Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 01 14, 18:24)
Ne, tai šitas be konkurencijos dar labai mėgstu Chačaturjano valsą 
———-
Tai kad per Naujų aš supratau  bet kokia proga ko dalybos buvo turėjau omeny
————-
Nu ne, žinok pigiausi bilietai buvo 35 eur.. nu brangiausi 1200
———-
Tai čia Grites padalinys pasirodo, nu va sakau girdėti..
———
Klausyk, kaip EV atrankos pasirodymai, buvo kas nors gero? Aš nežiūrėjau, kažkaip į dakarą nugrimzdus dabar biggrin.gif

oi joo, šitas irgi laabai geras wub.gif Šiurpuliukai visada beklausant wub.gif Šiaip tai labai daug tų gerų klasikinių kūrinių yra.
---
gal ten koks kūrinys apie miško žvėris buvo biggrin.gif kažkaip nebepamenu doh.gif
---
ai, tai normaliai biggrin.gif Kažkaip galvojau, kad gal nuo 1000 ir pigiausi prasideda biggrin.gif Bet jaučiu ten momentaliai jų nelieka, kai tik paskelbia.
---
aha, pasirodo, kad ir Vilniuj jau rado kažkokį papildomą vamzdį doh.gif
---
biggrin.gif nugrimzdai sakai į Dakarą biggrin.gif Aš tai tik kai neužmirštu įsijungiu tas apžvalgas. Dabar jau lietuviai pakritę biškį.

O per EV tai kaip visada nieko ypatingo biggrin.gif

O jau Kūjelis kokį grybą supjovė doh.gif biggrin.gif Bet vistiek pateko tarp tų 4. Kažkaip geriau galėjo ir nepatekt :oh
Tos kitos trys patekusios dainos, tai dar visai nieko. Man gal Vagelio labiausiai patiko, bet jau sceninis vaizdelis, tai blink.gif doh.gif doh.gif Dar sugalvot reikia šitaip susidirbt doh.gif Įdomu kas jį rengia ir choreografiją stato doh.gif Iš Monikos Marijos tai kažkokia lėlė padaryta doh.gif : D Žodžiu, Vagelis į vieną kraštutinumą, MM - į kitą :oh

Va, čia visos 4 dainos patekusios:
https://www.youtube....h?v=QtxeVnZejNU
https://www.youtube....h?v=vKuSKLotcMY
https://www.youtube....h?v=c9zD81-08vE
https://www.youtube....h?v=MI51Fb_dKoc

To geltono tai visai įdomi daina man pasirodė, tik kad labai jau neeurovizinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 sausio 2020 - 18:22
Labas smile.gif ne nu vat ne vaikų darželis, tu man pasakyk.. doh.gif
https://m.delfi.lt/s...php?id=83250225

O matei, Vaidą, po tų PR atvertimo, iš 20 į 14 vt pakėlė bigsmile.gif nors neturėjo pagal taisykles kompensuot jiems laiko thumbup.gif

Apsimelavo šiandien Dakaro rengėjai apie smėlio audras doh.gif nu matei turbūt..
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 14, 18:16)
Labukas
oi joo, šitas irgi laabai geras : Šiurpuliukai visada beklausant : Šiaip tai labai daug tų gerų klasikinių kūrinių yra.
---
gal ten koks kūrinys apie miško žvėris buvo kažkaip nebepamenu
---
ai, tai normaliai D Kažkaip galvojau, kad gal nuo 1000 ir pigiausi prasideda Bet jaučiu ten momentaliai jų nelieka, kai tik paskelbia.
---
aha, pasirodo, kad ir Vilniuj jau rado kažkokį papildomą vamzdį
---
nugrimzdai sakai į Dakarą Aš tai tik kai neužmirštu įsijungiu tas apžvalgas. Dabar jau lietuviai pakritę biškį.
——
O jau Kūjelis kokį grybą supjovė Bet vistiek pateko tarp tų 4. Kažkaip geriau galėjo ir nepatekt
——-
Tos kitos trys patekusios dainos, tai dar visai nieko. Man gal Vagelio labiausiai patiko, bet jau sceninis vaizdelis, tai  Dar sugalvot reikia šitaip susidirbt  Įdomu kas jį rengia ir choreografiją stato : Iš Monikos Marijos tai kažkokia lėlė padaryta :Žodžiu, Vagelis į vieną kraštutinumą, MM - į kitą

Va, čia visos 4 dainos patekusios:
https://www.youtube....h?v=QtxeVnZejNU
https://www.youtube....h?v=vKuSKLotcMY
https://www.youtube....h?v=c9zD81-08vE
https://www.youtube....h?v=MI51Fb_dKoc

To geltono tai visai įdomi daina man pasirodė, tik kad labai jau neeurovizinė.

