Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 14, 02:33)
aha, aš jau kurį laiką pastebėjau, kad Doncės susireikšminimas kažkoks vis stiprėjantis, bet galvojau, gal tik man tik taip pasirodė..
-----
o irgi po seriją kas savaitę rodo? mane tai nervina toks žiūrėjimas, aš viską pamirštu per tiek laiko :Twin Peaksą taip bandžiau žiūrėt kartą per savaitę, nu tai kur ten - išvis nieko nebesupratau... : D aš ir taip ten mažai, ką suprantu, atvirai pasakius doh.gif biggrin.gif bet taip tai išvis, įsijungi ir galvoji, hmm gal praleista kokia serija buvo..
----
o Belgravijos nežiūri? man labai, labai patiko  ten senovės Anglija, kostiumai kokie gražūs..  labai mėgstu filmus apie tą laikmetį.. : )
------
nuu.. sunkiai.. kadangi šeimoj yra žmonių ir kam apie 90 metų, tai išvis neatsikelia iš lovos, ir 2 savaites temperatūra 38 nekrenta..net baisu pagalvot - man kai nuo gripo kelias dienas būdavo, tai tokia išsekus po to būdavau, o čia dvi sav...
------
nemačiau unsure.gif  o tai pas juos gal lockdowno nebuvo..?
-----
o ten tokia išvis būna?  man rodos, ten ką paskiria backa, tas turi važiuot

aš perklausiau dalį dainų, ir pagalvojau, kokia vis tik silpna šiemet EV nusimato.. pernai būtų buvus geresnė.. patiko tik Prancūzija, Islandija (beje, šiemetinė jų daina, man žymiai labiau patiko.. kažkaip stilingiau) ir LT.. neapsisprendžiu, dėl Italijos biggrin.gif Bulgarijos lyg ir pusė velnio, bet ryškiai nuplagijuota iš kažko..

Matyt, kad iš tikrųjų kažkas su juo dedasi doh.gif
---
Aha, po seriją į savaitę : ) Beje, kaip nustebau, kad ten ir 'agentas Cooper'is' iš TP vaidina : D Ir kaip keistai, kad JAV dar nebuvo premjeros, o pas mus jau į pabaigą.
Šiaip tai biškį gal ir užknisa, kad kartą į savaitę, galėtų bent du kartus rodyt. Nu Twin Peaks'ą tai gal geriau žiūrėt dažniau nei kartą į savaitę, nes ten tikrai daug kas susimaišo(realiai tai ir kasdien žiūrint kartais sunku susigaudyt. Ypač trečią sezoną biggrin.gif Reik daug analizuot ir siet visokias smulkmenas/įvykius iš praeities tarpusavyje, tai į savaitę kartą žiūrint laabai viskas pasimiršta)
O "Perplaukus Atlntą", tai nesunkus, lengva ten viską atsimint ir po ilgesnio laiko tarpo : )
---
Joo, žiūriu ir šitą bigsmile.gif Man irgi patinka. Padeda įsivaizduot kaip tais senais laikais visas gyvenimas virdavo pas britų aukštuomenę. Labai mėgstu to laikmečio filmus ir kostiumus labai įdomu pažiūrėt. O tu jau visą jį peržiūrėjus?
Šiaip pastaruoju metu lrt neblogų naujų serialų padavė : )
---
jetus.. siaubas kažkoks. O dar nebuvo paskiepytas tas žmogus, kuriam 90 metų?
---
nu šiaip jo, kiek skaičiau, tai viskas atidaryta buvo, ir kaukių turbūt niekur nereikėjo doh.gif
---
Tai turbūt antras variantas :lol :oh
---
Švediškas toks biggrin.gif Kažkaip nieko ypatingo ta daina, t.y. neišskirtinė unsure.gif O Ercė kelintas liko?
---
Joo..visiškai sutinku. Perklausiau beveik visas (tiksliau, jeigu skaitosi perklausimas daugumos, kai net neįpusėjus išjungiau :oh ) Tai man įstrigo Prancūzija, Islandija, Suomija, Lietuva(ir ne dėl to, kad Lietuva, bet ir šiaip būtų patikus : D ), Portugalija, Ukraina. Beje, Portugalijos džiazinė daina, tai vis labiau man patinka bigsmile.gif
Dėl italų nesuprantu iki galo ar patinka, ar ne. Gal vistik labiau į 'ne' pusę. Kažkaip keistai skamba : D Jei lygint italus su suomiais, tai suomiai žymiai geriau.

Beje, girdėjai Tornike dainą? unsure.gif Plem, nepalyginsi su pernai.. Nu nėra baisi ir šita visame EV fone (bet va lyrics'ai užkliuvo. Čia kitas variantas nei Ercės, bet va tokiais atvejais kažkaip gal geriau sava kalba dainuot). Bet kaip diena ir naktis man jis nuo pernai metų biggrin.gif Nors ir labai nesitikėjau, kad vėl sukurs kažką tokio kaip pernai, bet vistiek kirbėjo, kad o gaaal.. biggrin.gif
Visumoj, tai nėra šių metų EV man tokios dainos, kad sakyčiau va, negaliu atsiklausyt (kaip kad pernai buvo su Italija ir Gruzija). Nebent dar daugiau klausant kažkas atsiras. Islandai man panašūs kaip pernai - kokybiška daina, bet tokie lyg apatiški man šiais metais jie : D Toks maždaug vaizdas - 'nu jei reikia padainuot, tai padainuosim'. : D Šiaip nustebau, kad paskelbus dainą iš karto nukrito iš pirmos vietos. Man labai panašaus lygio dainos ir šių metų, ir anų.

Bet jūs man paaiškinkit kas per nesusipratimas su Malta blink.gif Ar čia aš kažko nesuprantu :oh Nu kodėl jie antroj vietoj blink.gif O va Portugalija - 25 biggrin.gif Na, bet Portugalijos dainos stilius ne kiekvienam, tai galima iš dalies paaiškint kodėl jie taip žemai. Bet kad Malta antroj, tai niekaip nesuvokiu kodėl : D
Šiaip jaučiu, kad Prancūzija gali pradėt vis labiau patikt, nes emociškai tai tikrai labai gerai ištransliuojamas pasirodymas.

Ai, beje, latviai irgi šiais metais gerokai silpniau..

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 14, 03:17)
Ai, Tuktuk, kaaaaaip užsikabinau  nu kaip man gražuuu neskaitant visų techninių nesklandumų
https://m.youtube.co...h?v=MTpwuYG94E0

Labai graži wub.gif Tokia labai ukrainietiška daina. O va sakei, nieko gero nedainuoja tas Vinikas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 17, 17:52)
Šiaip tai biškį gal ir užknisa, kad kartą į savaitę, galėtų bent du kartus rodyt. Nu Twin Peaks'ą tai gal geriau žiūrėt dažniau nei kartą į savaitę, nes ten tikrai daug kas susimaišo(
——-
O "Perplaukus Atlntą", tai nesunkus, lengva ten viską atsimint ir po ilgesnio laiko tarpo : )
---
Joo, žiūriu ir šitą : Man irgi patinka. Padeda įsivaizduot kaip tais senais laikais visas gyvenimas virdavo pas britų aukštuomenę. Labai mėgstu to laikmečio filmus ir kostiumus labai įdomu pažiūrėt. O tu jau visą jį peržiūrėjus?
——-
Šiaip pastaruoju metu lrt neblogų naujų serialų padavė
---
jetus.. siaubas kažkoks. O dar nebuvo paskiepytas tas žmogus, kuriam 90 metų?
--
Švediškas toks Kažkaip nieko ypatingo ta daina, t.y. neišskirtinė: O Ercė kelintas liko?
---
Joo..visiškai sutinku. Perklausiau beveik visas (tiksliau, jeigu skaitosi perklausimas daugumos, kai net neįpusėjus išjungiau Tai man įstrigo Prancūzija, Islandija, Suomija, Lietuva(ir ne dėl to, kad Lietuva, bet ir šiaip būtų patikus : D ), Portugalija, Ukraina. Beje, Portugalijos džiazinė daina, tai vis labiau man patinka
Dėl italų nesuprantu iki galo ar patinka, ar ne. Gal vistik labiau į 'ne' pusę. Kažkaip keistai skamba :Jei lygint italus su suomiais, tai suomiai žymiai geriau.
———
Beje, girdėjai Tornike dainą? : Plem, nepalyginsi su pernai.. Nu nėra baisi ir šita visame EV fone (bet va lyrics'ai užkliuvo.
——-
Čia kitas variantas nei Ercės, bet va tokiais atvejais kažkaip gal geriau sava kalba dainuot). Bet kaip diena ir naktis man jis nuo pernai metų :Nors ir labai nesitikėjau, kad vėl sukurs kažką tokio kaip pernai, bet vistiek kirbėjo, kad o gaaal..
——-
Toks maždaug vaizdas - 'nu jei reikia padainuot, tai padainuosim'.
——-
Bet jūs man paaiškinkit kas per nesusipratimas su Malta : Ar čia aš kažko nesuprantu Nu kodėl jie antroj vietoj
——-
Šiaip jaučiu, kad Prancūzija gali pradėt vis labiau patikt, nes emociškai tai tikrai labai gerai ištransliuojamas pasirodymas.
———-
Labai graži :: Tokia labai ukrainietiška daina. O va sakei, nieko gero nedainuoja tas Vinikas

