Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Nu pleeeem doh.gif Kaip gerai jis čia tame klipe atrodo (ypač ten, kur su kostiumu) karsta.gif Nebuvau mačius šito biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=2Y5XyZotfk0

Ne, nu viskas, užteks man jutūbo šiandien doh.gif biggrin.gif Nes jau žiūriu, kad prisijutūbinsiu doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2019 - 12:00
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 11:40)
Blackkiss, kokį intervą atnešu Maždaug nuo 27:50
https://www.lrt.lt/m...inalio-laukimas
Seriožka man kaip nuo motociklo nulipęs pasirodė
——-
Beje, iš kitų video pastebėjau, kad čekiukas vis su Jurijum kur nors fotkinasi
——
nu žinok aprimo kažkaip: Nebeišlenda
--
Man nuo čekiukok kažkokie gėjiški vaibai eina. Kažkodėl man atrodo jis kitos pakraipos
---
o pala, kas antras, jei be Mikio skaičiuojant?
---
parodyk
---
nu jo, nemažai jis įrašęs lyg ir. Ne visas gal ir girdėjau
Bet va šita tai faina man labai: Priedainis ypač
https://www.youtube....h?v=t_0C9rQBCSE
---
aha, tas su juoda Jau apžiūrėjau per tiesioginę ir sakiau, kad visai nieko jis gyvai atrodo. Bet va nebeapsimoka imt, kai nepapuolė į finalą :
——-
nu jo.. Nors tie žurnalistai ir Ievai pernai paskutine svietas prognozavo, jei neklystu. Bijau, kad šį kartą neišsipildytų jų spėjimaiSako, kad antras ir sunkesnis pusfinalis kaip tyčia :
——
Pagalvojau, gerai, kad Amiras nedalyvauja šiais metais, o tai įtariu, kad vėl užeitų svaigimas :

Ačiū, namie pažiūrėsiu, kad nebūtų darbe gėdos kaip su Dančiko klipu lotuliukas.gif
———
Ane? biggrin.gif kažkaip Juračka man išvis nebesirodo į akis biggrin.gif
——-
Blogai - tyla prieš audrą reiškias, būk atsargi biggrin.gif
——-
Nu vietom taip biggrin.gif
———
O kas pirmas? biggrin.gif susipainiojau tavo bernuose jau laugh.gif doh.gif nu Serhatą turėjau omeny matyt biggrin.gif
——-
A jau nežinau ar rasiu biggrin.gif pažiūrėsiu namie biggrin.gif
——-
Ačiū, irgi grîžus į įvertinsiu biggrin.gif
——
Ai tiksliai, ką aš čia doh.gif : D
———
Manau dar per geri spėjimai - pagal šituos vienos vietos pritrūktų, kad patektume biggrin.gif aišku pats obidniakas...
———
lotuliukas.gif gal ir neužeitų - žiūrėk kaip man ramiai šita EV rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 11:57)
Ne, nu viskas, užteks man jutūbo šiandien Nes jau žiūriu, kad prisijutūbinsiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įvertinsiu ir aš vėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 11:40)
Blackkiss, kokį intervą atnešu  biggrin.gif Maždaug nuo 27:50
https://www.lrt.lt/m...inalio-laukimas
———
Bet va šita tai faina man labai : Priedainis ypač
https://www.youtube....h?v=t_0C9rQBCSE

kaip fainai atrodo jis čia bigsmile.gif wub.gif o beje, striukytė tai to paties dizainerio, kaip mano kedukai biggrin.gif savotiškas toks dizaineris, nu japonas.. biggrin.gif
Nu būtų pabandęs ką blogo apie Juračką psakyt... biggrin.gif aš galiu, jis - ne laugh.gif nors jis labai mandagus ir taktiškas žmogus net jei ir labai nepatiktų, nieko blogo nepasakytų...
——-
Oi kokia faina, tokia grynai prancūziška wub.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 11:57)
Nu pleeeem doh.gif  Kaip gerai jis čia tame klipe atrodo (ypač ten, kur su kostiumu) karsta.gif Nebuvau mačius šito biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=2Y5XyZotfk0

