Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 08 30, 13:20)

nu kaip ir logiška būtų Bet gal ne sezono met saulė nebe taip gražiai leidžiasi  Nu ta prasme, nebe tie geri kampai gaunasi. Arba ir šiaip, gal šalta, nieks nebenori plaukt vakare
---
greičiausiai, kad netyčia čia jiems gavosi tas skambesys panašus. Kažkaip būtų sunku patikėt, kad specialiai kopintų :
---
Nu, aišku, ir pati versija kokybiškesnė už senąją.
---
Ale geras testas su tom dainom - galima nustatyt kiek tavyje Monatiko
——-
Nu taip, Dano partija palyginus su tos "tanciorkos" dar nieko
---
tai būtent Atrodo, kad sužavės čia matai labai
---
Saška tai man primena tuos tipinius geziukus, kurie pusnuogiai prie bmw'ų fotkinasi
---
Nu dar daugiau nuogalių man tik ir betrūko Ypač tas arbūzinis berniukas : Toks biškį ambaliukas :
——
O Dancė jau matyt pasiruošę irgi nuo jo slides tept Žino, kad nuo tų arbūzinių geriau toliau laikytis
——-
Lioška tai turbūt labai išsigando apkalbų, kad susisuko į paklodes ir net už žmonos pasislėpė looool
Bet pastebėjau, kad jis visą laiką kažkaip sugeba keistai juokingai nusifotkint
---
ai, sumaišiau, ne forumą, o tą čiatą, kur sakei, turėjau omeny. O tai jis ar į VK ateina, ar į Instagram'ą?
---
tai kas be ko Gal dar ir su visu Monatiku priešaky
---
Tai gal į Juodkalniją kaip minėjai? Ar tradiciškai į Graikiją?

Nu mano tas nesezonas - gegužės pab arba rugsėjo pr.. kaip ir stipriai nekeičia esmės : )
———
Tai va sakau - mažai tikėtina, kad kopino : ) plius ta daina ji mažai kam girdėta išvis
——-
Tai nepalygint ir patirties - kiek dabar turi ir tada turėjo, vos ne vaikai tada buvo - gal kokie 19 m biggrin.gif
Viena pana sakė šiandien pramiegojo vaiko daržely, ir spėjo nuvežt tik ant mankštos. Įvaro į salę - o ten ta mankštelė pagal šitą naują drakonu dainos variantą biggrin.gif Ukrainoj jis jaučiu lb ant bangos dabar... bet ir tinka žiauriai vaikučiam biggrin.gif
——-
doh.gif : D
———
Tanciorkos biggrin.gif kad Danas ten pagrindinė tanciorka biggrin.gif šitas klipas kur dabar išeis - debiutas jo režisūrinis/choreografinis, tai bus įdomu pažiūrėt... biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif nu bet taip stengėsi.. biggrin.gif
——-
Nu grynai..
———
lotuliukas.gif
———
Nu.. nuo berniuko gal dar ir pabėgtų, bet nuo arbūzo paleisto - sunkiai biggrin.gif
——-
Loooool biggrin.gif
Nu jis ir šiaip tokia komiška persona biggrin.gif
———
Tai nu ir ten, ir ten būna ateina biggrin.gif nu VK čia analogas facebooko smile.gif tai ten komentuose būna kažką parašo ..
———
Mhm, ačiū, šito man jau užteko Kijeve, persekiojo jo dainos doh.gif biggrin.gif
——
Į Graikiją smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 30, 15:37)
loooool Kažkaip jie mėgėjai, žiūriu, su tavim pasikonsultuot dėl kirpimo
——
Aš tai kažkaip net neabejojau, kad Amsterdame vyks, o čia, matai, pasirodo, kad nieks net neplanavo ten daryt Įdomiai kažkaip Kažin kokie jau ten didesni renginiai Amsterdame vyks be Eurovizijos

“Или» - Danuti, užknisai biggrin.gif doh.gif ot neturi ką veikt, klausyk..eitų “Treba” filmuot biggrin.gif
https://www.instagra...d=1plinxckdi88b
——
Aš tai ant tiek įsitikinus buvau, kad Roterdame, kad galvojau jau seniai paskelbtas miestas...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 30, 21:36)
Blackkiss, geros tau kelionės!!! 4u.gif