Klausyk, vis noriu paklaust, kaip gi tau 3čias sezonas TP? Nes labai blogų atsiliepimų girdėjau.. tai galvoju, gal net nežiūrėt, nesigadint įspūdžio...
———
Reiks susirast kur, pažiūrėt tada : )
———
Joo, aš tai per dvi dienas peržiūrėjau biggrin.gif ką ten žiūrėt - 8 serijos! : D reiks Downtown abbey pažiūrėt, dar nemačius.. to paties rašytojo, kaip ir Belgravia.
——-
Aha, pakilo lygis kanalo kažkaip smile.gif ir filmų gerų parodo.. oi! Nematei, kai per Lrt rodė “Stingdantis šaltis”?? Kaip man patiko! : D toks juodas humoras, bet nu žiauriai geras : )
——
Ne.. ligoninėj jau su dvipusiu plaučių uždegimu.. sakė kai vežė į ligoninę, toks kraupus vaizdas priimamajam - atvežė panas 18-19 metų, mėlynos visos, dūsta, vos kaukes spėjo uždėt.. kažkaip atrodytų jaunimo atsparesnis organizmas turėtų būt.. o tu žadi skiepytis? unsure.gif
——-
Mačiau klasiokė į FB įsidėjo, kad antras. Per plauką Švedija tragedijos išvengė biggrin.gif
———
Bet aš ir galvojau, kad taip bus.. nes kai dalyvių dauguma tie patys, tai faktas, kad mažai kam pasiseks geras dainas iš reikalo sukurt..
Nu Portugalų daina ne masėms, užtai ir statymas mažas, žino žmonės, kad mažai kas balsuos..
Šiaip skaičiau, kad yra laimėjusios dainos, kur ir 13vt statymuose buvo.. taip kad.. viltis durnių motina, tsakant : D Kas dėl Ukrainos, tai ji traaaagiška. Nesuprantu, kaip galima turint tiek gerų atlikėjų, tokį nesusipratimą siųst : D siųstų va Daną, iškart 1 vt garantuota biggrin.gif
Dė italų ir aš nesuprantų biggrin.gif labai jau man pjaunasi italų kalba su roku : D
———
Ai ne, laukiau, laukiau, ir pamiršau po to biggrin.gif paklausiau, kai pasakei, bet gal geriau būčiau negirdėjus .. :/ visai nuvylė.. geriau pakeistų porą žodžių, vieną akordą, ir su sena važiuotų : D
———-
Ercei nepadėtų dainavimas savo kalba biggrin.gif ten jau niekas nepadėtų..
———
Nežinau, tavęs to paties norėjau klaust : D košmaras kažkoks ta daina.. bet čia kaip ir su Netta nesupratau.. o va Europa suprato biggrin.gif
———-
Gera, gera smile.gif tik ją prisijaukint reikia.. tik pabaigoj kažkoks biškį per daug balaganas man jau :/
———
Nuu...! pati šoke lotuliukas.gif net kelis kartus patikrinau, nu negi tikrai jo tekstas ir muzika.. man su šita daina, kaip su Dano Domoi buvo : D nežinau, kiek kartų perklausiau : D
Žodžiu nustebino, nustebino per voice : D kažkaip jis man visad buvo fui, fui.. super FUI biggrin.gif žadėjau gi net ir to voice nežiūrėt, kad nenervuotų biggrin.gif aišku, aš tiek aš jį ir žinojau - kai buvau Kijeve, jo plakatai kabėjo visur, galvojau “omg, kokį siaubą čia iškabino...” : D tada grįžus galvoju nu paklausysiu, gal bent dainuoja gerai : D ir, aišku, užtaikiau ant dainos tokio pigaus, pigaus rusiško popsiuko - tai žodžiu dar ir ausis traumavo biggrin.gif ir dar ta elgsena scenoj lb nervuoja, nu tipo:

https://m.youtube.co...h?v=mebrLsGBs6E
Beje, kaip prajuokino - atkreipk dėmesį Nastia kokia išsilydžius sėdi lotuliukas.gif Vat ir paleisk ją be Potapo.. : D

Bet aš vat ir nesuprantu, kokia auditorija eina į jo koncus, nes pas ji yra žiauriai fainų dainų, kaip kad buvau įdėjus, ir yra tragiškai neskoningų.. nu negali gi žmonėm ir tokios ir tokios patikt biggrin.gif dalintų bent koncus į dvi dalis tada : D
šiaip jam labiausiai tinka toks a la unplugged stiliukas, kai va anam video - su džemperiuku ant kėdutės, jaukiai biggrin.gif

Dar va fainą radau...
https://m.youtube.co...h?v=H_ZuaoVOibI
Ir šalia tokių rusišką popsą dainuot, nu! biggrin.gif nesuvokiama..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 kovo 2021 - 23:00
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 18, 00:54)
Klausyk, vis noriu paklaust, kaip gi tau 3čias sezonas TP? Nes labai blogų atsiliepimų girdėjau.. tai galvoju, gal net nežiūrėt, nesigadint įspūdžio...
———
Reiks susirast kur, pažiūrėt tada : )
———
Joo, aš tai per dvi dienas peržiūrėjau biggrin.gif ką ten žiūrėt - 8 serijos! : D reiks Downtown abbey pažiūrėt, dar nemačius.. to paties rašytojo, kaip ir Belgravia.
——-
Aha, pakilo lygis kanalo kažkaip ir filmų gerų parodo.. oi! Nematei, kai per Lrt rodė “Stingdantis šaltis”?? Kaip man patiko!  toks juodas humoras, bet nu žiauriai geras
——
Ne.. ligoninėj jau su dvipusiu plaučių uždegimu.. sakė kai vežė į ligoninę, toks kraupus vaizdas priimamajam - atvežė panas 18-19 metų, mėlynos visos, dūsta, vos kaukes spėjo uždėt.. kažkaip atrodytų jaunimo atsparesnis organizmas turėtų būt.. o tu žadi skiepytis? 
——-
Kas dėl Ukrainos, tai ji traaaagiška. Nesuprantu, kaip galima turint tiek gerų atlikėjų, tokį nesusipratimą siųst : D
-----
siųstų va Daną, iškart 1 vt garantuota
———
Nežinau, tavęs to paties norėjau klaust : D košmaras kažkoks ta daina.. bet čia kaip ir su Netta nesupratau.. o va Europa suprato
———-
Nuu...! pati šoke  net kelis kartus patikrinau, nu negi tikrai jo tekstas ir muzika.. man su šita daina, kaip su Dano Domoi buvo : D nežinau, kiek kartų perklausiau : D
Žodžiu nustebino, nustebino per voice : D kažkaip jis man visad buvo fui, fui.. super FUI  žadėjau gi net ir to voice nežiūrėt, kad nenervuotų
---
aišku, aš tiek aš jį ir žinojau - kai buvau Kijeve, jo plakatai kabėjo visur, galvojau “omg, kokį siaubą čia iškabino...” : D tada grįžus galvoju nu paklausysiu, gal bent dainuoja gerai : D
ir, aišku, užtaikiau ant dainos tokio pigaus, pigaus rusiško popsiuko - tai žodžiu dar ir ausis traumavo  ir dar ta elgsena scenoj lb nervuoja, nu tipo:
https://m.youtube.co...h?v=mebrLsGBs6E
Beje, kaip prajuokino -  atkreipk dėmesį Nastia kokia išsilydžius sėdi  Vat ir paleisk ją be Potapo..
-----
Bet aš vat ir nesuprantu, kokia auditorija eina į jo koncus, nes pas ji yra žiauriai fainų dainų, kaip kad buvau įdėjus, ir yra tragiškai neskoningų.. nu negali gi žmonėm ir tokios ir tokios patikt  dalintų bent koncus į dvi dalis tada : D
----
šiaip jam labiausiai tinka toks a la unplugged stiliukas, kai va anam video - su džemperiuku ant kėdutės, jaukiai
Dar va fainą radau...
https://m.youtube.co...h?v=H_ZuaoVOibI

Neįsivaizduoju ką patart šiuo klausimu biggrin.gif O tu tuos du jau peržiūrėjai?
Tas 3 sezonas labai skiriasi nuo pirmų dviejų. Jis toks jau naujoviškas, nebėr 90-ųjų vibe'o. Bet kai kurie dalykai siejasi su senais sezonais. Bet nors ir skirtingas, man tai labai patiko trečias, nu bet aš labai mėgstu psichodelinį meną biggrin.gif O čia toks dalykas labai jau skonio reikalas. 3 sezone Lynch'as jau visiškai užvaldė visą sezoną. 2-ame, tai gal pusė sezono ne jo buvo kurta (tai man asmeniškai 2 sezonas truputį buvo nuvažiavęs į lankas antroje pusėje ir tik dviejose ar trijose paskutinėse serijose vėl Lynch'as sugrįžo).
Dar trečiame sezone labai patiko tas, kad kiekvieną seriją žiūrint yra tas jausmas "kas toliau". Labai nenuspėjama viskas. Momentais atrodo, kad nieeeko nesupranti, bet nu vistiek traukia žiūrėt nors tu ką biggrin.gif Ir K. MacLachlan'as tiesiog sužibėjo kaip labai geras aktorius. Beje, daugeliui žymioji 8 serija buvo paskutinis lašas laugh.gif O man ji patiko, nes ten per abstrakcijas buvo parodytas svarbus dalykas. Tą seriją gal net palyginčiau su 90 proc šokolado :lol Tikrai ne kiekvienam : D
Dar man labai geras dalykas 3 sezone - garso takelis wub.gif
Šiaip apibendrinus, tai yra tame sezone ir humoro, ir mistikos, ir geros ironijos, ir šyzos. Aš, pamenu, po kiekvienos pažiūrėtos serijos eidavau skaityt youtube ką žmonės kalba ir ką mąsto. Tai dažnai ir ant kelio užvesdavo, ir papasakodavo dalykų, kurių net nepastebėdavau.
-----
Lrt Mediatekoj yra smile.gif
---
nu šiaip jo : D Šiandien berods 6 rodė. Aš tik neseniai sužinojau, kad Dowtown Abbey tos pačios rašytojos : ) Šito nesu mačius, bet girdėjus gerų atsiliepimų.
---
nea, nemačiau šito.
Gaila baigėsi 'Pasaulio puodai'. Patiko man ta laida, kur Radzevičius vedė : D
---
baisu.. Tikiuosi viskas jam bus gerai.
Bet tai kaip blogai, kad žmonės tokie neatsakingi...
Ta britiška atmaina berods jau ir vaikus labiau puola.
Aš tai skiepysiuosi, bet kaip nervina, kad dabar toks balaganas su ta vakcina vyksta..Vieną kartą vienaip sako, kitą - kitaip. Ir paskui stebisi kodėl žmonės įsibaiminę..
---
Ukrainos tai man tokia gana originali : D Šiaip tai tokia lyg ir erzinanti, bet ir patinka :lol Žodžiu, išsiskirianti man ji tokia.
---
Sakai jau jį prie Ukrainos galima priskirt laugh.gif Galėtų su ta naujausia daina dalyvaut :wub
---
Norėjau sakyt, kad gal Nettą norėjo nukopijuot, bet čia jau iš viso kažkoks nesusipratimas blink.gif Kažkokia vulgarybė :oh Prieš šitą jau ir Nettos daina vos ne šedevras :oh :lol
---
oi negaliu :lol Bet tau tai grynai pastoviai tas pasitvirtina, kad iš pradžių fui fui, paskui jau žiūri, kad visai ne fui lotuliukas.gif
---
plem, kad man čia nepopsiukas :hm Man čia grynai ukrainietiško roko daina :hm
Man ji primena tos tavo mėgiamos grupės (Okean Elzy?) stilių :hm Ar man jau vaidenasi? : D
Nastia tai prajuokino : D Nu bet kiek ji gali spoksot į tą savo Potapą :lol Vinikas gerokai išvaizdesnis biggrin.gif
---
turėtų vienus vienoj salės pusėj susodint, kitus - kitoj, kad nesusipeštų :lol
---
aha,gražiai : ) jam tokios ramesnės tikrai labai tinka.

