Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!!!!!!!
Linkiu gražių akimirkų kasdien, surast laimę net ir mažuose dalykuose, ir svarbiausia, kad neliptų jokie ten bjaurybės covid'ai ir būtum sveika kaip ridikėlis!
labukas 
oi, kad išvis jau niekur neinu apart pardę retkarčiais
o taip nebent pasivaikščiot.. ne, ten man skrandis sustreikavo, tai jaučiu bendras buvo jėgų nebuvimas.. vakar dar tempa pakilo iki 37.4 taip iš lempos.. teko dantistą atšaukt.. ošiandien nebėr
nesuprasi..
------
nu tai vat.. kažkaip labai abejoju
aš kažkodėl įtariu Zava vėl kažkokį scenarijų įbruks, nu kažkaip įtartinai per ramu jau buvo.. labai stipri tyla, prieš matyt labai stiprią audrą 
-----
nu taip, 7dienį jau nokautai prasideda.. o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai?
aš pirmąkart matau tokį formatą, kad dar patarėjus prie šonų pristriūnytų.. čia jau kad jei kas dar neužsikrėtė covidu, kad jau tikrai užsikrėstų - tokiam mažam plotely 8 žmonės... nu bepročiai 
-----
nu tai irgi buvo prie siūlomų video.. nesupratau kodėl siūlo MAN, tai atiduodu, kam priklauso 
----
jo, aš irgi iš kažkur imdavau, bet.. nebežinau dabar jau net kur ieškot : D
-----
man irgi įvarė
tai labai greit pabėgau iš ten
nors dabartinis mokytojas sakė, kad tas vienas geriausių gitaristų išvis LT.. nu bet biškį reik susivokt, jei žmonės ateina jau nebe mokyklinio mažiaus mokytis, tai jie nori sau išmokt grot, o ne idealiai brūžint 5 akordus 
----
aha, Barzdukas : D kaži, gal bus šiemetiniam vaikų balse.. labai jis tinka prie tų vaikų, taip harmoningai įsilieja : D
Papildyta:
ačiūūūūūū
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 24, 13:51)
O ar turėjai kokių rizikingų kontaktų? Gal šiaip peršalai kur? Temperatūros turi?
---
nu jo, Monatikas su Nadia klausimų nekelia, įdomu kaip su Olegu Jei ne mėgėjas per dantį patraukt, tai gal ir nesukonfliktuos :
O tai jau šį sekmadienį bus?? Kažkaip galvojau, kad dar po kurio laiko : D
---
:lol plem, iš pradžių nesusigaudžiau kas čia vyksta Paskui tik pavadinimą perskaičius supratau : D Bonusų čia visokių primėtysi, tai paskui dar kur nereikia įklimpsiu
---
Man atrodo, kad tarp šitų sm'inių smailų tai jo net ir nebūdavo. Braškė jį iš kažkur ištraukdavo :lol
---
Nu išmokindavo, bet tai ir traumą įvarė, kad net nesinori jos prisimint :
---
ai prisiminiau, taigi aš jį Barzduku vadinau
---
nu jo, Monatikas su Nadia klausimų nekelia, įdomu kaip su Olegu Jei ne mėgėjas per dantį patraukt, tai gal ir nesukonfliktuos :
O tai jau šį sekmadienį bus?? Kažkaip galvojau, kad dar po kurio laiko : D
---
:lol plem, iš pradžių nesusigaudžiau kas čia vyksta Paskui tik pavadinimą perskaičius supratau : D Bonusų čia visokių primėtysi, tai paskui dar kur nereikia įklimpsiu
---
Man atrodo, kad tarp šitų sm'inių smailų tai jo net ir nebūdavo. Braškė jį iš kažkur ištraukdavo :lol
---
Nu išmokindavo, bet tai ir traumą įvarė, kad net nesinori jos prisimint :
---
ai prisiminiau, taigi aš jį Barzduku vadinau
oi, kad išvis jau niekur neinu apart pardę retkarčiais
------
-----
nu taip, 7dienį jau nokautai prasideda.. o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai?
