Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2020 03 10, 20:37)

loool doh.gif Nu bet šiaip tai jo, 12 valandų važiuot tai jau čia yra šis tas biggrin.gif
---

Tas vyriokas, tai tiek išsigando, kai žmona grįžus pasakė, kad su kiniečiu bendravo, kad nusprendė nedelsiant imtis veiksmų lotuliukas.gif
---

O scenografiją vietoj jų daryčiau kažkokią vos ne psichodelinę : D žodžiu, tuoj aš jiems sustatysiu scenografiją doh.gif :lol
---
loool Jo, tikrai ten vos ne kaip su vaiku užsiimt reikia : D O iš kokių miltų? Iš ruginių ar kvietinių? Šiaip sava duona, tai kažkas tokio wub.gif Žiūrėk gal tuoj kepyklėlę atidarysit :lol
---

va būtent :oh Jau čia grynai principo reikalas gaunasi. Taip naglai kopint, tai jau čia reik sąžinė turėt : D
---
lotuliukas.gif aš tai žinok jau net ir patikėčiau, kad jis vėl galėtų važiuot, nes pas juos gi ten tam San Marine gal apie 30000 gyventojų : D Šiaip tai juokingas man tas Serhatas, nesuprantu net kodėl :lol

Ai, bet tai nuotaika greit atsistatė. Pati pirmą vakarą nerealią pašvaistę matėm wub.gif Mano brolis sakė, kad galėtų kasdien tokius atstumus važinėt dėl tokių vaizdų biggrin.gif

Bet tai būna žmonių su visai nuvažiavusiais stogais doh.gif Aš po tokio atvejo iškart būčiau skyrybom padavus biggrin.gif

Tai kaip 2016 metų gruzinai. Beje, daina 0 šansų turėjo patekt į finalą pagal bookmakerius biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=rviE2-9eiTI

Ten mixas ruginių ir kvietinių, bet kaip suprantu, kvietinių daugiau. Kad ir kokia skani, jaučiu, kad greitai man atsibos, aš visiška 100 proc. ruginės duonos fanatikė biggrin.gif

Dar kartą pažiūrėjau, tai iki tokio lygio, kad net apsirengimas toks pats doh.gif doh.gif

San Marine jie vieną dainininkę ir teturi, kuri kelis kartus važiavo. Visi kiti atvežtiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 10, 23:05)
Ai, bet tai nuotaika greit atsistatė. Pati pirmą vakarą nerealią pašvaistę matėm  wub.gif Mano brolis sakė, kad galėtų kasdien tokius atstumus važinėt dėl tokių vaizdų  biggrin.gif

Bet tai būna žmonių su visai nuvažiavusiais stogais doh.gif Aš po tokio atvejo iškart būčiau skyrybom padavus  biggrin.gif

Tai kaip 2016 metų gruzinai. Beje, daina 0 šansų turėjo patekt į finalą pagal bookmakerius 

https://www.youtube....h?v=rviE2-9eiTI

Ten mixas ruginių ir kvietinių, bet kaip suprantu, kvietinių daugiau. Kad ir kokia skani, jaučiu, kad greitai man atsibos, aš visiška 100 proc. ruginės duonos fanatikė  biggrin.gif

Dar kartą pažiūrėjau, tai iki tokio lygio, kad net apsirengimas toks pats doh.gif doh.gif

San Marine jie vieną dainininkę ir teturi, kuri kelis kartus važiavo. Visi kiti atvežtiniai  biggrin.gif

