Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

nu eina sau... kaip pikta po šių rungtynių doh.gif doh.gif doh.gif Apie teisėjų darbą patyliu doh.gif Jau tiek norėjo ištraukt Australiją, kad šakės blink.gif doh.gif Kai lietuviai pasivijo ir pradėjo pirmaut keliaus taškais, turbūt sugalvojo, kad negalima leist laimėt kažkokiai čia Lietuvai, nes kito paaiškinimo nematau doh.gif Nu su ta nesportine, tai teisingai suteisėjavo, bet kiek kitų kartų buvo, kur australai mūsiškius mušė, o jiems visai nešvilpė blink.gif Visi krepšininkai apdraskyti doh.gif Jau seniai tokio prasto teisėjavimo nemačiau doh.gif
Dabar jau gali būt nekas mūsiškiams. Privalo laimėt abi rungtynes ir vienos iš jų su prancūzais doh.gif
Nu žodžiu, išsiliejau doh.gif unsure.gif O tu tai turbūt net nematei šitų rungtynių biggrin.gif Bet taip sunervino teisėjai, kad baisu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 05, 07:16)
nu.. vriedna persona pasirodė be kepeliūšo 
https://www.instagra...d=1ljhh7ei8yoe5
----
Žinai, kad juokingiausia?.. Kaip tik rinkomės tarp Kretos ir Bodrumo šiemet. Išsirinkom Kretą  o taip įsivaizduoji eičiau, eičiau - o! Danikas jau tikrai galvočiau haliucinacijos pilnu režimu tikrai jaučiu nugriūčiau

vriedna persona laugh.gif
Nu bet geraiiiiii apsikirpo bigsmile.gif Super atrodo thumbup.gif
---
blink.gif tai nori pasakyt ir Danas Kretoj? blink.gif Nu žiūrėk, dar tikrai, imsit ir susitiksit laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 09 05, 07:55)
o vakar dar ir Blue dainą užgrojo
———-
Aš tai nesuprantu - šiaip pas juos geležinė kantry ė ir taktas, aš jau jų vietoj tikrai kaip būčiau leptelėjus ką nors, kai daėstų
———-
Jo niekam nepavyksta išvengt.. nepriklausomai beje, ar turi vaikų, nes visada galima paklaust apie antrą, trečią, ketvirtą, penktą...
———
Kad man tai visi mados pristatymai vienodai nuobodūs (šitam bent pasijuokt buvo iš ko ), o vyram tai išvis įsivaizduok
———-
Nu gaila to berniuko su žydrais šortais nematei

geras biggrin.gif Kokią?
---
nu tai žinai, reikia gražiai elgtis ir su neadekvatkais, nes paskui tokie dar daugiau visokių gandų pradėtų skleist iš piktumo biggrin.gif
---
jo jo, čia jau amžinas klausimas visiems doh.gif biggrin.gif
---
nu man tai irgi tie pristatymai nepatinka.. Jei labai norisi pažiūrėt naujų tendencijų, tai užtenka ir fotkes iš jų pavartyt, o kad ten sėdėt tarp susireikšminusių mados snobų, tai nesąmonė schmoll.gif
---
ai, kažkaip negaila lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 rugsėjo 2019 - 15:33
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 05, 15:40)
nu eina sau... kaip pikta po šių rungtynių Apie teisėjų darbą patyliu Jau tiek norėjo ištraukt Australiją, kad šakės Kai lietuviai pasivijo ir pradėjo pirmaut keliau taškais, turbūt sugalvojo, kad negalima leist laimėt kažkokiai čia Lietuvai, nes kito paaiškinimo nematau Nu su ta nesportine, tai teisingai suteisėjavo, bet kiek kitų kartų buvo, kur australai mūsiškius mušė, o jiems visai nešvilpė : Visi krepšininkai apdraskyti : Jau seniai tokio prasto teisėjavimo nemačiau
Dabar jau gali būt nekas mūsiškiams. Privalo laimėt abi rungtynes ir vienos iš jų su prancūzais
Nu žodžiu, išsiliejau : O tu tai turbūt net nematei šitų rungtynių Bet taip sunervino teisėjai, kad baisu
———
vriedna persona :
Nu bet geraiiiiii apsikirpo: Super atrodo :
---
tai nori pasakyt ir Danas Kretoj?: Nu žiūrėk, dar tikrai, imsit ir susitiksit
——
geras Kokią?
---
nu tai žinai, reikia gražiai elgtis ir su neadekvatkais, nes paskui tokie dar daugiau visokių gandų pradėtų skleist iš piktumo
---
nu man tai irgi tie pristatymai nepatinka.. Jei labai norisi pažiūrėt naujų tendencijų, tai užtenka ir fotkes iš jų pavartyt, o kad ten sėdėt tarp susireikšminusių mados snobų, tai nesąmonė
---
ai, kažkaip negaila

