Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 01:24)
nuu sakiau, Roopus išrinks biggrin.gif bet žinai dar kartą paklausiau, nu nėėr blogai biggrin.gif pats numerio pastatymas super rolleyes.gif bent sykį LT neatrodys scenoj kaip vargšeliai kokie...
---
nu vat tas tai jo.. nors jos dainos nekabina dabartinės manęs irgi.. balsas yra bet.. vat trūksta Somovo biggrin.gif
-----
taip smile.gif nu nors roopų irgi įsimintinas.. gal ne iškart biggrin.gif nu išvis šitą dainą reik prisipratint.. o vat ar per EV yra laiko pratintis.. bet kokiu atvejų į finalą turėtų patekti..
----
vat šito jau ir nesužinosim biggrin.gif matyt jau nebedalyvaus kitąmet..
----
biggrin.gif per kompą žiūriu, jis senas, pratęs jau gaut
-----
nu grynai klausyk biggrin.gif tie pakikenimai non stop'iniai, nu dooooh..

nu po kelių paklausymų pradeda jau lįst į galvą ta muzikytė biggrin.gif Reik tikėtis, kad kitiems iš karto įlįs biggrin.gif
---
aha, labai trūksta jai Somovo. Visai nebe tas be jo..
--
va va, tai labiausiai ir neramina smile.gif Na, norėtųsi tikėt, kad pateks. Dar viskas ir nuo konkurentų priklausys..
--
aha, ir nebeprireiks trečio karto laugh.gif
--
loool doh.gif
--
nu va, sakau, tikrai kaip apsinešus doh.gif biggrin.gif Beje, kaip suprantu, jau tikrai skiriasi su vyru..
Papildyta:
Spaudos konferencija:
https://www.delfi.lt...e.d?id=83545927
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 vasario 2020 - 23:47
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 15, 23:58)
Reik tikėtis, kad kitiems iš karto įlįs biggrin.gif
---
va va, tai labiausiai ir neramina smile.gif Na, norėtųsi tikėt, kad pateks. Dar viskas ir nuo konkurentų priklausys..
--
nu va, sakau, tikrai kaip apsinešus doh.gif biggrin.gif Beje, kaip suprantu, jau tikrai skiriasi su vyru..
-----
Spaudos konferencija:
https://www.delfi.lt...e.d?id=83545927

biggrin.gif nu mažai tikėtina, jei jau saviem iškart nelenda biggrin.gif
-----
dar priklausys, nuo to, kaip piarins tą dainą.. LT vis mėgėjai nevažinėt su pristatymu, ir į tuos Pre-Eurovizinius vakarėlius...
bet nu klausyk iš trečio karto, mane jau visai užkabino lotuliukas.gif
-----
nežinau, ir kodėl aš pradedu suprast jos vyrą laugh.gif doh.gif kažkokia... labai pasikeitus, tokia miela, rami buvo, atsimenu..
-----
nėr kada, einu dar peržvelgt trumpai kas ten Ukrainos atrankoj vyko biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=emgeExuT-YA

o!beje.. rusai nežinau kaip pasakyt paskyrė gal biggrin.gif (nes ten nerenka..) mano voice favoritą 5 sezono..
https://www.youtube....h?v=osQ3brqFkmk
bet blyn tie kaip visada savam stiliuj - rusai siųs ukrainietį, kad vėl kokį skandalą iššauktų..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 02:15)
nu mažai tikėtina, jei jau saviem iškart nelenda
-----
bet nu klausyk iš trečio karto, mane jau visai užkabino lotuliukas.gif
-----
nežinau, ir kodėl aš pradedu suprast jos vyrą kažkokia... labai pasikeitus, tokia miela, rami buvo, atsimenu..
-----
nėr kada, einu dar peržvelgt trumpai kas ten Ukrainos atrankoj vyko biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=emgeExuT-YA
---
o!beje.. rusai nežinau kaip pasakyt paskyrė gal biggrin.gif (nes ten nerenka..) mano voice favoritą 5 sezono..
https://www.youtube....h?v=osQ3brqFkmk
---
bet blyn tie kaip visada savam stiliuj - rusai siųs ukrainietį, kad vėl kokį skandalą iššauktų..

