Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 12 10, 12:52)
Labukas
Iš pradžių irgi galvojau gal rotas, bet kad man tik vėmimas buvo ir skrandžio spazmai : Iš tikrųjų, kai niekad nesusidūrus su rotu, tai nelabai ir žinau kokie ten tie simptomai.
---
Nu va, visi jie ten melagiai Taip ir sakiau, kad bus ir Danas, ir Tina Įdomu ką režisieriai šį kartą sugalvos, ar toliau bandys 'jot ant to paties arkliuko', ar ne :Dabar gal Potapas su žmona įvykių centre bus :
---
Dar gal ką įdomaus pasakojo apie filmavimą?
---
Ir kiek girdėjau, tai čia toks didelis verslas, kad eina sau
---
Nu šiaip jo, nedaug tų serijų. Bet dar vis tikiuosi, kad įsivažiuos bent įpusėjus gal
---
nu tikrai

Bet tai visai nieko klipukas Nu, aišku, ne Venesuela ar Indai, bet mielas kažkuo. Ir tos dainos nebuvau girdėjus anksčiau. Fainas valsiukas:
Ir dar kas įdomu, tai kad tas blondinas dainuoja :Neįprastas vaizdelis

Nu tai be kraujo tyrimo nelabai šiaip ir atskirsi.. bet jo, gal tai ir ne, nes prie roto temperatūra būna..
——
Kodėl visi? Tai tik Potapas sakė, kad nebedalyvaus, kiti nesakė šito..
Bet kaip laikas bėga, gi kątik tas golosas buvo, ir vėl... aš net pailsėt nespėjau biggrin.gif
Joo, sakė viskas tas pats, vėl istorija tęsias doh.gif dar laidoj vienoj paklausė tai yra tarp jūsų romanas, Danas sako “taip, romanas parašytas genijaus ranka” doh.gif lotuliukas.gif
———-
Tai tiek ir pasakojo, kad vėl tą pačią istoriją kabina doh.gif vėl pas Daną niekas beveik neina biggrin.gif daugiausiai pas Monatiką..
beje, D šiandien labai be nuotaikos buvo filmavime, dar kažkoks vedėjas (lyg iš dalyvių jis buvo) Daną sunervino su nevykusiu juokeliu apie jį.. bet vedėjas tas tai toks šlykštukas - karūna galvą spaudžia.. doh.gif
————-
Oi net ir neabejoju..
———-
Nu pažiūrėk, tada papasakosi, ar verta biggrin.gif
——-
Aš dar ir nemačiau jo biggrin.gif
Atsakyti
Blackkiss, matei??? blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kai perskaičiau, net akys ant kaktos iššoko biggrin.gif
https://www.delfi.lt...a.d?id=82998863

Bet tai geeeras biggrin.gif Įsivaizduoji kokia čia bus gera reklama? bigsmile.gif "Černobilis" tikrai nemenką reklamą padarė Lietuvos kino industrijai biggrin.gif
O dėl "Stranger Things" jau gi seniai visas pasaulis pamišęs biggrin.gif
Papildyta:
Labukas smile.gif Net pasisveikint pamiršau doh.gif biggrin.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 12 11, 01:59)
Kodėl visi? Tai tik Potapas sakė, kad nebedalyvaus, kiti nesakė šito..
-----
Bet kaip laikas bėga, gi kątik tas golosas buvo, ir vėl... aš net pailsėt nespėjau biggrin.gif
---
Joo, sakė viskas tas pats, vėl istorija tęsias doh.gif dar laidoj vienoj paklausė tai yra tarp jūsų romanas, Danas sako “taip, romanas parašytas genijaus ranka”
———-
Tai tiek ir pasakojo, kad vėl tą pačią istoriją kabina
---
vėl pas Daną niekas beveik neina biggrin.gif daugiausiai pas Monatiką..
---
beje, D šiandien labai be nuotaikos buvo filmavime, dar kažkoks vedėjas (lyg iš dalyvių jis buvo) Daną sunervino su nevykusiu juokeliu apie jį.. bet vedėjas tas tai toks šlykštukas - karūna galvą spaudžia..
————-
Nu pažiūrėk, tada papasakosi, ar verta
——-
Aš dar ir nemačiau jo biggrin.gif

