Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

tongue.gif biggrin.gif

https://www.instagra...d=1dx0583y1mcyd

Bet nu viršūnė - maža to kad Seriožka instagrame pro visus kraštus lenda, iš įvairių profilių, tai dabar dar ir tas Vlad’as iš jų duetinio grupso - Smash biggrin.gif tongue.gif jau šita kaip susiėjo neįsivaizduoju, tikrai instagrame neieškojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 01:17)
Serdiučką galima duetu su Končia, kad laiko biškį sutaupyt
———
Ką reiškia TURI?  kodėl esamuoju laiku  čia tas kur pasakojau rumunas, tai tu ką galvoji aš iki šiol su juo bendrauju?
---
kai tepiau tada slides, (vaaa kur buvo run from lions ), tuo viskas ir baigės  tai dar gerai kad ta librė trinktelėjo jau viešbuty, kai spėjau pabėgt  bet pasitikėjimais barmenais dingo

tikrai! bigsmile.gif :laugh
---
doh.gif oi negaliu biggrin.gif Žinai apie ką pagalvojau? Ogi apie tą moldavą tavo kolegą, kur pasakojai :oh lotuliukas.gif :lol :
---
:oh lotuliukas.gif aha, nėr čia ko pasitikėt barmenais : D

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 13:22)
Nu tai galėjo tas milijonierius ir pačią EV pasponsorint

Tai tu, kaip suprantu, už gruzinus pirmam pusfinaly, tuktuk žinoma už Serhatą, o ką man palaikyt?
--------
Nu man Ukrainoje viena geriausių EV buvo  Scena kiek pamenu super atrodė, pasirodymai visi irgi kažkaip kokybiškai nufilmuoti buvo

Nu tai savaime suprantama. Neklausk, kaip po to juos bandžiau išžvejoti 

: D man buvo kilus mintis, kad Madonna gal jo kokia sena simpatija, tai gal pasinaudojo proga žmogus :bigsmile :
---
nu tu kad apibūdinsi lotuliukas.gif
Bet tai iš karto matosi, kad gruzinai - jau su niekuo nesupainiosi. Labai stipri pasirodymo energetika smile.gif
---
looool doh.gif lotuliukas.gif nu gal ne lotuliukas.gif
---
šiaip jo, kokybiškai laabai Ukrainoj viskas atrodė, bet būtent švedus patys dalyviai giria dėl jų organizacinių gebėjimų - maždaug kad pas juos viskas vos ne sekundžių tikslumu sustyguota, be jokių nesusipratimų.
--
oi fuuu : D net nenoriu įsivaizduot :lol

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 14:39)
Matyt tik Madonos fanas
———
neprisipažins aišku, bet taip
———-
Bet nu kaip įmanoma tokio kerėpliškumo būt, nesuprantu -  ir man dar juoktis iš kitų “sėkmės” kaip pyliau kelį į metalines duris, pro jas eidama.. negaliu net kojos sulenkt 

aha, aš irgi taip pagalvojau : D
---
: oh: lotuliukas.gif ne, nu lotuliukas.gif viską jau jos nusprendė ir suplanavo :lol
----
doh.gif unsure.gif Aš prisimenu tik vieną tokį atvejį, kai eidama įsimūrijau į stulpą ant kurio buvo sukabinti tie autobusų tvarkaraščiai doh.gif Ai, ir dar Vilniuj kažkurioj pardėj (gal Mango :hm ) į veidrodį atsitrenkiau :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 20:13)

balsu :oh lotuliukas.gif
nu bet gi aš nuo jo slapstausi, net repeticijos nemačiau, tai dabar net atitempei doh.gif Tai kur man reiks dingt unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 21:22)
https://www.instagra...d=1dx0583y1mcyd