Kaip fainai wub.gif Tai jau tikrai, kad vien dėl to atsipirko ta kelionė wub.gif
Mane tai nervina, kad čia visai nebuvo sniego doh.gif Toks keistas jausmas dabar - tarsi kaip žiemos nebūta doh.gif Atrodo po rudens iš karto pavasaris atėjo biggrin.gif
---
aha, pagerintas ten kažkoks veikėjas : D Įdomu kaip ten jiems ten su žmona baigėsi lotuliukas.gif
---
oi, tikrai, tuos buvau pamiršus bigsmile.gif Nors šiųmetinė daina, tai man daug labiau patinka. Ana gal standartiškesnė (bet irgi tokia visai ne į temą per EV buvo, pamenu biggrin.gif )
---
Aš irgi ruginės labiau. O pas jus galima gaut parduotuvėse kažko panašaus į lietuvišką ruginę duoną?
---
jo, grynai doh.gif nu tikrai net nefaina žiūrėt biggrin.gif
---
Tai pala, ir Serhatas atvežtinis? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 10, 21:18)

Mane tai nervina, kad čia visai nebuvo sniego doh.gif Toks keistas jausmas dabar - tarsi kaip žiemos nebūta doh.gif Atrodo po rudens iš karto pavasaris atėjo biggrin.gif
---

oi, tikrai, tuos buvau pamiršus bigsmile.gif Nors šiųmetinė daina, tai man daug labiau patinka. Ana gal standartiškesnė (bet irgi tokia visai ne į temą per  EV buvo, pamenu biggrin.gif )
---
Aš irgi ruginės labiau. O pas jus galima gaut parduotuvėse kažko panašaus į lietuvišką ruginę duoną?
---

Tai pala, ir Serhatas atvežtinis? unsure.gif  biggrin.gif

Nu global warming, reikia pratintis rolleyes.gif Pas mus irgi visai žiemos nebuvo, išskyrus pačiam viršuje, bet ir tai visi susirūpinę, kad per šilta buvo schmoll.gif

Įdomu, ar ta EV išvis šiais metais įvyks. Įtariu, kad galbūt be žiūrovų darys g.gif

Ruginė duona čia nereali, tokios LT dar paieškot reikėtų (čia omeny parduotuves turiu, kepyklose įmanoma rast smile.gif )

Aha, turkas jis gi biggrin.gif
Atsakyti
Su švente! lithuania.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 10, 23:31)
Nu global warming, reikia pratintis  rolleyes.gif Pas mus irgi visai žiemos nebuvo, išskyrus pačiam viršuje, bet ir tai visi susirūpinę, kad per šilta buvo schmoll.gif

Įdomu, ar ta EV išvis šiais metais įvyks. Įtariu, kad galbūt be žiūrovų darys g.gif

Ruginė duona čia nereali, tokios LT dar paieškot reikėtų (čia omeny parduotuves turiu, kepyklose įmanoma rast  smile.gif )

Aha, turkas jis gi  biggrin.gif

Nu bet kokia nesąmonė doh.gif Man taip patikdavo baltos žiemos.. Ir kaip keista, kad pas jus irgi nebuvo. Galvojau, kad labiau į šiaurę vistiek turėjo daugiau sniego būt doh.gif
Beje, skaičiau, kad Nasa nuotraukose užfiksuota kaip sumažėjo užterštumas virš Kinijos miestų, kai buvo paskelbtas karantinas.
O coronavirusas jau ir Kaune doh.gif Nu per tokius neatsakingus žmones viskas ir plinta doh.gif Svarbiausia, žinojo, kas dedasi Šiaurės Italijoj, bet vistiek važiavo ten atostogaut doh.gif Nu negaliu kaip pikta... Neaišku nei kur jie vaikštinėjo, nei kiek apkrėtė. Juk parduotuvėse tai garantuotai lankėsi sugrįžę.