Oi, išsisakei.. laugh.gif aha, girdėjau, kad ne kažką.. nu matyt, kad teisėjų favoritai aistralai buvo.. ne visiem išeina išlaikyt šališkumą, deja.. bet jo užknisa, o kai finale tokie dalykai dedasi būna, tai išvis viršūnė.. kažkaip griežčiau galėtų tuos teisėjus atrinkinėt.. duotų baudą po tokio teisėjavimo, kitą kartą susimąstytų..
Aš tai nea, nežiūrėjau biggrin.gif buvau vakar negyvenamoj saloj - kur nei elektros, nei vandens, nei interneto, bet tooookie nerealūs paplūdimiai, jūros spalva kaip Maldyvuose.. o kopos kaip pas mus Nidoj (šitas jiem egzotika aišku) smile.gif
——-
Tai pasitrumpino tik ir apsikirpo šonuose ir iš nugaros.. rėkėm gi visi - palik ramybėj savo garbanas jau.. biggrin.gif gal paklausė laugh.gif
——-
Neee biggrin.gif Jis Bodrume.. aš sakau, kad mes rinkomės tarp Bodrumo ir Kretos ir galiausiai Kretą išsirinkom smile.gif o sakau būtume Bodrume gal ir sutikus būčiau biggrin.gif bet taip ir įsivaizduoju - eini, eini ir žiūri atvaro priešprieše.. blink.gif pagalvočiau kad persikaitinau ant saulės biggrin.gif
———
SSTBTHW smile.gif
———-
Nu tas tai jo, bet aš gi su savo charakteriu - pirma pasakau po to pagalvoju .. nu kartais ir nepagalvoju išvis laugh.gif
——-
Juolab kad naujos tendencijos išvis šiurpina paskutiniu metu biggrin.gif
———
Nu kaip negaila.. kodėl mane vieną jis turi šokiruot laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 06, 15:38)
nu matyt, kad teisėjų favoritai aistralai buvo.. ne visiem išeina išlaikyt šališkumą, deja.. bet jo užknisa, o kai finale tokie dalykai dedasi būna, tai išvis viršūnė.. kažkaip griežčiau galėtų tuos teisėjus atrinkinėt.. duotų baudą po tokio teisėjavimo, kitą kartą susimąstytų..
-----
buvau vakar negyvenamoj saloj - kur nei elektros, nei vandens, nei interneto, bet tooookie nerealūs paplūdimiai, jūros spalva kaip Maldyvuose.. o kopos kaip pas mus Nidoj (šitas jiem egzotika aišku)
——-
Neee biggrin.gif Jis Bodrume.. aš sakau, kad mes rinkomės tarp Bodrumo ir Kretos ir galiausiai Kretą išsirinkom smile.gif o sakau būtume Bodrume gal ir sutikus būčiau bet taip ir įsivaizduoju - eini, eini ir žiūri atvaro priešprieše..   pagalvočiau kad persikaitinau ant saulės
———
SSTBTHW
———-
Nu tas tai jo, bet aš gi su savo charakteriu - pirma pasakau po to pagalvoju .. nu kartais ir nepagalvoju išvis
——-
Nu kaip negaila.. kodėl mane vieną jis turi šokiruot

va va... ir ne tik lietuviai skundėsi. Ir lenkams ten kažkas buvo, rusams. Nu bet ko norėt, kai teisėjai iš kokio Puerto Riko ir pan. Jų visai net supratimas kitoks apie teisėjavimą. Vakar tiek daužytis leido, kad baisu blink.gif Tai mūsiškiai visai išsibalansavo po tokio fizinio žaidimo.
Dabar ryt laukia lemiamas mačas su prancūzais unsure.gif
---
kaaaip fainai skamba wub.gif O koks pavadinimas tos vietos? bigsmile.gif Dar jei kopos kaip Nidoj yra, tai mane iš karto papirktų wub.gif Ir jei žmonių mažai, tai iš viso pasaka, o ne poilsis wub.gif
---
loool doh.gif
ai, kažkaip supratau, kad Kretoj ir jis : D Dar pagalvojau, kad čia jau būtų visiški keistumai blink.gif biggrin.gif
---
kaskart pamačius šitą užrašą pagalvoju kas čia per kodas lotuliukas.gif
---
laugh.gif doh.gif nu būna kartais ir man, bet pastaruoju metu kažkaip jau rečiau pasitaiko : D

Būtum tu jų vietoj, tai dar ne taip galvotum, nes gi niekada nežinai ką tie neadekvatai gali sumąstyt doh.gif unsure.gif biggrin.gif Jau turbūt toks kaip savisaugos instinktas jiems įsijungia biggrin.gif
---
:loool
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 rugsėjo 2019 - 18:27
Labukas smile.gif
A kas te per vaiduoklis už jų vaidenas? unsure.gif lotuliukas.gif permatomas visas laugh.gif
https://instagram.com/p/B2FJF5lB8NA/

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 06, 18:26)
va va... ir ne tik lietuviai skundėsi. Ir lenkams ten kažkas buvo, rusams. Nu bet ko norėt, kai teisėjai iš kokio Puerto Riko ir pan. Jų visai net supratimas kitoks apie teisėjavimą. Vakar tiek daužytis leido, kad baisu: Tai mūsiškiai visai išsibalansavo po tokio fizinio žaidimo.
Dabar ryt laukia lemiamas mačas su prancūzais :
---
kaaaip fainai skamba : O koks pavadinimas tos vietos?: Dar jei kopos kaip Nidoj yra, tai mane iš karto papirktų :: Ir jei žmonių mažai, tai iš viso pasaka, o ne poilsis :
---
kaskart pamačius šitą užrašą pagalvoju kas čia per kodas :
--
Būtum tu jų vietoj, tai dar ne taip galvotum, nes gi niekada nežinai ką tie neadekvatai gali sumąstyt Jau turbūt toks kaip savisaugos instinktas jiems įsijungia

Ai, nu tai viskas aišku tada, darbe dažnai susidurt tenka su Costa Rica - manau lygis panašus biggrin.gif
Bet tai LT gi ir taip jau pateko į kitą etapą? unsure.gif net nu blogai aišku, tokie dalykai gi kerta per pasitikėjimą ir nusiteikimą..
———
Chrissi island vadinasi smile.gif nu kopos man nepadarė įspūdžio - vien dėl to, kad pas mus tokias turim smile.gif tai man ne egzotika, bet tas vandens žydrumas.. wub.gif o va žmonių ten kaip tik laaaaaabai daug... ten veža turistus 5 laivai.. Mes su motorine jachta plaukėm, tai tokiu greičiu varė, kad dvigubai trumpiau plaukė nei laivai.
Va šita https://www.tripadvi...ture_Crete.html

