Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 16:40)
Įsivaizduoju biggrin.gif Nu dabar jau turbūt ramiai nepasėdėsi biggrin.gif

Įdomu ar antrame pusfinaly bus kas nors kas judesio duos biggrin.gif Kažkaip pasigendu tų grynai eurovizinių dainų, kurių šiaip neklausytum, bet kurios Eurovizijoj gerai sueina biggrin.gif

joo, grynai doh.gif  : D Kažkaip jau įsivaizdavau, kad bus vos ne geriausia EV su italų dizaino pajutimu. O gavosi, kaip sakai, kažkokie balkanai biggrin.gif Matosi, kad Italija nelabai turi patirties su šiuolaikinės Eurovizijos rengimu. Ir tie pristatymo atvirukai kokie faini anksčiau būdavo. Jau nekalbant apie scenas, efektus visokius. O dabar tik dainininkai iš krioklių ir bokštų išlindo :lol Ko čia reik būt apsivartojus, kad tokius vizualus išmąstyt : D

Gerai, kad EV pusfinalius galiu rmiai pažiūrėt. Iki penktadienio išvažiavus esu.

Vien balabaninės šalys, tai turėtų duot garo.
Mes tai Rasmusus šiaip išsiuntėm, bet kad nepadainuoja Lauris doh.gif

Pirmakursių semestro projektukas
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 19:28)
Gerai, kad EV pusfinalius galiu rmiai pažiūrėt. Iki penktadienio išvažiavus esu.

Mes tai Rasmusus šiaip išsiuntėm, bet kad nepadainuoja Lauris doh.gif

Pirmakursių semestro projektukas

thumbup.gif biškį atsipalaiduot galėsi biggrin.gif
---
oi, tiksliai, gi Rasmus pas jus. Visai pamiršus buvau bigsmile.gif Kiek pamenu, visai nieko daina, grynai rasmusiškas stilius. Prisimenu, kad labai mėgau jų dainą In the shadows smile.gif
Jei gyvai nusidainuos, tai biškį gaila. Šiaip tai odds'uose jie į 15tuką patenka.
Nors tie lažybininkai tai grybauja šįmet. Pvz Monikai gal prešpaskautinę vietą prognozavo šiais metais. Tai va jau per kiek vietų prašovė : D Neįsivaizduoju kaip jai davė priešpaskutinę, kai tokios kaip Albanija tipo buvo geriau pagal juos doh.gif
---
visiškai biggrin.gif Ir tokių, kurie stoja, kad tik bet kur įstot, nesvarbu ar turi kokią menišką gyslelę, ar ne : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 18:19)

visiškai biggrin.gif Ir tokių, kurie stoja, kad tik bet kur įstot, nesvarbu ar turi kokią menišką gyslelę, ar ne : D

Kūrybinės industrijos. Ir net ne VU, o VGTU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 20:29)
Kūrybinės industrijos. Ir net ne VU, o VGTU  biggrin.gif

biggrin.gif O gal čia mes nieko nesuprantam, gal čia koks naujas dizaino trendas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 19:05)
biggrin.gif O gal čia mes nieko nesuprantam, gal čia koks naujas dizaino trendas  bigsmile.gif biggrin.gif

Nu žinok dar niekur tokio trendo nei mačiau, nei girdėjau. Ypač violetinės su žydra derinimo biggrin.gif doh.gif
Bet tos atvirutės taip tragiškai atrodo. Baisesnių kažin ar atsimenu
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 22:55)
Nu žinok dar niekur tokio trendo nei mačiau, nei girdėjau. Ypač violetinės su žydra derinimo  biggrin.gif doh.gif
Bet tos atvirutės taip tragiškai atrodo. Baisesnių kažin ar atsimenu

biggrin.gif Vakar tokių gerų memų mačiau į tą temą biggrin.gif Gaila, kad neišsisaugojau visų.
Va vienas pvz: https://twitter.com/...al-memes-250743
Atsakyti
Pamačiau, kad pagal lažybininkus britai antroj vietoj, tai net ėjau paklausyt kas per daina. Visai faina smile.gif Ir vokalas neblogas atrodo bent jau iš šio video. Reiks repeticijos paieškot.
https://www.youtube....h?v=97aaqe746GM