---
Matyt, kad einama link to, kad vyks nebent be žiūrovų unsure.gif
---
aa, tai gerai, kad nelikus be ruginės duonos biggrin.gif
Gal ten šiaurėj ji populiaresnė nei vakarų Europoj doh.gif Nes visi skundžiasi, kad juodos duonos neįmanoma gaut. Man čia ir parduotuvėse yra viena rūšis, kuri labai patinka ir būtų sunku be jos.
----
Tiksliai biggrin.gif Kažkaip iš galvos buvo išgaravę biggrin.gif Prisimenu tik, kad dantistas biggrin.gif

_______
Nu aš iš vis be žodžių doh.gif doh.gif doh.gif
https://www.delfi.lt...s.d?id=83747733
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 11, 16:33)
Su švente! lithuania.gif

Nu bet kokia nesąmonė doh.gif Man taip patikdavo baltos žiemos.. Ir kaip keista, kad pas jus irgi nebuvo. Galvojau, kad labiau į šiaurę vistiek turėjo daugiau sniego būt doh.gif

Beje, skaičiau, kad Nasa nuotraukose užfiksuota kaip sumažėjo užterštumas virš Kinijos miestų, kai buvo paskelbtas karantinas.

Nu negaliu kaip pikta... Neaišku nei kur jie vaikštinėjo, nei kiek apkrėtė. Juk parduotuvėse tai garantuotai lankėsi sugrįžę.

Gal ten šiaurėj ji populiaresnė nei vakarų Europoj doh.gif Nes visi skundžiasi, kad juodos duonos neįmanoma gaut. Man čia ir parduotuvėse yra viena rūšis, kuri labai patinka ir būtų sunku be jos.
----
Tiksliai biggrin.gif Kažkaip iš galvos buvo išgaravę biggrin.gif Prisimenu tik, kad dantistas biggrin.gif

lithuania.gif lithuania.gif

Kažkur buvau skaičiusi, kad kaip tik Suomija, Lietuva, ir jei neklystu, Latvija arba Estija labiausiai klimato kaitos buvo paveiktos Europoje. Nors labiausiai paveiktos, bet abejoju, kad labiausiai prie jos prisidėjusios, tad galim savo kaimynams padėkoti už tokią dovanėlę smile.gif
Beveik visą žiemą pas mus pliusinė temperatūra dienomis laikėsi. Aš iš tų, kur negali sniego ir ledo pakęsti, bet tokios anomalijos man jau nepatinka schmoll.gif

Aha, man atrodo, 25 proc. sumažėjo tarša. Tai va, parodo, kad žmonės gal ir gali prisidėt prie klimato kaitos stabdymo, bet pirmiausia reikia visą pramonę judint smile.gif

Nu nemanau, kad bus kur nors palikę tą virusą biggrin.gif Bet aš followinu LRT feisbuke, pasiskaičiau komentarus, tai nėra kaip kitaip išsireikšt, bet kokių nupezusių žmonių yra doh.gif doh.gif

Tai visur jos galima rasti, pietų Europoj gal tik nelabai. Aš asmeniškai lietuviškos ruginės duonos nesu per didžiausia gerbėja, man ji kažkokia per sausa, gerklėj stringa, ir be skonio , bet gal aš ant tokių visada užtaikau. O kokią tu ten perki?

Ale įsivaizduok, atvarai pas dantistą, o ten Serhatas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 11, 22:13)
Kažkur buvau skaičiusi, kad kaip tik Suomija, Lietuva, ir jei neklystu, Latvija arba Estija labiausiai klimato kaitos buvo paveiktos Europoje. Nors labiausiai paveiktos, bet abejoju, kad labiausiai prie jos prisidėjusios, tad galim savo kaimynams padėkoti už tokią dovanėlę  smile.gif
---
Beveik visą žiemą pas mus pliusinė temperatūra dienomis laikėsi. Aš iš tų, kur negali sniego ir ledo pakęsti, bet tokios anomalijos man jau nepatinka schmoll.gif

Nu nemanau, kad bus kur nors palikę tą virusą 
Bet aš followinu LRT feisbuke, pasiskaičiau komentarus, tai nėra kaip kitaip išsireikšt, bet kokių nupezusių žmonių yra

Tai visur jos galima rasti, pietų Europoj gal tik nelabai.

