Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 13, 00:53)
Tai pilnatis.. pas mane darbe totali klinika tada būna.. nors labiau net ne per pilnatį, o šiek tiek prieš ją ..  bet jo,  būna dienų, kaip tyčia..
----
O man toks 6dienis šiandien, nors tu ką..kad vos nepaklausiau, kodėl tu 6dnį dirbi 
———
Ten visai neseniai gi išvis peržiūrėjimų nebuvo.. gi metras vartuose būdavo ne įvartis
——-
Nu bet tai įdomus reikalas - išsiuntė kažkokius mėgėjus, dabar rėkauja gėda.. žmonės bet kokiu atveju aukojo laiką su šeima, sveikatą, tai bent kažkokios pagarbos turėtų žaidėjams..
——-
Balsu.. ai, nieko tu nesuprantu - čia yra meeeeeilė maistui 
——-
Iškart prisiminiau Jūračkos mūsų siaubus
----
nee, čia labai sena.. čia aš ieškojau, tiesiog norėjau pažiūrėt gal yra fotkių iš repeticijų šiandienos pasirodymui - Ukrainos miss”ė gi mūsų pagrindinis nusibeldė į konkursą
Va:
https://www.instagra...id=47dhrs04m0vd
-------
Bet tai šaaaakės  aš jau galvojau, kad aš įdegus iš atostogų grįžau, nu bet palygint Danas koks grįžo!  tai aš balta kaip varškės sūris
https://www.instagra...d=1jrxqt7508bil

nu bet va ir netikėk žmogus tom visom pilnatim doh.gif Grynai atrodo kažkoks suaktyvėjimas nesąmonių doh.gif
---
biggrin.gif Tu dar atostogauji?

Kažin koks šeštadienį oras bus, norėčiau visai į Birštoną nuvaryt, į tą naująjį apžvalgos bokštą įlipt biggrin.gif
---
ai jo, ten iš viso nesąmonė būdavo.. :oh Visos technologijos pažengę į priekį, o fūlėj nebuvo galimos net peržiūros :oh Gerai, kad nors dabar jau susivokė pagaliau, kad reikia keist kvailas taisykles.
---
Žinok, pasirodo, kad ne tokius ir mėgėjus išsiuntė - o NBA žaidėjus unsure.gif biggrin.gif
Nu bet vistiek, faktas, kad žaidėjus reikia gerbt, kad jie apskritai važiavo. Visi, kurie vyksta į rinktines pagarbos verti, nes ne tik kad jiems nieks nemoka, bet ir rizikuoja susitraumuot.

Ai, beje ispanai jau finale(Nugalėjo australus pusfinaly). Šįmet taip juos visi nuvertino, o pasirodo, be reikalo. Šiandien paaiškės ar prancūzai, ar argentiniečiai paklius į finalą. Jaučiu prancūzai. Bet tai ot - jei ne tos teisėjų nesamonės, gal net nebūtų iki tiek prasibrovę.
Bet šiaip pagalvojus, tai LT rinktinės žaidimas visai neblogas buvo, jei su prancūzais ir australais taip lygiai sulošė.
---
ai, joo, kaip aš taip nepagalvojau laugh.gif lotuliukas.gif
--
aha, aš irgi : D
---
loool lotuliukas.gif Toks visas patenkintas besiplaikstantis atrodo toje scenoje thumbup.gif :lol
---
aha, rimtai blink.gif Man tai toks įdegis jau iš kosmoso srities - neįsivaizduoju kiek ir kokiu būdu man reiktų degintis, kad šitaip įdegt biggrin.gif Aš kai sakiau, kad buvau nudegus, tai spėk ar yra dabar kokia nors žymė? doh.gif : D Vėl balta kaip sūris biggrin.gif Tu tai gal bent jau įdegi kaip tas vyriokas dešinėj? biggrin.gif
Mano vienas pažįstamas ukrainietis nudega irgi panašiai kaip Danas, jei ne dar daugiau blink.gif Kaskart jį pamačius vasarą neatsistebiu biggrin.gif Atrodo, kad į mulatą pavirsta (nors šiaip nėra labai tamsus).
Atsakyti
Bet kokią baisią misę išrinko, ktuna... doh.gif kažkoks transvestitas biggrin.gif visiškai vyriška figūra, pažiūrėk.. nekritikuoju niekad žmoniųnišvaizdos, nu bet.. čia gi ne motera nu biggrin.gif dar viskas visur pripūsta.. ot tai grožio konkursas..

https://www.instagra...g_web_copy_link

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 13, 13:00)
nu bet va ir netikėk žmogus tom visom pilnatim : Grynai atrodo kažkoks suaktyvėjimas nesąmonių
---
Tu dar atostogauji?
—-
Kažin koks šeštadienį oras bus, norėčiau visai į Birštoną nuvaryt, į tą naująjį apžvalgos bokštą įlipt
---
ai jo, ten iš viso nesąmonė būdavo.. Visos technologijos pažengę į priekį, o fūlėj nebuvo galimos net peržiūros Gerai, kad nors dabar jau susivokė pagaliau, kad reikia keist kvailas taisykles.
---
Žinok, pasirodo, kad ne tokius ir mėgėjus išsiuntė - o NBA žaidėjus 
——
Ai, beje ispanai jau finale(Nugalėjo australus pusfinaly). Šįmet taip juos visi nuvertino, o pasirodo, be reikalo. Šiandien paaiškės ar prancūzai, ar argentiniečiai paklius į finalą. Jaučiu prancūzai. Bet tai ot - jei ne tos teisėjų nesamonės, gal net nebūtų iki tiek prasibrovę.
——
loool  Toks visas patenkintas besiplaikstantis atrodo toje scenoje
---
Vėl balta kaip sūris Tu tai gal bent jau įdegi kaip tas vyriokas dešinėj?
——
Mano vienas pažįstamas ukrainietis nudega irgi panašiai kaip Danas, jei ne dar daugiau : Kaskart jį pamačius vasarą neatsistebiu Atrodo, kad į mulatą pavirsta (nors šiaip nėra labai tamsus).