Bet nu viršūnė - maža to kad Seriožka instagrame pro visus kraštus lenda, iš įvairių profilių, tai dabar dar ir tas Vlad’as iš jų duetinio grupso - Smash  jau šita kaip susiėjo neįsivaizduoju, tikrai instagrame neieškojau

laugh.gif
Bet va, žiūrėkit ką sugalvojau - Seriožkos katino vardas Tigras, tai gal Juročkai už liūtą sueitų? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 08:43)
Ot kas tiesa, tai tiesa straipsny - Juračkai nuo tų prognozių tikrai nei šilta, nei šalta doh.gif biggrin.gif
https://www.lrt.lt/n...nieko-nereiskia

doh.gif biggrin.gif nu gal ir gerai, jei į galvą neima biggrin.gif Jei dar pradėtų nervuotis, tai tikrai prireiktų amoniako ant scenos doh.gif
Atsakyti
Aaaa - ne į temą, beeet negaliu nepasidžiaugt - Danas sakė birželį bus klipas tai mano mėgstamai Treba bigsmile.gif wub.gif tuktuk, o tu sakei neįsisvajok tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 10, 19:49)
Žinai apie ką pagalvojau? Ogi apie tą moldavą tavo kolegą, kur pasakojai
---
D man buvo kilus mintis, kad Madonna gal jo kokia sena simpatija, tai gal pasinaudojo proga žmogus  :
---
šiaip jo, kokybiškai laabai Ukrainoj viskas atrodė, bet būtent švedus patys
----
:Aš prisimenu tik vieną tokį atvejį, kai eidama įsimūrijau į stulpą ant kurio buvo sukabinti tie autobusų tvarkaraščiai : Ai, ir dar Vilniuj kažkurioj pardėj (gal Mango  ) į veidrodį atsitrenkiau
——-
nu bet gi aš nuo jo slapstausi, net repeticijos nemačiau, tai dabar net atitempei doh.gif Tai kur man reiks dingt l
——-
Bet va, žiūrėkit ką sugalvojau - Seriožkos katino vardas Tigras, tai gal Juročkai už liūtą sueitų? :
——-
[nu gal ir gerai, jei į galvą neima Jei dar pradėtų nervuotis, tai tikrai prireiktų amoniako ant scenos

Ne, nu viršūnė - tas prie ko biggrin.gif aš su juo nebendrauju.. biggrin.gif
——-
Tikrai taip ir yra, nes nu kokia prasmė kitaip...o kodė sena simpatija, gal nauja laugh.gif
——-
Nu bet jūsų ir atmintis...
———
Oj blyyn, čia jau žiauru :/ gerai kad nesusižeidei unsure.gif
———
Ai tai pala tuoj einu paieškosiu unsure.gif
——-
Nu laba diena, tai dar Seriožkos šeimą įveliam į EV? biggrin.gif
———
Ne, nu bet biškį susiimt galima būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 22:21)
Aaaa - ne į temą, beeet negaliu nepasidžiaugt - Danas sakė birželį bus klipas tai mano mėgstamai Treba : tuktuk, o tu sakei neįsisvajok
----
Ne, nu viršūnė - tas prie ko  aš su juo nebendrauju..
——-
Tikrai taip ir yra, nes nu kokia prasmė kitaip...o kodė sena simpatija, gal nauja
——-
Nu bet jūsų ir atmintis...
———
Oj blyyn, čia jau žiauru  gerai kad nesusižeidei
———
Ai tai pala tuoj einu paieškosiu  unsure.gif
——-
Nu laba diena, tai dar Seriožkos šeimą įveliam į EV? 
———
Ne, nu bet biškį susiimt galima būtų biggrin.gif

bigsmile.gif nu ką aš čia, vis pamirštu, kad jūs mintimis susikalbat doh.gif biggrin.gif
Bet tai fainai, kad taip greit thumbup.gif Kažkaip tikrai negalvojau, jog taip greit bus smile.gif
---
kad aš žinočiau prie ko laugh.gif nesuprantu kodėl man rumunai su moldavais painiojasi doh.gif biggrin.gif
---
nu gal ir nauja, kas ten žino biggrin.gif
---
Tai tik sceną aš atsimenu biggrin.gif
O tie dalyvių atsiliepimai apie švedų organizaciją kažkaip užsifiksavo biggrin.gif
---
nu jo, gerai tada viskas baigėsi biggrin.gif
---
ne, nu gal nereikia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lol :
---
laugh.gif
---
nebesitikiu kažkaip : D bet ką ten besusiimsi stovint laugh.gif Stovi ir tiek laugh.gif
Atsakyti
Pas mane šįvakar generalinė repeticija biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 12:39)

Man kitas klausimas - ar pavyko sužvejot galiausiai biggrin.gif
_______
Bet nu kaip įmanoma tokio kerėpliškumo būt, nesuprantu -  ir man dar juoktis iš kitų “sėkmės” doh.gif kaip pyliau kelį į metalines duris, pro jas eidama.. negaliu net kojos sulenkt  unsure.gif