Aš asmeniškai lietuviškos ruginės duonos nesu per didžiausia gerbėja, man ji kažkokia per sausa, gerklėj stringa, ir be skonio , bet gal aš ant tokių visada užtaikau. O kokią tu ten perki?

Ale įsivaizduok, atvarai pas dantistą, o ten Serhatas

nu tai super tiesiog doh.gif
---
Pas mus irgi tas pats, grynai ruduo arba pavasaris lauke buvo. Aš, aišku, to sniego visą žiemą irgi nenorėčiau. Man užtektų, kad bent kokią savaitę pabūtų, nu kad pasijaustų , jog žiema biggrin.gif Dar kad galėčiau pafotkint apšerkšnijusius grožius wub.gif Ech biggrin.gif Nes man net iš psichologinės pusės labai keistas jausmas - atrodo užmigau rudenį ir atsibudau pavasarį, o žiema ėmė ir kažkur dingo doh.gif : D
---
Nu labai tikiuosi...
O tie rašinėtojai, tai kaip iš psichiatrinės išėję doh.gif Net neskaitau tų komentarų, nes tik nervus gadina :oh
---
Ane? Nesuprantu ko tada tie lietuviai vis bėdavoja doh.gif Gal ieškot nemoka biggrin.gif

Man tai Agotos skaniausia. Bet bėda su ja ta, kad ji skani tik iš karto, kai išpakuoji, o kitą dieną jau pasidaro tokia kaip sakai biškį stringanti gerklėj. Tai geriausiai po pusę kepalo pirkt. Nors man tai iš vis dar mažesnio reiktų biggrin.gif Nepatingėčiau dėl tos duonos į parduotuvę dažniau užsukt, jei tik šviežios galėčiau vis nusipirkt.
---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Jau matau tą vaizdą kaip artėja išsišiepęs Serhatas su grąžtu doh.gif lotuliukas.gif Tikrai negalėčiau išsėdėt kėdėj ramiai iš juoko :lol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 kovo 2020 - 20:45
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 11, 20:43)

Dar kad galėčiau pafotkint apšerkšnijusius grožius wub.gif Ech biggrin.gif  Nes man net iš psichologinės pusės labai keistas jausmas - atrodo užmigau rudenį ir atsibudau pavasarį, o žiema ėmė ir kažkur dingo doh.gif : D
---

O tie rašinėtojai, tai kaip iš psichiatrinės išėję doh.gif Net neskaitau tų komentarų, nes tik nervus gadina :oh
---
Ane? Nesuprantu ko tada tie lietuviai vis bėdavoja doh.gif Gal ieškot nemoka biggrin.gif

Man tai Agotos skaniausia. Bet bėda su ja ta, kad ji skani tik iš karto, kai išpakuoji, o kitą dieną jau pasidaro tokia kaip sakai biškį stringanti gerklėj. Tai geriausiai po pusę kepalo pirkt. Nors man tai iš vis dar mažesnio reiktų biggrin.gif  Nepatingėčiau dėl tos duonos į parduotuvę dažniau užsukt, jei tik šviežios galėčiau vis nusipirkt.
---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Jau matau tą vaizdą kaip artėja išsišiepęs Serhatas su grąžtu doh.gif lotuliukas.gif Tikrai negalėčiau išsėdėt kėdėj ramiai iš juoko :lol

Tai palauk, gal dar kokį balandį paspaus šaltukas biggrin.gif doh.gif Aš tai vieną pliusą įžvelgiau, visą žiemą beveik galėjau su dviračiu prasivažinėt. Mes stengiamės mieste automobiliu nesinaudot, tai gerai, kai nereikia viešuoju transportu naudotis. Nemėgstu aš jo schmoll.gif

