gyvai, tai ten išvis super.. nu niekuo nuo įrašo nesiskyrė...
———
Uuuuoj žvengčiau bet taip būna, tai nenustebčiau
———-
Nu bet grynai, tik baigias voice, tik atsikvėpi, kad pagaliau, ateina EV ir toks išlenda “i know what you did last summer”  bet keista įsijungi pasiklausyt EV dainų - skirtingos šalys, bet dainininkai tau matyti iš vieno to pačio projektėlio  ot globalizacija  tai dar Kazka nepateko - irgi iš Voice.. ir Seriožka iš Voice
——-
Gerai bent vaikų voice ramiai pažiūrėt pavyks nu nebent pakvies Dančiką kokiam finale sudainuot a jei pakvies, tas tikrai nepraleis progos atsisakyt
________
Kokį fainą filmą pažiūrėjau - Instant family  pagal tikrą istoriją pastatytas..
-----
O beje! Girdėjau per žinias, kad yra tikimybė, kad gali ir atšaukt EV, nes ten apšaudymai eilinį kartą prasidėjo Izraely

tai taip, kai vėjas nepūtė tai normaliai, bet jau kai užpūsdavo, tai grynai kaip žiemą šaltis doh.gif Kažkokios klimato anomalijos - nuo vasaros karščio iki žiemos žvarbumo :oh
---
Tavo Serhato sako doh.gif laugh.gif Kad dar nepareiškiau nuosavybės teisių ir kažkaip visai nėra noro biggrin.gif biggrin.gif
Nu bet jo, kai pasakei, tai tikrai kažkuo asocijuojasi su tuo Fredu biggrin.gif
---
ok biggrin.gif
--
nu jo...kuo nessiskundžiu, tai nesiskundžiu doh.gif Dažniausiai per daug tos fantazijos būna pas mane :oh
---
nežinau ar Graikijoj :hm Eurovizinę kur dainavo, kai analizavom ar įrašas, ar ne smile.gif
---
: D iš savo patirties, ane biggrin.gif
---
loool :oh Bet tikrai - toks vaizdas, kad tas voice'as visus eurovizinius dalyvius susirinkęs biggrin.gif Atrodo, visai maža ta Europa.
--
Tai pala, jau rodė vieną laidą vaikų Voice? Kas mokytojai? Ta prasme, ar iš anų nei vieno nėr?
---
negirdėtas kažkaip smile.gif Iš naujų?
---
rimtai? blink.gif nu baisu ten, iš tikrųjų, kai nežinai ar užskris kokia raketa, ar ne :oh

______

Beje, skaičiau Šimonytės ir V. Landsbergio pasisakymą dėl referendumo dėl seimo narių skaičiaus mažinimo. Kažkaip buvau nesusimąsčius apie tai, kad reikia neimt neimt būtent šio biuletenio iš vis atėjus balsuot.
Nes iš tikrųjų, juk tik tokiu atveju neįvyks tas neaiškus referendumas. Dauguma balsuosiančių, aišku, balsuos, kad reik sumažint. O jeigu nubalsuosim "ne", tai vistiek skaitysis kaip balsas. Todėl reikia iš vis neimt.
Įsivaizduojat, sumažintų seimo narių skaičių ir kaip išaugtų korupcija doh.gif Ir visokie gražuliai ir panašūs tipai įgautų dar didesnį svorį seime :oh
Tai va, galvoju reik pasidalint tokiais pastebėjimais ( nu nebent norėsit balsuot už biggrin.gif )
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 13:19)
Kažkokios klimato anomalijos - nuo vasaros karščio iki žiemos žvarbumo
---
Kad dar nepareiškiau nuosavybės teisių ir kažkaip visai nėra noro
——
nu jo...kuo nessiskundžiu, tai nesiskundžiu : Dažniausiai per daug tos fantazijos būna pas mane
---
nežinau ar Graikijoj :hm Eurovizinę kur dainavo, kai analizavom ar įrašas, ar ne
---
iš savo patirties, ane
---
loool Bet tikrai - toks vaizdas, kad tas voice'as visus eurovizinius dalyvius susirinkęs Atrodo, visai maža ta Europa.
--
Tai pala, jau rodė vieną laidą vaikų Voice? Kas mokytojai? Ta prasme, ar iš anų nei vieno nėr?
---
negirdėtas kažkaip  Iš naujų?
---
rimtai? : nu baisu ten, iš tikrųjų, kai nežinai ar užskris kokia raketa, ar ne
______
Įsivaizduojat, sumažintų seimo narių skaičių ir kaip išaugtų korupcija doh.gif Ir visokie gražuliai ir panašūs tipai įgautų dar didesnį svorį seime :oh
Tai va, galvoju reik pasidalint tokiais pastebėjimais ( nu nebent norėsit balsuot už

