Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Pleeem kaip šoną man kažko suspazmavo nei iš šio, nei iš to...jaučiu nošpa man vietoj vyniuko bus biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 20:50)
Hanzos dienos Kaune, dar gatvės muzikos diena
---
Kuri? Šveicarų ar Azerbaidžano? Nu per Eurovizijoj didelio modernumo nereik tikėtis. Iš modernesnių tai tik Olandija ir gal dar Italija kokia
—-
bet tai reikėjo man į vieną parduotuvėlę, tai kol prasiyriau per senamiestį
---
dieną čia tai netgi labai karšta buvo Grynai kaip vasarą
---
tu ką  Seriožka tau neatleis net už tokias mintis :: Taigi tokia foto atsiuntė tau, visas išsidemonstravo, o tu šitaip drįsti dar svarstyt
---
nu jo.. Laimėt, tai jau, matyt, kad nelaimės..

Man dar kirba mintis dėl Australijos  Jaučiu gali laimėt vien už tą savo scenografiją iš siaubako :
——
Ai, beje, kas link tikrų vyrų, tai šiandien tiek įstrigo Izraelio daina, kad šakės :Tas priedainio motyvas

Aaa tiksliai, gi muzikos diena dar doh.gif
——-
Nu azerai ir rusai vis mėgėjai.. bet šiemet nei vienas, nei kitas ne šitie atvejai biggrin.gif
——-
Aha taip ir būna biggrin.gif čia per sostinės dainas tas pats biggrin.gif
——-
Nu diena tai taip smile.gif bet man tai maloniai karšta, dar ne taip labai biggrin.gif
——
lotuliukas.gif Ai nu jo, ką aš čia susigalvojau biggrin.gif
——
Man tai ten košmaras...
——-
Oj Kobis toks mėgėjas įstrigt į atmintį laugh.gif
Atsakyti
Plem, nesusitvarkė Seriožkai balsas :/ dar blogiau..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 18, 23:37)
Plem, nesusitvarkė Seriožkai balsas :/ dar blogiau..

Nu kad dar blogiau tai gal ne g.gif Matai, peršalimas taip greit nepraeina.. Kodėl jam per tą EV vis "nuskyla" doh.gif

Serhatas padarė tūsiuko laugh.gif

Užkuraitis sako - "Serhatas bando parodyt, kaip nepataikant į toną galima praeiti į finalą" laugh.gif
Papildyta:
bet aš tik dabar išgirdau, kad Serhatas vienoj vietoj užrėkė "birki" doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:01)
Nu kad dar blogiau tai gal ne g.gif Matai, peršalimas taip greit nepraeina.. Kodėl jam per tą EV vis "nuskyla"
——
Serhatas padarė tūsiuko laugh.gif
——
Užkuraitis sako - "Serhatas bando parodyt, kaip nepataikant į toną galima praeiti į finalą" laugh.gif
—-
bet aš tik dabar išgirdau, kad Serhatas vienoj vietoj užrėkė "birki

Nu blogiau, jau pačioj pradžioj jautėsi tas užkimimas.. pabaigoj neištraukė tų natų kaip turėtų.. nu bet suvebėk taip, vargšas :/ aš atsimenu, kaip Graikijoj sugebėjau 2dieną atvažiavus peršalt, nu nors verk - visos atostogos susigadino.. bet man bent dainuot niekas neliepė biggrin.gif
——
Nu bet jis visai be balso doh.gif biggrin.gif nu kaip mane dabar prajuokina tas don”t forget my number - call me anytime lotuliukas.gif
———
Aha grynai doh.gif
______
Kaip pradėjo kabint mane olando daina wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vajetus kaip graikė nusidainuoja doh.gif

Papildyta:
Blackkiss, tavo Kobis laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 00:07)
Nu blogiau, jau pačioj pradžioj jautėsi tas užkimimas.. pabaigoj neištraukė tų natų kaip turėtų.. nu bet suvebėk taip, vargšas :/ aš atsimenu, kaip Graikijoj sugebėjau 2dieną atvažiavus peršalt, nu nors verk - visos atostogos susigadino.. bet man bent dainuot niekas neliepė biggrin.gif
——
Nu bet jis visai be balso doh.gif biggrin.gif nu kaip mane dabar prajuokina tas don”t forget my number - call me anytime lotuliukas.gif
______
Kaip pradėjo kabint mane olando daina wub.gif  bigsmile.gif

nu tu geriau pažįsti jo tembrą, tai gal tu geriau girdi smile.gif nu vargšas tikrai doh.gif tokiu momentu peršalt..doh.gif
--
aha doh.gif laugh.gif
--
šiandien oldandas daug geriau sudainavo bigsmile.gif
aha, ta daina po kelių pasiklausymų labai pradeda kabint.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:11)
vajetus kaip graikė nusidainuoja doh.gif