Yra yra smile.gif o tas Chačaturjano valsas labai dažnai Maskarado (ne Tuktuk, ne Madagaskaro biggrin.gif ) spektakly skamba wub.gif
———
Ai, nu nebent..
——-
Aš manau, kad po blatu tokius išsidalina.. tai as net į LNOBT nespėju nusipirkt naujakui, nors dar rudenį bandau biggrin.gif
———
Oi, tai į Nerį išvis net nekalbu.. kas netingi ir ką netingi, matyt, pila..
——
Intraukė kaip sekta laugh.gif
———
biggrin.gif nu.. Kūjelis nu biggrin.gif tai kuo lievesnės tuo labiau patenka.. o jei išvis lieva, žiūrėk ir laimi atranką dar biggrin.gif
——-
Oo ačiū, paklausysiu 4u.gif
Papildyta:
Paklausiau unsure.gif vargeli, koks siaubas biggrin.gif
Geltonas, kai tu sakai biggrin.gif visai nieko, bet.. nu vis tiek kažkoks net..
Vagelis man išvis tragedija.. tragedija! biggrin.gif apranga išvis tyliu, priminė tą video, kažkas rodė, kai rusas sausio pirmą su chalatu ėjo į maisto pardę apsipirkt doh.gif biggrin.gif nu bet rimtai kas čia per stilius a la “sušelpkit žmonės brangūs rūbų kam negaila” biggrin.gif
Monikos Marijos dainos pradžia buvo daug žadanti, galvojau kaip skels dabar per priedainį, o priedainis pasirodė nuobodesnis už posmą - pirmą kartą, beje, taip matau blink.gif nu bent balsas geras, vent gėda nebūtų, bet jokia daina, net nesiklauso iki galo.. nu liūdesėlis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 sausio 2020 - 18:34
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 01 15, 20:42)
ne nu vat ne vaikų darželis, tu man pasakyk..
https://m.delfi.lt/s...php?id=83250225
----
O matei, Vaidą, po tų PR atvertimo, iš 20 į 14 vt pakėlė nors neturėjo pagal taisykles kompensuot jiems laiko
---
Apsimelavo šiandien Dakaro rengėjai apie smėlio audras  nu matei turbūt..
---
Yra yra  o tas Chačaturjano valsas labai dažnai Maskarado (ne Tuktuk, ne Madagaskaro ) spektakly skamba 
———
Oi, tai į Nerį išvis net nekalbu.. kas netingi ir ką netingi, matyt, pila..
——
nu.. Kūjelis nu  tai kuo lievesnės tuo labiau patenka.. o jei išvis lieva, žiūrėk ir laimi atranką dar
——-
Paklausiau vargeli, koks siaubas
---
Vagelis man išvis tragedija.. tragedija!  apranga išvis tyliu, priminė tą video, kažkas rodė, kai rusas sausio pirmą su chalatu ėjo į maisto pardę apsipirkt  nu bet rimtai kas čia per stilius a la “sušelpkit žmonės brangūs rūbų kam negaila”
---
Monikos Marijos dainos pradžia buvo daug žadanti, galvojau kaip skels dabar per priedainį, o priedainis pasirodė nuobodesnis už posmą - pirmą kartą, beje, taip matau nu bent balsas geras, vent gėda nebūtų, bet jokia daina, net nesiklauso iki galo.. nu liūdesėlis..

joo.. doh.gif Nu ir Juknevičiaus kažko kito ir nesitikiu doh.gif Nu tipo negalėjo išlipt ir parodyt kur ta detalė, jei jau mato, kad tas neranda doh.gif Čia skaitosi "sustojau padėt" doh.gif Nu grynai tas Juknevičiaus priešiškumas ar pavydas Vanagui išlenda per kiekvieną Dakarą doh.gif Man tai jo vietoj gėda būtų doh.gif Todėl visada sergu, kad Juknevičius žemiau būtų biggrin.gif
---
aha bigsmile.gif thumbup.gif Žala tai fainas toks ir jo šturmanas prie bajerio : D Beje, nežinau ar žinai, bet jis anksčiau ir Vanago šturmanas buvo.
---
nea, nemačiau unsure.gif Kad smėlio audros tai skaičiau, o ką jie ten apsimelavo? unsure.gif
---
Gerai, kad patikslinai lotuliukas.gif
Norėčiau labai tą Maskaradą pamatyt. Bet kad toks vaizdas, kad jį tik Vilniuj ir terodo..
---
nu baisu :oh gal po truputį pajudės reikalai bent jau tais aplinkosauginiais klausimais. Nes toks vaizdas, kad nieks nieko net netikrindavo blink.gif
---
nu grynai - jau toks nabagas toj scenoj atrodė :oh ir dar visą dainą pro šalį :oh Berods Užkuraitis jam liepė eit pasimokyt vokalo : D Sakė, jei jau Oksforde gali mokytis, tai ir muzikos pamokas neprošal būtų palankyt : D
---
lotuliukas.gif žodžiu, kaip ir kiekvienais metais nėra tokio, apie kurį būtų galima pasakyt - va, būsimas nugalėtojas : D
---
looool :oh oi negaliu lotuliukas.gif bet taikliai apibūdinai :lol
Man ta daina tai nieko visai, bet visas tas pasirodymas viską sugadina iki nežinau kokio lygio :oh
Suprasčiau, kad ten ant kokio podiumo eitų, tai galėtų išsidirbinėt su ekstravagantiška apranga, nu bet gi čia EV :oh Niekas nesupras to chalačiuko su kedais :oh Ir dar tie judesiai - grynai matosi, kad galvoja - va, po šito takto dėsiu koją čia, po kito - ranką pasuksiu :lol :oh
---
MM daina neerzinanti, bet tokia, kurios taip ir lieka nepastebėtos. Nėra jokio išskirtinumo..
Bet jaučiu ją šiais metais išrinks. Nu bent jau dėl galėsim būt ramūs, kad nenusidainuos biggrin.gif

