Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 05, 00:21)
žodžiu - kadangi per dieną, knyga ir serialai jau spėjo atsibost, galvoju įsijungsiu dabar voiciuką pažiūrėt tą the best.. ir aš nesuprantu, nu jau pas mane su atmintim ne kažką, bet kanalas ko prisigėrė, kad pamiršo, kad Potapo 20tuką jau aną sav rodė nu ta prasme... ar čia dabar rodys jį kiekvieną sav, kol tas negrįš į žiuri
-----
Aai...
———
Bet erzina iš tikrųjų -nu  neturėtų taip būt
———
Nu man patinka kai jų ten beveik nėr  vat Nidoj man norisi tokio visiško relakso - kad atsisėstum ant parnidžio kopos, ir girdėtųsi tik vėjukas todėl varau arba rugsėjį arba gegužę
---
Apie Palangą net nešneku paskutinį kartą nuvažiavus kai buvau su draugėm, kitos nuvarė miegot, o viena išsitempė mane pasivaikščiot naktį.. prisikabino kažkokie marozai  po to laiko nebuvau 
———-
Man kažkaip nežinau.. ne pats svarbiausias dalykas vestuvės,.. oi kai kurie giminės pasmerktų, jei girdėtų dabar..
———
Nu tai.. čia normal būklė jo dabar - koncuose labai laimingas, o nulipęs nuo scenos prigęsusiu žvilgsniu.. jau ne aš viena tai pastebiu 
----
Beje! Spėk ką mačiau studijoj su Voice prodiuseriu!  taip ir išsnykinsim visus trenerius iki juos paskelbiant 
———
Deja.. užkikimas nepraeina, kosulys irgi.. net negaliu kosėt - iškart dusulys jama ir silpna darosi.. eisiu pas gydytoją, o tai prisiskaičiau siaubų šiandien (laiko tai marios tokioms nesąmonėms, kai sergi  )
———
Aa.. ne, aš ne šitą girdėjau, tai toj kitoj žinok išvis kopija - dar čia kažkaip man nelabai..

looool doh.gif lotuliukas.gif Balsu.. : D Su tuo Potapu tau pastoviai komedijos :oh
---
unsure.gif tai ką jau čia taip prisidirbo? unsure.gif
---
neturėtų, bet... doh.gif
---
oi, nu jau čia karališkai nori biggrin.gif Bet šiaip tai joa, čia jau idealu būna, kai taip išpuola wub.gif
---
oi..čia rudenį? biggrin.gif Naktim ten geriau neplavinėt, jei nenori maroziškos draugijos biggrin.gif Man kažkaip nepapuolė tokiu metų laiku marozų daug sutikt. Jie turbūt vasarą labiau susirenka g.gif Nors naktį ir nevaikščiojau, gal būčiau irgi sutikus : D
--
: D aha, tie seni stereotipai tiek įtakoja daugelio mintis, kad šakės.
O kaip matom iš daugelio pavyzdžių, toli gražu ne vestuvės garantuoja ilgalaikius santykius..
---
nu įdomiai :hm Tai gal jis ko užvartoja prieš sceną? unsure.gif
---
Ką? bigsmile.gif Monatiką? laugh.gif
---
nu jau geriau neskaityt jokių ten internetų doh.gif Nenorėk kad taip greitai viskas atsistatytų (ypač jei tikrai gripas buvo), bet aišku, pas gydytoją tai būtinai reik pasirodyt.
---
rimtai, dar kažkokia yra? blink.gif man jau čia panašu, tai kas ten toj kitoj doh.gif Bet gi anksčiau nebūdavo panašūs jų balsai :oh
Atsakyti
Labukas smile.gif grįžau.. su bronchitu... doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 04, 23:05)
looool Balsu.. :Su tuo Potapu tau pastoviai komedijos
---
tai ką jau čia taip prisidirbo?
---
oi, nu jau čia karališkai nori Bet šiaip tai joa, čia jau idealu būna, kai taip išpuola :
---
oi..čia rudenį? Naktim ten geriau neplavinėt, jei nenori maroziškos draugijos Man kažkaip nepapuolė tokiu metų laiku marozų daug sutikt. Jie turbūt vasarą labiau susirenka Nors naktį ir nevaikščiojau, gal būčiau irgi sutikus :
--
aha, tie seni stereotipai tiek įtakoja daugelio mintis, kad šakės.
O kaip matom iš daugelio pavyzdžių, toli gražu ne vestuvės garantuoja ilgalaikius santykius..
---
nu įdomiai Tai gal jis ko užvartoja prieš sceną?
---
Ką?: Monatiką?
---
rimtai, dar kažkokia yra?  man jau čia panašu, tai kas ten toj kitoj Bet gi anksčiau nebūdavo panašūs jų balsai

Nu bet grynai plem biggrin.gif ir ne tai kad laidą visą kartotų - ne.. pirmas treneris naujai buvo, antras, dar iš pradžių galvojau, nu gal toks nusipelnęs, kad jam 2 dvidešimtukus davė laugh.gif nee, žiūriu tas pačias dainas varo doh.gif
———-
.. doh.gif Išėjo girtas konce.. kai dainavo nesijautė, bet kai sakė kalbą totaliai liežuvis pynėsi.. doh.gif Man keista, kad niekam neužkliuvo.. visi “oi koks fainas koncas” doh.gif nu nebeeeent čia jau iš nuovargio pynėsi, bet.. nežinau.. ai dar prieš koncertą buvo kažkoks mini koncerčiukas klubely kažkokiam.. nu tai..
nors va po konco neatrodo girtas.. gal prasiblaivė ant fotosesijos...
https://www.instagra...d=1m938paxjhgui