Ačiū!! 4u.gif
Papildyta:
Pagaliau susiruošiau.. Tuktuk, užkrėtei - jau ir aš vis prisiverčiau lagaminą susidėt.., o anksčiau mėgau tongue.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif nepatikėsi... kaimynai kažkur šalia kieme kažką švenčia, muzika ant visko kvartalo.. iiiir staiga girdžiu: Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei... blink.gif versija, kur su Katia..nu net išsigandau, jau galvojau garsinės haliucinacijos man lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 30 rugpjūčio 2019 - 23:27
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 08 30, 23:53)
Viena pana sakė šiandien pramiegojo vaiko daržely, ir spėjo nuvežt tik ant mankštos. Įvaro į salę - o ten ta mankštelė pagal šitą naują drakonu dainos variantą Ukrainoj jis jaučiu lb ant bangos dabar...  bet ir tinka žiauriai vaikučiam
——-
Nu.. nuo berniuko gal dar ir pabėgtų, bet nuo arbūzo paleisto - sunkiai
——-
Tai nu ir ten, ir ten būna ateina nu VK čia analogas facebooko  tai ten komentuose būna kažką parašo ..
———
Į Graikiją
------
“Или» - Danuti, užknisai  ot neturi ką veikt, klausyk..eitų “Treba” filmuot
https://www.instagra...d=1plinxckdi88b
——
Pagaliau susiruošiau.. Tuktuk, užkrėtei - jau ir aš vis prisiverčiau lagaminą susidėt.., o anksčiau mėgau

geras biggrin.gif tai, matyt, kad ant bangos jis ten dabar po Voice : )
---
loool :oh
---
laugh.gif Jaučiu jau priklausomybę įgavęs doh.gif : D Bet faina labai, kai ateina su gerbėjais pabendraut thumbup.gif Kažkada Robis yra minėjęs, kad irgi ateina į kažkokį forumą pakalbėt su fanais biggrin.gif
---
oi kaip smagu! wub.gif Na, ten jau oras tikrai turėtų nenuvilt smile.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif Anaip geriau : D Iš vis, kam jam čia prisireikė keist tą šukuoseną biggrin.gif Geriau tegul garbanium lieka : D
Bet tikrai, kaži ar išvis nufilmuos jis tą klipą :oh
----
tongue.gif aš neįsivaizduoju kaip gali patik krautis lagaminą biggrin.gif Pastoviai nervas ima ar ko nepamiršau doh.gif Ir šiaip, pastoviai nieko nesutalpinu :oh Atrodo, reikia ir to, ir ano :oh : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 08 31, 01:04)
nepatikėsi... kaimynai kažkur šalia kieme kažką švenčia, muzika ant visko kvartalo.. iiiir staiga girdžiu: Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei... blink.gif versija, kur su Katia..nu net išsigandau, jau galvojau garsinės haliucinacijos man

looooool doh.gif bet tai blink.gif kas čia darosi laugh.gif O tu irgi nepatikėsi - dabar telikas įjungtas fone, rodo 'The hangover' ir ką tu manai - irgi 'drakonų dieną' užgrojo blink.gif laugh.gif Kažkokia mistika : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 31 rugpjūčio 2019 - 21:38
Labas smile.gif šiandien sumušiau savo rekordus - sugebėjau per pusdienį sudegt... doh.gif

——-
Atnešu tau video - lūžau juodai lotuliukas.gif
Daniką pakvietė (nežinau kas, bet įtarimų turiu biggrin.gif ) į madų pristatymą.. tu pažiūrėk su kokia išraiška sėdėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif made my day biggrin.gif

https://www.instagra...d=1knlsdrdv81w4

Papildyta:
Čia nežinau, ar rodys, dar išraiškingesnis žvilgsnis lotuliukas.gif nu vargšas doh.gif

https://instagram.co...d=1ith2ellbh4uu
Atsakyti
Labas bigsmile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 02, 00:45)
šiandien sumušiau savo rekordus - sugebėjau per pusdienį sudegt... doh.gif