Kaži ar daugiau bus kas nors, kurie pretenduos į atrankos nugalėtojus. Įdomu ką Pilvelytė pademonstruos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 sausio 2020 - 21:20
Alonso kad pavarė šiandien matei?? biggrin.gif bet kuris kitas iš šoko dar belekiek laiko neatsigautų, o šitas pravaikė pagalbą ir pirmyyyyn biggrin.gif terminatorius thumbup.gif
https://www.facebook...9491568328/?d=n

QUOTE(tuktuk @ 2020 01 15, 21:19)
joo..  Nu ir Juknevičiaus kažko kito ir nesitikiu : Nu tipo negalėjo išlipt ir parodyt kur ta detalė, jei jau mato, kad tas neranda : Čia skaitosi "sustojau padėt" : Nu grynai tas Juknevičiaus priešiškumas ar pavydas Vanagui išlenda per kiekvieną Dakarą: Man tai jo vietoj gėda būtų : Todėl visada sergu, kad Juknevičius žemiau būtų
---
aha  Žala tai fainas toks ir jo šturmanas prie bajerio
——
Beje, nežinau ar žinai, bet jis anksčiau ir Vanago šturmanas buvo.
---
nea, nemačiau: Kad smėlio audros tai skaičiau, o ką jie ten apsimelavo?
---
Gerai, kad patikslinai
Norėčiau labai tą Maskaradą pamatyt. Bet kad toks vaizdas, kad jį tik Vilniuj ir terodo..
---
nu baisu  po truputį pajudės reikalai bent jau tais aplinkosauginiais klausimais. Nes toks vaizdas, kad nieks nieko net netikrindavo
---
nu grynai - jau toks nabagas toj scenoj atrodė ir dar visą dainą pro šalį  Berods Užkuraitis jam liepė eit pasimokyt vokalo Sakė, jei jau Oksforde gali mokytis, tai ir muzikos pamokas neprošal būtų palankyt
---
looool  oi negaliu  bet taikliai apibūdinai
Man ta daina tai nieko visai, bet visas tas pasirodymas viską sugadina iki nežinau kokio lygio
Suprasčiau, kad ten ant kokio podiumo eitų, tai galėtų išsidirbinėt su ekstravagantiška apranga, nu bet gi čia EV  Niekas nesupras to chalačiuko su kedais Ir dar tie judesiai - grynai matosi, kad galvoja - va, po šito takto dėsiu koją čia, po kito - ranką pasuksiu
---
MM daina neerzinanti, bet tokia, kurios taip ir lieka nepastebėtos. Nėra jokio išskirtinumo..
Bet jaučiu ją šiais metais išrinks. Nu bent jau dėl galėsim būt ramūs, kad nenusidainuos l
——
Kaži ar daugiau bus kas nors, kurie pretenduos į atrankos nugalėtojus. Įdomu ką Pilvelytė pademonstruos

Nu bet abu geri biggrin.gif pvz kas čia per toks honoras - nerandi, gi paklausk.. nors gal aš Vanago vietoj taip pat daryčiau, jei jau tam taip gaila išlipt, tai.. nu tikrai nesupratau, to jo “sakiau jam mes nelipam, eik pažiūrėk gale”.. tafak?! Sunku sėdimąją nuo sėdynės atplėšt 10sekundžių? “Buvo standartinėj vietoj”.. nu tai jei žmonės nesivežioja, jie ir nežino, kur ta standartinė vieta.. doh.gif ko išvis tada sustojo.. doh.gif
Va Benediktas sakė, kad Žalą išvis vyt turėjo, nes tas tikrai nieko negalėjo padėt biggrin.gif
——-
Aha labai fainas man jų ekipažas, už juos ir sergu smile.gif gaila tik kažkaip jaunimėlio, kur apsivertė - irgi tokie pozityvūs thumbup.gif nu bet nieko - patirtis..

Rusai net dakare sugebėjo prisiknist..
https://m.youtube.co...eature=youtu.be
——-
Aaa, nu kai pasakei jo. Aš galvoju, kuuuuur jis man taip matytas smile.gif
———
Nu tai nebuvo jokios audros
https://www.lrt.lt/n...-sraigtasparniu
———
Ai tai kad jau ir čia nerodo biggrin.gif
——-
Tai pasirodo ir i Nemuną kažkas pylė.. doh.gif
——-
O jis Oksforde mokos? Tai tegu bent nedaro jam gėdos biggrin.gif
———
Oi žinok po tos aprangos, judesių jau ir nemačiau doh.gif lotuliukas.gif
———
Aš tai nemanau, kad išrinks.. manau, gal Pilvelytę vis tik.. nu jos bent dainos EVinės būna, kiek pamenu.. šita tai jo - tikrai neerzinanti, bet tiesiog EVijai - jokia..
——-
Aš maždaug primetu - nesiskiria iš pagrindų tie jos pasirodymai - tokie tipiniai euroviziniai šou : )
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 01 16, 02:17)
Alonso kad pavarė šiandien matei??  bet kuris kitas iš šoko dar belekiek laiko neatsigautų, o šitas pravaikė pagalbą ir pirmyyyyn terminatorius
https://www.facebook...9491568328/?d=n
----
Nu bet abu geri biggrin.gif pvz kas čia per toks honoras - nerandi, gi paklausk.. nors gal aš Vanago vietoj taip pat daryčiau, jei jau tam taip gaila išlipt, tai.. nu tikrai nesupratau, to jo “sakiau jam mes nelipam, eik pažiūrėk gale”.. tafak?! Sunku sėdimąją nuo sėdynės atplėšt 10sekundžių? “Buvo standartinėj vietoj”.. nu tai jei žmonės nesivežioja, jie ir nežino, kur ta standartinė vieta.. ko išvis tada sustojo..
---
Va Benediktas sakė, kad Žalą išvis vyt turėjo, nes tas tikrai nieko negalėjo padėt
——-
Aha labai fainas man jų ekipažas, už juos ir sergu
---
gaila tik kažkaip jaunimėlio, kur apsivertė - irgi tokie pozityvūs nu bet nieko - patirtis..
----
Rusai net dakare sugebėjo prisiknist..
https://m.youtube.co...eature=youtu.be
——-
Nu tai nebuvo jokios audros
https://www.lrt.lt/n...-sraigtasparniu
———
O jis Oksforde mokos? Tai tegu bent nedaro jam gėdos
———
Oi žinok po tos aprangos, judesių jau ir nemačiau
———
Aš maždaug primetu - nesiskiria iš pagrindų tie jos pasirodymai - tokie tipiniai euroviziniai šou : )