biggrin.gif
---
loool lotuliukas.gif nu žiūrėk dar ir dainos fane patapsi laugh.gif
---
biggrin.gif
Kad pasikeitus, tai tikrai.. unsure.gif Kažkokia nebeatpažįstama g.gif Gal čia tos skyrybos taip paveikė g.gif Nors va kas dėl to vyro, tai man jis toks neaiškus unsure.gif
---
nu reik gal ir man prasukt tas dainas, jei netingėsiu biggrin.gif
---
Vokalas tikrai geras pas vyrioką, jau vien dėl to gėdos nepadarys biggrin.gif Kažin kokias bus daina smile.gif
---
oho unsure.gif kažkaip netikėtai čia unsure.gif

_____

biškį ne į temą, bet negaliu nepasidalint laugh.gif Čia pasijuokt, jeigu norėsi biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=0LSZHSZs9RE
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 00:32)
loool lotuliukas.gif nu žiūrėk dar ir dainos fane patapsi laugh.gif
---
Kad pasikeitus, tai tikrai.. : Kažkokia nebeatpažįstama  Gal čia tos skyrybos taip paveikė
---
Nors va kas dėl to vyro, tai man jis toks neaiškus
---
nu reik gal ir man prasukt tas dainas, jei netingėsiu
---
Vokalas tikrai geras pas vyrioką, jau vien dėl to gėdos nepadarys  Kažin kokias bus daina
---

biškį ne į temą, bet negaliu nepasidalint laugh.gif Čia pasijuokt, jeigu norėsi biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=0LSZHSZs9RE

loool biggrin.gif
-----
nę nu gali būt, kad taip stresą "maskuoja".. nes nu kažkaip ir atrodė, toks dirbtinis bandymas apsimest linksma... nu plius ne visi gali vedėjais būt, ji - ryškiai ne tv žmogus.. bet nu ko lįst..
------
aš kažkaip net nežinau kas toks..
-----
ne, nežiūrėk biggrin.gif nu total košmar.. nesupratu, kaaaaip tiek turint gerų balsų ir kompozitorių, tokius nesusipratimus surinkt atrankoj doh.gif
------
aha, žiaaauriai geras balsas... bet voice nelaimėjo..
-----
ai jo mačiau lotuliukas.gif oj lool, reakcija superinė žmonių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 02:43)
nę nu gali būt, kad taip stresą "maskuoja".. nes nu kažkaip ir atrodė, toks dirbtinis bandymas apsimest linksma... nu plius ne visi gali vedėjais būt, ji - ryškiai ne tv žmogus..  bet nu ko lįst..
------
aš kažkaip net nežinau kas toks..
-----
ne, nežiūrėk biggrin.gif nu total košmar.. nesupratu, kaaaaip tiek turint gerų balsų ir kompozitorių, tokius nesusipratimus surinkt atrankoj doh.gif
------
ai jo mačiau lotuliukas.gif oj lool, reakcija superinė žmonių lotuliukas.gif

nu šiaip tai jo drinks_cheers.gif
---
buvo tokia grupė Neo seniau, tai vokalistas biggrin.gif Tryse berods dainuodavo biggrin.gif Dabar krepšinio treneris ir šiaip chrišnaitas. Kaip suprantu, jis ją ir įtraukė į tas chrišnas. Bet šiaip man jis kažkoks keistas atrodo biggrin.gif
O dabar atkreipiau dėmesį, kad ji ir kelnes pradėjo nešiot, i iškirptes gilesnes.
--
loool lotuliukas.gif nu bet gaila tikrai doh.gif
---
aha, labai prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 vasario 2020 - 00:50
Labaas, merginos 4u.gif

tuktuke, tave su gimtadieniu 4u.gif Pavėluotai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Linkiu sėkmingų laimingų metų 4u.gif

Aš laaaaaaaaabai džiaugiuosi dėl The Roop
Galvoju, kaip čia šį kartą mūsų skoniai nesutapo... unsure.gif