Bet tikrai, kažkokie jau nenormalūs šuoliai..
———
biggrin.gif nu tai sakei jamamas tau biggrin.gif
———
Loool
———-
Sklerozė visai nepamenu apie kurį čia biggrin.gif
———-
doh.gif nu žymi frazė liudija, kad matyt vis tik ne tik man taip nutinka biggrin.gif kažk atgalinis kelias irgi veikia - vis laukiu lotuliukas.gif
———-
Net tik sakiau atsimeni, kad man tas voice 100kart stipresnis už EV, ir va biggrin.gif
———
Ai ne, gal 2018 m...
——-
Šiaip tikrai pavojinga, ten amžinai neprognozuojama situacija
———-
Oj aš tai tikrai balsuosiu už sumažinimą, būtent kad visokie gražuliainir lėktų iš ten. Ir jau seniai įrodyta, kad tokiai mažai šaliai per didelė prabanga toks kiekis narių. Dėl korupcijos, idealiu atveju tu teisi, bet realybė kiek kitokia biggrin.gif aš garantuoju, kad koks 80% narių įsimaišę į korupcijas (nu pagrinde ten neina švarūs žmonės biggrin.gif ), tai kuo mažiau jų bus, tuo mažesnė ir korupcija...pažiūrėk kai būna posėdžiai - koks šeštadalis sėdi, o visi kiti gastroliuoja neaišku kur, bet ne darbo vietoj tikrai.. o mokesčių mokėtojai juos išlaiko.. tinginius tokius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 16:26)
biggrin.gif nu tai sakei jamamas tau biggrin.gif
———
Sklerozė visai nepamenu apie kurį čia
———-
nu žymi frazė liudija, kad matyt vis tik ne tik man taip nutinka  kažk atgalinis kelias irgi veikia - vis laukiu
———-
Net tik sakiau atsimeni, kad man tas voice 100kart stipresnis už EV, ir va
———
Oj aš tai tikrai balsuosiu už sumažinimą, būtent kad visokie gražuliainir lėktų iš ten. Ir jau seniai įrodyta, kad tokiai mažai šaliai per didelė prabanga toks kiekis narių. Dėl korupcijos, idealiu atveju tu teisi, bet realybė kiek kitokia biggrin.gif aš garantuoju, kad koks 80% narių įsimaišę į korupcijas (nu pagrinde ten neina švarūs žmonės biggrin.gif ), tai kuo mažiau jų bus, tuo mažesnė ir korupcija...pažiūrėk kai būna posėdžiai - koks šeštadalis sėdi, o visi kiti gastroliuoja neaišku kur, bet ne darbo vietoj tikrai.. o mokesčių mokėtojai juos išlaiko.. tinginius tokius biggrin.gif

Nejuokauk taip stipriai biggrin.gif Būčiau jau užrezervavus seniai biggrin.gif Sakiau, kad šiais metais taip prastai, kad net šitas atrodo vienas jamamesnių doh.gif biggrin.gif
----
Nu taigi taip neseniai buvo tas jo pasirodymas doh.gif biggrin.gif Ten kažkokie šokėjai pradžioj šoko biggrin.gif
---
nesuveiks tas atgalinis taip greitai laugh.gif
---
aha, grynai doh.gif biggrin.gif
---

Nu taip, realiai švarūs žmonės ten neina, bet jei galvotume apie tą idealų atvejį, tai jei norisi kažką papirkt, tai jau turėtų per didesnį kiekį žmonių praeit, sudėtingėja ta galimybė. O ir šiaip, juk kuo daugiau žmonių balsuoja priimant įstatymus, tuo didesnė demokratija smile.gif Kas dėl finansinės pusės, tai paskaičiavo ten kažkas, kad berods kiekvienam gyventojui seimo narių sumažinimas kainuotų mažiau maždaug 10 centų. Tai vien jau dėl to aš ir pagalvojau, kad dėl dešimties centų neverta rizikuot unsure.gif Žinoma, idealiu atveju, jei visi normalūs žmonės ten pakliūtų ir ne aferistai, tai aišku, geriau kuo mažiau, vis sutaupytume, bet kaip matom ką išrenka - visokius valstiečius ir gražulius doh.gif O kad Gražulis nepatektų į seimą, tai, man atrodo, čia misija neįmanoma.. Jam užtenka parėkaut prieš gėjus ir jis jau seime :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 gegužės 2019 - 16:07
Blackkiss, kas naujo iš Seriožkos eurovizinio fronto? biggrin.gif Nieko įdomaus nevyksta?

