Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

labukas smile.gif Tuktuk!!!! aš gi nepasigyriau dar bigsmile.gif išaugo pirmas mano sodintas agurkas bigsmile.gif biggrin.gif tas kur iš IKI sėklų.. toks kūdas tiesa labai.. bet gal dar ne visai prinoko tiesiog...
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 27, 22:17)
Labukas Pagaliau parsiradau ir jau tik į lovą krist norisi Buvau Šiauliuose pirmą kartą po keliolikos metų, taip keista, atrodo, kad niekad aš ten nebuvus
-----
Kažkaip prisimenu tik arkas toje alėjoje
----
Prisimeni, kai šnekėjom apie šokoladą? Tai va, buvom šokolado muziejuj ir parsivežiau dar labiau pagerinto - 96 proc. Turbūt nenorėtum paragaut  Nes tas, kur 85, tai dar labai saldus palyginus su tuo Šitas tai gryna kakava atrodo, nepriprasiu jaučiu
-----
aha, po šiandien irgi galiu tą patį pasakyt: Uždrausčiau iš vis vaikams elektriniais važinėt Nesigaudo jie visiškai kada galima važiuot, kada ne Varo tiesiai į žmones
Ne veltui, matyt, ir Palangoj uždraudė važinėt Basanavičiaus gatvėj..
--
tai va, neišsisuksi, teks antrą kartą skrist, kad įsitikintum
----
jo, protingi tie retriveriukai Ir iš akių matosi Gražūs iš snukučio man jie labai

geras, aš net išvis nebuvus Šiauliuose, tik pro šalį važiavau pernai smile.gif ir kaip tau? kolegė, kuri pati iš Šiaulių sakė žiauriai tuščias miestas paskutiniais metais pasidaręs - jaunimas išvis visas išvažiavęs..
---
net nuėjau pagooglint, kas per arkos : D
-----
blink.gif oj... tai kas jau čia per šokoladas, čia supresuota kakava gaunas biggrin.gif jaučiu toks net gerklėj stringantis biggrin.gif nee, tokie tikrai ne man biggrin.gif man jau 80% iššūkis suvalgyt biggrin.gif
bet fainai, norėčiau ir aš kada nuvaryt į šokolado muziejų wub.gif o ten tik ekspozicinio tipo, ar gali ir pvz pats šokolado pasigamint?
-----
omg.. nu vaikai pas mus Vilniuj elektriniais dar nelabai važinėja unsure.gif arba neužtaikiau..
nu bet ir suaugę.. varinėtų sau dviračių takais, tai ne - reik tarp žmonių nardyt doh.gif o aš su ausinėm išvis nieko negirdžiu gatvėj biggrin.gif
o Paryžiuj kaip per žinias kažkada rodė, partrenkė su paspirtuku moterį, pianistė.. sulaužė ranką (o žinai kaip pianistam - pirštai viskas gi), ir viskas.. pasibaigė visa karjera.. tai dabar jau ten labai sugriežtino taisykles..
-----
biggrin.gif vat neišeina, mano bendrakeleiviai sakė neišprotėt - gi ką tik buvom doh.gif biggrin.gif visai ne bendraminčiai šiuo klausimu biggrin.gif
-----
mhm, ir manipuliatoriai žiaurūs biggrin.gif kaip sustato akis trikampiu, tai viską, ką kaulyja atiduosi biggrin.gif

Papildyta:
photo of the day!!!!... balsu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.instagra.../p/B0Y4X2QiEC8/
Atsakyti
oi tiesa, vakar kažkaip pagalvojau Dančikas jau virš 2sav dingęs, nu instagrame kad nepasirodytų su savo postu, taip ilgai dar nėr buvę biggrin.gif jau išsigandau, gal kas nutiko, galvojau, reik pažiūrėt pas Oksę, gal kokiu klipu kvepia (tas šventas mano naivumas nepasibaigiantis.. biggrin.gif), kad jau taip dingę abu... aišku klipu nekvepia, beeeet kiek Oksė FB fotkių su Danu prisidėjus blink.gif biggrin.gif čia jau gerokai po turo.. ir va tokio tipo biggrin.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DB17F56

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE26C18

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE9EFD2

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE64F16

https://scontent.fvn...amp;oe=5DEE051C

ir dar per turą įsimetus fotkę kažkokią Dnipro mieste, pasirašius "Dnipro, įsimylėjau..", dar kažkokia pana pakomentavo, "ar Dnipro, ar Daną?" biggrin.gif tai ta tik smailiką uždėjo po jos komentu laugh.gif dar po to kažkas parašė - "ai gi abu jie įsimylėję, per vieną koncertą jau net normaliai išdainuot kartu nesugebėjo" biggrin.gif vaa, reiškiasi man nepasirodė biggrin.gif ir kai kažkas rašė "kokia graži pora" irgi kaip tai ginčų nebuvo biggrin.gif aš sakiaaau įtartini man jie kažkokie biggrin.gif ot dabar jau kažkaip tikrai įdomu pasidarė.. biggrin.gif