Sužvejojau biggrin.gif Pas mane mašinos raktai ant to šniūriko ilgo, tai atsinešiau slidę iš namų ir ištraukiau kažkaip biggrin.gif

doh.gif Bet mes tai pagal nelaimių skaičių rimtai viršų imam šitoje temoje laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 10, 19:49)

: D man buvo kilus mintis, kad Madonna gal jo kokia sena simpatija, tai gal pasinaudojo proga žmogus :bigsmile :

looool doh.gif lotuliukas.gif nu gal ne lotuliukas.gif

Ai, ir dar Vilniuj kažkurioj pardėj (gal Mango :hm ) į veidrodį atsitrenkiau :oh
balsu :oh lotuliukas.gif

Nu gali būti biggrin.gif Inai kiek žinau namą Tel Avive turi, tai gal užmatė kažkur laugh.gif

Aš nesuprantu, ko tu jo tiek baidais biggrin.gif Va ir repeticija pusė velnio (išskyrus ten tą visiškai per šoną pjaunančią back'e doh.gif )

https://www.youtube....h?v=6xVYCjISkLA

Nepaeis Eurovizijoj, tai žmogus dantistas, nepražūsit tikrai laugh.gif

Ai, ir tavo Mikis parepetavo jau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=LiLhDL8sToY

O tai tu gal vampyrė, kad savo atvaizdo nematai? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 10, 21:29)
: nu ką aš čia, vis pamirštu, kad jūs mintimis susikalbat
Bet tai fainai, kad taip greit: Kažkaip tikrai negalvojau, jog taip greit bus
---
kad aš žinočiau prie ko: nesuprantu kodėl man rumunai su moldavais painiojasi
---
ne, nu gal nereikia
---
nebesitikiu kažkaip bet ką ten besusiimsi stovint :: Stovi ir tiek :

laugh.gif doh.gif bet kaaaip smalsu bigsmile.gif nes man rodos, tokio stiliaus klipuose Dancė nemoka filmuotis biggrin.gif čia jau nepasivoliosi kaip per Balzamą biggrin.gif
———
Nes same .... nu žodžiu biggrin.gif ta pati tauta realiai, ta pati kalba, pavardės.. tik moldavai dar labiau atsilikę ir žiauriai prorusiški doh.gif
———
https://m.youtube.co...h?v=6xVYCjISkLA
Bet klausyk dailininkas tai ne koks tas tavo Serhatas biggrin.gif
——-
Nu šiaip tikrai.. stovi sau ir stovi.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 21:39)
Sužvejojau Pas mane mašinos raktai ant to šniūriko ilgo, tai atsinešiau slidę iš namų ir ištraukiau kažkaip

———
Ai, ir tavo Mikis parepetavo jau

lotuliukas.gif oj.. biggrin.gif
———
Nu bet grynai - jau filmą kelių dalių galima statyt apie mus biggrin.gif
———
Oi negaliu lotuliukas.gif looooool laugh.gif doh.gif
———
Uch, tūsiukas koks vyksta biggrin.gif nu va prašom.. žmogui ir nuo liūtų bėgt nereik, o vis tiek va ratuku aplink sceną laugh.gif
———
lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Oi geras! aš galvojau su kompu klipai tie visi vandenai ir pan padaryti, o čia va kaip

https://www.youtube....h?v=rrGbjYvfMlI
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 10, 23:39)
Pas mane šįvakar generalinė repeticija 
----
Sužvejojau  Pas mane mašinos raktai ant to šniūriko ilgo, tai atsinešiau slidę iš namų ir ištraukiau kažkaip 

Aš nesuprantu, ko tu jo tiek baidais  Va ir repeticija pusė velnio (išskyrus ten tą visiškai per šoną pjaunančią back'e )
https://www.youtube....h?v=6xVYCjISkLA
-----
Nepaeis Eurovizijoj, tai žmogus dantistas, nepražūsit tikrai
----
Ai, ir tavo Mikis parepetavo jau 

O tai tu gal vampyrė, kad savo atvaizdo nematai?