Jau gal neturėtų likt paskutiniai kaip pernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2022 - 22:08
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 07, 22:20)
Labukas! Pagaliau pargrįžai Tai jau dabar atostogauji ar dar tik atostogausi? Pavydžiu, nes man dar nenusimato
---
Joo.. Tiesiog jau niekas nebestebina. Kaip diena, taip naujiena. Provokacijas rengia Padniestrėj.. 
---
Ir tada vėl susimąstai kiek tarp paprastų rusų va tokių šlykštynių.
----
Tai gal visai fainai bus ir kitos grupės. Ir tai kad po atviru dangumi, tai didelis pliusas
____
Nu dabar biškį linksmesne tema - ar jau EV pasiruošus? Klausei jau kokias nors dainas?
———
Man šiaip Italijos daina vėl labai patinka :
——-
o va Maneskin atvirkščiai - kaip tik man jie atsiskleidė gyvai. Iš studijinės versijos nebūčiau pagalvojus, kad laimės, bet gyvai tiesiog visus nušlavė ir jokių abejonių nepaliko
———
O Ispanija kas per vulgarybė šiais metais oh: Kažkaip nesitikėjau iš jų Blogąja prasme perspjovė visus iki šiol buvusius tokio tipo pasirodymus. Su nostalgija prisimenų garbanių "čikitytą" ir kitus fainus ispaniškus pasirodymus.

Nee, dar tik atostogausiu po EV iškart smile.gif o kada tau atostogos?
——-
Baisuma.. šiandien žvengiau, perskaičiau, kaip Maskui grasino biggrin.gif bet nu nesusivokia visai biggrin.gif o lavrovas girdėjai kaip skėlė? kad tipo “rusija nieko pult nenori, bet Nato nori sunaikint rusiją Ukrainoj.. “.. tai o ką jūs toj Ukrainoj veikiat, kaži, a?! biggrin.gif
———
Kad deja labai nemaža dalis tokių..
——-
Na, pliusas ar ne, čia labai nuo oro priklausys biggrin.gif tas pliusas gali labai dideliu minusu pavirst biggrin.gif o birželio pradžia tokia išvis neprognozuojama.. nu kaip bus, taip smile.gif
——-
Oi koks ten pasiruošus biggrin.gif kaip niekad nepasiruošus, vos ne paskutinę minutę spėjau pardėj pagriebt Martinio, kol dar pardavinėjo biggrin.gif
Dainų beveik jokių neklausiau, tik keletą, norėjosi kažkaip pirmo įspūdžio..
——-
Man irgi labai patinka, bet studijinį variantą tik girdėjau.. kai pasakei, gyvai lievai, bijau net klausyt ir susigadint įspūdį biggrin.gif
——-
Tai natūralu, rokas visada gyvai fainiau.. energetika gi visai kita smile.gif
——-
biggrin.gif nemačiau net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 14:07)
Sveikos,
kaip gyvenat? Sorry, kad tiek laiko nerašiau. Užsiėmus mamystę,

Oo, sveika pargrįžus!! bigsmile.gif tai jau įsivaizduoju, kaip direktorė prigainioja tave biggrin.gif o rami šiaip mergytė? smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 14:44)

Galvojau, kad ta beskonybė albanė praeis, bet gerai, kad nepraėjo
——-
Va čia tai buvo wooooow: Žodžiu, man jis buvo šio pusfinalio nugalėtojas nors ir nedalyvavo. Nors ką čia, gal ir visos šių metų Eurovizijos.