Vargšas jis su visu savo teamu - skaičiau sunkiai sekasi namo grįžt - 4val laukė persėdimo, tada 7 val turėjo pralaukt Minske, kol galiausiai išvis atidėjo skrydį doh.gif ir sėdi sau vargšai Minske.. ot bus jiem Omskuose koncertuot biggrin.gif
——-
Nee, čia liepos ilgas savaitgalis atsimenu buvo... o mes dar ne pačioj Palangoj gyvenom, biškį atokiau, aplink miškai, taip kad jei kas, tai rėk nerėkęs, tik pelėda kokia pagelbėt galėtų laugh.gif brr.. kažkaip Palangofobiją nuo to laiko įgyjau : D
——-
Tai va būtent..
——-
Nu plem, nu gal ne... biggrin.gif
——-
doh.gif Eik tik su savo Monatiku.. laugh.gif Tina.. bet kaip išsipliurpė tas prodiuseris voice per intervą.. oj drama queenas.. bandė, bandė laikyt intrigą, kad nu neaišku kas bus, čia jubiliejinis sezonas, kažką naujo ir įdomaus norisi, ir tada kažką užklausė žurnalistai, tas sako “ va, Danas buvo pradėjęs rašyt duetinę dainą sau ir Tinai, tai gal iš..girsim...”.. toks žinai pasakė, ir akyse toks oops biggrin.gif
——-
Nu kažkaip man ji kitaip skambėjo..hm.. man dar pikta, kad Mantas su tooookiu balsu, dainuoja neaišku ką : D doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 rugpjūčio 2019 - 18:12
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 05, 19:38)
grįžau.. su bronchitu...
----
Nu bet grynai plem  ir ne tai kad laidą visą kartotų - ne.. pirmas treneris naujai buvo, antras, dar iš pradžių galvojau, nu gal toks nusipelnęs, kad jam 2 dvidešimtukus davė : nee, žiūriu tas pačias dainas varo
———-
Išėjo girtas konce.. kai dainavo nesijautė, bet kai sakė kalbą totaliai liežuvis pynėsi.. Man keista, kad niekam neužkliuvo..  visi “oi koks fainas koncas” doh.gif nu nebeeeent čia jau iš nuovargio pynėsi, bet.. nežinau.. ai dar prieš koncertą buvo kažkoks mini koncerčiukas klubely kažkokiam.. nu tai..
----
nors va po konco neatrodo girtas.. gal prasiblaivė ant fotosesijos...
https://www.instagra...d=1m938paxjhgui
----
Vargšas jis su visu savo teamu - skaičiau sunkiai sekasi namo grįžt - 4val laukė persėdimo, tada 7 val turėjo pralaukt Minske, kol galiausiai išvis atidėjo skrydį  ir sėdi sau vargšai Minske.. ot bus jiem Omskuose koncertuot
——-
Nee, čia liepos ilgas savaitgalis atsimenu buvo... o mes dar ne pačioj Palangoj gyvenom, biškį atokiau, aplink miškai, taip kad jei kas, tai rėk nerėkęs, tik pelėda kokia pagelbėt galėtų  brr.. kažkaip Palangofobiją nuo to laiko įgyjau
——-
Nu plem, nu gal ne
——-
Eik tik su savo Monatiku.. Tina.. bet kaip išsipliurpė tas prodiuseris voice per intervą.. oj drama queenas.. bandė, bandė laikyt intrigą, kad nu neaišku kas bus, čia jubiliejinis sezonas, kažką naujo ir įdomaus norisi, ir tada kažką užklausė žurnalistai, tas sako “ va, Danas buvo pradėjęs rašyt duetinę dainą sau ir Tinai, tai gal iš..girsim...”.. toks žinai pasakė, ir akyse toks oops 
——-
Nu kažkaip man ji kitaip skambėjo..hm.. man dar pikta, kad Mantas su tooookiu balsu, dainuoja neaišku ką