-----
----
jo, aš irgi iš kažkur imdavau, bet.. nebežinau dabar jau net kur ieškot : D
-----
man irgi įvarė
----
aha, Barzdukas : D kaži, gal bus šiemetiniam vaikų balse.. labai jis tinka prie tų vaikų, taip harmoningai įsilieja : D
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 25, 12:34)
Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!!!!!!! :: Linkiu gražių akimirkų kasdien, surast laimę net ir mažuose dalykuose, ir svarbiausia, kad neliptų jokie ten bjaurybės covid'ai ir būtum sveika kaip ridikėlis!:
ačiūūūūūū
Laba
Gal koks rotas
Nors nežinau ar būna temperatūra prie jo :hm
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria
---
Nu per lietuvišką balsą kiek prisimenu, tai jie ten nelabai figūruodavo. Maždaug - ateina pasako kažką į ausį ir vėl išeina
---
aha, bet tikrai keistai ten pas juos :oh Nei pertvarų jokių, nei nieko. O dar ir žmonių skaičių padidino
Labai jau nesisaugo :oh
---
ne, nu ačiū

---
va va, grynai
Kas mokiniams iš tų mokytojų titulų, kai patys su nenormaliais reikalavimais užknist pradeda
Iš vis, kai jau suaugęs kažko mokaisi, tai norisi, kad tas mokslas būtų malonumas, o ne kankynė : D
---
aha, tinka : D Pamenu, kad juokingai mielas jis ten buvo
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 26, 17:42)
oi, kad išvis jau niekur neinu apart pardę retkarčiais o taip nebent pasivaikščiot.. ne, ten man skrandis sustreikavo, tai jaučiu bendras buvo jėgų nebuvimas.. vakar dar tempa pakilo iki 37.4 taip iš lempos.. teko dantistą atšaukt.. ošiandien nebėr nesuprasi..
------
aš kažkodėl įtariu Zava vėl kažkokį scenarijų įbruks, nu kažkaip įtartinai per ramu jau buvo.. labai stipri tyla, prieš matyt labai stiprią audrą
-----
o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai? aš pirmąkart matau tokį formatą, kad dar patarėjus prie šonų pristriūnytų..
-----
čia jau kad jei kas dar neužsikrėtė covidu, kad jau tikrai užsikrėstų - tokiam mažam plotely 8 žmonės... nu bepročiai
-----
nu tai irgi buvo prie siūlomų video.. nesupratau kodėl siūlo MAN, tai atiduodu, kam priklauso
----
man irgi įvarė
tai labai greit pabėgau iš ten
nors dabartinis mokytojas sakė, kad tas vienas geriausių gitaristų išvis LT.. nu bet biškį reik susivokt, jei žmonės ateina jau nebe mokyklinio mažiaus mokytis, tai jie nori sau išmokt grot, o ne idealiai brūžint 5 akordus
----
------
-----
o kuriam laikui tie patarėjai būna, čia gal tu geriau žinai? aš pirmąkart matau tokį formatą, kad dar patarėjus prie šonų pristriūnytų..
-----
čia jau kad jei kas dar neužsikrėtė covidu, kad jau tikrai užsikrėstų - tokiam mažam plotely 8 žmonės... nu bepročiai
-----
----
man irgi įvarė
----
Gal koks rotas
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria
---
Nu per lietuvišką balsą kiek prisimenu, tai jie ten nelabai figūruodavo. Maždaug - ateina pasako kažką į ausį ir vėl išeina
---
aha, bet tikrai keistai ten pas juos :oh Nei pertvarų jokių, nei nieko. O dar ir žmonių skaičių padidino
---
ne, nu ačiū
---
va va, grynai
---
aha, tinka : D Pamenu, kad juokingai mielas jis ten buvo
Labas
Ne, sakau skrandis sustreikavo..man čia norma tokiu laiku - pagal mano skrandį galima spręst, kada pavasaris ateina
žinau, kas yra rotas, tai TIKRAI ne 
Nu o ka tu galvoji
plem sorriukas, apgavau tave netyčia - visai pamiršau, kad ne mixuoja, o tiesiog dviejų trenerių mokiniai būna nokautuose laidoj..