Ai, aš susitikimo laukiau, tai neturėjau ką veikt. Bet tai maždaug pas visus toks pats varymo stilius: "Turtuoliai čia važinėja slidinėt, reikia namuose sėdėt." doh.gif Nu taip, rizika Italijoje didesnė, bet tai tuoj bus atvejų, kai kokia dukrelė emigrantė iš Anglijos parskraidins virusą, ką tada įdomu komentuos biggrin.gif

Tai gal jie būtent tos sausos nori, kur į burną įsidėjus vos vėl į miltus nesubyra laugh.gif

O tu nebandai šaldyt? Maniškis kai išvažiuoja, tai aš niekaip nesuvalgau tos duonos, tai įmetu į šaldymo kamerą, o po to kai reikia, į toasterį, tai nei ji sudžiūva, nei pasenusią reikia po to išmesti smile.gif

Įdomu, ar jis full time dainininkas, ar ir dantis tvarko kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 11, 23:00)
Tai palauk, gal dar kokį balandį paspaus šaltukas  Aš tai vieną pliusą įžvelgiau, visą žiemą beveik galėjau su dviračiu prasivažinėt. Mes stengiamės mieste automobiliu nesinaudot, tai gerai, kai nereikia viešuoju transportu naudotis. Nemėgstu aš jo

Ai, aš susitikimo laukiau, tai neturėjau ką veikt. Bet tai maždaug pas visus toks pats varymo stilius: "Turtuoliai čia važinėja slidinėt, reikia namuose sėdėt." doh.gif Nu taip, rizika Italijoje didesnė, bet tai tuoj bus atvejų, kai kokia dukrelė emigrantė iš Anglijos parskraidins virusą, ką tada įdomu komentuos  biggrin.gif

Tai gal jie būtent tos sausos nori, kur į burną įsidėjus vos vėl į miltus nesubyra

O tu nebandai šaldyt? Maniškis kai išvažiuoja, tai aš niekaip nesuvalgau tos duonos, tai įmetu į šaldymo kamerą, o po to kai reikia, į toasterį, tai nei ji sudžiūva, nei pasenusią reikia po to išmesti

Įdomu, ar jis full time dainininkas, ar ir dantis tvarko kartais 

Oi ne, balandį jau nenoriu schmoll.gif biggrin.gif Bet dažnai būna toks kiaulystės dėsnis :oh
Bet tai tu neblogai užsigrūdinus, jei galėjai ir tokiu oru dviračiu važinėt. Man tai po pirmo pasivažinėjimo temperatūra būtų : D
---
Jau kai rašo, kad turtuoliai važinėja, tai viskas aišku, kad vatnikai komentuoja. Dabar jau nebe tie laikai, kad didžiulių turtų reiktų, kad kažkur išvažiuot :oh
O šiaip sąmoningumo trūksta labai pas žmones. Jei visi tvarkingai karantino laikytųsi grįžę iš tų karštųjų taškų, tai suvaldytų daug greičiau visą tą pandemiją.
Patys italai tai pražiopsojo tą momentą, kai galėjo kažkiek daugiau suvaldyt plitimą. Girdėjau pasakojimų, kad jie grįžę iš šiaurės Italijos ir kuriems paskirtas karantinas, ne namie sėdi, o po kavines, restoranus vaikštinėja doh.gif Nežinau kaip dabar, gal jau pagaliau susivokė iki kiek tai pavojinga. Nors dabar jau gal visiems italams karantinas g.gif
---
gaal biggrin.gif
---
nea, net nepagalvojau apie tai. Čia geras, reiks išbandyt biggrin.gif O tai ji atšildžius nepasidaro drėgna kokia ar sutešlėjus? biggrin.gif
---
nu žinai, man atrodo, iš tokio kaip jo dainavimo tai menkas biznis gaunasi :lol Gal dantistas geresnis nei dainininkas :lol
Atsakyti
Nu bet kaip įstrigo doh.gif Čia iš Švedijos atrankų. Dainininkas prastas, daina irgi, bet priedainis galvoje groja biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=2k0NTTTNApM