Žiauriai doh.gif nu bet ta princesių tematika tai.. doh.gif

——-
Plem Gerūta sako mūsų tautietis Kobis, kažkaip pamiršau kad verčia - galvoju whaaat biggrin.gif apsirengęs kaip Dracula koks (nu čia blogąja prasme biggrin.gif ) doh.gif
Atsakyti
plem, bet tas Izraelio priedainis tai toooks įstringantis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 00:15)
Žiauriai doh.gif nu bet ta princesių tematika tai.. doh.gif

——-
Plem Gerūta sako mūsų tautietis Kobis, kažkaip pamiršau kad verčia - galvoju whaaat biggrin.gif apsirengęs kaip Dracula koks (nu čia blogąja prasme biggrin.gif ) doh.gif

aha unsure.gif
---

aha, aš irgi galvoju kaip čia suprast doh.gif biggrin.gif

Ale kaip susigraudino Kobiukas.. smile.gif
Papildyta:
Norvegija tai "I'm a Barbie girl" laikų daina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2019 - 22:17
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:13)
Blackkiss, tavo Kobis
——
tokiu momentu peršalt..doh.gif
--
šiandien oldandas daug geriau sudainavo ::
aha, ta daina po kelių pasiklausymų labai pradeda kabint.

doh.gif Nu bent dainuoja švariau už tavo Serhatą laugh.gif šiaip nebepersekiojo biggrin.gif jau Duncanas jo vietą užėmė biggrin.gif
——
Nu kažkoks bėdulis.. tai nuo sienos nuskrenda, tai peršąla.. 40 atlikėjų kaip žmonės, tas - peršalo doh.gif biggrin.gif skaičiau, kad kažkas iš dalyvių skundėsi blogai veikiančiom kondiškėm.. Seriožka turbūt galėtų pasiginčyt biggrin.gif

——-
Gal net balsuosiu wub.gif nu negaliu už Rusiją balsuot, nors tu ką doh.gif kažkur giliai širdy Seriožką palaikysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 00:22)
Nu bent dainuoja švariau už tavo Serhatą
——

Gal net balsuosiu  wub.gif nu negaliu už Rusiją balsuot, nors tu ką doh.gif kažkur giliai širdy Seriožką palaikysiu  unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai biggrin.gif Bet kaip juokas man ima per tą Serhato pasirodymą lotuliukas.gif vien dėl to gerai, kad praėjo į finalą laugh.gif
ai, beje, matėt, ir Golden Bojus buvo bigsmile.gif laugh.gif Seni laikai biggrin.gif
---
biggrin.gif nu žinai, su tuo "giliai širdyje" Seriožkai ne geriau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2019 - 22:27
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:20)

Ale kaip susigraudino Kobiukas..

Aha kad užsiraudojo unsure.gif

_____
Nu pleeem, vėl strigt bando transliacija.. niekad nestringa, va būtinai per EV nu ir tada per Voice finalą turėjo biggrin.gif doh.gif kaip tyčia..
Atsakyti
bet islandai tai momentais užveža biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 00:29)
Aha kad užsiraudojo unsure.gif

_____
Nu pleeem, vėl strigt bando transliacija.. niekad nestringa, va būtinai per EV nu ir tada per Voice finalą turėjo biggrin.gif doh.gif kaip tyčia..

turbūt suprato, kad nepavyks jam tavęs prisiviliot unsure.gif
---
doh.gif
Papildyta:
estukas smile.gif nu einu nuo kompo, nes vėl pusę matau, pusę - ne doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Estulis wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:26)
Bet kaip juokas man ima per tą Serhato pasirodymą lotuliukas.gif vien dėl to gerai, kad praėjo į finalą
——
ai, beje, matėt, ir Golden Bojus buvo bigsmile.gif laugh.gif Seni laikai biggrin.gif
---
nu žinai, su tuo "giliai širdyje" Seriožkai ne geriau

Nu jo bent šou kažkoks biggrin.gif
——
Nea nemačiau biggrin.gif
——
Žinau.. unsure.gif nu negaliu persilaužt biggrin.gif jei balsuotum už dainininką, bet čia grynai už šalį balsuoji doh.gif nu negaliu..
——-
O Kiprietė į Madoną labai užneša, beje smile.gif
Papildyta:
Faina prancūzo daina smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 22:32)
bet islandai tai momentais užveža
—-
turbūt suprato, kad nepavyks jam tavęs prisiviliot

Nu biškį rokiuko yra biggrin.gif
——
Ne, kad išvis be šansų, Seriožka van kokią artileriją šiandien pasitelkė laugh.gif
Papildyta:
Oj Mikis iš mano mylimos Barselonos, pasirodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 gegužės 2019 - 22:51