Bet tame radijuje, tai darbuotojai ant tiek nepasiruošę - tie atėjo dainuot, tai nei ausinių nesureguliavo normaliai :oh Tie tokie pasimetę vargšai : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 kovo 2021 - 01:20
Labas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 03 18, 01:17)
Neįsivaizduoju ką patart šiuo klausimu O tu tuos du jau peržiūrėjai?
——
Tas 3 sezonas labai skiriasi nuo pirmų dviejų. Jis toks jau naujoviškas, nebėr 90-ųjų vibe'o.
——-
Bet kai kurie dalykai siejasi su senais sezonais. Bet nors ir skirtingas, man tai labai patiko trečias, nu bet aš labai mėgstu psichodelinį meną čia toks dalykas labai jau skonio reikalas. 3 sezone Lynch'as jau visiškai užvaldė visą sezoną. 2-ame, tai gal pusė sezono ne jo buvo kurta (tai man asmeniškai 2 sezonas truputį buvo nuvažiavęs į lankas antroje pusėje ir tik dviejose ar trijose paskutinėse serijose vėl Lynch'as sugrįžo).
Beje, daugeliui žymioji 8 serija buvo paskutinis lašas : O man ji patiko, nes ten per abstrakcijas buvo parodytas svarbus dalykas.
Dar man labai geras dalykas 3 sezone - garso takelis
Šiaip apibendrinus, tai yra tame sezone ir humoro, ir mistikos, ir geros ironijos, ir šyzos. Aš, pamenu, po kiekvienos pažiūrėtos serijos eidavau skaityt youtube ką žmonės kalba ir ką mąsto. Tai dažnai ir ant kelio užvesdavo, ir papasakodavo dalykų, kurių net nepastebėdavau.
-----
Lrt Mediatekoj yra
---
nu šiaip jo : D Šiandien berods 6 rodė. Aš tik neseniai sužinojau, kad Dowtown Abbey tos pačios rašytojos : ) Šito nesu mačius, bet girdėjus gerų atsiliepimų.
---
Gaila baigėsi 'Pasaulio puodai'. Patiko man ta laida, kur Radzevičius vedė
---
baisu.. Tikiuosi viskas jam bus gerai.
——-
Bet tai kaip blogai, kad žmonės tokie neatsakingi...
Ta britiška atmaina berods jau ir vaikus labiau puola.
——
Aš tai skiepysiuosi, bet kaip nervina, kad dabar toks balaganas su ta vakcina vyksta..Vieną kartą vienaip sako, kitą - kitaip. Ir paskui stebisi kodėl žmonės įsibaiminę..
---
Ukrainos tai man tokia gana originali : D Šiaip tai tokia lyg ir erzinanti, bet ir patinka  Žodžiu, išsiskirianti man ji tokia.
---
Sakai jau jį prie Ukrainos galima priskirt : Galėtų su ta naujausia daina dalyvaut :
---
Norėjau sakyt, kad gal Nettą norėjo nukopijuot, bet čia jau iš viso kažkoks nesusipratimas : Kažkokia vulgarybė Prieš šitą jau ir Nettos daina vos ne šedevras
---
oi negaliu  Bet tau tai grynai pastoviai tas pasitvirtina, kad iš pradžių fui fui, paskui jau žiūri, kad visai ne fui
---
plem, kad man čia nepopsiukas Man čia grynai ukrainietiško roko daina
——-
Man ji primena tos tavo mėgiamos grupės (Okean Elzy?) stilių Ar man jau vaidenasi?
——-
Nastia tai prajuokino :Nu bet kiek ji gali spoksot į tą savo Potapą Vinikas gerokai išvaizdesnis
---
turėtų vienus vienoj salės pusėj susodint, kitus - kitoj, kad nesusipeštų
---
Bet tame radijuje, tai darbuotojai ant tiek nepasiruošę - tie atėjo dainuot, tai nei ausinių nesureguliavo normaliai Tie tokie pasimetę vargšai

Nuu.. ne dar : D aš iš anksto ruošiuos : D
———-
Tai taip, jo ir negali būt : ) bet va tas 90tųjų vibe’as TP labiausiai ir žavi : )priduoda kažkokio autentiškumo..
———
Man tai 2 neatrodo, kad labai skirtųsi nuo pirmo..? Bet tik įpusėjau : D tai pala jie 3čiam ir takelį pakeitė? blink.gif Tai kas čia per TP be original takelio ir 90tų vibe’o : D nu anyway, reiks pradėt žiūret, nepatiks - gi bet kada mesiu
Bet realiai su visais sezonais, iš pirmo karto daug ką pražiopsai ir neįsikerti..
——
Vat su mediateka, aš retai kada “susikalbu” : D kažkaip mano kompas nedraugauja su ja - labai striginėja.. unsure.gif
———
Rašytojas ten, Tuktuk, rašytojAS : D jo, DA kaip ir pagrindinis jo, ir reitingai lyg aukštesni, bet nenorėjau kažkaip iškart pinklintis į 4 sezonus biggrin.gif o filmą tai mačius.. lb fainas : ) dar yra jo Doctor Thorne : ) ten išvis lyg 4 serijos tik..
———
Pabandyk pažiūrėt мир наизнанку, kur kažkada sakiau, jei tokio tipo laidos patinka : ) žinok, milijonus kartų įdomiau : ) aš kažkada puodus įsijungiau, tai toks diletantiškumas pasirodė palyginimui biggrin.gif tas tai taip sugeba įsiliet į vietinių gretas, kad tie iškart savu laiko, daug papasakoja, o va Radzevičius labai svetimas jaučias ten..
tik apie Pakistaną nesiūlau, kažkaip visai neįdomu pasirodė..
———
Tikiuos : ) tik kad ją va paguldė į covidinių skyrių, kas man atrodo, nėr labai gerai.. nes kažkaip sako kuo mažiau gauni, viruso, tuo greičiau sveiksti.. o kaip čia pasveikt, kai dar iš šalies pastoviai dozėm eina.. bet aišku ką darysi - neguldys gi tarp sveikų.
——-
Ten jau ir Britiškos ir kokios tik nori.. :/ nu kad atsilupę jie visiškai! biggrin.gif virusas, va vyksta visokie šokių projektai (vieni susirgo, išmetė, kiti toliau patenkinti šoka doh.gif normalu?! ), koncertai, žmonės laidų įrašuose sėdi, kaukes nusileidę.... nu bent koncertus lyg pristabdė laimei.. nes mačiau Vakarčiuko koncai nukelti.. ne itin toli, tiesa biggrin.gif
——-
Aš buvau ruošus nesiskiepyt, kol nebus novovaxo, bet prisiklausius ir prisiskaičius atvejų.. nežinau.. kažkaip baisu, kad va taip prapuls skonis, kvapai ir nebeatsistatys..
bet ir statistiką įdomiai veda.. su kuo ją lygina, kai sako po skiepų mirė tiek ir tiek.. taip išeina, kad nebūtų covido, vakcinų galima pagalvot, nemirtų žmonės nuo trombų. Bet taip gi nėr..
———