QUOTE(tuktuk @ 2020 03 11, 21:23)

Bet tai tu neblogai užsigrūdinus, jei galėjai ir tokiu oru dviračiu važinėt. Man tai po pirmo pasivažinėjimo temperatūra būtų : D
---
Jau kai rašo, kad turtuoliai važinėja, tai viskas aišku, kad vatnikai komentuoja. Dabar jau nebe tie laikai, kad didžiulių turtų reiktų, kad kažkur išvažiuot :oh

Nežinau kaip dabar, gal jau pagaliau susivokė iki kiek tai pavojinga. Nors dabar jau gal visiems italams karantinas g.gif

O tai ji atšildžius nepasidaro drėgna kokia ar sutešlėjus? biggrin.gif

Ai, tai tą temperatūrą greičiau gausi viešuoju transportu pasivažinėjus biggrin.gif Svarbiausia gerą aprangą turėt, čia jau į sezono madas nelabai dėmesį kreipiu. O šiaip Suomijoj nuo mažiausių pyplių iki senukų dviračiais žiemą vasarą visur važiuoja. Galbūt dėl to vieną mažiausių antsvorio ir nutukimo procentą EU turi smile.gif

Bet tai žinok didžioji dalis tokių komentarų. Mačiau ir tokių komentarų, kad tokius iškart grįžus ir į kalėjimą iškart uždaryt, ir sušaudyt, tai čia jau iš viso kosmosas. Tokie komentatoriai daug pavojingesni visuomenei, nei koks virusas doh.gif

Nu dabar jau visa šalis karantinuota. Influenceriai italų (kelis followinu) per visur varo, kad žmonės liktų namie ir t.t.

Ne, viskas su ja gerai. Tik sakau, iškart iš kameros į toasterį reikia mest. Sunku tik iš pradžių atitaikyt, kiek laiko toastint, bet po kelių bandymų atitaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 03 11, 23:40)
Nu bet kaip įstrigo doh.gif Čia iš Švedijos atrankų. Dainininkas prastas, daina irgi, bet priedainis galvoje groja  biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=2k0NTTTNApM
----
Ai, tai tą temperatūrą greičiau gausi viešuoju transportu pasivažinėjus  Svarbiausia gerą aprangą turėt, čia jau į sezono madas nelabai dėmesį kreipiu. O šiaip Suomijoj nuo mažiausių pyplių iki senukų dviračiais žiemą vasarą visur važiuoja. Galbūt dėl to vieną mažiausių antsvorio ir nutukimo procentą EU turi 

Bet tai žinok didžioji dalis tokių komentarų. Mačiau ir tokių komentarų, kad tokius iškart grįžus ir į kalėjimą iškart uždaryt, ir sušaudyt, tai čia jau iš viso kosmosas. Tokie komentatoriai daug pavojingesni visuomenei, nei koks virusas doh.gif

Nu dabar jau visa šalis karantinuota. Influenceriai italų (kelis followinu) per visur varo, kad žmonės liktų namie ir t.t.

Ne, viskas su ja gerai. Tik sakau, iškart iš kameros į toasterį reikia mest. Sunku tik iš pradžių atitaikyt, kiek laiko toastint, bet po kelių bandymų atitaikai  biggrin.gif

