Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 21, 12:52)
visi kalba, kad laimėjo vien dėl to, kad Končita : Tą dainą bet kas būtų dainavęs ir būtų laimėjęs.
----
Akademiška, tai turbūt nepavadinčiau Man trio daina labiau akademiška, o šito italo, tai paprastesnė tokia (nebent tu akademiškumą kitaip apibrėži).
---
Man tai kažkaip atrodo, kad kaip tik skirtingas jie siunčia. Pažėk, pernykštė visiškai kitokio tipo Arba Francesco, Rafaelio Bet va ką jie siunčia, tai kokybę visada.
——
Beje, dėl italų trio, nebuvo taip, kad tau iš pradžių jie labai nepatiktų?
---
o dabar kai jau viską pilnai žiūriu, tai atėjęs ir supratimas iki kokio lygio kiauliškai Saška pasielgė  Nu labai negražiai. Dano vietoj ir paskui net nebūčiau jo ėmus vien iš principo
---
Dėl įsimylėjimo
O kaip tu prainterpretuotum tą sakinį, kad jis norėtų pratęsti istoriją su Tina ir ji jam artima? “: Man dvi versijos tik peršasi - arba jis čia jau apie 11 sezoną(bet kaip ir ankstoka būtų) arba tikrai kažkokią istoriją nori tęst, gal šiaip draugystę?Nu grynai mėgėjas sukelt intrigą

Nu vat bet kas nebūtų - ten labai sunki daina, kurią tikrai ne bet kas ištraukęs būtų smile.gif
——-
Akademiška, man tokia labai teisinga iki nuobodumo. Va kaip šita biggrin.gif
——-
Nu vat Francesko tikrai išsiskyrė, užtai iki šiol ir atsimenu biggrin.gif visos kitos.. tame ir esmė, kad net neatsimenu, ką dainavo biggrin.gif nu pvz pernai? Kas dainavo, ką dainavo, nepagooglinus net nepamenu smile.gif
——-
Tikrai ne biggrin.gif mane iš pirmo karto užkabino, ir net šventai tikėjau, ir tikėjausi, kad laimės smile.gif
——-
Joo, žiauriai kiauliškai.. nu Dančikas atkeršyjo po to biggrin.gif
——-
O trečia versija nesiperša - kad eilinį kartą žurnalistai prikūrė, kad būtų intrigos? biggrin.gif
Atsakyti
Labuks smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 23, 03:17)
Nu vat bet kas nebūtų - ten labai sunki daina, kurią tikrai ne bet kas ištraukęs būtų
——-
Akademiška, man tokia labai teisinga iki nuobodumo. Va kaip šita
——-
Nu vat Francesko tikrai išsiskyrė, užtai iki šiol ir atsimenu  visos kitos.. tame ir esmė, kad net neatsimenu, ką dainavo  nu pvz pernai? Kas dainavo, ką dainavo, nepagooglinus net nepamenu
——-
Tikrai ne  mane iš pirmo karto užkabino, ir net šventai tikėjau, ir tikėjausi, kad laimės
——-
Joo, žiauriai kiauliškai.. nu Dančikas atkeršyjo po to
——-
O trečia versija nesiperša - kad eilinį kartą žurnalistai prikūrė, kad būtų intrigos?

Na taip, turėjau omenyje bet kas su geru balsu smile.gif
---
Nu bet kaip keista, kad tokia emociškai stipri daina tavęs nei kiek neužkabino g.gif Kiek žiūrėjau vertinimų, tai visi žmonės būtent tą emocinį dainos stiprumą ir pabrėžia.
Įdomu koks pirmas įspūdis Ingėno ir Braškės. Aš tikiuosi, kad toks kaip ir tavo biggrin.gif Nes kitu atveju tikrai Roops'ai turi rimtą konkurentą biggrin.gif Labai daug ypač gerų vertinimų matau..
Kitus konkurentus irgi prafiltravau, tai kol kas man atrodo, nelabai jų yra biggrin.gif Na, bet dar ne daug ir dainų paskelbta.
---
Pernai taigi Soldi biggrin.gif
O tai Rafaelio irgi neatsimeni? Man tai čia iš viso vienas tobuliausių EV pasirodymų apskritai wub.gif Niekad nieks nesiųsdavo džiazo per EV, tai man ten buvo tikras eurovizinis perliukas.
Tai tau gal atrodo, kad vienodas siunčia vien dėl to, kad tau beveik niekad nepatinka ir dėl to neužiksfuoji biggrin.gif Jie net labai skirtingas siunčia - nuo džiazo, operos, pop iki Soldi (nežinau kokiam konkrečiam stiliui priskirt biggrin.gif ) Man Italija apskritai viena mėgstamiausių Eurovizinių šalių, nes praktiškai niekada nenuvilia. Buvo gal tik vienas ar du tokie šiaip sau. Bet tai irgi, neatsimenu, kad būtų kada nors išsiuntę kažką prastos kokybės.
---
nu gal su Ingėnu tada kalbėjom g.gif nes kad kažkam labai nepatiko, tai tikrai atsimenu.
---
ai, bet ir tai per gerai dar jis padarė biggrin.gif Jei jau nenorėjo iš karto pas jį eit, tai nereikėjo ir gelbėt biggrin.gif Potapas net išsižiojęs buvo, kai jis pasirinko Monatiką.
---
Nu jei būtų tas žurnalas kažkaip su Voice susijęs, tai viskas aišku būtų ką norima padaryt. Bet gi čia Voice'as visai ne prie ko g.gif Kam šitam žurnalistui kurt istorijas unsure.gif Nu negi tas Voice viską jau užokupavęs biggrin.gif Aišku, aš negaliu garantuot, kad neprikurta, bet šiuo konkrečiu atveju tikrai nesu užtikrinta, kad jis taip nesakė.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 23, 02:11)
istorinis įvykis - kol kas LT pirma statymuose biggrin.gif
https://eurovisionwo...odds/eurovision

