Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 18:30)
oi, sunkus atvejis čia šį kartą Kažkaip nematau jokio tokio vieno užtikrinto varianto :Ar bent dviejų. Aš spėčiau, kad Azerbaidžanas gali laimėt Po vakar man kažko taip šviečiasi Arba kokia Šveicarija
——
Seriožkai, tai, manau, kad teks dar vienais metais atvažiuot..
——-
Ai, beje, Australija, tai bijau, kad vien dėl savo tos scenografijos gali būt aukštai :: Kažkaip juos buvau pamiršus. Bet jei reiktų statyt ant vieno, tai Azerbaidžaną, ko gero pasirinkčiau.
——
Jei Švedija laimėtų, tai labai nustebčiau : 
---
nu jetus :kas ten per peripetijos pas juos Keista dar, kad audito kompanija teisybę išsiaiškino.
---
tai nelabai ryškiai ten, irgi, matyt jaudulys kiek pakišo koją Matosi, kad tikrai geras jis vokalistas.
---
:man girdėtas kažkoks panašaus vardo personažas, berods Čingadžgukas : Tai galvojau dėl to taip panašiai jį vadini
---
nepavyks dabar jau taip lengvai atsikratyt
——
nu bet šakės iki kokio lygio : Gaila net tos mergaitės..
——
Bet tai pala, ta Alsu kažkada seniai kartais nedainavo su Enrike dainos? : Man jos vardas labai girdėtas

Eik jau man visai silpnai pasirodė šveicaras unsure.gif ir nusidainavo vietom - neištraukė smile.gif
———
Ne!!.. biggrin.gif
——-
Čia tos ant baslių, jau nepamenu? biggrin.gif
——-
Man tai nepatiko, bet tokios aukštai būna..
——-
Nu sakau biggrin.gif niekas toj Rusijoj normaliai negali vykt biggrin.gif nu audito matai Europos kažkokia įmonė.. ne vietinė..
——
Bet voice gan greit išmetė jį...
——-
Loool biggrin.gif
——-
huh.gif nesupratau.. biggrin.gif tu abejoji mano raganiškom galiom ar kaip? hmm.gif biggrin.gif
——-
Bet kita vertus žinos, kad ne viską galima nusipirkt už pinigus...
——-
Tai kad kažin.. nu tai iš kur girdėta - iš EV biggrin.gif 2vt užėmė ( irgi manau per tėčio pinigus biggrin.gif )
Papildyta:
Tuktuk, bet tikrai dainavo su Enrike, buvai teisi unsure.gif
Atsakyti
blackkiss biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=8JCO_Ey6wno

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 17, 16:42)

Tai tu nori, kad mes tokią atsakomybę uzšikrautume ant savo pečių?! biggrin.gif

Nu ne, aš čia bendrą sprendimą nuo raganų kulto pateikt noriu laugh.gif Šiaip irgi galvoju apie Nyderlandus, bet bijau, kad jam gali neužtekt palaikimo unsure.gif unsure.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 18:30)

O tavo kokios mintys?

Pas mane kol kas 7 dainos, kurios galimai gali laimėt, priklausomai nuo planetų išsidėstymo rytoj biggrin.gif Man žiauriai įdomu, kas pusfinaliuose dėjosi, nes net ten neaišku, kas įvyko. Nu vakar Nyderlandai, Švedija, Azerbaidžanas ir Rusija random tvarka turėjo pirmas keturias vietas užimt, o dėl pirmo pusfinalio esu tik įsitikinusi, kad Australija pirma buvo, o toliau neįsivaizduoju kokia tvarka visi išsidėstė schmoll.gif Žodžiu, ryt įtampa garantuotai iki pat galo bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 17, 21:17)
Eik jau man visai silpnai pasirodė šveicaras ir nusidainavo vietom - neištraukė
———
Ne!!.. biggrin.gif
——-
Čia tos ant baslių, jau nepamenu?
——-
Bet voice gan greit išmetė jį...
——-
huh.gif nesupratau.. tu abejoji mano raganiškom galiom ar kaip?
——-
Bet kita vertus žinos, kad ne viską galima nusipirkt už pinigus...
——-
Tai kad kažin.. nu tai iš kur girdėta - iš EV  2vt užėmė ( irgi manau per tėčio pinigus  )
---
Tuktuk, bet tikrai dainavo su Enrike, buvai teisi 