——-
Atnešu tau video - lūžau juodai lotuliukas.gif
Daniką pakvietė (nežinau kas, bet įtarimų turiu biggrin.gif ) į madų pristatymą.. tu pažiūrėk su kokia išraiška sėdėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif made my day biggrin.gif

https://www.instagra...d=1knlsdrdv81w4

vaje, vargšiukė.. unsure.gif Jaučiu ten žiauriai karšta tokiu metų laiku? Čia tai irgi į karštesnę pusę, bet fainas šiaip oras smile.gif
O tau tiesioginis skrydis buvo? Klausiu, nes kažkoks lėktuvas iš Vilniaus turėjo suktis ir grįžt atgal unsure.gif
---
looool doh.gif lotuliukas.gif bet tai koks juokingas video, šakės lotuliukas.gif Išraiška, tai 10 balų lotuliukas.gif thumbup.gif Iš pradžių pagalvojau, kad gal tik sustabdytas vaizdas toks, bet paskui žiūriu, kad visam video jis kaip suakmenėjęs ir ne ten patekęs doh.gif laugh.gif Dar ta skrybėlė gerai atrodo :loooool
Papildyta:
ai, o tai kas čia jį pakvietė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 08 31, 21:36)
geras tai, matyt, kad ant bangos jis ten dabar po Voice
---
Jaučiu jau priklausomybę įgavęs Bet faina labai, kai ateina su gerbėjais pabendraut : Kažkada Robis yra minėjęs, kad irgi ateina į kažkokį forumą pakalbėt su fanais
---
Anaip geriau Iš vis, kam jam čia prisireikė keist tą šukuoseną Geriau tegul garbanium lieka
----
aš neįsivaizduoju kaip gali patik krautis lagaminą Pastoviai nervas ima ar ko nepamiršau Ir šiaip, pastoviai nieko nesutalpinu Atrodo, reikia ir to, ir ano
—-
looooool : bet tai  kas čia darosi: O tu irgi nepatikėsi - dabar telikas įjungtas fone, rodo 'The hangover' ir ką tu manai - irgi 'drakonų dieną' užgrojo: Kažkokia mistika

Kad iki Voice jau buco ant bangos ;)
———
Joo, čia tai tikrai šaunuolis smile.gif
———
Ai, neperpratus tu jo dar - nesiruošia manau kirptis, šiaip išsidirbinėja, kad nukreiptų dėmesį juo durnų klausimų - o kada duetas su Tina, o kada vestuvės ir tt...
Jei jau prakalbom kaip geriau man jis čia super smile.gif panaši tik trumpesnė biškį..
https://ktelegram.co...cognition/3734/
O šiaip aš irgi jau pripratau prie tų garbanėlių, visai man jau patikt pradėjo biggrin.gif ir ta žilstėlėjus barzdelė visai tinka jam.. nežinau, kas čia man pasidarė 🤷♀🙈 laugh.gif
———-
Nu va ir pamiršau - dirželį nuo suknytės doh.gif
———

Loool biggrin.gif Dan is everythere biggrin.gif bet jo, skaičiau, kad hangovery jo sountrackas paimtas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 01, 23:03)
vaje, vargšiukė.. : Jaučiu ten žiauriai karšta tokiu metų laiku? Čia tai irgi į karštesnę pusę, bet fainas šiaip oras
—-
O tau tiesioginis skrydis buvo? Klausiu, nes kažkoks lėktuvas iš Vilniaus turėjo suktis ir grįžt atgal
---
looool : bet tai koks juokingas video, šakės Išraiška, tai 10 balų : Iš pradžių pagalvojau, kad gal tik sustabdytas vaizdas toks, bet paskui žiūriu, kad visam video jis kaip suakmenėjęs ir ne ten patekęs Dar ta skrybėlė gerai atrodo
——
ai, o tai kas čia jį pakvietė?