nerealu bigsmile.gif thumbup.gif nu nors kol kas galim pasidžiaugt thumbup.gif Laaabai tikiuosi, kad taip ir išliks thumbup.gif biggrin.gif Tokio vaizdelio niekad nebuvom matę per visą eurovizinę istoriją, kad ir trumpam biggrin.gif
Atsakyti
Labukas
Plem kaip knygų mugėj nusikaliau vakar biggrin.gif kominė grįžau
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 23,)
Nu bet kaip keista, kad tokia emociškai stipri daina tavęs nei kiek neužkabino
——
Įdomu koks pirmas įspūdis Ingėno ir Braškės. Aš tikiuosi, kad toks kaip ir tavo Nes kitu atveju tikrai Roops'ai turi rimtą konkurentą Labai daug ypač gerų vertinimų matau..
——-
Kitus konkurentus irgi prafiltravau, tai kol kas man atrodo, nelabai jų yra Na, bet dar ne daug ir dainų paskelbta.
---
Pernai taigi Soldi
O tai Rafaelio irgi neatsimeni? Man tai čia iš viso vienas tobuliausių EV pasirodymų apskritai  Niekad nieks nesiųsdavo džiazo per EV, tai man ten buvo tikras eurovizinis perliukas.
——-
Tai tau gal atrodo, kad vienodas siunčia vien dėl to, kad tau beveik niekad nepatinka ir dėl to neužiksfuoji Jie net labai skirtingas siunčia - nuo džiazo, operos, pop iki Soldi (nežinau kokiam konkrečiam stiliui priskirt
---
nu gal su Ingėnu tada kalbėjom nes kad kažkam labai nepatiko, tai tikrai atsimenu.
---
ai, bet ir tai per gerai dar jis padarė Jei jau nenorėjo iš karto pas jį eit, tai nereikėjo ir gelbėt Potapas net išsižiojęs buvo, kai jis pasirinko Monatiką.
---
šiuo konkrečiu atveju tikrai nesu užtikrinta, kad jis taip nesakė..

Nu manęs neužkabino. Bet aš ir nesiginčyjau, kad tai gera daina. Bet ne mano skonio. Ir šiaip tai nėr daina nugalėtoja. Aš nesakau, kad tikrai laimės LT, bet ir TIKRAI ne Italija laimės, vat prisiminsi mano žodžius biggrin.gif
——-
Pasakei, lyg mes tik 4 balsuotume EV biggrin.gif šiaip statymuose Italija atsilikinėt pradėjo nuo LT smarkiai.. buvo abiejų procentas po 8 iš pradžių, dabar jau LT 13, Italija 6...
———
Jo, tai kad paskelbta gal tik koks trečdalis dar smile.gif
Mane tai Ukraina šokiravo biggrin.gif nu patį lieviausią pasirinko iš finalistų doh.gif ir dar su tooookiu palaikymu blink.gif biggrin.gif
———-
Neatsimenu jokių soldžių biggrin.gif Rafaelį aišku atsimenu, nu tai ką ir sakau - man vienetai kurie patinka..
———-
Neatsimenu kam, bet tikrai ne man biggrin.gif
———
Nu kaip nereikėjo gelbėt - neišgelbėsi, neatkeršysi laugh.gif
———
O aš esu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 24, 11:06)
Plem kaip knygų mugėj nusikaliau vakar  kominė grįžau
-----
Aš nesakau, kad tikrai laimės LT, bet ir TIKRAI ne Italija laimės, vat prisiminsi mano žodžius
——-
Pasakei, lyg mes tik 4 balsuotume EV biggrin.gif šiaip statymuose Italija atsilikinėt pradėjo nuo LT smarkiai.. buvo abiejų procentas po 8 iš pradžių, dabar jau LT 13, Italija 6...
———
Mane tai Ukraina šokiravo nu patį lieviausią pasirinko iš finalistų doh.gif ir dar su tooookiu palaikymu 
———-
Nu kaip nereikėjo gelbėt - neišgelbėsi, neatkeršysi