nu kad labai grybautų tai nepastebėjau kažkaip. Reiktų dar kartą paklausyt biggrin.gif
Man šiaip dažniausiai tokie saldučiai nepatinka, bet daina tai labai įsimintina, tokia "despacitinio" tipo biggrin.gif Tokios visokios kažkaip ant bangos dabar biggrin.gif Ir pats tas berniukas saldainiukas kažkuo traukiantis akį - įdomu į jį judantį žiūrėt. Scenografija irgi gera. Nu visumoj man tas pasirodymas turi visas nugalėtojui reikalingas savybes. Ta daina kuo toliau, tuo labiau mane kabina biggrin.gif Kaip ir Azerbaidžanas smile.gif
---
biggrin.gif
---
Aha laugh.gif
---
Tai ten daug gerų pramėto (kaip matėm šiais metais biggrin.gif )
---
tai matai, pasilikai su mumis antriems metams toj pačioj klasėj, tai ir pradėjau abejot laugh.gif
---
tas tai taip drinks_cheers.gif Bet kažin ar bus čia pamoka, kai tėvai tokie, kuriems moraliniai dalykai dzin. Sakys, 'va tu turėjai laimėt, bet tau viską sugadino' doh.gif
Nu gal ne, bet negali žinot.
---
net pagūglint ėjau biggrin.gif Nu tikrai, pasirodo, dalyvavo unsure.gif
---
Mano draugė buvo didelė Enrikės fanė, tai ji man pastoviai kalbėdavo apie Enrikę ir jo kompanijones biggrin.gif Tai šita kažkaip ir užsifiksavus.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 17, 21:47)
blackkiss  biggrin.gif
---

Šiaip irgi galvoju apie Nyderlandus, bet bijau, kad jam gali neužtekt palaikimo 
---

Pas mane kol kas 7 dainos, kurios galimai gali laimėt, priklausomai nuo planetų išsidėstymo rytoj   Man žiauriai įdomu, kas pusfinaliuose dėjosi, nes net ten neaišku, kas įvyko. Nu vakar Nyderlandai, Švedija, Azerbaidžanas ir Rusija random tvarka turėjo pirmas keturias vietas užimt, o dėl pirmo pusfinalio esu tik įsitikinusi, kad Australija pirma buvo, o toliau neįsivaizduoju kokia tvarka visi išsidėstė schmoll.gif Žodžiu, ryt įtampa garantuotai iki pat galo bus

o vaikyti, čia jau tikrai "special for Blackkiss" laugh.gif thumbup.gif
---

Nustebintų ir Nyderlandai, jei laimėtų unsure.gif Nu bet 5-ete gal ir bus g.gif Tokiai dainai kaip jo man norisi labai gero vokalo, nes ten tik pianinas ir jo balsas, kada visi nesklandumai labai išsiryškina, kai nei ten jokių efektų nėra, nieko, kas bent kažkiek nukreiptų dėmesį nuo balso vinguriavimų. Per pusfinalį, man atrodo, sudainavo nelabai gerai unsure.gif Šiaip labai patiko scenografija - tie debesys, šviečiantis rutulys. Bet man neatrodo tokia ryški daina nugalėtoja, kaip kad lažybininkai sako unsure.gif O jei laimės, tai tik per plauką nebent, einant su kažkuo lygiai biggrin.gif Beje jo balso tembras tai man labai gražus wub.gif
---
Sakai, Australija pirma galėjo būt? g.gif Nors aš dabar jau ir užmiršau kas ten daugiau buvo (nu išskyrus čekiuką ir Serhatą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2019 - 20:10
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 17, 19:47)
blackkiss 

——-
Nu ne, aš čia bendrą sprendimą nuo raganų kulto pateikt noriu : Šiaip irgi galvoju apie Nyderlandus, bet bijau, kad jam gali neužtekt palaikimo

Nu looool biggrin.gif doh.gif
——-
Oi nežinau, visiškai neprognozuojama šiemet doh.gif Olandas labai gerai tikrai atrodè - gyvai man žymiai labiau patiko
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 19:51)
Man šiaip dažniausiai tokie saldučiai nepatinka, bet daina tai labai įsimintina, tokia "despacitinio" tipo Tokios visokios kažkaip ant bangos dabar
---
tai matai, pasilikai su mumis antriems metams toj pačioj klasėj, tai ir pradėjau abejot :
---
tas tai taip: Bet kažin ar bus čia pamoka, kai tėvai tokie, kuriems moraliniai dalykai dzin. Sakys, 'va tu turėjai laimėt, bet tau viską sugadino'
Nu gal ne, bet negali žinot.
---
Mano draugė buvo didelė Enrikės fanė, tai ji man pastoviai kalbėdavo apie Enrikę ir jo kompanijones Tai šita kažkaip ir užsifiksavus.