Aš juos pirmą kartą pamačiau dar atrankoje, tų atrankų nesekiau, bet norėjau pažiūrėti tik Kirilkino, Pilvelytės dainas (nors ir nieko nesitikėjau). Na ir šitą dainą tik iš smalsumo, nes choreografiją statė ir šoka (tas blondinas kairėje Vaidoto) buvęs dukros šokių mokytojas. Jinai 2 metus šoko pas jį šiuolaikinį šokį studijoje, bet po praeitos vasaros visiškai metė šokius, nes buvo daug skausmų (turbūt didelis fizinis krūvis, kurio organizmas nepavežė, visgi 6 pamokos per savaitę po 1,5 val kiekviena). Tai va tą Marijaną mačiau ir gyvai keletą kartų, jis nerealiai fainas kaip žmogus, dukros pats mėgstamiausias mokytojas tuo laiku iš visų (net ir jos buvusią mokyklą įskaitant, kur tikrai buvo fainų asmenybių). Na ir aš iki tol, kol pradėjo dukra šokti, jo visai nežinojau, sužinojau tik paskui (pasakė besidomintys šokiu žmonės), kad jis vienas iš talentingiausių choreografų LT, ir paskutinius pora metų tai labai daug dirba televizijos užkulisiuose, visokiuose projektuose.

O dėl Roop tai aš iki to dainos jų visiškai nemėgau, ir prieš pora metų jų daina man nepatiko, per daug popsinė pasirodė. O Vaidoto nemėgau dar nuo senų laikų, Milano, kažkoks jis man neaiškus tada atrodė unsure.gif
Bet dabar jau prisimenu, kaip tuktukė tada prieš 2 metus siūlė pažiūrėti interviu su juo, kad visiškai kitoks jis ir fainas (iš tiesų tada taip ir nepažiūrėjau...)

Tai va, jokių lūkesčių neturėjau. BEET daina patiko ir užkabino nuo pat pirmų sekundžių. Ir pati daina mano stiliaus, o vaizdelis scenoje, apranga, judesiai, visa visuma ir dermė tai iš viso sužavėjo.
Kai pamatai visai netyčia ir pasakai WOW, va šitas !

Aš paskui jau net nebenorėjau žiūrėti kitų pasirodymų, tik tiek kiek tada pamačiau. Monique iki vakar net nebuvau mačiusi/girdėjusi (nors girdėjau gerus atsiliepimus apie ją).

Beje, mano nuostabai Monique man irgi tikrai patiko. Dukra, beje irgi nuoširdžiai susižavėjusi The Roop, sakė, kad Monique kažko pritrūko, kad ji pamaiva etc. Bet man ir pati daina, ir jos įvaizdis, tas futuristinis kostiumas ir ji viena scenoje, tikrai visai suėjo, atsirasiu tą dainą ir matyt įsimesiu į grojaraštį.

Bet va The Roop turi šiame pasirodyme, dainoje tikrai kažką originalaus gerąja prasme, puikią energetika, daina yra pagauli, man įstrigusi iš pat pirmo karto.
Ir netgi ta jo apranga, tos keistos kelnės, na jam taaaaip tiko. Jam ir dainai. Tarsi jam sukurta. Tikiuosi, nepersistengs tobulindami. Man absuliučiai tinka, kaip buvo dabar. Viskas.

Jis pusfinalyje vilkėjo kitą kostiumą, ir jau kažko trūko (beje, nepastebėjau, kad ne tas kostiumas, bet kažkas lyg atrodė truputį prasčiau).

Šiaip iš aplinkos žiūriu, kad tikrai daug žmonių įsimylėjo šitą dainą, jos nuotaiką. O ir video yra (kurio dar nemačiau, nes fokusavausi į gyvus pasirodymus). Ir tas šokis, kurio virusą Lietuva pagauna, Zilnys sake, matė prie kažkurios mokyklos šokant jį , dar prieš kelias savaites.