Ne, va tame ir esmė, kad ne.. vėjukas, net vėsoka vienu metu buVo.. bet sudegiau doh.gif
———
Aha tiesioginis. Ane?? Nieko negirdėjau.. o kas nutiko?
——-
Nuu, toks žvilgsnis maždaug “kąąą aš čia veikiu..”... o antrą video rodo? Ten dar geresnė reakcija, kai tas bernas pradefiliavo lotuliukas.gif
Skrybėlės ten gal dress kodas, nes daug kas su jom buvo..
——-
Man rodos šita persona biggrin.gif
https://www.instagra...id=ilcahwg6d1j7
Atsakyti
Plem jis ne juokavo... doh.gif biggrin.gif tikrai apsikirpo.. matosi šonuose tai tikrai, ne aišku, kas po kepeliušu darosi.

https://www.instagra...id=onvi0ynhs9d5

https://www.instagra...id=z7waf8f7d61c

Kaip prajuokino tada, kažkokia pana klausia - Danai o tai stilistai tau jau nieko nebepataria? Danas: “ ai atleidau stilistus, dabar su jumis konsultuosiuos” lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 rugsėjo 2019 - 09:20
Labukas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 02, 01:24)
Kad iki Voice jau buco ant bangos ;)
———
Ai, neperpratus tu jo dar - nesiruošia manau kirptis, šiaip išsidirbinėja, kad nukreiptų dėmesį juo durnų klausimų - o kada duetas su Tina, o kada vestuvės ir tt...
----
Jei jau prakalbom kaip geriau man jis čia super  panaši tik trumpesnė biškį..
https://ktelegram.co...cognition/3734/
----
O šiaip aš irgi jau pripratau prie tų garbanėlių, visai man jau patikt pradėjo 
----
ir ta žilstėlėjus barzdelė visai tinka jam.. nežinau, kas čia man pasidarė
———-
Nu va ir pamiršau - dirželį nuo suknytės 
———
Dan is everythere  bet jo, skaičiau, kad hangovery jo sountrackas paimtas
------
Ne, va tame ir esmė, kad ne.. vėjukas, net vėsoka vienu metu buVo.. bet sudegiau
———
Aha tiesioginis. Ane?? Nieko negirdėjau.. o kas nutiko?
——-
Nuu, toks žvilgsnis maždaug “kąąą aš čia veikiu..”... o antrą video rodo? Ten dar geresnė reakcija, kai tas bernas pradefiliavo
——-
Man rodos šita persona 
https://www.instagra...id=ilcahwg6d1j7

Tai jei iki Voice buvo ant bangos, tai po Voice turbūt visai užkilo : D
---
: D nu kad dėl dueto klausinėja, tai dar suprasčiau, bet prie ko čia apie tas vestuves? blink.gif : oh
---
aha, tikrai gražiai čia atrodo smile.gif Man dar patinka, kai plaukai palyginus netvarkingai krenta ir garbanos labiau matosi biggrin.gif (tokie, kaip tave nervuoja lotuliukas.gif )
---
ane bigsmile.gif laugh.gif nu va, sakau, kad gražu :lol
---
loool laugh.gif Tai neatrodė blogai ir ta barzdelė, nežinau kodėl jūs su Ingėnu taip to žilstelėjimo nemėgstat : D Barzdelėj tai iš vis nelabai ir pastebimas tas žilumas lyginant su plaukais.
Man tai gražu, kai tinka. Nes kai kurie labai gražiai lygiai pražyla : ) Ypač tai vyram galioja. Moterims gal nelabai (nors irgi esu mačius tokių gerų variantų, kur labai stiliovai atrodo. Aišku, ir kirpimas atitinkamas turėtų būt. Bet jau čia daugiau išimtys iš taisyklės).
---
nu va, taip ir būna - dėl to ir nemėgstu krautis lagamino, nes vis ką nors pamirštu biggrin.gif Aš būtent dirželio nuo suknelės irgi vos nepamiršau, paskutiniu momentu prisiminiau :oh
---
aš tai nežinojau, tai įsivaizduok kaip nustebau : D Svarbiausia, skaitau tavo komentarą apie tą dainą ir vienu kart kad užgrojo fone blink.gif : D Biškį suakmenėjus likau :lol
---
Pietuose dar turėtų labai stipriai imt saulė. Matyt, irgi apgaulinga tokia unsure.gif
---
Kažkam lėktuve bloga pasidarė(epilepsija ištiko ar kažkas panašaus ), tai turėjo suktis atgal. Bet ten ne į Graikiją skrido. Tai paskaičiau ir pagalvojau, ar tu tiesioginiu, ar netiesioginiu skridai/
---
antro tai nerodo kažkodėl :hm Man iš vis rodo, kad ten tik vienas video unsure.gif
---
vaje, kas čia per veikėjas :oh lotuliukas.gif
Bet tai aš žiūriu, kuo toliau, tuo baisesnė dabartinė mada darosi blink.gif Tas vyriokas atrodo grynai bomžstyle :oh Kaime prie parduotuvės susėdę alchašėliai taip atrodo : D Jau baisesnės mados nesugalvoju (paaugliai ypač pamėgę tokį stiliuką :oh ) Dar atkreipiau dėmesį, kad turi būt kedai baisūnai, išlindusios baltos kojinės Nike ar Adidas, tų pačių firmų džempas, tada dar terbytė medžiaginė unsure.gif Jau čia kaip paauglių uniforma pasidarius :oh biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 09 02, 10:41)
Plem jis ne juokavo...  tikrai apsikirpo.. matosi šonuose tai tikrai, ne aišku, kas po kepeliušu darosi.
https://www.instagra...id=onvi0ynhs9d5
https://www.instagra...id=z7waf8f7d61c
------------
Kaip prajuokino tada, kažkokia pana klausia - Danai o tai stilistai tau jau nieko nebepataria? Danas: “ ai atleidau stilistus, dabar su jumis konsultuosiuos”