Eik tu sau, tikrai kaip gerai atrodo!! bigsmile.gif ką tu, ką tu.. nors daina man šita nelabai unsure.gif ana fainesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 14:35)
Ane? biggrin.gif kažkaip Juračka man išvis nebesirodo į akis
——-
Blogai - tyla prieš audrą reiškias, būk atsargi
——-
O kas pirmas?  susipainiojau tavo bernuose jau  nu Serhatą turėjau omeny matyt
———
Manau dar per geri spėjimai - pagal šituos vienos vietos pritrūktų, kad patektume biggrin.gif aišku pats obidniakas...
———
gal ir neužeitų - žiūrėk kaip man ramiai šita EV  rolleyes.gif

man irgi retai, bet vis užmatau per kokis žinias biggrin.gif
---
unsure.gif nu reik tikėtis, kad nnusibodo jau jam laugh.gif
---
ne, nu prašyčiau doh.gif lotuliukas.gif Tai nežinau ką tu dar turėjai omeny be Mikio ir Serhato lotuliukas.gif
---
nu jo, jau tada gal net geriau visai gale likt biggrin.gif
Beje, Juračka į sceną eis kaip švedas apsirengęs doh.gif Žodžiu, dvynukai unsure.gif
---
nu gal ir taip biggrin.gif Galbūt antra banga nebebūna tokia stipri biggrin.gif
Atsakyti
Apsiverkiau lotuliukas.gif made my day! biggrin.gif

https://www.instagra...d=1otan5ko0ms2y
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 21:09)
kaip fainai atrodo jis čia bigsmile.gif  wub.gif o beje, striukytė tai to paties dizainerio, kaip mano kedukai biggrin.gif savotiškas toks dizaineris, nu japonas..
---
Nu būtų pabandęs ką blogo apie Juračką psakyt... biggrin.gif aš galiu, jis - ne laugh.gif nors jis labai mandagus ir taktiškas žmogus net jei ir labai nepatiktų, nieko blogo nepasakytų...
——-
Eik tu sau, tikrai kaip gerai atrodo!! bigsmile.gif ką tu, ką tu.. nors daina man šita nelabai  unsure.gif ana fainesnė smile.gif

Aha, labai gerai smile.gif Pasistengė dėl tavęs tongue.gif Dabar kai pasakei, kad japonas dizaineris, tai viskas aišku dėl tų raštų smile.gif
---
laugh.gif doh.gif
nu jo, mandagiai ir gražiai pakalbėjo biggrin.gif Bet aš nesuprantu kodėl man kaskart žiūrint į Seriožką toks juokas ima (ta prasme labai mielai juokingas jis man biggrin.gif Nemoku net kaip tą jausmą apibūdint, nes toks tik su Seriožka ištinka laugh.gif ) Nu atrodo, nieko nedaro, bet vistiek juokingas jis man biggrin.gif Ta jo charizma, matyt, spinduliuoja biggrin.gif
---
aha, daina šita ir man nekokia, ana žymiai gražesnė biggrin.gif Tik tiek, kad šitam klipe daug geriau atrodo nei aname biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 21:15)

oi geras laugh.gif laugh.gif Chebrytė biggrin.gif Ir ta Verkos Serdiučkos bobulytė yra doh.gif laugh.gif Mansas geroje kompanijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 19:11)
man irgi retai, bet vis užmatau per kokis žinias
---
nu reik tikėtis, kad nnusibodo jau jam
---
ne, nu prašyčiau : Tai nežinau ką tu dar turėjai omeny be Mikio ir Serhato :
---
nu jo, jau tada gal net geriau visai gale likt
——
Beje, Juračka į sceną eis kaip švedas apsirengęs: Žodžiu, dvynukai
---
nu gal ir taip biggrin.gif Galbūt antra banga nebebūna tokia stipri biggrin.gif

Bet tai nesuprantu, koks Seriožką per visus galus instagramo lenda doh.gif biggrin.gif o kaip saviškio tai net nematyt..
——
Ha ha.. norėtum biggrin.gif ruošias finalui - šturmu tave gaudys lotuliukas.gif žinai tie tikri vyrai..
———
A tai čekiuką...
———
Jo, jau geriau paskutiniam biggrin.gif
———
doh.gif
——
O kaip tikiuos, kad ir voice”ui tas galios jei Danikas liks laugh.gif doh.gif nors kaži ar juodai magijai tas galioja laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 19:21)

oi geras laugh.gif laugh.gif Chebrytė biggrin.gif Ir ta Verkos Serdiučkos bobulytė yra doh.gif laugh.gif Mansas geroje kompanijoje lotuliukas.gif

