Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 28, 16:49)
Jo, panašu, nes va bet N raidę išsitatuiravo ant kaklo smile.gif
-----
Aha labai faina smile.gif bet šitas coveris dar fainesnis smile.gif

Kaip miela smile.gif Bet man vis dar keista kažkaip priprast prie to fakto, kad jis - tėvas doh.gif biggrin.gif
---
fainas ir koveris drinks_cheers.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 30, 22:31)
Pažiūrėjau repeticijų ištraukas, paskaičiau komentarus, tai Belgija galutinai sudegė. Ir staging'as blogas, ir nepadainuoja ji.. O gaila, daina tai gera buvo.
---
Kas dar iš įspūdžių, tai nepatinka man australo LED siena. Jis mano šiųmetinis sūnelis, mielas toks vaikas 
---
Pas portugalą tai man per daug disnėjus, kažkokie miškai fone, tai nežinau, kol mažą ištrauką temačiau, negaliu vertint
---
Aš dėl šitų abiejų nebūčiau įsitikinus. LT kai pirmą kart klausai nėra taip blogai, kaip visi kiti kartai po to Moldova, nežinau, 2010 metais praėjo, tai gal ir vėl praeis 
---
Bet tai jaučiu, jei pradėtum pastoviai vairuoti, tai ir persilaužtum  Nors Lietuvoj šiaip mirtinai to vairavimo ir nereikia 
----
Aš dabar ją taupaus, buvo pradėjus jau truputi pabost   Va kas mane dabar tikrai apsėdęs, tai švedas  Nu įstrigo daina, niekaip neišmetu iš galvos

jo? unsure.gif nu gaila, jei taip..
---
reiks gal pračekint tas repkes. Bet turbūt tik trumpos ištraukos yra? Australo dainos kažkaip neatsimenu. Nors kai klausiau, tai lyg ir nieko visai buvo.
---
whaat? doh.gif Tai ką ten sugalvojo.. Kažkaip visai ne į temą. O tai repetavo jau jis ar tik stage'ingą rodė?
--
Man kažkaip atrodo, kad Moldovai praeit daugiau šansų nei LT. Bet man tai su LT kaip tik kuo daugiau klausiau, tuo labiau patiko biggrin.gif Nes užkabino mane tik iš kokio trečio karto.
---
Gali būt, kad persilaužčiau drinks_cheers.gif Šiaip jo, čia nėra labai didelio būtinumo automobiliui. Jei reikia didesnius atstumus važiuot, tai ir su taksu ar autiku lengvai galima išsiverst. Nu ir vaikščiot pėsčiomis laabai mėgstu wub.gif Ypač jei geras oras wub.gif

Įdomu pasidarė, o čia tik man yra kaifas išeit vienai į miestą, pasiimt kavos ir vaikštinėt be konkretaus tikslo? laugh.gif Vaikštai, stebi aplinką, architektūrą, žmones, gamtą. Ar jums tam būtina kompanija? Nes yra kas nesupranta manęs. O man dažnai tokių pasivaikščiojimų reikia biggrin.gif
----
Man šiuo metu Bulgarija pirmoj vietoj įsitvirtino biggrin.gif O tam berniukui, pasirodo, tik visai neseniai 17 suėjo. Žiūrėjau intervą su juo ir negalėjau atsistebėt ant kiek jis brandus kaip asmenybė. Ir šiaip mielas toks vaikis. Kai prisimenu pernai metų šveduką, tai anas man toks atstumiantis atrodė, lyginant su bulgariuku - kaip diena ir naktis. Šitas laaabai fainas vaikis.

Švedo daina irgi labai patinka. Bet pats švedas - visai ne biggrin.gif Nu jau toooks Kenas, kad šakės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 balandžio 2017 - 21:14
Blyn, aš tik dabar pamačiau, kad LT iš karto po Bulgarijos pasirodys doh.gif Nu dabar tai jau visai mažai vilčių, kad išeis į finalą doh.gif unsure.gif Nu bet kaip specialiai papulk tu man taip biggrin.gif Svarbiausia, dar pagalvojau - toks geras numeris atiteko, beveik visai gale. O po kokios šalies dainuos ir neatėjo į galvą pasižiūrėt doh.gif biggrin.gif

Ir iš vis, tas antras pusfinalis, man atrodo, gerokai stipresnis nei pirmas. Ar čia tik man taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 30 balandžio 2017 - 21:39
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 30, 21:11)

reiks gal pračekint tas repkes. Bet turbūt tik trumpos ištraukos yra?

