Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 09, 18:03)
Labukas 4u.gif

Aha biggrin.gif Jau kitą šeštadienį paaiškės kas važiuos biggrin.gif Šįmet palyginus reaktyviniu greičiu jie čia tas atrankas padarė laugh.gif Visada gal iki kovo būdavo atrankos doh.gif biggrin.gif
---
nu jo, matosi, kad įdomi tokia biggrin.gif Man iš pradžių "Skambutį" priminė tas pasirodymas biggrin.gif
---
blink.gif ar jie pablūdo blink.gif lotuliukas.gif Ką ten tiek laiko rodyt, kai 8 dalyviai laugh.gif Net ir Lrt perspjovė biggrin.gif Jau čia ir ne man tiek laiko EV blevyzgų ištvert :lol

Nu kažkada labai seniai atsimenu buvo per valentinkę finalas
——
Tai ir ji pati skanbutį primena biggrin.gif rimtai net per ekraną.. nu nežinau, kažkokia ne faina energetika jaučias unsure.gif
——-
Nu tai ir golosa kaii užtempdavo - iki 1:30 nakties gi kažkada sėdėjom biggrin.gif čia vis su tom pliurpologijom.. jau pamiršti, ką žiūri biggrin.gif

Va, man šita labiausia patiko daina kur minėjau, Monatikė mergaitė smile.gif
https://m.youtube.co...h?v=S2hkCWlTrRk

Ataimeni, gal iš pernykščio, labai fainai radioheadus dainavo
https://m.youtube.co...h?v=cStMgg5p1lU

O čias tas, kur Dančikas gyrė

https://m.youtube.co...h?v=3nTiMpCn4D4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 09 vasario 2020 - 18:32
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 09, 20:30)
Nu kažkada labai seniai atsimenu buvo per valentinkę finalas
——
Tai ir ji pati skanbutį primena biggrin.gif rimtai net per ekraną.. nu nežinau, kažkokia ne faina energetika jaučias  unsure.gif
——-
Nu tai ir golosa kaii užtempdavo - iki 1:30 nakties gi kažkada sėdėjom biggrin.gif čia vis su tom pliurpologijom.. jau pamiršti, ką žiūri biggrin.gif
---
Va, man šita labiausia patiko daina kur minėjau, Monatikė mergaitė
https://m.youtube.co...h?v=S2hkCWlTrRk

Ataimeni, gal iš pernykščio, labai fainai radioheadus dainavo
https://m.youtube.co...h?v=cStMgg5p1lU
-----
O čias tas, kur Dančikas gyrė

https://m.youtube.co...h?v=3nTiMpCn4D4

ai, gal ir pamenu dabar kai pasakei g.gif
---
Bauginanti tokia biškį biggrin.gif nu bet va iš karto įsidėmėtina tokia laugh.gif
---
Aha, prisimenu biggrin.gif
Ai, bet man jų pliurpologijos kažkaip netrukdydavo, nes įdomiai pliurpdavo biggrin.gif Jeigu nuobodybės kokios pradeda blevyzgas (kaip kad pas mus per EV atrankas doh.gif ), tai va tada jau norisi išjungt iš karto doh.gif
---
joo, prisimenu bigsmile.gif Daina nebloga, bet jeigu ją išrinks, tai nelaimės..
---
Man šita daina tai superinė! bigsmile.gif Labai Ed Sheeran'iškas skambesys bigsmile.gif Bet va kažkaip labai silpnai vokaline prasme unsure.gif Žiauriai gaila...

O tas vaikinukas praėjo?
Ir kada atrankos finalas pas juos?
Papildyta:
Nu ką, reik eit pasidaryt arbatos ir ruoštis Voice'iuką žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 vasario 2020 - 20:38
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 09, 20:42)
Aha, prisimenu
Ai, bet man jų pliurpologijos kažkaip netrukdydavo, nes įdomiai pliurpdavo  :Jeigu nuobodybės kokios pradeda blevyzgas (kaip kad pas mus per EV atrankas , tai va tada jau norisi išjungt iš karto
---
joo, prisimenu: Daina nebloga, bet jeigu ją išrinks, tai nelaimės..
---
Man šita daina tai superinė!: Labai Ed Sheeran'iškas skambesys: Bet va kažkaip labai silpnai vokaline prasme : Žiauriai gaila...
——
O tas vaikinukas praėjo?
Ir kada atrankos finalas pas juos?
——-
Nu ką, reik eit pasidaryt arbatos ir ruoštis Voice'iuką žiūrėt