biggrin.gif Ką gero matei? Pirkai ką nors? smile.gif
---
Tai aš ir nesakau, kad tikrai Italija laimės biggrin.gif Šiaip tik kad konkurentė tikrai stipri ir bus aukštai smile.gif O kur konkrečiai dar sunku pasakyt, kai tik trečdalis dainų žinoma. Bet va kol kas prafiltravus esamus konkurentus, tai man tik Italija įstrigus..
---
laugh.gif Nu jau iš 4 nuomonių beveik ir statistiką galimą pradėt daryt biggrin.gif Šiaip laaabai daug gerų atsiliepimų apie tą dainą (kaip, beje ir apie Lietuvą). O ir lažybininkai šalia sustatę.
Kai pažiūrėsi kitus konkurentus, pasakyk kas tavo manymu mums stipriausi varžovai smile.gif
---
Nu jo, tai išrinko tą keistą pasirodymą, kur sakei? biggrin.gif Nu kad vieninteliai tokie bus ir išskirtiniai, tai tikrai biggrin.gif Bet jau ten toooks neformatas, kad kažin ar kažkam sueis.. Vien specifinis balso tembras gali labai atbaidyt unsure.gif Mane šiaip jau į pabaigą Chajato daina pradėjo truputį kabint biggrin.gif Jaučiu geriau jis būtų buvęs - pas jį vistiek ir tų liaudiškų elementų buvo (jei jau taip norėjo liaudiškų motyvų), ir moderno, ir šiaip vaizdelis scenoj geras. Nu bet ukrainiečiai, matyt, va bank norėjo eit biggrin.gif
---
biggrin.gif nu tai vistiek Saškai tas išgelbėjimas į naudą išėjo - taigi kitu atveju nebūtų gavęs eterio daugiau biggrin.gif

Aš jau galvojau, kad kitą savaitę naujas etapas prasideda, o, pasirodo, dar viena laida.
Nesuprantu, ar čia taip sukarpyta, ar iš tikrųjų vos ne visą laiką prakalba Potapas su Nastia doh.gif Toks vaizdas, kad Danui ten rimtai neleidžia pasisakyt unsure.gif Jau ten vienoj vietoj galvojau bus vėl kažkoks konfliktas, bet nusigesino. Bet rimtai užknistų - jau ruošiesi kažką sakyt ir vėl ant viršaus šneka. Net neleido savo pasirinktai dalyvei pasakyt kelių žodžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 24, 12:55)
Ką gero matei? Pirkai ką nors?
---
Tai aš ir nesakau, kad tikrai Italija laimės Šiaip tik kad konkurentė tikrai stipri ir bus aukštai  O kur konkrečiai dar sunku pasakyt, kai tik trečdalis dainų žinoma. Bet va kol kas prafiltravus esamus konkurentus, tai man tik Italija įstrigus..
---
Nu jau iš 4 nuomonių beveik ir statistiką galimą pradėt daryt 
——-
Kai pažiūrėsi kitus konkurentus, pasakyk kas tavo manymu mums stipriausi varžovai
---
Nu jo, tai išrinko tą keistą pasirodymą, kur sakei? Nu kad vieninteliai tokie bus ir išskirtiniai, tai tikrai :Bet jau ten toooks neformatas, kad kažin ar kažkam sueis.. Vien specifinis balso tembras gali labai atbaidyt: Mane šiaip jau į pabaigą Chajato daina pradėjo truputį kabint Jaučiu geriau jis būtų buvęs - pas jį vistiek ir tų liaudiškų elementų buvo (jei jau taip norėjo liaudiškų motyvų), ir moderno, ir šiaip vaizdelis scenoj geras. Nu bet ukrainiečiai, matyt, va bank norėjo eit
---
nu tai vistiek Saškai tas išgelbėjimas į naudą išėjo - taigi kitu atveju nebūtų gavęs eterio daugiau
—-
Aš jau galvojau, kad kitą savaitę naujas etapas prasideda, o, pasirodo, dar viena laida.
——
Nesuprantu, ar čia taip sukarpyta, ar iš tikrųjų vos ne visą laiką prakalba Potapas su Nastia Toks vaizdas, kad Danui ten rimtai neleidžia pasisakyt: Jau ten vienoj vietoj galvojau bus vėl kažkoks konfliktas, bet nusigesino. Bet rimtai užknistų - jau ruošiesi kažką sakyt ir vėl ant viršaus šneka. Net neleido savo pasirinktai dalyvei pasakyt kelių žodžių