:lol Tai turbūt ir slepiasi po milžiniška skrybėle, kad nepamatytum lotuliukas.gif doh.gif Bet tai iš kur jis tą kepeliošių sugebėjo ištraukt laugh.gif Nedažnai tokį pamatysi biggrin.gif
---
looool doh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Tuktuk, kokį Lee kopiją vakar mačiau!! Bet viens prie vieno blink.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 02, 12:30)
Tai jei iki Voice buvo ant bangos, tai po Voice turbūt visai užkilo
---
nu kad dėl dueto klausinėja, tai dar suprasčiau, bet prie ko čia apie tas vestuves?
---
aha, tikrai gražiai čia atrodo Man dar patinka, kai plaukai palyginus netvarkingai krenta ir garbanos labiau matosi(tokie, kaip tave nervuoja
---
loool :Tai neatrodė blogai ir ta barzdelė, nežinau kodėl jūs su Ingėnu taip to žilstelėjimo nemėgstat :
Barzdelėj tai iš vis nelabai ir pastebimas tas žilumas lyginant su plaukais.
——
Man tai gražu, kai tinka. Nes kai kurie labai gražiai lygiai pražyla Ypač tai vyram galioja. Moterims gal nelabai (nors irgi esu mačius tokių gerų variantų, kur labai stiliovai atrodo. Aišku, ir kirpimas atitinkamas turėtų būt. Bet jau čia daugiau išimtys iš taisyklės).
---
nu va, taip ir būna - dėl to ir nemėgstu krautis lagamino, nes vis ką nors pamirštu Aš būtent dirželio nuo suknelės irgi vos nepamiršau, paskutiniu momentu prisiminiau
---
aš tai nežinojau, tai įsivaizduok kaip nustebau Svarbiausia, skaitau tavo komentarą apie tą dainą ir vienu kart kad užgrojo fone Biškį suakmenėjus likau
---
Kažkam lėktuve bloga pasidarė(epilepsija ištiko ar kažkas panašaus ), tai turėjo suktis atgal. Bet ten ne į Graikiją skrido. Tai paskaičiau ir pagalvojau, ar tu tiesioginiu, ar netiesioginiu skridai/
---
antro tai nerodo kažkodėl Man iš vis rodo, kad ten tik vienas video
---
vaje, kas čia per veikėjas
——-
Bet tai aš žiūriu, kuo toliau, tuo baisesnė dabartinė mada darosi: Tas vyriokas atrodo grynai bomžstyle Kaime prie parduotuvės susėdę alchašėliai taip atrodo Jau baisesnės mados nesugalvoju (paaugliai ypač pamėgę tokį stiliuką Dar atkreipiau dėmesį, kad turi būt kedai baisūnai, išlindusios baltos kojinės Nike ar Adidas, tų pačių firmų džempas, tada dar terbytė medžiaginė Jau čia kaip paauglių uniforma pasidarius
———
:Tai turbūt ir slepiasi po milžiniška skrybėle, kad nepamatytum  Bet tai iš kur jis tą kepeliošių sugebėjo ištraukt Nedažnai tokį pamatysi