o tiesa, Dančikas su postu taip ir nepasirodė, bet naktį po viena savo fotke VK puslapyje, (kur panos diskutavo apie koncą paskutinį) atėjo pasisveikint ir pasakyt visiem labanakt biggrin.gif žodžiu su mūsų susikalbėjimu mintimis vis dar viskas ok biggrin.gif tik pagalvoji, ir atšliaužia bent pasisveikint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 28 liepos 2019 - 15:14
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 28, 16:37)
Tuktuk!!!! aš gi nepasigyriau dar  išaugo pirmas mano sodintas agurkas  tas kur iš IKI sėklų.. toks kūdas tiesa labai.. bet gal dar ne visai prinoko tiesiog...
------
geras, aš net išvis nebuvus Šiauliuose, tik pro šalį važiavau pernai  ir kaip tau? kolegė, kuri pati iš Šiaulių sakė žiauriai tuščias miestas paskutiniais metais pasidaręs - jaunimas išvis visas išvažiavęs..
---
net nuėjau pagooglint, kas per arkos : D
-----
oj... tai kas jau čia per šokoladas, čia supresuota kakava gaunas  jaučiu toks net gerklėj stringantis nee, tokie tikrai ne man  man jau 80% iššūkis suvalgyt
---
bet fainai, norėčiau ir aš kada nuvaryt į šokolado muziejų o ten tik ekspozicinio tipo, ar gali ir pvz pats šokolado pasigamint?
-----
omg.. nu vaikai pas mus Vilniuj elektriniais dar nelabai važinėja arba neužtaikiau..
nu bet ir suaugę.. varinėtų sau dviračių takais, tai ne - reik tarp žmonių nardyt o aš su ausinėm išvis nieko negirdžiu gatvėj
o Paryžiuj kaip per žinias kažkada rodė, partrenkė su paspirtuku moterį, pianistė.. sulaužė ranką (o žinai kaip pianistam - pirštai viskas gi), ir viskas.. pasibaigė visa karjera.. tai dabar jau ten labai sugriežtino taisykles..
-----
vat neišeina, mano bendrakeleiviai sakė neišprotėt - gi ką tik buvom  visai ne bendraminčiai šiuo klausimu
-----
mhm, ir manipuliatoriai žiaurūs  kaip sustato akis trikampiu, tai viską, ką kaulyja atiduosi

------
photo of the day!!!!... balsu...  :lol

https://www.instagra.../p/B0Y4X2QiEC8/

bigsmile.gif bigsmile.gif geeeras!!! thumbup.gif Nu va, reiškia visai gera tu sodininkė, jei jau net iš IKI sėklų sugebėjai išaugint agurką :super Reiks imt pamokų iš tavęs :lol O pomidorai kaip? : D
---
nu žinok tikrai buvau nustebus, kad toks tuščias miestas blink.gif O ir šiaip truputį apleistas centras man pasirodė. Kad ir tos arkos :oh nu kokia jų paskirtis, tai man mistika :oh Taigi tik griaut tokias ir viskas.. Arba suoliukai nuo nežinia kokių laikų užsilikę. Rekonstrukcija labai reikalinga daugeliui dalykų.
Kažką lyg ir planuoja ten daryt, bet bobutė viena pasipiktinus aiškino, kad valdžia planuoja medžius iškirst. Svarbiausiai, vienintelis gražus dalykas toje alėjoje tie medžiai ir juos planuoja panaikint :oh Tai kažkokie aktyvistai apklijavo lapukais su įvairiausiais užrašais, bet abejoju, kad kas nors į juos ten atsižvelgs.. Man labai gaila, kai medžius kerta. Svarbiausia, ten visai jaunučiai tie medžiai, juk gali kaip Kauno Laisvės alėjoj kažkaip juos apsaugot, jeigu trukdo tai rekonstrukcijai, bet kaaam kirst :oh
---
nu tos arkos tai visiškas nesusipratimas man ten : D
---
aha, labai panašus skonis į supresuotos kakavos, tik tas kakavos sviestas, matyt, padaro konsistenciją "šokoladinę" biggrin.gif Pažiūrėsiu, ar išeis man priprast prie jo : D Nes tikrai laaabai specifinis skonis. Tą 85-ių tai dar prie lengvosios artilerijos priskirčiau : D O šitas tai jau tikrai sunkioji : D
---
Yra ir edukaciniai užsiėmimai. Va čia aprašyta šiek tiek:
http://www.sokoladom...ma-suaugusiems/

Mes jau į darbo pabaigą lankėmės, tai nebūtume ir spėję. Ten gal dar ir užsisakyt reikia tą edukaciją. Šiaip tai įdomu būtų sudalyvaut : )
Pats muziejus tai labai patiko - fainai apipavidalinta viskas, įdomu paskaitinėt apie šokolado istoriją, eksponatus apžiūrėt.
Aš tai prie "Rūtos" saldainių popieriukų stendo labai ilgai praleidau, kol viską išnagrinėjau : D
Ten sudėti visi saldainių popieriukai nuo 1913-1939, nuo 1940 iki 1993, ir nuo 1993.
Tai žinok aš labai nustebinta gerąja prasme buvau kokio lygio buvo tarpukario saldainių popieriukų dizainas blink.gif Nepalyginsi su dabartiniu. Net ir tada, kai fabrikas buvo nacionalizuotas 1940 tie popieriukai buvo geresni nei tie nuo 1993 iki dabartinių laikų. Ir tie tarpukario saldainių pavadinimai kokie įdomūs buvo - pvz. "Panelių pirštelis", " Pupų dėdė" :lol Čia VDA dėstytojai turėtų tokius darbus rodyt studentams kaip pavyzdinius : )
Nes dabartiniai saldainių popieriukai (ir apskritai daugelio lietuviškų pakuočių dizainas) tai iš vis - nei idėjos, nei minties, nei spalvų dermės.
--
eina sau..vargšė..
Tai va, Šiauoliuse ir aš pirmą kartą pamačiau kaip vaikai važiuoja elektriniu dideliu paspirtuku ir važiuoja belekaip :oh
---
loool :oh Nu tai ką, teks vienai varyt :lol
---
įsivaizduoju laugh.gif
---
looool doh.gif Kokį jis čia šeichą vaidina : D Bet tikrai, kokia juokinga foto : D Ir koooks mieliakas tas kupranugaris wub.gif : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 28, 17:09)
oi tiesa, vakar kažkaip pagalvojau Dančikas jau virš 2sav dingęs, nu instagrame kad nepasirodytų su savo postu, taip ilgai dar nėr buvę jau išsigandau, gal kas nutiko, galvojau, reik pažiūrėt pas Oksę, gal kokiu klipu kvepia (tas šventas mano naivumas nepasibaigiantis.. ), kad jau taip dingę abu... aišku klipu nekvepia, beeeet kiek Oksė FB fotkių su Danu prisidėjus  čia jau gerokai po turo.. ir va tokio tipo

