Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 07, 19:12)
Tuktuk, matei?????
https://www.15min.lt...yti-650-1184940
----
Patikimiausia wizzairas+bookingas/airbnb  su tom agentūrom tai.. nors mes kiek skraidėm su Novaturu - tfu, tfu, tfu, visada super
—-
Nu panašu, kad nebuvo auklėta išvis nes elgiasi kaip paauglė, egoistiška, susireikšminus ir toks jausmas, kad nekenčia iš principo žmonių 
——
Nu svarstyklės man išvis turbūt vienas fainiausių ženklų  kažkaip lengva su jais labai bendraut..
———-
Eik jau, kad nelabai smile.gif atvirkščiai, sakyčiau.. o vat apie avinus tai visada beveik prirašo, kaip reik jų saugotis biggrin.gif doh.gif sakau, kažkur net rašė kad tik 4ženklai juos gali pakęst, ir tik juos pakenčia avinas biggrin.gif
——-
Nu, vat liūtai tai man jau ne... tai va gerai, jei patys pastebi.. bet daugima amžinai teisūs, amžinai žino kaip geriausia, ir kaip gyvent geriausia...
-----
šiaip visi ugnies ženklai pamokslautojai (beeet tik norėdami gero, beje ), tik klausimas kiek žmogus samoningas ir tvardosi..
----
aš kažkaip stengiuosi niekad nemokyt kitų, nes žinau, kad nu tai erzina..ir mane pačià erzina, kai man kažkas aiškina ką daryt, ir kaip daryt... nu plius suaugę žmonės, ir gal patys žino, kaip jiem geriau...
——-
Nu man tai pikta - va tokius Verygas palieka, o normalius atleidžia.. vat todėl aš už jį ir nebalsavau biggrin.gif sakiau, kad kiš koją patirties trūkumas.. tiksliau nebuvimas..

aha, girdėjau apie tai... doh.gif Gal per tą ekspediciją pasakojo, o gal ir kitur, kad pamenu, pasibaisėjau, kai išgirdau :oh Bet, kaip suprantu, tas kitas gaubtas turėtų apsaugot nuo radiacijos :hm Bet tų žmonių, kurie dirbs toje vietoje, tai turbūt nelabai nuramina.. Ju ten siaubingai didelė radiacija turėtų būt likus :oh
---
nu šiaip tai jo.. biggrin.gif
---
blink.gif o siaube, nu su tokia persona dirbt, tai labai nekas :oh
---
aha, diplomatiški labai smile.gif Vis stengiasi, kad visi būtų patenkinti ir laimingi : D
---
Tai va ta kita pažįstama tokia grynai doh.gif
---
nu čia žinai, vienam gali pasirodyt, kad gero nori, o kitą užerzint galima kaip reikalas su pamokslais, kad ir iš gerų paskatų : D
---
aha, aš irgi niekam nepamokslauju niekada, nes žinau kaip tai veda iš kantrybės :oh
---
nu grynai doh.gif Tai dabar nors sąžinė rami, kad nerinkau biggrin.gif
Ir ne tik patirties trūkumas, man atrodo, kiša koją, bet ir minkštas charakteris..
Skaičiau, kad kažkokia patarėja 25 metų amžiaus blink.gif Įdomu ar teisybė. Bet tipo dirbo štabe per rinkimus. Nu bet ar dėl to reik į patarėjus imt ir tokio jauno amžiaus unsure.gif
Atsakyti
JEEETUS MARYTE, ČIA KAS DABAR??? blink.gif lotuliukas.gif iššoko instagrame, net pašokau šsigandus nuo šito rėkimo doh.gif biggrin.gif nusprendė persikvalifikuot į vaikų darželio auklėtoją, ar kas čia su juo pasidarė.. huh.gif doh.gif
https://www.instagra...id=fr81sdv1yw3p

