Sveikos : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 01:17)
Serdiučką galima duetu su Končia, kad laiko biškį sutaupyt
Ką reiškia TURI? kodėl esamuoju laiku čia tas kur pasakojau rumunas, tai tu ką galvoji aš iki šiol su juo bendrauju?
---
kai tepiau tada slides, (
vaaa kur buvo run from lions ), tuo viskas ir baigės tai dar gerai kad ta librė trinktelėjo jau viešbuty, kai spėjau pabėgt bet pasitikėjimais barmenais dingo
tikrai!

:laugh
---

oi negaliu

Žinai apie ką pagalvojau? Ogi apie tą moldavą tavo kolegą, kur pasakojai :oh

:lol :
---
:oh

aha, nėr čia ko pasitikėt barmenais : D
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 13:22)
Nu tai galėjo tas milijonierius ir pačią EV pasponsorint
Tai tu, kaip suprantu, už gruzinus pirmam pusfinaly,
tuktuk žinoma už Serhatą, o ką man palaikyt?
--------
Nu man Ukrainoje viena geriausių EV buvo Scena kiek pamenu super atrodė, pasirodymai visi irgi kažkaip kokybiškai nufilmuoti buvo
nu tu kad apibūdinsi
Bet tai iš karto matosi, kad gruzinai - jau su niekuo nesupainiosi. Labai stipri pasirodymo energetika
---
looool

nu gal ne

---
šiaip jo, kokybiškai laabai Ukrainoj viskas atrodė, bet būtent švedus patys dalyviai giria dėl jų organizacinių gebėjimų - maždaug kad pas juos viskas vos ne sekundžių tikslumu sustyguota, be jokių nesusipratimų.
--
oi fuuu : D net nenoriu įsivaizduot :lol
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 14:39)
Matyt tik Madonos fanas
neprisipažins aišku, bet taip
-
Bet nu kaip įmanoma tokio kerėpliškumo būt, nesuprantu - ir man dar juoktis iš kitų sėkmės kaip pyliau kelį į metalines duris, pro jas eidama.. negaliu net kojos sulenkt
aha, aš irgi taip pagalvojau : D
---
: oh:

ne, nu

viską jau jos nusprendė ir suplanavo :lol
----

Aš prisimenu tik vieną tokį atvejį, kai eidama įsimūrijau į stulpą ant kurio buvo sukabinti tie autobusų tvarkaraščiai

Ai, ir dar Vilniuj kažkurioj pardėj (gal Mango :hm ) į veidrodį atsitrenkiau :oh
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 20:13)
balsu :oh
nu bet gi aš nuo jo slapstausi, net repeticijos nemačiau, tai dabar net atitempei

Tai kur man reiks dingt
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 21:22)
https://www.instagra...d=1dx0583y1mcyd
Bet nu viršūnė - maža to kad Seriožka instagrame pro visus kraštus lenda, iš įvairių profilių, tai dabar dar ir tas Vladas iš jų duetinio grupso - Smash jau šita kaip susiėjo neįsivaizduoju, tikrai instagrame neieškojau

Bet va, žiūrėkit ką sugalvojau - Seriožkos katino vardas Tigras, tai gal Juročkai už liūtą sueitų?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 08:43)
Ot kas tiesa, tai tiesa straipsny - Juračkai nuo tų prognozių tikrai nei šilta, nei šalta
https://www.lrt.lt/n...nieko-nereiskia

nu gal ir gerai, jei į galvą neima

Jei dar pradėtų nervuotis, tai tikrai prireiktų amoniako ant scenos