Bandžiau ieškot Jurijaus interviu, bet kad nieks už akies neužkliuvo - atrodo, kaip nėra jo doh.gif Nesuprantu, jau gi turėjo būt vakar nuvykęs g.gif ir repeticijos kažkada jau prasidės biggrin.gif Gal nepamirš ateit doh.gif biggrin.gif

Bet kažin kur Ingėnas dingus g.gif Nei per Velykas neužėjo kas jai nebūdinga. Braškė tai pastoviai dingsta, o Ingėnas kažkaip dažniau apsireikšdavo unsure.gif Negi nieks pas mus neateis ir per eurovizinį laikotarpį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 gegužės 2019 - 17:44
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 17:44)
Blackkiss, kas naujo iš Seriožkos eurovizinio fronto? Nieko įdomaus nevyksta?
—————-
Bandžiau ieškot Jurijaus interviu, bet kad nieks už akies neužkliuvo - atrodo, kaip nėra jo Nesuprantu, jau gi turėjo būt vakar nuvykęs : ir repeticijos kažkada jau prasidės Gal nepamirš ateit
———
Bet kažin kur Ingėnas dingus Nei per Velykas neužėjo kas jai nebūdinga. Braškė tai pastoviai dingsta, o Ingėnas kažkaip dažniau apsireikšdavo : Negi nieks pas mus neateis ir per eurovizinį laikotarpį

Nu kas naujo, bastosi po miestą, maroziuku persirengęs doh.gif atostogaut atvažiavo plem biggrin.gif
https://www.instagra...d=15a0kdunsj4ca
Ir dar barzdą augint pradėjo nuuu! biggrin.gif išeis tuoj su didbarzde biggrin.gif dar gerai, kad ne žilstelėjus! biggrin.gif dar ir šitas traumuotų biggrin.gif
———
Tai nuvyko smile.gif labai daug fotkių įmesta buvo, ir rašė kaip ten LTuviai jį pasitiko smile.gif repeticijos vakar buvo pirmos keliom šalim, o kita repeticija gal ryt? Nes kažkaip tyluma ramuma iš EV fronto.. arba vėl ryšys dingo biggrin.gif
———
Nu bet tikrai visai dingus verysad.gif INGEEEEENAI! biggrin.gif ateik, laikas aptart EV biggrin.gif
Atsakyti
A tu įsivaizduoji ta Treba daina bus tik Birželi blink.gif blink.gif aš sakiau, kad tas očen skoro bus očen ne skoro biggrin.gif
Blem kaip prajuokino biggrin.gif klausia kažkas “Dan čem udevliat teper budeš?” Tas sako “naidiom čem - udevliashki tak i poprut” lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 16:05)
Nejuokauk taip stipriai Būčiau jau užrezervavus seniai Sakiau, kad šiais metais taip prastai, kad net šitas atrodo vienas jamamesnių
----
Nu taigi taip neseniai buvo tas jo pasirodymas :Ten kažkokie šokėjai pradžioj šoko
---
nesuveiks tas atgalinis taip greitai
---
Nu taip, realiai švarūs žmonės ten neina, bet jei galvotume apie tą idealų atvejį, tai jei norisi kažką papirkt, tai jau turėtų per didesnį kiekį žmonių praeit, sudėtingėja ta galimybė. O ir šiaip, juk kuo daugiau žmonių balsuoja priimant įstatymus, tuo didesnė demokratija smile.gif Kas dėl finansinės pusės, tai paskaičiavo ten kažkas, kad berods kiekvienam gyventojui seimo narių sumažinimas kainuotų mažiau maždaug 10 centų. Tai vien jau dėl to aš ir pagalvojau, kad dėl dešimties centų neverta rizikuot unsure.gif Žinoma, idealiu atveju, jei visi normalūs žmonės ten pakliūtų ir ne aferistai, tai aišku, geriau kuo mažiau, vis sutaupytume, bet kaip matom ką išrenka - visokius valstiečius ir gražulius doh.gif O kad Gražulis nepatektų į seimą, tai, man atrodo, čia misija neįmanoma.. Jam užtenka parėkaut prieš gėjus ir jis jau seime :oh