vajetus.. Tai jau tikriausiai antibiotikų kursą gavai? Gerai, kad nuėjai pas gydytoją.
---
loool :oh
---
nu gal rimtai iš nuovargio unsure.gif Būna kartais, kad pradeda pintis : D
---
:lol nu iš nuotraukos sunku pasakyt. Gal ant mėlynų akių aiškiau matytųsi : D Šiaip gražiai čia išėjęs, tai gal ne girtas laugh.gif
---
oi tai "smagiai" ten jiems doh.gif Biškį ne į temą, bet prisiminiau kaip berods Robis (kai koncertavo Baltarusijoj) viešbučio duše vorus ar tarakonus gaudė laugh.gif
---
oi, tai jau čia visai ekstrymiškai gavosi doh.gif biggrin.gif Ir vasarą, ir miškuose biggrin.gif Aš tai stengiuosi visada kažkur apie centrą bazuotis ir geriausia rudenį arba pavasarį. Tai kažkaip visai normaliai būna smile.gif Apmažėję tuo laiku marozų ir gezų, tai visai smagiai galima pasibūt.
---
biggrin.gif
---
bigsmile.gif nu super tada bigsmile.gif thumbup.gif Tai reik suprast, kad ir Dancė bus? thumbup.gif Oi bus vėl Santa Barbarų karsta.gif
Bet tai kažin iš tikrųjų tą dainą jis jiems rašys? biggrin.gif Tiek naujienų čia pažėrė tongue.gif
---
Tai pala, apie kurių balsus tu čia kalbi? biggrin.gif Nes aš tai apie Baumilos ir Montvydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 05, 21:45)
vajetus.. Tai jau tikriausiai antibiotikų kursą gavai? Gerai, kad nuėjai pas gydytoją.
---
nu gal rimtai iš nuovargio: Būna kartais, kad pradeda pintis :
---
nu iš nuotraukos sunku pasakyt. Gal ant mėlynų akių aiškiau matytųsi Šiaip gražiai čia išėjęs, tai gal ne girtas
---
oi tai "smagiai" ten jiems
——-
Biškį ne į temą, bet prisiminiau kaip berods Robis (kai koncertavo Baltarusijoj) viešbučio duše vorus ar tarakonus gaudė
---
oi, tai jau čia visai ekstrymiškai gavosi Ir vasarą, ir miškuose Aš tai stengiuosi visada kažkur apie centrą bazuotis ir geriausia rudenį arba pavasarį.
——
Tai kažkaip visai normaliai būna  Apmažėję tuo laiku marozų ir gezų, tai visai smagiai galima pasibūt.
---
nu super tada :: Tai reik suprast, kad ir Dancė bus? :  bus vėl Santa Barbarų
Bet tai kažin iš tikrųjų tą dainą jis jiems rašys? D Tiek naujienų čia pažėrė
---
Tai pala, apie kurių balsus tu čia kalbi?Nes aš tai apie Baumilos ir Montvydo

Uhu :/ ir dar koks šlykštus - jau po pirmos tablos kaaaaaip užpykino verysad.gif nežinau, kaip mes sugyvensim biggrin.gif
———
Nu.. nu bet tik antras koncas po pertraukos.. nu gaaal dar aklimatizacija paveikė..bet kažkaip - nežinau, nežinau.. nėr kas prižiūri jį ten, visai bardakas biggrin.gif kaip nuo lenciūgo nutrūkęs laugh.gif
———-
A jo, kažkokioj fotkėj dar ir su paaikiais buvo doh.gif
——-
Bet tai... lotuliukas.gif teamas čia nelaimingas, atrodė, kaip iš čemodano ištraukti - tokie pikti nemiegoję, ale Dančikas tai nieko žiūrėk, nei vienos raukšlytės, kaip iš reklamos nužengęs laugh.gif laiko veltui neleidžia
https://www.instagra...hid=rna68toew9i