Vargšai vaikai, jiem matosi žiaaauriai “įdomu”... doh.gif
https://www.instagra...id=y383llh0adn4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 rugpjūčio 2019 - 22:49
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 07, 22:14)
aha, girdėjau apie tai...Gal per tą ekspediciją pasakojo, o gal ir kitur, kad pamenu, pasibaisėjau, kai išgirdau Bet, kaip suprantu, tas kitas gaubtas turėtų apsaugot nuo radiacijos Bet tų žmonių, kurie dirbs toje vietoje, tai turbūt nelabai nuramina.. Ju ten siaubingai didelė radiacija turėtų būt likus l
---
o siaube, nu su tokia persona dirbt, tai labai nekas
---
aha, diplomatiški labai Vis stengiasi, kad visi būtų patenkinti ir laimingi
---
nu čia žinai, vienam gali pasirodyt, kad gero nori, o kitą užerzint galima kaip reikalas su pamokslais, kad ir iš gerų paskatų :
---
aha, aš irgi niekam nepamokslauju niekada, nes žinau kaip tai veda iš kantrybės :
---
nu grynai Tai dabar nors sąžinė rami, kad nerinkau
Ir ne tik patirties trūkumas, man atrodo, kiša koją, bet ir minkštas charakteris..
——
Skaičiau, kad kažkokia patarėja 25 metų amžiaus Įdomu ar teisybė. Bet tipo dirbo štabe per rinkimus. Nu bet ar dėl to reik į patarėjus imt ir tokio jauno amžiaus

Nu bet va kai rašo iki tų metų kai pabaigs galutinai, bus mirę nuo onkologinių susirgimų, susijusių su branduolinėm atliekom, 40tūkst blink.gif tai čia nesupratau, ar skaičiuoja su prieš tai mirusiais.. nu bet matyt.. rašo, kad robotizuotais kranais tvarkys, bet.. nu tai vėl pūstels koks vėjas.. doh.gif
———
Oi ne, aš laimei su ja nedirbu biggrin.gif čia draugės kursiokė.. gydytoja, beje. Vat pas tokią gydytoją patekt, tai niekam nelinkėčiau biggrin.gif
———
Vaa, grynai biggrin.gif taikos ambasadoriai tokie biggrin.gif
——-
Tikrai taip...
——
Nu mano irgi rami, bet... ne lengviau kažkaip biggrin.gif ir svarbiausia, pats gi neseniai pasakė, kad nemato jokių argumentų, kodėl jį atleist reiktų, ir va.. feiliukas biškį per reputaciją...
Charakteris irgi nepadeda.. nu kodėl žmonės neįvertina jėgų - kažkokios kvailos ambicijos svarbiau už šalį.. unsure.gif
———
Va, va, nu čia kaip černobyly - vyr inžinierius buvo 25 metų, su 4 mėn darbo stažu.. matom kuo baigės doh.gif
O patarėjai pagrinde ir sprendžia.. čia tik Dalia neklausydavo jų, tokie statistai buvo tiesiog..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 rugpjūčio 2019 - 23:09
Labukas 4u.gif
Nu kokia pikta aš šiandien, negaliu :oh Užsimoviau naujas šviesias kelnes ir ką tu manai - kažkoks asilas ar asilė (nepamačiau kas) aptaškė visą šoną doh.gif Kaip erzina tokie nemąstantys žmonės :oh Nejaugi taip sunku sulėtint greitį, kai per balą važiuoji :oh Nu arba specialiai, kas labai įmanomas variantas, jei ten koks marozas buvo :oh Tokia pro šalį ėjusi moteriškė taip gailėjo tų mano kelnių biggrin.gif Ji tai spėjo atsitraukt, o aš kaip tyčia papuoliau vidury balos :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 08, 00:47)
JEEETUS MARYTE, ČIA KAS DABAR??? iššoko instagrame, net pašokau šsigandus nuo šito rėkimo nusprendė persikvalifikuot į vaikų darželio auklėtoją, ar kas čia su juo pasidarė..
https://www.instagra...id=fr81sdv1yw3p
--
Vargšai vaikai, jiem matosi žiaaauriai “įdomu”...
https://www.instagra...id=y383llh0adn4