ai, tai gal jie patys nieko nesakė, o mes tik spėliojom ar dalyvaus, ar ne biggrin.gif
Nežinau kas čia man susisapnavo dėl to nedalyvavimo : D
---
: D nu dar truputį turi laiko atsigaut : D Bet tai joo.. Atrodo tik neseniai tas Balsas buvo.
Kaip suprantu, tik po Naujų pradės rodyt?
---
: D Nu tiesiai šviesiai, ką jau čia slėpt laugh.gif
Bet tai jaučiu dabar jau ir nebebus įdomu kaip kad praeitais metais. Tada dar galvojom, kad ne iki tokio lygio surežisuotos situacijos doh.gif
---
Bet tai jie nepagalvoja, kad nepaeis tas pats jau antrą kartą unsure.gif
---
Ko jie pas tą Monatiką veržiasi, nesuvokiu biggrin.gif
---
O kas ten per juokelis?
Tai vedėjas jau kitas, kaip suprantu?
Kaži Saška dalyvaus antrą kartą, ar ne biggrin.gif
---
ok biggrin.gif
---
ne, nu tu pavarai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gruodžio 2019 - 11:58
Labas! smile.gif

Ne nu... aš neturiu žodžiu... Potapas su Danu susimušė šiandien Voice... blink.gif doh.gif kas jiem pasidarė išvis, Danas kaip nuo lenciūgo nutrūkęs...

QUOTE(tuktuk @ 2019 12 11, 12:09)
Blackkiss, matei??? Kai perskaičiau, net akys ant kaktos iššoko
https://www.delfi.lt...a.d?id=82998863
——-
Bet tai geeeras Įsivaizduoji kokia čia bus gera reklama?: "Černobilis" tikrai nemenką reklamą padarė Lietuvos kino industrijai
O dėl "Stranger Things" jau gi seniai visas pasaulis pamišęs
—
ai, tai gal jie patys nieko nesakė, o mes tik spėliojom ar dalyvaus, ar ne
——-
Nežinau kas čia man susisapnavo dėl to nedalyvavimo
---
nu dar truputį turi laiko atsigaut Bet tai joo.. Atrodo tik neseniai tas Balsas buvo.
Kaip suprantu, tik po Naujų pradės rodyt?
---
Bet tai jie nepagalvoja, kad nepaeis tas pats jau antrą kartą
---
Ko jie pas tą Monatiką veržiasi, nesuvokiu
---
O kas ten per juokelis?
Tai vedėjas jau kitas, kaip suprantu?
——-
Kaži Saška dalyvaus antrą kartą, ar ne

Geras biggrin.gif aa nu nes tas pats HBO smile.gif
——
Bet tuo stranger things jau biškį praėjo susidomėjimas matyt smile.gif žinai kaip būna, su kiekvienu sezonu, vis atkrenta žmonių...
——-
Nu čia aš sakiau tikiuos, mad Danas nedalyvaus.. bet mano norai su jo planais nesutapo biggrin.gif
Ir neveltui, kaip matai, nenorėjau, kad dalyvautų...
——-
Mėnesiu anksčiau nei pernai - nuo sausio vidurio..
——-
Oi paeis.. yra tokia kategorija žmonių, jiem ką pateiki, tą “suvalgo”.. ypač kurie jų visai nežino..
——-
Aš tau sakiau - jis žiauriai ant bangos biggrin.gif jaunimo toks dievukas smile.gif
——-
Nežinau
——-
O žadėjo? biggrin.gif kaži, gal bent pertrauką darys..