aha, toks tikra to žodžio prasme kalantis į galvą biggrin.gif
O šitas dainininkas man labai matytas arba panašus į kažką g.gif
---
nu šiaip jo, viešasis tai pilnas bacilų ir virusų.. O kad ir seni, ir maži dviračiais visais metų laikais važinėja, tai super. Kai užsigrūdina žmonės tada jokios bacilos nebaisios smile.gif
Kas dėl nutukimo, tai jei neklystu, Lietuvoj jau vienas didžiausių (jei ne didžiausias) procentas Europoje doh.gif O kaip visi traukdavo amerikiečius per dantį anksčiau.. doh.gif
Pas mus pasidaręs laabai nejudrus gyvenimo būdas, dar tas išpopuliarėjęs nesveikas maistas. Taip ir gaunasi doh.gif Aš kai pagalvoju, tai man jaučiu irgi būtų panašiai, jei būčiau linkus į stambėjimą, nes mano pagrindinis judėjimas tik pavasarį/vasarą. Vis keikiu save, kad nesportuoju visada. Tik tiek, kad aš junk food'o beveik nevalgau ir pridėtinio cukraus stengiuos nevartot.
---
oi, jau ten tokie tai tikrai su diagnoze doh.gif
---
va, norėjau kaip tik sakyt, kad influenceriai turėtų pasinaudot proga, kad daug sekėjų turi ir paskleist tą informaciją kaip turėtų žmonės elgtis.
---
O kažin kaip jei nemest į toasterį g.gif Aš nedažnai jį naudoju, mėgstu tiesiog šiaip su sviestu ir kokiu avokadu (žinau, kad sviestas ir avokadas keistas derinys, nu bet.. doh.gif laugh.gif ) ar dar kažkuo valgyt. Nu reiks išbandyt, gal suveiks ir liks tas šviežumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 11, 22:27)

O šitas dainininkas man labai matytas arba panašus į kažką g.gif
---
O kad ir seni, ir maži dviračiais visais metų laikais važinėja, tai super. Kai užsigrūdina žmonės tada jokios bacilos nebaisios smile.gif

Kas dėl nutukimo, tai jei neklystu, Lietuvoj jau vienas didžiausių (jei ne didžiausias) procentas Europoje doh.gif O kaip visi traukdavo amerikiečius per dantį anksčiau.. doh.gif

Aš kai pagalvoju, tai man jaučiu irgi būtų panašiai, jei būčiau linkus į stambėjimą, nes mano pagrindinis judėjimas tik pavasarį/vasarą. Vis keikiu save, kad nesportuoju visada. Tik tiek, kad aš junk food'o beveik nevalgau ir pridėtinio cukraus stengiuos nevartot.
---

va, norėjau kaip tik sakyt, kad influenceriai turėtų pasinaudot proga, kad daug sekėjų turi ir paskleist tą informaciją kaip turėtų žmonės elgtis.
---
O kažin kaip jei nemest į toasterį g.gif Aš nedažnai jį naudoju, mėgstu tiesiog šiaip su sviestu ir kokiu avokadu (žinau, kad sviestas ir avokadas keistas derinys, nu bet.. doh.gif laugh.gif ) ar dar kažkuo valgyt. Nu reiks išbandyt, gal suveiks ir liks tas šviežumas biggrin.gif

Tai jis atstovavo Švediją prieš kelis metus. Čia tas, kur ant bėgtakio buvo biggrin.gif

Mane išvis gąsdina, kiek mažai laiko daugelis žmonių praleidžia lauke. Neseniai klausiau podcastą, tai 70% vaikų UK lauke praleidžia mažiau laiko lauke nei kaliniai (o kaliniai turi tipo valandą per dieną lauke prabūt) doh.gif Šiauriečiai, manau, truputį geriau tvarkosi. Darbe per langus galiu darželį matyt, tai pypliai bet kokiom sąlygom į lauką eina. Ir prie minuso, ir lietuj lyjant, tai man tas pagirtina atrodo.
Aš už bet kokią veiklą lauke, nesvarbu, ar vaikščiojimas, bėgiojimas, šuns vedžiojimas, ar tas pats važiavimas dviračiu iš taško A į B, svarbu, kad tik lauke.

Aha, tik Malta, UK ir Vengrija lenkia doh.gif Rudenį kai buvau LT irgi labai nustebus buvau dėl stambių žmonių skaičiaus.