O kur pirkom bilietus, tai firmos direktorius, dziedziukas toks, pasisiūlė pavežt kad spėtume, ir tokie šunys laksto aplink tą mašiną. Tas sako “ai, čia maniškiai, jie visur mane lydi”. Sakau “abu?” Sako: “pas mane penki, aš juos gatvėj susirenku” biggrin.gif fainuolis toks..
———
Nu vat aš kai parašiau irgi pagalvojau, keistokai čia atrodo, bet lb jau ilgas pavadinimas biggrin.gif vakar ėjau valgyt, vėl ją užleido biggrin.gif ir Džonį non stopu leidžia bare viešbučio. Ingėnui patiktų biggrin.gif
———
Šiaip jo, gerai sakai - gal tikrai gyvenimas tokiais atvejais paauklėja biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Dar neatsigaunu po šiandienos rungtynių.. :oh
Jei po anų sakiau, kad žiauriai sunervino teisėjai, tai po šių - iš vis neturių žodžių blink.gif
Nors jei skaitei portalus, tai turbūt žinai kas vyko ir per rungtynes ir po.
Adomaičio spaudos konferencija kaip uraganas praėjo. Aš nors ir esu prieš tokius visokius emocijų pliūpsnius per konferencijas, bet šį kartą labai palaikau ir suprantu Adomaitį (gaila, tas video išimtas jau). Bet lyyyygiai taip pat būčiau pavarius ten per tą konferenciją. Šitaip apvogė mus tie teisėjai.. Grynai pavogė 2 taškus, kur būtų Valančiūnas išlyginęs, kai buvo likę keliolika sekundžių.. Užsienio komentatoriai irgi stebėjosi kaip teisėjai nepamatė tokio dalyko lemiamu momentu.
Kam tos vaizdo peržiūrų sistemos, jei jomis nesinaudoja doh.gif Komanda apeliaciją dėl teisėjų darbo padavė, bet tai kas iš to..
Šiaip šaunuolis Adomaitis, kad per tą konferenciją Valančiūnui neleido kalbėt, sakė jis viską pasakys. Gal norėjo nuo baudos apsaugot. Bet pats tau jaučiu gaus nevaikišką baudą dabar. Bet kad kitaip su jais neįmanoma :oh FIBA susipykę su Eurolyga, tai užtai ir teisėjai grybai surinkti, kai anksčiau juk Eurolygos teisėjai teisėjaudavo... Vienas kažkuriam žaidėjui sakė, kad labai džiaugiasi, kad pirmą kartą tokio aukšto lygio rungtynėse švilpia blink.gif :oh Atseit pasigyrė :oh Rado vietą kur girtis :oh Mūsų LKL teisėjai turbūt geriau suteisėjautų. Vienu žodžiu ant tiek prastas čempionato lygis, kad siaubas.

QUOTE(blackkiss @ 2019 09 07, 11:26)
A kas te per vaiduoklis už jų vaidenas? permatomas visas
https://instagram.com/p/B2FJF5lB8NA/
------
Ai, nu tai viskas aišku tada, darbe dažnai susidurt tenka su Costa Rica - manau lygis panašus 
---
Bet tai LT gi ir taip jau pateko į kitą etapą?  net nu blogai aišku, tokie dalykai gi kerta per pasitikėjimą ir nusiteikimą..
———
Chrissi island vadinasi nu kopos man nepadarė įspūdžio - vien dėl to, kad pas mus tokias turim tai man ne egzotika, bet tas vandens žydrumas..  o va žmonių ten kaip tik laaaaaabai daug... ten veža turistus 5 laivai.. Mes su motorine jachta plaukėm, tai tokiu greičiu varė, kad dvigubai trumpiau plaukė nei laivai.
Va šita https://www.tripadvi...ture_Crete.html
------
O kur pirkom bilietus, tai firmos direktorius, dziedziukas toks, pasisiūlė pavežt kad spėtume, ir tokie šunys laksto aplink tą mašiną. Tas sako “ai, čia maniškiai, jie visur mane lydi”. Sakau “abu?” Sako: “pas mane penki, aš juos gatvėj susirenku”  fainuolis toks..
———
Nu vat aš kai parašiau irgi pagalvojau, keistokai čia atrodo, bet lb jau ilgas pavadinimas  vakar ėjau valgyt, vėl ją užleido  ir Džonį non stopu leidžia bare viešbučio. Ingėnui patiktų

gera fotkė biggrin.gif Tikrai kaip vaiduoklis biggrin.gif
--
tai va...
---
tai jei būtų užvakar su Australais laimėję, tai šnd net ir pralošę dar būtų turėję šansą patekt toliau, o dabar jau psio..
---
kaaaip gražu wub.gif tas vanduo wub.gif
Gaila, kad daug žmonių, bet kai gražu, tai visi ir nori į tą vietą biggrin.gif
O kaip oras šiuo metu? Ar labai kepina?
Nebenudegei daugiau?
--
loool : D tikrai fainuolis koks biggrin.gif
---
geras bigsmile.gif
O šiandien per radiją girdėjau Amiro EV dainą bigsmile.gif Taip nustebau, kad po tokio nemažo laiko tarpo vis dar paleidžia : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 rugsėjo 2019 - 20:01
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 07, 19:58)
Nors jei skaitei portalus, tai turbūt žinai kas vyko ir per rungtynes ir po.
Adomaičio spaudos konferencija kaip uraganas praėjo. Aš nors ir esu prieš tokius visokius emocijų pliūpsnius per konferencijas, bet šį kartą labai palaikau ir suprantu Adomaitį (gaila, tas video išimtas jau). Bet lyyyygiai taip pat būčiau pavarius ten per tą konferenciją.
——
Kam tos vaizdo peržiūrų sistemos, jei jomis nesinaudoja Komanda apeliaciją dėl teisėjų darbo padavė, bet tai kas iš to..
——-
FIBA susipykę su Eurolyga, tai užtai ir teisėjai grybai surinkti, kai anksčiau juk Eurolygos teisėjai teisėjaudavo... Vienas kažkuriam žaidėjui sakė, kad labai džiaugiasi, kad pirmą kartą tokio aukšto lygio rungtynėse švilpia
---
tai jei būtų užvakar su Australais laimėję, tai šnd net ir pralošę dar būtų turėję šansą patekt toliau, o dabar jau psio..
---
Gaila, kad daug žmonių, bet kai gražu, tai visi ir nori į tą vietą
——
O kaip oras šiuo metu? Ar labai kepina?
Nebenudegei daugiau?
--
geras
O šiandien per radiją girdėjau Amiro EV dainą  Taip nustebau, kad po tokio nemažo laiko tarpo vis dar paleidžia