loool doh.gif
---
: D Nu gal ir įdomu, jei jau taip klykė :lol
O Danas tiek įsijautęs dėsto laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 08, 01:08)
Nu bet va kai rašo iki tų metų kai pabaigs galutinai, bus mirę nuo onkologinių susirgimų, susijusių su branduolinėm atliekom, 40tūkst blink.gif tai čia nesupratau, ar skaičiuoja su prieš tai mirusiais.. nu bet matyt.. rašo, kad robotizuotais kranais tvarkys, bet.. nu tai vėl pūstels koks vėjas..
———
Oi ne, aš laimei su ja nedirbu čia draugės kursiokė.. gydytoja, beje. Vat pas tokią gydytoją patekt, tai niekam nelinkėčiau
———
Nu mano irgi rami, bet... ne lengviau kažkaip  ir svarbiausia, pats gi neseniai pasakė, kad nemato jokių argumentų, kodėl jį atleist reiktų, ir va.. feiliukas biškį per reputaciją...
Charakteris irgi nepadeda.. nu kodėl žmonės neįvertina jėgų - kažkokios kvailos ambicijos svarbiau už šalį..
———
Va, va, nu čia kaip černobyly - vyr inžinierius buvo 25 metų, su 4 mėn darbo stažu.. matom kuo baigės
---
O patarėjai pagrinde ir sprendžia.. čia tik Dalia neklausydavo jų, tokie statistai buvo tiesiog..

nu jo.. Kažkaip net neįsigilinau į tuos skaičius :oh Baugiai skamba... Ir blogiausia, kad nieko negalima padaryt, kad apsisaugot. Ar ten atpūs ką, ar ne, nesužinosi... :oh Kuo toliau, tuo baisiau ir dėl Astravo darosi.
---
blink.gif nu dar gražiau, jei gydytoja doh.gif Vargšai tada jos pacientai.. Kaip tik gydytojai turėtų būt kuo mažiau egoistiški ir kuo daugiau empatiški.
---
tai būtent drinks_cheers.gif
---
drinks_cheers.gif :oh
---
Prisirenka tokių visokių patarėjų, o paskui tie gėdą daro. Kaip tie komandos nariai, kurie signatarų iš pradžių nepakvietė į inauguraciją :oh Tai ir patarėjai, matyt, iš tos pačios chebros.
Ai, beje, dar kažkokia patarėja, kuri Nausėdienei suknelę siuvo. Įdomu net kokiais klausimais ten patarėja :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 rugpjūčio 2019 - 17:03
labukas smile.gif aš irgi susinervinus - lyg pasveikus jaučiaus, ir vėėėl 37,3 blink.gif taip užkniso jau sėdėt.. jau tuoj ir serialai baigsis biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 08, 17:02)
Nu kokia pikta aš šiandien, negaliu Užsimoviau naujas šviesias kelnes ir ką tu manai - kažkoks asilas ar asilė (nepamačiau kas) aptaškė visą šoną Kaip erzina tokie nemąstantys žmonės :oh Nejaugi taip sunku sulėtint greitį, kai per balą važiuoji Nu arba specialiai, kas labai įmanomas variantas, jei ten koks marozas buvo Tokia pro šalį ėjusi moteriškė taip gailėjo tų mano kelnių Ji tai spėjo atsitraukt, o aš kaip tyčia papuoliau vidury balos
---
Nu gal ir įdomu, jei jau taip klykė
----
O Danas tiek įsijautęs dėsto
-----
nu jo.. Kažkaip net neįsigilinau į tuos skaičius Baugiai skamba... Ir blogiausia, kad nieko negalima padaryt, kad apsisaugot. Ar ten atpūs ką, ar ne, nesužinosi... Kuo toliau, tuo baisiau ir dėl Astravo darosi.
---
nu dar gražiau, jei gydytoja : Vargšai tada jos pacientai.. Kaip tik gydytojai turėtų būt kuo mažiau egoistiški ir kuo daugiau empatiški.
---