O šiaip žiauriai didelė mugė... iš pradžių ruošiaus eit, bet kažkaip visi atkalbinėjo, tipo tu ką durna, tiek žmonių, gripas siaučia.. pagalvojau nu gal tikrai, bus tų mugių biggrin.gif bet po draugė kažkaip vistiek išsitempė biggrin.gif Bet net nepasakyčiau, kad labai jau daug žmonių buvo 7dnį.. 6dnį sakė vien valandą stovėjo žmonės vien įvažiuot į litexpo doh.gif biggrin.gif bet šiaip įdomiai, ir muzikos salė, ir LT regionų pristatymai, o knygų net kelios salės irgi..
Bet aš šįkart kukliai - tik vieną knygą Dapkaus “žuvis kuri supainiojo duris” - labai faina, ir dar autografą paėmiau smile.gif ir dar nusipirkau auksinio proto stalo žaidimą smile.gif ir pasiėmiau autografą biggrin.gif
———
Aa, tai sorry, neįsiskaičiau tada biggrin.gif nes kažkaip supratau, kad sakei laimės.. o kad aukštai bus tai faktas..
——-
Looool
——-
Ok biggrin.gif žiūrėjau australus, norvegus ir dar kažką.. nepatiko nei vieni :/ bet iš tų ką jau atrinko, tai kažin ar yra kas gero? Su tais statymais išvis man mistika.. Pvz Rumunijos net neatrinko, jau 3vt.. nu kaip taip?? biggrin.gif
———
Joo, tą liaudies išrinko.. bet toks palaikymas studijoj buvo, tu neįsivaizduoji doh.gif labiau nei pas mus Roop”us palaikė biggrin.gif
Vat būtent, kad Chajatas irgi panašiai, bet sumaišyta su modernu..
———-
Ne nu..ot kokia tu laugh.gif
——
Taigi aš tau sakiau, kad nepaskutinė biggrin.gif
——
Joo, jie visą dėmesį ir sutraukdavo sau biggrin.gif čia jau ne montaže reikalas... bet kokia nuobodi buvo laida, ar tik man pasirodė? biggrin.gif Danas beje, buvo toks kaip chate va bendrauja.. kiba tikrai spjovė visi i Zavadiuką biggrin.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 24, 17:12)
O šiaip žiauriai didelė mugė... iš pradžių ruošiaus eit, bet kažkaip visi atkalbinėjo, tipo tu ką durna, tiek žmonių, gripas siaučia.. pagalvojau nu gal tikrai, bus tų mugių  bet po draugė kažkaip vistiek išsitempė
----
Bet aš šįkart kukliai - tik vieną knygą Dapkaus “žuvis kuri supainiojo duris” - labai faina, ir dar autografą paėmiau
ir dar nusipirkau auksinio proto stalo žaidimą ir pasiėmiau autografą
———
žiūrėjau australus, norvegus ir dar kažką.. nepatiko nei vieni :/ bet iš tų ką jau atrinko, tai kažin ar yra kas gero?
---
Su tais statymais išvis man mistika.. Pvz Rumunijos net neatrinko, jau 3vt.. nu kaip taip??
———
Joo, tą liaudies išrinko.. bet toks palaikymas studijoj buvo, tu neįsivaizduoji labiau nei pas mus Roop”us palaikė
———-
Taigi aš tau sakiau, kad nepaskutinė
——
Joo, jie visą dėmesį ir sutraukdavo sau biggrin.gif čia jau ne montaže reikalas... bet kokia nuobodi buvo laida, ar tik man pasirodė? Danas beje, buvo toks kaip chate va bendrauja.. kiba tikrai spjovė visi i Zavadiuką

Nu kai pasiskiepijus, tai ir gripas ne toks baisus : D O, beje, nekimba peršalimai prie tavęs dabar?
---
Fainai : ) Ta knyga lygtai apie keliones?
Tą žaidimą ir aš norėčiau nusipirkt. Iš Tapino autografą paėmei? Girdėjau, kad ten kažkoks konfliktas įvyko su vienu influenceriu biggrin.gif Kažkokiu noname'iniu. Kažin ar ten iš tikrųjų jį Tapinas ant trijų raidžių pasiuntė ar jis sutirštino spalvas laugh.gif
---
Norvegai anksčiau lyg ir buvo aukštai, dabar pakritę. Man ta daina tai grynai tipinė eurovizinė, nekabina.. Nors balsas tai lyg ir neblogas. Pernai metais mūsiškė Monika Marija kažką panašaus turėjo. Bet pas ją gal netgi labiau kabinančios dainos buvo biggrin.gif
Australai kažkaip irgi neužkabino. Nu vat ir neradau daugiau jokių tokių kabinančių dainų. Mums tai į naudą, aišku biggrin.gif Būtų gerai, kad visos šalys daug baladžių siųstų, tada tikrai labai išskiskirtume.
---
aha, nesuvokiu ir aš doh.gif Pagal ką jie čia atrenka ir iškelia tas šalis, kurių nei dainos nėra :oh
---
oho unsure.gif nu įdomiai tikrai biggrin.gif O gal va visi EV žiūrovai susižavėję tuo keistumu be žado ir liks : D
---
aš galvojau, kad septinta laida jau doh.gif kažkaip pasimečiau laike : D
---
aha, nuobodi.. Kažkaip ir praeita nelabai kokia buvo unsure.gif Kai aš neseniai tą 9 sezoną peržiūrėjus, tai plem nu kažkaip daug įdomesnės tos aklosios perklausos buvo tada. Ir ta atmosfera visai kita doh.gif Ištisai prisijuokt buvo galima.
Dabar tai grynai jaučiasi kažkoks lyg priešiškumas Dano ir Potapo, kažkokia įtampa doh.gif Bet šitaip neleist pasisakyt, nu čia jau nežinau.. doh.gif Sakyčiau, kad dar kokia kova ten būtų, o dabar tas tik vienas atsisuko ir tai neleido pakalbėt doh.gif Dar paskui Tina nevykusiai bandė pajuokaut, Danui dar garas neišėjęs nuo Potapų, tuoj įsižeidė, galvoju nu dabar tai bus unsure.gif doh.gif biggrin.gif Dar prieš tai, kai potapams kalbos dėjo, tai jų veido išraiškos geros buvo :lol
Man tik įdomu, ar čia viskas iš tos nelemtos dienos (tie visi epizodai, kur Danas be nuotaikos ir entuziazmo), ar ten pas juos jau visomis filmavimo dienomis tokia nekokia atmosfera pasidarius unsure.gif Kažkaip nesinori, kad iš buvusio tokio gero ir smagaus Voice'o liktų tik prisiminimas..
Tikiuosi, kad kitame etape viskas bus bent jau kaip anksčiau unsure.gif
Nebesuvaldo Zavadiukas, vaikai pasileido nuo pavadžio :lol