Bet tai kaip jie čia skrenda - kur Omskas, kur Kijevas, ir kur Minskas.. tokiais tempais tuoj ir Vilniuj atsidurs lotuliukas.gif nors jau ir Minskas palygint šalia.. o beje, jei ne Dančikas, jaučiu per Vilnių ir skristų.. iš mūsų trys skrydžiai per dieną į Kijevą...
——-
Looooooool... oi negaliu : D : D taip ir matau.. čia kaip mes Graikijoj.. kai mus nukėlė į kažkokią skylę vietoj pasirinkto viešbučio... ale man juokinga tada nebuvo : D ten tarakonai kaip vietiniai trys biggrin.gif Tai visą naktį nemiegojau, tada pikta ryte ir toookį skanldalą pakėlėm, kad moment vietą atsirado išsirinktam viešbuty lotuliukas.gif
———-
Tai patikėk man jau beveik Bearo planas galvoj dėliojosi : D jau galvojau lėksim į mišką slėptis :lol :
———
Nu aišku, nes jie, kaip matai, pamiškėse bazuojasi biggrin.gif
——-
Matyt kad taip. Ai ta dainą aš žinau kad rašė anam sezone, nu bet .. čia kaip su klipu. Bet tas irgi geras - nu tai kaip Danui jaustis - o gal jis nenori tos dainos jau baigt, o šitas ėmė pažadėjo prieš visą šalį doh.gif vat pats tegu dabar ir rašo : D ir dainuoja vietoj jo biggrin.gif
——-
Nu tai ir aš apie juos.. Mantas čia jau minties šuolis buvo biggrin.gif taip sakant pratęsimas LT estrados nonsensų : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 rugpjūčio 2019 - 22:16
Labukas smile.gif jetau dar tik pirma diena, jau atsibodo namie sėdėt doh.gif biggrin.gif nors po teisybei, išvis gulėt liepė, bet kur aš ten gulėsiu.. biggrin.gif doh.gif
———-
Oj tiesa vakar kokį video užmačiau iš to konco!! Uuu... blink.gif biggrin.gif made my day.. mergos įkėlė, kurios buvo konce, ir lūžta visi, galvoju nu pažiūrėsiu kas jau ten taip juokingo biggrin.gif ooj..balsu žinok.... lotuliukas.gif
Žodžiu per tą dainą, kur jie kartu šoka su ta šokėja, Danas sugalvojo pridėt prie šokio bučkį... į lūpas biggrin.gif nu ir pabučiuoja (aš gi sakau nuo lenciūgo nutrūkęs), o ta... apsisuko ir pabėgo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia aišku matyt reikėjo - bet taaaaip juokinga buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 06, 00:14)
Uhu  ir dar koks šlykštus - jau po pirmos tablos kaaaaaip užpykino  nežinau, kaip mes sugyvensim
———
Bet tai...  teamas čia nelaimingas, atrodė, kaip iš čemodano ištraukti - tokie pikti nemiegoję, ale Dančikas tai nieko žiūrėk, nei vienos raukšlytės, kaip iš reklamos nužengęs  laiko veltui neleidžia
https://www.instagra...hid=rna68toew9i
---
Bet tai kaip jie čia skrenda - kur Omskas, kur Kijevas, ir kur Minskas.. tokiais tempais tuoj ir Vilniuj atsidurs  nors jau ir Minskas palygint šalia..  o beje, jei ne Dančikas, jaučiu per Vilnių ir skristų.. iš mūsų trys skrydžiai per dieną į Kijevą...
——-
Looooooool... oi negaliu : D : D taip ir matau.. čia kaip mes Graikijoj.. kai mus nukėlė į kažkokią skylę vietoj pasirinkto viešbučio... ale man juokinga tada nebuvo  : D ten tarakonai kaip vietiniai trys  Tai visą naktį nemiegojau, tada pikta ryte ir toookį skanldalą pakėlėm, kad moment vietą atsirado išsirinktam viešbuty
———-
Tai patikėk man jau beveik Bearo planas galvoj dėliojosi : D jau galvojau lėksim į mišką slėptis :lol :
———
Matyt kad taip. Ai ta dainą aš žinau kad rašė anam sezone, nu bet .. čia kaip su klipu. Bet tas irgi geras - nu tai kaip Danui jaustis - o gal jis nenori tos dainos jau baigt, o šitas ėmė pažadėjo prieš visą šalį  vat pats tegu dabar ir rašo : D ir dainuoja vietoj jo
——-
Nu tai ir aš apie juos.. Mantas čia jau minties šuolis buvo  taip sakant pratęsimas LT estrados nonsensų : D

joo, šlykštus dalykas jie. O kokius išrašė? Ospamox?
---
loool biggrin.gif Bet rimtai, koks lygus veidas atrodo blink.gif biggrin.gif
Bet toks gerietiškas žvilgsnis šioje foto smile.gif
---
lotuliukas.gif
O tai Danas jau į Moldovą skrenda? : D
---
eik tu sau blink.gif Bet tai kaip šitaip gali padaryt doh.gif Tai jei būtumėt tylėję, ir sėdėtumėt toj skylėj :oh
Bet tai nuo pat pradžių ir sugadina atostogas tokie visokie dalykai :oh
---
loool doh.gif Nu svarbu degtukų turėt, tai vasarą ir miške galima pernakvot laugh.gif Tai šiuo atveju rūkantiems geriau, nes šiaip sau gi nesinešiosi ugnies biggrin.gif
---
bet tikrai :oh Gal jie jau susipykę su Tina po to karto ir net negalvoja apie jokias dainas laugh.gif
O tas gal specialiai ir pasakė prieš visą šalį(maždaug - padarysiu spaudimą, tai teks rašyt :lol )
---
aaa laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 06, 12:38)
jetau dar tik pirma diena, jau atsibodo namie sėdėt  nors po teisybei, išvis gulėt liepė, bet kur aš ten gulėsiu..
———-
Oj tiesa vakar kokį video užmačiau iš to konco!! Uuu...  made my day.. mergos įkėlė, kurios buvo konce, ir lūžta visi, galvoju nu pažiūrėsiu kas jau ten taip juokingo  ooj..balsu žinok....
Žodžiu per tą dainą, kur jie kartu šoka su ta šokėja, Danas sugalvojo pridėt prie šokio bučkį... į lūpas  nu ir pabučiuoja (aš gi sakau nuo lenciūgo nutrūkęs), o ta...  apsisuko ir pabėgo...  nu čia aišku matyt reikėjo - bet taaaaip juokinga buvo

Tai va, kaip tik Stranger Things galėsi peržiūrėt laugh.gif Ar neužkabina tavęs? Aš pirmą, pamenu, labai greit peržiūrėjau, su antru jau lėčiau ėjosi.
---
lotuliukas.gif Čia su ta žmona-ne žmona? : D Tai įmesk ir video biggrin.gif Aš normaliai net nežinau kaip ta šokėja atrodo doh.gif : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 06, 11:26)
joo, šlykštus dalykas jie. O kokius išrašė? Ospamox?
---
loool Bet rimtai, koks lygus veidas atrodo
Bet toks gerietiškas žvilgsnis šioje foto
---
O tai Danas jau į Moldovą skrenda?
---
eik tu sau Bet tai kaip šitaip gali padaryt : Tai jei būtumėt tylėję, ir sėdėtumėt toj skylėj
Bet tai nuo pat pradžių ir sugadina atostogas tokie visokie dalykai
---
loool  Nu svarbu degtukų turėt, tai vasarą ir miške galima pernakvot : Tai šiuo atveju rūkantiems geriau, nes šiaip sau gi nesinešiosi ugnies
---
bet tikrai Gal jie jau susipykę su Tina po to karto ir net negalvoja apie jokias dainas :
O tas gal specialiai ir pasakė prieš visą šalį(maždaug - padarysiu spaudimą, tai teks rašyt
---
aaa
Tai va, kaip tik Stranger Things galėsi peržiūrėt : Ar neužkabina tavęs? Aš pirmą, pamenu, labai greit peržiūrėjau, su antru jau lėčiau ėjosi.
---
: Čia su ta žmona-ne žmona? Tai įmesk ir video Aš normaliai net nežinau kaip ta šokėja atrodo l