Tai Golose tai taip, bet EV atrankoj ten jau nesąmonės ir tas pats per tą patį
———
Tai bet kuri iš tų nelaimės.. man tai svarbiausia, kad tiesiog būtų ką klausyt biggrin.gif
———
Jooo, tą patį vakar pagalvojau - toks Ed Sheeranas.. bet neužkabino, nežinau.. žiuri irgi neužkabino..
——-
Ne, lyg nepraėjo.. tai dabar antras pusfinalis 6dnį bus ir tada finalas po dviejų sav.
——-
Aha, aš jau sėdžiu su puodeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 09, 22:56)
Tai Golose tai taip, bet EV atrankoj ten jau nesąmonės ir tas pats per tą patį
———
Tai bet kuri iš tų nelaimės.. man tai svarbiausia, kad tiesiog būtų ką klausyt biggrin.gif
———
Jooo, tą patį vakar pagalvojau - toks Ed Sheeranas.. bet neužkabino, nežinau.. žiuri irgi neužkabino..
——-
Aha, aš jau sėdžiu su puodeliu biggrin.gif

tai taip drinks_cheers.gif
---
aga. nu gal dar bus ir tokių, kur į nugalėtojas pretenduos biggrin.gif
---
nu jis šiaip labai nusidainavo... Net keista, nes Golose tai lyg ir normaliai dainavo kiek atsimenu unsure.gif
---
Nu ir kaip tau šiandieninė laida? Dančikas toks ne nuotaikoj beveik ištisai verysad.gif Jaučiu čia pridėlioti tie momentai po to kivirčo. Nu žiauriai trūksta jo smagumo. Pašoko tik vienoj vietoj (kur ten ta mergaitė su savo dantinom atėjo doh.gif biggrin.gif Bet tai kai įžūlumas doh.gif biggrin.gif Sako - 'nu jūs gi norit, prisipažinkit' doh.gif lotuliukas.gif ) Tai ką jiems sakyt doh.gif Pastatė į tokią padėtį doh.gif O dar Potapas pila žibalo :oh

Dar nervino biškį šiandien, kad daug ko nesupratau doh.gif Kodėl ten Tina pravirko? Prie ko ten kaktusai :oh

Nu žodžiu, jaučiuosi tokia biškį iš mėnulio iškritus biggrin.gif

Pagal anonsą kita laida linksmesnė nusimato : D
Papildyta:
Gaila, kad Danas neatsisuko dviem nerealiai geriems balsams doh.gif Grynai rokavi vaikinukai. Tai vienas pas Tiną nuėjo, bet tam kitam, kur baltai apsirenęs buvo, tai niekas neatsisuko blink.gif Nu žiauaaaariai nustebino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 vasario 2020 - 00:21
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 10, 00:19)
aga. nu gal dar bus ir tokių, kur į nugalėtojas pretenduos
---
nu jis šiaip labai nusidainavo... Net keista, nes Golose tai lyg ir normaliai dainavo kiek atsimenu
---
Nu ir kaip tau šiandieninė laida? Dančikas toks ne nuotaikoj beveik ištisai Jaučiu čia pridėlioti tie momentai po to kivirčo. Nu žiauriai trūksta jo smagumo.
——
O dar Potapas pila žibalo
——
Dar nervino biškį šiandien, kad daug ko nesupratau Kodėl ten Tina pravirko? Prie ko ten kaktusai
——-
Pagal anonsą kita laida linksmesnė nusimato
———
Gaila, kad Danas neatsisuko dviem nerealiai geriems balsams  Grynai rokavi vaikinukai
——
. Tai vienas pas Tiną nuėjo, bet tam kitam, kur baltai apsirenęs buvo, tai niekas neatsisuko Nu žiauaaaariai nustebino

Nea biggrin.gif nebus.. mačiau ištraukas.. nu aišku, kartais laimi toookios, kad nenuspėsi doh.gif
——-
Nu kaip sakė Tina, labai stiprus nepasitikėjimas savim buvo. O kieno jis? Tu gi ten neseniai 9sezoną žiūrėjai.. spėju Dano doh.gif
———
Taip sumontavo.. nes ten šiaip montuoja iš 4laidų.. ai kažkokie ramūs tokie buvo visi, net neįdomu biggrin.gif
Beje, tu matai kaip sumontavo?! Ten po tų Ostapčiuko juokelių Danas ji ir susinervino, ir tada po jų tas ekoseksualas ir išėjo, o čia parodė, kad jam viskas ok.. net neabejojau, kad taip ir sumontuos..