aha, praskrido kaip cijurkas per tą kopą : D Bet paskui vistiek turėjo sustot taisyt. bet tai jaučiu visiems tiems lenktynininkams taip keista turėtų būt lenktyniaut su Alonso : D
---
Tai jo, jau čia ir Vanagui sužaidė principai, matyt. Aš tai irgi būčiau nieko nebeėmus ir nemaldaučiau pagalbos, jei matai, kad nenori padėt, o tik apsimeta, kad atseit gerą daro doh.gif Nes nu tikrai juokinga, kad neišlipo iš mašinos biggrin.gif Man tai keista iš kur ten ta tokia nenormali konkurencija tarp jų pasidarė. Gal kokie nesutarimai iš seniau g.gif
---
Aha, Žala tai visada padeda ir niekad nebūna kažkokių keistų situacijų.
--
Aš irgi už juos biggrin.gif
---
Tai jo, kaupia patirtį, o kitais metais jau galės 'pilna koja' važiuot smile.gif
---
O ką sakė? unsure.gif (Negaliu dabar peržiūrėt video)
---
Nu geras.. doh.gif Bet tai kam meluot dėl tokio paprasto dalyko :oh Keisti žmonės..

(Biškį ne į temą, bet vis atkreipiu dėmesį, kad pastaruoju metu visi žurnalistai nebemoka rašyt žodžio 'gresia' - pastoviai nosinę užkabina nors tu ką doh.gif Žiūriu, ir šiame straipsnyje :oh Sakyčiau vienas kitas, bet dabar - ištisai :oh Jau pradėjau galvot gal kokias taisykles pakeitė, net pasitikrinau doh.gif biggrin.gif Neerzintų, jei šiaip koks žmogus taip rašytų, bet kai žurnalistai tokias klaidas pastoviai daro, tai kažkaip.. Žodžiu, išsiliejau biggrin.gif Bet, aišku, vistiek niekas neperspjaus kažkada Delfy parašyto pavadinime žodžio 'lik' vietoje turėjusio būti 'lyg' :lol Čia jau reikia sugebėjimo žodyje iš 3 raidžių padaryt dvi klaidas : D
----
: D aha, ir dar ne bet kur, o fizikos ar matematikos doktorantūroj biggrin.gif Nu toks grynas moksliukas jis ir atrodo : D
---
loool :oh Man tai atmatyt nebeišeis : D
---
tai va, kad dažniausiai nuobodus standartas..

Skaičiau apžvalgą, kad Monique labai išgyrė komisija. Kažkaip iš jos tai visai nieko nesitikiu žinant jos pastarųjų metų kūrybą :oh Kai pagalvoju kokia buvo per X faktorių ir kokia dabar, tai kaip diena ir naktis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 sausio 2020 - 13:16
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 16, 13:16)
aha, praskrido kaip cijurkas per tą kopą Bet paskui vistiek turėjo sustot taisyt. bet tai jaučiu visiems tiems lenktynininkams taip keista turėtų būt lenktyniaut su Alonso
---
Tai jo, jau čia ir Vanagui sužaidė principai, matyt. Aš tai irgi būčiau nieko nebeėmus ir nemaldaučiau pagalbos, jei matai, kad nenori padėt, o tik apsimeta
——
Man tai keista iš kur ten ta tokia nenormali konkurencija tarp jų pasidarė. Gal kokie nesutarimai iš seniau
---
Aha, Žala tai visada padeda ir niekad nebūna kažkokių keistų situacijų.
--
O ką sakė? (Negaliu dabar peržiūrėt video)
---
Nu geras.. Bet tai kam meluot dėl tokio paprasto dalyko Keisti žmonės..
——-
(Biškį ne į temą, bet vis atkreipiu dėmesį, kad pastaruoju metu visi žurnalistai nebemoka rašyt žodžio 'gresia' - pastoviai nosinę užkabina nors tu ką Žiūriu, ir šiame straipsnyje Sakyčiau vienas kitas, bet dabar - ištisai Jau pradėjau galvot gal kokias taisykles pakeitė, net pasitikrinau Neerzintų, jei šiaip koks žmogus taip rašytų, bet kai žurnalistai tokias
----
: D aha, ir dar ne bet kur, o fizikos ar matematikos doktorantūroj Nu toks grynas moksliukas jis ir atrodo : D
---
loool Man tai atmatyt nebeišeis
---

Skaičiau apžvalgą, kad Monique labai išgyrė komisija. Kažkaip iš jos tai visai nieko nesitikiu žinant jos pastarųjų metų kūrybą Kai pagalvoju kokia buvo per X faktorių ir kokia dabar, tai kaip diena ir naktis..