Rinktinė kompanija lotuliukas.gif ale tik dabar dašilo, kad gen Končita biggrin.gif nu plem, kad pasikeitus mergina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 21:24)
Bet tai nesuprantu, koks Seriožką per visus galus instagramo lenda doh.gif biggrin.gif o kaip saviškio tai net nematyt..
——
Ha ha.. norėtum biggrin.gif ruošias finalui - šturmu tave gaudys lotuliukas.gif žinai tie tikri vyrai..
———
A tai čekiuką...
———
O kaip tikiuos, kad ir voice”ui tas galios jei Danikas liks laugh.gif doh.gif nors kaži ar juodai magijai tas galioja laugh.gif
----
Rinktinė kompanija lotuliukas.gif ale tik dabar dašilo, kad gen Končita biggrin.gif nu plem, kad pasikeitus mergina... lotuliukas.gif

Seriožka atskyrė tave nuo kitų diedų lotuliukas.gif
----
doh.gif lotuliukas.gif bijau, kad tikrai taip gali būt doh.gif
---
aai, tas ir išgaravo iš galvos doh.gif Nu bet kad irgi toks nei šioks nei toks, tik kad daina patinka bigsmile.gif
---
tikėkis tikėkis laugh.gif
---
aha, ir aš kol supratau, kad ten Končita biggrin.gif Gal dabar jau reiktų sakyt Končitas? biggrin.gif Nesuprasi kokiam čia įvaizdyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 19:21)
Aha, labai geraiPasistengė dėl tavęsDabar kai pasakei, kad japonas dizaineris, tai viskas aišku dėl tų raštų
--
nu jo, mandagiai ir gražiai pakalbėjo
——
Bet aš nesuprantu kodėl man kaskart žiūrint į Seriožką toks juokas ima (ta prasme labai mielai juokingas jis man Nemoku net kaip tą jausmą apibūdint, nes toks tik su Seriožka ištinka laugh.gif ) Nu atrodo, nieko nedaro, bet vistiek juokingas jis man biggrin.gif Ta jo charizma, matyt, spinduliuoja

Ne, nu tai žinai kai tokia konkurencija, dar įsižiūresiu Serhatą kokį lotuliukas.gif aha, toks kosminis stilius biškį to dizainerio.. mano kedukai pvz padengti guminiu tinklu tokiu.. bet su gėlytėm kedukai biggrin.gif
———-
Tik nesuprantu kur jam ten chorošyj vokal biggrin.gif
———-
Eeeei, nesijuok iš mano Seriožiko, nu čia dabar laugh.gif doh.gif o man charizmos kaip tik trūksta jame...

Atsakyti
Kaip laukiu šiandienos pusfinalio bigsmile.gif Jau visai netrukus bigsmile.gif Ir Seriožką reiks palaikyt, ir Juročką biggrin.gif Labai įdomu kaip ten tas Seriožkos vaizdas scenoje atrodys.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 21:34)
Ne, nu tai žinai kai tokia konkurencija, dar įsižiūresiu Serhatą kokį lotuliukas.gif
----
aha, toks kosminis stilius biškį to dizainerio.. mano kedukai pvz padengti guminiu tinklu tokiu.. bet su gėlytėm kedukai biggrin.gif
———-
Tik nesuprantu kur jam ten chorošyj vokal biggrin.gif
———-
Eeeei, nesijuok iš mano Seriožiko, nu čia dabar laugh.gif doh.gif
o man charizmos kaip tik trūksta jame...

looool doh.gif lotuliukas.gif nu jo, pavojinga, vistik tikras vyras laugh.gif
---
mieli kokie bigsmile.gif
---
aha lotuliukas.gif nu reikėjo biškį įsiteigt lietuviškai auditorijai biggrin.gif
---
lotuliukas.gif nu bet čia gerąja prasme juokingas biggrin.gif
nu kur jau trūksta charizmos - man tai sočiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2019 - 19:41
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 19:30)
Seriožka atskyrė tave nuo kitų diedų
----
doh.gif lotuliukas.gif bijau, kad tikrai taip gali būt doh.gif
---
aai, tas ir išgaravo iš galvos doh.gif Nu bet kad irgi toks nei šioks nei toks, tik kad daina patinka bigsmile.gif
---
tikėkis tikėkis laugh.gif
---
aha, ir aš kol supratau, kad ten Končita biggrin.gif Gal dabar jau reiktų sakyt Končitas? biggrin.gif Nesuprasi kokiam čia įvaizdyje biggrin.gif