Nu tai ryškiai pakilo žinomumas, per šituos pletkintojus ir jų režisūras su Tina biggrin.gif krč Tina irgi išleido naują klipą, po to buvo kaio video konferencija (kas nori galėjo užduot klausimus), ir viiiiisiii klausimai buvo Dan related, nieko apie klipą, dainą... Matėsi, žiauriai susinervino..
———-
Prie to, kad nenormalūs doh.gif biggrin.gif apie vaikus irgi buvo praslydęs klausimas (šitas mano favorite one biggrin.gif )
———-
laugh.gif kad jau nebe nervuoja.. : D sakau nesuprantu, kas čia man daros : D doh.gif kiba skonis pasikeitė staigiai 🤔 : D
Nu įdomu, kas ten po skrybėle.. svarbu nusidažyt nebūtų sugalvojęs doh.gif biggrin.gif
————
Pastebimas LABAI:D Nu man nepatiko tuo rakursu kur video su dukterėčia...o fotkėsi tai jo, visai tinka jam..
———-
Man tai taip keista, kai dar visai jaunos nusidažo žila spalva... nu awkward tikrai..
———-
Svarbiausia 2 kartus buvau prisiminus, kad reik nepamiršt, bet žinai toks “ai, vėliau įsimesiu” ir galiausiai vistiek pamiršau.. vaikštau dabar su laisva, kaip nėščia kokia biggrin.gif
———-
lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lol : ne nu .. doh.gif aš gi ir sakau - kur Danas, ten mistika kažkokia laugh.gif
———
Ai apie tą skaičiau - jo čia lyg tą pačią dieną, ar dieną prieš buvo...
——
Ištrynė ji jau.. Plem gaila, ten toooks nemirtingas video lotuliukas.gif dar pradefiliavo toks modelis su mėlynais šortais (bet šita aprangą reikėjo matyt, Danas man rodos ilgai dar neatsigavo lotuliukas.gif ), tas dar mandagiai akim bandė nulydėt, ir taip nuleido galvą, o akyse toks - kuuuur aš patekau...
Po to dar klausė jo interve tipo nu kaip.. sako “pirmąkart mados pristatyme, niekad nesu buvęs.. nustebino mane dizaineris..” lotuliukas.gif ne nu kur ten nenustebins, man porą užteko “kūrinių” pamatyt.. o Danas kai išvis madų nesivaiko, stilių savo turi, tai aš įsivaizduoju..
———
Veikėjas čia tas dizaineris, kuris ir pakvietė į savi kolekcijos pristatymą :laugh :
———-
Katastrofiška mada... vienintelis jos pliusas- kad patogi at least : D bet man tai būtų net gėda taip rengtis..
———-
Bet šita jam tinka.. toks cowboy boy biggrin.gif padovanojo jam kažkoks skrybėlių dizaineris..
Dar panos rašė, aš irgi rašiau po kažkuria fotke VK tipo “Danai, neramu, pasirodyk kas po skrybėle : D čiuju perskaitė, nes instoj komentą užmetė -cha, niekad neatspėsit, kas po skrybėle doh.gif teaseris nu : D
dabar matyt iš vriednumo su skrybėle vaikščios.. : D
dar kažkas paklmentavo “ryškiai šukuosena nenusisekė...” : D tas sako “čia iš skrybėlės sprendi? “ :laugh :...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 04, 16:36)
Tuktuk, kokį Lee kopiją vakar mačiau!! Bet viens prie vieno :blink
----
Tina irgi išleido naują klipą, po to buvo kaio video konferencija (kas nori galėjo užduot klausimus), ir viiiiisiii klausimai buvo Dan related, nieko apie klipą, dainą... Matėsi, žiauriai susinervino..
———-
Prie to, kad nenormalūs apie vaikus irgi buvo praslydęs klausimas (šitas mano favorite one )
———-
Nu įdomu, kas ten po skrybėle.. svarbu nusidažyt nebūtų sugalvojęs
————
Man tai taip keista, kai dar visai jaunos nusidažo žila spalva... nu awkward tikrai..
———
Ai apie tą skaičiau - jo čia lyg tą pačią dieną, ar dieną prieš buvo...
——
Ištrynė ji jau.. Plem gaila, ten toooks nemirtingas video  dar pradefiliavo toks modelis su mėlynais šortais  (bet šita aprangą reikėjo matyt, Danas man rodos ilgai dar neatsigavo),
----
tas dar mandagiai akim bandė nulydėt, ir taip nuleido galvą, o akyse toks - kuuuur aš patekau...
Po to dar klausė jo interve tipo nu kaip.. sako “pirmąkart mados pristatyme, niekad nesu buvęs.. nustebino mane dizaineris..”  ne nu kur ten nenustebins, man porą užteko “kūrinių” pamatyt.. o Danas kai išvis madų nesivaiko, stilių savo turi, tai aš įsivaizduoju..
———
Veikėjas čia tas dizaineris, kuris ir pakvietė į savi kolekcijos pristatymą :laugh :
———-
Katastrofiška mada... vienintelis jos pliusas- kad patogi at least : D bet man tai būtų net gėda taip rengtis..
———-
Bet šita jam tinka.. toks cowboy boy padovanojo jam kažkoks skrybėlių dizaineris..
Dar panos rašė, aš irgi rašiau po kažkuria fotke VK tipo “Danai, neramu, pasirodyk kas po skrybėle : D čiuju perskaitė, nes instoj komentą užmetė -cha, niekad neatspėsit, kas po skrybėle teaseris nu : D
----
dabar matyt iš vriednumo su skrybėle vaikščios.. : D
---
dar kažkas paklmentavo “ryškiai šukuosena nenusisekė...” : D tas sako “čia iš skrybėlės sprendi? “ :laugh :...