Nu bet toks visiškai lotuliukas.gif aš kažkaip pamačiau tą video, išsigandau, tiek vertėsi, galvojau jau šakės abiem.. neee, žiūriu “atsikėlė, nusipurtė” ir tolyn thumbup.gif
——-
Nu taip, taip, aš irgi nesižeminčiau smile.gif
——-
Kad kaži ar čia konkurencija, matyt jau kažkokia katė perbėgus kelią - nes su Žala tai puikiai Juknevičius sutaria kiek pastebėjau..
———
Nu vat anot ruso to ne visada biggrin.gif
———
Nu čia.. nepapasakosi taip keliais žodžiais - reik žiūrèt.. biggrin.gif man ir neapsiverčia liežuvis taip ant Žalos varyt, žinocia biggrin.gif nu bet apie tai kaip jis sustojo, pažiürèjo ir nuvažiavo, kai tie buvo nusivertę ant kopos doh.gif ta prasme mojavo iš kažkur aukštai, net nepasivargino pats paieškot pro kur jiem galėtų apvažiuot, nu nes per tą kopą nuekaip neprivažiuosi, tai LT išvis nesuprato kad ten dalyviai, galvojo kad įspėja kad nevažiuot.. ko išvis nusibeldė ant tos kopos! Nei vienas ekipažas nevažiavo.. ir tipo visi pravažiavo pro šalį , nu bet kalčiausi aišku LT biggrin.gif ir tipo kitas rusų ekipažas irgi skundės kad “sustojo tik vienas ekipažas padėt, ir tai tas kuriam jie pries tai padėjo, kitaip matyt irgi nepadėtų” .. nu kas per tauta, amžinaj visi kalti.. doh.gif bet tai gal pagalvotų, kodėl visiem kitiem sustoja iškart, o jiem ne : D
Juokingiausia kaip Vaidas po to sakė, “jei suprastume, kad prašo pagalbos bandytume kažkaip gelbėt.. nepaisant, kad trečiam etape kai mum reikėjo rato, jie mums nepadėjo ir nesustojo” laugh.gif
———-
Tai o ką sakys? “Mes organizatoriai sufeilinom, nepairūpinom jūsų saugumu, dėl to nutraukiam varžybas”? biggrin.gif
———-
Nu plem ji taip ir prašosi ta nosinė ten : D bet jo - nes kaitaliojasi su ė..
———
Nu tai.. gal tegu toj srity ir tęsia, kaip suprantu, sekasi žymiai geriau : D
———
Atmatyt lotuliukas.gif
———
Skaičiau.. bet man ta Monique šiaip lbai antipatiška jau seniai pasidarius...

Atsakyti
Bet tai kas čia per istorija su ta pagrobta mergaite unsure.gif Kažin ar iš tikrųjų pagrobė ar tie vaikai prikūrė kokių istorijų g.gif O Karoliniškės skaitosi ramus rajonas ar prie pavojingesnių?

QUOTE(blackkiss @ 2020 01 16, 20:27)
Kad kaži ar čia konkurencija, matyt jau kažkokia katė perbėgus kelią - nes su Žala tai puikiai Juknevičius sutaria kiek pastebėjau..
———
Nu vat anot ruso to ne visada biggrin.gif
———
Nu čia.. nepapasakosi taip keliais žodžiais - reik žiūrèt..  man ir neapsiverčia liežuvis taip ant Žalos varyt, žinocia  nu bet apie tai kaip jis sustojo, pažiürèjo ir nuvažiavo, kai tie buvo nusivertę ant kopos doh.gif ta prasme mojavo iš kažkur aukštai, net nepasivargino pats paieškot pro kur jiem galėtų apvažiuot, nu nes per tą kopą nuekaip neprivažiuosi, tai LT išvis nesuprato kad ten dalyviai, galvojo kad įspėja kad nevažiuot.. ko išvis nusibeldė ant tos kopos! Nei vienas ekipažas nevažiavo.. ir tipo visi pravažiavo pro šalį , nu bet  kalčiausi aišku LT  ir tipo kitas rusų ekipažas irgi skundės kad “sustojo tik vienas ekipažas padėt, ir tai tas kuriam jie pries tai padėjo, kitaip matyt irgi nepadėtų” .. nu kas per tauta, amžinaj visi kalti.. bet tai gal pagalvotų, kodėl visiem kitiem sustoja iškart, o jiem ne
---
Juokingiausia kaip Vaidas po to sakė, “jei suprastume, kad prašo pagalbos bandytume kažkaip gelbėt.. nepaisant, kad trečiam etape kai mum reikėjo rato, jie mums nepadėjo ir nesustojo” laugh.gif
———-
Tai o ką sakys? “Mes organizatoriai sufeilinom, nepairūpinom jūsų saugumu, dėl to nutraukiam varžybas”?
———
Nu tai.. gal tegu toj srity ir tęsia, kaip suprantu, sekasi žymiai geriau : D
———
Skaičiau.. bet man ta Monique šiaip lbai antipatiška jau seniai pasidarius...