Aš tai labai tikiu - šian pusę nakties neužigau. O dėl žmonių tai čia 100kart patikrintas reikalas biggrin.gif
——-
Oi neskaudink, paskutinė diena atostogų verysad.gif
——-
Vat į Birštoną ne savaitgalį reik varyt..noors, ruduo, gal apmažėję liaudies smile.gif nes aš kai Anykščiuose į tą bokštą įlipau festo metu, tai galvojau nugriūsiu kartu su visu bokštu - taaaaip judėjo, kad net negalėjau su koja ant laiptuko pataikyt biggrin.gif
———
Ne, nu tai kad ten stone age’as absoliutus buvo..
——-
Tai bet matyt NBA atsarginių suolelį? biggrin.gif
——-
Aš tai už Argentiną biggrin.gif dėl ispanų, nežinau, kodėl nuvertino, jie stiprūs visada - kas bežaistų... kažkaip neabejojau, kad pateks smile.gif
———
Nu jis kažkaip sakė interve, kad darbo metu susikoncentruoja į dainavimą, ir jam vienodai, kas ten aplink jį sukiojasi biggrin.gif šiaip ir matėsi, kažkaip be emocijų vakar.. nors kai tokios “gražuolos”.. doh.gif biggrin.gif ramu žodžiu dėl Dančiko buvo biggrin.gif
Beje, Monatikas klipą jau išleido.. nei žadėjo nieko, ramiai paėmė ir padarė, skirtingai nuo ne kurių rolleyes.gif nu besina Danas su savo tempais, tikrai - kaip aptinė girnapusė biggrin.gif
———
Plem net įsijungiau, įsivaizduoji, aš net nepstebėjau, kad ten dar šalia kažkas stovi doh.gif lotuliukas.gif biškį labiau įdegiau, bent jau kojos biggrin.gif nu aš blonde, tai kaip Danas niekad ir neįdegčiau, jis tamsaus gymio.. nu ir atrodyčiau ne kažką biggrin.gif
——-
Nesaugo žmonės savo odos... ir nepasakyčiau, kad gražu, kai per daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 rugsėjo 2019 - 17:12
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 13, 18:59)
Bet kokią baisią misę išrinko, ktuna... doh.gif kažkoks transvestitas  visiškai vyriška figūra, pažiūrėk.. nekritikuoju niekad žmoniųnišvaizdos, nu bet.. čia gi ne motera nu  dar viskas visur pripūsta.. ot tai grožio konkursas..
https://www.instagra...g_web_copy_link
Aš tai labai tikiu - šian pusę nakties neužigau. O dėl žmonių tai čia 100kart patikrintas reikalas
——-
Oi neskaudink, paskutinė diena atostogų
——-
Vat į Birštoną ne savaitgalį reik varyt..noors, ruduo, gal apmažėję liaudies
---
nes aš kai Anykščiuose į tą bokštą įlipau festo metu, tai galvojau nugriūsiu kartu su visu bokštu - taaaaip judėjo, kad net negalėjau su koja ant laiptuko pataikyt
——-
Tai bet matyt NBA atsarginių suolelį?
——-
Aš tai už Argentiną  dėl ispanų, nežinau, kodėl nuvertino, jie stiprūs visada - kas bežaistų... kažkaip neabejojau, kad pateks
———
Beje, Monatikas klipą jau išleido.. nei žadėjo nieko, ramiai paėmė ir padarė, skirtingai nuo ne kurių  nu besina Danas su savo tempais, tikrai - kaip aptinė girnapusė
———
Plem net įsijungiau, įsivaizduoji, aš net nepstebėjau, kad ten dar šalia kažkas stovi  biškį labiau įdegiau, bent jau kojos nu aš blonde, tai kaip Danas niekad ir neįdegčiau, jis tamsaus gymio.. nu ir atrodyčiau ne kažką
——-
Nesaugo žmonės savo odos... ir nepasakyčiau, kad gražu, kai per daug...

unsure.gif nu tikrai kažkaip keistai atrodo ta misė unsure.gif Gal rimtai vyras? biggrin.gif Kam tuos silikonus dėtis tokio dydžio, kad apie kažkokį natūralų vaizdą iš vis nėra nei kalbos :oh
O šiaip tai aš tuos konkursus daryčiau tokius, kur eitų visos misės be makiažo (nu arba minimaliai - tušas ir lūpų blizgis). Tada ir pasimatytų, kuri ta tikra misė gali būt. Nes kai taip nušpakliuoja, tai visos vieno veido pasidaro ir savi bruožai visiškai dingsta :oh
---
nu tai dar išeiginės dvi, tai kaip ir atostogų pratęsimas biggrin.gif
---
tai va, galvoju, kad rudenį gal bus apmažėję žmonių smile.gif
---
eik tu sau unsure.gif Aš kai buvau, tai truputį tik siubavo (bet ir tai baisu darėsi doh.gif ) Šitas birštono tai didžiausias dabar Lietuvoje. Jaučiu iš viso siūbuoja unsure.gif
---
Tai gal biggrin.gif Bet va, pasirodo, europiečiai ne NBA ir stipresni už NBA žaidėjus gavosi biggrin.gif
---
Man tai jau tas pats biggrin.gif Beje, Argentina ir laimėjo pusfinalyje mirksiukas.gif Šiaip smagu už Scola : ) Kažkaip visada fainai, kai tiems 'veteranams' sekasi. Atrodo, aš jį jau nuo taip seniai atsimenu. Tik plaukuosena kitokia buvo biggrin.gif
Tai kaip manai kas laimės - ar ispanai, ar Argentina? O kad nuvertino ispanus, tai keista buvo iš pat pradžių. Bet kai ekspertai vertino, tai kažkaip patikėjau biggrin.gif Bet va, vistiek jie savo padarė. Gal reiks už Argentiną sirgt vien dėl Scola biggrin.gif Gal jau čia paskutinės jam rungtynės.
---
looool lotuliukas.gif pirmą kartą girdžiu tokį išsireiškimą lotuliukas.gif Nu bet dar daugiau tegul patempia gumą, tai dar įvairesnių epitetų sužinos apie save lotuliukas.gif Į live nepasijungia pastaruoju metu?
---
loool doh.gif nu reik dar taip ir sugebėt :lol
---
aha, kas per daug tai jau net ir negražu. Bet tie tamsaus gymio žmonės, tai iš karto įdega, kai pirmi saulės spinduliai išlenda : D Jiems turbūt užtenka per lauką porą kartų praeit ir jie jau rudi : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 rugsėjo 2019 - 23:25
Labukas smile.gif
Kai mielumo fotkė bigsmile.gif wub.gif
https://www.instagra...id=nzexe392kui1

