labas

oi koks man surprise šiandien buvo - atsikėliu, ir žiūriu, gi kad Slavkos klipas naujas ir daina

visiškai taip netikėtai.. aš taigi jau pripratus žinai, kad prieš naują klipą yra žadama 3 mėnesius, ir dar po to jis kuriamas 3 mėnesius
QUOTE(tuktuk @ 2019 10 06, 15:18)
eina sau, ir vėl?O smarkiai?
-----
Aš tai žinok irgi va, visą savaitę prasirgau, lovoj su temperatūra pragulėjau Tai tik dabar jau normaliau jaučiuosi. Bet tai toks šlykštus virusas - temperatūra 38,5 buvo, bet savijauta kaip virš 39 Galvą žiauriai skaudėjo ir sloga tokia, kad nežinau kiek pripūčiau nosinių Bet turbūt ne gripas buvo, nes temperatūra būtų gerokai aukštesnė
----
Ir vėl reik padėkot žmonėms, kurie proto nelabai turi ir eina į teatrą kosėdami ir skleisdami bacilas Kaip tyčia už manęs moteriškė kosėdama atsisėdo ir prakosėjo visą spektaklį. Tai jai reiktų "ačiū" pasakyt, kad užkrėtė Nu bet kaip taip neturėt atsakomybės, tai nesuvokiu...
----
o kas čia per stilius, aš tokio net ir negirdėjus
---
looool aha, nu grynai tinka labai prie tokios aplinkos: pižaminis Džeimsas bondas
----
kaip fainai: Kaip čia sugalvojai?
O šiaip susirinko pilna grupė? Nes kiek girdėjau, tai labai sunkiai renkasi prancūziškos grupės.
---
Man atrodo prancūzų sudėtingesnė gerokai Vien jau tas tarimas ir skaitymas Aš pradžioj dar bandžiau savarankiškai mokytis, bet pagalvojau, kad be šansų man ten ką nors išmokt
---
Aš pvz pasakau, kad gal visai nesiženysiu, jei nesutiksiu TO žmogaus, nes bet ko man nereikia ir nemanau, kad vestuvės turėtų būti kažkoks gyvenimo tikslas, tai reakcija nepakartojama būna
-----
Man turi sutapt tiek vertybinė sistema, požiūris, ir būtina fizinė trauka (o dažniausiai pasitaiko taip, kad yra arba vienas, arba kitas Nu ir negaliu ilgai tempt šitaip), nes aš ne kokia senųjų laikų kankinė ar vergė.
----
Aišku, aplinkiniai visada geriausiai žino kaip reik gyvent (maždaug - ką tu durna, taigi koooks vyras), ir, kaip suprantu, kankintis (kaip kažkas sakė, nu tai VISI gi taip gyvena
----
Patiko man posakis - TAS žmogus yra ne tas, su kuriuo gali gyventi, bet tas, be kurio negali
nu ne taip, laimei, kaip anąkart, bet pirmas dvi dienas kaip meška miegojau nuo ryto iki vakaro

ir svarbiausia prasimerki, ir akys atgal užsimerkia

o šiaip man irgi žiaaaauriai stipri sloga, neatsimenu, kada tokią turėjau...
------
eik tu sau, vargšė..

tai gal čia toks virusas kaip man buvo vasara.. 38,5 buvo.. tai gerai išsigulėk, kad irgi į kokį bronchitą nepereitų.. o dabar kaip savijauta?
----
nu, teatras tai aišku jo, bet į koncertą pati atsimenu ėjau..

nu o ką daryt, atvažiuoja, kartą į šimtą metų

tai sėdėjau, kaip lapas, su 38

gerai kad sėdimos vietos.. tai ir dabar mane irgi - darbe apkrėtė... svarbiausia pasirgo dieną, ir išėjo atostogaut, nors šefas leido iš namų dirbt tą dieną.. nu vat kokio velnio grūstis sergant..
------
tai čia jo own stilius, iš kur tu girdėsi

buvo periodas, kai prieš solinę karjerą, po O-zone, buvo Crazy Loop, kai Amerikoj gyveno.. aš ir pati nelabai dainų iš tada žinau, nes net krato mane...
nu pvz.. nežinau, šiaip tai net gėda ir rodyt... ir vėl nesuprantu, kaip taip peršokt nuo tokio iki "Domoi"...
https://www.youtube....h?v=MCJ9jorX4_E
tik dabar pamačiau, kaip albumas vadinosi - "The power of shower"

oj, Danai... : D šedzevras...
-----
loooool... pižaminis Bondas
------
ai čia darbe, tai visada susirenka..
net nežinau, kaip sugalvojau, nu tu gi mane žinai - kaip šaus kas į galvą pirmiau, nei protas suveiks

-----
o jooo, tada prasideda, "tai kokio tu čia princo lauki.."

vat daug kam matyt geriau susiženyt su bet kuo, ir po pusmečio išsiskirt.. bet varnelė, kad būtų uždėta..
------
joo, vat būtent... atrodo kartais ir žmogus geras, nu bet tai ką, jei nesiklijuoja niekas..
-----
nu tas visi taip gyvena, tai man toks kažkoks kolchozo, ir aukų sindromas... tegu gyvena kaip nori, o aš gyvensiu kaip aš noriu, o ne visi : D
------

labai taikliai pasakyta..