Ai, beje, dar kažkokia patarėja, kuri Nausėdienei suknelę siuvo. Įdomu net kokiais klausimais ten patarėja

pleeeeem.. vargšytė.. užjaučiu console.gif bet gal atsiskalbs? unsure.gif aš nesuprantu, kada pagaliau elementarios kultūros suvokimas atsiras... dar būna tokių, kad toks jausmas specialiai, dar ir pagreitina doh.gif va kolegę taip aptaškė neseniai lygiai per pusę, kad sakė net pusę veido apvarė.. aš neseniai irgi ėjau senamiesty, po liūties, ir irgi milžiniška bala buvo, atsisuku, žiūriu atvaro toks bemsas (o siaura gatvė, niekur neatsitrauksi, nors pas žmones į balkoną šok į antrą aukštą biggrin.gif ), nu galvoju šaaaakės mano sukneeelei, ir baltiem kedukams (nes kada dar juos užsidėt, kaip ne per lietų... doh.gif ) net užsimerkiau biggrin.gif tai privažiavo balą, taip sulėtino, kad pristabdė beveik, praėjau, nuvažiavo.. tai net keista buvo biggrin.gif stebina tai, kas šiaip turėtų būt normalus dalykas...
------
gerai, kai žmonės turi kuo klykt doh.gif biggrin.gif vėl užkimau..
-----
nuuu : D taip prajuokino - tokiu rimtu apsimetęs laugh.gif tai.. pasirodo jis čia klipą filmuoja.. su tuo vaikų darželiu iš stovyklos.. tokiai lievai dainai.. ot matai, kai buri klipą, reik konkrečiai išvardint detales - kokiai dainai ir su kuo reik klipo lotuliukas.gif nes nu bala žino, ką čia pribūrėm lotuliukas.gif o apranga matytum.. mano mėgstamos kelnytės, kažkokia maikė su nupieštu sirupu nuo kosulio (ale man prie bronchito labai į temą dabar šita maikė..lotuliukas.gif )
------
nu plem, tai va dar su Černobiliu dabar susitvarkyt pirma, ką ten Astravas... biggrin.gif
----
nu žinau, kad buvo apskundę ją.. negali pykt ant jų biggrin.gif
-----
.. neturiu, ką pasakyt.. viršūnė totali..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 08 rugpjūčio 2019 - 18:50
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 08, 20:48)
aš irgi susinervinus - lyg pasveikus jaučiaus, ir vėėėl 37,3  taip užkniso jau sėdėt..
---
jau tuoj ir serialai baigsis
---
pleeeeem.. vargšytė.. užjauči bet gal atsiskalbs? aš nesuprantu, kada pagaliau elementarios kultūros suvokimas atsiras...
----
dar būna tokių, kad toks jausmas specialiai, dar ir pagreitina  va kolegę taip aptaškė neseniai lygiai per pusę, kad sakė net pusę veido apvarė.. 
---
aš neseniai irgi ėjau senamiesty, po liūties, ir irgi milžiniška bala buvo, atsisuku, žiūriu atvaro toks bemsas (o siaura gatvė, niekur neatsitrauksi, nors pas žmones į balkoną šok į antrą aukštą ), nu galvoju šaaaakės mano sukneeelei, ir baltiem kedukams (nes kada dar juos užsidėt, kaip ne per lietų... ) net užsimerkiau  tai privažiavo balą, taip sulėtino, kad pristabdė beveik, praėjau, nuvažiavo.. tai net keista buvo  stebina tai, kas šiaip turėtų būt normalus dalykas...
------
gerai, kai žmonės turi kuo klykt vėl užkimau..
-----
nuuu : D taip prajuokino - tokiu rimtu apsimetęs  tai.. pasirodo jis čia klipą filmuoja.. su tuo vaikų darželiu iš stovyklos.. tokiai lievai dainai.. ot matai, kai buri klipą, reik konkrečiai išvardint detales - kokiai dainai ir su kuo reik klipo  nes nu bala žino, ką čia pribūrėm
----
o apranga matytum.. mano mėgstamos kelnytės, kažkokia maikė su nupieštu sirupu nuo kosulio (ale man prie bronchito labai į temą dabar šita maikė.. )
------
nu žinau, kad buvo apskundę ją.. negali pykt ant jų