thumbup.gif kepta duona dalyvauja ar tik kažkas stipresnio? laugh.gif
---
loooool :oh
---
lotuliukas.gif nežinau, bijau ir viskas unsure.gif lotuliukas.gif
Bet nesuprantu kodėl man juokinga į juos tris žiūrėt - jis tik trypčioja, tik trypčioja, o tiedu su šortais jau labiau kruta ant tos pakylos doh.gif :lol : Man jie kažkokia komedija laugh.gif
---
nu jo, jau vieną dantistą turėjau g.gif Neblogas buvo blush2.gif Bet pagalvojau, taigi Amiras su juo tais pačiais metais ir buvo :oh laugh.gif Aš va kai nekokia burtininkė, tai ne Amirą, bet Serhatą prisišaukiau :oh
---
:oh laugh.gif nu Mikis, žiūriu, tūsiuko duoda thumbup.gif Turbūt bando įspūdį padaryt cool.gif
---
žinok, nesuprantu kaaaip taip sugebėjau doh.gif Gal užsigalvojus ką buvau. Draugė šalia buvo, sako nesuprantu, žiūriu eini tiesiai į veidrodį ir nespėjau nieko nei pasakyt doh.gif laugh.gif Gerai, kad neįsibėgėjus, tai nieko ir nenutiko : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 10, 23:54)
bet kaaaip smalsu nes man rodos, tokio stiliaus klipuose Dancė nemoka filmuotis  čia jau nepasivoliosi kaip per Balzamą
———
Bet klausyk dailininkas tai ne koks tas tavo Serhatas
——-
Uch, tūsiukas koks vyksta  nu va prašom.. žmogui ir nuo liūtų bėgt nereik, o vis tiek va ratuku aplink sceną

ai nieko, pamatysi, firminių savo judesiukų kad pavarys : D
---
nu žinok, nesiginčiju lotuliukas.gif
---
looooool :oh lotuliukas.gif va čia tai pastebėjimas - nu tiesiai į dešimtuką lotuliukas.gif :super

Žiūriu aš į Mikį ir kažkodėl man norisi į jo plaukų kupetą Mikimauzo ausis įstatyt laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 11, 00:33)
Oi geras! aš galvojau su kompu klipai tie visi vandenai ir pan padaryti, o čia va kaip

https://www.youtube....h?v=rrGbjYvfMlI

oi koooks įdomus video bigsmile.gif wub.gif Bet tai kiek darbo įdėta į tą klipą blink.gif Aš irgi kažkaip nesitikėjau, galvojau daug kas kompu daryta, o pasirodo - anaiptol bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 10, 22:51)
kepta duona dalyvauja ar tik kažkas stipresnio?
---
Bet nesuprantu kodėl man juokinga į juos tris žiūrėt - jis tik trypčioja, tik trypčioja, o tiedu su šortais jau labiau kruta ant tos pakylos: Man jie kažkokia komedija
---
nu jo, jau vieną dantistą turėjau : Neblogas buvo  Bet pagalvojau, taigi Amiras su juo tais pačiais metais ir buvo
----
Aš va kai nekokia burtininkė, tai ne Amirą, bet Serhatą prisišaukiau
---
nu Mikis, žiūriu, tūsiuko duoda : Turbūt bando įspūdį padaryt
---
žinok, nesuprantu kaaaip taip sugebėjau: Gal užsigalvojus ką buvau. Draugė šalia buvo, sako nesuprantu, žiūriu eini tiesiai į veidrodį ir nespėjau nieko nei pasakyt : Gerai, kad neįsibėgėjus, tai nieko ir nenutiko
----
ai nieko, pamatysi, firminių savo judesiukų kad pavarys
---
Žiūriu aš į Mikį ir kažkodėl man norisi į jo plaukų kupetą Mikimauzo ausis įstatyt
----
oi koooks įdomus video: Bet tai kiek darbo įdėta į tą klipą  : Aš irgi kažkaip nesitikėjau, galvojau daug kas kompu daryta, o pasirodo - anaiptol ::

