Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 21:16)
Gal fotkina? hmm.gif nors ne tada iš aukštai būtų fotkės - neatitinka ūgio
———
Nekopina, tas jau laimei nusiskuto
———
Nuuu dvi savaitės pakankamas laikas, kad atrodytų klaikiai 
———
Visi nespės, įtariu Juračka dar kitoj bus..
———
Loooool, vos su foteliu nenusiverčiau iš juoko lotuliukas.gif čia jau žinok vsio - ženklas, teletiltas.. biggrin.gif
---
kaip ten sakoma “po viso to, tu tiesiog privalai žen.. tfu.. rezervuot jį EV” lotuliukas.gif

nu jo, būtų iš aukštai gal biggrin.gif
---
nu tai priprašei mintimis bigsmile.gif
---
biggrin.gif nu bet makaronui užstrigt vistiek dar būtų per trumpas plaukas laugh.gif
----
vistik ryt jau ir Jurijus, ir Serioža iš karto po jo smile.gif
Va pilnas tvarkaraštis:
https://eurodiena.lt...Wl0U77b8ycVDCkk
---
ne nu doh.gif Dar ji žvengia doh.gif laugh.gif Jau čia gelbėt mane reik doh.gif Toks vaizdas, kad tavo pamokos kažkaip ne taip pasisuko doh.gif unsure.gif Sakau, kad atgrubnagė esu doh.gif Visokius serhatus ir prišaukiu doh.gif
---
looool doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 20:08)
nu tai priprašei mintimis
---
nu bet makaronui užstrigt vistiek dar būtų per trumpas plaukas
----
vistik ryt jau ir Jurijus, ir Serioža iš karto po jo
Va pilnas tvarkaraštis:
https://eurodiena.lt...Wl0U77b8ycVDCkk
---
ne nu Dar ji žvengia Jau čia gelbėt mane reik
——
Toks vaizdas, kad tavo pamokos kažkaip ne taip pasisuko :Sakau, kad atgrubnagė esu :Visokius serhatus ir prišaukiu :

Ai bet jau kažkaip ir pripratus buvau biggrin.gif
———
doh.gif ... ne, nu klausyk.. biggrin.gif nu fuuui biggrin.gif
———
A bet ir šiandien buvo - nu kažkaip kaip užslaptintos tos repeticijos - nieko net neiššoko.. nu labai smalsu ką ten S sugalvojo.. kad tik vėl neprasivarytų kelių biggrin.gif doh.gif
———-
Nu gelbėt čia jau tikrai reikia biggrin.gif bet aš gi tau sakiau, kad moku tik atidaryt teletiltus, o kaip užsidaro nežinau laugh.gif sorry biggrin.gif
———
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 gegužės 2019 - 21:38
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 06, 23:37)
doh.gif ... ne, nu klausyk.. biggrin.gif nu fuuui biggrin.gif
———
A bet ir šiandien buvo - nu kažkaip kaip užslaptintos tos repeticijos - nieko net neiššoko.. nu labai smalsu ką ten S sugalvojo.. kad tik vėl neprasivarytų kelių biggrin.gif doh.gif
———-
Nu gelbėt čia jau tikrai reikia biggrin.gif bet aš gi tau sakiau, kad moku tik atidaryt teletiltus, o kaip užsidaro nežinau laugh.gif sorry

biggrin.gif biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif čia kai būna kaip darželinukai visada vaikšto su prasivarytais keliais doh.gif biggrin.gif
Bet tai žiūrėk, NVO gal visą scenografiją reguliuoja, todėl nėr kada jam vaikštinėt kartu su S biggrin.gif

---
loool doh.gif biggrin.gif
Nu jo, menkas čia juokas unsure.gif Dabar reik galvot kaip suktis iš padėties doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 06, 22:46)

čia kai būna kaip darželinukai visada vaikšto su prasivarytais keliais
——-
Bet tai žiūrėk, NVO gal visą scenografiją reguliuoja, todėl nėr kada jam vaikštinėt kartu su S