Nu šito dar betrūktų biggrin.gif aš jau seniai tokią beskonybę mačiau išvis.. kodėl norvegai negalvojai, kad praeis? Oi kaip mes tūsinom su šuniu per šitą dainą lotuliukas.gif laaaaabai jam šitą patiko biggrin.gif net prie teliko po to nulėkė
Man išvis taip patiko šitas pusfinalis smile.gif nesuprantu, ko jum taip užkliuvo biggrin.gif man vienas stipriausių pasirodė išvis, rekordiškai mažai dainų buvo kurios man nepatiko.. aš kažkaip neatkreipiau dėmesio kas ten iš kur išlenda, bet mane taip užhipnotizavo tie Italijos vaizdai wub.gif kad nieko daugiau ir nemačiau apart to biggrin.gif nu kaaaaip gi ten vis dėl to gražu visur..
Kas tikrai beskonybė buvo, tai vedėjų apranga biggrin.gif tikėjaus kažko tokio elegantiško itališko, o ne candy pop trio biggrin.gif o šiaip nežinau, apart to, man viskas labai patiko…ir apipavidalinimas scenos, tas vandeniukas taip fainai - kažkaip raminančiai veikia, prie repertuaro labai tiko smile.gif
Iš dainų labiausiai patiko Nyderlandai, Šveicaro fainas tembras, bet pačioj dainoj kažko trūko..nors visumoj neblogai labai ..patiko kroatė, lb gaila, kad nepraėjo, bulgarai išvis vieni favoritų EV buvo (nes roką aš visada palaikau biggrin.gif ), Armėnės nieko daina, bent jau pasirodymo sumanymas, ir Portugalija patiko.. sakau, kažkaip šitas vienas labiausiai patikusių pusfinalių ever! wub.gif nepatiko tik albanė, danė,Moldova nekabino (kažkaip nusivyliau, pirmąkart tokie faini atrodė, bet ir viskas - absoliučiai neauganti grupė.. net dainos vos ne identiškos.. žodžiu keista, kad papuolė pį finalą), slovėnai, latviai ir austrai..
O šiaip visumoj tokios jaukios, fainos dainos wub.gif turbūt pirmąkart nepavargau nuo EV, nes dažniausiai viena dvi dainos jei būna geros jau gerai, toliau lauki balsavimo. o dabar tikrai stiprus pusfinalis buvo.. kaži kaip antras bus.. ten mano favoritai estai ir italai.. dar prancūzų tokia įdomi daina, kiek girdėjau gabaliuką..ai ir mano IL Volo bus, kaaaaip apsidžiaugiau!! bigsmile.gif vieni mano megstamiausiu dalyvių per visą EV ko gero..
———
Nu, Veronoj man labiau patiko, taip jautriai, gražiai.. čia jau man buvo beskonybės su tais besiraitymais ant grindų ir glaustymaisiais doh.gif biggrin.gif bet daina tikrai superinė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 22:07)
Pamačiau, kad pagal lažybininkus britai antroj vietoj, tai net ėjau paklausyt kas per daina. Visai faina smile.gif Ir vokalas neblogas atrodo bent jau iš šio video. Reiks repeticijos paieškot.
https://www.youtube....h?v=97aaqe746GM

Nu labai miela! smile.gif kažkaip net nebūdinga britams tokias siųst biggrin.gif labai, beje, primena stilius kažką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 17:28)

Mes tai Rasmusus šiaip išsiuntėm, bet kad nepadainuoja Lauris

Kur išvažiavai? smile.gif
———-
Rasmusai tai mane nuvylė, tiek tikėjaus.. Man jų daina visiškai jokia.. tai tokią išdainuok neišdainavęs - geriau nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 12, 00:56)
Nee, dar tik atostogausiu po EV iškart smile.gif o kada tau atostogos?
——-
Baisuma.. šiandien žvengiau, perskaičiau, kaip Maskui grasino  biggrin.gif bet nu nesusivokia visai
---
o lavrovas girdėjai kaip skėlė? kad tipo “rusija nieko pult nenori, bet Nato nori sunaikint rusiją Ukrainoj.. “.. tai o ką jūs toj Ukrainoj veikiat, kaži, a?!
———
Man irgi labai patinka, bet studijinį variantą tik girdėjau.. kai pasakei, gyvai lievai, bijau net klausyt ir susigadint įspūdį