Šįkart lietuvių atstovavimo didžiojoje EV laukti bus be galo smagu. Širdis jaučia, ten jie irgi gaus daug palaikymo.

P.S. mačiau latvių pasirodymą, nu man tai visai ne kažką. Latviai labai dažnai man patinka. Bet šįkart tai pasirodymas/daina, kurio antrą kartą nei klausyti nei žiūrėti nesinori.
Atsakyti
Ingėėėnai, laabas bigsmile.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Kaip smagu, kad grįžai thumbup.gif Čia tai nustebinai, galvojau, kad jau nebesulauksim tavęs doh.gif Kur dingus buvai šitiek laiko? mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2020 02 16, 14:29)
Aš laaaaaaaaabai džiaugiuosi dėl The Roop
Galvoju, kaip čia šį kartą mūsų skoniai nesutapo... unsure.gif
----
Aš juos pirmą kartą pamačiau dar atrankoje, tų atrankų nesekiau, bet norėjau pažiūrėti tik Kirilkino, Pilvelytės dainas (nors ir nieko nesitikėjau). Na ir šitą dainą tik iš smalsumo, nes choreografiją statė ir šoka (tas blondinas kairėje Vaidoto) buvęs dukros šokių mokytojas. Jinai 2 metus šoko pas jį šiuolaikinį šokį studijoje
---
Tai va, jokių lūkesčių neturėjau. BEET daina patiko ir užkabino nuo pat pirmų sekundžių. Ir pati daina mano stiliaus, o vaizdelis scenoje, apranga, judesiai, visa visuma ir dermė tai iš viso sužavėjo.
Kai pamatai visai netyčia ir pasakai WOW, va šitas !
-----
Aš paskui jau net nebenorėjau žiūrėti kitų pasirodymų, tik tiek kiek tada pamačiau. Monique iki vakar net nebuvau mačiusi/girdėjusi (nors girdėjau gerus atsiliepimus apie ją).
Beje, mano nuostabai Monique man irgi tikrai patiko. Dukra, beje irgi nuoširdžiai susižavėjusi The Roop, sakė, kad Monique kažko pritrūko, kad ji pamaiva etc. Bet man ir pati daina, ir jos įvaizdis, tas futuristinis kostiumas ir ji viena scenoje,  tikrai visai suėjo, atsirasiu tą dainą ir matyt įsimesiu į grojaraštį.
----
Ir netgi ta jo apranga, tos keistos kelnės, na jam taaaaip tiko. Jam ir dainai. Tarsi jam sukurta. Tikiuosi, nepersistengs tobulindami. Man absuliučiai tinka, kaip buvo dabar. Viskas.
Jis pusfinalyje vilkėjo kitą kostiumą, ir jau kažko trūko (beje, nepastebėjau, kad ne tas kostiumas, bet kažkas lyg atrodė truputį prasčiau).
----
Šįkart lietuvių atstovavimo didžiojoje EV laukti bus be galo smagu. Širdis jaučia, ten jie irgi gaus daug palaikymo.

Na, aš negaliu sakyt, kad man nepatiko mirksiukas.gif Tiesiog iš 1-2 karto neužkabino. Iš pirmo, tai iš vis labai keistus jausmus sukėlė (kažkaip labai creepy pasirodė doh.gif biggrin.gif Nu bet gal gerai, kad nepaliko abejingos, reiškia vistiek kažkuo užkabino).
Vat po 3-4 karto jau pradėjo kabint ir daina, ir pasirodymas. Pastebėjau, kad scenografiją tai jie visada labai gerą sugeba padaryt smile.gif Nu o prieš porą metų, tai man ta daina kažkaip gal iš karto įstrigo g.gif Jau tiksliai ir nebepamenu kaip ten buvo.
Man šioje atrankoje iš vis labiausiai įsiminė Baltos varnos - tokios dvi miško fėjos dvynukės smile.gif
---
Na, choreografą tai tikrai reikia pagirt. Šitame pasirodyme choreografija tikrai ne mažesnį vaidmenį vaidina nei daina smile.gif
---