Nope, Claritromiciną
——-
Nesuprasi gerietiškas, ar tiesiog apsimiegojęs biggrin.gif
——-
Nea, nu jie čia skrido iš Omsko į Maskvą, iš Maskvos į Minską ir Minsko į Kijevą. Tipo su dviem persėdimais..Man rodos, jis jau pamiršo, kad Moldovoj gyvena biggrin.gif
——-
Tai ne tik tylėję, jei skristų kokie vyresnio amžiaus žmonės, kurie nemoka kalbų (nes čia skambinom į vietinę ten būstinę, nes gidas net nekėlė tel), tai ir sėdėtų toj skylėj doh.gif sugadino žiauriai ir nuotaiką, ir vieną dieną praktiškai atėmė.. ir svarbiausia, kad pranešė, kad kels į kitą viešbutį jau atskridus.. nu tai viršūnė, namie gali atsisakyt..
——
Vaaat žinai po strangers things, miškas nebelabai vyliojanti opcija biggrin.gif
——-
Aha, ot norėčiau pamatyt kaip su spaudimu parašoma daina doh.gif biggrin.gif
Nu gal susitaikė jau.. negi jau tooooks vaikų darželis.. aš nesuprantu, jie gi abu vandeniai, išviiiis turi idealiai sutart biggrin.gif aš tai puikiai su avinais sutariu.. o Dančikas dažniau erzino, man rodos, Tiną, nei patiko biggrin.gif
——-
Kabina, kabina smile.gif Tai jau baiginėju pirmą sezoną, bet kažkaip akis skauda per šitą bacilą tai su pertraukom, tai pažiūriu, tai paskaitau knygą - visko po biškį žodžiu : D
——-
Tai kaip aš tau parodysiu, nerodo gi tau to VK biggrin.gif

Nu va jamk jei rodys
https://vk.com/video...46099_456240316
Bet oj.. ir nuvarė svarbiausiai Tancevat odna laugh.gif kad matei tu tą šokėją, gi šita kur visą dainą jam sugadino biggrin.gif
https://www.instagra...d=1cml20myaolms
Papildyta:
Loooool
https://www.instagra...d=10nbqbc3i74di
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 rugpjūčio 2019 - 12:25
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 06, 14:18)
Nea, nu jie čia skrido iš Omsko į Maskvą, iš Maskvos į Minską ir Minsko į Kijevą. Tipo su dviem persėdimais..Man rodos, jis jau pamiršo, kad Moldovoj gyvena
——-
Tai ne tik tylėję, jei skristų kokie vyresnio amžiaus žmonės, kurie nemoka kalbų (nes čia skambinom į vietinę ten būstinę, nes gidas net nekėlė tel), tai ir sėdėtų toj skylėj sugadino žiauriai ir nuotaiką, ir vieną dieną praktiškai atėmė.. ir svarbiausia, kad pranešė, kad kels į kitą viešbutį jau atskridus.. nu tai viršūnė, namie gali atsisakyt..
——
Vaaat žinai po strangers things, miškas nebelabai vyliojanti opcija
——-
Aha, ot norėčiau pamatyt kaip su spaudimu parašoma daina
---
Nu gal susitaikė jau.. negi jau tooooks vaikų darželis..  aš nesuprantu, jie gi abu vandeniai, išviiiis turi idealiai sutart  aš tai puikiai su avinais sutariu..
---
o Dančikas dažniau erzino, man rodos, Tiną, nei patiko
——-
Tai kaip aš tau parodysiu, nerodo gi tau to VK
Nu va jamk jei rodys
https://vk.com/video...46099_456240316
Bet oj.. ir nuvarė svarbiausiai Tancevat odna  kad matei tu tą šokėją, gi šita kur visą dainą jam sugadino
https://www.instagra...d=1cml20myaolms
-----
Loooool
https://www.instagra...d=10nbqbc3i74di