Tuo metu keliavau namo jau, tai neskaičiau smile.gif tik gidas sakė autike, kad pralaimimim kol kas unsure.gif grįžus jau paskaičiau biškį.. nu viršūnė. O ką Adomaitis sakė? Nespėjau pažiūrėt to video.. skaičiau, kad ne visai cenzūriškai biggrin.gif
——-
Nu va naudojasi, atleis teisėjus iš šio čempo, bet mum kas iš to..
https://www.lrt.lt/n...iame-cempionate

———
blink.gif blink.gif whaaaat?... rimtaaai? ...šito net nežinojau..nu.. nu biškį šoke aš .. doh.gif biggrin.gif
———
Nu tai bet duotų tada peržaist rungtynes.. kas per marazmai čia vyksta, nesuprantu.. kaip koks mokyklos turnyras atrodo vyktų.. trūksta jau ir žodžių ir pykčio..
——-
Bet žinok tie žmonės visai netrukdo ten.. va kokioj Palangoj, iškart pliaže erzintų..
Dar kai plauki iki salos, jei pasiseka,gali pamatyt delfinų.. nu mum nepasisekė biggrin.gif
——-
Buvo 27- 28, bet visai normaliai - prie jūros vėjelis toks, tai karšta visai nebuvo.. vanduo jūros šiltesnis atrodė, nei oras biggrin.gif nu va kai keliavom į Chrissi, buvo 31, tai jau biškį extreme biggrin.gif bet pačioj Chrissi jau Afrikos labiau klimatas, tai sausas tas karštis ne vargino smile.gif kažkaip sakė skaitosi artimiausios taškas Afrikai ta sala..
o nudegt labai nudegiau biggrin.gif bet aš kažkaip rudai ten degu, tai neskauda..
——-
Geras, vat Amiro niekur negirdžiu smile.gif nustebau, kad Graikijoj labai ant bangos “Plakala” ir dar ukrainietiškas variantas..
———
Atsakyti
Labukas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 08, 10:55)
grįžus jau paskaičiau biškį.. nu viršūnė. O ką Adomaitis sakė? Nespėjau pažiūrėt to video.. skaičiau, kad ne visai cenzūriškai
——-
Nu va naudojasi, atleis teisėjus iš šio čempo, bet mum kas iš to..
https://www.lrt.lt/n...iame-cempionate

———
whaaaat?... rimtaaai? ...šito net nežinojau..nu.. nu biškį šoke aš ..
———
Nu tai bet duotų tada peržaist rungtynes..  kas per marazmai čia vyksta, nesuprantu.. kaip koks mokyklos turnyras atrodo vyktų..  trūksta jau ir žodžių ir pykčio..
——-
Dar kai plauki iki salos, jei pasiseka,gali pamatyt delfinų.. nu mum nepasisekė
——-
Buvo 27- 28, bet visai normaliai - prie jūros vėjelis toks, tai karšta visai nebuvo.. vanduo jūros šiltesnis atrodė, nei oras
----
nu va kai keliavom į Chrissi, buvo 31, tai jau biškį extreme  bet pačioj Chrissi jau Afrikos labiau klimatas, tai sausas tas karštis ne vargino  kažkaip sakė skaitosi artimiausios taškas Afrikai ta sala..
----
Geras, vat Amiro niekur negirdžiu 
---
nustebau, kad Graikijoj labai ant bangos “Plakala” ir dar ukrainietiškas variantas..

Joo, ten ne tas žodis necenzūriškai laugh.gif Bet aš jį labai suprantu šiuo atveju.. Išsakė viską - kad vyrukai susirenka dviem mėnesiams žaisti be atlyginimų, be šeimų, atiduoda visą vasarą, tai gal nusipelno nors kažkiek pagarbos. Nu ir dar ten pakalbėjo. Dabar tas konferencijos video įdėtas, bet su pypsikais(Šiame straipsny yra pačioj pradžioj keletas minučių). Čia ir tas žymusis epizodas įdėtas:
https://www.delfi.lt...u.d?id=82187509

