QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 18:30)
oi, sunkus atvejis čia šį kartą Kažkaip nematau jokio tokio vieno užtikrinto varianto :Ar bent dviejų. Aš spėčiau, kad Azerbaidžanas gali laimėt Po vakar man kažko taip šviečiasi Arba kokia Šveicarija
Seriožkai, tai, manau, kad teks dar vienais metais atvažiuot..
-
Ai, beje, Australija, tai bijau, kad vien dėl savo tos scenografijos gali būt aukštai :: Kažkaip juos buvau pamiršus. Bet jei reiktų statyt ant vieno, tai Azerbaidžaną, ko gero pasirinkčiau.
Jei Švedija laimėtų, tai labai nustebčiau :
---
nu jetus :kas ten per peripetijos pas juos Keista dar, kad audito kompanija teisybę išsiaiškino.
---
tai nelabai ryškiai ten, irgi, matyt jaudulys kiek pakišo koją Matosi, kad tikrai geras jis vokalistas.
---
:man girdėtas kažkoks panašaus vardo personažas, berods Čingadžgukas : Tai galvojau dėl to taip panašiai jį vadini
---
nepavyks dabar jau taip lengvai atsikratyt
nu bet šakės iki kokio lygio : Gaila net tos mergaitės..
Bet tai pala, ta Alsu kažkada seniai kartais nedainavo su Enrike dainos? : Man jos vardas labai girdėtas
Seriožkai, tai, manau, kad teks dar vienais metais atvažiuot..
-
Ai, beje, Australija, tai bijau, kad vien dėl savo tos scenografijos gali būt aukštai :: Kažkaip juos buvau pamiršus. Bet jei reiktų statyt ant vieno, tai Azerbaidžaną, ko gero pasirinkčiau.
Jei Švedija laimėtų, tai labai nustebčiau :
---
nu jetus :kas ten per peripetijos pas juos Keista dar, kad audito kompanija teisybę išsiaiškino.
---
tai nelabai ryškiai ten, irgi, matyt jaudulys kiek pakišo koją Matosi, kad tikrai geras jis vokalistas.
---
:man girdėtas kažkoks panašaus vardo personažas, berods Čingadžgukas : Tai galvojau dėl to taip panašiai jį vadini
---
nepavyks dabar jau taip lengvai atsikratyt
nu bet šakės iki kokio lygio : Gaila net tos mergaitės..
Bet tai pala, ta Alsu kažkada seniai kartais nedainavo su Enrike dainos? : Man jos vardas labai girdėtas
Eik jau man visai silpnai pasirodė šveicaras

Ne!!..

-
Čia tos ant baslių, jau nepamenu?

-
Man tai nepatiko, bet tokios aukštai būna..
-
Nu sakau

Bet voice gan greit išmetė jį...
-
Loool

-

-
Bet kita vertus žinos, kad ne viską galima nusipirkt už pinigus...
-
Tai kad kažin.. nu tai iš kur girdėta - iš EV

Papildyta:
Tuktuk, bet tikrai dainavo su Enrike, buvai teisi