Iš tikrųjų, tai džiugu, kad tokią emociją paliko netgi iš pat pirmo karto smile.gif Reik tikėtis, kad daugumai taip ir bus. Man kas ramybės neduoda, tai kad tik nenutiktų taip, kaip buvo su Fusedmarc.. Nu bet gal nenutiks, vistiek The Roop daina šiuolaikiškesnė, turėtų gal europiečius labiau kabint.
---
Monique pats pasirodymas tai nustebino ir mane gerąja prasme. Nes buvo visai kitaip nei kad ji dabar įpratus daryt. Tikrai skoningai ir su idėja, ir be pamaiviškumo. O daina tai man panašiame lygmeny su The Roop buvo pagal įsimintinumą. Bet va jau kelintą kartą girdint, tai irgi po truputį kabint pradeda ir tas priedainis pradeda skambėt galvoj.
---
Pusfinalyje juodai apsirengęs buvo. Berods dar balsavimą darė, kurį variantą rinktis, tai žmonės nubalsavo už baltąjį smile.gif Tas baltas iš tikrųjų kažkaip geriau žiūrisi.
---
Nu reik tikėtis biggrin.gif Šokį tai turbūt daug kas išmoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 15:37)

Kaip smagu, kad grįžai  Čia tai nustebinai, galvojau, kad jau nebesulauksim tavęs  Kur dingus buvai šitiek laiko? 

-------
Na, aš negaliu sakyt, kad man nepatiko  Tiesiog iš 1-2 karto neužkabino. Iš pirmo, tai iš vis labai keistus jausmus sukėlė (kažkaip labai creepy pasirodė  biggrin.gif Nu bet gal gerai, kad nepaliko abejingos, reiškia vistiek kažkuo užkabino).

------
Man šioje atrankoje iš vis labiausiai įsiminė Baltos varnos - tokios dvi miško fėjos dvynukės

---

Iš tikrųjų, tai džiugu, kad tokią emociją paliko netgi iš pat pirmo karto smile.gif Reik tikėtis, kad daugumai taip ir bus. Man kas ramybės neduoda, tai kad tik nenutiktų taip, kaip buvo su Fusedmarc.. Nu bet gal nenutiks, vistiek The Roop daina šiuolaikiškesnė, turėtų gal europiečius labiau kabint.
---
Monique pats pasirodymas tai nustebino ir mane gerąja prasme. Nes buvo visai kitaip nei kad ji dabar įpratus daryt. Tikrai skoningai ir su idėja, ir be pamaiviškumo. O daina tai man panašiame lygmeny su The Roop buvo pagal įsimintinumą. Bet va jau kelintą kartą girdint, tai irgi po truputį kabint pradeda ir tas priedainis pradeda skambėt galvoj.
---
Pusfinalyje juodai apsirengęs buvo. Berods dar balsavimą darė, kurį variantą rinktis, tai žmonės nubalsavo už baltąjį smile.gif Tas baltas iš tikrųjų kažkaip geriau žiūrisi.

Labai užsivertusi visokiais rūpesčiais buvau.
O vat kažko įdomaus tai ir nebuvo, kad pasipasakoti.

------

Aš paskaitinėjau, labiau jūsų su blackkiss pirmu įspūdžiu rėmiausi mirksiukas.gif Dabar tai mačiau, kad pratinatės mirksiukas.gif
Nors va man tai ji atrodo pirmo įspūdžio daina. Na bent man taip buvo.
Keista tai jinai keista, bet man kitokia "gerąja" prasme. Aišku, su tomis "kitokiomis" daug kartų prašovėme smile.gif Bet va šį kartą net stebiuosi, kad stipriai žiūrovai ją palaikė. Skaičiau, kad didžiausias kada nors žiūrovų balsų skaičius. Čia 34 tūkst. LT United surinko 32 tūkst.

Va net spėjimuose po vakar LT pakilo į 7 vietą.

Man kažkodėl atrodė, kad jums kaip ir turėtų patikti. Va užtai labiausiai nustebau.
Nes dėl nemažai alternatyvos, keistesnių dainų, neformato nuomonė būdavo panaši.