aš jau irgi užsipirkau ingridientų biggrin.gif
-----
biggrin.gif sakau nu man grynas right said fredas biggrin.gif
---
čia kuris pala? Amiras?
----
keisk burtų lazdelę, biškį palūžus matyt laugh.gif
----
nuu žmogus iš kailio neriasi žiūrėk doh.gif biggrin.gif jamk kol ne vėlu biggrin.gif nes kai pagriebs Serhatas, nebeišsivaduosi biggrin.gif
-----
tai va šito ir bijau biggrin.gif išvis ne vietoj tie judesiukai būtų doh.gif biggrin.gif
bet žinok gėda prisipažint, bet... man ta su ta daina Balzam, kaip su Danu.. aš nesuprantu, kas darosi, nu biggrin.gif tikrai kažkokių kerų paleidžia, ne kitaip biggrin.gif
----
ne, nu,. biggrin.gif išvis šiemet daug disnėjaus eurovizijoj biggrin.gif Mikiai, Liūtai, Narnijos biggrin.gif
-----
aha, darbo tikrai nemažai įdėta... galėjo iEV kokį baseiniuką susiorganizuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 11, 01:09)
aš jau irgi užsipirkau ingridientų biggrin.gif
-----
sakau nu man grynas right said fredas biggrin.gif
---
čia kuris pala? Amiras?
----
keisk burtų lazdelę, biškį palūžus matyt laugh.gif
----
nuu žmogus iš kailio neriasi žiūrėk doh.gif biggrin.gif jamk kol ne vėlu  nes kai pagriebs Serhatas, nebeišsivaduosi
-----
tai va šito ir bijau  išvis ne vietoj tie judesiukai būtų
---
bet žinok gėda prisipažint, bet... man ta su ta daina Balzam, kaip su Danu.. aš nesuprantu, kas darosi, nu  tikrai kažkokių kerų paleidžia, ne kitaip
----
ne, nu,.  išvis šiemet daug disnėjaus eurovizijoj  Mikiai, Liūtai, Narnijos
-----
aha, darbo tikrai nemažai įdėta... galėjo iEV kokį baseiniuką susiorganizuot

thumbup.gif aš tai dar nieko nepasiruošus - bus turbūt kaip visada paskutinę akimirką biggrin.gif
---
biggrin.gif biggrin.gif
---
aha biggrin.gif
---
matyt, kad palūžus kažkokia, bet iš kur gerą gaut unsure.gif
---
looool doh.gif lotuliukas.gif
nu jau dvejonėse esu doh.gif
---
tai gal jis dar kokių nematytų turi? biggrin.gif
---
Bet tu nerodei tos dainos lyg ir? g.gif biggrin.gif
---
bet tikrai biggrin.gif
---
nu aš kažkaip vos ne tikrai buvau, kad bent jau kokį laivelį, tai tikrai susiorganizuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 10, 23:27)
thumbup.gif aš tai dar nieko nepasiruošus - bus turbūt kaip visada paskutinę akimirką
---
matyt, kad palūžus kažkokia, bet iš kur gerą gaut 
---
nu jau dvejonėse esu
---
tai gal jis dar kokių nematytų turi?
---
Bet tu nerodei tos dainos lyg ir?
---
nu aš kažkaip vos ne tikrai buvau, kad bent jau kokį laivelį, tai tikrai susiorganizuos

nu tai nebūk Juračka, bent tu pasiruošk EV biggrin.gif
-----
oi žinai mielai savo atiduosiu bigsmile.gif laugh.gif tiesa jau čia su visu Drakula matyt biggrin.gif bo man tų burtų jau.. biggrin.gif
------
jetus Tuktuk, nu gi ne prie altoriaus tave stumam lotuliukas.gif jamk, mielas Mikimauzas biggrin.gif aš imčiau,bet man vieno užtenka.. ką ten užtenka, jau per daug biggrin.gif o dar Mansas kažkur kelyje biggrin.gif
------
ai sakai prikaupęs visiems atvejams? biggrin.gif bet aš suprantu, kodėl Oksė nebuvo sužavėta klipo idėja lotuliukas.gif
------
kam nerodžiau?? biggrin.gif nu Tuktuk doh.gif laugh.gif gi naujausia ta.. ja tansuju odna biggrin.gif tau tai kaž-kokių amnezijos kerų paleidžia laugh.gif
o beje, Potapo vestuvės tuoj, pasirodo blink.gif žmogus jau spėjo su žmona išsiskirt, ir susiorganizuot vestuves biggrin.gif anam sezone dar vedęs buvo : D
------
nu laivELIS nebūtų žinant NVO - būtų jau tada visas kruizinis laivas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 10 gegužės 2019 - 23:54
Labs smile.gif
https://www.lrt.lt/n...i-su-drabuziais
Atsakyti