Nu man ta Šveicarijos jau nuo pusès taip užkniso tas pats per tą patį...
——
biggrin.gif jo, matyt dar per anksti prieš mokytojus kerus paleidinėt laugh.gif
——-
Bet va šiaip ta mergaitė žiauriai gerai išauklėta, mandagi.. visus labai palaikė.. dar net nustebau..
——
Jetus biggrin.gif tai visą biografiją žinai biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 20:08)
o vaikyti, čia jau tikrai "special for Blackkiss"
---
Sakai, Australija pirma galėjo būt? g.gif Nors aš dabar jau ir užmiršau kas ten daugiau buvo (nu išskyrus čekiuką ir Serhatą doh.gif  biggrin.gif

Bet kaip juokas suėmė, tik vakar Čingiziuką užsirezervavau ir tu matai iškart susirūpino Seriožka lotuliukas.gif ruoštųsi finalui dainuot geriau abu biggrin.gif
——-
Bet ot būtų bajeris jei Serhatikas laimėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 17, 22:37)
——
biggrin.gif jo, matyt dar per anksti prieš mokytojus kerus paleidinėt laugh.gif
——-
Jetus biggrin.gif tai visą biografiją žinai
---
Bet kaip juokas suėmė, tik vakar Čingiziuką užsirezervavau ir tu matai iškart susirūpino Seriožka ruoštųsi finalui dainuot geriau abu
——-
Bet ot būtų bajeris jei Serhatikas laimėtų

nu bet kaip ne vienodai biggrin.gif Mane tai jo pasirodymas labai sudomino biggrin.gif Šiaip net nustebau, kad būtent šveicarai šiais metais taip atidirbo nuo iki. Nu kad paskutinėse vietose neliks šiais metais kaip kad visada lieka, tai faktas smile.gif
---
doh.gif laugh.gif tai jau taip biggrin.gif
--
oi, žinok nieko nebeatsimenu aš jau ką ji ten seniai pasakodavo. Jau senokai nebe fanė ji biggrin.gif
---
bet tikrai doh.gif nu ir sutapk tu man taip doh.gif biggrin.gif
---
lotuliukas.gif išvirsčiau iš visur turbūt laugh.gif

Serhatas vėl vis išlenda su tuo savo "don't forget my number, call me anytime" doh.gif lotuliukas.gif

Taip juokas paėmė, kai perskaičiau vieną komentarą apie San Mariną. Kažkas rašė, kad San Marinas tokia maža šalis, kad tikriausiai turi tik du dainininkus, kuriuos vis pakaitom siunčia į EV doh.gif Tai - kažkokia mergina ir Serhatas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, blackkiss, užmačiau, kad Ercė Švedijai balsus skelbs biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 20:08)
o vaikyti, čia jau tikrai "special for Blackkiss" laugh.gif thumbup.gif

Nustebintų ir Nyderlandai, jei laimėtų unsure.gif Per pusfinalį, man atrodo, sudainavo nelabai gerai unsure.gif

Sakai, Australija pirma galėjo būt? g.gif Nors aš dabar jau ir užmiršau kas ten daugiau buvo (nu išskyrus čekiuką ir Serhatą doh.gif  biggrin.gif

Kaip žinodami biggrin.gif

Mane Nyderlandai mažiausiai nustebintų. Aš galvoju, kad ir iš didžiojo penketo gali Prancūzija arba Italija netikėtai kilti labai aukštai. Ypač Italija. Nu šviežiai ji skamba ir Italijai visada labai gerai sekasi žiūrovų balsus rinkti (net pernai televotinge 3 vietą paėmė).

Garantuotai pirma buvo biggrin.gif Islandija dar aukštai turėjo būti, bet tikrai ne pirma vieta. Graikija gal dar nebent galėjo būti, bet aš tos dainos net nepamenu biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 17, 20:37)

Nu man irgi panašiai. Man atrodo, kad jiems kitokias spalvas reikėjo rinktis. Akis paskaudo nuo tos raudonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 17, 23:49)
Ai, blackkiss, užmačiau, kad Ercė Švedijai balsus skelbs  biggrin.gif

Aš galvoju, kad ir iš didžiojo penketo gali Prancūzija arba Italija netikėtai kilti labai aukštai. Ypač Italija. Nu šviežiai ji skamba ir Italijai visada labai gerai sekasi žiūrovų balsus rinkti (net pernai televotinge 3 vietą paėmė).