Nežiūrėjai? Jau anonse reiškėsi
Tina sako :ar pavalgei šiandien? Tas: nu ką palikai, tą suvalgiau
toks kaip vargšas gyvūnėlis naminis
Plem sunervino šiandien Olegas totaliai.. tu pažiūrėk kokį balsą išmetė!! Šoke iki šiol.. o dainą šitą kaip dievinu - kažkada taip pasinešiau, kad perklausiau gal kokių 20 įvairių atlikimų šitos dainos
https://m.youtube.co...a...Gu&index=17
Ne, nu Danas
(nuo 32 minutės kažkur).
https://m.youtube.co...h?v=_s2aaHaZTIs
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai
sako, aš manau turėtum šitą pasilikt, net tikrai gali su juo net ir laimėt.. kita vertus.. tu ir su tais gali laimėt..
po to dar prideda. Oi nenorėčiau dabar jo vietoj būt nu tu spręsk pats, aš jau nieko nesakysiu
Danas panašiai matyt bus, labiau atėjo ant grindų su Tina pasivoliot
-
Tai taip, va būtent
aš kai perėjau pas kitą mokytoją, jau pirmą pamoką grojau dainą.. tegu paprastą, iš simple akordų, bet koks nerealus jausmas, kad tu tik atėjai mokytis, ir jau tau kažkas išeina
o ne tuos pačius 3 akordus brūžini, ir suabejoji, kad gal čia tikrai ne man, ta muzika
-
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 27, 21:13)
Gal koks rotas Nors nežinau ar būna temperatūra prie jo
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria :
---
---
va va, grynai Kas mokiniams iš tų mokytojų titulų, kai patys su nenormaliais reikalavimais užknist pradeda Iš vis, kai jau suaugęs kažko mokaisi, tai norisi, kad tas mokslas būtų malonumas, o ne kankynė
---
Zava turbūt iš to džiaugsmo, kad Danas atėjo, jau kailyje nebesitveria :
---
---
va va, grynai Kas mokiniams iš tų mokytojų titulų, kai patys su nenormaliais reikalavimais užknist pradeda Iš vis, kai jau suaugęs kažko mokaisi, tai norisi, kad tas mokslas būtų malonumas, o ne kankynė
Ne, sakau skrandis sustreikavo..man čia norma tokiu laiku - pagal mano skrandį galima spręst, kada pavasaris ateina
Nu o ka tu galvoji
Nežiūrėjai? Jau anonse reiškėsi
Plem sunervino šiandien Olegas totaliai.. tu pažiūrėk kokį balsą išmetė!! Šoke iki šiol.. o dainą šitą kaip dievinu - kažkada taip pasinešiau, kad perklausiau gal kokių 20 įvairių atlikimų šitos dainos
Ne, nu Danas
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai
-
Tai taip, va būtent
-
Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?
QUOTE(Tauriel @ 2021 03 29, 17:05)
<p>Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?
</p>
</p>
Labas
Aš 9 ir 10 sezonus žiūrėdavau čia:
https://1plus1.video.../9-sezon#player
Bet dabar (bent jau pas mane) rašo, kad šiame regione negalima...
Per tv, tai 1+1 kanalas rodo. Šiaip youtube galima rasti senus video, bet nelabai nepatogu, kai reikia perjunginėti po atskirą video ir ten senesni video su vaikų Golos susimaišę.
Blackkiss, gal tu čia labiau gali padėt
Beje, kas dėl rusų kalbos, tai turbūt net nėra išverstų
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 29, 01:49)
Ne, sakau skrandis sustreikavo..man čia norma tokiu laiku - pagal mano skrandį galima spręst, kada pavasaris ateina žinau, kas yra rotas, tai TIKRAI ne
plem sorriukas, apgavau tave netyčia - visai pamiršau, kad ne mixuoja, o tiesiog dviejų trenerių mokiniai būna nokautuose laidoj..
------
Jau anonse reiškėsi
Tina sako :ar pavalgei šiandien? Tas: nu ką palikai, tą suvalgiau
toks kaip vargšas gyvūnėlis naminis
------
-------
Ne, nu Danas :lol (nuo 32 minutės kažkur).