Australo dainos kažkaip neatsimenu. Nors kai klausiau, tai lyg ir nieko visai buvo.
---
whaat? doh.gif Tai ką ten sugalvojo.. Kažkaip visai ne į temą. O tai repetavo jau jis ar tik stage'ingą rodė?
--

Įdomu pasidarė, o čia tik man yra kaifas išeit vienai į miestą, pasiimt kavos ir vaikštinėt be konkretaus tikslo? laugh.gif Vaikštai, stebi aplinką, architektūrą, žmones, gamtą. Ar jums tam būtina kompanija? Nes yra kas nesupranta manęs. O man dažnai tokių pasivaikščiojimų reikia biggrin.gif
----
Žiūrėjau intervą su juo ir negalėjau atsistebėt ant kiek jis brandus kaip asmenybė. Ir šiaip mielas toks vaikis. Kai prisimenu pernai metų šveduką, tai anas man toks atstumiantis atrodė, lyginant su bulgariuku - kaip diena ir naktis. Šitas laaabai fainas vaikis.

Švedo daina irgi labai patinka. Bet pats švedas - visai ne biggrin.gif Nu jau toooks Kenas, kad šakės.

Aha, po 30 sek. tik. Gali pasižiūrėt, yra eurovizijos youtube kanale biggrin.gif

Nieko ypatingo ta jo daina, bet balsas labai geras. Ypač kai 17 metų jam tik.

https://www.youtube....h?v=RiXEMYUqa3w

Tai sesuo ją dabar repetuoja, jis tik ant generalinės atvyks. Nieko čia per daug nesimato, bet matai, kažkokie miškai fone biggrin.gif g.gif

https://www.youtube....h?v=FTtG_4EGPTE

Man irgi patinka drinks_cheers.gif Kai gyvenau UK, tai dažniau taip darydavau, bet dabar turiu su dviračiu arba mašina pirma iki to centro nuvažiuot verysad.gif Man apskritai patinka daug ką vienai daryt, tiek pasivaikščiot eit, tiek į kiną ar dar kur nors varyt. Į muziejus tik viena galiu eit. Paskutinį kart su mb atskirai po muziejų vaikščiojom doh.gif biggrin.gif Nebūtina kompanija, kad iš namų išeičiau. Žinau daug žmonių, kurie daug ką gyvenime praleidžia, nes nesiryžta ką nors vieni daryt. Nedrįsta be kompanijos keliaut, į koncertus eit. Gaila man jų biggrin.gif

Aha, mačiau ir aš thumbup.gif Ir į Berklee, jei neklystu, įstojęs bigsmile.gif thumbup.gif

Čia iš mano pusės žiauriai biased bus, bet mane Izraelis pradėjo kabliuot. Surprise, suprise.. laugh.gif doh.gif Nepatiko man studijinė versija, bet neseniai pažiūrėjau, kad jis gyvai gerai dainuoja ir tikriaus galingas pasirodymas bus, jei prodiuseriai paskyrė paskutiniam antram pusfinaly pasirodyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 30, 21:38)
Blyn, aš tik dabar pamačiau, kad LT iš karto po Bulgarijos pasirodys doh.gif

Ir iš vis, tas antras pusfinalis, man atrodo, gerokai stipresnis nei pirmas. Ar čia tik man taip?

Aha. Iš pradžių ta pozicija gera atrodė, bet ten grynai tokiam bloke, kur daug šalių išeis į finalą, įstrigę. Pirma antro pusfinalio dalis daug silpnesnė. Palankiau Lietuvai ten būtų. O antroj daly Norvegija turėtų išeit (jei ras gera sprendimą kaip pakeist tą pre-recorded vokalinę dalį), Šveicarija, Baltarusija, Bulgarija, Estija (aš jų nesuprantu, nu bet visiem patinka biggrin.gif ), nu ir Izraelis irgi. Žodžiu, visas gabalas biggrin.gif

Man vienodai jie atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 30, 23:43)
Nieko ypatingo ta jo daina, bet balsas labai geras. Ypač kai 17 metų jam tik.