---
Nu jo, menkas čia juokas : Dabar reik galvot kaip suktis iš padėties

biggrin.gif ne, nu čia menki juokai buvo.. unsure.gif iki šiol atsimenu tą jo mėlyną kelį - brr .. atrodė baisiau negu makaronas barzdoj biggrin.gif
——
Tuktuk, ne-kark-sėk biggrin.gif doh.gif
——-
tai jau dabar viskas biggrin.gif Nebeišsisuksi biggrin.gif nerezervavai, dabar jau jis tave pasirinko lotuliukas.gif ne, nu bet tu pagalvok - visada galėjo būt ir blogiau - gi vis ne NVO lotuliukas.gif
________
Et, bet repetuos, repetuos, o ims po to dar ir atšauks.. nu viršūnė būtų,... pasiruoštų perkelt tada į kokią alternatyvią vietą bent ....

https://www.15min.lt...ks-1058-1140348
Atsakyti
Labas smile.gif

Oo, tūsiukas kažkoks jau buvo biggrin.gif bet kažkaip mažai jų ten dar.. gal ne tik pusę žiūrovų atbaidė, bet ir dalyvių? laugh.gif

https://www.lrt.lt/n...-renginio-vieta
Papildyta:
Džyyyz, aš galvojau čia slaptas tyrimas kraujo bus, tai kur tau - tuoj visų geneologinius medžius atskleis lotuliukas.gif doh.gif Žiūrėk, tikrai tuoj laimės, kas daugiausiai žydiško kraujo turi, kaip Urgantas sakė biggrin.gif
https://www.myherita...ge-dna-results/
Atsakyti
O aš šiandien turiu eit į Galkino koncą (nežinau, ar žinai tokî, bet humoristas, kaip Urgantas panašiai, Nagijevas), ir nebesuprantu, ar einu biggrin.gif nes skrydžiai tai visi atšaukti iš Maskvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 07, 01:03)
biggrin.gif ne, nu čia menki juokai buvo..  iki šiol atsimenu tą jo mėlyną kelį - brr .. atrodė baisiau negu makaronas barzdoj
——
Tuktuk, ne-kark-sėk 
——-
tai jau dabar viskas Nebeišsisuksi  nerezervavai, dabar jau jis tave pasirinko ne, nu bet tu pagalvok - visada galėjo būt ir blogiau - gi vis ne NVO
________
Et, bet repetuos, repetuos, o ims po to dar ir atšauks.. nu viršūnė būtų,...  pasiruoštų perkelt tada į kokią alternatyvią vietą bent ....

https://www.15min.lt...ks-1058-1140348

aha, šiaip tai tikrai labai baisiai tas jo kelis atrodė..
Nu šiais metais gal apsieis be karstymųsi g.gif Man įdomu kokie efektai bus. Turėtų jie pasistengt apipavidalint įspūdingai (prisimenant kaip buvo prieš kelis metus : ) )
---
biggrin.gif nu ne, kažkaip man atrodo, Seriožka neleistų padaryt kokios nesmąmonės biggrin.gif
---
ne, nu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif žvengia ji doh.gif Tau gerai, tavęs Serhatas nesivaiko unsure.gif Bet joo, NVO būtų gerokai blogiau doh.gif
---
aha..doh.gif nu tikiuosi, kad aprims ten situacija.. Iš vis galėjo turėt kažkokį atsarginį planą, žinant situaciją Izraelyje.

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 07, 08:45)
Oo, tūsiukas kažkoks jau buvo bet kažkaip mažai jų ten dar.. gal ne tik pusę žiūrovų atbaidė, bet ir dalyvių?

https://www.lrt.lt/n...-renginio-vieta
---
Džyyyz, aš galvojau čia slaptas tyrimas kraujo bus, tai kur tau - tuoj visų geneologinius medžius atskleis lotuliukas.gif doh.gif Žiūrėk, tikrai tuoj laimės, kas daugiausiai žydiško kraujo turi, kaip Urgantas sakė biggrin.gif
https://www.myherita...ge-dna-results/

doh.gif biggrin.gif Jau niekas nenustebintų :oh : unsure.gif
---
loool doh.gif
Bet tai kas čia per fokusai su tuo kraujo tyrimais? Čia panašiai kaip per Ukrainos prezidento rinkimus doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
Blackkiss, įsijungt tiesioginę transliaciją - kaip tik S repetuoja bigsmile.gif

Papildyta:
https://www.youtube....h?v=JfhPDH0RunM
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 07, 13:13)
O aš šiandien turiu eit į Galkino koncą (nežinau, ar žinai tokî, bet humoristas, kaip Urgantas panašiai, Nagijevas), ir nebesuprantu, ar einu  nes skrydžiai tai visi atšaukti iš Maskvos

girdėtas biggrin.gif Bet nelabai žinau ką jis ten bajeruoja. Bet tai.. jei skrydžiai atšaukti, tai kas čia bus biggrin.gif biggrin.gif Tai nebent Karlsonas atskraidins biggrin.gif Nu arba su nuosavo kokiu lėktuvėliu atskris.
Papildyta:
Tie komentatoriai pasakė, kad Lietuvos pasirodymas bus paaukotas kaip koks avinėlis doh.gif biggrin.gif
Gaila, pražioplinau ant Jurijaus įsijungt. Nors pas jį ten kažkokių stebuklų/efektų, matyt, ir nebus.