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai :oh sako, aš manau turėtum šitą pasilikt, net tikrai gali su juo net ir laimėt.. kita vertus.. tu ir su tais gali laimėt.. po to dar prideda. Oi nenorėčiau dabar jo vietoj būt nu tu spręsk pats, aš jau nieko nesakysiu
----
-
Tai taip, va būtent aš kai perėjau pas kitą mokytoją, jau pirmą pamoką grojau dainą.. tegu paprastą, iš simple akordų, bet koks nerealus jausmas, kad tu tik atėjai mokytis, ir jau tau kažkas išeina o ne tuos pačius 3 akordus brūžini, ir suabejoji, kad gal čia tikrai ne man, ta muzika
------
Jau anonse reiškėsi
------
-------
Ne, nu Danas :lol (nuo 32 minutės kažkur).
Nu čia kaip prikepę sėdėjo.. bet jau patarėjai tai :oh sako, aš manau turėtum šitą pasilikt, net tikrai gali su juo net ir laimėt.. kita vertus.. tu ir su tais gali laimėt.. po to dar prideda. Oi nenorėčiau dabar jo vietoj būt nu tu spręsk pats, aš jau nieko nesakysiu
----
-
Tai taip, va būtent aš kai perėjau pas kitą mokytoją, jau pirmą pamoką grojau dainą.. tegu paprastą, iš simple akordų, bet koks nerealus jausmas, kad tu tik atėjai mokytis, ir jau tau kažkas išeina o ne tuos pačius 3 akordus brūžini, ir suabejoji, kad gal čia tikrai ne man, ta muzika
rotas tai gal labiau su pilvu labiau susijęs, ne su skrandžiu?
---
joo, youtube mačiau, kad dar nerodė Dano, tai tik keletą video pažiūrėjau (beje, jau pilnus sudėjo su visais trenerių komentarais). Gal vėliau, kai laiko bus, reiks daugiau pažiūrėt kokie ten dalyviai praėjo : )
---
aha, mačiau tą anonsą :lol Prajuokino su tuo pavalgymu
---
nu jo.. keistas sprendimas
Daina tai superinė
---
Tikiuosi kitą sekmadienį duos vaizdų :lol
---
Žodžiu, tikrai "labai naudingai" pataria : D
---
loool
---
Būtent!
Ačiū ![]()
Ačiū ![]()
QUOTE(Tauriel @ 2021 03 29, 15:05)
<p>Sveikos, atsiprašau, kad taip įsibraunu, gal galit pasakyt ar yra kur pažiūrėti visą šou Golos rusų kalba?
</p>
</p>
Labas. Visą tai neįsivaizduoju, aš per teliką, 1+1 kanalą žiūriu. O atskirais pasirodymais tai youtube kanale, bet ten grynai tik dainos paliktos. O rusų kalba tai irgi abejoju, ar kur bus.
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 11:45)
Bet dabar (bent jau pas mane) rašo, kad šiame regione negalima...
-
-
Jie ten pusiau rusiškai, pusiau ukrainietiškai kalbėdavo.
---
joo, youtube mačiau, kad dar nerodė Dano, tai tik keletą video pažiūrėjau (beje, jau pilnus sudėjo su visais trenerių komentarais). Gal vėliau, kai laiko bus, reiks daugiau pažiūrėt kokie ten dalyviai praėjo
---
aha, mačiau tą anonsą Prajuokino su tuo pavalgymu :
---
nu jo.. keistas sprendimas Tai gal pas jį visi kiti labai stiprūs irgi?
-
nu savam stiliuj Dančikas - įlindo į svetimą intervą
Tikiuosi kitą sekmadienį duos vaizdų
---
Žodžiu, tikrai "labai naudingai" pataria
---
loool Prisimenu pernykštį pasivoliojimą, kai Tina su alkūne į pilvą vargšui įsirėmė ir dar klausia "kaip reikalai"
-
-
Jie ten pusiau rusiškai, pusiau ukrainietiškai kalbėdavo.
---
joo, youtube mačiau, kad dar nerodė Dano, tai tik keletą video pažiūrėjau (beje, jau pilnus sudėjo su visais trenerių komentarais). Gal vėliau, kai laiko bus, reiks daugiau pažiūrėt kokie ten dalyviai praėjo
---
aha, mačiau tą anonsą Prajuokino su tuo pavalgymu :
---
nu jo.. keistas sprendimas Tai gal pas jį visi kiti labai stiprūs irgi?