https://www.youtube....h?v=RiXEMYUqa3w

Tai sesuo ją dabar repetuoja, jis tik ant generalinės atvyks. Nieko čia per daug nesimato, bet matai, kažkokie miškai fone 
https://www.youtube....h?v=FTtG_4EGPTE

Man irgi patinka Kai gyvenau UK, tai dažniau taip darydavau, bet dabar turiu su dviračiu arba mašina pirma iki to centro nuvažiuot Man apskritai patinka daug ką vienai daryt, tiek pasivaikščiot eit, tiek į kiną ar dar kur nors varyt. Į muziejus tik viena galiu eit.
-----------
Paskutinį kart su mb atskirai po muziejų vaikščiojom  Nebūtina kompanija, kad iš namų išeičiau. Žinau daug žmonių, kurie daug ką gyvenime praleidžia, nes nesiryžta ką nors vieni daryt. Nedrįsta be kompanijos keliaut, į koncertus eit. Gaila man jų 

Aha, mačiau ir aš Ir į Berklee, jei neklystu, įstojęs

Čia iš mano pusės žiauriai biased bus, bet mane Izraelis pradėjo kabliuot. Surprise, suprise.. Nepatiko man studijinė versija, bet neseniai pažiūrėjau, kad jis gyvai gerai dainuoja ir tikriaus galingas pasirodymas bus, jei prodiuseriai paskyrė paskutiniam antram pusfinaly pasirodyt

Nu bet kas čia per vaikų EV šiais metais lotuliukas.gif
Bet tikrai, tembras fainas. Nors bulgariuko man labiau patinka. Sakyčiau, konkurentai galėtų būt, bet Bulgarijos daina žymiai geresnė nei Australijos šiais metais.
---
nu rimtai miškai kažkokie laugh.gif Nu gal dar pakeis ką nors, nes kažkaip ne į temą tie miškai atrodo unsure.gif
---
nu kaip fainai, kad ne man vienai taip thumbup.gif Nes jau buvau pradėjus galvot, kad čia jau kažkoks keistumas doh.gif lotuliukas.gif
---
oi negaliu lotuliukas.gif joo, ypač po kokį muziejų tai iš vis turi prie kito derintis. O būna juk kai nori ilgiau pastovėt prie kokio eksponato, o kitas - jau nori prie kito eit ir atvirkščiai doh.gif Arba kokioj drabužių pardėj biggrin.gif
Šiaip jo, žmonės tikrai daug praranda, jei vis kompanijos ieško bet kokiam, net ir kasdieniniam dalykui. Vat dėl kelionių ir man reikia kompanijos vien dėl to, kad aš bijau pasiklyst doh.gif biggrin.gif Kažkaip reikia atsikratyt tos fobijos, nes šitoj vietoj tai tikrai daug prarandu. LT tai dzin, bet užsieny man baisu vienai nors tu ką doh.gif
----
aha bigsmile.gif
---
tikrai, kad surprise laugh.gif Visko gali būt, kad driokstels biggrin.gif Nes daina tai tokia tūsovna labai.

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 30, 23:51)
Aha. Iš pradžių ta pozicija gera atrodė, bet ten grynai tokiam bloke, kur daug šalių išeis į finalą, įstrigę. Pirma antro pusfinalio dalis daug silpnesnė. Palankiau Lietuvai ten būtų. O antroj daly Norvegija turėtų išeit (jei ras gera sprendimą kaip pakeist tą pre-recorded vokalinę dalį), Šveicarija, Baltarusija, Bulgarija, Estija (aš jų nesuprantu, nu bet visiem patinka  biggrin.gif ), nu ir Izraelis irgi. Žodžiu, visas gabalas

O man kažkaip atrodo, kad Norvegija neišeis g.gif Tie kiti tavo išvardinti, tai jo, ir man atrodo, kad išeis. Nors va su estais tai mistika doh.gif Šiaip sakyčiau, kad neišeis, bet kiek paskaitai, tai visiems patinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 30, 22:12)
Nu bet kas čia per vaikų EV šiais metais lotuliukas.gif
Bet tikrai, tembras fainas. Nors bulgariuko man labiau patinka. Sakyčiau, konkurentai galėtų būt, bet Bulgarijos daina žymiai geresnė nei Australijos šiais metais.
---
nu rimtai miškai kažkokie laugh.gif Nu gal dar pakeis ką nors, nes kažkaip ne į temą tie miškai atrodo unsure.gif
---
Nes jau buvau pradėjus galvot, kad čia jau kažkoks keistumas doh.gif lotuliukas.gif
---