bigsmile.gif Gal ten jis ir buvo? : D
---
bet tai kaaaip žmonėms neatsibosta tą patį per tą patį klausinėt nesuprantu doh.gif Kad dar nors neaišku būtų kas tarp jų vyksta ar tiksliau nevyksta. Nu bet dabar tai doh.gif Jau čia bet ką iš kantrybės galima išvest :oh Tuoj jie nei vienas nebeprisijunginės į live, jei taip toliau juos atakuos : D
---
loool doh.gif ne, nu nei Dancei nepavyksta jo išvengt :lol
---
bet taip skamba kaip kokia grėsmė laugh.gif
---
nu dabar jau kelinti metai ant bangos ta spalva ne tik tarp vyresnių. Bet kai jaunos panos nusidažo žilai, tai jo, kažkaip keistokai atrodo.
---
Tą pačią, kai išvarei ;) Dėl to ir klausimas man iškilo unsure.gif
---
loooool :oh
pradefiliavo :lol Pirmą kartą tokį žodį girdžiu : D
---
loool lotuliukas.gif Bet nepasisekė vargšui - pirmą kartą pristatyme ir iš karto ant tokio gėrio papuolė :lol Dabar tai jau tikrai visam laikui atbaidys jį nuo madų : D
---
aa, nu tai į jį pažvelgus, nestebina kodėl ir modeliai tokie "faini" pas jį lotuliukas.gif
---
nu taip, bet kažkaip kai pagalvoji, tai ir patogiai galima geriau apsirengt : D Jei imant kiekvieną daiktą atskirai, tai viskas normaliai, galima juos panaudot (nors, aišku, kedai baisūnai tai jau čia atskiras atvejis). Bet va tokias baltas nike kojines, galima panaudot tenisą žaidžiant, terbytę - į parduotuvę maisto produktų einant, cycling shorts - ant dviratuko, nu o džempą laisvalaikiui. Bet kam padaryt tą mišrainę, nesuvokiu :oh
---
loool :oh nu dabar jau erzins ir nesirodys be skrybėlės (panašiai kaip su raiščiu buvo : D )
Man tai ta jo skrybėlė primena Pharrell'o Williams'o kepkas : D
---
:sutinku : D
---
nu va va, man irgi tokia mintis buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif nu.. vriedna persona pasirodė be kepeliūšo biggrin.gif