Nu jo sakei, kad chat'e jis toks mėgėjas greit įsižeist, o patrolint irgi mėgėjas? laugh.gif Beje, buvo užsukęs vakar? Kaip sekėsi jam nežiūrėt eilinį kartą? :lol
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 24, 16:24)
Nu kai pasiskiepijus, tai ir gripas ne toks baisus
——
O, beje, nekimba peršalimai prie tavęs dabar?
---
Fainai Ta knyga lygtai apie keliones?
——
Tą žaidimą ir aš norėčiau nusipirkt. Iš Tapino autografą paėmei?
——
Girdėjau, kad ten kažkoks konfliktas įvyko su vienu influenceriu Kažkokiu noname'iniu. Kažin ar ten iš tikrųjų jį Tapinas ant trijų raidžių pasiuntė ar jis sutirštino spalvas
---
Norvegai anksčiau lyg ir buvo aukštai, dabar pakritę. Man ta daina tai grynai tipinė eurovizinė, nekabina.. Nors balsas tai lyg ir neblogas.
——-
Australai kažkaip irgi neužkabino. Nu vat ir neradau daugiau jokių tokių kabinančių dainų. Mums tai į naudą, aišku Būtų gerai, kad visos šalys daug baladžių siųstų, tada tikrai labai išskiskirtume.
---
aha, nesuvokiu ir aš Pagal ką jie čia atrenka ir iškelia tas šalis, kurių nei dainos nėra
---
oho nu įdomiai tikrai O gal va visi EV žiūrovai susižavėję tuo keistumu be žado ir liks
---
aha, nuobodi.. Kažkaip ir praeita nelabai kokia buvo
Dabar tai grynai jaučiasi kažkoks lyg priešiškumas Dano ir Potapo, kažkokia įtampa Bet šitaip neleist pasisakyt, nu čia jau nežinau.. :Sakyčiau, kad dar kokia kova ten būtų, o dabar tas tik vienas atsisuko ir tai neleido pakalbėt Dar paskui Tina nevykusiai bandė pajuokaut, Danui dar garas neišėjęs nuo Potapų, tuoj įsižeidė, galvoju nu dabar tai bus Dar prieš tai, kai potapams kalbosdėjo, tai jų veido išraiškos geros buvo
Man tik įdomu, ar čia viskas iš tos nelemtos dienos (tie visi epizodai, kur Danas be nuotaikos ir entuziazmo), ar ten pas juos jau visomis filmavimo dienomis tokia nekokia atmosfera pasidarius : Kažkaip nesinori, kad iš buvusio tokio gero ir smagaus Voice'o liktų tik prisiminimas..
Tikiuosi, kad kitame etape viskas bus bent jau kaip anksčiau
——-
Nebesuvaldo Zavadiukas, vaikai pasileido nuo pavadžio
——-
Nu jo sakei, kad chat'e jis toks mėgėjas greit įsižeist, o patrolint irgi mėgėjas?:
——
Beje, buvo užsukęs vakar? Kaip sekėsi jam nežiūrėt eilinį kartą?