Šiaip jo, žmonės tikrai daug praranda, jei vis kompanijos ieško bet kokiam, net ir kasdieniniam dalykui. Vat dėl kelionių ir man reikia kompanijos vien dėl to, kad aš bijau pasiklyst doh.gif biggrin.gif Kažkaip reikia atsikratyt tos fobijos, nes šitoj vietoj tai tikrai daug prarandu. LT tai dzin, bet užsieny man baisu vienai nors tu ką doh.gif

Nu bet talentingi vaikai biggrin.gif
Man bulgaro daina gal labiau jam pagal amžių tinka, australo dainą tokį vyresnį dėdulę dainuojant įsivaizduoju biggrin.gif

Ir bent jau man, tie miškai labai moteriškai pateikti. Nu nemoku paaiškint. Ir šiaip pačioje pabaigoje ta muzikėlė tokia disnėjinė, dar tie medžiai, tai man iškart toks vaizdelis iš snieguolės laugh.gif

http://3.bp.blogspot...30 21.38.49.png

Eik tu, nebeprisigalvok irnesakyk.gif

Nu pasiklysti, bet taigi gali bet kada pasiklaust kokio žmogaus ir rasi tą kelią doh.gif biggrin.gif Tikrai neverta vien dėl tokio dalyko kelionių atsisakyt rolleyes.gif Tai pabandyk vieną kart kur nors netoli nuvaryt, bent jau į kokią Rygą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 30, 22:16)

O man kažkaip atrodo, kad Norvegija neišeis g.gif Tie kiti tavo išvardinti, tai jo, ir man atrodo, kad išeis. Nors va su estais tai mistika doh.gif Šiaip sakyčiau, kad neišeis, bet kiek paskaitai, tai visiems patinka doh.gif lotuliukas.gif

Nu aš nesu įsitikinus dėl jų. Sakau, jie turi didelių problemų dėl tų pre-recorded vocals, neaišku, kuo juos pakeis.
Nieko negaliu spręst, kol repeticijų nepamačiau, nes pas mane antram pusfinaly daug tokių su klaustukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 01, 00:28)
Nu bet talentingi vaikai
--
Man bulgaro daina gal labiau jam pagal amžių tinka, australo dainą tokį vyresnį dėdulę dainuojant įsivaizduoju 

Ir bent jau man, tie miškai labai moteriškai pateikti. Nu nemoku paaiškint. Ir šiaip pačioje pabaigoje ta muzikėlė tokia disnėjinė, dar tie medžiai, tai man iškart toks vaizdelis iš snieguolės  laugh.gif

http://3.bp.blogspot...30 21.38.49.png

Nu pasiklysti, bet taigi gali bet kada pasiklaust kokio žmogaus ir rasi tą kelią Tikrai neverta vien dėl tokio dalyko kelionių atsisakyt Tai pabandyk vieną kart kur nors netoli nuvaryt, bent jau į kokią Rygą 

aha, labai drinks_cheers.gif
--
lotuliukas.gif
---
oi negaliu lotuliukas.gif bet tikrai. Nesuprantu ar jie čia patys pasirinko tą foną tokį, ar jiems parinko doh.gif
----
Galvojau apie tai, bet paskui vėl mintis - o jeigu kokia panikos ataka užeis, nei ką daryt doh.gif unsure.gif Tu neįsivaizduoji iki kokio lygio aš nesiorientuoju doh.gif laugh.gif Sugebu pasiklyst tokiose vietose, kur normalus žmogus net sapne nesusapnuotų doh.gif biggrin.gif
Nu bet suprantu, kad privalau kažkaip save nugalėt..