-------
Va tų tai nemačiau...

------

Ir dar ta jos nuotaika labai teigiamai veikianti. Ne kokia virkaujanti daina.
Nžn ar matėt, buvo video, kai prie Kauno arenos norintys susirinkę šoko.
Kažkaip žiūri ir labai geras jausmas. Kai žmonės įsitraukia, panašus jausmas kaip per Mikutavičiaus koncertus.

Galų gale šokis gali patikti, gali ne (va skaičiau, kai kuriems lietuvaičiams melodija per primityvi atrodo), bet su tuo šokiu kaip virusu galima gerą reklamą dainą soc. tinkluose etc padaryti.
Ir taip, jinai šiuolaikiška. Toks įspūdis, kad jie atrado (gal netyčia) kažkokią idėją, kažkokią auksinę formulę.

------

aš Monique tik per finalą kol kas tegirdėjau, tai melodijos prisiminti negaliu. Bet man toks stilius tiesiog visai patinka. Ir tikrai šiuolaikiška.
Aš jau iš anksto buvau nusiteikusi, kad jos daina man nepatiks biggrin.gif Maždaug The Roop ir viskas smile.gif
Bet va kai ji pradėjo dainuoti, na... galvoju, tikrai vertas dėmesio variantas.
Tik kaip ją komentavo, ji biškutį jaudulio nesuvaldė (nors aš pati neįsiklausiau, aš labiau į naują dalyką, visumą įsigilinau). Bet va The Roop šiuo atveju pranašesni, kad jie labai užtikrintai ir laisbai senoje jaučiasi, tiki savimi. Be to tai jų visa šaika ant scenos, vienam "paimti" publiką ir būna sunkiau.
Dėl Monique aš ją buvau nurašiusi, kad ji prieš kelis metus visišką popsuchą buvo pradėjusi dainuoti. Tokią muziką , kuri manęs visai nekabina (bet iš kurios pinigų LT ji gali pasidaryti). Dabar save mano akyse ji reabilitavo kažkiek. Gal dar kažkada ką nors sugalvos.

--------
Taip, aš mačiau tą balsavimą. Ir tik tada man daėjo, kad jis kitaip apsirengęs buvo lol Keista, bet kažkokiu mistiniu būdu stebėdama pusfinalį sugebėjau rūbų nematyti.
O šiaip jis ir išvaizdus vyras. Man dar jo auskaras labai fainai prie to įvaizdžio tinka.
Vat net keista, kaip keliais paprastais dalykais (baltas golfas, plačios kelnės ir tas auskaras) galima tokį akį traukiantį įvaizdį sukurti. Na bet tai tarsi sulimpa su juo. Kitam gal iš viso lievai žiūrėtųsi.

Sakau, svarbiausia nesugalvotų tos aprangos tobulinti. Nes jau kiek kartų buvo kai kažką tobula iš mandrumo sugadino.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2020 02 16, 20:28)
Nors va man tai ji atrodo pirmo įspūdžio daina. Na bent man taip buvo.
Keista tai jinai keista, bet man kitokia "gerąja" prasme. Aišku, su tomis "kitokiomis" daug kartų prašovėme smile.gif Bet va šį kartą net stebiuosi, kad stipriai žiūrovai ją palaikė. Skaičiau, kad didžiausias kada nors žiūrovų balsų skaičius. Čia 34 tūkst. LT United surinko 32 tūkst.
----
Va net spėjimuose po vakar LT pakilo į 7 vietą.
---
Man kažkodėl atrodė, kad jums kaip ir turėtų patikti. Va užtai labiausiai nustebau.
Nes dėl nemažai alternatyvos, keistesnių dainų, neformato nuomonė būdavo panaši.
-------
Va tų tai nemačiau...
------

Ir dar ta jos nuotaika labai teigiamai veikianti. Ne kokia virkaujanti daina.
Nžn ar matėt, buvo video, kai prie Kauno arenos norintys susirinkę šoko.
Kažkaip žiūri ir labai geras jausmas. Kai žmonės įsitraukia, panašus jausmas kaip per Mikutavičiaus koncertus.
----
Galų gale šokis gali patikti, gali ne (va skaičiau, kai kuriems lietuvaičiams melodija per primityvi atrodo), bet su tuo šokiu kaip virusu galima gerą reklamą dainą soc. tinkluose etc padaryti.
Ir taip, jinai šiuolaikiška. Toks įspūdis, kad jie atrado (gal netyčia) kažkokią idėją, kažkokią auksinę formulę.