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 13, 23:24)
nu tikrai kažkaip keistai atrodo ta misė : Gal rimtai vyras? Kam tuos silikonus dėtis tokio dydžio, kad apie kažkokį natūralų vaizdą iš vis nėra nei kalbos
——
O šiaip tai aš tuos konkursus daryčiau tokius, kur eitų visos misės be makiažo (nu arba minimaliai - tušas ir lūpų blizgis). Tada ir pasimatytų, kuri ta tikra misė gali būt. Nes kai taip nušpakliuoja, tai visos vieno veido pasidaro ir savi bruožai visiškai dingsta
---
nu tai dar išeiginės dvi, tai kaip ir atostogų pratęsimas
---
eik tu sau: Aš kai buvau, tai truputį tik siubavo (bet ir tai baisu darėsi: ) Šitas birštono tai didžiausias dabar Lietuvoje. Jaučiu iš viso siūbuoja
---
Tai gal Bet va, pasirodo, europiečiai ne NBA ir stipresni už NBA žaidėjus gavosi
---
Tai kaip manai kas laimės - ar ispanai, ar Argentina? O kad nuvertino ispanus, tai keista buvo iš pat pradžių. Bet kai ekspertai vertino, tai kažkaip patikėjau Bet va, vistiek jie savo padarė. Gal reiks už Argentiną sirgt vien dėl Scola Gal jau čia paskutinės jam rungtynės.
---
looool : pirmą kartą girdžiu tokį  išsireiškimą  Nu bet dar daugiau tegul patempia gumą, tai dar įvairesnių epitetų sužinos apie save :
——
Į live nepasijungia pastaruoju metu?
---
loool : nu reik dar taip ir sugebėt
---
aha, kas per daug tai jau net ir negražu. Bet tie tamsaus gymio žmonės, tai iš karto įdega, kai pirmi saulės spinduliai išlenda Jiems turbūt užtenka per lauką porą kartų praeit ir jie jau rudi

Nu kad ne tik silikonai, bet tas presas - nu net negraźu moterim toks presas visiškai.. venos, kaip pas vyrą iššokusios.. doh.gif
Tai aš dar tau įmečiau fotkę, kur natūraliausiai atrodo, kitose išvis.. doh.gif
Svarbiausia dar prieš konkursą pažiūrėjau rašė tipo, “va, daug gandų sklando, kad tipi viskas nupirkta, ir jau iš anksto aiški nugalėtoja tipo aš..” ir t.t.. spėju taip ir yra biggrin.gif jau bent būtų patylėjus, ot proto bokštelis..
———
Tai va būtent.. anksčiau ir laimėdavo kažkokios natūralesnės, nu dabar.. išvis negali šiais laikais būt tikras žmogau, kad ten misĖ lotuliukas.gif

Tiesa, Danas savam amplua - per savo pasirodymą kaip griebė vienai misei už kaklo, kaip užrėkė “just give me a reason”, gerai vargšė iš kablų neišvirto doh.gif lotuliukas.gif

išvis kaip jos vargšės ėjo neįsivaizduoju - tos suknios-skudurai, kai į priekį eina vėjukas pučia tai gerai, o kai atgal - tas vėjukas gi suknią tiesiai po kojom užpučia einant.. aš tai nepraeičiau neužsimušus tuo podiumu 100% - tikrai būčiau užgriuvus ant Dano atgal eidama doh.gif laugh.gif

Girdėjau ten viena rašė, tipo buvo su juo sutarta dėl vienų dainų (matyt ir repetavo gal) , o išėjęs visai kitas sudainavo doh.gif mergos biškį pasimetė.. bet keista, o ką tada turėjo dainuot, nes čia visos dainos buvo nuspėjamos - aš galvojau, kad tikvieną dainuos, ir spėjau, kad arba Numa (nes kaip tik tą dieną šitai dainai lygiai metai sukanka), aaarba Alegro Ventigo.. dainavo tris, tai kaip tik šitas dvi plius tą mano mėgstamiausią hold..
——-
Nu tai čia jau savaitgalis tongue.gif
———
Tai siūbuoja jis ne nuo aukščio o žmonių kiekio - tiek gal nebus žmonių, kiek tada Anykščiuose.. tada matai, sakau festo metu, tai praktiškai vienintelė pramoga ten žmonėm biggrin.gif
———
Bet tai tu supranti, kad lygini Europos zviazdas su NBA atsarginiu suoleliu viso labo laugh.gif nu aišku stipresni Europiečiai.. tie ir žaist jau atpratę, nespėjo vargšai įsižaist biggrin.gif
———
O kada finalas? Aš spėju, kad ispanai, bet būsiu už Arentiną biggrin.gif nu aš visada šiaip Argentiną palikau ir kašy ir ypač fulėj... bet Scola tikrai - man rodos aš dar mažytė buvau - jis jau žaidė : D
———
Apatinė girnapusė? : D taigi garsus išsireiškimas flegmoms : D
———
Nee, tada kai nulaužė man instagramą su savo live’u, buvo paskutinis live’as biggrin.gif
——-
Nu maža kas ten sukiojas aplink... : D beje, kai pasakei, tai matytas kažkoks.. kas toks įdomu..
——-
Nu tai taip jie greičiau įdega, bet kad odai mažiau kenkia gi nereiškia : )