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 01, 00:34)
Nu aš nesu įsitikinus dėl jų. Sakau, jie turi didelių problemų dėl tų pre-recorded vocals, neaišku, kuo juos pakeis.
Nieko negaliu spręst, kol repeticijų nepamačiau, nes pas mane antram pusfinaly daug tokių su klaustukais  biggrin.gif

nu pas mane šiaip irgi daug su klaustukais. Labiausiai tai bus aišku po generalinių biggrin.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Pradėjau EV naktim sapnuot doh.gif Pasirodymus režisavau doh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 30, 22:47)

oi negaliu lotuliukas.gif bet tikrai. Nesuprantu ar jie čia patys pasirinko tą foną tokį, ar jiems parinko doh.gif
----
Galvojau apie tai, bet paskui vėl mintis - o jeigu kokia panikos ataka užeis, nei ką daryt doh.gif unsure.gif Tu neįsivaizduoji iki kokio lygio aš nesiorientuoju doh.gif laugh.gif Sugebu pasiklyst tokiose vietose, kur normalus žmogus net sapne nesusapnuotų doh.gif  biggrin.gif

Dar mačiau, kad ne ant pagrindinės scenos stovės, o ant salelės. Tai čia man irgi toks įdomus sprendimas unsure.gif

Bet taigi telefoną turi, gali bet kada į žemėlapį pasižiūrėt, angliškai visi daugmaž šneka.. Nu ir nenuklysi ten visai į kitą miesto galą biggrin.gif Išvis, gali prieš tai kiekvieną cm per google maps išsinagrinėt, jei tik noro yra biggrin.gif Blogiausiu atveju taksisto paprašai, kad parvežtų iki viešbučio (esu taip vieną kart grybą nupjovus, kad reikėjo taip daryt biggrin.gif )
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 02, 12:50)
Pradėjau EV naktim sapnuot doh.gif Pasirodymus režisavau doh.gif laugh.gif laugh.gif
-----
Dar mačiau, kad ne ant pagrindinės scenos stovės, o ant salelės. Tai čia man irgi toks įdomus sprendimas 

Nu ir nenuklysi ten visai į kitą miesto galą 

lotuliukas.gif thumbup.gif jau reiškia, eurovizinį ritmą kaip reikalas pagavai lotuliukas.gif
---
nu jo.. Kažkaip nelabai uždegančiai skamba doh.gif biggrin.gif Ar tik nepagadins betobulindami. Tai dainai juk iš viso nieko nereikia, ji ir taip nuneša kažkur toli kurdama skirtingus scenarijus mintyse biggrin.gif

Ingėnai, tai kaip tau Portugalijos daina, taip ir nepasakei? smile.gif

----------
nu čia žinai, su manim nebūtų stebuklas lotuliukas.gif

Jau mačiau parepetavo Lietuva biggrin.gif Bet tik 30 sekundžių video radau. Kaip supratau, biškį dainos skambesį pakeitė g.gif Įvaizdis toks pats kaip per nacionalinę atranką (labai džiaugiuosi dėl to biggrin.gif )
LED ekranuose vaizdas irgi panašus liko.
Atsakyti
Labas biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 03, 16:12)

lotuliukas.gif thumbup.gif  jau reiškia, eurovizinį ritmą kaip reikalas pagavai lotuliukas.gif
---

Jau mačiau parepetavo Lietuva biggrin.gif Bet tik 30 sekundžių video radau. Kaip supratau, biškį dainos skambesį pakeitė g.gif Įvaizdis toks pats kaip per nacionalinę atranką (labai džiaugiuosi dėl to biggrin.gif )
LED ekranuose vaizdas irgi panašus liko.

Nu jo biggrin.gif Bet gal gerai, padeda man mintis truputi nuo kitų dalykų atitraukt. Ir šiaip mane domina tie visi dizaininiai dalykai, tai aš įsijaučiu biggrin.gif

Antras repeticijas jau galės žiniasklaida pilnai filmuoti, tai nuo ryt jau pilnos bus.
Nu bet tai LT atstovei reiktų smarkiai agresiją primažint. Turėtų kviest revoliucijai, o ne kaip tik atstumt biggrin.gif

Žiūrėjai kitas repeticijas? Nu bulgaro tas LED ekranas, tai grynai kaip iš filmo Arrival biggrin.gif
Šveicarija sugebėjo mano akyse žiauriai krist su tuo tragišku stagingu. Nu ir Baltarusija irgi vaizdelis nekažka schmoll.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 03, 16:12)

Ingėnai, tai kaip tau Portugalijos daina, taip ir nepasakei? smile.gif
------

Žinok, nepaklausiau... Nu taip kažkaip absoliučiai atitrūkus nuo EV kiek tik begalima blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Manau, viską pamatysiu jau didžiąjame ekrane, taip sakant.