loool :oh
---
blink.gif nu bet viršūnė.. O kokia čia agentūra? Kaip kokie aferiūgos pasielgė doh.gif
---
biggrin.gif
---
jaučiu tokia ten ir daina gautųsi per prievartą rašyta laugh.gif
---
nu gal jau ir susitaikė : D Bet kad vandeniai abu, tai dar nereiškia, kad sutars. Turėjau aš grupioką tokį, tai nelabai sutardavau doh.gif biggrin.gif Bet pagal vieną nelabai galiu daryt išvadų, su kitais gal kitaip būtų : D Ir moteras kelias vandenes pažįstu, tai visai normaliai sutariu.
---
man tai atrodė, kad patiko jis jai, sunkiai ėjosi paslėpt biggrin.gif Reikėjo biškį pavaidint pikčiurną : D
---
nu žinok šitą rodo biggrin.gif Galvojau, kad gal kokia kita čia ta šokėja :oh
Bet tikrai įdomiai tas bučkis čia pasirodė unsure.gif laugh.gif nors iš kitos pusės, tai argi jis demonstruotųsi taip akivaizdžiai, jei susiženiję būtų?
Ir iš vis man ji toooks vaikas dar atrodo doh.gif Nu sunku patikėt, kad jie kartu :hm Oksė ar Tina kažkaip jam labiau tinka biggrin.gif Ta šokėja dar ir su skoniu visai nedraugauja. Tokia grynai olialiakinė :oh
---
loool doh.gif nu ir kaip paskui gali rankų nesusilaužyt, kai tokias nesąmones daro :oh laugh.gif Dar vienas Bear'as : D Bet žėk, tik pašnekėjom apie palmes ir išlindo laugh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 06, 22:32)

: nu bet viršūnė.. O kokia čia agentūra? Kaip kokie aferiūgos pasielgė
----
nu gal jau ir susitaikė :Bet kad vandeniai abu, tai dar nereiškia, kad sutars. Turėjau aš grupioką tokį, tai nelabai sutardavauBet pagal vieną nelabai galiu daryt išvadų, su kitais gal kitaip būtų Ir moteras kelias vandenes pažįstu, tai visai normaliai sutariu.
---
man tai atrodė, kad patiko jis jai, sunkiai ėjosi paslėpt Reikėjo biškį pavaidint pikčiurną
---
nu žinok šitą rodo Galvojau, kad gal kokia kita čia ta šokėja
Bet tikrai įdomiai tas bučkis čia pasirodė nors iš kitos pusės, tai argi jis demonstruotųsi taip akivaizdžiai, jei susiženiję būtų?
Ir iš vis man ji toooks vaikas dar atrodo  Nu sunku patikėt, kad jie kartu
——
Oksė ar Tina kažkaip jam labiau tinka
——
Ta šokėja dar ir su skoniu visai nedraugauja. Tokia grynai olialiakinė
---
nu ir kaip paskui gali rankų nesusilaužyt, kai tokias nesąmones daro : Dar vienas Bear'as :Bet žėk, tik pašnekėjom apie palmes ir išlindo

Tezai.. nu tai.. tokie ir yra biggrin.gif bendra Turkijos - Rusijos firma, tai ko ten galima gero iš jų laukt...
——
Nu nežinau, gal ne visiem ženklam galioja tada, kad tie patys ženklai tarpusavy sutaria.. bet sakau, aš kažkaip puikiai su avinais - man ir logiška atrodo, nes puikiai tokius pat supranti, ir žinai ko neverta daryt biggrin.gif

Oj ne, iš vieno tai aišku negali spręst biggrin.gif va aš žinau vieną vandenę, nu 100% galiu garantuot, kad tu nesutartum su ja biggrin.gif su ja nieeeekas nesutaria, nu toookia bjauri merga, kad šakės.. o kitos, visai nemažai vandenių moterų pažįstu, tai nors visos laaabai skirtingos, bet su visom normaliai sutariu. Vyrų vandenių pažįstu tris.... nu šiaip keista kaip galima nesutart su jais, nes jie nu toookie ramiakai, nekonfliktiški ir nepiktybiški, kad.. nebent tas ir erzina biggrin.gif noooors būna, kad nuo lenciūgo nutrūksta, būna... biggrin.gif bet tokie užtai visada pasiūlys padėt, jei reik kokios pagalbos... nors iš trijų irgi nelabai aišku gali spręst.. va apie jaučius daug galiu pasakyt - visa banda jų aplink mane biggrin.gif
Kalbant apie zodiakus, šiandien iššoko Lryte straipsnis - made my day biggrin.gif zodiako arkangelas biggrin.gif žodžiu, jei reiks ką įkraut - kreipkis lotuliukas.gif

https://www.lrytas.l...tm_campaign=top
——-
Oj, visko buvo per aklas atrankas, žinok.. biggrin.gif
——-
Nežinau, kažkoks kuo toliau, tuo neprognuozuojamiškesnis darosi laugh.gif
Nu nee, man irgi nepanašu, kad susiženijo, ypač sprendžiant kaip ta pabėgo, nedašokus biggrin.gif šitoj dainoj iki galo dašokdavo biggrin.gif tai vaikas ir yra - nu 20 metų, man rodos..
———
Vaaa aš irgi sakau, kad ir Oksė ir Tina labiau tinka laugh.gif bet va neklauso lotuliukas.gif
———-
Joooo, tragedija... o dar kai prisidažo, tai.. khm, khm..
——-
Žinok, tą patį pagalvojau - seniai gipsą nuėmė.. biggrin.gif

Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 07, 12:49)
Tezai.. nu tai.. tokie ir yra  bendra Turkijos - Rusijos firma, tai ko ten galima gero iš jų laukt...
——
Oj ne, iš vieno tai aišku negali spręst  va aš žinau vieną vandenę, nu 100% galiu garantuot, kad tu nesutartum su ja  su ja nieeeekas nesutaria, nu toookia bjauri merga, kad šakės.. o kitos, visai nemažai vandenių moterų pažįstu, tai nors visos laaabai skirtingos, bet su visom normaliai sutariu.
----
Vyrų vandenių pažįstu tris.... nu šiaip keista kaip galima nesutart su jais, nes jie nu toookie ramiakai, nekonfliktiški ir nepiktybiški, kad.. nebent tas ir erzina  noooors būna, kad nuo lenciūgo nutrūksta, būna...
----
bet tokie užtai visada pasiūlys padėt, jei reik kokios pagalbos
----
va apie jaučius daug galiu pasakyt - visa banda jų aplink mane
----
Kalbant apie zodiakus, šiandien iššoko Lryte straipsnis - made my day  zodiako arkangelas žodžiu, jei reiks ką įkraut - kreipkis 
https://www.lrytas.l...tm_campaign=top
——-
Nežinau, kažkoks kuo toliau, tuo neprognuozuojamiškesnis darosi
Nu nee, man irgi nepanašu, kad susiženijo, ypač sprendžiant kaip ta pabėgo, nedašokus  šitoj dainoj iki galo dašokdavo tai vaikas ir yra - nu 20 metų, man rodos..
———
Vaaa aš irgi sakau, kad ir Oksė ir Tina labiau tinka bet va neklauso
———-
Žinok, tą patį pagalvojau - seniai gipsą nuėmė..

nu jo, girdėjau apie juos nekokių atsiliepimų.. Kažin kas čia iš vis skaitosi patikimiausi doh.gif Anksčiau Novaturą visi girdavo, bet dabar jau irgi visokių nekokių atsiliepimų išlenda.
---
biggrin.gif nu čia jaučiu labai daug priklauso ir tai, iš kokios šeimos atėjus. Jei nebuvo auklėta, vertybės neįskiepytos, tai tos zodiako blogiausios savybės ir išryškėja labiausiai unsure.gif Aš tokių bjaurių nepažįstu (tfu tfu tfu doh.gif ), tikiuosi ir neteks pažinot biggrin.gif
---
loool laugh.gif Nu žinok čia arti tiesos biggrin.gif Nu nėra jis kenkėjiškas žmogus, kad sakyčiau blogas, bet va šiaip jau toooks flegmatikas, kad šakės biggrin.gif Kai reikėdavo kažką kartu daryt, tai taip užveikdavo jis mane :oh O dar ir tai, kad įsižiūrėjęs buvo, o man jis labai nepatiko šia prasme, tai gal ir tai erzindavo :oh Bet šiaip ne blogietis : D
--
aha, šitą savybę turi iš tiesų. Tas mano pažįstamas labai jau paslaugus visada būdavo smile.gif
---
va 'raguočių' tai nelabai pažįstu artimiau - ypač jaučių biggrin.gif Avinė tai viena kursiokė mano buvo, tai gerai sueidavom, smagi tokia biggrin.gif Aplink mane tai svarstyklės ir skorpai biggrin.gif Sakoma, kad vandeniams su skorpais nelabai kas, bet va kažkaip visai gerai sutariam : ) Nu man kažkokie labai jau geriečiai skorpai papuolė. Aišku, kaip ir visi, turi savo ypatumų, bet nieko. Tai man labai keista, kaip visi horoskopai juos didžiausiais blogiečiais laiko unsure.gif : D Nu gal čia man pasisekė, kad nepažįstu blogiečių. Ai, dar liūtę turiu vieną draugę, tai su liūtais iš viso priešingi poliai atseit, bet sutariam. Nu aišku, išlenda tas jos vadovavimas nors tu ką, bet aš ją dėl to patraukiu per dantį ir ji kažkaip susivokia ir pati pripažįsta, kad "oi sorry, jau užsivadovavau per daug" biggrin.gif Tai kuriam laiku apstoja, ir vėl iki sekančio priminimo : D O šiaip tai gerietė tokia. Svarbiausia, kad nebūtų kenkėjiškas ar blogą darantis žmogus, tai kažkaip stengiesi susigyvent su charakterio savybėm. O va anksčiau teko bendraut su viena liūte, tai va niekaip nepavyko mums susikalbėt :oh Nu grynai priešingi poliai buvom biggrin.gif
---
loool doh.gif Prajuokino sakinys: "Dėl savo potencialo šis žmogus gali užsiimti okultiniais mokslais". Tai va iš kur pas tave raganų galios :lol
-----
aai, nu tai viskas aišku. Galvojau gal tik labai jaunai atrodo : )
--
nu tikrai koks rupkė :oh :lol
---
:oh : D bet tai kaip taip nemąstyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 rugpjūčio 2019 - 15:06
Beje, kaip tau Naus4dos darbai pastaruoju metu? Kažkaip nuvylė jis mane, kad išmetė Masiulį iš Susisiekimo ministro pareigų unsure.gif Taigi geras buvo ministras, išaiškino visokių neskaidrių dalykų, kam jį reikėjo pakeist doh.gif Jeigu gerai žmogus dirbo, tai kam jį keist doh.gif Dabar kažkokį neaiškų pastatė.. Nu aš bent jau nieko apie jį nežinau.
Kažkaip man toks vaizdas, kad šioje vietoje ir pritrūko charakterio kietumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 rugpjūčio 2019 - 16:46
Tuktuk, matei????? blink.gif
https://www.15min.lt...yti-650-1184940