Nu kaaaaip... biggrin.gif jei šventai tikėčiau, kad tie skiepai padeda, gal nebūtų baisus biggrin.gif bet ir be gripo, va korona jau Italijoj.. toj pačioj mugėj buvo rašytojas iš Italijos.. tai žinai.. jau visai kažkaip tas virusas prie LT artėja..
——-
Vat rimti nekimba smile.gif būna kažkoks vienos dienos pakibimas bet ant ryto jau praeina biggrin.gif
——-
Aha, ten pagal abecėlę kiekvienai šaliai skirta.. lb įdomiai atrodo smile.gif
———
Aha, iš abiejų..
——-
Whaaaat??? lotuliukas.gif rimtai? Nežinau, aš kai ėjau geros nuotaikos buvo abu biggrin.gif dar pagalvojau, kad prote biškį paneša kartais atmosfera arogancija, o vat gyvai abu fainesni..
o tai kas ten buvo? Nes ryškiai prasilenkėm su influenceriu biggrin.gif ale gerai skamba noname’as influenceris biggrin.gif mister nobody biggrin.gif
———
Tai va, va, jau atrodo šimtąkart kažkur girdėta
———
Nu australai bandė kažką originalaus išlaužt bet.. kažkaip man rodos, jiems nepasisekė biggrin.gif
———
Gal tipo perklauso dainas atrankos ir pagal tai sprendžia? biggrin.gif
———
Let’s hope, kad ne biggrin.gif
———
Nu ten viršūnė buvo.. aš sakau - chamai jie nu biggrin.gif
Vat ir man įdomu, kokių dienų čia montažai, nes Danas visąlaik pratylėjo beveik.. O ką Tina pasakė? Kažkaip pražiopsojau..
——-
Loool.. nu bet tikrai..
———
Aha, būna patrolina, vakar vėl apsipyko su pana viena biggrin.gif nu ten tokia.. Nastios variantas...
———
Nepatikėsi, bet ... NEŽIŪRĖJO biggrin.gif nu jis sakė nežiūri, visąlaik dirba tokiu metu studijoj.. o jei ir nedirbtų nežiūrėtų, nes “ko aš ten nemačiau gi?” biggrin.gif vakar rašo lygiai 19:19 užsuksiu pas jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 24, 18:59)
bet ir be gripo, va korona jau Italijoj.. toj pačioj mugėj buvo rašytojas iš Italijos.. tai žinai.. jau visai kažkaip tas virusas prie LT artėja..
——-
Whaaaat???  rimtai? Nežinau, aš kai ėjau geros nuotaikos buvo abu biggrin.gif dar pagalvojau, kad prote biškį paneša kartais atmosfera arogancija, o vat gyvai abu fainesni..
o tai kas ten buvo? Nes ryškiai prasilenkėm su influenceriu  ale gerai skamba noname’as influenceris  mister nobody
———
Nu australai bandė kažką originalaus išlaužt bet.. kažkaip man rodos, jiems nepasisekė
———
Gal tipo perklauso dainas atrankos ir pagal tai sprendžia?
———
Nu ten viršūnė buvo.. aš sakau - chamai jie nu
Vat ir man įdomu, kokių dienų čia montažai, nes Danas visąlaik pratylėjo beveik.. O ką Tina pasakė? Kažkaip pražiopsojau..
——-
Aha, būna patrolina, vakar vėl apsipyko su pana viena  nu ten tokia.. Nastios variantas...
———
Nepatikėsi, bet ... NEŽIŪRĖJO biggrin.gif nu jis sakė nežiūri, visąlaik dirba tokiu metu studijoj.. o jei ir nedirbtų nežiūrėtų, nes “ko aš ten nemačiau gi?” biggrin.gif
---
vakar rašo lygiai 19:19 užsuksiu pas jus

dėl tos koronos, tai tikrai neramu jau.. Kol Kinijoj viskas vyko, tai kažkaip atrodė toli, bet va italai net ir Venecijos karnavalą nutraukė. Dar va kaip tik Žalgirio rungtynės su italais Kaune artėja. Gali būt, kad neįvyks. Nes ten iš to regiono turi daug žmonių atvažiuot.
---
laugh.gif Kai išgirdau, mane irgi juokas paėmė biggrin.gif Perpasakojo man ką Tapinas parašęs (fb ar kažkur). Tai, kaip supratau, nusipelnė tas influenceris. Tapinas su Valinskiene kažkokią knygą pristatinėjo, ir tas influenceris jauniklis irgi kažką ten parašęs (iš L raidės berods jo pavardė) sukiojosi ten, komentarus laidė. Nu ir pradėjo tujint Valinskienę, paskui Tapiną (gal labai jau kietas ir svarbus jautėsi kaip ir visi tie influenceriai), tai turbūt Tapinas nedasikentė biggrin.gif
---
aha, nelabai pasisekė biggrin.gif
--
nu gaal, bet tai kas ten toj Rumunijos atrankoj kažin tokio gero, kad į tokią aukštą poziciją stato unsure.gif
---
Bet tai kaip taip nesiorientuot doh.gif Taigi ne vieni ten sėdi :oh Svarbiausiai, juk dviese dar yra. Tai automatiškai padvigubėja jų pasisakymo laikas. Turėtų iš vis susitart, kad kažkuris vienas kalba.