Papildyta:
https://www.instagra...id=ezebl8tb9i7v
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 12 12, 00:51)
Ne nu... aš neturiu žodžiu... Potapas su Danu susimušė šiandien Voice...  kas jiem pasidarė išvis, Danas kaip nuo lenciūgo nutrūkęs...
----
Geras biggrin.gif aa nu nes tas pats HBO
——
Bet tuo stranger things jau biškį praėjo susidomėjimas matyt  žinai kaip būna, su kiekvienu sezonu, vis atkrenta žmonių...
——-
Nu čia aš sakiau tikiuos, mad Danas nedalyvaus.. bet mano norai su jo planais nesutapo
Ir neveltui, kaip matai, nenorėjau, kad dalyvautų...
——-
Oi paeis.. yra tokia kategorija žmonių, jiem ką pateiki, tą “suvalgo”.. ypač kurie jų visai nežino..
——-
Aš tau sakiau - jis žiauriai ant bangos  jaunimo toks dievukas
——-
O žadėjo?  kaži, gal bent pertrauką darys..
-----
https://www.instagra...id=ezebl8tb9i7v

Whaaat?? blink.gif biggrin.gif Tikiuosi juokais laugh.gif
O dėl ko? Gal Danas prie žmonos lindo? :lol
---
nea, ne HBO, Netflix čia serialas mirksiukas.gif
---
Nu jo, ta didžioji banga jau gal ir baigėsi(po 1 sezono buvo itin didelis pasaulinis susidomėijmas), bet vistiek kiek paskaitau kokius straipsnius ar komentarus, tai dar ir dabar tas nemažas susidomėjimas išlikęs, tai tikrai didelė reklama bus Lietuvai smile.gif
Bet šiaip pastebėjau, kad visi serialai pradeda eit žemyn po maždaug 3-4 sezonų. Kažkaip dažniausiai kūrėjai nepabaigia laiku biggrin.gif
---
doh.gif : D
---
nors jo, tu teisi. Tie visi "koliažiniai" tai dar ir kaip suvalgys viską doh.gif Ir medžiagos naujiems koliažams turės doh.gif biggrin.gif
---
nu taip, pasakojai, bet man vistiek keista kodėl jis toks jaunimo numylėtinis biggrin.gif Nei ten jo tas muzikinis stilius kažkoks trendinis, nei ką biggrin.gif (Nu čia sprendžiu pagal tai, ką per finalą girdėjau : D )
O gal kad labai toks gerietis atrodo, tai gal dėl to visiems patinka biggrin.gif
---
Nežinau ar žadėjo, bet kai pas mus visi po kelis kartus eina dalyvaut per visus projektus, tai sakau, gal ir ten panašiai :lol
---
blink.gif kas čia dabar : D Kur jie čia yra? biggrin.gif
Bet tai plem kaip man dabar keista į juos žiūrėt, žinant, kad viskas čia surežisuota doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip taikliai čia “Vitia” :
https://begemot.medi...poltory-minuty/
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 12 12, 16:42)
Whaaat?? Tikiuosi juokais
O dėl ko? Gal Danas prie žmonos lindo?
---
nea, ne HBO, Netflix čia serialas :
---
Nu jo, ta didžioji banga jau gal ir baigėsi(po 1 sezono buvo itin didelis pasaulinis susidomėijmas), bet vistiek kiek paskaitau kokius straipsnius ar komentarus, tai dar ir dabar tas nemažas susidomėjimas išlikęs, tai tikrai didelė reklama bus Lietuvai
Bet šiaip pastebėjau, kad visi serialai pradeda eit žemyn po maždaug 3-4 sezonų. Kažkaip dažniausiai kūrėjai nepabaigia laiku
---
nors jo, tu teisi. Tie visi "koliažiniai" tai dar ir kaip suvalgys viską: Ir medžiagos naujiems koliažams turės
---
nu taip, pasakojai, bet man vistiek keista kodėl jis toks jaunimo numylėtinis Nei ten jo tas muzikinis stilius kažkoks trendinis, nei ką Nu čia sprendžiu pagal tai, ką per finalą girdėjau
O gal kad labai toks gerietis atrodo, tai gal dėl to visiems patinka
---
Nežinau ar žadėjo, bet kai pas mus visi po kelis kartus eina dalyvaut per visus projektus, tai sakau, gal ir ten panašiai
---
: kas čia dabar : D Kur jie čia yra?
Bet tai plem kaip man dabar keista į juos žiūrėt, žinant, kad viskas čia surežisuota