Grynai aiškiausiai matėsi net tiesiogiai bežiūrint, kad prancūzas lietė lanką, o ypač kai va tas sulėtintas vaizdelis, tai net nėr ką kalbėt.. Ir negana to, kad lietė, bet ir matėsi, jog kamuolys jau būtų įkritęs į krepšį.. Tai iš vis, turėjo net ne vieną užskaityt tašką, o du.. Ir LT būtų persvėrus rezultatą.
Čia jau vienas tokių skaudesnių pralaimėjimų buvo per Lietuvos rinktinės istoriją.
---
Nu jo, nors tiek, kad bent jau pripažino. Tik kad naudos nėr.. Bet va, pasirodo, tas pats arbitras ir graikams prieš tai tokią pačią klaidą padarė blink.gif Ir jiems ten laabai panaši situacija buvo, kad iškrito doh.gif Tai jeigu jie būtų protestą davę, gal būtų buvę anksčiau nušalinti ir lietuviams nebūtų teisėjavę :oh
Dabar tai belieka tikėtis, kad bus atkreiptas dėmesys į teisėjavimo kokybę ir kuo mažiau tokių klaidų bus ateityje(ypač kai tokio svarbumo rungtynės ir viskas sprendžiasi paskutinėm sekundėm)
---
joo.. doh.gif biggrin.gif Taip ir gaunasi paskui :oh
---
tikrai :oh ypač vakar nervas ėmė. Gal ir gerai, kad ir nematei tų rungtynių doh.gif
---
gaila, kad nepavyko pamatyt, bet vistiek net ir be delfinų ten nerealūs vaizdai wub.gif
---
tai jaučiu mirkai nemažai? biggrin.gif
---
nu jo, tas sausas karštis kitoks : ) Va, kokiam Tailande tai jau karščiau būtų, nes ten drėgmės daug. Viena pažįstama neseniai grįžo, tai sakė eina sau - kaip pirty visą laiką jautėsi biggrin.gif
---
aš jį irgi jau po ilgo laiko išgirdau, tai net nustebau bigsmile.gif
---
geras bigsmile.gif bet gal ta daina visoj Europoj išpopuliarėjus? dabar nežinau ar sapnavau ar iš tikrųjų skaičiau, kad UK labai populiari buvo prieš kurį laiką :hm
Atsakyti
Labukas smile.gif bent vienas rungtynes spėjau pažiūrėt doh.gif laugh.gif ale keista ta Dominykos rep - puse žaidimo buvo LT baudų mėtymas, nes tie puldavo mūsiškius kaip laukiniai kokie biggrin.gif bet šaunuoliai lietuviai - nesėdi nukabinę nosių, bet jaučiasi išlaikytas toks team spirit wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 08, 14:27)
Labukas
Joo, ten ne tas žodis necenzūriškai: Bet aš jį labai suprantu šiuo atveju.. Išsakė viską - kad vyrukai susirenka dviem mėnesiams žaisti be atlyginimų, be šeimų, atiduoda visą vasarą, tai gal nusipelno nors kažkiek pagarbos.
——-
Grynai aiškiausiai matėsi net tiesiogiai bežiūrint, kad prancūzas lietė lanką, o ypač kai va tas sulėtintas vaizdelis, tai net nėr ką kalbėt..
---
Ir jiems ten laabai panaši situacija buvo, kad iškrito Tai jeigu jie būtų protestą davę, gal būtų buvę anksčiau nušalinti ir lietuviams nebūtų teisėjavę
——
Dabar tai belieka tikėtis, kad bus atkreiptas dėmesys į teisėjavimo kokybę ir kuo mažiau tokių klaidų bus ateityje(ypač kai tokio svarbumo rungtynės ir viskas sprendžiasi paskutinėm sekundėm)
---
gaila, kad nepavyko pamatyt, bet vistiek net ir be delfinų ten nerealūs vaizdai
---
tai jaučiu mirkai nemažai?
---
nu jo, tas sausas karštis kitoks Va, kokiam Tailande tai jau karščiau būtų, nes ten drėgmės daug. Viena pažįstama neseniai grįžo, tai sakė eina sau - kaip pirty visą laiką jautėsi
---
aš jį irgi jau po ilgo laiko išgirdau, tai net nustebau
——
geras bet gal ta daina visoj Europoj išpopuliarėjus? dabar nežinau ar sapnavau ar iš tikrųjų skaičiau, kad UK labai populiari buvo prieš kurį laiką

Kažkaip niekad nebuvau ir nesu iš tų standartinių lietuvių, kurie varo ant rinktinės ar trenerio po pralaimėjimų (rendamiesi tamtika “kai laimi - angelai, kai pralaimi - reik su žemėm maišyt”), bet šįkart aš labai džiaugiuos, kad Adomaitis atsistatydino.. aš kai tik sužinojau, kad jis treniruos, taip ir susinervinau - “Ryto” pasirodymai puikiausiai parodo jo treniravimą...
———
Bet žinai (aš aišku nemačiau tų rungtynių), tik kiek atsimenu, LT visada subega išbarstyt labai nemažas taškų persvaras, (nu tiesiog taalentą tam turi doh.gif ) ir po to pabaigoj vėl susigriebę verkia, kad kažkas kažko neužskaito ir pan... nu būtų ataiplėšę normaliai, tai ta viena klaida ir nebūtų nulėmus nieko.. o kai bandai pabaigoj susiimt, va taip ir gaunasi.. labai trūksta Šaro treniravime, gaila, kad jis nenori eit.
———
O pala graikai irgi iškrito? Manau nebūtų nušalinti dėl dviejų rungtynių.. čia po LT manau jau tada pažiūrėjo ir į jų kitų rungtynių teisėjavimą..
———
Nu šiandien tai dėl kiekvieno š.. peržiūrinėjo įrašus teisėjai.. kai jau niekam nebesvarbios rungtynės biggrin.gif
——-
Tikrai taip smile.gif žodžiu, jei kada varysi į Kretą, labai rekomenduoju smile.gif gidas sakė, kad žmonės kurie buvę ir Balos lagūnoj (čia jau top išpopuliarintas ten dalykas), ir Chrissi saloj, čia sakė jiem žymiai labiau patiko smile.gif tik dabar jau ten tavervas pastatė, o prieš pora metų sakė išvis nieko nebuvo..
——-
O taaaaip biggrin.gif Libijos jūra ir šiltesnė žymiai nei Kretos, ir rami kaip ežeras, tai jau atsiplaukiojau.. biggrin.gif ir sūri labai, atsiguli ir pilnai laiko tave.. o kur mes gyvenom bangos didžiulės buvo, kaip mūsų Baltijos.. net traukė jūra, tai kažkaip nebuvo labai jau ramu plaukiot.. dar viena moteriškė pradėjo rėkt tipo gelbėkit, nes jūra traukia ir negali išplaukt.. nu aš jau ištraukiau, bet keistai - kad ten dugnas jaučiasi, mane irgi kažkuriuo momentu biškį traukė (tipo žinai plauki, o jauti kad vienoj vietoj biggrin.gif ), nu bet atsistojau, perėjau kitur.. nu bet moteriškė amžiuj, gal tiesiog neturėjo jėgų..nežinau..
———
Oi, jo - Azijoj ten baisi drėgmė.. užtat manęs visai ir netraukia visokie Tailandai, Šri Lankos..
——-
Kokios tu čia stoties klausaisi, kad tai drakonai, tai Amirai? biggrin.gif visa kompanija žiūriu po biškį renkasi lotuliukas.gif kaip aš Graikijoj girdėjau: “Džonį, Blue, Adomėlį” biggrin.gif net nostalgija klausyk užėjo mūsų seniems SM laikams biggrin.gif
——
Jo, ji labai populiari visur buvo, bet, jei neklystu, angliškas jos variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 09 rugsėjo 2019 - 12:55
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 09, 14:48)
bent vienas rungtynes spėjau pažiūrėt
----
ale keista ta Dominykos rep - puse žaidimo buvo LT baudų mėtymas, nes tie puldavo mūsiškius kaip laukiniai kokie bet šaunuoliai lietuviai - nesėdi nukabinę nosių, bet jaučiasi išlaikytas toks team spirit
----
Kažkaip niekad nebuvau ir nesu iš tų standartinių lietuvių, kurie varo ant rinktinės ar trenerio po pralaimėjimų (rendamiesi tamtika “kai laimi - angelai, kai pralaimi - reik su žemėm maišyt”), bet šįkart aš labai džiaugiuos, kad Adomaitis atsistatydino.. aš kai tik sužinojau, kad jis treniruos, taip ir susinervinau - “Ryto” pasirodymai puikiausiai parodo jo treniravimą...
———
Bet žinai (aš aišku nemačiau tų rungtynių), tik kiek atsimenu, LT visada subega išbarstyt labai nemažas taškų persvaras, (nu tiesiog taalentą tam turi ) ir po to pabaigoj vėl susigriebę verkia, kad kažkas kažko neužskaito ir pan... nu būtų ataiplėšę normaliai, tai ta viena klaida ir nebūtų nulėmus nieko.. o kai bandai pabaigoj susiimt, va taip ir gaunasi.. labai trūksta Šaro treniravime, gaila, kad jis nenori eit.
———
O pala graikai irgi iškrito? Manau nebūtų nušalinti dėl dviejų rungtynių.. čia po LT manau jau tada pažiūrėjo ir į jų kitų rungtynių teisėjavimą..
———
Nu šiandien tai dėl kiekvieno š.. peržiūrinėjo įrašus teisėjai.. kai jau niekam nebesvarbios rungtynės
——-
O taaaaip  Libijos jūra ir šiltesnė žymiai nei Kretos, ir rami kaip ežeras, tai jau atsiplaukiojau..  ir sūri labai, atsiguli ir pilnai laiko tave..  o kur mes gyvenom bangos didžiulės buvo, kaip mūsų Baltijos.. net traukė jūra, tai kažkaip nebuvo labai jau ramu plaukiot.. dar viena moteriškė pradėjo rėkt tipo gelbėkit, nes jūra traukia ir negali išplaukt.. nu aš jau ištraukiau,
------
bet keistai - kad ten dugnas jaučiasi, mane irgi kažkuriuo momentu biškį traukė (tipo žinai plauki, o jauti kad vienoj vietoj ), nu bet atsistojau, perėjau kitur.. nu bet moteriškė amžiuj, gal tiesiog neturėjo jėgų..nežinau..
———
Oi, jo - Azijoj ten baisi drėgmė.. užtat manęs visai ir netraukia visokie Tailandai, Šri Lankos.. 
——-
Kokios tu čia stoties klausaisi, kad tai drakonai, tai Amirai?
-----
visa kompanija žiūriu po biškį renkasi : kaip aš Graikijoj girdėjau: “Džonį, Blue, Adomėlį” net nostalgija klausyk užėjo mūsų seniems SM laikams
——
Jo, ji labai populiari visur buvo, bet, jei neklystu, angliškas jos variantas