Nu tai va sakau jamamas tau biggrin.gif
———
Aa, nu tai taip, Graikijoj..
———
Nuu... šitas greit suveikė, gal ir atgalinis greit suveiks biggrin.gif
——-
Tai bet nėr idealaus atvejo, ir niekad nebus politikoj biggrin.gif bet esmė ne 10-tyje centų - nekenčiu, kai privisę lodorių.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 gegužės 2019 - 19:00
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 20:21)
Nu kas naujo, bastosi po miestą, maroziuku persirengęs doh.gif atostogaut atvažiavo plem 
https://www.instagra...d=15a0kdunsj4ca
----
Ir dar barzdą augint pradėjo nuuu!  išeis tuoj su didbarzde  dar gerai, kad ne žilstelėjus!  dar ir šitas traumuotų
———
Tai nuvyko labai daug fotkių įmesta buvo, ir rašė kaip ten LTuviai jį pasitiko  repeticijos vakar buvo pirmos keliom šalim, o kita repeticija gal ryt? Nes kažkaip tyluma ramuma iš EV fronto.. arba vėl ryšys dingo

lool :oh : D bet žėk, vėl nėra NVO šalia bigsmile.gif Kiba tikrai kur uždarė biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif bet tai kaip kopina jis Dančiką tongue.gif Nu gal nesumąstys didbarzdės užsiaugint. Bent jau per tas EV dvi savaites dar nespės užaugt vistiek biggrin.gif
---
aha, perskaičiau, kad ryt kita repeticija smile.gif Tai jau turbūt ir Jurijus, ir Seriožka pasirodys. Nu laabai smalsu kaip toj scenoj viskas bus bigsmile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 20:38)
A tu įsivaizduoji ta Treba daina bus tik Birželi aš sakiau, kad tas očen skoro bus očen ne skoro
---
Blem kaip prajuokino  klausia kažkas “Dan čem udovliat teper budeš?” Tas sako “naidiom čem - udovliaški tak i poprut”
---
Nu tai va sakau jamamas tau
——-
Tai bet nėr idealaus atvejo, ir niekad nebus politikoj biggrin.gif bet esmė ne 10-tyje centų - nekenčiu, kai privisę lodorių.. doh.gif

tai gal čia jis palauks kol EV baigsis laugh.gif
---
doh.gif laugh.gif
---
nu kad nejamu aš jo vistiek laugh.gif

oi negaliu - kol parašiau tą sakinį, tik išgirdau " oi na na naaa", žvilgt į teliką, o ten - Serhatas užtraukė doh.gif laugh.gif Ko jis čia lenda man į akis :oh unsure.gif
---
nu tas tai taip.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 gegužės 2019 - 19:02
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 19:01)
lool bet žėk, vėl nėra NVO šalia: Kiba tikrai kur uždarė
---
bet tai kaip kopina jis Dančiką Nu gal nesumąstys didbarzdės užsiaugint.
——
Bent jau per tas EV dvi savaites dar nespės užaugt vistiek
---
aha, perskaičiau, kad ryt kita repeticija  Tai jau turbūt ir Jurijus, ir Seriožka pasirodys. Nu laabai smalsu kaip toj scenoj viskas bus :
——
tai gal čia jis palauks kol EV baigsis :
---
oi negaliu - kol parašiau tą sakinį, tik išgirdau " oi na na naaa", žvilgt į teliką, o ten - Serhatas užtraukė Ko jis čia lenda man į akis
---
nu tas tai taip.. doh.gif

Gal fotkina? hmm.gif nors ne tada iš aukštai būtų fotkės - neatitinka ūgio biggrin.gif
———
Nekopina, tas jau laimei nusiskuto biggrin.gif
———
Nuuu dvi savaitės pakankamas laikas, kad atrodytų klaikiai biggrin.gif
———
Visi nespės, įtariu Juračka dar kitoj bus..
———
Ai nu jo, nes kyla grėsmė pražiopsot EV biggrin.gif
———
Loooool, vos su foteliu nenusiverčiau iš juoko lotuliukas.gif čia jau žinok vsio - ženklas, teletiltas.. biggrin.gif kaip ten sakoma “po viso to, tu tiesiog privalai žen.. tfu.. rezervuot jį EV” lotuliukas.gif
Atsakyti