Nu bronchito taip greit neįmanoma atsikratyt.. Jau kai prikimba, tai reikia ilgai su juo "draugaut" doh.gif O kuriam laikui antibus paskyrė gert?
---
: D
---
Turėtų atsiskalbt smile.gif Kai išdžiuvo, tai beveik ir nebesimato, nu bet vistiek pikta dėl tokių asilų doh.gif
---
doh.gif nu bet kas per žmonės ir kas jų galvose verda, niekad nesuprasiu :oh Nu arba ten tokie vairuotojai, kuriems vairuot nelabai galima, jei nepastebi aplinkos :oh
---
Jo, būna, kad pasitaiko ir tų mandagių vairuotojų, ne marozų. Kažkaip dažniausiai sekdavosi tokius sutikt. Bet šį kartą jau kai dėjo, tai už visus geruosius kartus, matyt, kad balansą išlaikyt doh.gif
---
gal kalbėjai daug? Tu iš vis "įsijunk" tylos režimą bent keletui dienų : D
---
doh.gif lotuliukas.gif Joo, kažkokie visai nesėkmingi burtai šį kartą :lol
bet tai nesuprantu, kodėl kažkokį neaiškų filmuoja, o tos dainos su Okse niekaip nepadaro iki galo :oh
---
loool doh.gif lotuliukas.gif nu va, dabar jau ir į temą :lol
---
tai jau tikrai : D
____

Beje, tu kaip nebloga sodininkė ( biggrin.gif ) gal žinai, ar šiuo metu laiku dar galima gaut bijūnų?
Nu šiaip Lietuvoj tai baigėsi senokai žydėjimas, bet gal sakau kur nors dar galima atvežtinių užmatyt? Neužkliuvo už akies? Gal prieš porą savaičių kažkurioj pardėj dar mačiau, bet dabar tai nebematau..
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 08, 21:51)
Nu bronchito taip greit neįmanoma atsikratyt.. Jau kai prikimba, tai reikia ilgai su juo "draugaut": O kuriam laikui antibus paskyrė gert?
---
Turėtų atsiskalbt Kai išdžiuvo, tai beveik ir nebesimato, nu bet vistiek pikta dėl tokių asilų:
---
nu bet kas per žmonės ir kas jų galvose verda, niekad nesuprasiu
---
Jo, būna, kad pasitaiko ir tų mandagių vairuotojų, ne marozų. Kažkaip dažniausiai sekdavosi tokius sutikt. Bet šį kartą jau kai dėjo, tai už visus geruosius kartus, matyt, kad balansą išlaikyt :
---
Tu iš vis "įsijunk" tylos režimą bent keletui dienų
---
bet tai nesuprantu, kodėl kažkokį neaiškų filmuoja, o tos dainos su Okse niekaip nepadaro iki galo
---
loool nu va, dabar jau ir į temą
---
Beje, tu kaip nebloga sodininkė
——
gal žinai, ar šiuo metu laiku dar galima gaut bijūnų?
Nu šiaip Lietuvoj tai baigėsi senokai žydėjimas, bet gal sakau kur nors dar galima atvežtinių užmatyt? Neužkliuvo už akies? Gal prieš porą savaičių kažkurioj pardėj dar mačiau, bet dabar tai nebematau..

Nu tai tegu sau ir neatsikrato, bet kad toks jausmas - sustiprėjo verysad.gif nešviečia matyt biuletenio uzdarymas.. savaitei paskyrė antibus, bet ryt va einu pas gydytoją..
——-
thumbup.gif nu aš įsivaizduoju, kad pikta.. bet sakau, Lietuvoj baltos kelnės, tai.. doh.gif
———
Sakau, matyt iš tų, kurie nekenčia žmonių.. bet ot ir nesupranta gi žmonès, kad savo negatyvu pirmiausiai sau kenkia..
——-
doh.gif biggrin.gif
———
Nu čia jau virš mano galimybių ribos, žinok biggrin.gif
——-
Nu tai va, sakyk.. doh.gif bet kad ir Oksė kaip tepė slides, taip tepė...Kijeve net nebesirodo... gal jau ir su šita susipyko unsure.gif a vat mažiau bučiuotis reik lįst prie žmonių, jau baigia visus išbaidyt.. laugh.gif
O klipas man irgi taip keista, kad nuvarė vienas, be savo teamo..
———
Nu žinok juokas juokais, bet buvau ir pamiršus brontexą savo išgert per pietus biggrin.gif tai ta maikė priminė biggrin.gif
———
Nesityčiok - agurką užsiauginau biggrin.gif labai skanų, beje biggrin.gif
——-
Hmm...

