https://www.youtube....h?v=bGNT5Uh-WKw
Man šiandien Moldovos Hey ho, let's go skamba
Pasirodo, jų klipas labai fainas
Kitokį įsivaizdavau/
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 16:48)
Kaip personažas iš to filmo apie Euroviziją : D Jaučiu tas visas įvaizdis gali jam pagadint reikalus
Šiaip gaila jau tų britų, kad jiems taip nesiseka. Pernai iš vis su nuliu liko
geeras
Man tai ten perspausta viskas. Reikėjo arba tą aprangą rinktis, arba tas konstrukcijas, bet ne viską kartu.
Sakai, gal Monikos pasirodymą pamatė ir nusprendė šiemet nebežiūrėt?
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 21:00)
Man tai ten perspausta viskas. Reikėjo arba tą aprangą rinktis, arba tas konstrukcijas, bet ne viską kartu.
kažkaip tikrai vyriokas ne minimalistas
---
ai jo, dabar ir aš prisiminiau ją su Weberio daina. Kažin kaip Blue gyvena, jau labai seniai gūglinau
---
nu čia žinai visaip gali būt :lol Nu bet tikiuosi, kad ne dėl to
_______
Reikia jau eit duonos išsikept, užkandukų kokių pasiruošt
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 19:41)
Reikia jau eit duonos išsikept, užkandukų kokių pasiruošt
O tai tu taip rimtai ir pusfinalius žiūri? Aš kažin ar ką rasiu užkast. Morku su humusu nebent
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 21:45)
O tai tu taip rimtai ir pusfinalius žiūri? Aš kažin ar ką rasiu užkast. Morku su humusu nebent 
nu tai jo, man būtinai turi būt kokių nors užkandukų net ir per pusfinalius. Per finalą gal reiks kažko daugiau pasigamint
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 20:01)
nu tai jo, man būtinai turi būt kokių nors užkandukų net ir per pusfinalius. Per finalą gal reiks kažko daugiau pasigamint
Dabar tai taip simboliškai
Gal dar reiks kapučino pasidaryt, kad jau Italijoj vyksta Eurovizija : D Nors gal jau biškį vėloka, paskui neužmigsiu pusę nakties
Žodžiu, pagal situaciją - jeigu labai migdys dainos, tai teks pasidaryt : D
Jeigu nori kaip italijoje pasijusti, tai būtinai reikia kavą vakare gerti
Manęs tai pvz kava visiškai neveikia. Kartais net migdanti poveikį turi
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 22:13)
Jeigu nori kaip italijoje pasijusti, tai būtinai reikia kavą vakare gerti
Nu va, reiškia teks gert, jei pas juos tokia tradicija
Žiūriu dabar EV laidą per lrt, Zilnys kalbina The Rasmus, tai blem toks vaizdas, kad jie nei kiek nepasenę
Groja dabar kaip tik ištrauką, tai man visai graži ta daina. Reik tikėtis, kad nenusidainuos vokalistas.
Nu kaip? Man gal Rasmusai net ir geriausiai šįvakar
Dar Australija ir Švedija nieko, o šiaip š... pusfinalis
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 13, 00:40)
Nu kaip? Man gal Rasmusai net ir geriausiai šįvakar
Dar Australija ir Švedija nieko, o šiaip š... pusfinalis
Man irgi Rasmusai geriausi šiame
Šiandien tik 6 atspėjau finalininkus :oh
Eina sau, kokia tragedija šitas pusfinalis
nu bet ir pasiskirstyk tu man taip, kad pirmas žiauriai patiko, o čia dvi dainos
apart Azero ir Rasmusų niekas nepatiko.. beje, Rasmusų visai kabint pradėjo daina
nu jau nekalbant, kad šiandieniniam kontekste tai išvis jie zviazdų zvizdos buvo, atrodė, kaip netyčia ne į ta balių patekę
ačiū dar Il Volams, net atsigavau biškį
ale vargšai visai iš konteksto iškrito 
-
Nu bet tą Achilą aš man rodos, dar ilgai košmaruose sapnuosiu, ant to jo jaučio..
nu jį namolio..
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai
Kažkaip pirmam pusfinaly aš tų projekcijų net nepastebėjau 
Papildyta:
Aš visus, išskyrus Rumuniją. Galvojau Sakartvelai praeis.. visai smagūs šiaip buvo palygint
Papildyta:
Nu tai faktas!
australas būtų nieko, bet man tas įvaizdis taip pjovės su daina..
Papildyta:
Lygiai tas pats ir man.. atsimenu, kaip ruošiaus egzui, ir galvoju nu išgersiu double espresso.. ir kaaaaip smigau..
Papildyta:
Man patiko variantas, kur tu įkėlus buvai, bet iš to, ką šiandien rodė.. nu ką žinau.. tokia faina, miela daina, nu jai išvis NIEKO nereik, nei tokių rūbų, nei konstrukcijų..
-
gal tu nebelipk ant to paties grėblio..
aaa tai va ko jūs kibot prie to pirmo pusfinalio
man su Martiniu labai puikiai susižiūrėjo.. tiesa, antram ir Martinis nepadėjo
-
Nu bet tą Achilą aš man rodos, dar ilgai košmaruose sapnuosiu, ant to jo jaučio..
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 23:20)
Aš visus, išskyrus Rumuniją. Galvojau Sakartvelai praeis.. visai smagūs šiaip buvo palygint
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 22:40)
Nu tai faktas!