Seriožkos irgi tik pabaigą įsijungiau, tai tik nugirdau, kad bus panašiai apsirengęs kaip anais metais, tik šįkart baltai smile.gif Ir kažką apie veidrodžius ir lietų šnekėjo, bet nesupratau kas ten konkrečiai bus doh.gif Žodžiu, galim būt ramios - Titanikas neįplauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 07, 11:22)
aha, šiaip tai tikrai labai baisiai tas jo kelis atrodė..
Nu šiais metais gal apsieis be karstymųsi: Man įdomu kokie efektai bus. Turėtų jie pasistengt apipavidalint įspūdingai (prisimenant kaip buvo prieš kelis metus
---
nu ne, kažkaip man atrodo, Seriožka neleistų padaryt kokios nesmąmonės
---
ne, nu žvengia ji
——
Tau gerai, tavęs Serhatas nesivaiko
---
aha..nu tikiuosi, kad aprims ten situacija.. Iš vis galėjo turėt kažkokį atsarginį planą, žinant situaciją Izraelyje.
---
Bet tai kas čia per fokusai su tuo kraujo tyrimais? Čia panašiai kaip per Ukrainos prezidento rinkimus
——-
Blackkiss, įsijungt tiesioginę transliaciją - kaip tik S repetuoja
———-
girdėtas :Bet nelabai žinau ką jis ten bajeruoja. Bet tai.. jei skrydžiai atšaukti, tai kas čia bus Tai nebent Karlsonas atskraidins Nu arba su nuosavo kokiu lėktuvėliu atskris.
———
Tie komentatoriai pasakė, kad Lietuvos pasirodymas bus paaukotas kaip koks avinėlis
———
Gaila, pražioplinau ant Jurijaus įsijungt. Nors pas jį ten kažkokių stebuklų/efektų, matyt, ir nebus.
———
Seriožkos irgi tik pabaigą įsijungiau, tai tik nugirdau, kad bus panašiai apsirengęs kaip anais metais, tik šįkart baltai Ir kažką apie veidrodžius ir lietų šnekėjo, bet nesupratau kas ten konkrečiai bus Žodžiu, galim būt ramios - Titanikas neįplauks

Nu vat tame ir esmè, kad nereik ten labai daug tų efektų išvis...
———
Man rodos, Seriožka ten neturi balso teisės biggrin.gif
———
lotuliukas.gif oj... Nu tai nes laiku rezervuotis reik, tada nepuola Serhatai biggrin.gif siūliau gi Mikį, nenorėjai, dabar turėk sau šitą biggrin.gif
——-
Negaliu ginčytis - tikrai gerai biggrin.gif
———
Aš jau tada stebėjaus, kad organizuos Izraelį, nes nu nestabilu, tai galvojau bent back up planą tikrai pasigalvojo kažkokį..
———
Bet tai nesąmonė, kaip galima iš kraujo ištirt kokių tautybių kraujas pas tave..
———-
Tegu sau repetuoja - aš dirbu biggrin.gif surepetuos ir be manęs biggrin.gif
———-
Nu neturi savo lėktuvo tikrai biggrin.gif nu žiūrėsim.. aš pripratus prie koncų atšaukimų, tai nieko naujo biggrin.gif
———
Taip ir yra...girdėjau Somovas kažkokį coverį sukūrė lyg jo? Nebeapsikentė žmogus biggrin.gif
———-
Įdės po to.. aš net bijau źiūrėt...ta prasme šiaip visad palaikau Lt atstovus, beet nu tai nereik būt dėjus, ir ruoštis normaliai
————
O anais metais ne kažką lyg buvo biggrin.gif
Atsakyti