-----

tai nors tiek gerai

-----
beje, ne į temą, tuktuke, tu esi mačiusi Mulholland Drive ? Jei taip, įdomu, kokia tavo nuomonė.

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 03, 18:25)

Žiūrėjai kitas repeticijas? Nu bulgaro tas LED ekranas, tai grynai kaip iš filmo Arrival  biggrin.gif

Nemačiau jokių bulgarų smile.gif blush-anim-cl.gif
Bet va Arrival visai neseniai žiūrėjau. Tai labai patiko. Na viename intervale mažiau. Bet ta draminė pusė, tai net ašarėlę Ingėnui išspaudė pabaigoje.
Atsakyti
pažiūrėjau Vikos repeticijos ištrauką.
Chm... ta pakeista versija, panašu, man nelabai patinka hmm.gif Tie back'ai. Buvo "žalia" daina, o dabar kaaažkaip... hmm.gif

aišku, iš tokios atkarpos sunku dar spręsti.

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 03, 20:25)
Nu jo  biggrin.gif Bet gal gerai, padeda man mintis truputi nuo kitų dalykų atitraukt. Ir šiaip mane domina tie visi dizaininiai dalykai, tai aš įsijaučiu  biggrin.gif

Nu bet tai LT atstovei reiktų smarkiai agresiją primažint. Turėtų kviest revoliucijai, o ne kaip tik atstumt  biggrin.gif
-----
Žiūrėjai kitas repeticijas? Nu bulgaro tas LED ekranas, tai grynai kaip iš filmo Arrival  biggrin.gif
Šveicarija sugebėjo mano akyse žiauriai krist su tuo tragišku stagingu. Nu ir Baltarusija irgi vaizdelis nekažka schmoll.gif

Tai cool taigi thumbup.gif Aš tai vis visokių reikalų turiu, tai taip viena koja seku įvykius - stengiuosi nelaužyti mūsų tradicijos ir gaudytis bent kažkiek situacijoj. Kai prisimenu kas pernai tokiu metu dėjosi, tai vaje blush2.gif laugh.gif Šįmet nors ramu laugh.gif
---
Mačiau kad wiwi blogeriai kalbėjo apie agresiją biggrin.gif Net įdomu pasidarė kas ten per agresija atsirado, nes iš tos mažos ištraukos tai kažkaip nespėjau užfiksuot.
----
Mačiau tik Lt ir bulgaro ištraukas. Kadangi Bulgarija kol kas mano number one smile.gif O to filmo Arrival tai nemačius.

Ai dar dabar užmačiau Belgijos repeticiją, tai dviprasmiškas jausmas bežiūrint - daina faina, bet tas atlikimas, tai nežinau..

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 03, 21:34)
beje, ne į temą, tuktuke, tu esi mačiusi Mulholland Drive ? Jei taip, įdomu, kokia tavo nuomonė.

Aha, mačius. Bet laaaaabai seniai, tai kažką sunku ir pakomentuot smile.gif Bet kiek pamenu, tai patiko man (nors daug ko ir nesupratau laugh.gif Nu čia su Lyncho filmais dažnai taip nutinka biggrin.gif Bet man patinka ta psichodelika ir siurrealizmas jo kūryboje).
Dabar taip priminei, tai visai užsimaniau pažiūrėt dar kartą MD.
O kodėl klausi? Svarstai ar žiūrėt, ar ne? smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 03, 23:18)
pažiūrėjau Vikos repeticijos ištrauką.
Chm... ta pakeista versija, panašu, man nelabai patinka  hmm.gif Tie back'ai. Buvo "žalia" daina, o dabar kaaažkaip... hmm.gif
aišku, iš tokios atkarpos sunku dar spręsti.

nu šiaip jo, sunku dar labai spręst iš tokios trumputės atkarpos.

___
Gražus gestas iš jų ir latvių pusės:
http://www.delfi.lt/...o.d?id=74549628
Atsakyti