Sveikos
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 01:46)
Nu bent kažkam nenuėjo veltui nes mano raganystės galios vėl nukrito iki 0 teks mokytis iš naujo
------
Nuu matyt gerai veikia augalus tas na na na
-
kažkoks virusas įsimetęs į mano kerus vis ne ten nukreipia
Galėsim eit į tą pačią klasę
---
loool :oh

Nu tik augalus, matyt, ir veikia gerai :lol
---
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 08:43)
arba tiesiog nedainavo
______
Tuktuk kadangi užklausei vakar kiek Serhatui metų (a beje, jis turkas pasirodo), tai 54 aš tikrai galvojau, kad minimum 70
----
o Mikimauzui 23..
pasirodo jis ir normalų vardą turi - Migelis
100 procentų dainavo

Jei Gerūta nebūtų juokųsis iš jo, tai galvočiau, kad man tikrai susisapnavo, bet dabar neabejoju : D
Nu žinant kaip Užkuraičiui kartais pavažiuoja stogas per EV, tai manęs nelabai ir nustebino

Matyt Serhatas ne tik tavo augalus gerai paveikė, bet ir Užkuraitį

---

nu jau antrą kartą kaip nustembu per šią EV

: D Tik šįkart į kitą pusę :oh Tikrai galvojau, kad jam jau gal ir virš 70 :oh : D Bet, matai, jeigu jis turkas, tai pasirodo, jis iš tų 100procentinių "tikrų vyrų" :laugh
---

bet kodėl jis Mikiu pasivadinęs

Negi pats jaučiasi kaip Mikimauzas
Kas dėl amžiaus, tai galvojau, kad jam kokie 27 gali būt. Ir kai palyginu čekiuką su juo, tai anas atrodo gerokai jaunesnis

Bet čekiukas tai nustebino kaip reikalas. Toks vaizdas, kad suklastojęs savo paso duomenis : D
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 09:45)
Bet mergai, kaip man pradėjo patikt Seriožkos daina vakar dar po EV paklausiau, kaip užsikabliavau o kaaaaip ji man nepatiko iš pirmo pasiklausymo atsimenu
man jau seniai ji patinka

: D Man net ir iš pirmo karto labai gerai susiklausė, o paskui jau tik geriau ir geriau : D
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 11:40)
Kaaaip taikliai per M1 plius šiandien pasakė
Sakė, apėmė svetimos gėdos jausmas bet nu turime šansą, neblogiau už San mariną pasirodyt tai tikrai. Nuo dugno lengva kilti, o vakar dugnas buvo pramuštas kelis kartus.
Nu true
tai jau tikrai

Bet ot būtų bajeris, jeigu Serhatas liktų aukščiau nei Jurijus :oh

Tiesą sakant, man Serhatas atrodo charizmatiškesnis ant tos scenos

Nu tokio nepamirši, o va su Juračka, nežinia kaip ten bus.