o va puskės šeima nuėjo pasitikrint antikūnių prieš skiepus, ir puskei rado antikūnių daugiau nei reikia : D o ta net nežinojo, kad sirgo..
———
Oi jo, jau kad orgininali tikrai nepasiginčysi biggrin.gif
——-
Nu tai ką..tiek metų ten trinasi, tegu padaro kažką naudingo šaliai : D nee, šiemet nereik jam ten dalyvaut, ir taip ne kažkas mums šviečias pagal lažybas : D
——-
Bet Nettos dainoj ten bent idėja buvo.. o čia kokia idėja? Nurautas stogas nebent po karantino? : D
——-
Mhm.. juokas jai.. : D visai nejuokinga, jei ką : D
——
Ne, ne - šita ne popsas, šita visai faina, aš tau tik rodau, kad manieros tokios labai erzina biggrin.gif
Bet tai va šita, dar viena, ir viskas - rokas su lyg tuo baigias rolleyes.gif
———
Em... nuu.. gal kažkokia panaši ir pas EV yra.. bet nežinau, man sunku OV lygint su Slavka, nes OV vokalo prasme, kiek girdžiu labai stiprus (kaip beimtum operinis balsas praktiškai, Vokietijoj rokoperose dainavo), o Slavkos ten fenomenas ne balse : ) jis labiau jausmais dainuoja, ne balsu.. dėl to taip mėgiamas.. o balsas pas jį kaip tik silpnokas, daug ko neištraukia.. kuo toliau, tuo labiau
———-
Ta prasme? Kur tu ten Potapą radai, nėr jo ten?? lotuliukas.gif kaip tik sakau, Potapas vieną išleido, ta tai lydosi į OV žiūrėdama : D nors jam ramu turbūt pas OV nepabėgs, tad virš 20 metų jau kaip vedęs.. ir taip slepia abu su žmona savo asmeninį gyvenimą, kad fanai tik prieš 3 metus sužinojo (žmona jo back’ė) : D
———
Ne, tai tiesiog į dvi dalis atskirai bilietus parduodi - pirma dalis - lievos dainos, antra - fainos dainos biggrin.gif
O kol taip nebus, galės čia tuščiam Siemens”ui dainuot, man atrodo : D
———
Bet mane taip juokas suėmė ta žmona jiem rodo, rodo, kad neveikia, tie maždaug, “ai pofig - įrašinėjam toliau” biggrin.gif ir žmonės rašė konentuose, kad ten dažnai taip.. užtat O tai kaip tankas koks - neveikiančios ausinės visai netrukdo dainavimui : D
Atsakyti
Oj, plem, Tuktuk lotuliukas.gif Danas kaip visada savo stiliuj, jo paklausė, ar žiūrėjo šiemet šokius su žvaigždėm, sako “jo, žiūrėjau vien tam, kad pažiūrėčiau, kaip gi dar Tiną aprengs” lotuliukas.gif ne vien mum kliūna šitie lateksai jos biggrin.gif
Ai tiesa, šitie melodramų režisieriai jau “išskyrė” Daną su Tiną, įsivaizduoji koks smūgis Dantinos klubui biggrin.gif nebuvo kur dėtis, nes ta netikėtai prasitarė vienam interve, kad turi boyfriendą..
su kuo dabar Zavadiukas ją klijuos, kaži.. Monatiku? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 18, 18:57)
Man tai 2 neatrodo, kad labai skirtųsi nuo pirmo..? Bet tik įpusėjau : D
----
tai pala jie 3čiam ir takelį pakeitė? Tai kas čia per TP be original takelio ir 90tų vibe’o : D
----
nu anyway, reiks pradėt žiūret, nepatiks - gi bet kada mesiu
----
Rašytojas ten, Tuktuk, rašytojAS : D jo, DA kaip ir pagrindinis jo, ir reitingai lyg aukštesni, bet nenorėjau kažkaip iškart pinklintis į 4 sezonus biggrin.gif o filmą tai mačius.. lb fainas : ) dar yra jo Doctor Thorne : ) ten išvis lyg 4 serijos tik..
———
Pabandyk pažiūrėt мир наизнанку, kur kažkada sakiau, jei tokio tipo laidos patinka : )  žinok, milijonus kartų įdomiau : ) aš kažkada puodus įsijungiau, tai toks diletantiškumas pasirodė palyginimui  tas tai taip sugeba įsiliet į vietinių gretas, kad tie iškart savu laiko, daug papasakoja, o va Radzevičius labai svetimas jaučias ten..
tik apie Pakistaną nesiūlau, kažkaip visai neįdomu pasirodė..
———
Tikiuos : )  tik kad ją va paguldė į covidinių skyrių, kas man atrodo, nėr labai gerai.. nes kažkaip sako kuo mažiau gauni, viruso, tuo greičiau sveiksti.. o kaip čia pasveikt, kai dar iš šalies pastoviai dozėm eina.. bet aišku ką darysi - neguldys gi tarp sveikų.
——-
Aš buvau ruošus nesiskiepyt, kol nebus novovaxo, bet prisiklausius ir prisiskaičius atvejų.. nežinau.. kažkaip baisu, kad va taip prapuls skonis, kvapai ir nebeatsistatys..

bet ir statistiką įdomiai veda.. su kuo ją lygina,  kai sako po skiepų mirė tiek ir tiek.. taip išeina, kad nebūtų covido, vakcinų  galima pagalvot, nemirtų žmonės nuo trombų. Bet taip gi nėr..
———

o va puskės šeima nuėjo pasitikrint antikūnių prieš skiepus, ir puskei rado antikūnių daugiau nei reikia : D  o ta net nežinojo, kad sirgo..
———
Bet Nettos dainoj ten bent idėja buvo.. o čia kokia idėja? Nurautas stogas nebent po karantino? : D
——-
Ne, ne - šita ne popsas, šita visai faina, aš tau tik rodau, kad manieros tokios labai erzina 
———
Ta prasme? Kur tu ten Potapą radai, nėr jo ten?? :lol kaip tik sakau, Potapas vieną išleido, ta tai lydosi į OV žiūrėdama : D
----
nors jam ramu turbūt pas OV nepabėgs, tad virš 20 metų jau kaip vedęs.. ir taip slepia abu su žmona savo asmeninį gyvenimą, kad fanai tik prieš 3 metus sužinojo (žmona jo back’ė) : D
———
Ne, tai tiesiog į dvi dalis atskirai bilietus parduodi - pirma dalis - lievos dainos, antra - fainos dainos

O kol taip nebus, galės čia tuščiam Siemens”ui dainuot, man atrodo : D
———
Bet mane taip juokas suėmė ta žmona jiem rodo, rodo, kad neveikia, tie maždaug, “ai pofig - įrašinėjam toliau”  ir žmonės rašė konentuose, kad ten dažnai taip.. užtat O tai kaip tankas koks - neveikiančios ausinės visai netrukdo dainavimui : D

Jau paaiškėjo kas žudikas, ane?
Tai va kaip tik nuo pusės antro, jei gerai pamenu, ir išėjo Lynch'as biggrin.gif Pamatysi, bus ten tokių biškį nelabai reikalingų momentų : D Lynch'as užpyko, kad jam televizija liepė kuo greičiau atskleist žudiką, nes atseit nebus reitingų, jei temps ilgai.
---
3 sezone po kiekvienos serijos yra skirtingos dainos (jos būna įkomponuojamos į pabaigą smile.gif ) Man atrodo, yra net išleistas visas garso takelis. Pirmuose sezonuose, tai tik trys gal iš viso dainos buvo :hm Blem, tuoj vėl užsimanysiu pažiūrėt tą 3 sezoną :oh : D Kažkaip jau beveik nieko nebeatsimenu.
---
Nu šiaip jo biggrin.gif
----
aa doh.gif Kažkodėl buvau įsitikinus, kad tikrai moters kūryba biggrin.gif
---
nu reiks gal pažiūrėt. Kažkaip vis pamirštu :oh
Aš mėgdavau labai Bourdain'o tokio tipo laidas.. Radzevičius toks labiau ne profas, bet žioplinėjantis turistas : D
Viena laida tai nerealiai gera buvo, bet ten jau ne visai apie puodus, o vos ne su trilerio elementais doh.gif Kai teko bėgt nuo banditų gaujų ir ugnies tikra to žodžio prasme kažkurioj Pietų Amerikos šaly. Pamenu, žiūrėjau kaip kokį filmą ir pačiai baisu buvo :oh Sakė jie visi į kelnes beveik jau pridėjo, nes galvojo, kad gyvi neištrūks :oh
---
Bet tai gal jau kai žmogus užsikrėtęs, gal jau nieko nebereiškia, kiek dar to viruso gaus? :hm Gal čia labiau sveikiems galioja? :hm Neįsivaizduoju..
---
Nu tikrai nejauku skaityt vis apie tuos šalutinius reiškinius. Bet tada vėl protą įjungi ir vėl kitaip pradedi galvot. Kokią duos, tokia teks skiepytis. Kai pagalvoji, kad skonio ir kvapo dingimas vienas silpnesnių Covid poveikių, tai.. Girdėjau ir apie labai sunkius atvejus, kai jauni žmonės kraujais kosėjo ir duso, ir dabar dar neatsistačius sveikata, nors ir keli mėnesiai praėjo..

Su ta statistika, tai iš vis patyliu doh.gif Čia per tą sustabdymą, tai atseit vistiek paskiepijo 99 žmones, kai negalėjo skiepyt :oh Nu toks balaganas ir nesusišnekėjimas vyksta, kad trūksta žodžių :oh
---
Bet kaip nevienodai visiems.. Ir nieko nejautė, ir vistiek prisigamino daugiau nei reikia : D
---
loool :oh nu grynai nurautas stogas :oh
---
aaa :oh blem galvoju jau visai man kukū, kad nebeatskiriu rusiško popso :lol
Kas dėl manierų, tai, matyt, kaip ir visi turi savo specifiką kažkokią. vis numeta tą šypsenėlę lyg ir ne į temą biggrin.gif
---
ne, tai ir turėjau omeny, kad kiek ji gali ir taip kiekvieną dieną žiūrėt į tą savo Potapą :lol Reikia atsigavimo nuo jo :lol
---
looool :oh

Ta prasme, jis Vilniaus Siemens ruošiasi dainuot?
---
blink.gif normaliai...Bet tai sugebėk tu man šitiek laiko nuslėpt biggrin.gif 20 metų :lol Reiškia, kai nori, viskas įmanoma : D
---
lotuliukas.gif Tankas :lol
Ai, tai šita back'ė jo žmona? Geeeras biggrin.gif Net mintis tokia neatėjo kažkaip : D

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 18, 22:28)
Oj, plem, Tuktuk Danas kaip visada savo stiliuj, jo paklausė, ar žiūrėjo šiemet šokius su žvaigždėm, sako “jo, žiūrėjau vien tam, kad pažiūrėčiau, kaip gi dar Tiną aprengs” ne vien mum kliūna šitie lateksai jos
---
Ai tiesa, šitie melodramų režisieriai jau “išskyrė” Daną su Tiną, įsivaizduoji koks smūgis Dantinos klubui biggrin.gif nebuvo kur dėtis, nes ta netikėtai prasitarė vienam interve, kad turi boyfriendą..