-
nu savam stiliuj Dančikas - įlindo į svetimą intervą
Tikiuosi kitą sekmadienį duos vaizdų
---
Žodžiu, tikrai "labai naudingai" pataria
---
loool Prisimenu pernykštį pasivoliojimą, kai Tina su alkūne į pilvą vargšui įsirėmė ir dar klausia "kaip reikalai"
Per VPN kažkaip reik. Bet aš tai nemoku
Nu kad aš gi per teliką žiūriu
-
Dėl Dano buvo pusiau, dabar jau tik ukrainietiškai varo
Nu jo, kaip apsinuodijimas.. oi baisus dalykas, atsimenu net vandens negalėjau išgert, jau beveik lašelinę būtų statę... nu ir temperatūra 38 :/
Ai jau pilnus sudėjo?
Ir pats susižvengė
Jo, stipri komanda labai.. nors atrankoj neatrodė kažkaip.. gal dainas tiesiog tinkamai parenka, ir matosi daug padirbęs su jais...
Bet nu šitas išvis stipriausias numeris buvo... nesuprantu... nu gal aš dėl dainos neobjektyvi : D
-
Ir neišvarysi
Monatikas išvis tai sako eik sėsk į mano kėdę, aš nesiruošiu sėdėt per saviškių pasirodymus
Ten tai topas buvo
Va šitą irgi išmetė.. bet šitą suprantama dėl ko..
https://m.youtube.co...a...Gu&index=13
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas
nu.. Oležikas go tiek metų fantomą Berlyne pradainavęs
girdėjau, tai laaaaaabai gražiai, lb jam tinka..
nu jį ir į Londoną net kvietė šitą vaidmenį sudainuot..
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 30, 20:01)
Dėl Dano buvo pusiau, dabar jau tik ukrainietiškai varo
Nu jo, kaip apsinuodijimas.. oi baisus dalykas, atsimenu net vandens negalėjau išgert, jau beveik lašelinę būtų statę... nu ir temperatūra 38
Ai jau pilnus sudėjo?
šiaip Monatiko komandoj lb stiprūs skaitės dalyviai, bet kai jis tokias dainas parinko, tai.. nu prasčiausias treneris, jaučiu...
Bet nu šitas išvis stipriausias numeris buvo... nesuprantu... nu gal aš dėl dainos neobjektyvi : D
-
Monatikas išvis tai sako eik sėsk į mano kėdę, aš nesiruošiu sėdėt per saviškių pasirodymus
tai tiek ir reik tų patarėjų jiem : D jau Danas tai išvis taip ir matau, ką ten patarinės
Nu jo, kaip apsinuodijimas.. oi baisus dalykas, atsimenu net vandens negalėjau išgert, jau beveik lašelinę būtų statę... nu ir temperatūra 38
Ai jau pilnus sudėjo?
šiaip Monatiko komandoj lb stiprūs skaitės dalyviai, bet kai jis tokias dainas parinko, tai.. nu prasčiausias treneris, jaučiu...
-
Ai, nu jo
---
eina sau..
---
aha, jau mačiau pilni yra : )
Nu tai reiškia Monatikas išliko savam stiliuj :oh Pastebėjau, kad pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom :oh
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas.. :oh
---
Bet kiek pamenu, tai nelabai kas ir sėdėdavo per saviškių pasirodymus. Ten pastoviai judesys būdavo ir dažnai ne tik savi pakildavo nuo kėdžių
QUOTE(blackkiss @ 2021 03 30, 20:33)
Va šitą irgi išmetė.. bet šitą suprantama dėl ko..
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas nu..
----
Oležikas go tiek metų fantomą Berlyne pradainavęs girdėjau, tai laaaaaabai gražiai, lb jam tinka.. nu jį ir į Londoną net kvietė šitą vaidmenį sudainuot..
Ale, taip tikėjaus, kad kuris nors paprašys jų kartu sudainuot, ir nieeeekas nu..
----
Oležikas go tiek metų fantomą Berlyne pradainavęs girdėjau, tai laaaaaabai gražiai, lb jam tinka.. nu jį ir į Londoną net kvietė šitą vaidmenį sudainuot..