Atsakyti
Labukas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 14, 11:08)
Kai mielumo fotkė
https://www.instagra...id=nzexe392kui1
----
Nu kad ne tik silikonai, bet tas presas - nu net negraźu moterim toks presas visiškai..
----
venos, kaip pas vyrą iššokusios..
Tai aš dar tau įmečiau fotkę, kur natūraliausiai atrodo, kitose išvis..
----
Svarbiausia dar prieš konkursą pažiūrėjau rašė tipo, “va, daug gandų sklando, kad tipi viskas nupirkta, ir jau iš anksto aiški nugalėtoja tipo aš..” ir t.t.. spėju taip ir yra  jau bent būtų patylėjus, ot proto bokštelis..
———
Tai va būtent.. anksčiau ir laimėdavo kažkokios natūralesnės, nu dabar.. išvis negali šiais laikais būt tikras žmogau, kad ten misĖ
------
Tiesa, Danas savam amplua - per savo pasirodymą kaip griebė vienai misei už kaklo, kaip užrėkė “just give me a reason”, gerai vargšė iš kablų neišvirto 
---
išvis kaip jos vargšės ėjo neįsivaizduoju - tos suknios-skudurai, kai į priekį eina vėjukas pučia tai gerai, o kai atgal - tas vėjukas gi suknią tiesiai po kojom užpučia einant.. aš tai nepraeičiau neužsimušus tuo podiumu 100% - tikrai būčiau užgriuvus ant Dano atgal eidama
-----
Girdėjau ten viena rašė, tipo buvo su juo sutarta dėl vienų dainų (matyt ir repetavo gal) , o išėjęs visai kitas sudainavo  mergos biškį pasimetė..
----
bet keista, o ką tada turėjo dainuot, nes čia visos dainos buvo nuspėjamos - aš galvojau, kad tikvieną dainuos, ir spėjau, kad arba Numa (nes kaip tik tą dieną šitai dainai lygiai metai sukanka), aaarba Alegro Ventigo.. dainavo tris, tai kaip tik šitas dvi plius tą mano mėgstamiausią hold..
——-
Tai siūbuoja jis ne nuo aukščio o žmonių kiekio - tiek gal nebus žmonių, kiek tada Anykščiuose.. tada matai, sakau festo metu, tai praktiškai vienintelė pramoga ten žmonėm
———
Bet tai tu supranti, kad lygini Europos zviazdas su NBA atsarginiu suoleliu viso labo  nu aišku stipresni Europiečiai.. tie ir žaist jau atpratę, nespėjo vargšai įsižaist
———
O kada finalas? Aš spėju, kad ispanai, bet būsiu už Arentiną  nu aš visada šiaip Argentiną palikau ir kašy ir ypač fulėj... bet Scola tikrai - man rodos aš dar mažytė buvau - jis jau žaidė
———
Apatinė girnapusė?  taigi garsus išsireiškimas flegmoms
———
Nee, tada kai nulaužė man instagramą su savo live’u, buvo paskutinis live’as
——-
Nu tai taip jie greičiau įdega, bet kad odai mažiau kenkia gi nereiškia : )

jeckau, koookios gražuolės bigsmile.gif wub.gif
---
aha, apie tokį presą, tai iš vis patyliu doh.gif Grynai atrodo silikoniniai kamuoliai ant vyro prilipdyti. Nu kas per daug, tai jau nesveika. O gal ji kokia fitnesistė? biggrin.gif Kažkaip sunku net patikėt, kad savo noru taip susidarko moterys. Jei sportuoja ten kažką smarkiai, tai nieko nepadarysi, tie raumenys jaučiu patys iššoka unsure.gif
---
laugh.gif nu jo, į šitą dalyką, tai tu tikrai atkreipi dėmesį lotuliukas.gif
---
loool : D Nu tikrai proto bokštas : D
---
nu jo, čia irgi teisybė : D Kai tokie atvejai vis dažnėja, tai ir čia nori nenori pradedi abejot ar vyras, ar moteris :oh
---
blink.gif looool Ale nuskambėjo, tai gerai :lol Tai jis čia jau savo drakulišką prigimtį, matyt, prisiminė :lol
---
lotuliukas.gif
Aha, dar ir su kablais tenka pražygiuot. Aš aukštakulnių beveik nenešioju, tik kai labai jau neišvengiama, tai pamiršus kaip vaikščiot su jais doh.gif Tu dažnai juos avi?
---
doh.gif lotuliukas.gif kodėl jis tai padarė? Šalto dušo biškį norėjo pavaryt nabagėm :oh Tai aš jau įsivaizduoju kaip tos misės jautėsi :lol
---
O kažin kodėl Domoi nedainavo? Nors gal biškį ne į temą būtų : D Tokia graži man ta daina wub.gif
---
Bet tas siūbavimas, tai eina sau koks nejaukus tuose bokštuose : D Kažkaip medyje įsilipus, atrodo, ne taip baisiai siūbuoja (čia iš vaikystės prisimenu biggrin.gif Dabar jau nebelaipioju : D Bet dabar pagalvojau, o gal reiktų pabandyt įsilipt, kai niekas nematys bigsmile.gif Bet jaučiu nebemokėčiau.. )
Šiandien be Birštono teko apsieit. Gal kurį kitą savaitgalį : )
---
loooool
Beeet, kaip palygini algas to NBA atsarginio suolelio ir europiečių, tai skiriasi kartais biggrin.gif Tada pagalvoji - nu kokia neteisybė :oh
---
Man atrodo, rytoj, tiksliai net ir nežinau. Gal reiks žiūrėt : ) Joo, Scola tai toks jausmas, kad žaidžia amžinai : D Galėtų laimėt jie, apsidžiaugtų žmogus biggrin.gif Jam jau turbūt 40 kažkur metų, tai kaip krepšininkas jis jau viršija savo visus limitus, bet tai kaaaip žaidžia blink.gif Niekaip nepasakytum, kad veteranas.
---
aaaai, apatinė doh.gif Nu jo, šitą girdėjus, bet nežinojau, kad flegmoms apibūdinti skirta Tu ten turbūt kažkokią raidę praleidai, tai man niekaip ir nedaėjo kas ten per žodis :lol
--
:laugh Tai, matyt, jau pabijojo daugiau jungtis : D
---
Tai turbūt... Bet kai jiems neskauda, tai gal ir pasimiršta, kad ant tos saulės užsibūna kartais tikrai per ilgai unsure.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Oi balsu.. lotuliukas.gif “na konec to pokažu svoju moldavskuju kapeliušu” laugh.gif blin kaip aš pasiilgau jo komentų per voice”ą lotuliukas.gif o jau kaip tą “jizdžiu” ištarė lotuliukas.gif oj Danuli.. biggrin.gif ne, man aišku pnašiai su tarimu, užtai ir nekalbu ukrainietiškai biggrin.gif