------
Tik kaip ją komentavo, ji biškutį jaudulio nesuvaldė (nors aš pati neįsiklausiau, aš labiau į naują dalyką, visumą įsigilinau). Bet va The Roop šiuo atveju pranašesni, kad jie labai užtikrintai ir laisbai senoje jaučiasi, tiki savimi. Be to tai jų visa šaika ant scenos, vienam "paimti" publiką ir būna sunkiau.
------
Dėl Monique aš ją buvau nurašiusi, kad ji prieš kelis metus visišką popsuchą buvo pradėjusi dainuoti. Tokią muziką , kuri manęs visai nekabina (bet iš kurios pinigų LT ji gali pasidaryti). Dabar save mano akyse ji reabilitavo kažkiek. Gal dar kažkada ką nors sugalvos.

--------
Taip, aš mačiau tą balsavimą. Ir tik tada man daėjo, kad jis kitaip apsirengęs buvo lol Keista, bet kažkokiu mistiniu būdu stebėdama pusfinalį sugebėjau rūbų nematyti.
O šiaip jis ir išvaizdus vyras. Man dar jo auskaras labai fainai prie to įvaizdžio tinka.
Vat net keista, kaip keliais paprastais dalykais (baltas golfas, plačios kelnės ir tas auskaras) galima tokį akį traukiantį įvaizdį sukurti. Na bet tai tarsi sulimpa su juo.  Kitam gal iš viso lievai žiūrėtųsi.

Sakau, svarbiausia nesugalvotų tos aprangos tobulinti. Nes jau kiek kartų buvo kai kažką tobula iš mandrumo sugadino.

ane? bigsmile.gif Bet va keista, kad ir komisija, ir žiūrovai nors kartą vieningi buvo biggrin.gif O taip tai vis komisija nulemia kas važiuos biggrin.gif
Kas dėl keistumo, tai mačiau kai kurie užsieničiai komentuoja, kad čia tokia "love" or "hate" daina. Nors man tai ji tokia pamažu auganti. Va dabar klipą pažiūrėjau, tai labai patiko. Labai stilingai padarytas smile.gif
---
thumbup.gif
---
Aš tai matai, dar turėjau kitas favorites (tas Baltas varnas), ir nusivyliau, kad jos nepateko į finalą. Bet šiaip sakau, man ta The Roop daina kuo toliau, tuo labiau patinka, tikrai viena iš geriausių ką esam siuntę smile.gif
---
va šitos panikės:
https://www.youtube....h?v=qgkUD9m99UI
Ir čia tas variantas, kai lietuvių kalba laabai gerai įsipaišo į kontekstą. Taip mistiškai skamba wub.gif Tokios grynai basakojės miško fėjos biggrin.gif
---
nea, nemačiau. Nu reiks vėliau gal daugiau pasidomėt, kokį intervą peržiūrėt. Nes šiais metais kažkaip visai neįsitraukus į EV doh.gif Matei turbūt kas mums su Blackkiss darosi doh.gif laugh.gif
---
vat aš irgi pagalvojau, kad tą šokį galima reklamai panaudoti. Čia būtų galima paprastu būdu neblogai pasireklamuot smile.gif
---
pastebėjau, kad iš vokalinės pusės Vaidotas patobulėjęs, nes palyginus su ta daina prieš 2 metus, tai šįkart daug užtikrinčiau vokalas skambėjo. Matyt, įgavo patirties, tai ir jaudulio mažiau belikę.
---
galėtų į šią pusę pasukt. Nu tikrai kažkas kokybiškesnio ir įdomesnio nei tai, ką ji dabar daro doh.gif Gal pavyktų reabilituotis jai ir mano akyse biggrin.gif
---
nu reiškia, kiti dalyvai prikaustė labiau biggrin.gif Gerai, kai dėmesys krenta ne į aprangą, o į pasirodymą.
O kad išvaizdus, tai tikrai smile.gif Šiaip labai dailus vyriokas, grynai klasikinių tobulų veido bruožų. Jeigu tektų sakyt tai anksčiau, tai sakyčiau toks gal visai Blackkiss skonio turėtų būt, bet kad dabar pas ją skonis pasikeitęs biggrin.gif tongue.gif