Aha, greičiausiai kažkas iš seniau jau nutikę tarp jų. Žala ir su Vanagu normaliai sutaria. O va tiedu - kažkaip nelabai nelabai unsure.gif Dar pastebėjau, kad vatnikai labai Vanago nemėgsta. Įdomu kodėl unsure.gif
---
nu kai užsieniečiams nepadeda, tai dar gal ir galima pateisint biggrin.gif bet va Juknevičius tai nemėgėjas ir saviems padėt doh.gif
---
: D loool nu tai aišku, ką gi daugiau kaltint dėl visų savo nesėkmių : D Vėliau reiks pažiūrėt ir tą video, kur jis ten burba : D
---
lotuliukas.gif nu tai va, ko tie rusai nori, jeigu iš pradžių Žalos ekipažui nepadėjo, tai kokios dar pagalbos jie paskui tikisi doh.gif Maždaug jiems tai reik padėt, o va jie tai gali ir nepadėt laugh.gif doh.gif
---
nu jei sąžiningi būtų, tai galėtų ir pasakyt, kad susifeilinom ir atsiprašom biggrin.gif Nes kai primeluoja apie nebūtas smėlio audras, tai iš vis pasitikėjimo tokie organizatoriai nekelia :oh Kas garantuotas bus, kad visą kelią jie normaliai sužymėję :oh

Geriausias tai vaizdelis - važiuoja mašina ir kupranugaris netoli vaikštinėja biggrin.gif Bet vargšai gyvūnai, dabar tie birbaliai jiems stresą kelią, jaučiu nesupranta kas vyksta : D
---
aha, kažkaip ten turbūt labiau jis savo vietoj biggrin.gif
---
tai jo, man ji tik x faktoriuj patiko, kai buvo visai paprasta mergaitė, be jokių išsidirbinėjimų. O kai paskui pradėjo vaidint sexy divą(kas jai iš viso netinka), tai atrodo net juokingai kartais doh.gif
Jai panašiai kaip Montvydui nutiko - tas irgi anksčiau būdavo fainas, paprastas vaikinukas, o dabar toks susireikšminęs atrodo doh.gif Visas pats sau fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 16, 19:14)
Bet tai kas čia per istorija su ta pagrobta mergaite: Kažin ar iš tikrųjų pagrobė ar tie vaikai prikūrė kokių istorijų
——
O Karoliniškės skaitosi ramus rajonas ar prie pavojingesnių?
——-
Aha, greičiausiai kažkas iš seniau jau nutikę tarp jų. Žala ir su Vanagu normaliai sutaria. O va tiedu - kažkaip nelabai nelabai: Dar pastebėjau, kad vatnikai labai Vanago nemėgsta. Įdomu kodėl
---
nu kai užsieniečiams nepadeda, tai dar gal ir galima pateisint  bet va Juknevičius tai nemėgėjas ir saviems padėt
---
loool nu tai aišku, ką gi daugiau kaltint dėl visų savo nesėkmių Vėliau reiks pažiūrėt ir tą video, kur jis ten burba :
lol: nu tai va, ko tie rusai nori, jeigu iš pradžių Žalos ekipažui nepadėjo, tai kokios dar pagalbos jie paskui tikisi Maždaug jiems tai reik padėt, o va jie tai gali ir nepadėt
---
nu jei sąžiningi būtų, tai galėtų ir pasakyt, kad susifeilinom ir atsiprašom Nes kai primeluoja apie nebūtas smėlio audras, tai iš vis pasitikėjimo tokie organizatoriai nekelia Kas garantuotas bus, kad visą kelią jie normaliai sužymėję
—
Geriausias tai vaizdelis - važiuoja mašina ir kupranugaris netoli vaikštinėja  gyvūnai, dabar tie birbaliai jiems stresą kelią, jaučiu nesupranta kas vyksta
---
tai jo, man ji tik x faktoriuj patiko, kai buvo visai paprasta mergaitė, be jokių išsidirbinėjimų. O kai paskui pradėjo vaidint sexy divą(kas jai iš viso netinka), tai atrodo net juokingai kartais doh.gif
Jai panašiai kaip Montvydui nutiko - tas irgi anksčiau būdavo fainas, paprastas vaikinukas, o dabar toks susireikšminęs atrodo doh.gif Visas pats sau fainas

Nežinau, aš manau, kad vaikai susigalvojo.. nu kaip gali tėvai nepasigest.. ne nu gali būt aišku variantų - gal skambina grasina, ar ten gal banditai banditų vaiką pagrobė ir aišku nesikreips į policiją.. nu bet kažkaip.. ne Rusija, kad tokie dalykai vyktų biggrin.gif
Bet ir šiaip keistai, vakare sutemus vaikas eis suptis vienas.. ? nu wtf..
——-
Oi neee biggrin.gif Koralai ir ramus nesuderinami dalykai biggrin.gif nu bet ne pats baisiausias...aš išvis beveik užaugus ten, nes pas senelius būdavau..
———
Nu vatnykai visu LT nemėgsta biggrin.gif Vanagas dar ir Vyčiais apsikabinęs važinėja, jiem gi išvis trauma biggrin.gif
———
O tai tik Vanagui nepadeda, ar visiem?
——
Nu ten šturmanas tik rusas, pilitas iš Saudo Arabijos.. juokingiausia kai tas šturmanas sako, o aš jiem nieko nesakysiu, aš išvis daugiau kalbėt nenoriu su jais biggrin.gif nubaudė tipo laugh.gif