Nežinau ar rodys, intervas iš to madų šou, bet ot svoločiai, kam tą vertimą reikėjo dėl baisiu balsu, ant aksominio Dano balso doh.gif

https://vk.com/video...6cc474042d237e4

Bet patinka, man toks sveikas požiūris, tipo ką žinau, kokie ten brandai, net nežinau ką nusiperku biggrin.gif tas “i vsio” kaip prajuokino gale biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 14, 21:58)
jeckau, koookios gražuolės
---
aha, apie tokį presą, tai iš vis patyliu : Grynai atrodo silikoniniai kamuoliai ant vyro prilipdyti. Nu kas per daug, tai jau nesveika. O gal ji kokia fitnesistė? Kažkaip sunku net patikėt, kad savo noru taip susidarko moterys. Jei sportuoja ten kažką smarkiai, tai nieko nepadarysi, tie raumenys jaučiu patys iššoka
---
nu jo, į šitą dalyką, tai tu tikrai atkreipi dėmesį
---
Aha, dar ir su kablais tenka pražygiuot. Aš aukštakulnių beveik nenešioju, tik kai labai jau neišvengiama, tai pamiršus kaip vaikščiot su jais Tu dažnai juos avi?
---
kodėl jis tai padarė? Šalto dušo biškį norėjo pavaryt nabagėm Tai aš jau įsivaizduoju kaip tos misės jautėsi
---
O kažin kodėl Domoi nedainavo? Nors gal biškį ne į temą būtų Tokia graži man ta daina:
---
Dabar jau nebelaipioju :
——-
Bet dabar pagalvojau, o gal reiktų pabandyt įsilipt, kai niekas nematys: Bet jaučiu nebemokėčiau..
---
loooool
Beeet, kaip palygini algas to NBA atsarginio suolelio ir europiečių, tai skiriasi kartais Tada pagalvoji - nu kokia neteisybė
---
Man atrodo, rytoj, tiksliai net ir nežinau. Gal reiks žiūrėt Joo, Scola tai toks jausmas, kad žaidžia amžinai Galėtų laimėt jie, apsidžiaugtų žmogusJam jau turbūt 40 kažkur metų, tai kaip krepšininkas jis jau viršija savo visus limitus, bet tai kaaaip žaidžia : Niekaip nepasakytum, kad veteranas.
---
aaaai, apatinė Nu jo, šitą girdėjus, bet nežinojau, kad flegmoms apibūdinti skirta Tu ten turbūt kažkokią raidę praleidai, tai man niekaip ir nedaėjo kas ten per žodis :
--
Tai, matyt, jau pabijojo daugiau jungtis
---
Tai turbūt... Bet kai jiems neskauda, tai gal ir pasimiršta, kad ant tos saulės užsibūna kartais tikrai per ilgai :

Sakau, jau kai įlendu į gyvūnų puslapius (ale nuskambėjo keistokai kažkaip biggrin.gif ), tai vsio..
———
Nu lyg tai kažkas ten yra su fitnesu.. tai čia net ne kalba kaip atrodo, tegu atrodo ji kaip nori, čia kalba apie tai ką išrenka doh.gif nors jei nupirkta, kaip sakė, tai nėr ką išvis diskutuot aišku smile.gif
———
biggrin.gif Nu man labai negražu pas moteris venos tokios.. ir net nėra normalu, reiškia per dideli svoriai sporte parinkti, ir jos tiesiog išvirsta.. fui smile.gif
———
Baik tu aš ir be kablų griūvinėju gi, kur man dar su kablais lotuliukas.gif nenešioju išvis.. tiesa basankes nusipirkau šiemet.. bet taip ir guli dar dėžėj naujos biggrin.gif
Žodžiu į mises su tavim neisim.. lotuliukas.gif
——
O tai vat tu jo paklausk.. :oh : Dano stilius šiaip..
——-
Nee, nu Domoi visai ne į temą : D jis jos ir koncuose nedainuoja jau..
——-
Looooool, balsu : lol:
———
Gal tu geriau nelipk.. : D
———
Nu vat jo.. čia tai nesąmonė :/ ir patekt europiečiams kaip sunku ten, nors amerikiečiai toks jausmas ir prastesni daug patenka..
———
Aš tai žiūrėsiu : ) jo, Scola tikrai šaunuolis smile.gif bet čia žinai dar nuo žmogaus savybių priklauso - ne visiem ištvermės užtenka..
———
Aha, aptinė buvau parašius : D nu man būdinga pusę raidžių praleist : D
———
Hakeris, plem... : D
———
Tai gali sau būt - išsitepi kremais ir būk : D išvis vargšo Dančiko nėr kam prižiūrėt - susvilęs nabagas.. :oh :

Atsakyti
Plem koks Ricky Rubio šaunuolis! wub.gif Net tokiu sunkiu laikotarpiu neatsisakė runktinėj žaist... ir dar kaip gerai sužaidė...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 15, 15:55)
Oi balsu.. “na konec to pokažu svoju moldavskuju kapeliušu”  blin kaip aš pasiilgau jo komentų per voice”ą : o jau kaip tą “jizdžiu” ištarė  oj Danuli..  ne, man aišku pnašiai su tarimu, užtai ir nekalbu ukrainietiškai
Nežinau ar rodys, intervas iš to madų šou, bet ot svoločiai, kam tą vertimą reikėjo dėl baisiu balsu, ant aksominio Dano balso
https://vk.com/video...6cc474042d237e4
----
Bet patinka, man toks sveikas požiūris, tipo ką žinau, kokie ten brandai, net nežinau ką nusiperku  tas “i vsio” kaip prajuokino gale 
----
Sakau, jau kai įlendu į gyvūnų puslapius (ale nuskambėjo keistokai kažkaip ), tai vsio..
———
tai čia net ne kalba kaip atrodo, tegu atrodo ji kaip nori, čia kalba apie tai ką išrenka nors jei nupirkta, kaip sakė, tai nėr ką išvis diskutuot aišku
———
Nu man labai negražu pas moteris venos tokios.. ir net nėra normalu, reiškia per dideli svoriai sporte parinkti, ir jos tiesiog išvirsta.. fui
———
Baik tu aš ir be kablų griūvinėju gi, kur man dar su kablais : nenešioju išvis..  tiesa basankes nusipirkau šiemet.. bet taip ir guli dar dėžėj naujos
Žodžiu į mises su tavim neisim..
——
Nee, nu Domoi visai ne į temą : D jis jos ir koncuose nedainuoja jau..
——-
Gal tu geriau nelipk.. : D
———
Aš tai žiūrėsiu : ) jo, Scola tikrai šaunuolis  bet čia žinai dar nuo žmogaus savybių priklauso - ne visiem ištvermės užtenka..
———
Aha, aptinė buvau parašius : D nu man būdinga pusę raidžių praleist : D
———
Tai gali sau būt - išsitepi kremais ir būk : D išvis vargšo Dančiko nėr kam prižiūrėt - susvilęs nabagas.. :oh :

