Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 09, 21:50)

Nu žiauriai įdomu, koks galutinis "produktas" bus, nes kol kas nieko gero nenusimato  schmoll.gif

Ta prasme aš taip suprantu - vienos kuba librėe neužteks? laugh.gif
Jei rimtai - tai bent jau vaizdas dainų kokybę atitiks.. nu bet tikrai toks jausmas, kad šiemet visi ant visko dėję toj EV biggrin.gif ir dalyviai ir organizatoriai...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 09, 22:01)
aaai, bet kad ta čekiuko daina nelabai reikalauja išdainavimo smile.gif
------
pff doh.gif lotuliukas.gif
-------
eisiu ir aš tuoj žiūrėt, kažkur ne ten biškį nublūdyjau youtube erdvėj, nedaėjau iki EV atkasiau O-zone koncertą prieš 2 m (ale kaip tik gegužės 9d koncas buvo  bigsmile.gif  ) kur dainavo, galvoju, reik pažiūrėt, kaip jie dabar atrodo kartu.. nu nes gal 20m kartu nedainavę.. eeeeik tuuu -  net balsu pradėjau žvengt  kaip kokia parodija krč balsai visų pasikeitę kapitaliai - ir pasikeitę taip, kad tarpusavy pjaunasi kažkas komentaruose rašo "o čia tikrai tie patys??" žodžiu, made my day..
-----
kai tokie nuoširdūs laimėdavo, tai tiesiog jie išsiskirdavo iš kitų.. šiemet - visos beveik baladės.. ir dar patekus tarp tokių stiprių dainų iš abiejų pusių...
-----
nekarksėk, čia savo kreivais kerais laugh.gif jei rimtai, kažkada sakė, kad EV ne jam..
------
ne nu.. nežinau, kaip Nikitosas, bet Seriožka tai tikrai neapsidžiaugė tuo katinu iš pradžių

ale vistiek kažkaip erzina, kai vis pro šoną pavaro biggrin.gif
---
tu nežvenk laugh.gif Man su ta daina gavosi kaip tau su Danu - nuo neapykantos iki meilės doh.gif Kaaaip ji mane erzino iš pradžių, šakės doh.gif O dabar faina pasidarė (labiausiai man ten muzikytė patinka, tie žodžiai tai tokie...hm..kaip čia pasakius biggrin.gif )
---
laugh.gif doh.gif
---
tai taip..
---
doh.gif lotuliukas.gif nu ko tau nepatinka mano kerai doh.gif gerai varau gi, tik biškį grybų pripjaunu unsure.gif laugh.gif Bijai, kad vietoj Dano kokį Monatiką išbursiu laugh.gif
---
ir jo šunys, spėju, irgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 09, 23:56)
Aš įtariu oras (kažkoks labai neaiškus šiandien - saulė pro apsiniaukusį dangų, ir taaaip miegas ėmė) + spaudimas - vieną kartą iki 40 buvo nukritęs biggrin.gif gydytoja dar paklausė - o tu pati atėjai??? lotuliukas.gif
———
Man šiandien grynai viskas iš rankų krito doh.gif svarbiausia nešiausi iš virtuvės telefoną ir tuščia pietų dėžutę, ir abu slydo iš rankų, ir kažkodėl gaudžiau ne telefoną, o dėžutę!!
———-
ir kuba libre biggrin.gif kažkaip ilgą laiką negėriau jos - nuo tų laikų kai mane bandė nugirdyt su ja, ilgai nebesinorėjo  tai visai pasiilgau
———
Backai bent yra jei ką? biggrin.gif

40?? blink.gif nu jo, nesistebiu kodėl ir paklausė biggrin.gif
----
doh.gif lotuliukas.gif nu dar bent pilna būtų buvus biggrin.gif O bent jau telefono ekrano nesuskaldei? biggrin.gif
--
kam čia nusikaltai, kad net nugirdyt bandė? blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
O, beje, Braške, tos likusios 5 šalys jau repetavo?