Ot... panašu, kad eilinis gandas - kodėl aš vis ant jų pasimaunu biggrin.gif doh.gif nors taip ir pagalvojau, kad negali būt - nu briedas kažkoks.. buvo pernai susipykę, bet gi ne iki tokio lygio daeit doh.gif
———
Nu va ir man atrodo Netflix, o straipsny rašė HBO biggrin.gif
———
Deja, bet taip.. tai jei 4 ištempia neišsisėmę čia dar labai gerai biggrin.gif
———
Lool.. Tai koliažiniams nereik ir medžiagos, galvas fotkėse tik primontuoji i vsio biggrin.gif bet žinok net ir koliažiniams biškį akys prasimerkė... gal vėl į marazmą grįš per Voice biggrin.gif
——-
Neįsivaizduoju biggrin.gif aš bandžiau ji koncą žiūrėt, kai rodė po tų visų liaupsių.. nu galvoju, jei visi tokie sužavėti, gal ir man tas prašvitimas ateis lotuliukas.gif
——-
Iš vaikų tai tikrai žinau kelis kurie į suagusių varė biggrin.gif o suagusių antrą karta.. nu irgi keli buvo.. žiūrėsim biggrin.gif
———-
Tai voice gi biggrin.gif bet plem... kai žinai, net ir matosi iš tikro biggrin.gif Danas taip dirbtinai suskėlė.. tas dovanėles jiem davė projekte.. ne jie patys organizavos.. šiaip turiu pasakyt įdomiau buvo, kai nieko nežinojau biggrin.gif

_______
Šiandien žiūrėjau voice, ir į galą prisnūdau.. atsibundu - Seriožka kitoj laidoj laugh.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 12 13, 09:38)

oho, nu drąsiai jis čia..Ir labai teisingai. Šaunuolis tikrai smile.gif Kaži kaip jam po to klostėsi, nes čia rašo, kad prieš metus tas video įdėtas.

QUOTE(blackkiss @ 2019 12 14, 01:21)
Ot... panašu, kad eilinis gandas - kodėl aš vis ant jų pasimaunu nors taip ir pagalvojau, kad negali būt - nu briedas kažkoks.. buvo pernai susipykę, bet gi ne iki tokio lygio daeit doh.gif
———
Nu va ir man atrodo Netflix, o straipsny rašė HBO biggrin.gif
———
Lool.. Tai koliažiniams nereik ir medžiagos, galvas fotkėse tik primontuoji i vsio
---
bet žinok net ir koliažiniams biškį akys prasimerkė... gal vėl į marazmą grįš per Voice
——-
Neįsivaizduoju aš bandžiau ji koncą žiūrėt, kai rodė po tų visų liaupsių.. nu galvoju, jei visi tokie sužavėti, gal ir man tas prašvitimas ateis
——-
Tai voice gi biggrin.gif
---
bet plem... kai žinai, net ir matosi iš tikro biggrin.gif Danas taip dirbtinai suskėlė.. tas dovanėles jiem davė projekte.. ne jie patys organizavos..
---
šiaip turiu pasakyt įdomiau buvo, kai nieko nežinojau biggrin.gif
_______
Šiandien žiūrėjau voice, ir į galą prisnūdau.. atsibundu - Seriožka kitoj laidoj