https://scontent.fvn...amp;oe=5DB17F56

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE26C18

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE9EFD2

https://scontent.fvn...amp;oe=5DE64F16

https://scontent.fvn...amp;oe=5DEE051C
----
ir dar per turą įsimetus fotkę kažkokią Dnipro mieste, pasirašius "Dnipro, įsimylėjau..", dar kažkokia pana pakomentavo, "ar Dnipro, ar Daną?"  tai ta tik smailiką uždėjo po jos komentu  dar po to kažkas parašė - "ai gi abu jie įsimylėję, per vieną koncertą jau net normaliai išdainuot kartu nesugebėjo" vaa, reiškiasi man nepasirodė ir kai kažkas rašė "kokia graži pora" irgi kaip tai ginčų nebuvo  aš sakiaaau įtartini man jie kažkokie  ot dabar jau kažkaip tikrai įdomu pasidarė.. 
----
o tiesa, Dančikas su postu taip ir nepasirodė, bet naktį po viena savo fotke VK puslapyje, (kur panos diskutavo apie koncą paskutinį) atėjo pasisveikint ir pasakyt visiem labanakt  žodžiu su mūsų susikalbėjimu mintimis vis dar viskas ok  tik pagalvoji, ir atšliaužia bent pasisveikint

oho blink.gif biggrin.gif : D nu bet tikrai įdomiai kaip čia yra.. : D ir dar tiek daug prisidėjus blink.gif : D Nu ir kaip gali neįtarinėt :oh
---
toks vaizdas, kad specialiai pėdas mėto :lol Ir va, sakai, gerokai po turo :hm
---
loool lotuliukas.gif Nu dar reiškia nepraradai savo galių : D Prisišaukei mintimis : D
Bet fainai, kad jis taip va netikėtai ateina bent pora žodžių parašyt į forumą : D
Atsakyti
Žiūriu voice’iuką -tą kur visų sezonų the best. Tai taip įdomiai jie padarė - kiekvienas (nu ne kiekvienas, nežinau kiek jų bus) treneris savo top 20 atrinko (ne būtinai iš savo dalyvių). Kol kas Tinos ir Potapo 20tukus rodo smile.gif svarbiausia Potapas tai savo Karinai davė 17 vietą.. tada ko reikėjo ant visų užsiraukt, kad nelaimėjo, ir išeit iš projekto.. doh.gif biggrin.gif nesuprantu.. Tina savo Chajatui irgi tik 20vt..
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 28, 16:57)
Nu va, reiškia visai gera tu sodininkė, jei jau net iš IKI sėklų sugebėjai išaugint agurką l Reiks imt pamokų iš tavęs pomidorai kaip?
---
nu žinok tikrai buvau nustebus, kad toks tuščias miestas: O ir šiaip truputį apleistas centras man pasirodė.
——
Kažką lyg ir planuoja ten daryt, bet bobutė viena pasipiktinus aiškino, kad valdžia planuoja medžius iškirst. Svarbiausiai, vienintelis gražus dalykas toje alėjoje tie medžiai ir juos planuoja panaikint Man labai gaila, kai medžius kerta. Svarbiausia, ten visai jaunučiai tie medžiai
---
nu tos arkos tai visiškas nesusipratimas man ten
---
aha, labai panašus skonis į supresuotos kakavos, tik tas kakavos sviestas, matyt, padaro konsistenciją "šokoladinę" Pažiūrėsiu, ar išeis man priprast prie jo : D Nes tikrai laaabai specifinis skonis. Tą 85-ių tai dar prie lengvosios artilerijos priskirčiau O šitas tai jau tikrai sunkioji
---
Yra ir edukaciniai užsiėmimai. Va čia aprašyta šiek tiek:
http://www.sokoladom...ma-suaugusiems/
———-
Aš tai prie "Rūtos" saldainių popieriukų stendo labai ilgai praleidau, kol viską išnagrinėjau
Ten sudėti visi saldainių popieriukai nuo 1913-1939, nuo 1940 iki 1993, ir nuo 1993.
Tai žinok aš labai nustebinta gerąja prasme buvau kokio lygio buvo tarpukario saldainių popieriukų dizainas : Nepalyginsi su dabartiniu. Net ir tada, kai fabrikas buvo nacionalizuotas 1940 tie popieriukai buvo geresni nei tie nuo 1993 iki dabartinių laikų. Ir tie tarpukario saldainių pavadinimai kokie įdomūs buvo - pvz. "Panelių pirštelis", " Pupų dėdė" 
——-
Čia VDA dėstytojai turėtų tokius darbus rodyt studentams kaip pavyzdinius
———
Nes dabartiniai saldainių popieriukai (ir apskritai daugelio lietuviškų pakuočių dizainas) tai iš vis - nei idėjos, nei minties, nei spalvų dermės.
——
loool Nu tai ką, teks vienai varyt
---
looool: Kokį jis čia šeichą vaidina Bet tikrai, kokia juokinga foto Ir koooks mieliakas tas kupranugaris