Kaži ką Mikis pademonstruos biggrin.gif Gal pasigailėsiu, kad neėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 21:58)

aš kažkaip tikėjausi, kad bus viena geriausių :oh Kažkaip nepasistengė Izraelis. Mu gal jie į kitus dalykus susikoncentravo - Madonna visą jų dėmesį pasiėmė laugh.gif

lotuliukas.gif bet va, gi sakė, kad geriau stovėjo nei kad visada stovisi :oh : D

vaje unsure.gif et jei tau cukrus nukrenta, tai gal dėl to? O čia ne kažkas su diabetu susiję, kai cukraus lygis krenta?

biggrin.gif Prie duonos alus geriau atseit, nors aš tai nemėgstu : D Geriu nebent tik tokį, kuris su citrina paskanintas būna arba kokį krieką biggrin.gif Tai prie keptos duonos kažkaip nedera biggrin.gif 

Apie tą Madonna, tai aš išvis patyliu. Nesuprantu, kas čia dabar per mada visokias zviozdas kviest į tas eurovizijas doh.gif Būtų geriau daugiau į sceną investavę doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai kad mes ten visi tą dieną taip jautėmės. Sakėm, gal koks dujų nuotėkis studijoj biggrin.gif Būna, kad ir dėl diabeto tas cukrus krenta, bet pas mane jo nėra. Tiesiog toks organizmas irnesakyk.gif

Alaus aš irgi ne pati didžiausia gerbėja. Reikės gal kokią generalinę repeticiją šį savaitgalį padaryt, pažiūrėt, kas geriausiai su kepta duona dera laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 21:58)
aš kažkaip tikėjausi, kad bus viena geriausi Kažkaip nepasistengė Izraelis. Mu gal jie į kitus dalykus susikoncentravo - Madonna visą jų dėmesį pasiėmė
---
Bet, žiūriu, biškį normaliau scenografija atrodo Man ten anksčiau tai kaip per kokį siaubeką ta motera pamauta ant baslio buvo
Kažkaip ir daina kitaip susiklauso, kai normalesnė scenografija
---
bet va, gi sakė, kad geriau stovėjo nei kad visada stovisi
——
kašpirovskiams tai nebūtų nei to biudžeto reikėję - būtų išsisukę vien su savais šokėjais
---
tu kaip režisierė, tuoj visą scenarijų primeti :
---
Prie duonos alus geriau atseit, nors aš tai nemėgstu Geriu nebent tik tokį, kuris su citrina paskanintas būnarba kokį krieką Tai prie keptos duonos kažkaip nedera

Vaaa tiksliai - visus pinigus Madonai išleido matyt biggrin.gif gerai, kad dar ne kokiam miegamo rajono kiemely EV padarė biggrin.gif
———
Looooool
———
Skaitau skaitau šitą sakinį ir niekaip nesuprantu, ką norėjai pasakyt laugh.gif lotuliukas.gif
——-
Nelipk ant mazoliaus verysad.gif iki šiol liūdna, kad nepateko...
———
Nu o ką daryt, jei daugiau niekas nesirūpina biggrin.gif gal parašom ant greitųjų scenarijų ir išsiunčiam lotuliukas.gif
———
Fui kriekas saldus gi - tikrai ne prie keptos duonos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 09, 21:56)

Aš įtariu oras (kažkoks labai neaiškus šiandien - saulė pro apsiniaukusį dangų, ir taaaip miegas ėmė) + spaudimas - vieną kartą iki 40 buvo nukritęs biggrin.gif gydytoja dar paklausė - o tu pati atėjai??? lotuliukas.gif
———
Man šiandien grynai viskas iš rankų krito doh.gif svarbiausia nešiausi iš virtuvės telefoną ir tuščia pietų dėžutę, ir abu slydo iš rankų, ir kažkodėl gaudžiau ne telefoną, o dėžutę!! doh.gif lotuliukas.gif
———-

Backai bent yra jei ką? biggrin.gif

O tu ir pas gydytoją spėjai nueit? biggrin.gif Tai oras tikriausiai drinks_cheers.gif Man apskritai visada gegužės mėnesį norisi tik tai lovoj ar kur nors ant žolytės pakritus gulėt biggrin.gif

Tai gal pietų dėžutė su kokiais deimantais? biggrin.gif
Aš praeitą savaitgalį nešiau šiukšlės, o kitoje rankoje raktai, tai ten sekundžių reikalas buvo, kaip aš likau tik su tomis šiukšlėmis prie konteinerio doh.gif lotuliukas.gif

Tai Giržadą jei ką pastatys. Nemanau, kad bais blogiau bus biggrin.gif
Papildyta:
Dabar supratau, kad man pirmam pusfinaly kaip ir reikėtų balsuoti, bet žiauriai nėra už ką. Nebent pačio pusfinalio metu staigiai kažkas užkabintų biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 09, 22:00)

Ta prasme aš taip suprantu - vienos kuba librėe neužteks? laugh.gif

Spėju, kad ne biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 22:14)

O, beje, Braške, tos likusios 5 šalys jau repetavo?