Dar net nežinau konkrečiai, bet gaila, kad pavasarį neišeis, nors labai mėgstu atostogaut pavasarį bent trumpai smile.gif
---
čia gal kur tas kadyrovcas twittery jam grasino? doh.gif Ar čia jau koks naujas? Tada Muskas buvo net vardą į Elona pasikeitęs vietoj Elon, nes kadyrovcas jį taip pavadino doh.gif : D
------
jetus kas per grybai doh.gif aš negaliu kaip nervas ima vien skaitant kaip jie nusišneka ir taip kasdien kokią nesąmonę suskelia :oh
----
nu reik tikėtis, kad normaliai suskambės biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2022 05 12, 01:38)
kodėl norvegai negalvojai, kad praeis?
---
Oi kaip mes tūsinom su šuniu per šitą dainą  laaaaabai jam šitą patiko net prie teliko po to nulėkė
---
Man išvis taip patiko šitas pusfinalis  nesuprantu, ko jum taip užkliuvo biggrin.gif man vienas stipriausių pasirodė išvis, rekordiškai mažai dainų buvo kurios man nepatiko.. aš kažkaip neatkreipiau dėmesio kas ten iš kur išlenda, bet mane taip užhipnotizavo tie Italijos vaizdai wub.gif kad nieko daugiau ir nemačiau apart to : D nu kaaaaip gi ten vis dėl to gražu visur..
dar prancūzų tokia įdomi daina, kiek girdėjau gabaliuką..
----
ai ir mano IL Volo bus, kaaaaip apsidžiaugiau!!  :bigsmile : vieni mano megstamiausiu dalyvių per visą EV ko gero..
———
Nu, Veronoj man labiau patiko, taip jautriai, gražiai.. čia jau man buvo beskonybės su tais besiraitymais ant grindų ir glaustymaisiais  bet daina tikrai superinė

-----
Nu labai miela!  kažkaip net nebūdinga britams tokias siųst  labai, beje, primena stilius kažką

tiesiog dariausi spėlionių sąrašiuką ir taip gavosi, kad jiems vietos nebeliko 10tuke, nes albanę įrašiau vietoj jų(bet ne dėl to, kad man ji patiktų, šiaip tik spėjau, kad praeis, nes tokios visada kažkaip praeina biggrin.gif ) Šiaip norvegai nebuvo blogi kažkokie, tiesiog ėjo man jie ir praėjo.
---
looool :lol nu va, kokį ištikimą faną norvegai įsigijo :super Pamatė jis turbūt vos ne savus per teliką :lol
---
man kažkaip nuobodokas buvo, bet negaliu sakyt, kad blogas. Mane labiausiai stebino mažos scenos techninės galimybės ir kai kurie scenografiniai momentai(nu tokie atgal į praeitį) ir tie atvirukai biggrin.gif Aš per kai kurias vietas nei to Italijos grožio nemačiau doh.gif : D Nors mūsų Monikos, tai dar palyginus neblogas buvo, neuždėjo jos ant kokio krioklio biggrin.gif
Aha, prancūzų man irgi pasirodė nebloga iš to ką girdėjau smile.gif
---
thumbup.gif nu bet gerai čia visai mum italai paserviravo - man 1 pusfinaly, tau - 2 bigsmile.gif Įdomu bus pamatyt ką Il Volo dainuos.
---
Nu Veronoj tai vien jau ta aplinka ką reiškia wub.gif Ir šiaip emociškai labai stipriai ten buvo vien dėl to, kad buvo visiškai liūdnai vienas tokioj didžiulėj arenoj, tuo laiku labai simboliškai.
O pusfinalio pasirodymą aš biškį kitaip prainterpretavau - nu tipo pradžioj, kai vienas prie pianino sėdėjo ir tą pačią natą grojo, tai buvo užuomina į pandemijos pradžią, psichologinę tuštumą, izoliacijas. Paskui tie žmonės tam tikrais atstumais išsidėstę irgi aliuzija į socialinę distanciją, nu ir jau galutinai kulminacija, kai visi glaudžiai krūvoj smile.gif Nu čia aš taip išsiinterpretavau sau, ką ten iš tikrųjų turėjo omeny, nežinau : D Man gražiausias momentas buvo, kai minia kartu dainavo. Pagalvojau - nu va, pagaliau visi gali būti ir dainuoti kartu, nebe vienumoje.
---
aha, tikrai. Man tai gal 90-ųjų brit rocką primena :hm Bet va kurią konkrečiai grupę, tai neišmąstau :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2022 - 00:29
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 21:50)
biggrin.gif Vakar tokių gerų memų mačiau į tą temą biggrin.gif Gaila, kad neišsisaugojau visų.
Va vienas pvz: https://twitter.com/...al-memes-250743

Joooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 22:07)

Ai, žinok negarantuočiau. Man tai visiškai nepatinka, balsas erzinantis kažkoks. Ir pats kaip mansplaineris atrodo doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2022 05 11, 23:38)
o rami šiaip mergytė? smile.gif

Kur išvažiavai? smile.gif
———-
Rasmusai tai mane nuvylė, tiek tikėjaus.. Man  jų daina visiškai jokia.. tai tokią išdainuok neišdainavęs - geriau nebus biggrin.gif

Naktim gerai miega, o dienom sienom tuoj lipt pradės biggrin.gif

Į archipelagą. Maniškis "mamadienių" man išrašė, bet rytoj po pietų atgal važiuosiu biggrin.gif

Lyginant su kitom jų dainom, tai nekažką, bet bendram EV kontekste, tai visai dar gera ta daina biggrin.gif
Papildyta:
Ai, nežinau, ar skaitėt, bet daugiausiai italų žiūrovų antradienį prie tv buvo būtent per Monikos dainą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 17:22)
Ai, žinok negarantuočiau. Man tai visiškai nepatinka, balsas erzinantis kažkoks. Ir pats kaip mansplaineris atrodo doh.gif  biggrin.gif
----
Naktim gerai miega, o dienom sienom tuoj lipt pradės 

Į archipelagą. Maniškis "mamadienių" man išrašė, bet rytoj po pietų atgal važiuosiu  biggrin.gif

Ai, nežinau, ar skaitėt, bet daugiausiai italų žiūrovų antradienį prie tv buvo būtent per Monikos dainą bigsmile.gif

loool Blem, net turėjau pagūglint kas čia per daiktas doh.gif laugh.gif
Mačiau jau yra trumpa repeticijos ištrauka įdėta iš jo pasirodymo, tai nelabai suprantu ar jis čia kažkokį personažą vaizduoja, ar jis toks yra iš savęs biggrin.gif Ir kaip jam tuos pastolius taip greit pastato blink.gif Kažkaip geriau jau būtų likęs prie to paprasto stiliaus, kur video buvau įmetus. Dabar man jis juokingas su tuo blizgančiu kostiumu doh.gif Kaip personažas iš to filmo apie Euroviziją : D Jaučiu tas visas įvaizdis gali jam pagadint reikalus biggrin.gif
Šiaip gaila jau tų britų, kad jiems taip nesiseka. Pernai iš vis su nuliu liko doh.gif Turbūt tik Blue jiems aukščiausią vietą ir užėmė. Nepamenu, kad būtų kas dar aukščiau buvę.
---
laugh.gif
---
Kaip fainai wub.gif Turėtų būti visiškas relaksas tokiose vietose.
---
geeras bigsmile.gif Įdomu ar čia dėl to, kad iš tikrųjų patiko, ar dėl to, kad pažiūrėjo tris dainas ir pagalvojo - ai, užteks :lol Nu bet tikiuosi pirmas variantas : D

EV puslapy reklamuoja 2 pusfinalį ir Monikos foto įdėta biggrin.gif
https://eurovision.t...22-how-to-watch
Nu gal tikrai myli ją italai. Ir per pačią Euroviziją buvo pasodinę pačiame priekyje po kamera : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2022 - 16:49