Kažin kodėl Nadia nepaprašė : D Sakei visų prašinėja :lol Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :lol
Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats
Peržiūrėjau tą video ir susimąsčiau ar ten rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai, nes kažkaip per daug gerai supratau
---
geeeras
Papildyta:
Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta?
QUOTE(tuktuk @ 2021 03 30, 20:56)
eina sau..: Nu bet kiek visokių zarazų pilna
---
pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas..
---
Bet kiek pamenu, tai nelabai kas ir sėdėdavo per saviškių pasirodymus. Ten pastoviai judesys būdavo ir dažnai ne tik savi pakildavo nuo kėdžių
-
Kažin kodėl Nadia nepaprašė Sakei visų prašinėja Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :
-
Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats D Kaip suprantu ten jau kažkoks žinomas Ukrainos dainininkas, ane?
Peržiūrėjau tą video ir susimąsčiau ar ten rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai, nes kažkaip per daug gerai supratau
---
geeeras: Įdomu kodėl nedainavo Londone, jeigu kvietė
-
Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta? : Nu ir, aišku, Lietuvai, pirmas numeris Aš nesuprantu kodėl mus pastoviai į pirmą vietą nukiša Tikrai ne vieną ir ne du kartus jau teko tas pirmas pasirodymo numeris...
Tikiuosi tai nepakiš kojos Roop'ams išėjimui į finalą
---
pas jį pastoviai labai stiprūs dalyviai ateina, bet jis juos sugeba nugesint su nekokiom dainom
---
nu bet tikrai gerai labai sudainavo. Nesuprasi kodėl toks pasirinkimas..
---
-
Kažin kodėl Nadia nepaprašė Sakei visų prašinėja Gal jau Zava sakė - nustok, kiek galima :
-
Bet tas vyriokas įdomus - Olegas maždaug jam duoda namiokus, kad' tu gal užleisk vietą jaunimui, pasitrauk savanoriškai', o tas neišeina pats D Kaip suprantu ten jau kažkoks žinomas Ukrainos dainininkas, ane?
---
geeeras: Įdomu kodėl nedainavo Londone, jeigu kvietė
-
Beje, matei, kad jau EV pasirodymų tvarka paskelbta? : Nu ir, aišku, Lietuvai, pirmas numeris Aš nesuprantu kodėl mus pastoviai į pirmą vietą nukiša Tikrai ne vieną ir ne du kartus jau teko tas pirmas pasirodymo numeris...
Tikiuosi tai nepakiš kojos Roop'ams išėjimui į finalą
Bet kažkas prikibę - keistai jaučiuos, tarsi būtų aukšta temperatūra, bet matavausi - jos nėr..
-
Joo, jo.. ir po to dar įsižeist, kodėl nelaimi niekad
Aš manau, gal čia ta pati logika, kaip Dano, kai sakė sorry, bet iki galo aš eisiu su savais. Šita mergaitė irgi buvo išgelbėta, kai kažkas išmetė (Nadia lyg).. nu jei taip, logikos yra kažkiek..
Bet kažkokie jie ramūs.. nu net keista tokį sezoną matyt
-
Visiškai negražiai pasielgė.. ir dar nepastebėjai, toks kaip įsižeidęs išėjo, nes matėsi, buvo įsitikinęs, kad liks.. Galėjo biškį susivokt, kaip Olegui - jis jo geros pažįstamos vyras.. nu tai tu įsivaizduok, kaip atrodytų jei temptų iki finalo jį.. ?
nea, ne dainininkas jis, aktorius... bet supratau kažką ir teatre dainuoja.. nu still aš manau, žinomi neturėtų dalyvaut.. atsiranda tokia manipuliacija visu šou..
-
: D ukrainietiškai : D tai jau gal išmokai per du metus, nepastebimai
Nu tai vat tai paklausk tu jo!
-
Nu neeeee..nu kodėėl taip nesiseka jiems :/ pusės žiūrovų gi dar nebus... nu aišku, gal dar apšildys kas, bet vis tiek.. niekas dar nebūna įsivažiavę.. į finalą pateks, bet rezultatui, manau, turės įtakos nemažai..
Papildyta:
Bet aš galvoju, klausyk, kaži nesėdėsim mes iki 2h nakties 7dnį, per tą filosofą ?
Radai tiesa, kur pažiūrėt?