Nu vakar Žala padėjo jiem... ir nudusino variklį tuo padėjimu verysad.gif
https://www.facebook...48129275376006/
____
Tai senai jau neturi pasitikėjimo organizatoriai...
——-
Nu vat jo, gyvūnų gaila.. :/ bet gal jau pratę biggrin.gif
——-
Tai vat, kad per faktorių visai kitokia buvo.. o Donatas man ir dabar šiaip atrodo paprastas... tik kad stiliuką kažkokį laužia bet tikrai ne toks susireikšminęs kaip kad šita gražuola..
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Matei kaip Žalos ekipažui šiandien nepasisekė? verysad.gif Ir kaip tyčia paskutiniame etape :oh

QUOTE(blackkiss @ 2020 01 17, 09:31)
Nežinau, aš manau, kad vaikai susigalvojo.. nu kaip gali tėvai nepasigest.. ne nu gali būt aišku variantų - gal skambina grasina, ar ten gal banditai banditų vaiką pagrobė ir aišku nesikreips į policiją.. nu bet kažkaip.. ne Rusija, kad tokie dalykai vyktų
Bet ir šiaip keistai, vakare sutemus vaikas eis suptis vienas.. ? nu wtf..
——-
Oi neee biggrin.gif Koralai ir ramus nesuderinami dalykai biggrin.gif nu bet ne pats baisiausias...aš išvis beveik užaugus ten, nes pas senelius būdavau..
———
Nu vatnykai visu LT nemėgsta  Vanagas dar ir Vyčiais apsikabinęs važinėja, jiem gi išvis trauma
———
O tai tik Vanagui nepadeda, ar visiem?
——
Nu ten šturmanas tik rusas, pilitas iš Saudo Arabijos.. juokingiausia kai tas šturmanas sako, o aš jiem nieko nesakysiu, aš išvis daugiau kalbėt nenoriu su jais  nubaudė tipo
----
Nu vakar Žala padėjo jiem... ir nudusino variklį tuo padėjimu
https://www.facebook...48129275376006/
____
Nu vat jo, gyvūnų gaila..  bet gal jau pratę
——-
o Donatas man ir dabar šiaip atrodo paprastas... tik kad stiliuką kažkokį laužia bet tikrai ne toks susireikšminęs kaip kad šita gražuola..

Nu man irgi panašios mintys kyla unsure.gif Kažkas čia labai nesiriša. Gal ten iš vis buvo ne vaikas o kokia studentė ir šiaip gal aiškinosi santykius, o vaikams pasirodė, kad grobia kažką unsure.gif
Aišku, būtų gerai, kad taip ir būtų. Jei vaikas koks būtų, tai jau tikriausiai net ir alkoholikai tėvai būtų pasigedę g.gif
Man ir dėl tų berniukų keistai - 19 val vakaro tamsoj jie žaidžia lauke :oh Man tai neatrodo normalu unsure.gif
---
Ten, kaip suprantu, prie pat tv bokšto tas rajonas ar bokštas dar toliau?
---
tai jo, bet labiau turėjau omeny lietuviškus vatnykus. Va tie tai kažkaip įtartinai Juknevičių aukština, o ant Vanago labai stumia biggrin.gif Tai bandau atkast kodėl biggrin.gif Gal tikrai dėl to, kad Vyčiais apsikarstęs ir dar berods Šaulių sąjungai priklauso.
---
Žinok tiksliai ir nepasakysiu, nes nebeatsimenu. Gal nelabai jie šalia vienas kito išpuldavo g.gif Kažkaip gaunasi taip, kad vis su Vanagu šalia :oh : D Žinau, kad praeitais metais kažkokia negraži situacija iš Juknevičiaus pusės tikrai buvo unsure.gif Berods dar ir pasakojau, nes buvau labai supykus ant jo, bet jau nebeatsimenu kas ten buvo : D
---
loool doh.gif nu tikrai nubaudė : D
---
tai va taip ir gaunasi, kad jei jau padeda kažkam, tai patys irgi nukenčia.. Tokiems nebūčiau padėjus, jeigu dar ir apkalbinėja internautams doh.gif : D
---
Gerai nuskambėjo laugh.gif Prisiminiau juokingą vaizdelį - rodo kaip pralekia kažkokia mašina, o kupranugarių krūva visi taip ramiai galvas pasuka į tą pusę : D Žiūrovai Dakaro : D
---
nu jo, Monique jau kitas susireikšminimo lygis biggrin.gif
Bet va per Voice, tai Doncė dažnai pasirodydavo ne iš gerosios pusės unsure.gif Toks vaizdas, kad jam žvaigždžių liga užėjus unsure.gif
Beje šiais metais tai ir Monique komisijoj yra :oh Ir dar viena persona, kuri koją kilnoja nesuvokdama, kad yra su trumpu sijonu :oh
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 17, 12:44)
Matei kaip Žalos ekipažui šiandien nepasisekė? Ir kaip tyčia paskutiniame etape
———
Nu man irgi panašios mintys kyla : Kažkas čia labai nesiriša. Gal ten iš vis buvo ne vaikas o kokia studentė ir šiaip gal aiškinosi santykius, o vaikams pasirodė, kad grobia kažką :
Aišku, būtų gerai, kad taip ir būtų. Jei vaikas koks būtų, tai jau tikriausiai net ir alkoholikai tėvai būtų pasigedę
———
Ten, kaip suprantu, prie pat tv bokšto tas rajonas ar bokštas dar toliau?
---
Va tie tai kažkaip įtartinai Juknevičių aukština, o ant Vanago labai stumia Tai bandau atkast kodėl Gal tikrai dėl to, kad Vyčiais apsikarstęs ir dar berods Šaulių sąjungai priklauso.
---
  Žinau, kad praeitais metais kažkokia negraži situacija iš Juknevičiaus pusės tikrai buvo : Berods dar ir pasakojau, nes buvau labai supykus ant jo, bet jau nebeatsimenu kas ten buvo
---
kaip pralekia kažkokia mašina, o kupranugarių krūva visi taip ramiai galvas pasuka į tą pusę Žiūrovai Dakaro
---
Bet va per Voice, tai Doncė dažnai pasirodydavo ne iš gerosios pusės : 