su kuo dabar Zavadiukas ją klijuos, kaži.. Monatiku? 

loool lotuliukas.gif Nu tie latekstai, tai.. doh.gif Nu tikrai įdomu būtų sužinot kas ten per dizaineris ją rengia :oh Man tai jie su porno industrija asocijuojasi biggrin.gif
---
O tai jau gal paaiškėjo kas tas boyfriendas? biggrin.gif Aš kažkada seniau skaičiau, kad tipo kažkoks Turkijos viešbutis netyčia išdavė, kad Danas kartu su Tina atostogavo biggrin.gif

Taip ir įsivaizduoju su Monatiku lotuliukas.gif
Zavadiukui nebebuvo kur dėtis, kai Danas į Voice nebeatėjo biggrin.gif Aš kelis Voice video pažiūrėjau, tai man Tina tokia nugesus atrodo, labai jau surimtėjus. Nepalyginsi kaip anuose sezonuose biggrin.gif
Pagalvojau, kad dabar gal Zavadiukas dėmesį sutelkęs į Nadią ir Olegą bus biggrin.gif Neporuoja šitų? : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 18, 20:50)
Jau paaiškėjo kas žudikas, ane?
——
Tai va kaip tik nuo pusės antro, jei gerai pamenu, ir išėjo Lynch'as Pamatysi, bus ten tokių biškį nelabai reikalingų momentų :Lynch'as užpyko, kad jam televizija liepė kuo greičiau atskleist žudiką, nes atseit nebus reitingų, jei temps ilgai.
---
Blem, tuoj vėl užsimanysiu pažiūrėt tą 3 sezoną D Kažkaip jau beveik nieko nebeatsimenu.
---
aa Kažkodėl buvau įsitikinus, kad tikrai moters kūryba
---
nu reiks gal pažiūrėt. Kažkaip vis pamirštu
Aš mėgdavau labai Bourdain'o tokio tipo laidas.. Radzevičius toks labiau ne profas, bet žioplinėjantis turistas :
Viena laida tai nerealiai gera buvo, bet ten jau ne visai apie puodus, o vos ne su trilerio elementais Kai teko bėgt nuo banditų gaujų ir ugnies tikra to žodžio prasme kažkurioj Pietų Amerikos šaly.
——
Pamenu, žiūrėjau kaip kokį filmą ir pačiai baisu buvo Sakė jie visi į kelnes beveik jau pridėjo, nes galvojo, kad gyvi neištrūks
---
Bet tai gal jau kai žmogus užsikrėtęs, gal jau nieko nebereiškia, kiek dar to viruso gaus? Gal čia labiau sveikiems galioja? Neįsivaizduoju..
---
Nu tikrai nejauku skaityt vis apie tuos šalutinius reiškinius. Bet tada vėl protą įjungi ir vėl kitaip pradedi galvot. Kokią duos, tokia teks skiepytis. Kai pagalvoji, kad skonio ir kvapo dingimas vienas silpnesnių Covid poveikių, tai.. Girdėjau ir apie labai sunkius atvejus, kai jauni žmonės kraujais kosėjo ir duso, ir dabar dar neatsistačius sveikata, nors ir keli mėnesiai praėjo..
——-
Su ta statistika, tai iš vis patyliu : Čia per tą sustabdymą, tai atseit vistiek paskiepijo 99 žmones, kai negalėjo skiepyt Nu toks balaganas ir nesusišnekėjimas vyksta, kad trūksta žodžių
---
Bet kaip nevienodai visiems.. Ir nieko nejautė, ir vistiek prisigamino daugiau nei reikia
---
Kas dėl manierų, tai, matyt, kaip ir visi turi savo specifiką kažkokią. vis numeta tą šypsenėlę lyg ir ne į temą 
---
ne, tai ir turėjau omeny, kad kiek ji gali ir taip kiekvieną dieną žiūrėt į tą savo Potapą  Reikia atsigavimo nuo jo
---
Ta prasme, jis Vilniaus Siemens ruošiasi dainuot?
---
normaliai...Bet tai sugebėk tu man šitiek laiko nuslėpt 20 metų Reiškia, kai nori, viskas įmanoma
---
Ai, tai šita back'ė jo žmona? Geeeras Net mintis tokia neatėjo kažkaip :
——-
loool  Nu tie latekstai, tai.. :Nu tikrai įdomu būtų sužinot kas ten per dizaineris ją rengia :
——
Man tai jie su porno industrija asocijuojasi
---
O tai jau gal paaiškėjo kas tas boyfriendas? Aš kažkada seniau skaičiau, kad tipo kažkoks Turkijos viešbutis netyčia išdavė, kad Danas kartu su Tina atostogavo
——-
Zavadiukui nebebuvo kur dėtis, kai Danas į Voice nebeatėjo Aš kelis Voice video pažiūrėjau, tai man Tina tokia nugesus atrodo, labai jau surimtėjus. Nepalyginsi kaip anuose sezonuose
——-
Pagalvojau, kad dabar gal Zavadiukas dėmesį sutelkęs į Nadią ir Olegą bus D Neporuoja šitų? :

Nee, (ei - neišplepėk.. biggrin.gif ) nu gerai BEVEIK įpusėjau biggrin.gif
———
Bet tai kokie keistuoliai, man kaip tik TP net nelabai svarbu, kas žudikas.. nu ten ne tame esmė! biggrin.gif
——
biggrin.gif o kiek pirmus du matei? biggrin.gif
——-
Taaaip, žinok aš irgi biggrin.gif kažkoks moteriškas scenarijus labai biggrin.gif
———
Būūtent.. žioplinėjantis turistas, lb taikliai pasakei : ) nu sakau, pabandyk pažiūrėt, gal neužkabins dar, bet mane labai užkabino.. ten irgi nuo ko tik nebėgo, įsigudrindavo nufilmuot, kur šiaip draudžia filmuot, įsivaizduok net pas tibeto vienuolius įsiprašė, ir dar pagyveno porą dienų : D šiaip tieeeek daug įdomių dalykų sužinojau : )
———
Eina sau.. tai gerai, kad gerai baigės, ten gi jie laukiniai - nelabai ir susitarsi, ar pasiaiškinsi..
——-
Neįsivaizduoju irgi.. :/ nu gal jie bent per atstumą saugų guli... bet sakau, dar gerai, kad priėmė, dabar net sunkiu nepriima - nėr kur..
——-
Jo, tai lengvai prasergi, ir kas mėnesį po to naujos komplikacijos.. žiauru.. ir baisu, kai pusė metų neatsistato skonis ir kvapas.. šiaip kas yra kvapas - gi paduodamas impulsas iš smegenų, reiškia dasikasė virusas ir iki jų..
———
Tai nu vėl jau leido.. nežinau..aš laukiu novawaxo biggrin.gif tikiuos kol mano eilė prieis, gal daugiau užsipirks jos.. o tu registravais jau kažkur? Nes nebesuprantu, kai bendroj eilėj tai reik regintis irgi dabar, ar vėliau? Užknisa, jokios normalios info...
——-
Ne, nu ne visai nieko, bet galvojo, kad šiaip kažkoks peršalimas, greit ir praėjo smile.gif
——-
Nu sakau nervina..! : D toks biškį, ypač pasirodymuose, įsimylėjęs save.. net pagalvojau, kaži ar tik ne liūtas, ir gi spėk! biggrin.gif aišku liūtas!! : D
Auksinė žmonos kantrybė.. : D
——-
Aa ne taip supratau smile.gif Nu ką reiškia kiek.. : D ir taip išardė šeimą.. tegu dabar ir žiūri kasdien : D
———
Ir Vilniaus Siemense, ir Klaipėdos ne Siemense biggrin.gif nu Vilniuj dar tiek to, bet Klaipedoj tai jau drąsu.. dar į kokius Prienus nusigrūstų.. biggrin.gif turėjo rudenį būt, nukėlė į ateinantį spalį..
———
Aš sakau! : D va kur meistras : D nu čia galvoja, kad 20, manau daugiau, nes buvo sūnaus fotkę įmesta, tai jam tikrai daugiau nei 20.. o išsiaiškino, nes sukėlė įtarimų, nu kaaaip gali ta pati backė ir taip ilgai būt .. kažkas ne taip, nes jos gi ten n kartų per keletą metų pasikeičia biggrin.gif ir ne po vienà būna..
———

Aha. Šiaip labai graži pora man jie, kažkaip tinka viens kitam..
———
Košmaras, aš nesuprantu, kaip negėda taip išeit.. mane taip aprenk, kokį pledą apsivyniočiau, matyt :lol nu tas pats kas nuogai išeit..
——-
Joo, grynai : D
——-

Ne, sake netemps į viešumą boyfriendo, nes nori savo asmeninį gyvenimą sau turėt.. Olego mokykla - po 20 metų sužinosim : D