:loool Nu bet tie titrai, tai irgi taip greit lekia, kad sunku net suskaityt ką ten rašo doh.gif Tikrai geriau būtų tiesiog palikę rusų kalbą : D
O tavęs neišgąsdino tai, kad jis sakė, jog bendradarbiauja su tuo dizaineriu, kuris jį pakvietė į madų šou? laugh.gif Kažkaip įtariu, kad gali sulaukt stiliaus staigmenų lotuliukas.gif
---
aha, labai geras požiūris drinks_cheers.gif Tas 'vsio' tai tokia juokinga intonacija nuskambėjo biggrin.gif
---
tai va va.. :oh
---
: D
Bet tikrai kažkaip net atsipalaiduoji bežiūrint tas mielas fotkes ir sėdi išsišiepus biggrin.gif
---
aš tai turėjau dar kartą pasižiūrėt kur ten tos venos, nes iš pradžių dėmesio kažkaip neatkreipiau, tik po to kai tu pasakei :lol Bet kai įsižiūrėjau, tai joa, nekaip atrodo unsure.gif
---
aga unsure.gif lotuliukas.gif Ne kerėploms tokie šou doh.gif Mes galim tik į Voice'ą :lol
---
bet kaip gaila.. Nu tookia graži ta daina wub.gif
---
sakai? unsure.gif nu gal reik paklausyt patarimo, nes dar galvą nusisuksiu su savo dabartiniu kerėpliškumu :oh : D
---
Tas tai taip.. Vien noro neužtenka : ) Va, komentatorius sakė, kad per olimpines ir Pau gal paskutiniam kartui sugrįš į rinktinę bigsmile.gif O jam tai irgi metų apie 40.
Bet va, šį kartą nugesino ispanai Scola. Kažkaip nesisekė visai jam. Galvojau, kad lygesnės rungtynės gausis : ) Na, bet Argentinai ir antra vieta, manau, labai gera : )
---
aš visaip bandžiau iššifruot ar ten optinė, ar aptinus lotuliukas.gif O kad apatinė girnapusė yra visai pamiršau : D
---
tai va, daryk išvadas - gal jau metas tau keliaut vėl į Ukrainą bigsmile.gif : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 09 15, 18:05)
Plem koks Ricky Rubio šaunuolis!  Net tokiu sunkiu laikotarpiu neatsisakė runktinėj žaist... ir dar kaip gerai sužaidė...

Aha, tikrai.. Dar ir koks šanuolis wub.gif Nusipelnė to geriausio titulo.
Atsakyti
Labukas smile.gif
Eik tu sau kaip sunku pirmą dieną dirbt po atostogų biggrin.gif visai atpratau biggrin.gif dar tokį šoką apturėjau, priėmę buvo tokią fainą mergaitę ir ją atleido! Tiesiog šiaip sau - pasakė rinktis arba darbas, arba mokslai! blink.gif iki šiol nuo šoko neatsigaunu.. o tokia šaunuolė, taip greit viską pramokus buvo..
o užtai pas mane į teamą labai fainas berniukas atėjo, bijau kad nepabėgtų biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 15, 19:00)
Nu bet tie titrai, tai irgi taip greit lekia, kad sunku net suskaityt ką ten rašo: Tikrai geriau būtų tiesiog palikę rusų kalbą
——
O tavęs neišgąsdino tai, kad jis sakė, jog bendradarbiauja su tuo dizaineriu, kuris jį pakvietė į madų šou? : Kažkaip įtariu, kad gali sulaukt stiliaus staigmenų
---
aha, labai geras požiūris: Tas 'vsio' tai tokia juokinga intonacija nuskambėjo
---
Bet tikrai kažkaip net atsipalaiduoji bežiūrint tas mielas fotkes ir sėdi išsišiepus
---
aga Ne kerėploms tokie šou: Mes galim tik į Voice'ą
---
bet kaip gaila.. Nu tookia graži ta daina:
---
sakai?: nu gal reik paklausyt patarimo, nes dar galvą nusisuksiu su savo dabartiniu kerėpliškumu
---
komentatorius sakė, kad per olimpines ir Pau gal paskutiniam kartui sugrįš į rinktinę: O jam tai irgi metų apie 40.
——-
Bet va, šį kartą nugesino ispanai Scola. Kažkaip nesisekė visai jam. Galvojau, kad lygesnės rungtynės gausis Na, bet Argentinai ir antra vieta, manau, labai gera
---
aš visaip bandžiau iššifruot ar ten optinė, ar aptinus O kad apatinė girnapusė yra visai pamiršau
---
tai va, daryk išvadas - gal jau metas tau keliaut vėl į Ukrainą
——
Aha, tikrai.. Dar ir koks šanuolis: Nusipelnė to geriausio titulo.