O tai niekaip nerandi kas patiktų? Dabar tiek daug variantų, tikrai galima rasti kažkokią aktyvią veiklą, kuri tiktų. Bet tau gerai, kad bent kiek pamenu į darbą su automobiliu nevažiuoji? g.gif

Viena per 24h surinko 3,5 mln. paremt ligonines ir daugiau vietų sukurt ligoniams smile.gif

Aš irgi su avokadu dažniausiai valgau biggrin.gif Žinok, ta duona nepasidaro traški, tas toastinimas grynai tik ją atlaidina ir pašildo tiktai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 03 10, 13:13)
Nu negaliu, tas Braškės avataras
——
Aha, davė jie ten vaizdų Man labai patiko kaip tiedu aktoriai tą pasirodymą padarė
---
Skaitei gal kaip kažkoks vilnietis uždarė savo žmoną į vonią? Tipo karantinav: Tai ta vos prisikvietė policiją, kad išgelbėtų
---
Nu bet gal ne su milaniečiais Ten tose rungtynėse tai iš Milano visi atvažiavo Nors dabar va, jau visa Italija karantine..
——-
O Izraelis, tai teisingai daro - nebeįsileis visų, kurie atvažiuos iš kitų šalių, arba turės būt 2 sav. karantine.
——-
Kokiam, beje, koncerte buvai?
---
aha, norėjau sakyt, su kokia ten pižama Monatikas bet tai keista kaip, kad ten stilistai jų nerengia. Per visus projektus dažniausiai rengia (bent jau čia Lietuvoj). Jie gal patys nenori, kad juos kažkas rengtų?
---
Atsilygino tai taip(ten to video antroj daly, nes sulipdytas iš dviejų sezonų)
——
Tina dar sugebėjo ir suknelę susiplėšyt
---
Teko payoutubint, kas čia per Sansara, tai nebuvau girdėjus. Bet kaip sugraudino ta daina..Pirmą kartą girdėjau, bet taip pagriebė už širdies.
---
jo, dabar trečioj esam. Bet tai va, jau visos dainos(išskyrus rusus) išrinktos Ir vis dar laikomės viršuj O čia jau laabai neblogas rezultatas. Niekad gi nebūdavo tokių dalykų.

Plem, net nežinau kas ta skibidi (bet jau ne pirmą kartą girdžiu, kaip visi mini tą dainą :
——-
Nu gal pamatė, kad sudėtinga jam dirbt su tokio tipo balsais

Labas smile.gif ne, nu Braške, tikrai - apsileidai visai biggrin.gif
——-
Ee.. kokie aktoriai..? biggrin.gif
———
ahaaa lotuliukas.gif ta prasme šiaip tai nejuokinga ant kiek žmonėm stogas važiuoja.. o tai kur pats praustis planavo? biggrin.gif
——-
A ką aš žinau, iš kur ten tie patys vietiniai grįžę biggrin.gif
Laiku spėjau parsisiųst pačiūžas, nes kaip tik iš Veneto siunčiaus biggrin.gif būtų uždarę infekcinėn su visom pačiūžom lotuliukas.gif
——-
Vat būtent! Galėtų ir LT taip padaryt..
——-
Bi-2 wub.gif mano favorite grupsas, negalėjau praleist biggrin.gif beje.. čia pirmas europinio turo koncas buvo, ir vsio, sekančius atšaukė...
———
Nežinau, bet kaip ten ten tokios mados nėr smile.gif
———
Omg.. skiepytų juos ten visus nuo pasiutligės biggrin.gif
———
doh.gif
———
Aha, visus nustebino, nes daina reperio rašyta... jis, beje, vaikų voice komisijoj šiuo metu..
———-
Rusų vakar Urganto laidoj buvo premjera, bet negirdėjau..
Nu ta skibidi paklausiau jau kai visi pradėjo rašyt.. šyza absoliuti ten biggrin.gif
———
Kokio tipo? Kad balsas kaip balsas, ne operinis juk smile.gif
Atsakyti