Su Danu jei ir buvo tam viešbuty, ten matyt ir susipyko : D nes kažkaip šiltai apie viens kitą nebeatsiliepia..
———
Daną jau su Indira poruoja : D
Aha, anuose sezonuose spindėjo visa.. biggrin.gif manau, dar prisideda, skaičiau, kad su sūnum n laiko nesimatė - nes negali išvažiuot per covidus, jis gi Londone mokos..
——-
Nadia? Nu kad kažkaip nesiklijuoja.. biggrin.gif Olegas jau turi vaidmenį Zavadiuko seriale kitam biggrin.gif šok su žvaigžde jam prirašinėjo romaną su partnere, ir nespėjo įsibėgėt, tie susirgo abu, išlėkė iš projekto, ir viską Zavadiukui sugriovė : D Nadia irgi taip dažnai mini savo Dantesiką, kad kažkaip neįtikinama būtų ją su kuo nors klijuot.. biggrin.gif žodžiu, kažkokie nepatikimi aktoriai pasitaikė, vargšas Zavadiukas : D
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 19, 00:24)
Nee, (ei - neišplepėk.. ) nu gerai BEVEIK įpusėjau
———
Bet tai kokie keistuoliai, man kaip tik TP net nelabai svarbu, kas žudikas.. nu ten ne tame esmė!
——
o kiek pirmus du matei?
——-
ten irgi nuo ko tik nebėgo, įsigudrindavo nufilmuot, kur šiaip draudžia filmuot, įsivaizduok net pas tibeto vienuolius įsiprašė, ir dar pagyveno porą dienų : D šiaip tieeeek daug įdomių dalykų sužinojau : )
———
Eina sau.. tai gerai, kad gerai baigės, ten gi jie laukiniai - nelabai ir susitarsi, ar pasiaiškinsi..
——-
Jo, tai lengvai prasergi, ir kas mėnesį po to naujos komplikacijos.. žiauru.. ir baisu, kai pusė metų neatsistato skonis ir kvapas.. šiaip kas yra kvapas - gi paduodamas impulsas iš smegenų, reiškia dasikasė virusas ir iki jų..
———
Tai nu vėl jau leido.. nežinau..aš laukiu novawaxo  tikiuos kol mano eilė prieis, gal daugiau užsipirks jos.. o tu registravais jau kažkur? Nes nebesuprantu, kai bendroj eilėj tai reik regintis irgi dabar, ar vėliau? Užknisa, jokios normalios info...
——-
Nu sakau nervina..! : D toks biškį, ypač pasirodymuose, įsimylėjęs save.. net pagalvojau, kaži ar tik ne liūtas, ir gi spėk!  aišku liūtas!! : D
Auksinė žmonos kantrybė.. : D
——-
Aa ne taip supratau  Nu ką reiškia kiek.. : D ir taip išardė šeimą.. tegu dabar ir žiūri kasdien : D
———
Ir Vilniaus Siemense, ir Klaipėdos ne Siemense nu Vilniuj dar tiek to, bet Klaipedoj tai jau drąsu.. dar į kokius Prienus nusigrūstų..  turėjo rudenį būt, nukėlė į ateinantį spalį..
———
Aš sakau! : D va kur meistras : D nu čia galvoja, kad 20, manau daugiau, nes buvo sūnaus fotkę įmesta, tai jam tikrai daugiau nei 20..
---
o išsiaiškino, nes sukėlė įtarimų, nu kaaaip gali ta pati backė ir taip ilgai būt .. kažkas ne taip, nes jos gi ten n kartų per keletą metų pasikeičia  ir ne po vienà būna..
Šiaip labai graži pora man jie, kažkaip tinka viens kitam..
———
Košmaras, aš nesuprantu, kaip negėda taip išeit.. mane taip aprenk, kokį pledą apsivyniočiau, matyt :lol nu tas pats kas nuogai išeit..
——-
Ne, sake netemps į viešumą boyfriendo, nes nori savo asmeninį gyvenimą sau turėt.. Olego mokykla - po 20 metų sužinosim : D
----
Su Danu jei ir buvo tam viešbuty, ten matyt ir susipyko : D nes kažkaip šiltai apie viens kitą nebeatsiliepia..
———
Daną jau su Indira poruoja : D
——-
Nadia?  Nu kad kažkaip nesiklijuoja..  Olegas jau turi vaidmenį Zavadiuko seriale kitam  šok su žvaigžde jam prirašinėjo romaną su partnere, ir nespėjo įsibėgėt, tie susirgo abu, išlėkė iš projekto, ir viską Zavadiukui sugriovė : D
----
Nadia irgi taip dažnai mini savo Dantesiką, kad kažkaip neįtikinama būtų ją su kuo nors klijuot..  žodžiu, kažkokie nepatikimi aktoriai pasitaikė, vargšas Zavadiukas : D

Ups.. doh.gif :lol
---
būtent! Neleido žmogui kurt kaip nori biggrin.gif Trečią sezoną, kai kūrė, tai irgi labai jį skubino :oh Mačiau net vaizdelį, kur įsiutęs rėkia, cigariuką pūsdamas :lol Sako - "aš toje black lodge galiu kelias savaites sėdėt ir kurt, o jūs man liepiat kuo greičiau! Taip nesidaro!" :lol
---
oi neklausk, net neatsimenu kiek :lol Trečią, tai du kartus biggrin.gif Bet ir po tų dviejų man toli gražu ne viskas ten aišku :lol
---
looool doh.gif nu čia jau tikrai reik sugebėjimo biggrin.gif O kur galima pažiūrėt tą laidą? Man atrodo, aš kažkada youtube ieškojau, bet neradau. Ir paskui pamiršau :oh
---
joo, ten svarbiausiai naktį bandė iš miesto bėgt su mašina(dar kažkokie kiti turistai su kita mašina prisijungė, kad drąsiau būtų), galvojo išvažiuos,kol visai pragaras neužvirė, bet deja :oh Kai pradėjo važiuot, papuolė į kaip tik ugnies užtvaras, stabdė juos ten apsinarkašinę visokios gaujos, pinigų prašinėjo. Dienos metu ten kažkokie protestai prasidėjo vyko visoje šalyje ir viskas į naktį nusikėlė.
Tai paskui jie vėl bandė atgal važiuot, vos ne vos grįžo į oro uostą.
---
aha..Kaip tik skaičiau prieš kelias dienas, kad psichiką kai kuriems paveikia..
Kas būtų pagalvojęs prieš kokį porą metų, kad pasaulis bus toks, koks yra šiandien.
---
aš tik savo daktarei pasakiau, kad įtrauktų į sąrašus. Dėl visa ko pasakyk savo daktarei, kad užregistruotų, gal vistiek kažkokia pirmenybė būtų užsiregistravusiems ir iš bendros eilės :hm
---
loool :lol geras :lol Reiškia gerai nujautei : D
---
oho..nežinojau :oh Nu tai tada tikrai, dabar tegul ir turisi tą Potapą, ir žiūri kasdien :lol
---
nu geras : D Bet tai reiškia jis čia žymus, jeigu kviečia. O aš net nežinojau tokio :oh : D
Ai, beje, Nausėda šiandien Ukrainoj. Mačiau tiesioginę konferenciją su Zelenskiu : D
---
bet tai blem, neatrodo, kad jie gali tokio amžiaus sūnų turėt : D Kažkaip jaunai atrodo : D
---
oi negaliu :oh Perskaičiau 'ta pati babcė' :lol

O tai jis jau oficialiai prisipažino, kad ten jo žmona, ar fanai tik išsiaiškino?
Šiaip tikrai graži pora atrodo.
---
grynai lotuliukas.gif
---
: D
---
loool :oh nu nenustebčiau biggrin.gif Bet ot būtų bajeris, jei paaiškėtų, kad pėdas mėto abu : D
----
ne, nu :oh viršūnė : D Ar dėl to, kad tą vieną dainą sudainavo, ar yra dar koks pretekstas? : D
---
loool :oh
---
Čia toks vardas Dantesikas? : D Vos ne Dančikas :lol
Aš kažkaip galvojau, kad ji su tuo kitu iš tos buvusios grupės (pamirštu pastoviai pavadinimą :oh ) Nu žinai ką turiu galvoj : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 kovo 2021 - 23:37
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 18, 23:35)
būtent! Neleido žmogui kurt kaip nori Trečią sezoną, kai kūrė, tai irgi labai jį skubino Mačiau net vaizdelį, kur įsiutęs rėkia, cigariuką pūsdamas l
---
oi neklausk, net neatsimenu kiek Trečią, tai du kartus Bet ir po tų dviejų man toli gražu ne viskas ten aišku
---
looool  nu čia jau tikrai reik sugebėjimo O kur galima pažiūrėt tą laidą? Man atrodo, aš kažkada youtube ieškojau, bet neradau. Ir paskui pamiršau
---
joo, ten svarbiausiai naktį bandė iš miesto bėgt su mašina(dar kažkokie kiti turistai su kita mašina prisijungė, kad drąsiau būtų), galvojo išvažiuos,kol visai pragaras neužvirė, bet deja  Kai pradėjo važiuot, papuolė į kaip tik ugnies užtvaras, stabdė juos ten apsinarkašinę visokios gaujos, pinigų prašinėjo. Dienos metu ten kažkokie protestai prasidėjo vyko visoje šalyje ir viskas į naktį nusikėlė.
Tai paskui jie vėl bandė atgal važiuot, vos ne vos grįžo į oro uostą.
---
aha..Kaip tik skaičiau prieš kelias dienas, kad psichiką kai kuriems paveikia..
Kas būtų pagalvojęs prieš kokį porą metų, kad pasaulis bus toks, koks yra šiandien.
---
aš tik savo daktarei pasakiau, kad įtrauktų į sąrašus. Dėl visa ko pasakyk savo daktarei, kad užregistruotų, gal vistiek kažkokia pirmenybė būtų užsiregistravusiems ir iš bendros eilės
---
loool geras : gerai nujautei
---
oho..nežinojau Nu tai tada tikrai, dabar tegul ir turisi tą Potapą, ir žiūri kasdien
---
nu geras :Bet tai reiškia jis čia žymus, jeigu kviečia. O aš net nežinojau tokio
——
Ai, beje, Nausėda šiandien Ukrainoj. Mačiau tiesioginę konferenciją su Zelenskiu
---
bet tai blem, neatrodo, kad jie gali tokio amžiaus sūnų turėt Kažkaip jaunai atrodo
---
oi negaliu Perskaičiau 'ta pati babcė'
——-
O tai jis jau oficialiai prisipažino, kad ten jo žmona, ar fanai tik išsiaiškino?
Šiaip tikrai graži pora atrodo.
---
loool nu nenustebčiauBet ot būtų bajeris, jei paaiškėtų, kad pėdas mėto abu
----
ne, nu viršūnė Ar dėl to, kad tą vieną dainą sudainavo, ar yra dar koks pretekstas?
---
Čia toks vardas Dantesikas? : D Vos ne Dančikas
—-
Aš kažkaip galvojau, kad ji su tuo kitu iš tos buvusios grupės (pamirštu pastoviai pavadinimą Nu žinai ką turiu galvoj :