———
Bet kaip prajuokino tas jo “nu my že poženilis” biggrin.gif ir tokiu dar priekaištingu tonu biggrin.gif

Bet tos fantinos tai naglos mergos nu doh.gif gal mum irgi visu chatu ten susiverst ant scenos lotuliukas.gif
———
Nu jis pasakė nori eit pas Tina, bet labai jos bijo.. bet sako yra posakis “jei bijai kaktuso, apkabink tą kaktusą” laugh.gif nu tai afigienas komplimentas merginai lotuliukas.gif doh.gif
———
Neaišku ar rodys, ką anonsuoja biggrin.gif jiem gi būdinga..
———
Kurie?
———-
Aš išvis pastebėjau, kad Tina išgelbėjo daug gerų balsų atsisukus paskutinę sekundę viena smile.gif Danas tai gal net ne be nuotaikos buvo, o kažkoks miegantis...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 10, 10:50)
Nu kaip sakė Tina, labai stiprus nepasitikėjimas savim buvo. O kieno jis? Tu gi ten neseniai 9sezoną žiūrėjai.. spėju Dano
———
Beje, tu matai kaip sumontavo?! Ten po tų Ostapčiuko juokelių Danas ji ir susinervino, ir tada po jų tas ekoseksualas ir išėjo, o čia parodė, kad jam viskas ok.. net neabejojau, kad taip ir sumontuos..
———
Bet kaip prajuokino tas jo “nu my že poženilis” ir tokiu dar priekaištingu tonu 
-------
Bet tos fantinos tai naglos mergos nu gal mum irgi visu chatu ten susiverst ant scenos
———
Nu jis pasakė nori eit pas Tina, bet labai jos bijo.. bet sako yra posakis “jei bijai kaktuso, apkabink tą kaktusą” nu tai afigienas komplimentas merginai
———
Neaišku ar rodys, ką anonsuoja jiem gi būdinga..
———
Kurie?
———-
Aš išvis pastebėjau, kad Tina išgelbėjo daug gerų balsų atsisukus paskutinę sekundę viena Danas tai gal net ne be nuotaikos buvo, o kažkoks miegantis...

Aha, man rodos kad Dano. Nu bet gi tikrai nepamenu, kad jis būtų taip nusidainavęs per Voice doh.gif Nu tikrai būčiau atsiminus. Kad ten tų nusidainuojančių, man atrodo, iš viso nebuvo girdėt unsure.gif
Gal jis persijaudino, nes vistik didesnė atsakomybė nei Voice padainuot..
---

Tu žinai, aš tik šiandien susigaudžiau, kad ten tas veikėjas buvo, kuris tuos durnus bajerius mėtė, kur pasakojai anksčiau. Nes vakar žiūrėjau ir likau nesupratus. Galvoju atėjo dalyvis, padainavo, kažką pašnekėjo, nieko nesirinko ir išėjo. O čia, pasirodo, net ne dalyvis doh.gif
Paskui dar tą momentą peržiūrėjau, tai girdisi, kad kažkokius pošlus bajerius Dano pusėn laido blink.gif Nežinau ar teisingai supratau (bet gal geriau ir nesakysiu kaip supratau ką jis ten pliurpė doh.gif Kažką apie liežuvį? doh.gif) Nu tai pilnai suprantama, kad užnervino jį doh.gif Nu ir paskui, kaip kad sakai, dar tas ekoseksualas atėjo ir prasidėjo.
Bet iš tikrųjų tai labai erzina su tuo montavimu doh.gif Nebesusigaudai kas ten ir kaip vyksta. Atrodo, vienu momentu linksmi, kitu - jau nebe doh.gif
---
nu doh.gif biggrin.gif Kažkas parašė, kad Potapas turbūt pats paslapčia priklauso toms dantinoms, kad tiek nori juos suženyt doh.gif lotuliukas.gif
Prajuokino, kai Tina atėjo užplot Potapui per užpakalį ir dar Nastios atsiklausė - "galima?" lotuliukas.gif
---
Tai jau tikrai lotuliukas.gif
---
aaa... biggrin.gif Nu dabar kaip ir logiškai skamba.
Dar jai ten jaučiu kažkokias senas emocijas iššaukė, tai dėl to ir apsiverkė.
Bet tai kai laida gavosi- viena verkia, kitas - ne nuotaikoj sėdi biggrin.gif Nu tik Potapas linksminasi :oh O Monatikas ramiai - ne veltui psichologo pareigas pasiskyrė : D Kaip matom, ten visiems ne pro šalį psichologas būtų : D
---
ai, jo.. su jais nieko negali garantuot :oh
---
Nu tai vienas tas kaktusinis, o kitas toks visas baltai apsirengęs. Bet dar ir daugiau buvo.
Bet tai Dano užsispyrimas, tai :loool Kai kažkuris tikrai geras dalyvis dainavo, Tina jam sakė -spaaausk, spausk, o tas atseit jau jaaau spaus ir tyčia nespaudžia doh.gif lotuliukas.gif