doh.gif laugh.gif nu bet tikrai, kažkaip keistai čia gavosi - spėjai per tą laiką ir išvažiuot, ir paatostogaut ir grįžt, ir pasibaigė čempionatas mūsiškiams doh.gif Jau senokai toks 'trumpas' buvo..
---
Joo :oh : D bet nematei kokio tipo rungtynės su australais buvo - ten iš vis kažkoks regbis, o ne krepšinis, nes mūsiškiai tai net iki kraujo apdraskyti buvo :oh
---
Tai taip, Adomaitis ir šiaip neturi ir kažkokių pasiekimų kaip treneris. Ai, va dabar baudą gavo penkiaženklę dėl keiksmažodžių (bet šiuo atveju palaikau jį). Bet tai juokinga - maždaug teisėjai pridarė klaidų per tokias svarbias rungtynes, žmogui nervai nebeišlaikė ir dar už tai dar baudą gavo :oh Tai fiba galėjo bent jau neduot tos baudos, kai pamatė ką pridirbo teisėjai. Čia jau net santūriausiam nervai neatlaikytų.
O šiaip tai neįsivaizduoju kas dabar galėtų treniruot rinktinę unsure.gif Nebent koks Maksvytis (jis su jaunimo rinktinėm yra aukso nemažai iškovojęs). Dar kalba apie Kurtinaitį, bet kažkaip nemanau, kad geriau nei Adomaitis būtų. Šaras, aišku, neis. Bet jis geriausias būtų variantas, žinant kaip Žalgirį tempia jau kelintas sezonas.
---
o taaip, ką sugeba, tai sugeba doh.gif Bet čia pastebėjau, kad ir su Žalgiriu tas pats būna. Toks vaizdas kaip užkerėta :oh Neatsistebiu kas čia per fenomenas :oh
Užtai geriausia yra bent jau kokių 10 taškų persvarą turėt, tai tada nelabai ir tos klaidos nulemia. Nes visada bjauriausia yra pralošt keliais taškais.
---
aha, iškrito dar pora dienų prieš tas LT rungtynes.
---
aha, tą patį pagalvojau :oh
---
vaje unsure.gif Man jau ji strioko būtų įvarius, jei pradėtų šauktis pagalbos.
---
nelabai žinau, nes nemoku plaukt unsure.gif biggrin.gif Nebent tik kirviu į dugną doh.gif
Tai taip, jei amžiuj, gal ir šiaip supanikavo, kad nepajėgs išplaukt.
---
manęs irgi.. Aš iš vis labai sunkiai bet kokį karštį pernešu, tai man geriausia kai vėsiau : D
---
loool :oh Net nežinau kokia ten buvo įjungta, nes važiuojant kažkas grojo, o kas ir neatkreipiau dėmesio.
---
aha, tikrai.. wub.gif
Gaila, kad visos išbyrėjo..
---
ai, tai viskas aišku tada, matyt apie tą anglišką versiją ir girdėjau, kad daug kur topuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 09, 14:47)
nu bet tikrai, kažkaip keistai čia gavosi - spėjai per tą laiką ir išvažiuot, ir paatostogaut ir grįžt, ir pasibaigė čempionatas mūsiškiams  Jau senokai toks 'trumpas' buvo..
---
Joo bet nematei kokio tipo rungtynės su australais buvo - ten iš vis kažkoks regbis, o ne krepšinis, nes mūsiškiai tai net iki kraujo apdraskyti buvo
---
Tai taip, Adomaitis ir šiaip neturi ir kažkokių pasiekimų kaip treneris. Ai, va dabar baudą gavo penkiaženklę dėl keiksmažodžių (bet šiuo atveju palaikau jį).
----
Bet tai juokinga - maždaug teisėjai pridarė klaidų per tokias svarbias rungtynes, žmogui nervai nebeišlaikė ir dar už tai dar baudą gavo Tai fiba galėjo bent jau neduot tos baudos, kai pamatė ką pridirbo teisėjai. Čia jau net santūriausiam nervai neatlaikyt
-----
O šiaip tai neįsivaizduoju kas dabar galėtų treniruot rinktinę  Nebent koks Maksvytis (jis su jaunimo rinktinėm yra aukso nemažai iškovojęs). Dar kalba apie Kurtinaitį, bet kažkaip nemanau, kad geriau nei Adomaitis būtų. Šaras, aišku, neis. Bet jis geriausias būtų variantas, žinant kaip Žalgirį tempia jau kelintas sezonas.
---
o taaip, ką sugeba, tai sugeba : Bet čia pastebėjau, kad ir su Žalgiriu tas pats būna. Toks vaizdas kaip užkerėta Neatsistebiu kas čia per fenomenas
Užtai geriausia yra bent jau kokių 10 taškų persvarą turėt, tai tada nelabai ir tos klaidos nulemia. Nes visada bjauriausia yra pralošt keliais taškais.
---
vaje: Man jau ji strioko būtų įvarius, jei pradėtų šauktis pagalbos.
---
nelabai žinau, nes nemoku plaukt Nebent tik kirviu į dugną
----
Tai taip, jei amžiuj, gal ir šiaip supanikavo, kad nepajėgs išplaukt.
---
manęs irgi.. Aš iš vis labai sunkiai bet kokį karštį pernešu, tai man geriausia kai vėsiau
---
Gaila, kad visos išbyrėjo..