Ne dar, bet turėtų kažkada jau greitu metu. Poryt gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 22:14)
ale vistiek kažkaip erzina, kai vis pro šoną pavaro
---
tu nežvenk: Man su ta daina gavosi kaip tau su Danu - nuo neapykantos iki meilės : Kaaaip ji mane erzino iš pradžių, šakės : O dabar faina pasidarė (labiausiai man ten muzikytė patinka, tie žodžiai tai tokie...hm..kaip čia pasakius
———
nu ko tau nepatinka mano kerai: gerai varau gi, tik biškį grybų pripjaunu:
———
Bijai, kad vietoj Dano kokį Monatiką išbursiu
---
ir jo šunys, spėju, irgi
——-
40?? : nu jo, nesistebiu kodėl ir paklausė
----
nu dar bent pilna būtų buvus O bent jau telefono ekrano nesuskaldei?
--
kam čia nusikaltai, kad net nugirdyt bandė?
——

Kaži ką Mikis pademonstruos Gal pasigailėsiu, kad neėmiau l

Nu gal dar susiims per pasirodymą unsure.gif
——-
lotuliukas.gif Mane iš pirmo pasiklausymo erzino žiauriai, dabar kažkaip visai smagi ...
——-
Kur ten gerai varai - kaip Nevėkšla iš HP laugh.gif vietoj Saškų Serhatus prisišauki biggrin.gif
———
Nu... iki Monatiko dar tau kelias EV mokytis, greičiau jau kokį Habibį su jo Liuska bonusui lotuliukas.gif
———
Va jie ypač manau
——-
Ir gerai jaučiaus.. nu bent kol nepasakė lotuliukas.gif
——-
Ne biggrin.gif išvis stebiuos, kaip jis pas mane nabagas tiek laiko atlaiko.. kritęs kokių 20kart mažiausiai..
——-
Čia tas pats personažas apie kurį pasakojau doh.gif
——-
Tai dar ne vėlu. Ar Serhatas nebepaleidžia? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 09, 22:16)
Apie tą Madonna, tai aš išvis patyliu. Nesuprantu, kas čia dabar per mada visokias zviozdas kviest į tas eurovizijas doh.gif Būtų geriau daugiau į sceną investavę :

Net man išvis ji tokia naftalininė zviazda doh.gif bet EV jos neįpirko, gi kažkoks milionierius apsiėmė 1mln jai mokėt...
————-
Teisingai bent mum reikia tinkamai pasiruošt laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 09, 22:29)
O tu ir pas gydytoją spėjai nueit?  Tai oras tikriausiai: Man apskritai visada gegužės mėnesį norisi tik tai lovoj ar kur nors ant žolytės pakritus gulėt
Spėju, kad ne 
Ne dar, bet turėtų kažkada jau greitu metu. Poryt gal 

Nee čia seniai tas 40 buvo, mokyklos laikais dar smile.gif
———-
Ikeiska paprastoji biggrin.gif
———-
Balsu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif nu bet tu savam stiliuj biggrin.gif man irgi su šiukšlėm nuotykis buvo žiemą - pas mus konteineris tai kieme mūsų - ale negelbėja biggrin.gif buvo atitirpę ir toks ledas vietom likęs, o kur konteineris už mašinos stovi ir labai neapšviesta ten.. tai kaip slydau tik pajaučiau kad jau guliu ant kapoto lotuliukas.gif
———-
Oooi duotų garo vyrukas...
———
Man labai patiko Gruzijos, bet negirdėjau gyvai.. patinka man tokios neformatinės dainos..
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 00:16)
Apie tą Madonna, tai aš išvis patyliu. Nesuprantu, kas čia dabar per mada visokias zviozdas kviest į tas eurovizijas  Būtų geriau daugiau į sceną investavę

Alaus aš irgi ne pati didžiausia gerbėja. Reikės gal kokią generalinę repeticiją šį savaitgalį padaryt, pažiūrėt, kas geriausiai su kepta duona dera 

nu su ta Madonna tai labai nustebino. Tikrai būtų geriau jos nebuvę, bet viskas tobula scenoje. Bet švedus aplenkt šiuo atveju, matyt, neįmanoma. Visi kala, kad pas juos ten laabai aukštas lygis eurovizinio pasirengimo prasme.
---
lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 00:18)
Vaaa tiksliai - visus pinigus Madonai išleido matyt  gerai, kad dar ne kokiam miegamo rajono kiemely EV padarė
———
Skaitau skaitau šitą sakinį ir niekaip nesuprantu, ką norėjai pasakyt
——-
Nu o ką daryt, jei daugiau niekas nesirūpina  gal parašom ant greitųjų scenarijų ir išsiunčiam
———
Fui kriekas saldus gi - tikrai ne prie keptos duonos