Aną laidą irgi tooookią gerą mergaitę pražioplino (prisimeni turbūt, ta geltonai apsirengus). Man taip patiko jos tembras. Potapams nuskilo : )

---
aha, pastebėjau, kad ji nemažai išgelbėjo.
Bet tai žinai, jeigu pridėlioti epizodai po tų nemalonių situacijų, tai nieko stebėtino, kad Dancė be entuziazmo sėdi.. Gal dėl to ir Tina ten pabaigoj su savo repu(tada kai davė telefoną paklausyt) norėjo jį pralinksmint biškį : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 vasario 2020 - 12:58
Blackkiss, aš tau įmečiau porą įdomių komentarų iš youtube. (Čia nededu, nes labai jau ilgi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 10, 12:57)
Aha, man rodos kad Dano. Nu bet gi tikrai nepamenu, kad jis būtų taip nusidainavęs per Voice  Nu tikrai būčiau atsiminus. Kad ten tų nusidainuojančių, man atrodo, iš viso nebuvo girdėt
Gal jis persijaudino, nes vistik didesnė atsakomybė nei Voice padainuot..
---
Paskui dar tą momentą peržiūrėjau, tai girdisi, kad kažkokius pošlus bajerius Dano pusėn laido : Nežinau ar teisingai supratau (bet gal geriau ir nesakysiu kaip supratau ką jis ten pliurpė : Kažką apie liežuvį? Nu tai pilnai suprantama, kad užnervino jį : Nu ir paskui, kaip kad sakai, dar tas ekoseksualas atėjo ir prasidėjo.
---
Prajuokino, kai Tina atėjo užplot Potapui per užpakalį ir dar Nastios atsiklausė - "galima?"
---
Dar jai ten jaučiu kažkokias senas emocijas iššaukė, tai dėl to ir apsiverkė.
Bet tai kai laida gavosi- viena verkia, kitas - ne nuotaikoj sėdi Nu tik Potapas linksminasi O Monatikas ramiai - ne veltui psichologo pareigas pasiskyrė Kaip matom, ten visiems ne pro šalį psichologas būtų
---
Nu tai vienas tas kaktusinis, o kitas toks visas baltai apsirengęs. Bet dar ir daugiau buvo.
Bet tai Dano užsispyrimas, tai Kai kažkuris tikrai geras dalyvis dainavo, Tina jam sakė -spaaausk, spausk, o tas atseit jau jaaau spaus ir tyčia nespaudžia
------
Aną laidą irgi tooookią gerą mergaitę pražioplino (prisimeni turbūt, ta geltonai apsirengus). Man taip patiko jos tembras. Potapams nuskilo
---
aha, pastebėjau, kad ji nemažai išgelbėjo.
Bet tai žinai, jeigu pridėlioti epizodai po tų nemalonių situacijų, tai nieko stebėtino, kad Dancė be entuziazmo sėdi.. Gal dėl to ir Tina ten pabaigoj su savo repu(tada kai davė telefoną paklausyt) norėjo jį pralinksmint biškį

tai nenusidainavo, užtai Tina ir sakė, kad reik dirbt su savim.. būtent dėl nervų.. nu belenkaip gavosi, tikrai.. tai kas EV scenoj būtų??..
------
oi juokelių tai net nenoriu aptarinėt.. ten toks jausmas grynai su intencija įžeist.. nu tokie ne šiaip pošli, bet pikti.. gal pavydas, nežinau..
-----
biggrin.gif iš Nastios pusės toks moteriškas solidarumas biggrin.gif aš irgi leisčiau lotuliukas.gif
------
ten jau psichiatras ne pro šalį būtų biggrin.gif jau psichologas praleistas biggrin.gif
------
bet aš tai nesuprantu, šitų raginimų, spausk, nespausk, tai plem patys ir spauskit biggrin.gif kas čia per permetinėjimai kitiems biggrin.gif
----
em.. nea biggrin.gif įmesk smile.gif
------
ten nesuprasi, kada kokios situacijos pamėtytos.. sakau gi viena pana, per posmą vienaip apsirengus buvo, per priedainį kitaip biggrin.gif net tokius dalykus montuoja, tai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 12, 22:19)
tai nenusidainavo, užtai Tina ir sakė, kad reik dirbt su savim.. būtent dėl nervų.. nu belenkaip gavosi, tikrai.. tai kas EV scenoj būtų??..
------
oi juokelių tai net nenoriu aptarinėt.. ten toks jausmas grynai su intencija įžeist.. nu tokie ne šiaip pošli, bet pikti.. gal pavydas, nežinau..
-----
iš Nastios pusės toks moteriškas solidarumas biggrin.gif aš irgi leisčiau lotuliukas.gif
------
ten jau psichiatras ne pro šalį būtų  jau psichologas praleistas
------
bet aš tai nesuprantu, šitų raginimų, spausk, nespausk, tai plem patys ir spauskit kas čia per permetinėjimai kitiems
----
em.. nea  įmesk