Nu viršūnė doh.gif laugh.gif
———
Taip ir bus biggrin.gif ne veltui žmogus į finalą prasiveržė su trenksmais lotuliukas.gif
———
Taigi sakei fainas.. doh.gif biggrin.gif
———-
Tu čia nežvenk, žiūrėk kaip grįš Amiras kitiem metam į EV.. biggrin.gif tada ir tu tikėsies biggrin.gif
———
Aš irgi nesuprantu.. kažkoks kaip rusai sako “ONO” biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 19:41)
Kaip laukiu šiandienos pusfinalio bigsmile.gif Jau visai netrukus bigsmile.gif Ir Seriožką reiks palaikyt, ir Juročką biggrin.gif Labai įdomu kaip ten tas Seriožkos vaizdas scenoje atrodys.
——-
looool nu jo, pavojinga, vistik tikras vyras
---
aha: nu reikėjo biškį įsiteigt lietuviškai auditorijai l
---
lotuliukas.gif nu bet čia gerąja prasme juokingas biggrin.gif
nu kur jau trūksta charizmos - man tai sočiai  biggrin.gif

Mane nervas jama kažko biggrin.gif
———-
Nuuu Seriožkai dar augt ir augt iki tikro vyro lotuliukas.gif
———
Sakai tikisi šiemet nebe 0 gaut laugh.gif
———-
Nu vat aš kažkada žiūrėjau radijo laidą vieną su Danu, ir po to automatiškai youtubas išmetė tą pačią, tik kur Seriožka dalyvavo, tai žinok po Dano net nesižiūrėjo, nu jokios charizmos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 16, 21:52)
Taip ir bus  ne veltui žmogus į finalą prasiveržė su trenksmais
———
Taigi sakei fainas
———-
Tu čia nežvenk, žiūrėk kaip grįš Amiras kitiem metam į EV.. tada ir tu tikėsies
———
Mane nervas jama kažko
———-
Nuuu Seriožkai dar augt ir augt iki tikro vyro
———
Sakai tikisi šiemet nebe 0 gaut
———-
Nu vat aš kažkada žiūrėjau radijo laidą vieną su Danu, ir po to automatiškai youtubas išmetė tą pačią, tik kur Seriožka dalyvavo, tai žinok po Dano net nesižiūrėjo, nu jokios charizmos..

vaje unsure.gif Neburk čia man doh.gif laugh.gif
---
nu tai tame pasirodyme ir dainoje fainas biggrin.gif Bet negaliu aš į jį žiūrėt kaip į vyrioką nors tu ką doh.gif Nu grynas vaikas. Barškė gali įsivaikint (kažkada berods Justelį buvo įsivaikinus, tai šitas iš viso toks mažius jai būtų bigsmile.gif Galėtų čiūčiuot wub.gif )
---
doh.gif biggrin.gif
---
man irgi jau neramu darosi biggrin.gif
---
bet gerai skamba laugh.gif
Pas mus tas pavadinimas "tikras vyras" kažkokią labai jau neigiamą prasmę įgavęs doh.gif lotuliukas.gif
--
oi tikrai gi 0 buvo gavęs doh.gif Tai va, viskas aišku dabar kodėl jis čia toks mandagus lotuliukas.gif
---
biggrin.gif nu tai Seriožka vienaip fainas, Danas - kitaip biggrin.gif

Ai, beje, va per panoramą Zilnys kalbėjo (bet jau koooks apšepęs doh.gif biggrin.gif ), tai sakė, visi kalba, kad pas Seriožką vizualinis sprendimas daug efektingesnis nei daina. Tai pagalvojau, kad man ir daina jau efektinga, tai koks ten tas vaizdas bus bigsmile.gif

Papildyta:
Dabar kažkokia laida bus per lrt "Pusvalandis iki EV" smile.gif
Atsakyti