QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 15:37)
Kaip smagu, kad grįžai Čia tai nustebinai, galvojau, kad jau nebesulauksim tavęs Kur dingus buvai šitiek laiko?
-------
Na, aš negaliu sakyt, kad man nepatiko Tiesiog iš 1-2 karto neužkabino. Iš pirmo, tai iš vis labai keistus jausmus sukėlė (kažkaip labai
creepy pasirodė

Nu bet gal gerai, kad nepaliko abejingos, reiškia vistiek kažkuo užkabino).
------
Man šioje atrankoje iš vis labiausiai įsiminė Baltos varnos - tokios dvi miško fėjos dvynukės
---
Iš tikrųjų, tai džiugu, kad tokią emociją paliko netgi iš pat pirmo karto

Reik tikėtis, kad daugumai taip ir bus. Man kas ramybės neduoda, tai kad tik nenutiktų taip, kaip buvo su Fusedmarc.. Nu bet gal nenutiks, vistiek The Roop daina šiuolaikiškesnė, turėtų gal europiečius labiau kabint.
---
Monique pats pasirodymas tai nustebino ir mane gerąja prasme. Nes buvo visai kitaip nei kad ji dabar įpratus daryt. Tikrai skoningai ir su idėja, ir be pamaiviškumo. O daina tai man panašiame lygmeny su The Roop buvo pagal įsimintinumą. Bet va jau kelintą kartą girdint, tai irgi po truputį kabint pradeda ir tas priedainis pradeda skambėt galvoj.
---
Pusfinalyje juodai apsirengęs buvo. Berods dar balsavimą darė, kurį variantą rinktis, tai žmonės nubalsavo už baltąjį

Tas baltas iš tikrųjų kažkaip geriau žiūrisi.
Labai užsivertusi visokiais rūpesčiais buvau.
O vat kažko įdomaus tai ir nebuvo, kad pasipasakoti.
------
Aš paskaitinėjau, labiau jūsų su blackkiss pirmu įspūdžiu rėmiausi

Dabar tai mačiau, kad pratinatės
Nors va man tai ji atrodo pirmo įspūdžio daina. Na bent man taip buvo.
Keista tai jinai keista, bet man kitokia "gerąja" prasme. Aišku, su tomis "kitokiomis" daug kartų prašovėme

Bet va šį kartą net stebiuosi, kad stipriai žiūrovai ją palaikė. Skaičiau, kad didžiausias kada nors žiūrovų balsų skaičius. Čia 34 tūkst. LT United surinko 32 tūkst.
Va net spėjimuose po vakar LT pakilo į 7 vietą.
Man kažkodėl atrodė, kad jums kaip ir turėtų patikti. Va užtai labiausiai nustebau.
Nes dėl nemažai alternatyvos, keistesnių dainų, neformato nuomonė būdavo panaši.
-------
Va tų tai nemačiau...
------
Ir dar ta jos nuotaika labai teigiamai veikianti. Ne kokia virkaujanti daina.
Nžn ar matėt, buvo video, kai prie Kauno arenos norintys susirinkę šoko.
Kažkaip žiūri ir labai geras jausmas. Kai žmonės įsitraukia, panašus jausmas kaip per Mikutavičiaus koncertus.
Galų gale šokis gali patikti, gali ne (va skaičiau, kai kuriems lietuvaičiams melodija per primityvi atrodo), bet su tuo šokiu kaip virusu galima gerą reklamą dainą soc. tinkluose etc padaryti.
Ir taip, jinai šiuolaikiška. Toks įspūdis, kad jie atrado (gal netyčia) kažkokią idėją, kažkokią auksinę formulę.
------
aš Monique tik per finalą kol kas tegirdėjau, tai melodijos prisiminti negaliu. Bet man toks stilius tiesiog visai patinka. Ir tikrai šiuolaikiška.
Aš jau iš anksto buvau nusiteikusi, kad jos daina man nepatiks

Maždaug The Roop ir viskas

Bet va kai ji pradėjo dainuoti, na... galvoju, tikrai vertas dėmesio variantas.
Tik kaip ją komentavo, ji biškutį jaudulio nesuvaldė (nors aš pati neįsiklausiau, aš labiau į naują dalyką, visumą įsigilinau). Bet va The Roop šiuo atveju pranašesni, kad jie labai užtikrintai ir laisbai senoje jaučiasi, tiki savimi. Be to tai jų visa šaika ant scenos, vienam "paimti" publiką ir būna sunkiau.
Dėl Monique aš ją buvau nurašiusi, kad ji prieš kelis metus visišką popsuchą buvo pradėjusi dainuoti. Tokią muziką , kuri manęs visai nekabina (bet iš kurios pinigų LT ji gali pasidaryti). Dabar save mano akyse ji reabilitavo kažkiek. Gal dar kažkada ką nors sugalvos.
--------
Taip, aš mačiau tą balsavimą. Ir tik tada man daėjo, kad jis kitaip apsirengęs buvo lol Keista, bet kažkokiu mistiniu būdu stebėdama pusfinalį sugebėjau rūbų nematyti.
O šiaip jis ir išvaizdus vyras. Man dar jo auskaras labai fainai prie to įvaizdžio tinka.
Vat net keista, kaip keliais paprastais dalykais (baltas golfas, plačios kelnės ir tas auskaras) galima tokį akį traukiantį įvaizdį sukurti. Na bet tai tarsi sulimpa su juo. Kitam gal iš viso lievai žiūrėtųsi.
Sakau, svarbiausia nesugalvotų tos aprangos tobulinti. Nes jau kiek kartų buvo kai kažką tobula iš mandrumo sugadino.