QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 20:50)
Hanzos dienos Kaune, dar gatvės muzikos diena
---
Kuri? Šveicarų ar Azerbaidžano? Nu per Eurovizijoj didelio modernumo nereik tikėtis. Iš modernesnių tai tik Olandija ir gal dar Italija kokia
-
bet tai reikėjo man į vieną parduotuvėlę, tai kol prasiyriau per senamiestį
---
dieną čia tai netgi labai karšta buvo Grynai kaip vasarą
---
tu ką Seriožka tau neatleis net už tokias mintis :: Taigi tokia foto atsiuntė tau, visas išsidemonstravo, o tu šitaip drįsti dar svarstyt
---
nu jo.. Laimėt, tai jau, matyt, kad nelaimės..
Man dar kirba mintis dėl Australijos Jaučiu gali laimėt vien už tą savo scenografiją iš siaubako :
Ai, beje, kas link tikrų vyrų, tai šiandien tiek įstrigo Izraelio daina, kad šakės :Tas priedainio motyvas
---
Kuri? Šveicarų ar Azerbaidžano? Nu per Eurovizijoj didelio modernumo nereik tikėtis. Iš modernesnių tai tik Olandija ir gal dar Italija kokia
-
bet tai reikėjo man į vieną parduotuvėlę, tai kol prasiyriau per senamiestį
---
dieną čia tai netgi labai karšta buvo Grynai kaip vasarą
---
tu ką Seriožka tau neatleis net už tokias mintis :: Taigi tokia foto atsiuntė tau, visas išsidemonstravo, o tu šitaip drįsti dar svarstyt
---
nu jo.. Laimėt, tai jau, matyt, kad nelaimės..
Man dar kirba mintis dėl Australijos Jaučiu gali laimėt vien už tą savo scenografiją iš siaubako :
Ai, beje, kas link tikrų vyrų, tai šiandien tiek įstrigo Izraelio daina, kad šakės :Tas priedainio motyvas
Aaa tiksliai, gi muzikos diena dar

-
Nu azerai ir rusai vis mėgėjai.. bet šiemet nei vienas, nei kitas ne šitie atvejai

-
Aha taip ir būna

-
Nu diena tai taip

Man tai ten košmaras...
-
Oj Kobis toks mėgėjas įstrigt į atmintį