: D nu bet nesuvokiama - kaam skleist tokius pievinius pletkus doh.gif unsure.gif Nu bet gerai, kad pletkas biggrin.gif
---
Tam kur įmetus buvau, tai nerašė, kad HBO smile.gif Gal tu paprasčiausiai praleidai, kad Černobilį tem minėjo kaip HBO serialą, o prie ST tai Netflix parašyta. Nu arba pataisė (kas irgi nestebintų su tokio lygio žurnalistika biggrin.gif )
---
lool doh.gif
---
man atrodo, tu per daug optimistiška kas liečia koliažinius laugh.gif Aš įtariu, kad grįš jų marazmai : D Nu jei jau pradėjo kažkokius pletkus skleist apie muštynes, tai iš jų jau matyt visko galima tikėtis :oh
---
bet, kaip suprantu, neatėjo lotuliukas.gif
---
Bet tai už kokio čia jie didelio stalo sėdi kaip per kokį balių :lol Kažkoks ne voice'iškas formatas man čia pasirodė : D
---
tai faktas biggrin.gif
---
aha.. biggrin.gif
O kokios naujos info neišlenda apie jų esamas/spėjamas antras puses? Taip ir nepaaiškėja niekas iki galo kas ten su kuo draugauja ar nedraugauja?
---
looool doh.gif lotuliukas.gif nu tas tai tikrai žino kur išlįst lotuliukas.gif :super
Papildyta:
ai, beje, kokią fainą BBC dokumentiką rodo šeštadieniais nuo 12 val per Lrt wub.gif Apie amerikiečių porą, kurie gelbėja šimpanziukus Liberijoje. Nu tooookie grožiai man tie šimpanziukai wub.gif Rodė 3 dalis, tai gal jau šiandien paskutinė g.gif

Ir dar atkreipiau dėmesį, kad per Lrt labai gražios užsklandos padarytos - rodo kaip sninga, tvarte įsižiebia lemputės ir koks nors gyvuliukas stovi - asiliukas, ožiukas, lama ir taip kaskart vis naujas bigsmile.gif biggrin.gif Nu labai fainai wub.gif
Atsakyti
Su šv. Kalėdom!! smile.gif daug meilės, laimės bei visada artimų žmonių šalia! wub.gif 4u.gif santa2.gif santa2.gif 000552.gif newyear.gif
Papildyta:
Labuks smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 12 14, 17:47)
Labukas
oho, nu drąsiai jis čia..Ir labai teisingai. Šaunuolis tikrai Kaži kaip jam po to klostėsi, nes čia rašo, kad prieš metus tas video įdėtas.
---
Tam kur įmetus buvau, tai nerašė, kad HBO Gal tu paprasčiausiai praleidai, kad Černobilį tem minėjo kaip HBO serialą, o prie ST tai Netflix parašyta. Nu arba pataisė (kas irgi nestebintų su tokio lygio žurnalistika
---
man atrodo, tu per daug optimistiška kas liečia koliažinius: Aš įtariu, kad grįš jų marazmai Nu jei jau pradėjo kažkokius pletkus skleist apie muštynes, tai iš jų jau matyt visko galima tikėtis
---
bet, kaip suprantu, neatėjo
---
Bet tai už kokio čia jie didelio stalo sėdi kaip per kokį balių  Kažkoks ne voice'iškas formatas man čia pasirodė
---
aha..
O kokios naujos info neišlenda apie jų esamas/spėjamas antras puses? Taip ir nepaaiškėja niekas iki galo kas ten su kuo draugauja ar nedraugauja?
---
ai, beje, kokią fainą BBC dokumentiką rodo šeštadieniais nuo 12 val per Lrt : Apie amerikiečių porą, kurie gelbėja šimpanziukus Liberijoje. Nu tooookie grožiai man tie šimpanziukai: Rodė 3 dalis, tai gal jau šiandien paskutinė
——
Ir dar atkreipiau dėmesį, kad per Lrt labai gražios užsklandos padarytos - rodo kaip sninga, tvarte įsižiebia lemputės ir koks nors gyvuliukas stovi - asiliukas, ožiukas, lama ir taip kaskart vis naujas Nu labai fainai

Nežinau, bet kaip matai, dar filmuojas biggrin.gif
———
Nepraleidau, dar būtent ir nusistebėjau perskaičius, kad wtf, lyg ir tikrai ne HBO gi rašė, kai žiūrėjau serialą ... gal ir pataisė biggrin.gif
——
Bet matai jau next levelį pasiekė biggrin.gif
——-
Iškenčiau lygiai 1.5 dainos biggrin.gif
——
Gal čia pati pradžia projekto taip prasidės, galvoju.. hmm.gif
——-
Kad nelabai ir domiuosi, žinok biggrin.gif
———
Šaunuoliai wub.gif o nuo ko juos gelbėja? unsure.gif
——-
Ane? wub.gif kažkaip nelabai žiūrėjau lrt pask metu smile.gif bet, beje, atkreipiau dėmesį, kad šiemet lt kalėdinės reklamos sufainėjo labai smile.gif tik šnekėjom, atsimeni, kad lievos biggrin.gif eurovaistinės labai faina, kur be mamos puošdami namus juo sugriauna beveik biggrin.gif maxės faina, dar su idėja tokia.. wub.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, Blackkiss! Ir tave su šv. Kalėdom! Tegul artėjantys Naujieji būna sveiki ir laimingi 4u.gif newyear.gif 000054.gif santa2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 12 26, 12:05)
Nežinau, bet kaip matai, dar filmuojas
———
Bet matai jau next levelį pasiekė
——-
Iškenčiau lygiai 1.5 dainos
——
Gal čia pati pradžia projekto taip prasidės, galvoju..
——-
Šaunuoliai  o nuo ko juos gelbėja? 
——-
bet, beje, atkreipiau dėmesį, kad šiemet lt kalėdinės reklamos sufainėjo labai  tik šnekėjom, atsimeni, kad lievos  eurovaistinės labai faina, kur be mamos puošdami namus juo sugriauna beveik  maxės faina, dar su idėja tokia..

Nepapuolė gal kažkaip į akiratį : D
Ai, beje, pažiūrėjau tą naują sezoną. Tai net nesupratau, kad 13 serija buvo paskutinė :oh : : D Žinok taip ir neįsivažiavo ten niekas doh.gif Labai gaila, kad šitaip prastai jie šį kartą... unsure.gif Nesuvokiu kaip nuo tokio gero serialo atsidūrė tokiame taške doh.gif Viena serija gal normalesnė ir tebuvo. Jau tas 'Viešbutis' daug įdomesnis buvo nors irgi sakiau, kad su 'Virtuve' nėr ko lygint doh.gif Gal kūrėjai pasikeitę ar kas g.gif
Jaučiu numušiu aš tau ūpą žiūrėt, tai gal geriau nieko nebesakysiu :oh biggrin.gif
---
nu taip, kai galvoji, kad niekuo daugiau nebenustebins, tai ima ir padaro tai doh.gif
---
biggrin.gif
---
nu gal unsure.gif
Ai, beje, ir Lt balsas kažkada prasidės, bet kai pamačiau komisiją, tai atšoko noras ir žiūrėt :oh : : D
---
Nuo brakonierių.. Šaudo tas vargšes šimpanzes, tada mažiukai šimpanziukai lieka vieni verysad.gif
Arba pasigauna žmonės kokį mažylį ir pardavinėja kitiems :oh
Išgelbėjo ta amerikiečių pora vieną ir suaugusią šimpanzę. Rado prie grandinės prirakintą ir girdytą džinu doh.gif Ten tuose kraštuose šimpanzės laikomos kaip delikatesas, turtingieji labai didelius pinigus moka, dėl to ir vyksta tas brakonieriavimas... verysad.gif
O tie šimpanziukai tai grynai kaip maži vaikai - kartoja viską ką žmonės daro. Arba ateina ir apsikabina smile.gif Tokie jie mieli wub.gif

Dar prisiminiau, kad anksčiau apie meškiukus rodė irgi iš BBC dokumentikos fondo. Tai ten rusų šeima Sibire gelbėja meškiukus likusius be motinų. Irgi brakonieriai iššaudę jas..

Augina juos nuo visai mažyčių, paskui seka reabilitacija kelių etapų, mokina medžiot, plaukiot, kol galiausiai išleidžia į laukinę gamtą.
Kažkaip labai faina žinot, kad tokių pasišventusių gerų žmonių yra wub.gif
---
aha, aš irgi tą patį pagalvojau, kad tik pašnekėjom, jog nefainos ir pagerėjo : )
Ta maxės tai iš vis labai faina wub.gif Kaskart ją žiūrint graudina : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 gruodžio 2019 - 17:09
Labas! Su Naujais!! smile.gif sveikų, laimingų ir sėkmingų! smile.gif 4u.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 12 26, 17:08)
Ai, beje, pažiūrėjau tą naują sezoną. Tai net nesupratau, kad 13 serija buvo paskutinė
——
Viena serija gal normalesnė ir tebuvo. Jau tas 'Viešbutis' daug įdomesnis buvo nors irgi sakiau, kad su 'Virtuve' nėr ko lygint Gal kūrėjai pasikeitę ar kas
Jaučiu numušiu aš tau ūpą žiūrėt, tai gal geriau nieko nebesakysiu
---
nu gal :
Ai, beje, ir Lt balsas kažkada prasidės, bet kai pamačiau komisiją, tai atšoko noras ir žiūrėt
---
Nuo brakonierių.. Šaudo tas vargšes šimpanzes, tada mažiukai šimpanziukai lieka vieni
Arba pasigauna žmonės kokį mažylį ir pardavinėja kitiems

Tai taip ir tikėjaus, kad nieko gero nebus.. jau retai kada per vidurį įsivažiuoja, dažniausiai atvirkščiai..
——-
Nu čia kai žinai, reitingai aukšti, pinigėlių norisi, fanai reikalauja, o išsisėmę su idėjom.. tai vat š ir gaunas.. taip sakant, svarbu žinot kada sustot laiku..
O ūpo labai ir nebuvo kažkaip biggrin.gif
———
Oi ne, ne, jau LT voice tai ne mano nervam biggrin.gif šiaip užkniso, jau džiaugiuos, kad baigės.. nooors va labai džiaugiaus, pagaliau laimėjo tas, už ką sirgau visą projektą.. nu tooooks balsas wub.gif
——-
Šlykštynės tie brakonieriai, negaliu, pyktis ima... sodintų iki gyvos galvos, biškį galvot gal pradėtų..
Atsakyti
Ir vėl nieko gero...

https://www.lrt.lt/n...rankos-dalyviai

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 01 03, 19:39)
Labas! Su Naujais!! smile.gif sveikų, laimingų ir sėkmingų!
----
Nu čia kai žinai, reitingai aukšti, pinigėlių norisi, fanai reikalauja, o išsisėmę su idėjom.. tai vat š ir gaunas.. taip sakant, svarbu žinot kada sustot laiku..
———
šiaip užkniso, jau džiaugiuos, kad baigės.. nooors va labai džiaugiaus, pagaliau laimėjo tas, už ką sirgau visą projektą.. nu tooooks balsas wub.gif
——-
Šlykštynės tie brakonieriai, negaliu, pyktis ima... sodintų iki gyvos galvos, biškį galvot gal pradėtų..

Labas! Su Naujais!!! Sveikų, smagių ir įdomių 4u.gif
---
va va.. Godumas visada ir visur pakiša koją doh.gif Bet svarbiausia, kad užbaigė taip, tarsi vėl planuotų pratęsimą biggrin.gif Nežinau ką jie sau galvoja, jei ir toliau tokie scenarijai bus doh.gif
---
pala, čia apie kurį dabar tu Voice? Praeitų metų Ukrainos ar kokį kitą? smile.gif
---
būtent.. Bet toli ten visiems iki suvokimo, kad kažką bloga daro..

QUOTE(blackkiss @ 2020 01 04, 01:45)

nu jo doh.gif biggrin.gif Bet tai žiūrėk, Pilvelytė vėl į kovą stos lotuliukas.gif Kaip jai nenusibosta biggrin.gif Abejoju, kad ją išrinks biggrin.gif
O Kašpirovskiai va nedalyvauja šįmet.. Kažkaip tikėjausi, kad dalyvaus ir reiks balsuot už juos biggrin.gif

Beje, skaitei, kad Zasimauskaitė skiriasi su vyru? unsure.gif O toookia meilė buvo unsure.gif

O Jurijus, tai po EV kaip dingo taip dingo biggrin.gif Toks vaizdas, kad nelabai padeda jiems prasimušt ta Eurovizija.
Atsakyti