Aš įsivaizduoju, kaip užknisa, kai kišasi į kūrybos procesą.. kiti metų metus kuria.. bet čia va kažkoks užėjęs popkultūros kultas - greit, masėms, nors belekaip, bet kuo daugiau sukurt..
———
Reik ir man jaučiu po serijos analizių ieškot biggrin.gif
———
Youtube yra smile.gif neatsimenu, kas labiausiai patiko - gal Nepalas koks unsure.gif
https://m.youtube.co...znankutv/videos
Reik ir man Japoniją pabaigt žiūrėt - pradėjau, šokiravo ir mečiau biggrin.gif
———-
Eina sau, kaip žiauru..nu kad labai išsinagrinėt reik prieš važiuojant į tokias šalis, kur nosies geriau net nekišt..
———
Nu psichiką ir karantinas ne mažiau veikia.. man va vėl prasidėjo panikos priepuoliai, kurių nuo paauglystės nebuvo, nemigos...
bet tikrai būtų prieš du metus kas pasakęs, kad niekur neišvažiuosim, užsidarys visi teatrai, kavinės.. nu kartais kaip fantastiniam filme kažkokiam jaučiuos : D svarbiausia dar puikiai prisimenu savo su vadovu pokalbi, prieš porą netų, kai jo klausiau, ar yr koks planas, jei kažkada negalėtume ofise dirbt? Tas sako, baik tu, nu kas jau čia gali atsitikt, kad negalėtume ofise dirbt : D
———
Aha, reikės gal paskambint..
——-
Tai kad tipiškas...
———
: D man tai jis toks mužikas, kad..
——-
Nu kad.. ką žinau biggrin.gif nu gal, ne pirmąkart važiuoja, tai matyt renkasi žmonės.. nevažiuotų kitaip antrąkart gal biggrin.gif vat ir aš nežinojau, kol Kijeve nepamačiau tų afišų ant kiekvieno kampo doh.gif : D
———
Joo, viena ausim tik girdėjau, nes callai pusę dienos darbe buvo.. o aš kaip tik baiginėju su juo serialą žiūrėt - “слуга народа», oi koks nerealus biggrin.gif taip prisižvengiau.. biggrin.gif šiaip žiauriai geras aktorius jis..
——-
Nu tai hipotetiškai tai gal jau ir seneliai, ką gali žinot lotuliukas.gif va ir būtų tada bapcė su dieduliu.. biggrin.gif nu 47 metai, tai net nei sūnui kokie 20-21, tai net nelabai jaunam amžiuj jis jiem gimė šiaip jau biggrin.gif
———
Looool, balsu net susižvengiau..
——-
prisipažino po to jau.. : D
——-
Oi žinok su jais aš jau niekuo nenustebčiau : D
——-
Pas juos ten matyt prietaras - duetu sudainavai - vestuvės ant nosies lotuliukas.gif pas Daną reiškia jau haremas: Oksana, Liusia, Tina ir dabar dar Indira biggrin.gif
O svarbiausia žvengiau, kažkas parašė, ironiškai “kaip išsiskyrė..?o tai kaip dabar bus??.. taigi Tina laukiasi jau du metus..” lotuliukas.gif rimtai gi vis prirašinėjo, atsimeni, visokius nėštumus..
——-
Dantesas.. : D nee, ne vardas, sceninis vardas biggrin.gif nežinau koks tikras, ji jį taip ir vadina..
———
Lioška? Tu gi man pati rodei jo žmoną pernai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Plem tik vakar rodė su Zelenskiu tą susitimą, ir kai Zelenskis pasakė, kad pats pasiskiepijo Zeneka, AiG šovė, kad o Lt tai nėr priveligijuotų klasių, ir lauks savo eilės. Šiandien skaitau, kad pirmadienį, jau AIG skiepysis doh.gif “nėr priveligijuotu”, nu nu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 19, 02:21)
Aš įsivaizduoju, kaip užknisa, kai kišasi į kūrybos procesą.. kiti metų metus kuria.. bet čia va kažkoks užėjęs popkultūros kultas -  greit, masėms, nors belekaip, bet kuo daugiau sukurt..
———
Reik ir man jaučiu po serijos analizių ieškot
———
Youtube yra smile.gif neatsimenu, kas labiausiai patiko - gal Nepalas koks unsure.gif
https://m.youtube.co...znankutv/videos
Reik ir man Japoniją pabaigt žiūrėt - pradėjau, šokiravo ir mečiau biggrin.gif
———-
Nu psichiką ir karantinas ne mažiau veikia.. man va vėl prasidėjo panikos priepuoliai, kurių nuo paauglystės nebuvo, nemigos...
------
svarbiausia dar puikiai prisimenu savo su vadovu pokalbi, prieš porą netų, kai jo klausiau, ar yr koks planas, jei kažkada negalėtume ofise dirbt? Tas sako, baik tu, nu kas jau čia gali atsitikt, kad negalėtume ofise dirbt : D
———
: D man tai jis toks mužikas, kad..
——-
o aš kaip tik baiginėju su juo serialą žiūrėt - “слуга народа», oi koks nerealus  taip prisižvengiau..  šiaip žiauriai geras aktorius jis..
——-
Nu tai hipotetiškai tai gal jau ir seneliai, ką gali žinot :lol va ir būtų tada bapcė su dieduliu.. : D nu 47 metai, tai net nei sūnui kokie 20-21, tai net nelabai jaunam amžiuj jis jiem gimė šiaip jau : D
———
Pas juos ten matyt prietaras - duetu sudainavai - vestuvės ant nosies :lol : pas Daną reiškia jau haremas: Oksana, Liusia, Tina ir dabar dar Indira : D
----
O svarbiausia žvengiau, kažkas parašė, ironiškai “kaip išsiskyrė..?o tai kaip dabar bus??.. taigi Tina laukiasi jau du metus..” :lol : rimtai gi vis prirašinėjo, atsimeni, visokius nėštumus..
———
Lioška? Tu gi man pati rodei jo žmoną pernai :lol :

aha, dabar viskas greita - ne tik maistas, bet ir kinas. Tai taip ir kokybė nukenčia.
Iš vis kai pagalvoji, anksčiau taigi net nesvajodavom, kad galėsim paimt bet kurį serialą ir pasižiūrėt kada nori ir po kiek serijų nori. Žiūrėdavom tik per tv ir visada tik į savaitę kartą. Nu arba geriausiu atveju būdavo, kad rodydavo kokį šeštadienį ir sekmadienį : D
---
: D Iš tikrųjų, žinok visai įdomu paskaitinėt. Kiti kai prianalizuoja, tai, atrodo, kaip taip įmanoma sugalvot, bet taip protingai logiškai viskas susidėlioja.
---
Ačiukas 4u.gif Išsisaugosiu link'ą, kad po to ir vėl nepamesčiau :oh
O kuo Japonija išgąsdino? : D
---
eina sau.. Kokių raminančių dalykų nebandei pagert dėl panikos atakų?
Jo, iš tikrųjų karantinas paveikia. Man nemiga irgi užeina (nors šiaip aš ją visada turėjau, tik kartais daugiau pasireiškia) ir miego paralyžius kartais ištinka. Ir vis nerimas toks išlenda apskritai dėl tos koronos. Baisu, kad artimieji neapsikrėstų. Kažkaip dėl savęs ne taip baisu.
---
vaje unsure.gif kaip žinodama išpranašavai doh.gif biggrin.gif Pasirodo dar ir kaip gali atsitikt.
Aš prisimenu dar prieš tą koroną kažkada prieš miegą galvojau apie pasaulinius karus ir apie žmones kokį siaubą išgyveno. Pagalvojau, kad turbūt neįmanoma vistiek šiais laikais, kad pasaulis taip sustotų ir pasikeistų. Ir va..nors ir ne karas(nu aišku, galima ir karu su virusu pavadint), bet sustojo pasaulis.
Dar pagalvoju, kad nu ir protingas tas virusas. Vistiek atranda kelią kaip mutuot ir prisitvirtint prie ląstelių. Įsivaizduoju, kaip ten verda tas nematomas gyvenimas. O virusai gal turi "savus virusus" ir taip iki begalybės : D Nu ir va kita dimensija biggrin.gif Nereikia nei toli ieškot : D Tada dar pamąstau, kad panašiai viskas turėtų būt ir į didėjančią pusę, t.y. žmonės gal yra kažkas nematoma kažkam didesniam kaip kad mums virusai ir taip irgi iki begalybės. Nu žodžiu lotuliukas.gif Kai pradedu prieš užmiegant galvot, tai taip ir neužmiegu paskui doh.gif
----
Aš pamenu kaip per Voice finalo transliaciją jis kažkaip labai negražiai pasakė apie tą laimėjusį vaikinuką. Tiksliai dabar nebepasakysiu, bet kažką ten užstūmė, kad jis iš kaimo :oh Ir Nastiai labai juokinga pasirodė :oh Pagalvojau, kad nu jo.. Kažkaip nuvylė Potapas. Geriau iš jo tikėjausi :oh
---
Man atrodo, aš irgi kažkokį filmą su juo esu mačius. Kažkaip man jis toks juokingas, tinkamas komedijoms, nu labai keista, kad prezidentas : D Kai kalbėjo toje konferencijoje su Nausėda, man vis atrodė, kad jis kažkokiam filme : D
---
nu jo biggrin.gif teoriškai jau ir seneliai galėtų būt, jei sūnui 20 metų biggrin.gif Bet šiaip tikrai jauniau atrodo tiek jis, tiek jo žmona.
---
loool Haermas : D Man jau azartas net - su kuo gi toliau dainuos bigsmile.gif Ką dar į haremą paims : D
---
Dar vis nerimsta su tais nėštumais :oh Žodžiu, Tina amžinai nėščia doh.gif :lol
---
Rimtai rodžiau?? unsure.gif lotuliukas.gif Duok man savo Bilobiolio atsargas doh.gif Žiūriu, visai ne kas su atmintim pasidarė :oh Ir Lioškos vardą jau buvau pamiršus :oh