Tai jei ne viena mergaitė iš to mūsų grupso, tų titrų net nebūtų biggrin.gif sėdėjo vertė, nes yra panų nesuprantančių ukrainietiškai smile.gif
——-
Nu kol nepasakei, aš kažkaio net nesumečiau, kad išsigąst tikrai verta unsure.gif lotuliukas.gif aš jau nebesistebėčiau su juo niekuo biggrin.gif ta prasme kiekvienąkart kažkoks siurprizas biggrin.gif
———
Man rodos tas vsio toks ir būna po shopingo laugh.gif lotuliukas.gif jau seniau sakė, kad nekenčia parduotuvių.. nors vatvnežinau, ar labai reiktų tuo girtis kaip ne kaip scenos žmogus biggrin.gif ne offiso koks darbuotojas...
———
Tikrai taip. Net akys atsigauna..
———
Ne, nu looool biggrin.gif o sakai Voice be nuotykių apsieitumę lotuliukas.gif
———
Ai o koks skirtumas, kai vis tiek tų koncertų nėr : D
——-
Nu, po to teks gaisrininkams iškėlinėt tave kaip katiną :lol :
———
Eik jau gal mažiau.. aš tai buvau šoke kad Marcui tik 34.. nu man toks pagyvenęs dėdė atrodo biggrin.gif dar už Scola vyresnis atrodo..
o beje ne į temą, bet pastebėjai kokios gražios Rickio akys??? wub.gif
——-
Kad ir šiaip nu jiem žiauriai nekrito.. vienintelis Deckas ten mėtė ...
———
Looool, nu kažkaip labai čia giliai bandei kapstyt...
———
Loool, tai kad matai Moldovoj gi sakė būna.. kapeliūšą iš ten atsitempė biggrin.gif bet tai jau Ukrainoj tiek tūpėjo, ką jis ten vėl Moldovoj pamiršęs? Jau ryškiai mergą kažkokią matyt susiradęs lotuliukas.gif nors nežinau, kas ten su juo ištvertų...
——-
Aha, tikrai nusipelno : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 rugsėjo 2019 - 18:20
Labukas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 16, 20:19)
Eik tu sau kaip sunku pirmą dieną dirbt po atostogų  visai atpratau
----
dar tokį šoką apturėjau, priėmę buvo tokią fainą mergaitę ir ją atleido! Tiesiog šiaip sau - pasakė rinktis arba darbas, arba mokslai!  iki šiol nuo šoko neatsigaunu.. o tokia šaunuolė, taip greit viską pramokus buvo..
---
o užtai pas mane į teamą labai fainas berniukas atėjo, bijau kad nepabėgtų
---
Tai jei ne viena mergaitė iš to mūsų grupso, tų titrų net nebūtų  sėdėjo vertė, nes yra panų nesuprantančių ukrainietiškai
——-
Man rodos tas vsio toks ir būna po shopingo   jau seniau sakė, kad nekenčia parduotuvių.. nors vatvnežinau, ar labai reiktų tuo girtis kaip ne kaip scenos žmogus  ne offiso koks darbuotojas...
———
Ne, nu looool  o sakai Voice be nuotykių apsieitumę 
———
Ai o koks skirtumas, kai vis tiek tų koncertų nėr : D
——-
Nu, po to teks gaisrininkams iškėlinėt tave kaip katiną :lol :
———
Eik jau gal mažiau.. aš tai buvau šoke kad Marcui tik 34.. nu man toks pagyvenęs dėdė atrodo  dar už Scola vyresnis atrodo..
---
o beje ne į temą, bet pastebėjai kokios gražios Rickio akys???
——-
Loool, tai kad matai Moldovoj gi sakė būna.. kapeliūšą iš ten atsitempė  bet tai jau Ukrainoj tiek tūpėjo, ką jis ten vėl Moldovoj pamiršęs? Jau ryškiai mergą kažkokią matyt susiradęs nors nežinau, kas ten su juo ištvertų... 

aha, kol paskui įsivažiuoji :oh
---
blink.gif oho.. O juk kalba, kad visur taip trūksta darbuotojų :hm Tai gal ji vėluodavo į darbą ar kažkas pan.? Kažkaip tikrai keista, kad dėl tokio dalyko atleistų blink.gif Arba gal ką nors prisidirbo per tą laiką kol nebuvai? : D
---
: D O kodėl turėtų pabėgt? Nu gal nesi labai didelė ragana lotuliukas.gif (nooors... ką aš čia, taigi kaip žinom, iš tiesų ragana :oh :lol ) Ar sakai, kad jam kaip tai mergaitei gali baigtis? unsure.gif
---
aaa.. galvojau, kad čia tie titrai jau uždėti per kažkokią laidą buvo smile.gif Jei dėliojo pati, tai tikrai kad šaunuolė :super Jei ne titrai, aš irgi būčiau nieko nesupratus biggrin.gif
---
aha, tie visi dainininkai ir aktoriai, tai jaučiu, dažnai turi ir reklamuot visokius rūbus ir aksesuarus biggrin.gif
---
:lol Nu čia niekad negali žinot unsure.gif lotuliukas.gif Bet su kablais ten neprivaloma, tai gal viskas normaliai būtų laugh.gif
--
ai, nu kaip ir logiška : D Nei koncertų, nei klipo :lol
---
Aha, kažkaip vyresnis Marco atrodo nei yra. O, atrodo, nei ta barzda nebuvo didelė, kad susendintų :hm
O Pau, tai va, pažiūrėjau - jam 39 metai : )
---
Iš anksčiau atsimenu biggrin.gif Šį kartą, tai ta barzda man ramybės nedavė, tai į akis net nežiūrėjau jaučiu doh.gif : D Vis galvojau, kodėl jis jos nepasitrumpina : D Kažkaip anksčiau geriau atrodė ta jo barzda.
---
:loool Man tai keisčiausiai, kad fanai jo niekaip nesuseka ir jokių fotkių nenutekina biggrin.gif Reiškia moka gerai pasislėpt : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 rugsėjo 2019 - 19:15
QUOTE(tuktuk @ 2019 09 16, 19:14)
aha, kol paskui įsivažiuoji
---
.. O juk kalba, kad visur taip trūksta darbuotojų  Tai gal ji vėluodavo į darbą ar kažkas pan.? Kažkaip tikrai keista, kad dėl tokio dalyko atleistų: Arba gal ką nors prisidirbo per tą laiką kol nebuvai?
---
O kodėl turėtų pabėgt? Nu gal nesi labai didelė ragana: (nooors... ką aš čia, taigi kaip žinom, iš tiesų ragana Ar sakai, kad jam kaip tai mergaitei gali baigtis? ::
---
aaa.. galvojau, kad čia tie titrai jau uždėti per kažkokią laidą buvo Jei dėliojo pati, tai tikrai kad šaunuolė  Jei ne titrai, aš irgi būčiau nieko nesupratus :
---
aha, tie visi dainininkai ir aktoriai, tai jaučiu, dažnai turi ir reklamuot visokius rūbus ir aksesuarus
---
Nu čia niekad negali žinot: su kablais ten neprivaloma, tai gal viskas normaliai būtų :
--
ai, nu kaip ir logiška Nei koncertų, nei klipo
---
Aha, kažkaip vyresnis Marco atrodo nei yra. O, atrodo, nei ta barzda nebuvo didelė, kad susendintų
O Pau, tai va, pažiūrėjau - jam 39 metai : )
---
Iš anksčiau atsimenu Šį kartą, tai ta barzda man ramybės nedavė, tai į akis net nežiūrėjau jaučiu  Vis galvojau, kodėl jis jos nepasitrumpina Kažkaip anksčiau geriau atrodė ta jo barzda.
---
Man tai keisčiausiai, kad fanai jo niekaip nesuseka ir jokių fotkių nenutekina Reiškia moka gerai pasislėpt