kad čia plem net ne taip - porai dienų skaityt išlekiau, o čempas mūsiškiam spėjo jau pasibaigt doh.gif ot lažybų agentūros šiemet pralobo matyt biggrin.gif abejoju ar tokių pesimistų pasitaikė..
----
doh.gif .. košmaras... atrodo ir šalis civilizuota, o žmonės - ne : D
-----
blink.gif blink.gif blink.gif whaaaat...?
-----
nu bet tikrai.. tai čia dar Adomaitis - ramus žmogus, o jei ten Šaras būtų buvęs jo vietoj..?! lotuliukas.gif nebebūtų kam ir baudų dalint laugh.gif
------
jo, kalba apie Maksvytį, bet nežinau - ta patirtis jo tokia.. ne super.. nu apie Maskoliūną dar kalba eina, tik irgi kaži ar sutiktų, ir ar būtų geriau.... O šiaip pasiilgau Kazlausko.. jam būdavo ir juodų sezonų, bet visumoj treneris superinis.. ir patirties, ko gero, turi daugiausiai. Tik matyt jau pats nenorės eit biggrin.gif
-----
tai ir įvarė, dar duobės belenkokios išdaužytos buvo.. bet tai ką.. nepaliksi gi žmogaus skęst biggrin.gif
-----
lotuliukas.gif doh.gif tai mano tas plaukimas irgi ... savu stilium, ir tik jei žinau, kad galėsiu atsistot ant dugno smile.gif
------
tai sakau ten nereikėjo plaukt, reikėjo tiesiog atsistot ir nueit biggrin.gif bet kai panika apima, mažai susivoki..
------
aš irgi nepernešu karščio.. dar kai šalta, gali prisirengt papildomų sluoksnių, o kai karšta ką - nenusiplėši gi odos doh.gif biggrin.gif
-----
aha verysad.gif Ingėnai, nu nebejuokinga, žinok tongue.gif parplauk pieno puta pas mus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 09, 17:13)
kad čia plem net ne taip - porai dienų skaityt išlekiau, o čempas mūsiškiam spėjo jau pasibaigt ot lažybų agentūros šiemet pralobo matyt  abejoju ar tokių pesimistų pasitaikė..
----
doh.gif .. košmaras... atrodo ir šalis civilizuota, o žmonės - ne : D
-----
whaaaat...?
-----
nu bet tikrai.. tai čia dar Adomaitis - ramus žmogus, o jei ten Šaras būtų buvęs jo vietoj..?! nebebūtų kam ir baudų dalint
------
jo, kalba apie Maksvytį, bet nežinau - ta patirtis jo tokia.. ne super.. nu apie Maskoliūną dar kalba eina, tik irgi kaži ar sutiktų, ir ar būtų geriau.... O šiaip pasiilgau Kazlausko.. jam būdavo ir juodų sezonų, bet visumoj treneris superinis.. ir patirties, ko gero, turi daugiausiai. Tik matyt jau pats nenorės eit
-----
tai ir įvarė, dar duobės belenkokios išdaužytos buvo.. bet tai ką.. nepaliksi gi žmogaus skęst 
-----
tai sakau ten nereikėjo plaukt, reikėjo tiesiog atsistot ir nueit bet kai panika apima, mažai susivoki..
------
aš irgi nepernešu karščio.. dar kai šalta, gali prisirengt papildomų sluoksnių, o kai karšta ką - nenusiplėši gi odos
-----
Ingėnai, nu nebejuokinga, žinok tongue.gif parplauk pieno puta pas mus