laugh.gif ... Nuu.. vat pomidorai dar nežydi.. bet kumatai ruošiasi jau žydėt.. bigsmile.gif
——-
Tai jei žmonių beveik nėr, tai ir apleistas..
———
Vat kai medžius kerta ir aš prieš verysad.gif jau nešnekant, kad gelbėja ir nuo saulės gi per karščius.. ir šiaip man kiekvieno medžio gaila.. Vilniuj irgi Gedo prospekte kažkada iškirto tipo jau senos.. prisodino jaunų.. dabar pusė kažkuo apsirgusios... kur žmogus prisiliečia prie gamtos, ten sugadina.. nu kažkokie kenkėjai : D
———
Aha, aš pažiūrėjau irgi nesupratau šito šedZevro biggrin.gif nu tai žinai, o kaip mus tas vamzdis surūdijęs.. menas tipo : D
———-
Nu net supykino biggrin.gif man jau ir 72 sunkioji artilerija biggrin.gif
———
Geras : ) nu reikės gal prisiruošt kada per atostogas : )
———
Tai jau tikrai..
———
Eik tu sau, nu manęs irgi ten neatitrauktum bigsmile.gif viskas, tikrai varysiu : D
Iš šiuolaikinių dizainų man labai patinka “Sostinės” ir “Vilnius” metalinės dėžutės.. labai fainos.. vežiau lauktuvėm kaip tik Vilniaus..
———-
Mhm vienai.. aš akre pasiklystu, kaip tu mane įsivaizduoji didmiesty vieną :oh : laugh.gif taigi pirmą valandà jau pasiklysčiau : D
———
Čia jau net ne šeichą, beduiną kažkokį biggrin.gif ale man jie čia net panašūs kažkuo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 28, 16:57)
nu bet tikrai įdomiai kaip čia yra.. :ir dar tiek daug prisidėjus Nu ir kaip gali neįtarinėt
---
toks vaizdas, kad specialiai pėdas mėto Ir va, sakai, gerokai po turo :
---
loool: Nu dar reiškia nepraradai savo galių Prisišaukei mintimis
——-
Bet fainai, kad jis taip va netikėtai ateina bent pora žodžių parašyt į forumą

Bet kai abu tokie slapukai.. biggrin.gif aš sakau keista būtų jei per tą turą būtų kitaip.. biggrin.gif bet dabar gal jau ir pasibaigė meilos, gal užtai Dančikas ir toks be nuotaikos n laiko buvo...
——-
Nu grynai..
——-
Čia jau ne mano galios, čia tas mūsų vyr ragana skanuoja mintis laugh.gif
——-
Nu tai su juo viskas gi netikėtai būna biggrin.gif toks kindersurprize’as biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 28, 23:54)
Žiūriu voice’iuką -tą kur visų sezonų the best. Tai taip įdomiai jie padarė - kiekvienas (nu ne kiekvienas, nežinau kiek jų bus) treneris savo top 20 atrinko (ne būtinai iš savo dalyvių). Kol kas Tinos ir Potapo 20tukus rodo
----
svarbiausia Potapas tai savo Karinai davė 17 vietą.. tada ko reikėjo ant visų užsiraukt, kad nelaimėjo, ir išeit iš projekto.. nesuprantu.. Tina savo Chajatui irgi tik 20vt..
----
bet kumatai ruošiasi jau žydėt..
——-
Vat kai medžius kerta ir aš prieš jau nešnekant, kad gelbėja ir nuo saulės gi per karščius.. ir šiaip man kiekvieno medžio gaila.. Vilniuj irgi Gedo prospekte kažkada iškirto tipo jau senos.. prisodino jaunų.. dabar pusė kažkuo apsirgusios...
---
kur žmogus prisiliečia prie gamtos, ten sugadina.. nu kažkokie kenkėjai: D
———
Aha, aš pažiūrėjau irgi nesupratau šito šedZevro  nu tai žinai, o kaip mus tas vamzdis surūdijęs.. menas tipo : D
———-
Eik tu sau, nu manęs irgi ten neatitrauktum  viskas, tikrai varysiu : D
Iš šiuolaikinių dizainų man labai patinka “Sostinės” ir “Vilnius” metalinės dėžutės.. labai fainos.. vežiau lauktuvėm kaip tik Vilniaus..
———-
Mhm vienai.. aš akre pasiklystu, kaip tu mane įsivaizduoji didmiesty vieną  taigi pirmą valandà jau pasiklysčiau
———
Čia jau net ne šeichą, beduiną kažkokį  ale man jie čia net panašūs kažkuo
-----
Bet kai abu tokie slapukai..  aš sakau keista būtų jei per tą turą būtų kitaip..  bet dabar gal jau ir pasibaigė meilos, gal užtai Dančikas ir toks be nuotaikos n laiko buvo...
——-
Nu tai su juo viskas gi netikėtai būna  toks kindersurprize’as

O tai čia senus video rodo ar naujai viskas vyksta? :hm
---
nu įdomiai tikrai unsure.gif Bet tai gal dar neišėjo? Ar jau 100 proc aišku?