tai va va...Reiškia patirties tiesiog reikia daugiau smile.gif
---
doh.gif matomai...
---
aha lotuliukas.gif
Pirmai dar kartą tą epizodą pažiūrėjau, tai dar ir Monatikas kvaksi pasislėpęs po papke doh.gif lotuliukas.gif
---
nu grynai doh.gif : D
---
aš irgi nesuprantu doh.gif Kas čia per nauja mada kažkokia biggrin.gif
---
va šita mergaitė:
https://www.youtube....h?v=ocK-3m6d3gY

O šitą momentą tai buvau pražioplinus laugh.gif Stebėk Dancės lūpas :lol Balsu lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/B8XIaiYFXps/

Papildyta:

Ai, beje, Blackkiss, o kas ten per pana "išlindo" vakar? Įdomu ar ten iš tikrųjų ta, su kuria, kaip kalba komentatoriai, metus jau kartu? Man kažkaip sunku patikėt, nu negi su tokia jaunute susidėtų unsure.gif Bet fotkės tai kaip ir iš jo buto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 12, 21:14)
tai va va...Reiškia patirties tiesiog reikia daugiau
---
aha
——
Pirmai dar kartą tą epizodą pažiūrėjau, tai dar ir Monatikas kvaksi pasislėpęs po papke l
---
va šita mergaitė:
https://www.youtube....h?v=ocK-3m6d3gY
——
O šitą momentą tai buvau pražioplinus :Stebėk Dancės lūpas :Balsu
https://www.instagra.../p/B8XIaiYFXps/
——-
Ai, beje, Blackkiss, o kas ten per pana "išlindo" vakar? Įdomu ar ten iš tikrųjų ta, su kuria, kaip kalba komentatoriai, metus jau kartu? Man kažkaip sunku patikėt, nu negi su tokia jaunute susidėtų : Bet fotkės tai kaip ir iš jo buto

Nesuprantu, kodėl daugelis tą patirtį ruošiasi pradėti gauti EV scenoj biggrin.gif nu išmok nebijot, tada jau taip sakant plauk į plačius vandenis biggrin.gif
———-
Dar ir pati dadėčiau biggrin.gif
———
Loooool.. Kvaksi lotuliukas.gif
———-
Aa šita..
———
lotuliukas.gif doh.gif ne, nu fruktas, sakau.. biggrin.gif
———-
Ai, jau parašiau až apie ją.. ten, beje, smailikų neriboja biggrin.gif
Atsakyti
Tuktuk, su gimtadieniu!!!! 4u.gif birthday.gif happybday.gif linkiu tau visko, visko paties geriausio! smile.gif tegu pildosi tavo svajonės ir būk laiminga!
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 13, 10:35)
Nesuprantu, kodėl daugelis tą patirtį ruošiasi pradėti gauti EV scenoj biggrin.gif nu išmok nebijot, tada jau taip sakant plauk į plačius vandenis biggrin.gif
———-
Dar ir pati dadėčiau biggrin.gif
———
lotuliukas.gif doh.gif ne, nu fruktas, sakau.. biggrin.gif

Nu čia jau toks visų jaunų atlikėjų bruožas, matyt doh.gif biggrin.gif Žiūrėk kiek pas mus žalių pastoviai eina į EV bandyt laimę biggrin.gif Reiks žiūrėt šeštadienį tiesioginę finalo transliaciją biggrin.gif
---
lotuliukas.gif thumbup.gif
---
Grynas biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 13, 10:50)
Tuktuk, su gimtadieniu!!!!  4u.gif  birthday.gif  happybday.gif linkiu tau visko, visko paties geriausio! smile.gif tegu pildosi tavo svajonės ir būk laiminga! 

Ačiuks! 4u.gif
Atsakyti