Jei trumpai, tai Tina pradžioj pagyrė Dancę tai merginai ir sako, "jeigu jis blogai elgsis, tai skambink man". Nu ir Dancė užkibo už tų žodžių, rimtai priėmė, sako - "Kodėl tu taip pasakei? Ar aš blogai elgiuosi?" Tai pagalvojau, nu dabar tai jau bus.. doh.gif biggrin.gif
Čia po šito pasirodymo visa situacija vyko (kai ta panikė pabaigė dainuot ir visi pabaigė kalbėt, maždaug nuo 5:15)
https://www.youtube....h?v=mrUvqts26XY
Pažiūrėjau dar kartą visą tą video, tai stebėk - Dancė vis žiojasi ir vis jį nutildo doh.gif Nu tai pilnai suprantama, kad nervas paėmė.
---
looool doh.gif O dėl ko apsipyko? Bandė ji įrodyt kažką? biggrin.gif
---
biggrin.gif nu gal tikrai nežiūri.. Suprasi ten jį biggrin.gif Nu realiai, tai kaip ir logiška - ko jis ten nematęs (matęs net ir daugiau, ko mums nerodo doh.gif ) Bet vistiek man jo vietoj tai gal įdomu būtų kaip viską sumontavo ir iškarpė biggrin.gif Nebent pats nenori prisimint kai kurių momentų.
---
o kodėl kažin būtent 19:19? : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 24, 19:05)
dėl tos koronos, tai tikrai neramu jau.. Kol Kinijoj viskas vyko, tai kažkaip atrodė toli, bet va italai net ir Venecijos karnavalą nutraukė.
---
:Kai išgirdau, mane irgi juokas paėmė Perpasakojo man ką Tapinas parašęs (fb ar kažkur). Tai, kaip supratau, nusipelnė tas influenceris.
---
nu gaal, bet tai kas ten toj Rumunijos atrankoj kažin tokio gero, kad į tokią aukštą poziciją stato
---
Bet tai kaip taip nesiorientuot Taigi ne vieni ten sėdi Svarbiausiai, juk dviese dar yra. Tai automatiškai padvigubėja jų pasisakymo laikas.
——
Jei trumpai, tai Tina pradžioj pagyrė Dancę tai merginai ir sako, "jeigu jis blogai elgsis, tai skambink man". Nu ir Dancė užkibo už tų žodžių, rimtai priėmė, sako - "Kodėl tu taip pasakei? Ar aš blogai elgiuosi?" Tai pagalvojau, nu dabar tai jau bus..
——
Pažiūrėjau dar kartą visą tą video, tai stebėk - Dancė vis žiojasi ir vis jį nutildo Nu tai pilnai suprantama, kad nervas paėmė.
---
looool dėl ko apsipyko? Bandė ji įrodyt kažką?
---

o kodėl kažin būtent 19:19?

aha skaičiau.. kolegė kaip tik pavasary į Veneciją planavo.. sakiau tik pabandyk biggrin.gif aš irgi rudeniop planavau į Italiją...
——-
Aha, paskaičiau dabar Tapino FB biggrin.gif nu tai teisingai labai pasakė - chamas tas influenceris, negaliu pakęst tokių susireikšminusių personų.. tipo pradėjo tujint, tada dar visi tylėjo, tada pradėjo tyčiotis iš susirinkusių žmonių, tie pasijautė lb nejaukiai.. tada užsirioglino ant scenos ir pradėjo girtis kokių afigienų knygų parašęs.. tada galiausiai užkabino Tapiną, tas ir atsakė jam biggrin.gif paskaityk, yra pas ji FB.. neptingėjau pagooglinau, nu ten tai fruktų fruktas matosi tas Lucka biggrin.gif
——-
Nu vat įdomu, bet kažkajp netraukia Rumunijos atranką žiūrėt biggrin.gif gal Danas slapta dalyvauja atrankoj? lotuliukas.gif
———
Nu bet ir organizatorių kaltė - užtai kad nereik tų antrų kėdžių, nu kas do marazmas... bet vat ko nesuprantu vis - galvoju, nu negi jie namie neatsibendrauja doh.gif nu 10metų kartu..
———
Looool biggrin.gif nu jeigu jau buvo sugadinta nuotaika, tai matyt jautriai ir į humorą reagavo... kažkaip, beje, paskutinėm dienom visai be nuotaikos pastebėjau chate..
———
Jo, jo, aš atsimenu puikiai šitą epizodą, panašiai man yra buvę - tai žinau kaip knisa..
———
Ne, nu ten jis įsitraukė į diskusiją, “...tipo aš jau supratau, kad jus labai nervina montažas, o tai ką ten tipo jau taip baisiai sumontavo, papasakokit, nes aš nežiūriu. Bet jus supraskit, kad be montažo, viena laida būtu įdomi, o per kitą iš nuobodumo užmigtumėt išvis”.. nu ir viena mestelėjo tipo, Danai mes ir be tavęs suprantam. Nu tas susiparino tipo “supranti, tai supranti.. sorry, kad paaiškinau, kas jum akivaizdu..” nu žodžiu biggrin.gif ji lygiai taip pat, vis nutraukinėja jį doh.gif
———
Nežinau, bet 19:19 ir atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 24, 22:32)
aha skaičiau.. kolegė kaip tik pavasary į Veneciją planavo.. sakiau tik pabandyk biggrin.gif aš irgi rudeniop planavau į Italiją...
——-
Aha, paskaičiau dabar Tapino FB  nu tai teisingai labai pasakė - chamas tas influenceris, negaliu pakęst tokių susireikšminusių personų.. tipo pradėjo tujint, tada dar visi tylėjo, tada pradėjo tyčiotis iš susirinkusių žmonių, tie pasijautė lb nejaukiai.. tada užsirioglino ant scenos ir pradėjo girtis kokių afigienų knygų parašęs.. tada galiausiai užkabino Tapiną, tas ir atsakė jam  paskaityk, yra pas ji FB.. neptingėjau pagooglinau, nu ten tai fruktų fruktas matosi tas Lucka 
——-
Nu vat įdomu, bet kažkajp netraukia Rumunijos atranką žiūrėt gal Danas slapta dalyvauja atrankoj?
———
Nu bet ir organizatorių kaltė - užtai kad nereik tų antrų kėdžių, nu kas do marazmas...
----
bet vat ko nesuprantu vis - galvoju, nu negi jie namie neatsibendrauja  nu 10metų kartu..
———
Looool nu jeigu jau buvo sugadinta nuotaika, tai matyt jautriai ir į humorą reagavo...
kažkaip, beje, paskutinėm dienom visai be nuotaikos pastebėjau chate..
———
Ne, nu ten jis įsitraukė į diskusiją, “...tipo aš jau supratau, kad jus labai nervina montažas, o tai ką ten tipo jau taip baisiai sumontavo, papasakokit, nes aš nežiūriu. Bet jus supraskit, kad be montažo, viena laida būtu įdomi, o per kitą iš nuobodumo užmigtumėt išvis”.. nu ir viena mestelėjo tipo, Danai mes ir be tavęs suprantam. Nu tas susiparino tipo “supranti, tai supranti.. sorry, kad paaiškinau, kas jum akivaizdu..” nu žodžiu  ji lygiai taip pat, vis nutraukinėja jį
———
Nežinau, bet 19:19 ir atėjo