https://www.instagra...d=1ljhh7ei8yoe5

Žinai, kad juokingiausia?.. Kaip tik rinkomės tarp Kretos ir Bodrumo šiemet. Išsirinkom Kretą biggrin.gif o taip įsivaizduoji eičiau, eičiau - o! Danikas lotuliukas.gif jau tikrai galvočiau haliucinacijos pilnu režimu laugh.gif tikrai jaučiu nugriūčiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 05 rugsėjo 2019 - 05:56
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 04, 20:31)
Gal ten jis ir buvo?
---
bet tai kaaaip žmonėms neatsibosta tą patį per tą patį klausinėt nesuprantu  Kad dar nors neaišku būtų kas tarp jų vyksta ar tiksliau nevyksta. Nu bet dabar tai  Jau čia bet ką iš kantrybės galima išvest Tuoj jie nei vienas nebeprisijunginės į live, jei taip toliau juos atakuos
---
loool ne, nu nei Dancei nepavyksta jo išvengt
---
nu dabar jau kelinti metai ant bangos ta spalva ne tik tarp vyresnių. Bet kai jaunos panos nusidažo žilai, tai jo, kažkaip keistokai atrodo.
---
loool  Bet nepasisekė vargšui - pirmą kartą pristatyme ir iš karto ant tokio gėrio papuolė Dabar tai jau tikrai visam laikui atbaidys jį nuo madų
---
aa, nu tai į jį pažvelgus, nestebina kodėl ir modeliai tokie "faini" pas jį
---
nu taip, bet kažkaip kai pagalvoji, tai ir patogiai galima geriau apsirengt Jei imant kiekvieną daiktą atskirai, tai viskas normaliai, galima juos panaudot (nors, aišku, kedai baisūnai tai jau čia atskiras atvejis). Bet va tokias baltas nike kojines, galima panaudot tenisą žaidžiant, terbytę - į parduotuvę maisto produktų einant, cycling shorts - ant dviratuko, nu o džempą laisvalaikiui. Bet kam padaryt tą mišrainę, nesuvokiu
---
loool nu dabar jau erzins ir nesirodys be skrybėlės (panašiai kaip su raiščiu buvo
Man tai ta jo skrybėlė primena Pharrell'o Williams'o kepkas

Oi nežinau.. laugh.gif o vakar dar ir Blue dainą užgrojo biggrin.gif
———-
Aš tai nesuprantu - šiaip pas juos geležinė kantry ė ir taktas, aš jau jų vietoj tikrai kaip būčiau leptelėjus ką nors, kai daėstų doh.gif unsure.gif
———-
Jo niekam nepavyksta išvengt.. nepriklausomai beje, ar turi vaikų, nes visada galima paklaust apie antrą, trečią, ketvirtą, penktą...
———
Jo, jo būtent apie jaunas aš kalbu smile.gif nu labai keistai... dažniausiai visi žilus dažo, o čia - atvirkščiai..
———
Kad man tai visi mados pristatymai vienodai nuobodūs (šitam bent pasijuokt buvo iš ko ), o vyram tai išvis įsivaizduok doh.gif
———-
Nu gaila to berniuko su žydrais šortais nematei biggrin.gif
———-
Ne tai faktas kad galima patogiai ir gražiai, aš čia tieasiog bandau pliusus tos mados rast.. tai va tik šitas ir yra biggrin.gif kojinės tai tos ir yra tenisinės.. “terbytę į parduotuvę” lotuliukas.gif aha, pasakyk tai jiems.. biggrin.gif
———
Aha kažkas yra panašaus biggrin.gif
Atsakyti