Labas  :D 

https://www.youtube....h?v=ZA1oAQPoOvQ

Nu galėjo geriau tuos Karibų piratus vaidint. Kažkaip daugiau tikėjausi ar bent jau kažko originalesnio  :D Patiko komentaras: He's like a Russian doll, full of himself  :laugh: 

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 07, 13:49)
Man rodos, Seriožka ten neturi balso teisės
———
oj... Nu tai nes laiku rezervuotis reik, tada nepuola Serhatai  siūliau gi Mikį, nenorėjai, dabar turėk sau šitą 
——-
Bet tai nesąmonė, kaip galima iš kraujo ištirt kokių tautybių kraujas pas tave..
———-
Tegu sau repetuoja - aš dirbu  surepetuos ir be manęs
———-
Nu neturi savo lėktuvo tikrai  nu žiūrėsim.. aš pripratus prie koncų atšaukimų, tai nieko naujo
———
Taip ir yra...girdėjau Somovas kažkokį coverį sukūrė lyg jo? Nebeapsikentė žmogus
———-
Įdės po to.. aš net bijau źiūrėt...ta prasme šiaip visad palaikau Lt atstovus, beet nu tai nereik būt dėjus, ir ruoštis normaliai
————
O anais metais ne kažką lyg buvo

biggrin.gif nu bijau, kad tu teisi : D
---
doh.gif laugh.gif blush2.gif
---
Man čia irgi kažkas nesiriša biggrin.gif Kažkaip gal čia daugiau iš fantastikos srities, šiaip toks dalykas for fun hmm.gif
---
nu va, o tu dar paskui stebiesi kodėl jis užpykęs slapstosi nuo tavęs :oh
---
:lol doh.gif
--
biggrin.gif : D negirdėjau dar. Bet kažkaip man artodo jau šaukštai po piet ir tas cover'ias :oh : D
---
va, jau įdėjo:
https://www.youtube....h?v=QG-lH7LJdpg

Kažkaip nykokai man unsure.gif Neapleidžia jausmas, kad viskas labai atmestinai daryta šiais metais. Grynai kai Pojavis buvo išrinktas, taip ir čia. Tik kaži ar Juračka pateks į finalą, labai jau nedėkingoj pozicijoj pasirodys.. Pojavis tai berods pateko.

--
aš atsimenu tik kad tamsiai apsirengęs buvo. Bet kad lyg nebuvo kažkas baisaus :hm Būčiau prisiminus biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 07, 19:31)
<p>Labas  biggrin.gif </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=ZA1oAQPoOvQ'>https://www.youtube.com/watch?v=ZA1oAQPoOvQ</a></p><p></p><p>Nu galėjo geriau tuos Karibų piratus vaidint. Kažkaip daugiau tikėjausi ar bent jau kažko originalesnio   Patiko komentaras: <em>He's like a Russian doll, full of himself</em>  laugh.gif </p>

Oo, Braškyt, parėjai pagaliau thumbup.gif

Kol man daėjo kas ta Russian doll doh.gif biggrin.gif
Nu gal per ekraną įdomiau kaip nors atrodys, nes dabar dar sunku suprast kas ten per "konstrukcija" unsure.gif Ir kodėl jis toj dėžėj uždarytas unsure.gif biggrin.gif Aš tikėjausi biškį kitokios scenografijos irgi, kai apie lietų komentatoriai kalbėjo, nu bet dar gal anksti vertint tą visą realų vaizdą.
O su tais atvaizdais kažkaip Blue Eurovizijoje priminė biggrin.gif
Papildyta:
Beje, žiūrėjai gal dar ir kitų šalių ištraukas? Kas nors paliko įspūdį? smile.gif
Atsakyti

Oo, Braškyt, parėjai pagaliau thumbup.gif

Nu gal per ekraną įdomiau kaip nors atrodys, nes dabar dar sunku suprast kas ten per "konstrukcija" unsure.gifIr kodėl jis toj dėžėj uždarytas unsure.gifbiggrin.gifAš tikėjausi biškį kitokios scenografijos irgi, kai apie lietų komentatoriai kalbėjo, nu bet dar gal anksti vertint tą visą realų vaizdą.
O su tais atvaizdais kažkaip Blue Eurovizijoje priminė biggrin.gif
Papildyta:
Beje, žiūrėjai gal dar ir kitų šalių ištraukas? Kas nors paliko įspūdį? smile.gif