laugh.gif
---
dabar kai antrą kartą perskaičiau, tai taip dviprasmiškai tas sakinys nuskambėjo doh.gif laugh.gif
----
nu tai va, reiškia islandam pristatom ukrainietes, tada Juročkai ir Seriožkai liūtus(nu gal ir vieno užteks), kas dar? unsure.gif biggrin.gif Reikia galvot viską iš karto, kad nereiktų daug kartų važinėt :laugh
--
tai taip, sakau, kad netiks : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 00:34)
Kur ten gerai varai - kaip Nevėkšla iš HP  vietoj Saškų Serhatus prisišauki
———
Nu... iki Monatiko dar tau kelias EV mokytis, greičiau jau kokį Habibį su jo Liuska bonusui
——-
Čia tas pats personažas apie kurį pasakojau
——-
Tai dar ne vėlu. Ar Serhatas nebepaleidžia?

looool doh.gif laugh.gif blush2.gif
---
oi negaliu :lol jau pilvą paskaudo per tave : D Bet gerai sakai, žinant mano galimybes, tai visko gali būt :oh
---
aa biggrin.gif tai gal jis kokių planų dėl tavęs turi, tai ir stengiasi kaip išmano, kad palenktų tave į savo pusę laugh.gif Matai, gi tas posakis "nuo neapykantos iki meilės" dažniausiai pasitvirtina tongue.gif biggrin.gif
---
:oh lotuliukas.gif slepiuosi aš nuo jo unsure.gif Kažkaip per pastarąsias dienas nebeišlindo, tai gal jau galiu būt rami laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 00:29)
Aš praeitą savaitgalį  nešiau šiukšlės, o kitoje rankoje raktai, tai ten sekundžių reikalas buvo, kaip aš likau tik su tomis šiukšlėmis prie konteinerio
-----
Tai Giržadą jei ką pastatys. Nemanau, kad bais blogiau bus  biggrin.gif

blink.gif ta prasme? negi raktus į ten įmetei? laugh.gif laugh.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 00:43)
man irgi su šiukšlėm nuotykis buvo žiemą - pas mus konteineris tai kieme mūsų - ale negelbėja buvo atitirpę ir toks ledas vietom likęs, o kur konteineris už mašinos stovi ir labai neapšviesta ten.. tai kaip slydau tik pajaučiau kad jau guliu ant kapoto lotuliukas.gif
———-
Man labai patiko Gruzijos, bet negirdėjau gyvai.. patinka man tokios neformatinės dainos..

vajetus doh.gif lotuliukas.gif jau matau tą vaizdelį doh.gif biggrin.gif
---
ai jo, gruzinus įdomu išgirst kaip repeticijose atrodo.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 23:01)
dabar kai antrą kartą perskaičiau, tai taip dviprasmiškai tas sakinys nuskambėjo
----
nu tai va, reiškia islandam pristatom ukrainietes, tada Juročkai ir Seriožkai liūtus(nu gal ir vieno užteks), kas dar? Reikia galvot viską iš karto, kad nereiktų daug kartų važinėt
---
oi negaliu  jau pilvą paskaudo per tave Bet gerai sakai, žinant mano galimybes, tai visko gali būt
---
aa tai gal jis kokių planų dėl tavęs turi, tai ir stengiasi kaip išmano, kad palenktų tave į savo pusę:
——
Matai, gi tas posakis "nuo neapykantos iki meilės" dažniausiai pasitvirtina
---
slepiuosi aš nuo jo : Kažkaip per pastarąsias dienas nebeišlindo, tai gal jau galiu būt rami

Nu taip žinai kažkaip laugh.gif
———
Serdiučką galima duetu su Končia, kad laiko biškį sutaupyt lotuliukas.gif
———
Mhm..Mažai juoko būtų, žinocia biggrin.gif
———-
Ką reiškia TURI? biggrin.gif kodėl esamuoju laiku biggrin.gif čia tas kur pasakojau rumunas, tai tu ką galvoji aš iki šiol su juo bendrauju? doh.gif biggrin.gif kai tepiau tada slides, (vaaa kur buvo run from lions biggrin.gif ), tuo viskas ir baigės biggrin.gif tai dar gerai kad ta librė trinktelėjo jau viešbuty, kai spėjau pabėgt biggrin.gif bet pasitikėjimais barmenais dingo biggrin.gif
——-
Ee... ne, nu iki meilės nuo neapykantos manau vis tik sunku persimest biggrin.gif
——-
Gal tik tyla prieš audrą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 23:05)

vajetus jau matau tą vaizdelį

Nu sakau kaip filme kokiam doh.gif bet kaip buvo nejuokinga ir gėda biggrin.gif nors niekas ir nematė, bet kažkaip.. nu ne kamelfo nuu... biggrin.gif
Atsakyti
Ot kas tiesa, tai tiesa straipsny - Juračkai nuo tų prognozių tikrai nei šilta, nei šalta doh.gif biggrin.gif
https://www.lrt.lt/n...nieko-nereiskia
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 09, 22:43)

Ne biggrin.gif išvis stebiuos, kaip jis pas mane nabagas tiek laiko atlaiko.. kritęs kokių 20kart mažiausiai..

bet EV jos neįpirko, gi kažkoks milionierius apsiėmė 1mln jai mokėt...

Nee čia seniai tas 40 buvo, mokyklos laikais dar
———-

tai kaip slydau tik pajaučiau kad jau guliu ant kapoto

doh.gif biggrin.gif Mano senas irgi pastoviai skraidė ant plytelių, ant akmenų ir nieko, o vieną dieną kažkaip su raktais įmečiau į kišenę ir visas ekranas suvarytas buvo doh.gif

Nu tai galėjo tas milijonierius ir pačią EV pasponsorint biggrin.gif

Aaa, aš kažkaip čia su vakar viską surišau biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif Kapoto neįlenkei? biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=G0w4_0N9fUs

Man kažkaip labai šreką primena, kai ten jau iš tos pilies per tiltelį virš ugnies bėga biggrin.gif Nu kažkoks toks vaibas laugh.gif

Tai tu, kaip suprantu, už gruzinus pirmam pusfinaly, tuktuk žinoma už Serhatą, o ką man palaikyt? g.gif g.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 09, 23:05)

Bet švedus aplenkt šiuo atveju, matyt, neįmanoma. Visi kala, kad pas juos ten laabai aukštas lygis eurovizinio pasirengimo prasme.

ta prasme? negi raktus į ten įmetei?

Nu man Ukrainoje viena geriausių EV buvo g.gif Scena kiek pamenu super atrodė, pasirodymai visi irgi kažkaip kokybiškai nufilmuoti buvo g.gif

Nu tai savaime suprantama. Neklausk, kaip po to juos bandžiau išžvejoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 11:22)
Mano senas irgi pastoviai skraidė ant plytelių, ant akmenų ir nieko, o vieną dieną kažkaip su raktais įmečiau į kišenę ir visas ekranas suvarytas buvo :

Nu tai galėjo tas milijonierius ir pačią EV pasponsorint

https://www.youtube....h?v=G0w4_0N9fUs

Man kažkaip labai šreką primena, kai ten jau iš tos pilies per tiltelį virš ugnies bėga Nu kažkoks toks vaibas
—————
Tai tu, kaip suprantu, už gruzinus pirmam pusfinaly, tuktuk žinoma už Serhatą, o ką man palaikyt?
———
Nu man Ukrainoje viena geriausių EV buvo :Scena kiek pamenu super atrodė, pasirodymai visi irgi kažkaip kokybiškai nufilmuoti buvo

Gerai, žinosiu, kad prie raktų nekišt biggrin.gif
———
Matyt tik Madonos fanas biggrin.gif
———
Tai ėjau ryte žiūrėt, bet ne biggrin.gif nu nesveriu tonos biggrin.gif
———
doh.gif loool..
———
doh.gif laugh.gif neprisipažins aišku, bet taip biggrin.gif
———-
Bet tai kaaaaip tu atsimeni blink.gif aš net nepamenu, kas ten dalyvavo.. jau nešnekant apie techninius dalykus
———
Man kitas klausimas - ar pavyko sužvejot galiausiai biggrin.gif
_______
Bet nu kaip įmanoma tokio kerėpliškumo būt, nesuprantu - ir man dar juoktis iš kitų “sėkmės” doh.gif kaip pyliau kelį į metalines duris, pro jas eidama.. negaliu net kojos sulenkt unsure.gif
Atsakyti
Tuktuk, specially for you lotuliukas.gif

https://www.instagra...id=ox2kzo7eo12c
Atsakyti