QUOTE(tuktuk @ 2019 12 10, 12:52)
Labukas
Iš pradžių irgi galvojau gal rotas, bet kad man tik vėmimas buvo ir skrandžio spazmai : Iš tikrųjų, kai niekad nesusidūrus su rotu, tai nelabai ir žinau kokie ten tie simptomai.
---
Nu va, visi jie ten melagiai Taip ir sakiau, kad bus ir Danas, ir Tina Įdomu ką režisieriai šį kartą sugalvos, ar toliau bandys 'jot ant to paties arkliuko', ar ne :Dabar gal Potapas su žmona įvykių centre bus :
---
Dar gal ką įdomaus pasakojo apie filmavimą?
---
Ir kiek girdėjau, tai čia toks didelis verslas, kad eina sau
---
Nu šiaip jo, nedaug tų serijų. Bet dar vis tikiuosi, kad įsivažiuos bent įpusėjus gal
---
nu tikrai
Bet tai visai nieko klipukas Nu, aišku, ne Venesuela ar Indai, bet mielas kažkuo. Ir tos dainos nebuvau girdėjus anksčiau. Fainas valsiukas:
Ir dar kas įdomu, tai kad tas blondinas dainuoja :Neįprastas vaizdelis
Iš pradžių irgi galvojau gal rotas, bet kad man tik vėmimas buvo ir skrandžio spazmai : Iš tikrųjų, kai niekad nesusidūrus su rotu, tai nelabai ir žinau kokie ten tie simptomai.
---
Nu va, visi jie ten melagiai Taip ir sakiau, kad bus ir Danas, ir Tina Įdomu ką režisieriai šį kartą sugalvos, ar toliau bandys 'jot ant to paties arkliuko', ar ne :Dabar gal Potapas su žmona įvykių centre bus :
---
Dar gal ką įdomaus pasakojo apie filmavimą?
---
Ir kiek girdėjau, tai čia toks didelis verslas, kad eina sau
---
Nu šiaip jo, nedaug tų serijų. Bet dar vis tikiuosi, kad įsivažiuos bent įpusėjus gal
---
nu tikrai
Bet tai visai nieko klipukas Nu, aišku, ne Venesuela ar Indai, bet mielas kažkuo. Ir tos dainos nebuvau girdėjus anksčiau. Fainas valsiukas:
Ir dar kas įdomu, tai kad tas blondinas dainuoja :Neįprastas vaizdelis
Nu tai be kraujo tyrimo nelabai šiaip ir atskirsi.. bet jo, gal tai ir ne, nes prie roto temperatūra būna..
Kodėl visi? Tai tik Potapas sakė, kad nebedalyvaus, kiti nesakė šito..
Bet kaip laikas bėga, gi kątik tas golosas buvo, ir vėl... aš net pailsėt nespėjau

Joo, sakė viskas tas pats, vėl istorija tęsias

-
Tai tiek ir pasakojo, kad vėl tą pačią istoriją kabina

beje, D šiandien labai be nuotaikos buvo filmavime, dar kažkoks vedėjas (lyg iš dalyvių jis buvo) Daną sunervino su nevykusiu juokeliu apie jį.. bet vedėjas tas tai toks šlykštukas - karūna galvą spaudžia..

-
Oi net ir neabejoju..
-
Nu pažiūrėk, tada papasakosi, ar verta

-
Aš dar ir nemačiau jo