O Tinos Chajatas, tai čia tas šių metų blondinas, kur antrą vietą užėmė? Kažin kodėl tik 20 vietą davė unsure.gif
---
thumbup.gif
---
aš irgi.. Nu kai supuvę kokie, tai suprantama, bet kai kerta gerus, tai taip pikta.. :oh
---
aha, gryni kenkėjai doh.gif Va, skaičiau, kad šiandien yra ta diena, kai žmonės išnaudojo visus Žemės resursus, kurių turėjo užtekti 2019 metams. Vis po truputį slenkasi ta data ir slenkasi.
https://www.lrytas.l...diena-11285514/
---
jo jo, tikrai meninio panašumo yra loool :oh
---
ir būtinai tą edukaciją užsisakyk, kur su visa gamyba, nes jei vien tik dėl šokolado muziejaus važiuot į Šiaulius, tai gal nelabai apsimoka. Nu,aišku, ir šiaip galima pasivaikščiot po centrą, jei nei karto nesi buvus, bet kažko ypatingo tai nėra ten. Dar prie ežero galima nueit : ) O jei mėgsti muziejus lankyt, tai yra dar dviračių muziejus, fotografijos ir radiotechnikos berods.
---
aha, norėjau kaip tik sakyt, kad iš šiuolaikinių, tai Vilniaus dizainas man labai patinka : ) Su niekuo nesupainiosi - eini ir matai, kad Vilniaus saldainiai. Tokia nelabai tradicinė saldainiams spalvų dermė - balta su sidabrine ir dėl to labai gerai atrodo, ir išsiskiria.
---
nu tai nieko, pernakvotum, kur po tiltu laugh.gif
---
loool Bet žiūrėk, ir akiniai pas kupranugarį ant galvos uždėti( tik dabar pamačiau) doh.gif lotuliukas.gif
---
ir nesužinosim : D
---
:lol lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labs smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 29, 11:38)
Labukas
O tai čia senus video rodo ar naujai viskas vyksta?
---
nu įdomiai tikrai: Bet tai gal dar neišėjo? Ar jau 100 proc aišku?
——-
O Tinos Chajatas, tai čia tas šių metų blondinas, kur antrą vietą užėmė? Kažin kodėl tik 20 vietą davė
---
aš irgi.. Nu kai supuvę kokie, tai suprantama, bet kai kerta gerus, tai taip pikta..
---
aha, gryni kenkėjai  Va, skaičiau, kad šiandien yra ta diena, kai žmonės išnaudojo visus Žemės resursus, kurių turėjo užtekti 2019 metams. Vis po truputį slenkasi ta data ir slenkasi.
---
Nu,aišku, ir šiaip galima pasivaikščiot po centrą, jei nei karto nesi buvus, bet kažko ypatingo tai nėra ten. Dar prie ežero galima nueit
——
O jei mėgsti muziejus lankyt, tai yra dar dviračių muziejus, fotografijos ir radiotechnikos berods.
---
aha, norėjau kaip tik sakyt, kad iš šiuolaikinių, tai Vilniaus dizainas man labai patinka Su niekuo nesupainiosi - eini ir matai, kad Vilniaus saldainiai. Tokia nelabai tradicinė saldainiams spalvų dermė - balta su sidabrine ir dėl to labai gerai atrodo, ir išsiskiria.
---
nu tai nieko, pernakvotum, kur po tiltu :
---
loool Bet žiūrėk, ir akiniai pas kupranugarį ant galvos uždėti( tik dabar pamačiau)
---
ir nesužinosim

Iš senų smile.gif nu čia iš visų, visų vykusių sezonų treneriai turėjo savo top 20 paskelbt, ir tuos pasirodymus rodo. Nu kaip aš supratau iš savo mokinių tą top 20 turėjo atrinkt.. Tina irgi taip suprato, o va Potapas randomly prigraibė ir savo ir nesavo lotuliukas.gif doh.gif
Bet fainai taip, kai kurių sezonų nemačius, tai pirmąkart ir žiūriu biggrin.gif Tinos biškį įdomiau, nes šalia psirodymų įdėjo savo video komentarus..
Ale vienoj vietoj Slavkos, Lioškos, Dano ir Seriožkos jau too much laugh.gif nu Seriožką tik kartą rodė tiesa..
——-
Tai ką žinau biggrin.gif atrinko sakė jau trenerius... nu bet slepia po 9 užraktais biggrin.gif Tai kalbėjo kad visi iš 10to sezono,išskyrus Daną, po to, kad tik Danas.. nebesuprantu jau biggrin.gif nu Tina vakar sakė įsimylėjus šitą projektą (kažkuriam ankstesniam sezone), tai tikėtina, kad irgi bus.. Monatikas neįdomu - gali ir nebūt, o va Potapą reik priverst jei neis biggrin.gif
——-
Aha.. vat sakau aš nesuprantu tų jų vietų... irgi sakė prieš finalą, kad jau Chajatu tiki kaip niekuo kitu iš anų sezonų, ir va tau - paskutinė vt 20tuke blink.gif bijau įsivaizduot kur Oksė būtų pas Daną laugh.gif
——-
Bet o kam, aš nesuprantu..?
———
Nu baisu.. nu bus kaip toj frazėj - kai žmonija iškirs paskutinį medį, nužudys paskutinį gyvūną, užnuodys paskutinę upę, tada supras, kad pinigai nieko nereiškia..
———
Nu, arkų pažiūrėt.. lotuliukas.gif
———
Oj, fotografijos jaučiu įdomus turėtų būt : ) labai mėgstu fotografiją..
———
Bet turiu galvoj ne popieriukų dizainą, o tos metalinės dėžutės.. toks retro wub.gif
———
.. nu ot labai juokinga... doh.gif
———
Oj tikrai.. loooool :lol : draugeliai..
———
Nu sužinosim gal post faktum pvz : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 29 liepos 2019 - 16:24
Mm? Whaat? Ką ji veikia kastinge? blink.gif biggrin.gif antrą ratą varys? lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=1wgkz0bgophsx
Papildyta:
Nu va vieną išrišau žiuri narį biggrin.gif liko 3 biggrin.gif

tikrai bus ta iš hardkissų pana verysad.gif tada klausė, ar dalyvautų, dabar jau deda jos fotkę.. tikrai ne šiaip sau..

