Sveikos
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 07, 19:25)
Nu blyn, aš visai pamiršau, kad jau šiandien turėjo būt

Ir per tą laiką vonioj pragulėjau

O tu žiūrėjai?
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 07, 20:09)
BEEEET šitas straipsniukas pradžiugino
http://zmones.lrytas...nojima-1058906/
aš visada galvojau, kad Vika labai graži. Netradicinio grožio, bet išskirtinai žavi.
----
Na ir apie dainą viltis šiek tiek atstatė. Aš, kaip minėjau, ją iškart dainą pamėgau, ir tebesergu už ją. Bet visi tie "nurašymai" buvo ūpą visai numušę.
Kaip fainai

Nu nors kažkas iš žurnalistų gerą žodį pasakė

Nes tie wiwi blogeriai tai ištisai su žemėm maišo

Aš dar prisimenu nuo pernai metų kaip jie Amirą suvarė po repkės, tai tas visas kaip nesavas paskui vaikščiojo
----
Aš kažko nesitikiu, bet svarbu man faina daina ir neimu į galvą tų komentarų

Kiekvienas juk su savo skoniu

Atsimink, kad neformatas yra visada toks dalykas, kad jis patiks tik laaabai mažam kiekiui žmonių, tai jau vien dėl to prognozės negali būt labai geros. Man tik svarbu, kad kokybiškai viskas būtų atlikta ir skoningai atrodytų.
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 07, 21:21)
na ir kaip moteriai tas faktas, kad patraukliausia dainininke išrinko irgi savivertės pridės, nėra čia ko ir sakyt. Tai gal pakurstys ją scenoje. Nes juk lietuvaičiams pastoviai tos drąsos per konkursą pritrūksta.Tikėkimės šįkart jos slaviškas kraujas jai padės.
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 07, 22:01)
Jo, bet man tai neatrodo jie kažkokie susikaustę, ar nepasitikintys savim

jau lyg 62% laimi Macronas
oi, žinok, nelabai jie pasitikintys savim(bent per intervus). Gal kad labai kuklūs žmonės :hm Nors dabar jau po truputį atsiskleidžia, lyg ir išdrąsėję. Nu ir su ta anglų kalba jiem sunkoka.. Bet vat ko nesuprantu tai kam reikėjo daryt kažkokį pašiepiantį video dėl to

Nu jiems pasitikėjimo tikrai nepridės :oh Taip ir užsikompleksuoja žmonės paskui su tom užsienio kalbom..
---
Eik tu

Nu bus tau žvengt

O tai kokia proga jis atvarė? Gal švedas jo draugelis?

Nu bet geeeras čia :super
Amiras tai fainą fotkę su Alma įsidėjęs:
https://twitter.com/...204087811473410
---
Eina sau, kaip suprantu jau tikrai Macronas laimėjo

Bet tai nebuvo aišku iki pat šiandien kaip rezultatai pasisuks. Buvo labai daug neapsisprendusių.
Pagaliau, po Brexit ir Trumpo nors viena gera naujiena politiniame pasaulyje

Tai gal jau nebebus Frexit ir nesubyrės ES.
O rusam tai nusivylimas dabar