Garantuotai pirma buvo  biggrin.gif Islandija dar aukštai turėjo būti, bet tikrai ne pirma vieta. Graikija gal dar nebent galėjo būti, bet aš tos dainos net nepamenu  biggrin.gif

įdomu bus pamatyt po tiek laiko biggrin.gif Kai pagalvoji, juk čia tie 2011 metai, kai ir Blue dalyvavo biggrin.gif
---
Prancūzija ir man atrodo, kad gali kilt aukštai (pradėjo patikt man ta daina, idėja graži), dėl Italijos nesu tikra, kad kils aukštai(nors į 10uką gal ir turėtų patekt). Kažin ar daugumai iš pirmo karto ji įstrigs g.gif Man prireikė kelių kol pradėtų kabint. Bet jeigu balso tembras neerzina, tai gal tada greit kabina.
---
ai, tiksliai, dar gi Islandija yra. Šitie gali būt irgi aukštai g.gif Graikijos neatsimenu ir aš doh.gif
Papildyta:
Visų šalių pasirodymo tvarka:
https://eurovision.t...the-grand-final

Mikis paskutinis dainuos biggrin.gif

Čekiukui nenuskilo - 3, Seriožkai irgi nelabai pasisekė - 5 unsure.gif Ir kur buvęs, kur nebuvęs Serhatas 7 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2019 - 22:07
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 22:05)

Prancūzija ir man atrodo, kad gali kilt aukštai (pradėjo patikt man ta daina, idėja graži), dėl Italijos nesu tikra, kad kils aukštai(nors į 10uką gal ir turėtų patekt). Kažin ar daugumai iš pirmo karto ji įstrigs g.gif Man prireikė kelių kol pradėtų kabint. Bet jeigu balso tembras neerzina, tai gal tada greit kabina.
---
ai, tiksliai, dar gi Islandija yra. Šitie gali būt irgi aukštai g.gif

Prancūzo tik vokalas ne visada geras. Jaučiu per tą pusfinalio pasirodymą pirmą kart normaliai sudainavo ir tie vaizdai ant veido pradžioje buvo išplaukę, bet jei ryt pasiseks, tai manau, kad į top 3 tikrai taikosi. Šiaip dabar pagalvojau, kad didžiojo penketo šalims savotiškai ir nepasiseka. Jeigu italas turėtų pusfinaly pasirodyt, manau, kad jo šansai daug labiau išaugtų (sutinku, kad kelių klausymų gali reikėti). Prancūzijos tai geriau įsimena kažkaip.

Bent jau jie tai jaučiu daugiausiai dėmesio žiniasklaidoje sulaukia ir šiaip visoje soc. erdvėje, bet čia daugiausiai paaugliai šneka, tai žinai, iš jų tokie ir balsuotojai biggrin.gif
Papildyta:
Ai, nieko čia daug nemąstysiu, sakysiu, kad Nyderlandai laimės. Kaip bus taip bus biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 22:18)

Čekiukui nenuskilo - 3, Seriožkai irgi nelabai pasisekė - 5 unsure.gif Ir kur buvęs, kur nebuvęs Serhatas 7 biggrin.gif

O Serhatas laimingą 7 gavo biggrin.gif Bet tai mano vargšui estui kaip nepasisekė, antrą kartą iš eilės po islandų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 18, 00:26)
Prancūzo tik vokalas ne visada geras. Jaučiu per tą pusfinalio pasirodymą pirmą kart normaliai sudainavo ir tie vaizdai ant veido pradžioje buvo išplaukę, bet jei ryt pasiseks, tai manau, kad į top 3 tikrai taikosi.
----
Šiaip dabar pagalvojau, kad didžiojo penketo šalims savotiškai ir nepasiseka.
---
Jeigu italas turėtų pusfinaly pasirodyt, manau, kad jo šansai daug labiau išaugtų (sutinku, kad kelių klausymų gali reikėti). Prancūzijos tai geriau įsimena kažkaip.

Bent jau jie tai jaučiu daugiausiai dėmesio žiniasklaidoje sulaukia ir šiaip visoje soc. erdvėje, bet čia daugiausiai paaugliai šneka, tai žinai, iš jų tokie ir balsuotojai 
-----
Ai, nieko čia daug nemąstysiu, sakysiu, kad Nyderlandai laimės. Kaip bus taip bus  biggrin.gif
----
O Serhatas laimingą 7 gavo 
---
Bet tai mano vargšui estui kaip nepasisekė, antrą kartą iš eilės po islandų 