https://www.instagra...id=w3qluiivo2dn

Kaži galima protestuot?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 29, 18:22)
Nu kaip aš supratau iš savo mokinių tą top 20 turėjo atrinkt.. Tina irgi taip suprato, o va Potapas randomly prigraibė ir savo ir nesavo
----
Ale vienoj vietoj Slavkos, Lioškos, Dano ir Seriožkos jau too much  nu Seriožką tik kartą rodė tiesa..
——-
Tai ką žinau  atrinko sakė jau trenerius... nu bet slepia po 9 užraktais  Tai kalbėjo kad visi iš 10to sezono,išskyrus Daną, po to, kad tik Danas.. nebesuprantu jau  nu Tina vakar sakė įsimylėjus šitą projektą (kažkuriam ankstesniam sezone), tai tikėtina, kad irgi bus..
----
Monatikas neįdomu - gali ir nebūt, o va Potapą reik priverst jei neis
——-
Aha.. vat sakau aš nesuprantu tų jų vietų... irgi sakė prieš finalą, kad jau Chajatu tiki kaip niekuo kitu iš anų sezonų, ir va tau - paskutinė vt 20tuke
---
  bijau įsivaizduot kur Oksė būtų pas Daną
——-
Bet o kam, aš nesuprantu..?
———
Nu baisu..  nu bus kaip toj frazėj - kai žmonija iškirs paskutinį medį, nužudys paskutinį gyvūną, užnuodys paskutinę upę, tada supras, kad pinigai nieko nereiškia..
———
Nu, arkų pažiūrėt..
———
Oj, fotografijos jaučiu įdomus turėtų būt : ) labai mėgstu fotografiją..
———
Bet turiu galvoj ne popieriukų dizainą, o tos metalinės dėžutės.. toks retro wub.gif
———
.. nu ot labai juokinga

loool doh.gif nu nebūtų Potapas : D
---
O tai pala, ir Seriožka treneris ten kažkada buvo?? blink.gif : D
---
Bet, kaip suprantu, taip sakė iki tų visų dramų? unsure.gif
---
loool :oh
---
: D Gal ir su Chajatu susipyko, kad nugrūdo taip toli? doh.gif lotuliukas.gif
---
Nu pas Daną, maximum 5 vietoj būtų (ar kiek jų ten į tiesiogines patenka : D )
---
gal trukdo tačkę su žvyru prasivežt patogiai doh.gif Tai lengviau iškirst, matyt, negu lanku apvažiuot :oh
---
grynai..
---
oi čia tai rimta priežastis drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
---
aš va ir nebespėjau :oh Man irgi įdomu būtų buvę, nes vienas iš mano hobių yra fotografija. Į dviračių nuvarėm, bet kažkaip įsivaizdavau, kad didesnis tas muziejus.
---
turėjau net pagūglint kas ten per dėžutės, kažkaip metalinių nebuvau užfiksavus, tik tas baltas tokias. Tos metalinės, tai baltos ir su paveiksliuku mėlynam fone ane? Nu tikrai gražios wub.gif
---
lotuliukas.gif nu o ką, taigi priimtų gal Dancė : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 29, 19:02)
Mm? Whaat? Ką ji veikia kastinge?  antrą ratą varys?
https://www.instagra...d=1wgkz0bgophsx
-----
Nu va vieną išrišau žiuri narį  liko 3 
tikrai bus ta iš hardkissų pana  tada klausė, ar dalyvautų, dabar jau deda jos fotkę.. tikrai ne šiaip sau..

https://www.instagra...id=w3qluiivo2dn

Kaži galima protestuot??

blink.gif nebegali pamiršt Voice : D O gal paskui Daną atsekė? tongue.gif
---
ech.. matyt, kad teks protestuot doh.gif Jau beveik kaip ir aišku, kad nebus Tinos.. Sakei anksčiau, kad minėjo kažkas, jog bus 3 iš senos komisijos.. Gaila, jei iš tikrųjų paims tą paną.. doh.gif
Atsakyti
Greičiau jau atvėstų karsta.gif tuoj sienom lipsiu - lauke 28, ant kaktos jau virš 37 :/ nu kaaaaip šlykštu sirgt, per karščius.. gulėt karšta, o negulėt.. neturiu jėgų : D tikiuos bent ne angina... verysad.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 07 29, 18:27)
loool nu nebūtų Potapas
---
O tai pala, ir Seriožka treneris ten kažkada buvo??
---
Bet, kaip suprantu, taip sakė iki tų visų dramų? 
---
Gal ir su Chajatu susipyko, kad nugrūdo taip toli?
---
Nu pas Daną, maximum 5 vietoj būtų (ar kiek jų ten į tiesiogines patenka :
---
gal trukdo tačkę su žvyru prasivežt patogiai Tai lengviau iškirst, matyt, negu lanku apvažiuot
---
aš va ir nebespėjau  Man irgi įdomu būtų buvę, nes vienas iš mano hobių yra fotografija. Į dviračių nuvarėm, bet kažkaip įsivaizdavau, kad didesnis tas muziejus.
---
turėjau net pagūglint kas ten per dėžutės, kažkaip metalinių nebuvau užfiksavus, tik tas baltas tokias. Tos metalinės, tai baltos ir su paveiksliuku mėlynam fone ane? Nu tikrai gražios:
---
nu o ką, taigi priimtų gal Dancė
——
nebegali pamiršt Voice
——
O gal paskui Daną atsekė?
---
ech.. matyt, kad teks protestuot  Jau beveik kaip ir aišku, kad nebus Tinos..

Sakei anksčiau, kad minėjo kažkas, jog bus 3 iš senos komisijos.. Gaila, jei iš tikrųjų paims tą paną..

