QUOTE(tuktuk @ 2019 09 23, 11:42)
Labukas

Papildyta:
Ale ot neseniai pasigyriau draugei, kad mūsų teame niekas neserga stebėtinai keistai. Tai šiandien pusė (!) komandos neatėjo

QUOTE(tuktuk @ 2019 09 22, 21:16)
looool bet tai tegul džiaugiasi, kad ta misė atbula ranka nemostelėjo refleksui suveikus:
---
mohikanai Nu bet va jei sakai paskutiniai, tai gal kaip tik reikia juos saugot, kad neišnyktų
---
nu bet jeigu jie ir sutiko abu dalyvaut, tai per tokius klausimus tuoj ir atsisakys
---
bet per tą laidą tai tuo momentu tikrai neatrodė, kad vaidintų.: Kad ten toks vaizdas buvo, jog Tina tuoj apsiverks iš nervų O Katia tai irgi vos ne verkė (ar net ir apsiverkė, nebepamenu).
Nebent tu dabar kažką naujo išskaitei tuose chat'uose, kur fanai kalba?
---
looool Gal pasitelk savo galias, gal pavyks išburt ką nors, nes kitaip, matyt, nėra ko tikėtis
---
Aha, tie didžiuliai man irgi nerealūs:
https://i.pinimg.com...a10e9e51712.jpg
----
Aš tai kai kurių veislių bijau Ypač tų kovinių arba kurių šeimininkai durni
---
mohikanai Nu bet va jei sakai paskutiniai, tai gal kaip tik reikia juos saugot, kad neišnyktų
---
nu bet jeigu jie ir sutiko abu dalyvaut, tai per tokius klausimus tuoj ir atsisakys
---
bet per tą laidą tai tuo momentu tikrai neatrodė, kad vaidintų.: Kad ten toks vaizdas buvo, jog Tina tuoj apsiverks iš nervų O Katia tai irgi vos ne verkė (ar net ir apsiverkė, nebepamenu).
Nebent tu dabar kažką naujo išskaitei tuose chat'uose, kur fanai kalba?
---
looool Gal pasitelk savo galias, gal pavyks išburt ką nors, nes kitaip, matyt, nėra ko tikėtis
---
Aha, tie didžiuliai man irgi nerealūs:
https://i.pinimg.com...a10e9e51712.jpg
----
Aš tai kai kurių veislių bijau Ypač tų kovinių arba kurių šeimininkai durni
Matyt repetavo prieš tai, nes kitaip tai tikrai būtų iš alkūnės kur tarp šonkaulių gavęs

Neee, šitie neišnyks, kol patys už savo barzdos neužklius beeidami...

Tikiuos, kad atsisakys...

Sakai? ... nu gal ir nesuvaidinta, bet.. ką žinau..bet tai still nu viskas jau seniai pravažiuota, kam vėl tuos durnus klausimus uždavinėt tai vienam, tai kitam

juokauji gal, kur aš su savo galiom prieš jo

-
Jooo, va šitie nerealūs

Va, va..

Bet tai pleeeem Danka, pasirodo, kad skėlė per koncą 6dieninį...