Jo, dar kai tokia diena.. “too much s*it for one day”..
——-
Nei vėluodavo, nei prisidirbo - labai pareigingas žmogus. O čia grynai pasakė rinktis mokslus arba darbą doh.gif ir šiaip kaip žmogus labai faina...
———
Ne nu ... doh.gif biggrin.gif ragana, ne ragana, bet saviškių neskriaudžiu biggrin.gif taip kad kaip mergaitei neatsitiks tikrai, bet jis toks šustras, labai greit viską pagauna, tai tokie greit arba pabėga, arba juos atima iš manęs ir paaukština biggrin.gif gaila būtų, tikrai fainas berniukas.. nu aš kaip darbuotojas turiu omeny biggrin.gif
——-
Nee, laidoj atvirkščiai gi į UKR verčia.. tik kitur uždeda tik titrus, pvz toj apie keliones laidoj, kur pasakojau.. nu bet iš Dančiko gi reikia pilna programa išsityčiot doh.gif biggrin.gif
——-
Nu šitas tai tikrai nieko nereklamuoja... biggrin.gif nors va galėtų aišku... hmm.. kokius Hario Poterio filmus laugh.gif
———
Iš kur tu ištraukei nesuprantu, kad man būtini kablai, kad nusiversčiau lotuliukas.gif tu mane nuvertini.. biggrin.gif
———
Oi neskaudink jau su klipu.. biggrin.gif nu sakė ooočen skoro biggrin.gif
———
Geeras.. įsivaizdavau, kad tarp jų 2 metų skirtumas blink.gif
———
Looool.. jo, gi žinau, kad jei jau yra barzdelė, nieko aplink daugiau nematai lotuliukas.gif o jei rimtai, tai man visai nekliuvo.. kažkaip mielas vis tiek man jis toks.. visai būčiau sirgus už Ispanija gal, jei ne Rudis - nekenčiu aš jo doh.gif
———
Arba tiesiog nėra ką nutekint..nes mažai tikėtina - fanai dar fanai, bet jau paparaciai tikrai kažką būtų užfiksavę..
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 09 17, 01:28)
Nei vėluodavo, nei prisidirbo - labai pareigingas žmogus. O čia grynai pasakė rinktis mokslus arba darbą ir šiaip kaip žmogus labai faina...
———
taip kad kaip mergaitei neatsitiks tikrai, bet jis toks šustras, labai greit viską pagauna, tai tokie greit arba pabėga, arba juos atima iš manęs ir paaukština  gaila būtų,
---
tikrai  fainas berniukas.. nu aš kaip darbuotojas turiu omeny
——-
Nee, laidoj atvirkščiai gi į UKR verčia.. tik kitur uždeda tik titrus, pvz toj apie keliones laidoj, kur pasakojau.. nu bet iš Dančiko gi reikia pilna programa išsityčiot
——-
Nu šitas tai tikrai nieko nereklamuoja...  nors va galėtų aišku... hmm.. kokius Hario Poterio filmus
———
Iš kur tu ištraukei nesuprantu, kad man būtini kablai, kad nusiversčiau  tu mane nuvertini.. 
———
Oi neskaudink jau su klipu..  nu sakė ooočen skoro 
———
Looool.. jo, gi žinau, kad jei jau yra barzdelė, nieko aplink daugiau nematai  o jei rimtai, tai man visai nekliuvo.. kažkaip mielas vis tiek man jis toks..
----
visai būčiau sirgus už Ispanija gal, jei ne Rudis - nekenčiu aš jo
———
Arba tiesiog nėra ką nutekint..nes mažai tikėtina - fanai dar fanai, bet jau paparaciai tikrai kažką būtų užfiksavę..

Jei ir kaip žmogus faina, tai iš vis gaila, kai taip nutinka. Bet tai kaip keista, kai dėl tokio dalyko atleidžia unsure.gif O tai kaip kiti, kurie besimokydami dirba? Gal čia dabar jau visiems klius unsure.gif
---
nuskambėjo kaip apie kokius atimamus vaikus lotuliukas.gif
---
laugh.gif
---
nu jo, aš dar pagalvojau, kad kažkaip čia nelogiška - maždaug uždeda ukrainietiškus balsus ant ant jų balsų, o paskui dar titrus rusiškus doh.gif lotuliukas.gif
Šiaip tikrai labai erzina, kai grynai ant balso uždeda kitą balsą ir originalo net nebesigirdi :oh Tada įgarsintojas bando net intonacijas atkartot. Nu taip kvailai skamba :oh Čia kartais būna ir per filmus taip padaro. Man turi girdėtis, kad ir nežymus, bet vistiek originalo balsas sus visom intonacijom.
---
loool :oh Nu arba Drakulos kokį naują leidimą :lol
---
looool lotuliukas.gif kažkaip nepagalvojau apie tai :lol
---
ai jo.. nu pas jį tas 'skoro' gal kaip iš kokios kitos dimensijos :lol
---
lotuliukas.gif :oh Nu šiaip į jo barzdą ne dėl šlykštumo atkreipiau dėmesį - pas jį dar ant ribos tas ilgis, bet kažkaip į šonus labai plati man ji pasirodė, tai nuo tų šonų taip ir norėjosi nutrumpint laugh.gif Visumoj tai jam barzda tinka, nes nebe toks baby face'as atrodo : D
---
biggrin.gif Aha, visi Žalgirio fanai su tavim sutiktų lotuliukas.gif Aš vis prisimenu tas žymiąsias Žalgirio ir Real'o rungtynes, kur Rudis negražiai pasižymėjo kelis kartus doh.gif
---
nu jo, paparacių čia labiau darbas biggrin.gif
Tai tiek atbuvo Ukrainoj, gal galvoja reikia ir Moldovoj kažkiek pabūt smile.gif Nes jeigu vėl Voice dalyvaus, tai vėl Ukrainoj apsigyvens biggrin.gif
Atsakyti