https://gelesinterne...duktas/bijunai/

Bet nežinau, kiek patikima šita pardè, nesu nieko čia pirkus, googlas išmetė.. unsure.gif tai rekomenduot negaliu
Papildyta:
Oi tiesa, atsimeni sakiau Seriožką unfollowinau? Tai tokia pažįstama sugebėjo pasharint FB jo klipą kažkokį naują doh.gif lotuliukas.gif žodžiu taip lengvai neatsikratysi biggrin.gif da betrūktų kad į voice įsibruktų treneriu būt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 08 rugpjūčio 2019 - 22:36
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 09, 00:28)
Nu tai tegu sau ir neatsikrato, bet kad toks jausmas - sustiprėjo verysad.gif nešviečia matyt biuletenio uzdarymas.. savaitei paskyrė antibus, bet ryt va einu pas gydytoją..
——-
nu aš įsivaizduoju, kad pikta.. bet aš sakau, Lietuvoj baltos kelnės
———
Nu čia jau virš mano galimybių ribos
——-
Nu tai vat sakyk.. kad Oksė kaip tepė slides, taip tepė...Kijeve net nebesirodo...
———
Nu žinok juokas juokais, bet buvau ir pamiršus brontexą savo išgert per pietus biggrin.gif tai ta maikė priminė
———
Nesityčiok - agurką užsiauginau biggrin.gif labai skanų, beje
——-
Hmm...
https://gelesinterne...duktas/bijunai/
Bet nežinau, kiek patikima šita pardè, nesu nieko čia pirkus, googlas tiesiog išmetė.. unsure.gif tai rekomenduot negaliu

vargšė console.gif nu bet ot prikibo.. doh.gif Tai turbūt kad neuždarys dar.. Bet geriau jau ilgiau išsigulėt negu, kad pusiau sergančiai eit į darbą.
---
nu grynai.. biggrin.gif visai neapsimoka tokių pirkt.
Ai, beje, sakei ieškojai baltų džinsų, tai prisiminiau, kad h&m buvau užmačius prieš kokią savaitę. Paprasti, be jokių paplėšymų smile.gif Tik kad va kaip su tais baltais dalykais gaunasi doh.gif
---
loool :oh
---
oho unsure.gif tai gal labai užsiatostogavo? :hm Nedėjo nieko į Insta?
---
bet tai žiūrėk, Dančikas koks rūpestingas wub.gif laugh.gif pasiuntė žinią per maikę :lol
---
geras bigsmile.gif bet tai kaip fainai savo užaugintą valgyt wub.gif Gaila, kad tik vienas :lol Bet gera pradžia : D
---
kažkaip niekad ir nesu pirkus gėlių internetu. Dar ryt reiks parduotuves praeit paklausinėt smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif klausyk.. ištyriau, kaip ten su tuo klipu lotuliukas.gif pagalvojau, kad gi čia stovykloj prie jūros filmavo.. o ten, atsimeni, kai juokavom, kad lysvėj ( biggrin.gif ), tai prisiminiau, gi irgi rašė stovykloj arteke (oj kiek prisiminimų, man su arteku lotuliukas.gif doh.gif ), reiškia taip susiejau, kad čia jis vis tą patį klipą ir filmuoja vis.. o to Treba, net ir nepradėjo... doh.gif bet kai pamačiau ištraukas iš jo klipo tai.. gal ir suprantu, kodėl Oksė slapstosi nuo filmavimo..
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 08, 22:47)
vargšė: nu bet ot prikibo.. Tai turbūt kad neuždarys dar.. Bet geriau jau ilgiau išsigulėt negu, kad pusiau sergančiai eit į darbą.
---
nu grynai.. visai neapsimoka tokių pirkt.
Ai, beje, sakei ieškojai baltų džinsų, tai prisiminiau, kad h&m buvau užmačius prieš kokią savaitę. Paprasti, be jokių paplėšymų Tik kad va kaip su tais baltais dalykais gaunasi
---
oho: tai gal labai užsiatostogavo? Nedėjo nieko į Insta?
---
bet tai žiūrėk, Dančikas koks rūpestingas : pasiuntė žinią per maikę
---
geras: bet tai kaip fainai savo užaugintą valgyt : Gaila, kad tik vienas Bet gera pradžia
---
kažkaip niekad ir nesu pirkus gėlių internetu. Dar ryt reiks parduotuves praeit paklausinėt