Užsivertus buvau darbais, bet dabar jau paskutinė savaitė universitete, ketvirtadienį dar parodą paleidžiam ir rami iki rudens  :B Sorry, neskaitysiu visko, ką prirašėt, bet dabar jau niekur nedingsiu, pilnais pajėgumais jungiuosi iki EV  :nail: 

Nu man tai jau nuvalkiota ta idėja, šimtą kart EV matyta. Vien jau šioj EV Makedonija su tokia pačia idėja  :oh:  Daug kas kalbėjo, kad šitą dainą į nugalėtojo titulą temps nebent kažkas stebuklingo pasirodyme, bet jei po repeticijos staigiai krenta tavo pozicijos lažybų punktuose, reiškia ne kažką  :D 

Mačiau didžiąją dalį ištraukų, tai nebuvo tokių variantų, kad pamačiau pasirodymą ir pagalvojau WOW  :D Bet bent jau nesusigadino tie, iš kurių kažko blogo tikėjausi  :D 

Kol kas neįsivaizduoju, kas laimės  :unsure: Šiaip dar per laiką daugiau dainų prisijaukinau  :D 

Ai, dar dėl Jurijaus, nu visi žmonės kaip žmonės, o jis su nusvilusiu veidu dabar vaikšto. Nu ant tiek nepasiruošęs, kad net kremo nuo saulės pasiimt nesugebėjo  :laugh: 

Atsakyti
Žiūriu, vėl <p> raidžių nepagailėjai biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 07, 21:43)
Užsivertus buvau darbais, bet dabar jau paskutinė savaitė universitete, ketvirtadienį dar parodą paleidžiam ir rami iki rudens 
----
dabar jau niekur nedingsiu, pilnais pajėgumais jungiuosi iki EV 
----
 </p><p>__________________Nu man tai jau nuvalkiota ta idėja, šimtą kart EV matyta. Vien jau šioj EV Makedonija su tokia pačia idėja 
----
Daug kas kalbėjo, kad šitą dainą į nugalėtojo titulą temps nebent kažkas stebuklingo pasirodyme, bet jei po repeticijos staigiai krenta tavo pozicijos lažybų punktuose, reiškia ne kažką  __________________</p
Mačiau didžiąją dalį ištraukų, tai nebuvo tokių variantų, kad pamačiau pasirodymą ir pagalvojau WOW   Bet bent jau nesusigadino tie, iš kurių kažko blogo tikėjausi 
>Kol kas neįsivaizduoju, kas laimės 
------
Ai, dar dėl Jurijaus, nu visi žmonės kaip žmonės, o jis su nusvilusiu veidu dabar vaikšto. Nu ant tiek nepasiruošęs, kad net kremo nuo saulės pasiimt nesugebėjo </p>

oi, tai fainai, kad taip anksti baigiasi semestras bigsmile.gif O visumoj, ar patenkinta studijų kokybe ten?
---
nu žiūrėk tu man tongue.gif biggrin.gif
---
rimtai, ir Makedonija taip pat? unsure.gif Reiks eit pažiūrėt. Nu būtų žinoję, tai turbūt nebūtų to paties darę.. Kažkaip čia negerai gavosi dabar.
Nu aš sakau gal sužais kokiais televiziniais efektais, gal kažką yra jie sugalvoję g.gif
---
nu va.. unsure.gif Bet dar gal keisis viskas toje lentelėje, kai finalines repeticijas visi pamatys hmm.gif
Man vistiek pati ryškiausia ta daina atrodo, tai sunku patikėt, kad jau taip visai prastai unsure.gif
---
O kaip Čekija? Ar padainuoja tas čekiukas gyvai? biggrin.gif Kažkaip kuo toliau, tuo labiau man ta keista daina patinka doh.gif biggrin.gif
O kokia nuomonė apie Nyderlandų repeticiją? Ar komentatoriai nusivylė, ar kaip tik sužavėti buvo?
---
blink.gif tu turbūt juokauji doh.gif laugh.gif laugh.gif Ne, nu aš neturiu žodžių koks dėjęs jis doh.gif Nu taigi veidas ir balsas du svarbiausi dalykai per EV, kuriuos reikia saugot, o jis visai nemąsto doh.gif Dar, man atrodo, pas jį bus nemažai stambaus plano kaip tyčia :oh
Toks vaizdas, kad jį kas per prievartą į tą EV atvilko :oh biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gegužės 2019 - 20:45