Nu arba jam visai blogai su atmintim, ir nebeatsimena kurie ten jo biggrin.gif iš pradžių galvojau gal aš nebeatsimenu, nu bet kai Maruv įpaišė į sąrašą, va šita tai tikrai Seriožkos biggrin.gif
———
Taaip biggrin.gif tada tam pačiam sezone buvo Slavka ir Seriožka biggrin.gif
——-
Vat dabar galvoju, o gal čia per ta video komentą sakė ne per pasirodymą? hmm.gif jei taip, tada po šio sezono : D
——-
doh.gif eik jau tas tai išvis nepiktybiškas berniukas.. : D gyvate nevadino kaip nekurie : D
——-
Nee, tai nebūtinai iš tiesioginių čia, iš visų pasirodymų ir aklų perklausų net..
____
doh.gif
____
Mano irgi wub.gif va dviračiam aš kažkaip abejinga.. ot lėktuvai kitas reikalas.. wub.gif
——-
Aha, ir sostinės panaši - su raudonu fonu
Aišku tau nerodys..
https://www.barbora....b0-3899b54fa0a5
——-
.. ir ko tu man čia linki, įsiklausyk - patilčių su vampyrais.. biggrin.gif ot draugė nu.. biggrin.gif
——-
Aha sunkiai kažkaip šitas voice pasimiršta :lol : su komplikacijom.. : D
——
O jam ką kastinge veikt blink.gif lotuliukas.gif sakai treneriu pabuvo, reik pabūt ir dalyviu? : D nee, Dancės nėr Lvove, tikrai panašu kad trainiojasi vis tik su ta šokėja kažkur doh.gif nežinau.. neprižiūri Oksė, tai nuėjo šunkeliais kažkur biggrin.gif po tiltais : D
——-
Nu bet nesąmonė, ką Dancei veikt su ta Julka : D jis net nusisukęs buvo per hardkissų pasirodymą finale.. gi neįdomu bus žiūrėt žiūrovam..

bet gi sakė dauguma.. tai jei Potapo su Tina nebūtų, čia jau ne dauguma.. o gal ta Julka vietoj Potapo hmm.gif nors va jei Dancės nebūtų, tai tik į sveikatą.. : D
Atsakyti
Girdėjai kas Rusijoj savaitgalį vyko? unsure.gif Jetus, kas per žiaurumas doh.gif Šitaip daužė tuos protestuotojus, baisu net žiūrėt tuos vaizdus... O Navalną tai, spėja, kad gal apnuodijo doh.gif
Kaip man gaila tų rusų, kurie tokie drąsūs ir bando kažkiek priešintis sistemai. O tie, kurie užzombinti įdomu ką galvoja, kai mato, kai saviškius šitaip daužo.. Ir viskas dėl to, kad leistų dalyvaut rinkimuose opozicijos atstovams doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 29, 21:31)
Greičiau jau atvėstų  karsta.gif tuoj sienom lipsiu - lauke 28, ant kaktos jau virš 37 :/ nu kaaaaip šlykštu sirgt, per karščius.. gulėt karšta, o negulėt.. neturiu jėgų : D tikiuos bent ne angina...
----
Taaip  tada tam pačiam sezone buvo Slavka ir Seriožka 
——-
Vat dabar galvoju, o gal čia per ta video komentą sakė ne per pasirodymą? jei taip, tada po šio sezono : D
——-
eik jau tas tai išvis nepiktybiškas berniukas.. : D gyvate nevadino kaip nekurie : D
——-
Mano irgi   va dviračiam aš kažkaip abejinga.. ot lėktuvai kitas reikalas..
——-
Aha, ir sostinės panaši - su raudonu fonu
Aišku tau nerodys..
https://www.barbora....b0-3899b54fa0a5
——-
..  ir ko tu man čia linki, įsiklausyk - patilčių su vampyrais..  ot draugė nu
——-
O jam ką kastinge veikt   sakai treneriu pabuvo, reik pabūt ir dalyviu? : D nee, Dancės nėr Lvove, tikrai panašu kad trainiojasi vis tik su ta šokėja kažkur  nežinau.. neprižiūri Oksė, tai nuėjo šunkeliais kažkur  po tiltais
——-
Nu bet nesąmonė, ką Dancei veikt su ta Julka : D jis net nusisukęs buvo per hardkissų pasirodymą finale.. gi neįdomu bus žiūrėt žiūrovam..
----
bet gi sakė dauguma.. tai jei Potapo su Tina nebūtų, čia jau ne dauguma.. o gal ta Julka vietoj Potapo nors va jei Dancės nebūtų, tai tik į sveikatą.. : D

oi.. sveik greičiau 4u.gif Nu ir sugebėk tu man taip apsirgt per tokius karščius blink.gif Gal ledų visą porciją net nekramtydama surijai? unsure.gif
---
nu geeras laugh.gif Tai čia tau nuskilo kaip reikalas biggrin.gif
---
nu tikėkimės, kad po šio sezono biggrin.gif
---
unsure.gif kaip suprast? O čia kažkas vadino? : D
---
ai nu lėktuvų muziejaus tai nėra... biggrin.gif
Nooors, Zuokniai netoli laugh.gif
---
Rodo smile.gif Bet tikrai faina ir šita bigsmile.gif Bet va, iš karto ir išsiskiria ir vaizdas kitas (ne taip kaip kokios assorti dėžutės)
---
ai, tikrai, kažkaip ir nepagalvojau apie tai doh.gif lotuliukas.gif
---
loool :oh Kažkaip galvojau, kad ten jau tie filmavimai prasidėję : D O tai kada filmavimai prasidės?
---
kodėl nusisukęs? unsure.gif biggrin.gif
---
žodžiu, mes čia ,matyt, nieko neatspėsim : D Per daug ten pas juos viskas painiai :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 liepos 2019 - 21:15
Labukas smile.gif vakar ant kokio filmo užtaikiau - prancūziškas Cold Blood Legacy, filmuotas Ukrainos kalnuose, ir tam Mežyhirje (kur pasakojau buvau, kur Janukovičiaus namas) biggrin.gif pasirodo net ir filmus ten jau filmuoja bigsmile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 29, 21:13)
Girdėjai kas Rusijoj savaitgalį vyko? : Jetus, kas per žiaurumas  Šitaip daužė tuos protestuotojus, baisu net žiūrėt tuos vaizdus... O Navalną tai, spėja, kad gal apnuodijo
Kaip man gaila tų rusų, kurie tokie drąsūs ir bando kažkiek priešintis sistemai. O tie, kurie užzombinti įdomu ką galvoja, kai mato, kai saviškius šitaip daužo.. Ir viskas dėl to, kad leistų dalyvaut rinkimuose opozicijos atstovams
———-
oi.. sveik greičiau Nu ir sugebėk tu man taip apsirgt per tokius karščius: Gal ledų visą porciją net nekramtydama surijai
---
nu geeras: Tai čia tau nuskilo kaip reikalas
---
kaip suprast? O čia kažkas vadino?
---
ai nu lėktuvų muziejaus tai nėra...
Nooors, Zuokniai netoli
---
loool Kažkaip galvojau, kad ten jau tie filmavimai prasidėję :tai kada filmavimai prasidės?
---
kodėl nusisukęs?
---
žodžiu, mes čia ,matyt, nieko neatspėsim Per daug ten pas juos viskas painiai