Nu.. ragana nu! biggrin.gif
———
Ai tai kad jau vasara pabaigos link, jau neapsimoka biggrin.gif va per karščius nusipirkau basutes, ir kaip tik nuo tada prasidėjo lietūs doh.gif
———
Susiradau per FB ją (instagrame nebelabai aktyvi), tai rašo, kad ruošiasi koncertui kažkokiam Kijeve..
——-
Loool : D nuu.. matai, būna ir rūpestingų raganų, raganių tiksliau biggrin.gif
——
Ne, nu tai palauk, jis dar žydi biggrin.gif gal bus dar agurkų : D
—-
Nu aš irgi ne biggrin.gif kažkaip - neaišku, kokios būklės ir atvežtų.. pardėj bent išsirenki.. o mano bijūnai šiemet moment peržydėjo dėl tų karščių... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 09 rugpjūčio 2019 - 11:00
Ne į temą, bet pažiūrėk kokį mieliaką augina wub.gif
https://www.instagra...d=1agogn3ghosye

https://www.instagra...id=ogceon29ynbb

https://www.instagra...d=16zu333n0vevw

https://www.instagra...id=aj12xy3phmkx
Atsakyti
Labuks 4u.gif
Nu ir ką gydytoja sakė?

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 09, 13:00)
klausyk.. ištyriau, kaip ten su tuo klipu  pagalvojau, kad gi čia stovykloj prie jūros filmavo.. o ten, atsimeni, kai juokavom, kad lysvėj ( biggrin.gif ), tai prisiminiau, gi irgi rašė stovykloj arteke (oj kiek prisiminimų, man su arteku ),
--
reiškia taip susiejau, kad čia jis vis tą patį klipą ir filmuoja vis.. o to Treba, net ir nepradėjo... bet kai pamačiau ištraukas iš jo klipo tai.. gal ir suprantu, kodėl Oksė slapstosi nuo filmavimo..
———
Ai tai kad jau vasara pabaigos link, jau neapsimoka  va per karščius nusipirkau basutes, ir kaip tik nuo tada prasidėjo lietūs
———
Susiradau per FB ją (instagrame nebelabai aktyvi), tai rašo, kad ruošiasi koncertui kažkokiam Kijeve..
——-
Ne, nu tai palauk, jis dar žydi gal bus dar agurkų : D

tai vistik ne lysvėj : D
Gerų ar blogų prisiminimų? biggrin.gif
---
unsure.gif vaje, kas ten per ištraukos? laugh.gif
Bet tai ot pažadukas, taigi sakė, kad birželį jau bus ane?
---
joo, visada taip ir būna doh.gif biggrin.gif Nu bet dar vistiek turėtų ir šiltų dienų būt (bent jau tikiuosi unsure.gif ) Kažkaip nesinorėtų, kad pajūry lytų, kai varysiu doh.gif
---
kaži kodėl nebeaktyvi g.gif
---
bigsmile.gif oi, tai žiūrėk, gal pereisi iš neblogos sodininkės į geros lygį bigsmile.gif : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 09, 15:31)

jeeeeetus wub.gif koks mielybė wub.gif wub.gif wub.gif O jau tas paskutinis video iš viso nuginklavo biggrin.gif
Kaip koks katinas glaustosi ir burzgia biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 09, 18:29)
Nu ir ką gydytoja sakė?
——-
tai vistik ne lysvėj
——-
Gerų ar blogų prisiminimų?
---
vaje, kas ten per ištraukos?
——
Bet tai ot pažadukas, taigi sakė, kad birželį jau bus ane?
---
joo, visada taip ir būna :”Nu bet dar vistiek turėtų ir šiltų dienų būt (bent jau tikiuosi: ) Kažkaip nesinorėtų, kad pajūry lytų, kai varysiu
---
: oi, tai žiūrėk, gal pereisi iš neblogos sodininkės į geros lygį
——
jeeeeetu: koks mielybė O jau tas paskutinis video iš viso nuginklavo
Kaip koks katinas glaustosi ir burzgia

Sakè bronchai išsivalè, bet man tai kažko ne lengviau, nes vis tiek kosulys nedingsta.. žodžiu, sakė baigt gert antibus ir 2dnį vėl pasirodyt..
———
Ai nu lyg stovykloj lysvių negali būt biggrin.gif atodė kaip lysvėj, dabar va irgi su arbūzais laugh.gif svarbu tema išlaikyta laugh.gif
https://www.instagra...d=1a83zls5lai5s
——-
Ooooi, ten visokių buvo doh.gif laugh.gif daugiau gerų aišku, iš blogų tik kaip manęs vos neišmetė iš stovyklos du kart biggrin.gif pirmas, kai buvom su viena pana iš grupės pabėgusios iš stovyklos ribų arbūzo nusipirkt į turgų biggrin.gif ( nu ne mūsų gi kaltė, kad stovykloj vaisių neduodavo ) o ten toookiie skanūs vaisiai biggrin.gif o žinai vaikas pabėga iš stovyklos - čia skandalas ne tas žodis.. pas mus ten net prie vartų stovėjo kareiviukai su šautuvais.. o antras - kai pabėgom maudytis paryčiais prieš pusryčius biggrin.gif o artintis vieniem prie jūros buvo griežtai draudžiama..bet šito net nebūtų susekę, jei ne šlapi plaukai ir maikė sušlapus nuo maudymkės lotuliukas.gif
———-
Nu pvz.. vat aš nesupratu, jis taip ir filmuosis su tokia maike ir mano “mėgstamom” kelnytėm? laugh.gif nu gatvėm tegu kaip nori taip vaikšto, bet klipe bent galima gal pasipuošt biggrin.gif

https://www.instagra...id=7ci4ifstjfuw

https://www.instagra...id=oen8oxk93uig

https://www.instagra...id=tjgg5scl8jpz

Bet fainai - pasisekė vaikam biggrin.gif
——
Aha.. sakė biržely, o šitas kur fimuoja, 80s in my brain, turėjo tik rugsėjį.. tai jau kažkas užklausė, “tai bus išvis tas klipas ar jau net nelaukt??” Sako” bus.. greitai! “ doh.gif biggrin.gif jam jau 3mėn kaip greitai biggrin.gif kas per sraigės tempai - va kur flegma! : D bet sakau, man atrodo, čia Oksei dėkot reik..
———
Nu gal pasitaisys.. vat ir aš sprendžiu dilemą, kur man save pasidėt per atostogas biggrin.gif irgi norėjau prie jūros, bet galvoju kai tokie orai neprognozuojami šiemet, tai rizika.. šiaip žiauriai užsimaniau į Juodkalniją bigsmile.gif
———
:oh : ne nu..
———
Aha, bet charakteris visiškai šuniškas, laksto, žaidžia su žaislais : D
https://www.instagra...id=4h24857n6o5s

Looooool
https://www.instagra...id=kg6b7xpnkaf5

https://www.instagra...d=1tmwga7b22sxe

Čia ne į temą, bet irgi fainuoliai, negaliu : D

https://www.instagra...id=w24fp4fka10s
Atsakyti