aha, tikriausiai nemažai susižėrė biggrin.gif
---
nu tikrai, kaip tikros kengūros puola kumščiuotis biggrin.gif Nu, aišku, teisėjai nebūtų leidę, tai nebūtų ir mušęsi. O mūsiškiai kol persiorientavo kaip reikia žaist prie tų teisėjų, tai jau per vėlu buvo ir pritrūko tų kelių taškelių :oh O va su prancūzais, tai iš vis beveik neleido teisėjai prisiliest prie viens kito. Tai čia žinai, dar toks vaizdas, kad reikia staigiai susiorientuot kaip prie kokių teisėjų galima žaist :oh
---
aha, deja.. Nors aš tai iš karto, kai pamačiau tą jo konferenciją, iš karto sakiau, kad gaus baudą unsure.gif :oh Bet man kažkaip atrodo, kad nereiks jam mokėt, koks Jonas gal sumokės, ar ir kiti susimes. Kažkodėl man taip atrodo smile.gif Juk kai konferencijoj sėdėjo abu, tai JV kažką norėjo sakyt, o Adomaitis jam liepė nekalbėt, jis pats pasakys. Turbūt galvoja, kad geriau Jonas tegul nekalba, nes po to jam bus žymiai blogiau.
---
oooi, baisu pagalvot ką Šaras darytų laugh.gif Jis ir šiaip po kiekvienų Žalgirio rungtynių panašiai atrodo (tik nuo keiksmažodžių dar kažkaip pavyksta jam susilaikyt). Nors irgi berods kažkada yra gavęs baudą dėl teisėjų kritikos biggrin.gif
---
Na, Maksvytis su jaunimu tai nemažą patirtį sukaupęs, bet va su vyrais, tai nežinau kaip ten jam. Vitiek vyrų krepšinis kitoks nei vaikinų.. Maskoliūnas tai irgi neaišku kaip atrodytų. Dar girdėjau, kad kažkokie nežinomi vardai minimi :hm
Aišku, Kazlauskas būtų geriausiai, bet jis tikrai jau nebegrįš. Sakė, kad per daug sveikatos tai kainuoja.
---
eina sau.. bet tai šaunuolė tu, kad nepabijojai ir pati nesupanikavai wub.gif
---
tai va, kad jau kai panika ir baimė apima, tai turbūt net kai ir iki juosmens vandens, galima išsigąst :oh
---
būtent biggrin.gif Vienintelis pliusas karščio, kad man tada nekimba visokie peršalimai (nors tave kažkaip buvo pagavę :oh)
---
biggrin.gif
Papildyta:
Ai, beje, Blackkiss, matei, kad Ronaldo su komanda atvyko į Vilnių? bigsmile.gif Kažin ar neišsisukinės kojų bežaisdami ant plastmasinės žolės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 rugsėjo 2019 - 17:14
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 09, 17:15)
nu tikrai, kaip tikros kengūros puola kumščiuotis Nu, aišku, teisėjai nebūtų leidę, tai nebūtų ir mušęsi. O mūsiškiai kol persiorientavo kaip reikia žaist prie tų teisėjų, tai jau per vėlu buvo ir pritrūko tų kelių taškelių O va su prancūzais, tai iš vis beveik neleido teisėjai prisiliest prie viens kito. Tai čia žinai, dar toks vaizdas, kad reikia staigiai susiorientuot kaip prie kokių teisėjų galima žaist
---
Juk kai konferencijoj sėdėjo abu, tai JV kažką norėjo sakyt, o Adomaitis jam liepė nekalbėt, jis pats pasakys. Turbūt galvoja, kad geriau Jonas tegul nekalba, nes po to jam bus žymiai blogiau.
---
oooi, baisu pagalvot ką Šaras darytų: Jis ir šiaip po kiekvienų Žalgirio rungtynių panašiai atrodo (tik nuo keiksmažodžių dar kažkaip pavyksta jam susilaikyt). Nors irgi berods kažkada yra gavęs baudą dėl teisėjų kritikos
---
Na, Maksvytis su jaunimu tai nemažą patirtį sukaupęs, bet va su vyrais, tai nežinau kaip ten jam. Vitiek vyrų krepšinis kitoks nei vaikinų.. Maskoliūnas tai irgi neaišku kaip atrodytų. Dar girdėjau, kad kažkokie nežinomi vardai minimi
Aišku, Kazlauskas būtų geriausiai, bet jis tikrai jau nebegrįš. Sakė, kad per daug sveikatos tai kainuoja.
---
eina sau.. bet tai šaunuolė tu, kad nepabijojai ir pati nesupanikavai
---
būtent Vienintelis pliusas karščio, kad man tada nekimba visokie peršalimai (nors tave kažkaip buvo pagavę
——-
Ai, beje, Blackkiss, matei, kad Ronaldo su komanda atvyko į Vilnių? : Kažin ar neišsisukinės kojų bežaisdami ant plastmasinės žolės

Nu.. šitie šiandien mušėsi, bet juos ir baudė.. bet jiem matyt jau vienodai buvo - vis tiek nepateko.. pagalvojo, bent pasimuš laugh.gif
——-
Jonas taip nebūtų skėlęs, manau biggrin.gif įtariu komanda susimes..
———
Nu jo, gerai sakai - Šaras emocingai bet cenzūriškai biggrin.gif bet tokios situacijos jam nebuvo pasitaikę, negali žinot biggrin.gif
———
Tai va, Kazlauskui jau ir metų nemažai.. jo, bet jaunių ir suaugusių rinktinės kardinaliai skiriasi.. todėl ir sakau, kad su tokia patirtim iškart į Olimpines.. ekstremalu smile.gif
———
Nu tokiais atvejais nespėja panika įsijungt biggrin.gif
———
Tai kad kai virusai siaučia, nesvarbu koks metų laikas.. šiemet nu žiaaauriai daug žmonių sirgo..
———
Joo, tai šiandien vakare variau pro Kempinsky žiūriu grupelė žmonių būriuojasi, galvojau čia dabar.. tada prisiminiau, kad medžioja Ronaldo laugh.gif
Įdomu ar išvis žais, gal suakmenės pamatęs tokį ... nežinau kaip pavadint net, bet ne stadionas ten tai tikrai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti