Labukas
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 16, 13:16)
aha, praskrido kaip cijurkas per tą kopą Bet paskui vistiek turėjo sustot taisyt. bet tai jaučiu visiems tiems lenktynininkams taip keista turėtų būt lenktyniaut su Alonso
---
Tai jo, jau čia ir Vanagui sužaidė principai, matyt. Aš tai irgi būčiau nieko nebeėmus ir nemaldaučiau pagalbos, jei matai, kad nenori padėt, o tik apsimeta
Man tai keista iš kur ten ta tokia nenormali konkurencija tarp jų pasidarė. Gal kokie nesutarimai iš seniau
---
Aha, Žala tai visada padeda ir niekad nebūna kažkokių keistų situacijų.
--
O ką sakė? (Negaliu dabar peržiūrėt video)
---
Nu geras.. Bet tai kam meluot dėl tokio paprasto dalyko Keisti žmonės..
-
(Biškį ne į temą, bet vis atkreipiu dėmesį, kad pastaruoju metu visi žurnalistai nebemoka rašyt žodžio 'gresia' - pastoviai nosinę užkabina nors tu ką Žiūriu, ir šiame straipsnyje Sakyčiau vienas kitas, bet dabar - ištisai Jau pradėjau galvot gal kokias taisykles pakeitė, net pasitikrinau Neerzintų, jei šiaip koks žmogus taip rašytų, bet kai žurnalistai tokias
----
: D aha, ir dar ne bet kur, o fizikos ar matematikos doktorantūroj Nu toks grynas moksliukas jis ir atrodo : D
---
loool Man tai atmatyt nebeišeis
---
Skaičiau apžvalgą, kad Monique labai išgyrė komisija. Kažkaip iš jos tai visai nieko nesitikiu žinant jos pastarųjų metų kūrybą Kai pagalvoju kokia buvo per X faktorių ir kokia dabar, tai kaip diena ir naktis..
Nu bet toks visiškai

aš kažkaip pamačiau tą video, išsigandau, tiek vertėsi, galvojau jau šakės abiem.. neee, žiūriu atsikėlė, nusipurtė ir tolyn

-
Nu taip, taip, aš irgi nesižeminčiau

-
Kad kaži ar čia konkurencija, matyt jau kažkokia katė perbėgus kelią - nes su Žala tai puikiai Juknevičius sutaria kiek pastebėjau..
Nu vat anot ruso to ne visada
Nu čia.. nepapasakosi taip keliais žodžiais - reik žiūrèt..

man ir neapsiverčia liežuvis taip ant Žalos varyt, žinocia

nu bet apie tai kaip jis sustojo, pažiürèjo ir nuvažiavo, kai tie buvo nusivertę ant kopos

ta prasme mojavo iš kažkur aukštai, net nepasivargino pats paieškot pro kur jiem galėtų apvažiuot, nu nes per tą kopą nuekaip neprivažiuosi, tai LT išvis nesuprato kad ten dalyviai, galvojo kad įspėja kad nevažiuot.. ko išvis nusibeldė ant tos kopos! Nei vienas ekipažas nevažiavo.. ir tipo visi pravažiavo pro šalį , nu bet kalčiausi aišku LT

ir tipo kitas rusų ekipažas irgi skundės kad sustojo tik vienas ekipažas padėt, ir tai tas kuriam jie pries tai padėjo, kitaip matyt irgi nepadėtų .. nu kas per tauta, amžinaj visi kalti..

bet tai gal pagalvotų, kodėl visiem kitiem sustoja iškart, o jiem ne : D
Juokingiausia kaip Vaidas po to sakė, jei suprastume, kad prašo pagalbos bandytume kažkaip gelbėt.. nepaisant, kad trečiam etape kai mum reikėjo rato, jie mums nepadėjo ir nesustojo

-
Tai o ką sakys? Mes organizatoriai sufeilinom, nepairūpinom jūsų saugumu, dėl to nutraukiam varžybas?
-
Nu plem ji taip ir prašosi ta nosinė ten : D bet jo - nes kaitaliojasi su ė..
Nu tai.. gal tegu toj srity ir tęsia, kaip suprantu, sekasi žymiai geriau : D
Atmatyt

Skaičiau.. bet man ta Monique šiaip lbai antipatiška jau seniai pasidarius...