įdomu kaip ten jam gausis.Bet tas prancūzas gavosi pakankamai graži pana biggrin.gif
Beje, Prancūzijos pasirodymo didelis koziris ta balerina, man atrodo biggrin.gif
---
tai taip. Gal todėl dažnai jos ir nukrenta į galą g.gif
---
Prancūzijos standartiškesnė daina, gal dėl to ir įsimintinesnė. Italas toliau standarto smile.gif
---
gal ir taip biggrin.gif
---
oi manrods rizikuoji biggrin.gif O šiaip dažnai lažybininkų prognozės pasitvirtina? Neanalizavai? Dabar turi viską išanalizuot, negalima kelionės pramazint doh.gif Nu bet ką aš čia ragana dvejetukininkė patarinėju doh.gif laugh.gif
---
laugh.gif nu va, žiūrėk, ir užkils į aukštumas doh.gif laugh.gif
---
oi tikrai nepasisekė jam :oh
Bet žiūriu Azerbaidžanas, Prancūzija ir Italija šalia unsure.gif Kažkaip labai į vieną sukrito.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 21:26)
nu bet kaip ne vienodai Mane tai jo pasirodymas labai sudomino Šiaip net nustebau, kad būtent šveicarai šiais metais taip atidirbo nuo iki. Nu kad paskutinėse vietose neliks šiais metais kaip kad visada lieka, tai faktas
---

Serhatas vėl vis išlenda su tuo savo "don't forget my number, call me anytime"
——-
Taip juokas paėmė, kai perskaičiau vieną komentarą apie San Mariną. Kažkas rašė, kad San Marinas tokia maža šalis, kad tikriausiai turi tik du dainininkus, kuriuos vis pakaitom siunčia į EV  Tai - kažkokia mergina ir Serhatas :l

Oi taip taip, aišku, kad paskutinėse tikrai neliks, faktas:) bet va keista, klipą žiūrėjau, man patiko daina smile.gif
——-
lotuliukas.gif aš tau sakiau - tyla prieš audrą buvo biggrin.gif dabar neatsikabins, kol nepaskambinsi biggrin.gif bet kuriuo metu gali laugh.gif
——-
doh.gif grynai biggrin.gif Prisiminiau, kaip Urgantas šaipėsi, kai kažkada Rusijos rinktinė laimėjo prieš Andorą - sako ot gi yra ko didžiuotis vargšę Andorą nugalėjus, kur vos pririnko žmonių futbolo komandai, net sirgaliams nebeužteko lotuliukas.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 17, 21:49)
Ai, blackkiss, užmačiau, kad Ercė Švedijai balsus skelbs 
——-
Kaip žinodami
———
Mane Nyderlandai mažiausiai nustebintų. Aš galvoju, kad ir iš didžiojo penketo gali Prancūzija arba Italija netikėtai kilti labai aukštai. Ypač Italija. Nu šviežiai ji skamba ir Italijai visada labai gerai sekasi žiūrovų balsus rinkti (net pernai televotinge 3 vietą paėmė).

doh.gif nu viskas dabar jau visiškai visi maniškiai susirinko biggrin.gif kas čia per EV šiemet tokia doh.gif biggrin.gif
———
Pasijaučiau kažkokia permatoma lotuliukas.gif
———
Nu vat Italija niekad nelaimi, visad kažkur prieky trinas, bet laimėt nelemta biggrin.gif kaaaaip visą dieną man užkritus italų ta eurovizinė daina.. kažkokia apie karmą žodžiu biggrin.gif
———
Graikės balsas įdomus, bet daina lieva - buvo geresnių pas ją...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 22:50)

Beje, Prancūzijos pasirodymo didelis koziris ta balerina, man atrodo biggrin.gif
---

oi manrods rizikuoji biggrin.gif O šiaip dažnai lažybininkų prognozės pasitvirtina? Neanalizavai? Dabar turi viską išanalizuot, negalima kelionės pramazint doh.gif Nu bet ką aš čia ragana dvejetukininkė patarinėju doh.gif laugh.gif
---

oi tikrai nepasisekė jam :oh
Bet žiūriu Azerbaidžanas, Prancūzija ir Italija šalia unsure.gif Kažkaip labai į vieną sukrito.

Man tai žiauriai jautri vieta, kai ta kurčia šokėja šoko. Manau, kad gal ir kokią ašarą išspausiu, jei jau būsiu užtektinai prisikokteiliavus biggrin.gif Ai, ir pati pabaiga labai graži, kai jie visi "karūnas užsideda" ir ta vaikystės nuotrauka ant ekrano pasirodo.

Neanalizavau, bet, man atrodo, kad visada iš lažybininkų top 3 laimi g.gif

Man irgi įdomiai tas dėliojimas atrodo. Į paskutinį dešimtuką sukeltos 6 dainos, kurioms prognozuojama nugulti aukščiau ar žemiau pirmame dešimtuke g.gif
Atsakyti