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 20:13)
Lygiai tas pats ir man.. atsimenu, kaip ruošiaus egzui, ir galvoju nu išgersiu double espresso.. ir kaaaaip smigau..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 19:41)
kažkaip tikrai vyriokas ne minimalistas
---
Kažin kaip Blue gyvena, jau labai seniai gūglinau
---
Per 1 pusfinalį normalaus vyno neturėjau, per šį irgi užmiršau nusipirkt
---
Kažin kaip Blue gyvena, jau labai seniai gūglinau
---
Per 1 pusfinalį normalaus vyno neturėjau, per šį irgi užmiršau nusipirkt
Man patiko variantas, kur tu įkėlus buvai, bet iš to, ką šiandien rodė.. nu ką žinau.. tokia faina, miela daina, nu jai išvis NIEKO nereik, nei tokių rūbų, nei konstrukcijų..
-
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 01:39)
Eina sau, kokia tragedija šitas pusfinalis
nu bet ir pasiskirstyk tu man taip, kad pirmas žiauriai patiko, o čia dvi dainos apart Azero ir Rasmusų niekas nepatiko.. beje, Rasmusų visai kabint pradėjo daina : ) nu jau nekalbant, kad šiandieniniam kontekste tai išvis jie zviazdų zvizdos buvo, atrodė, kaip netyčia ne į ta balių patekę
ačiū dar Il Volams, net atsigavau biškį
ale vargšai visai iš konteksto iškrito 
-
nu jį namolio..
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai : D Kažkaip pirmam pusfinaly aš tų projekcijų net nepastebėjau
-
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai : D Kažkaip pirmam pusfinaly aš tų projekcijų net nepastebėjau
nu žinai, aš jau sakiau man anas pusfinalis nuobodus buvo, bet tenka atsiimt žodžius palyginus su šituo
Jo, italiukai atgaiva buvo, bet va ir jiems nepasisekė - vienas vargšas turėjo per atstumą dainuot
---
oi negaliu :lol Kaip Zilnys sakė - jis apvogė Palangos atrakcionų parką : D Man irgi grynai asociacija su tais atrakcionais, kurie Palangoj būdavo.
---
tu tai pirmam pusfinaly žinojai kur koncentruotis, tai bent jau itališkų vaizdų pamatei
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 01:44)
-
gal tu nebelipk ant to paties grėblio..
aaa tai va ko jūs kibot prie to pirmo pusfinalio
man su Martiniu labai puikiai susižiūrėjo.. tiesa, antram ir Martinis nepadėjo 
-
Tai va man irgi tas gerai susižiūrėjo ir susiklausė
----
nu jo, gerai sakai, gal geriau negūglinsiu : D Bet šių metų EV visai nėr į ką akis paganyt
---
ai, nugi tikrai, kažkaip nepagalvojau
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 00:28)
Dar net nežinau konkrečiai, bet gaila, kad pavasarį neišeis, nors labai mėgstu atostogaut pavasarį bent trumpai
---
čia gal kur tas kadyrovcas twittery jam grasino?
Ar čia jau koks naujas?
Tada Muskas buvo net vardą į Elona pasikeitęs vietoj Elon, nes kadyrovcas jį taip pavadino
: D
------
looool :lol nu va, kokį ištikimą faną norvegai įsigijo :super Pamatė jis turbūt vos ne savus per teliką
---
Nors mūsų Monikos, tai dar palyginus neblogas buvo, neuždėjo jos ant kokio krioklio
---
nu bet gerai čia visai mum italai paserviravo - man 1 pusfinaly, tau - 2: Įdomu bus pamatyt ką Il Volo dainuos.
---
O pusfinalio pasirodymą aš biškį kitaip prainterpretavau - nu tipo pradžioj, kai vienas prie pianino sėdėjo ir tą pačią natą grojo, tai buvo užuomina į pandemijos pradžią, psichologinę tuštumą, izoliacijas. Pagalvojau - nu va, pagaliau visi gali būti ir dainuoti kartu, nebe vienumoje.
---
aha, tikrai. Man tai gal 90-ųjų brit rocką primena :hm Bet va kurią konkrečiai grupę, tai neišmąstau
---
čia gal kur tas kadyrovcas twittery jam grasino?
Tada Muskas buvo net vardą į Elona pasikeitęs vietoj Elon, nes kadyrovcas jį taip pavadino
------
looool :lol nu va, kokį ištikimą faną norvegai įsigijo :super Pamatė jis turbūt vos ne savus per teliką
---
Nors mūsų Monikos, tai dar palyginus neblogas buvo, neuždėjo jos ant kokio krioklio
---
nu bet gerai čia visai mum italai paserviravo - man 1 pusfinaly, tau - 2: Įdomu bus pamatyt ką Il Volo dainuos.
---
O pusfinalio pasirodymą aš biškį kitaip prainterpretavau - nu tipo pradžioj, kai vienas prie pianino sėdėjo ir tą pačią natą grojo, tai buvo užuomina į pandemijos pradžią, psichologinę tuštumą, izoliacijas. Pagalvojau - nu va, pagaliau visi gali būti ir dainuoti kartu, nebe vienumoje.
---
aha, tikrai. Man tai gal 90-ųjų brit rocką primena :hm Bet va kurią konkrečiai grupę, tai neišmąstau
Aha, tikrai smagu, tik kad šiemet tas pavasaris toks vėluojantis
-
Oi ne, čia jau kitas grąsina
-
Nuu, grynai tą patį pagalvojau
-
Aha
-
Gali būt, turbūt kad taip ir buvo, bet vis tiek.. labai man jie trukdė..
Jo brit rocką, bet kažkokią net konkrečią grupę.. tik dabar neatfiltruoju kurią..