QUOTE(tuktuk @ 2019 08 07, 15:04)
nu jo, girdėjau apie juos nekokių atsiliepimų.. Kažin kas čia iš vis skaitosi patikimiausi : Anksčiau Novaturą visi girdavo, bet dabar jau irgi visokių nekokių atsiliepimų išlenda.
---
nu čia jaučiu labai daug priklauso ir tai, iš kokios šeimos atėjus. Jei nebuvo auklėta, vertybės neįskiepytos, tai tos zodiako blogiausios savybės ir išryškėja labiausiai
---
looolNu žinok čia arti tiesos Nu nėra jis kenkėjiškas žmogus, kad sakyčiau blogas, bet va šiaip jau toooks flegmatikas, kad šakės Kai reikėdavo kažką kartu daryt, tai taip užveikdavo jis mane O dar ir tai, kad įsižiūrėjęs buvo, o man jis labai nepatiko šia prasme, tai gal ir tai erzindavo Bet šiaip ne blogietis
--
Aplink mane tai svarstyklės ir skorpai Sakoma, kad vandeniams su skorpais nelabai kas, bet va kažkaip visai gerai sutariam Nu man kažkokie labai jau geriečiai skorpai papuolė.
——
Tai man labai keista, kaip visi horoskopai juos didžiausiais blogiečiais laiko
——
Ai, dar liūtę turiu vieną draugę, tai su liūtais iš viso priešingi poliai atseit, bet sutariam. Nu aišku, išlenda tas jos vadovavimas nors tu ką, bet aš ją dėl to patraukiu per dantį ir ji kažkaip susivokia ir pati pripažįsta, kad "oi sorry, jau užsivadovavau per daug"
---
loool Prajuokino sakinys: "Dėl savo potencialo šis žmogus gali užsiimti okultiniais mokslais". Tai va iš kur pas tave raganų galios
——-
bet tai kaip taip nemąstyt

Patikimiausia wizzairas+bookingas/airbnb biggrin.gif su tom agentūrom tai.. nors mes kiek skraidėm su Novaturu - tfu, tfu, tfu, visada super smile.gif
—-
Nu panašu, kad nebuvo auklėta išvis biggrin.gif nes elgiasi kaip paauglė, egoistiška, susireikšminus ir toks jausmas, kad nekenčia iš principo žmonių biggrin.gif
——
biggrin.gif jo, jo, tai žiauriai erzina, o jei dar įkyrumą įjungia, tai nebežinai, kur bėgt biggrin.gif
Nu vat tie kur aš pažįstu, tai nepasakyčiau, kad flegmatikai, bet nu tokie per daug geriečiai .. biggrin.gif
——-
Nu svarstyklės man išvis turbūt vienas fainiausių ženklų smile.gif kažkaip lengva su jais labai bendraut.. skorpai irgi geriečiai papuolė.. bet kaip sakė mano pažįstama skorpė, labiausiai nukenčia jos vyras dėl charakterio biggrin.gif
———-
Eik jau, kad nelabai smile.gif atvirkščiai, sakyčiau.. o vat apie avinus tai visada beveik prirašo, kaip reik jų saugotis biggrin.gif doh.gif sakau, kažkur net rašė kad tik 4ženklai juos gali pakęst, ir tik juos pakenčia avinas biggrin.gif
——-
Nu, vat liūtai tai man jau ne... biggrin.gif tai va gerai, jei patys pastebi.. bet daugima amžinai teisūs, amžinai žino kaip geriausia, ir kaip gyvent geriausia... šiaip visi ugnies ženklai pamokslautojai (beeet tik norėdami gero, beje biggrin.gif ), tik klausimas kiek žmogus samoningas ir tvardosi.. aš kažkaip stengiuosi niekad nemokyt kitų, nes žinau, kad nu tai erzina..ir mane pačià erzina, kai man kažkas aiškina ką daryt, ir kaip daryt... nu plius suaugę žmonės, ir gal patys žino, kaip jiem geriau...
——-
lotuliukas.gif ...oops.. biggrin.gif aš ir sakau.. aplinka kalta laugh.gif
———
Nu matyt iš tų, kur nepasimoko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 07, 16:44)
Beje, kaip tau Naus4dos darbai pastaruoju metu? Kažkaip nuvylė jis mane, kad išmetė Masiulį iš Susisiekimo ministro pareigų unsure.gif Taigi geras buvo ministras, išaiškino visokių neskaidrių dalykų, kam jį reikėjo pakeist doh.gif Jeigu gerai žmogus dirbo, tai kam jį keist : Dabar kažkokį neaiškų pastatė.. Nu aš bent jau nieko apie jį nežinau.
Kažkaip man toks vaizdas, kad šioje vietoje ir pritrūko charakterio kietumo.

Nu man tai pikta - va tokius Verygas palieka, o normalius atleidžia.. vat todėl aš už jį ir nebalsavau biggrin.gif sakiau, kad kiš koją patirties trūkumas.. tiksliau nebuvimas..
Atsakyti