QUOTE(blackkiss @ 2021 03 19, 11:11)
Plem tik vakar rodė su Zelenskiu tą susitimą, ir kai Zelenskis pasakė, kad pats pasiskiepijo Zeneka, AiG šovė, kad o Lt tai nėr priveligijuotų klasių, ir lauks savo eilės. Šiandien skaitau, kad pirmadienį, jau AIG skiepysis “nėr priveligijuotu”, nu nu..

aha, nu čia tai doh.gif biggrin.gif Dar pagalvojau bežiūrėdama, kad toks vos ne užstūmimas ant jo iš Nausėdos pusės gavosi, kai apie tuos privilegijuotuosius prabilo : D Pastoviai ką nors prisišneka.
Papildyta:
Ai, beje, matei, kaip Bidenas rėžė apie Putiną? Tiesiai šviesiai thumbup.gif Vienintelis iš buvusių JAV prezidentų nepabijojo daiktus įvardinti savais vardais smile.gif
O Putinas atsakė kaip vaikų daržely - "kas ant kito sako - ant savęs pasisako" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 19, 13:05)
Iš vis kai pagalvoji, anksčiau taigi net nesvajodavom, kad galėsim paimt bet kurį serialą ir pasižiūrėt kada nori ir po kiek serijų nori. Žiūrėdavom tik per tv ir visada tik į savaitę kartą. Nu arba geriausiu atveju būdavo, kad rodydavo kokį šeštadienį ir sekmadienį
---
Iš tikrųjų, žinok visai įdomu paskaitinėt. Kiti kai prianalizuoja, tai, atrodo, kaip taip įmanoma sugalvot, bet taip protingai logiškai viskas susidėlioja.
---
Ačiukas  Išsisaugosiu link'ą, kad po to ir vėl nepamesčiau
O kuo Japonija išgąsdino?
---
eina sau.. Kokių raminančių dalykų nebandei pagert dėl panikos atakų?
Jo, iš tikrųjų karantinas paveikia. Man nemiga irgi užeina (nors šiaip aš ją visada turėjau, tik kartais daugiau pasireiškia) ir miego paralyžius kartais ištinka. Ir vis nerimas toks išlenda apskritai dėl tos koronos. Baisu, kad artimieji neapsikrėstų. Kažkaip dėl savęs ne taip baisu.
---
vaje : kaip žinodama išpranašavai
——-
Ir va..nors ir ne karas(nu aišku, galima ir karu su virusu pavadint), bet sustojo pasaulis.
——-
Dar pagalvoju, kad nu ir protingas tas virusas. Vistiek atranda kelią kaip mutuot ir prisitvirtint prie ląstelių. Įsivaizduoju, kaip ten verda tas nematomas gyvenimas. O virusai gal turi "savus virusus" ir taip iki begalybės :
----
Aš pamenu kaip per Voice finalo transliaciją jis kažkaip labai negražiai pasakė apie tą laimėjusį vaikinuką. Tiksliai dabar nebepasakysiu, bet kažką ten užstūmė, kad jis iš kaimo  Ir Nastiai labai juokinga pasirodė oh Pagalvojau, kad nu jo.. Kažkaip nuvylė Potapas. Geriau iš jo tikėjausi
---
Man atrodo, aš irgi kažkokį filmą su juo esu mačius. Kažkaip man jis toks juokingas, tinkamas komedijoms, nu labai keista, kad prezidentas : D Kai kalbėjo toje konferencijoje su Nausėda, man vis atrodė, kad jis kažkokiam filme : D
---
Bet šiaip tikrai jauniau atrodo tiek jis, tiek jo žmona.
---
loool Haermas : D Man jau azartas net - su kuo gi toliau dainuos : Ką dar į haremą paims : D
---
Rimtai rodžiau?? Duok man savo Bilobiolio atsargas Žiūriu, visai ne kas su atmintim pasidarė Ir Lioškos vardą jau buvau pamiršus
aha, nu čia tai Dar pagalvojau bežiūrėdama, kad toks vos ne užstūmimas ant jo iš Nausėdos pusės gavosi, kai apie tuos privilegijuotuosius prabilo : D Pastoviai ką nors prisišneka.
——
Ai, beje, matei, kaip Bidenas rėžė apie Putiną? Tiesiai šviesiai : Vienintelis iš buvusių JAV prezidentų nepabijojo daiktus įvardinti savais vardais
O Putinas atsakė kaip vaikų daržely - "kas ant kito sako - ant savęs pasisako"

Jooooo biggrin.gif eik tu, atsimenu, kaip laukdavau per VIVA savo mėgsamų klipų, kol parodys : D serialai irgi kokia šventė būdavo sulaukt serijos : D atsimenu “Į pietus” kaip laukdavau, man rodos tik savaitgaliais rodydavo
———
Jo, kiti pastebi detales svarbias, kurias kažkaip pražiopsodavai biggrin.gif oj tos analizės, priminei.. man kai būdavo univere kino filosofija, reikėjo parašyt recenziją Larso von Triero Europos..niekur intike rast šito filmo nebuvo įmanoma kažkodėl, ėjau į tokią būtikinę videoteką a la biggrin.gif nu tipo galėjai diską išsinuomot.. pažiūrėjau, ir taip ir likau akim lapsėt lotuliukas.gif nesupratau NIEKO : D ir galvoju, ir ką dabat daryt - gausiu skolą, ir net neišsitaisysiu, kokia gėda bus : D bet nieko, kažkaip pradėjau “virškint” kas ten vyko, ir kažkokiu būdu net 10 sugebėjau gaut : D
———
Oj.. Viskuo : D nu kosmonautai tie Japonai absoliutūs.. žinojau, kad jie masiškai žudos, bet neįsivaizdavau kad tokiais kiekiais.. pasirodo, pastoviai kas nors po traukiniais šoka. Yra tokios uolos, kur specialiai važiuoja nusižudyt.. tai jis susipažino su tokiu pagyvenusiu japonu, kuris kiekvieną dieną važiuoja, žiūri, kurie potencialiai ruošiasi šokt nuo olos, ir kaip psichoterapeutas dirba su jais. Lb nemažai žmonių išgelbėjo.. tas parodė Dimkai irgi vieną paną, va sako, matai verkia, reik eit pakalbėt.. tas priėjo, ta sako gali manęs neatkalbinėt, vis tiek kitąkart nušoksiu..sako man nebeįdomu gyvent, ir nematau prasmės.. nors jinai ir vaiką turi gal 8 metų, ar kažkokio panašaus amžius. Tas sako žiūrėk, aš važiuoju į kalnus po kelių dienų, kviečiu ir tave prisijungt.. ta atsikalbinėjo atsikalbinėjo, galų gale vargais negalaia įkalbėjo..ir žodžiu nuvažiavus išsiverkė, išsiverkė ir sakė absoliučiai viskas aukštyn kojom apsivertė, visą gyvenimą pergalvojo.. dabar laiminga sau gyvena, dažnai jie susiskambina smile.gif ten kažkada jubiliejinė laida buvo, pasakojo, kaip tiem jų herojam dabar sekasi smile.gif nes jis šaunuolis, lb kam padeda(nu kaip jis, ten remėjai aišku finansiškai lb prisideda, nu bet still), kam mokslus apmoka, atsimenu tokie iš labai vargingos šeimos buvo, Brazilijos lyg.. apmokėjo futbolo mokyklą..

Tai va o kas su Japonija dar nustebino, kad įsivaizduok pas juos net kapinės skaitmeninės biggrin.gif tipo gauni tokią kortelę, pridedi ir atsidaro dūrelės to kolumbariumo.. o kitas skyrius yra, kad užeini į kambariuką, i išvažiuoja tokiu kaip liftu urna, atsidaro durelės.. pasimeldžia, išeina, urna išvažiuoja biggrin.gif nu ten ant kiekvieno kampo technologijos..

———-
Nu stengiuos tų raminamų, kiek įmanoma, negert, bet savaitgalį kartais įkalu tablę, kad išsiniegočiau..
O kas per miego paralyžius? Apnėja? Tai apnėja ir man būna.. lb nemalonus dalykas biggrin.gif
——-
Nu kaip ragana biggrin.gif sakau, viduramžiais senai jau būčiau ant laužo matyt sudeginta biggrin.gif
——-
Nu.. šlykštynės tokie...o tiksliai galėtų sukurt virusą, kuris tą virusą suėstų biggrin.gif biggrin.gif
——-
Sakau, maroziukas toks biškį.. dar prieš kamerą laikosi, o kai buvo žmonės filmavime voice, tai išvis pradėjo D fanus įžeidinėt.. čia gal kai jie su Danu susipyko..
———
Bet visai neblogas.. labai nemažai padarė, ką kiti apeidavo.. ne tai lad AIG..
———
Tai kad.. gal ne jauniau.. hmm.gif
———
Gal jau užtenka duetų.. : D eee, klausyk aš tik pagalvojau, o tas 80s on my brains klipas taip ir neišėjo gi, ne..? Skoro jau 2 metus tęsiasi biggrin.gif
———
Rimtai rodei! : D dar galvojau, iš kur tu ją išknisai :
D nes aš irgi galvojau, kad jie su Nadia pora..
———
Aha mačiau : D nu tas tai užmušė, jau durniau negalima buvo atkirst doh.gif
Atsakyti