Aha, žiauru.. nu kaip ir per kiekvieną protestą ten baigtis ta pati.. o po to sako, ko rusai neina į gatves.. nu todėl ir neina, kad normalių mažuma, o tą mažumą dar ir sudubasina po to..
——-
Ačiū 4u.gif kad ne, užsikrėčiau, nuo tokių pat doh.gif virusas, ir žiauriai šlykštus - net neprakalbu šiandien visiškai.. o nuo ledų tai gyvenime nesu apsirgus biggrin.gif nu ir šiaip jų nevalgiau po kelionės..
———
Neeeežinau, ar čia labai nuskilimas biggrin.gif nenorėčiau, kad šiemet dar būtų atitempę į trenerių vietą kažkurį iš tų biggrin.gif
——-
Aha, Danas čia moka komplimentus sakyt laugh.gif kažkaip ten buvo kad Potapas mestelėjo “ot ty že zmei..”. Tas sako “jaaaa????!!!.. pasmotri na Tinu..” biggrin.gif o ta dar atsimenu gal po vienos ar dvieju dainu tik sureagavo biggrin.gif sako “dar kartą taip pavadinsi.. tikrai įgelsiu” .. ten vienas kito verti jie biggrin.gif Tina pvz jį tūpu pavadino, kai tas neatpažino savo backo : D
——-
Oi ne, manęs ten negalima leist biggrin.gif atsimenu dar kažkada su tėvais Londone kai buvau, nuvarėm į science museum. Tai tėvai skylę grindyse prastovėjo, kai aš nusigavau iki avia skyriaus : D
———
Ne nu : D be kitamet neprasidės : D
———
Aš nežinau, čia tada kai susiraukęs sedėjo : D
———
Be sausio nesužinosim : D va šokiai su žvaigždėm jau visai tuoj prasidės, ir slepia dalyvius doh.gif
Nu paskelbtų tuos trenerius, ir sėdėtume sau ramios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 liepos 2019 - 16:00
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 30, 17:59)
vakar ant kokio filmo užtaikiau - prancūziškas Cold Blood Legacy, filmuotas Ukrainos kalnuose, ir tam Mežyhirje (kur pasakojau buvau, kur Janukovičiaus namas)  pasirodo net ir filmus ten jau filmuoja
----
Aha, žiauru.. nu kaip ir per kiekvieną protestą ten baigtis ta pati.. o po to sako, ko rusai neina į gatves.. nu todėl ir neina, kad normalių mažuma, o tą mažumą dar ir sudubasina po to..
——-
kad ne, užsikrėčiau, nuo tokių pat virusas, ir žiauriai šlykštus - net neprakalbu šiandien visiškai.. o nuo ledų tai gyvenime nesu apsirgus  nu ir šiaip jų nevalgiau po kelionės..
———
Aha, Danas čia moka komplimentus sakyt laugh.gif kažkaip ten buvo kad Potapas mestelėjo “ot ty že zmei..”. Tas sako “jaaaa????!!!.. pasmotri na Tinu..”  o ta dar atsimenu gal po vienos ar dvieju dainu tik sureagavo  sako “dar kartą taip pavadinsi.. tikrai įgelsiu” .. ten vienas kito verti jie 
----
Tina pvz jį tūpu pavadino, kai tas neatpažino savo backo : D
——-
Oi ne, manęs ten negalima leist  atsimenu dar kažkada su tėvais Londone kai buvau, nuvarėm į science museum. Tai tėvai skylę grindyse prastovėjo, kai aš nusigavau iki avia skyriaus : D
———
Aš nežinau, čia tada kai susiraukęs sedėjo : D
———
Be sausio nesužinosim : D va šokiai su žvaigždėm jau visai tuoj prasidės, ir slepia dalyvius doh.gif
Nu paskelbtų tuos trenerius, ir sėdėtume sau ramios

nu nors taip išnaudoja biggrin.gif
Beje, ar peržiūrėjai jau Stranger Things? : D
---
tikrai taip... Toks kaip užvurtas ratas ir gaunasi :oh Atrodo, kad niekada to caro ir jo chebrytės nenuvers :oh
----
bet kaip keista - vasarą toks bjaurus virusas blink.gif
---
loool doh.gif Vienas kandžiojasi, kita - bando gelt laugh.gif Jau pasiilgau jų dialogų ir dramų biggrin.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif Bet tikrai, kaip jis neatpažino nesuprantu :lol Gal labai netikėta jam buvo, kad tas back'as dalyvavo : D
---
oi negaliu lotuliukas.gif Tai tau reiktų dirbt kokiam oro uoste, pvz skrydžių vadove biggrin.gif Ot prisižiūrėtum lėktuvų laugh.gif
---
aa, čia tada.. : D
---
nuuu doh.gif Kas čia per paslaptys, nesuprantu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti