Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas smile.gif sorry vėliau paskaitysiu ką prirašėt ir pakomentuosiu smile.gif

Nu kaaaaaaaaaaaip man patiko Australas ir Belgija wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 09, 21:32)
Labas smile.gif sorry vėliau paskaitysiu ką prirašėt ir pakomentuosiu smile.gif

Nu kaaaaaaaaaaaip man patiko Australas ir Belgija  wub.gif  bigsmile.gif

man irgi tik australas ir Belgija biggrin.gif
Iš pirmo paklausymo.
Nors gyvenime australo dainos nesiklausyčiau visgi. Belgijos- taip. Kol kas už ją. Beje, iš tiesų kažką labai primena. Galvoju, ar tik ne Lordi vieną dainą vietomis.

bet visumoje tai silpnas kol kas labai konkursas.

Atsakyti
o manęs australas visai neužkabino unsure.gif Labiausiai švedas ir portugalas. Belgijos faina daina, bet kažkaip silpnokai atliko, tarsi bijodama. Bet gal turėtų praeit. šiaip silpnas šitas pusfinalis
Papildyta:
Man Čekijos daina graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 09, 22:04)
o manęs australas visai neužkabino unsure.gif Labiausiai švedas ir portugalas. Belgijos faina daina, bet kažkaip silpnokai atliko, tarsi bijodama. Bet gal turėtų praeit. šiaip silpnas šitas pusfinalis

Na jo, belgė galėjo stipriau, kaip tu sakai, susikausčiusi. Bet pati daina man patiko. Iš tokių, kur klausyčiau. Įdomu, kaip studijinis įrašas.
Portugalas tame kontekste sužibėjo. Tie du labiausiai. Trečia man būtų Azerbaidžanas. Ypač už jos visumą scenoje.

Švedija tai visai nepatiko.
Australo pasirodymui gal prideda dar tas, kad jis pats įdomus.

Atsakyti
Bet kaip užkabino čekė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 09, 21:36)
man irgi tik australas ir Belgija biggrin.gif
Iš pirmo paklausymo.
Nors gyvenime australo dainos nesiklausyčiau visgi. Belgijos- taip. Kol kas už ją. Beje, iš tiesų kažką labai primena. Galvoju, ar tik ne Lordi vieną dainą vietomis.
------
bet visumoje tai silpnas kol kas labai konkursas.

Aš gal ir klausyčiau smile.gif kažkaip šiandien išvis labai atitiko nuotaiką jo daina wub.gif
Dar Azerbaidžanas patiko smile.gif o portugalas išvis kažkaip užbūrė wub.gif
-----
Na.. būna ir EV krizių...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 09, 22:08)
. šiaip silpnas šitas pusfinalis
----
Man Čekijos daina graži smile.gif

Tai kad visa EV ką ten pusfinalis biggrin.gif
----
O man visai nepatiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 09, 22:08)
Na jo, belgė galėjo stipriau, kaip tu sakai, susikausčiusi. Bet pati daina man patiko. Iš tokių, kur klausyčiau. Įdomu, kaip studijinis įrašas.
-----
Portugalas tame kontekste sužibėjo. Tie du labiausiai. Trečia man būtų Azerbaidžanas. Ypač už jos visumą scenoje.
-----
Švedija tai visai nepatiko.
Australo pasirodymui gal prideda dar tas, kad jis pats įdomus.

Nu ji neištraukė aukštų natų, kur buvo vidury dainos, bet labai įdomus balsas smile.gif mėgstu tokius unikalius tembrus smile.gif ir pati daina mano skonio
------
Ir man smile.gif
------
Švedija tai fui - šablonas nuštampuotas ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 09, 22:11)
Bet kaip užkabino čekė wub.gif

čekė nebloga. Bet va pati daina neįsimenama, melodija etc.
Man ją kokioje kavinukėje klausytis, kažkas tokio. Biškį džiazo motyvų buvo, kiek pamenu. Šiaip įdomi.

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 10, 00:17)
Tai kad visa EV ką ten pusfinalis biggrin.gif

laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 00:18)
čekė nebloga. Bet va pati daina neįsimenama, melodija etc.
Man ją kokioje kavinukėje klausytis, kažkas tokio. Biškį džiazo motyvų buvo, kiek pamenu. Šiaip įdomi.

bet kaip skirtingai visoms biggrin.gif man kaip tik tokia labai paprasta ir įsimintina pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 09, 22:17)

Nu ji neištraukė aukštų natų, kur buvo vidury dainos, bet labai įdomus balsas smile.gif mėgstu tokius unikalius tembrus smile.gif ir pati daina mano skonio
------

Švedija tai fui - šablonas nuštampuotas ir tiek..

man tokia daina tos belgės, prie kurios norėsis būtinai dar sugrįšti. Iš pirmo paklausymo visų niuansų net nepagausi (nes ir tembrą, dainavimo būdą ji keitė, kas man patiko).

-----

Švedija man irgi labai jau standartinė.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 09, 22:20)

bet kaip skirtingai visoms biggrin.gif  man kaip tik tokia labai paprasta ir įsimintina pasirodė biggrin.gif

aš pirmą kartą girdėjau ją, gal dėl to.

antrą kartą girdėjau tik portugalo. Tai antrą kartą labiau patiko. Ir šiaip portugalas vistiek simpatiškas , nesakykit. Be to aš simpatizuoju tai tautai dar ir asmeniškai.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 00:20)
man tokia daina tos belgės, prie kurios norėsis būtinai dar sugrįšti. Iš pirmo paklausymo visų niuansų net nepagausi (nes ir tembrą, dainavimo būdą ji keitė, kas man patiko).

-----

Švedija man irgi labai jau standartinė.

Aha, belgės tai labai faina daina. Aš labai ir bijojau, kad ji jos nepadainuos gyvai normaliai.. Su Braške kaip tik dar kalbėjom apie tai smile.gif Bet tikrai iš tų klausomų.

---

Man tai toks timberlake'o stiliukas, kuris man patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 10, 00:22)
antrą kartą girdėjau tik portugalo. Tai antrą kartą labiau patiko. Ir šiaip portugalas vistiek simpatiškas , nesakykit. Be to aš simpatizuoju tai tautai dar ir asmeniškai.

Tai jo, fainas jis. Gerietis toks matosi smile.gif

--

Latviai thumbup.gif
Papildyta:
nu, mergai, surašykit savo prognozes biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 09, 22:24)

Man tai toks timberlake'o stiliukas, kuris man patinka biggrin.gif
-----
Tai jo, fainas jis. Gerietis toks matosi smile.gif

--

Latviai thumbup.gif

Oi toli jam iki Timberleiko biggrin.gif
----
Kažkoks toks jaukus jis man biggrin.gif su šarmu toks smile.gif
-----
LABAI nepatiko unsure.gif biggrin.gif
______
Beje belgės daina kažką labai primena smile.gif gal mumford and sonsų stiliuką smile.gif
Atsakyti
Aš spėju, kad papuls:
Švedija
Gruzija
Belgija
Portugalija
Graikija
Lenkija
Moldova
Čekija
Kipras
Latvija