Skaičiau, kad lyg kamerų darbą ketina peržiūrėt. Gal daugiau nenutobulins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 vasario 2020 - 19:02
žiūriu, kažkokią nesąmonę parašiau ir negaliu pataisyt doh.gif
ten turėjo būt "kiti dalykai prikaustė labiau", o ne dalyvai doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
Nu, Blackkiss, pasiruošus Voice'iukui? karsta.gif biggrin.gif

Aš tuo tarpu, kol laukiu, įsijungus Lt balsą žiūriu, tai eik tu sau, kaip diena ir naktis.. Absoliučiai kitas jausmas. Ukrainietišką žiūrint taip jauku, šilta ir smagu wub.gif O LT balsas nu nykuma kažkokia.. Nei komisija faina, nei dalyviai stiprūs. Nu žodžiu, nėr ką lygint.. doh.gif Jei taip perkėlus čia UKR Voice komisiją.. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 vasario 2020 - 20:00
labukas smile.gif su Švente lithuania.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 16, 19:58)
Nu, Blackkiss, pasiruošus Voice'iukui?
----
Absoliučiai kitas jausmas. Ukrainietišką žiūrint taip jauku, šilta ir smagu wub.gif O LT balsas nu nykuma kažkokia.. Nei komisija faina, nei dalyviai stiprūs. Nu žodžiu, nėr ką lygint.. doh.gif Jei taip perkėlus čia UKR Voice komisiją.. blush2.gif biggrin.gif

oi kažkaip net nelaukiu, sakė bus valentinkei skirta laida doh.gif lotuliukas.gif net baisu, KO jie ten primontuos.. ai klausei kiek dar liko aklų peržiūrų, tai dar 3...
-----
nu vat šito gal nereikia lotuliukas.gif
aš dar vaikų balsą pradėjau žiūrėt, tai.. beveik jaučiuos dirbanti anru etatu tam voice biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 16, 22:21)
labukas smile.gif su Švente lithuania.gif

oi kažkaip net nelaukiu, sakė bus valentinkei skirta laida doh.gif lotuliukas.gif net baisu, KO jie ten primontuos..
---
ai klausei kiek dar liko aklų peržiūrų, tai dar 3...
-----
nu vat šito gal nereikia :
---
aš dar vaikų balsą pradėjau žiūrėt, tai.. beveik jaučiuos dirbanti anru etatu tam voice

Labukas smile.gif oi tikrai, su švente!!!!!! lithuania.gif

o vaikyti, nu bus visko matyt laugh.gif Nu nusiteik serialui tiesiog ir viskas biggrin.gif Man svarbiausia, kad šį kartą jau bent be jokių piktumų ir ašarų būtų biggrin.gif Žodžiu, kad būtų linksma biggrin.gif
---

blink.gif a jie pablūdo? Taigi pernai tai 5 buvo biggrin.gif (ir tai viena jau kaip papildoma laida gavosi)
Nu jau šįmet kaip prigamino laidų, tai kaip už tėvynę doh.gif biggrin.gif Užtai ir sėdi paskui miegantys (nu kur tau nesėdės, kai matyt nuo ryto iki vakaro filmavimai vyko).
---
hihihi.gif
Parašiau 'komisiją' vietoj mokytojų doh.gif laugh.gif Man dar EV galvoj turbūt biggrin.gif
---
looool doh.gif Tai jau tikrai tu čia neblogai įsidarbinai biggrin.gif
Rusijos vaikų balsą?
Atsakyti