QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 14:07)
Sveikos,
kaip gyvenat? Sorry, kad tiek laiko nerašiau. Užsiėmus mamystę,
Oo, sveika pargrįžus!!

tai jau įsivaizduoju, kaip direktorė prigainioja tave

o rami šiaip mergytė?
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 14:44)
Galvojau, kad ta beskonybė albanė praeis, bet gerai, kad nepraėjo
-
Va čia tai buvo wooooow: Žodžiu, man jis buvo šio pusfinalio nugalėtojas nors ir nedalyvavo. Nors ką čia, gal ir visos šių metų Eurovizijos.
Nu šito dar betrūktų

aš jau seniai tokią beskonybę mačiau išvis.. kodėl norvegai negalvojai, kad praeis? Oi kaip mes tūsinom su šuniu per šitą dainą

laaaaabai jam šitą patiko

net prie teliko po to nulėkė
Man išvis taip patiko šitas pusfinalis

nesuprantu, ko jum taip užkliuvo

man vienas stipriausių pasirodė išvis, rekordiškai mažai dainų buvo kurios man nepatiko.. aš kažkaip neatkreipiau dėmesio kas ten iš kur išlenda, bet mane taip užhipnotizavo tie Italijos vaizdai

kad nieko daugiau ir nemačiau apart to

nu kaaaaip gi ten vis dėl to gražu visur..
Kas tikrai beskonybė buvo, tai vedėjų apranga

tikėjaus kažko tokio elegantiško itališko, o ne candy pop trio

o šiaip nežinau, apart to, man viskas labai patiko
ir apipavidalinimas scenos, tas vandeniukas taip fainai - kažkaip raminančiai veikia, prie repertuaro labai tiko

Iš dainų labiausiai patiko Nyderlandai, Šveicaro fainas tembras, bet pačioj dainoj kažko trūko..nors visumoj neblogai labai ..patiko kroatė, lb gaila, kad nepraėjo, bulgarai išvis vieni favoritų EV buvo (nes roką aš visada palaikau

), Armėnės nieko daina, bent jau pasirodymo sumanymas, ir Portugalija patiko.. sakau, kažkaip šitas vienas labiausiai patikusių pusfinalių ever!

nepatiko tik albanė, danė,Moldova nekabino (kažkaip nusivyliau, pirmąkart tokie faini atrodė, bet ir viskas - absoliučiai neauganti grupė.. net dainos vos ne identiškos.. žodžiu keista, kad papuolė pį finalą), slovėnai, latviai ir austrai..
O šiaip visumoj tokios jaukios, fainos dainos

turbūt pirmąkart nepavargau nuo EV, nes dažniausiai viena dvi dainos jei būna geros jau gerai, toliau lauki balsavimo. o dabar tikrai stiprus pusfinalis buvo.. kaži kaip antras bus.. ten mano favoritai estai ir italai.. dar prancūzų tokia įdomi daina, kiek girdėjau gabaliuką..ai ir mano IL Volo bus, kaaaaip apsidžiaugiau!!

vieni mano megstamiausiu dalyvių per visą EV ko gero..
Nu, Veronoj man labiau patiko, taip jautriai, gražiai.. čia jau man buvo beskonybės su tais besiraitymais ant grindų ir glaustymaisiais

bet daina tikrai superinė
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 22:07)
Pamačiau, kad pagal lažybininkus britai antroj vietoj, tai net ėjau paklausyt kas per daina. Visai faina

Ir vokalas neblogas atrodo bent jau iš šio video. Reiks repeticijos paieškot.
https://www.youtube....h?v=97aaqe746GM
Jau gal neturėtų likt paskutiniai kaip pernai.
Nu labai miela!

kažkaip net nebūdinga britams tokias siųst

labai, beje, primena stilius kažką
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 17:28)
Gerai, kad EV pusfinalius galiu rmiai pažiūrėt. Iki penktadienio išvažiavus esu.

-
Rasmusai tai mane nuvylė, tiek tikėjaus.. Man jų daina visiškai jokia.. tai tokią išdainuok neišdainavęs - geriau nebus