Mačiau.. ryškiai ne man vienai “sėkminga” diena buvo doh.gif aš užsidirbau trauma, kažkaip labai nepatogiai kritau treniruotėj, ir labai smarkiai pasitempiau kaklą, ir dar pačiūža lūžo...
——-
Gal išvis nieko nebuvo.. nusprendė papriskolint, ir po to žvengė kai visa policija ieškojo.. vaikai gi nesupranta tokių dalykų, kad per tokius melagingus iškvietimus kur tikrai reik policijos, jos ir nebūna..
Nes irgi kažkaip parodymai keitės - tai ten jų klasiokė, tai po to jie jos nepažįsta.. doh.gif o jei ir buvo nežinai, gal ten vaikas pabėgo iš namų, tėvai dasivijo ir įsisodino.. o fantazija sužaidė, kad ten grobia..
——-
Nu įvykis prie bokšto, bet tas bokštas išvis tarp lazdynų ir koralų rajonų.. somewhere in between.. aš kai maža buvau ten šunį į dresūros pamokas vedžiojau biggrin.gif
———
Oi nu šaulių sąjunga čia vatnykams išvis žinai.. biggrin.gif
Nu Juknevičius labai pašnekėt moka.. gal tuo ir užkabina..
——-
Tai lyg sustojęs nebuvo?
——-
Nu va sakau jau pratę biggrin.gif
———
Ai, matai, Voice aš nežiūrėjus tai gali būt..
Beje, Ukrainos Voice jau prasidėjęs nuo ano sekmadienio
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 01 27, 15:02)
Mačiau.. ryškiai ne man vienai “sėkminga” diena buvo doh.gif aš užsidirbau trauma, kažkaip labai nepatogiai kritau treniruotėj, ir labai smarkiai pasitempiau kaklą, ir dar pačiūža lūžo...
——-
Gal išvis nieko nebuvo.. nusprendė papriskolint, ir po to žvengė kai visa policija ieškojo.. vaikai gi nesupranta tokių dalykų, kad per tokius melagingus iškvietimus kur tikrai reik policijos, jos ir nebūna..
Nes irgi kažkaip parodymai keitės - tai ten jų klasiokė, tai po to jie jos nepažįsta..  o jei ir buvo nežinai, gal ten vaikas pabėgo iš namų, tėvai dasivijo ir įsisodino.. o fantazija sužaidė, kad ten grobia..
——-
Oi nu šaulių sąjunga čia vatnykams išvis žinai.. biggrin.gif
Nu Juknevičius labai pašnekėt moka.. gal tuo ir užkabina..
——-
Tai lyg sustojęs nebuvo?
——-
Beje, Ukrainos Voice jau prasidėjęs nuo ano sekmadienio

blink.gif eina sau... Vargšiukė console.gif Ir vis dar skauda?
Tai dėl to ir griuvai, kad pačiūža lūžo ar jis po to griuvimo lužo?
---
drinks_cheers.gif
---
aha, Juknevičius moka labai pakalbėt drinks_cheers.gif Nu jis toks charizmatiškesnis nei Vanagas. O pastarasis tai toks savotiško charakterio : D
---
nu jo, kažkas tokio lyg ir :hm
---
Nu spėk, ar aš jo nežiūriu? doh.gif blush2.gif Nu ačiū, kad įtraukei į tą sektą doh.gif lotuliukas.gif
Jau sakiau, kad turbūt bus neįdomu, bet.. kad ir kokius scenarijus jie ten rašo, bet įtraukia nors tu ką doh.gif (ir bijau, kad šiais metais mane dar labiau įtraukė nei pernai doh.gif )
Aš kažkaip galvojau, kad šį prasidės, tai pirmą pražioplinau. Kai išmetė youtube video, tai supratau, kad vakar jau antra laida buvo biggrin.gif

Kaip tavo įspūdžiai? biggrin.gif

Kaaip man patiko viena rusiška daina vakar wub.gif Susiradau originalą, bet tas taip neįtraukė, kaip to vyrioko atlikime. Kažkaip iš pirmo karto užkabino, kai jis dainavo.

Ai, beje, kol dar suradau aš tą Voice online doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 sausio 2020 - 14:27
Matei?
Labai graži foto wub.gif
https://www.instagra.../p/B7oLqRCl9OK/
Labai gerai pagautas svajingas ir gilus žvilgsnis.
Atsakyti