Nu jo, dabar pats laikas į Italiją doh.gif Rudenį tai gal jau aprims (labai tikiuosi unsure.gif ) Gal jau mokslininkai kokius vaistus sukurs..
---
blink.gif eina sau doh.gif nu sakau, dėl menkniekio tai jau tikrai nesiųstų. Tikiu, kad rimtai užnervino savo elgesiu doh.gif
Pažiūrėjau jo Insta, tai atrodo marozas užsiauginęs ilgus plaukus doh.gif Kas ten dar jį gali sekt tokiais kiekiais blink.gif Pagūglinus radau, kad organizuoja festivalį Pudra. Tipo jis pats daro face control ir tik gražius žmones atrenka doh.gif biggrin.gif Cirkininkas biggrin.gif Žodžiu, šaunuolis Tapinas, kad pastatė į vietą biggrin.gif
---
laugh.gif bet tikrai, galėtų gi dalyvaut Rumunijos arba Moldovos atrankoj bigsmile.gif
---
būūūtent :oh
---
oho, net 10 metų kartu jau? blink.gif nu, matyt, pas juos ten pora kaip tvora : D Potapas visiškai susilydęs šalia Nastios : D
---
Tai taip, jau ten viskas susidėjo jam..
Galėtų grįžt jam ta nuotaika, nes pastebėjau, kad kai jis be nuotaikos, tai ir Voice'as kažkoks drugnas gaunasi.. Ryt berods vėl filmavimai :hm
--
ne nu doh.gif Ale ot žmonės nežino kada patylėt, ypač žinant jo charakterį biggrin.gif Tai tegul iš vis pasidžiaugia, kad į chat'ą ateina pabendraut. Tai ne, vis reikia ką nors užvelt :oh
---
loool doh.gif neaišku ko jis čia prisigalvoja : D
Atsakyti
Blackkiss, nežinau ar jau girdėjai atsiliepimus iš vakarykščio filmavimo, bet, kaip supratau, veiksmo nemažai buvo laugh.gif Atvažiavo Dano mama blink.gif laugh.gif Sudainavo pora dainų biggrin.gif Kaip supratau, nuotaika pas visus buvo superinė (tai turėtų ir Voice'iukas būt geras thumbup.gif )

Prie šitos foto komentaruose ten buvusieji biškį pasakoja ką matė biggrin.gif
https://www.instagra.../p/B9CRYNpFyS7/

Kažkokia mergina dainuos mano mylimą Zemfiros dainą "Nebo Londona" wub.gif Jeigu čia Danas ją parinko, tai didelis pliusas nuo manęs wub.gif

Buvo prieš tai ir daugiau įdomesnių video ir foto įmesta, bet kažkodėl išimta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 vasario 2020 - 22:03
Beje, Tina įdomiai pakomentavo - sako Danui, 'ta daina kaip mūsų santykių garso takelis'. biggrin.gif
Įsigilinus į dainos žodžius, tai įdomiai tas komentaras nuskambėjo.. biggrin.gif
Atsakyti